Tagged: Black lives matter

VIDEO: Afroamerikanere angriper hvit person – «Vær så snill ikke slå meg»

En video tatt i en parkeringsgarasje i Charlotte, Nord-Carolina viser hvordan rundt et dusin unge afroamerikanske menn angriper en ensom, uskyldig hvit mann. Mannen ber om nåde og strekker hendene ut. Men afroamerikanerne angriper, sparker og slår mannen i hodet. De stjeler også mannens klær. Det hele utføres mens det ropes rasistiske ord mot den hvite mannen.

Gavin Long sto bak politimassakren i Baton Rouge

29-årige Gavin Eugene Long har blitt identifisert som mannen som sto bak søndagens massakre der tre politimenn ble drept og ytterligere tre ble skadet i Baton Rouge, Lousiana. Det kommer nå frem at han var involvert i rasistiske og afrosentriske organisasjoner og hadde et stort hat mot hvite mennesker og politiet i særdeleshet.

DIREKTE: Seks politimenn skutt i Baton Rouge i USA – minst tre drept

Venstrehatet mot politiet fortsetter. Seks politimenn skal være skutt og tre drept i delstaten Louisiana i dag. Hendelsen kommer bare en uke etter at fem politimenn ble skutt og drept i Dallas av en afroamerikansk rasist. Venstreorienterte medier og organisasjoner har i lang tid hetset og hisset mot politiet, noe som nok engang har fått skjebnesvangre konsekvenser.

Hvit politikvinne drept første dag på jobb – afroamerikaner siktet

En hvit politikvinne ble skutt og drept på sin første arbeidsdag i delstaten Virginia på lørdag. Ashley Guindon (29) mistet livet da afroamerikanske Ronald Hamilton (32) skjøt vilt rundt seg under en utrykning til Hamilton sitt hjem. I tillegg til å drepe politikvinnen, skal Hamilton sin kone ha blitt drept og to andre politioffiserer skadet av skuddene.