Svensk skole: «Din datter er blond og søt og derfor spennende å trakassere»

De seksuelle trakasseringene har blitt anmeldt til skoleinspektøren og etterforskes nå av Barne- og elevombudet og Diskrimineringsombudsmannen.

Problemene begynte da jente kom til en ny klasse ved en skole i Eskilstuna.

Jenta har blitt kalt nedsettende saker som «fitte» og «hore». Ved et tilfelle dro noen gutter av jentas bukser i skolekantina og stilte seg mot henne og jokket.

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig i svenske skoler – foreldrene fortviler

Ved et annet tilfelle skal jenta ha blitt mishandlet på skolen, noe som en av skolen ansatte var vitne til. Mishandlingen ble politianmeldt, men saken ble henlagt.

– Vi fikk forklart fra personalet ved skolen at vår datter var blond og søt, og derfor spennende å trakassere, forteller jentas mamma til SVT.

Situasjonen var til slutt så alvorlig at jenta ble tilbudt å kjøres ensom i buss til og fra skolen, men ikke engang dette hjalp. En gjeng med gutter på skolen sprang til jentas hjem og omringet henne der istedenfor.

– De truet med å drepe henne, forteller moren.

Les også: Rektor på svensk skole la lokk på voldtekt i skolegården på grunn av overgripernes etniske bakgrunn

Eskilstunas grunnskolesjef Hans Ringström forteller til SVT at de skal se på saken.

Jenta skal nå ifølge moren ha byttet skole og føler seg mye bedre.

Relatert:

 

«Å være tysk vil ikke lenger bety blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

– Tyskland er et land av immigranter og det å være tysk innebærer ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår, men også å være muslim, ha mørkt hår og gå med hijab.

Den sjokkerende uttalelsen kom under et direktesendt TV-program på den tyske statskanalen, og ble etterfulgt av applaus fra publikum.

Les også: Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

D
DET NYE TYSKLAND: Ifølge den muslimske teologen Lamya Kaddor så er det å ha bakgrunn fra ikke-vestlige land og å bære hijab det nye Tyskland. Å hevde at blondt hår og blå øyne representerer landet sammenlignes med rasisme og fordommer mot islam.

Den islamske teologen Lamya Kaddor er mest kjent for å ha oversatt koranen for barn til tysk og for å være leder for den tyske liberal-muslimske unionen.

Kaddor mener at Tyskland alltid har vært et land av immigranter og at de som mener at de kan hevde å være ‘tyskere’, er svært rasistiske og islamofobe.

Hun har også introdusert islamsk undervisning inn i tyske offentlige skoler.

Dette førte til at fem av hennes studenter har reist til Syria for å bli med i terrorgruppen ISIS. Ifølge Kaddor var dette «uheldig».

Les også: Muslim ropte «Allahu akbar» – drepte en og skadet tre med kniv på togstasjon i Tyskland

Tyske politikere med lignende uttalelser

Uttalelsen kommer etter at en rekke lignende uttalelser fra politikere på den ekstreme venstresiden og miljøpartiet har blitt mer åpne i sine ønsker om å fjerne den tyske nasjonalstaten og det tyske folket fra jordens overflate.

Miljøpartipolitikeren Stefanie von Berg sa nylig at utryddelsen av etniske tyskere gjennom masseinnvandringen var en positiv ting.

Den rødgrønne politikeren Gregor Gysi sto frem på video og mente at de som var imot masseinnvandringen til landet var ‘nazister’ og at det var bra at tyskere ikke lenger får nok barn til å opprettholde befolkningstallet. Dette som en slags straff for andre verdenskrig.

Også kansler Angela Merkel har kommet med lignende uttalelser:

– Det er ikke annet enn hat i hjertene til tyskere som tror at de kan hevde å ‘være tysk’. Uttalelsen kom i forbindelse med en nyttårstale på tysk TV som til gjengjeld kom med arabiske undertekster.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln: Nesten alle overgriperne var asylsøkere eller ulovlige innvandrere

Imam: Erobre Europa gjennom flyktningene

Muslimske lærde preker ofte hat og krig mot Vesten. Her er Iman Sheikh Muhammad Ayed som preker i moskeen i Jerusalem. I talen maner han muslimer om å erobre Europa og lage barn med europeiske kvinner. Dette som følge av at europeiske kvinner ikke lenger føder nok barn til å opprettholde det nåværende befolkningstallet. Islamiseringen skal gjennomføres ved at Europa fylles opp av flyktninger for det kommende kalifatet.

Se også: VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”