TERROR I BELGIA: Islamist skrek «Allahu Akbar» – drepte to politikvinner og en kvinnelig bilpassasjer

 • En muslimsk terrorist (36) skal ha angrepet en politipatrulje med kniv og klart å få tak i et av politikvinnens våpen
 • Deretter skal mannen ha skutt og drept de to samt en kvinnelig passasjer i en bil
 • Terroristen løp deretter inn på en nærliggende barneskole og tok en vaskekone som gissel
 • Terroristen skal ha ropt «Allahu akbar» under terroraksjonen
 • Han ble skutt og drept av politi som ankom plassen
 • Flere av disse polititjenestemennene ble skadet under skuddvekslingen
 • Han skal nylig ha blitt sluppet løs fra fengsel etter en dom for narkotikaforbrytelser
 • Han skal ha blitt konvertert til islam i fengselet
 • Skolen har blitt stengt og elever og lærere tilbys nå terapi og psykisk hjelp etter hendelsen
 • Belgia har blitt utsatt for flere store muslime terrorangrep de siste årene, blant i hovedstaden Brussel da 32 mennesker ble drept under bombeangrep mot byens flyplass

VIDEO: Eldre mennesker angrepet på gaten i Belgia – drakk alkohol foran halal-restaurant

Les også: Skolebarn bankes opp av muslimske medelever «fordi de spiser skinke»

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Den britiske journalisten Katie Hopkins beveget seg også nylig i Belgia og lagde følgende videoer som illustrerer hvordan landet som er hele ti ganger mindre enn Norge i arealstørrelse, nå kan være det første som blir islamisert av de vestlige europeiske landene.

OPPDATERT 15.5.2018, kl. 19:52. Det har kommet informasjon om at overfallet og mishandlingen skal ha oppstått etter en krangel inne på den muslimske restauranten, hvor den eldre belgiske mannen og hans sønn skal ha drukket medbrakt alkohol. Dette skal igjen ha ført til en fysisk konfrontasjon med eieren som ble flyttet ut til gaten, som igjen kan ses på videoen. Historien kan ikke verifiseres fra noen side, da det blir ord mot ord. Det eneste vi har er som sagt en svært voldsom reaksjon fra eieren mot gjesten ute på gaten. Du kan lese et forsøk på å avsløre saken som delvis falsk på en nettside kalt Hoax Alert, drevet av tidligere CNN-journalister som Alan Duke.

Relatert:

Muslimsk innvandrer sparket 87-årig mann bevisstløs og etterlot ham for å dø

En utenlandsk mann angrep i fjor den 87-årige Hendrik Keuleers og etterlot ham for dø på gaten. Etter at den eldre mannen begynte å kritisere islam har han opplevd en rekke tilfeller av hærverk, trusler, spytting og grove overfall.

Keuleers som lever i den belgiske byen Gent, er kjent for å henge opp plakater og meldinger på vinduene sine som kritiserer blant annet tyrefekting, dyremishandling og islam.

Les også: Amerikansk sanger forsøkt drept på gaten i Belgia – fikk ishakke i hodet av stor gruppe migranter

TØFFING: Hendrik Keuleers (87) har drevet kafè og kjempet for dyr og menneskers rettigheter i mange år. Men det var først da han kritiserte islam at han ble utsatt for trusler og vold. Sist år ble han slått bevisstløs av en ung innvandrer. Nå har belgieren måttet installere skuddsikkert glass i leiligheten sin. (Foto: Privat).

Overfallet var bare et av mange tilfeller med overgrep for den gamle mannen. Belgiske medier meddeler at mannens hus har blitt terrorisert i flere år etter at han startet å kritisere islam med hjemmelagede postere i vinduene sine.

Hans blomsterpotter har blitt vandalisert, hans vinduer har blitt knust og sist år ble han altså slått bevisstløs mens han var ute og syklet i byen sin.

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

ETTERLATT PÅ GATEN: Overvåkingsbilder viser hvordan den etnisk belgiske 87-åringen ligger bevisstløs på gaten etter å ha blitt brutalt sparket i hodet av en muslimsk innvandrer. Man ser også muslimen løpe fra stedet. (Foto: Overvåkingsbilder/politiet).

Les også: Venstreaktivister slår politisjef bevisstløs på gaten i Belgia

Videobilder av overfallet viser hvordan Keuleers ble angrepet av en mann med innvandrerbakgrunn. Han spytter på 87-åringen og sparker ham av sykkelen sin. Keuleers var bevisstløs og ble etterlatt for å dø.

Angrepene på 87-åringen er imidlertid ikke bare fysiske. Noen har også anmeldt Keuleers for rasisme og oppfordring til vold. Disse anmeldelsene ble henlagt av de lokale myndighetene.

Keuleers forteller selv:

Ja, mine plakater er kontroversielle og skaper debatt. Men er ikke det tillatt i opprørske Gent? Hvorfor er jeg ikke tillatt å si hva mange mennesker tenker, men ikke tør å si?

Les også: Terror i Belgia – mann med bombebelte skutt av soldater på togstasjon – ropte «Allahu akbar»

Det er uklart hva belgiske myndigheter vil gjøre for å stoppe innvandrervolden mot den kristne og etnisk belgiske mannen som nå terroriseres av innvandrere.

Keuleers installerte nylig skuddsikre vinduer. Disse har allerede blitt angrepet og knust.

Den belgiske befolkingen øker raskt – takket være innvandring

Landet opplever en masseinnvandring uten noen offentlig debatt, skriver tenketanken Gatestone Institute. De siste 15 årene har befolkningstallet økt med en million, fra 10,2 millioner i 2000 til 11,3 millioner i 2015. Det svarer til en økning på 10% over en meget kort periode.

Fra 2000 til 2010 var nettoinnvandringen ni ganger større enn i Nederland, fire ganger større enn i Frankrike og Tyskland, og enda større enn i USA, som har tradisjon for å være åpen for innvandring.

Men den amerikanske tenketanken mener at tallene dekkes over og ikke blir lagt merke til fordi innvandringsstatistikken presentere som årlige tilstrømninger. Dersom antallet faller i forhold til det foregående året blir det tydelig fremhevet, i motsatt fall blir det nedtonet i media og blant politikerne, mener instituttet. Man vil aldri bruke en 10- eller 20-årig statistikk. På landsplan er årlige tilstrømninger sjelden årsak til bekymringer, men over en 10-årig periode vil de kunne være alarmerende.

Marleen (44) var på julemarked med sønnen (13) da hun fikk springskalle og ble slått av en «stor afrikansk mann»

Ifølge kvinnen skal hun og hennes 13-årige sønn ha hatt en flott kveld, inntil en ukjent mann uten grunn slo henne i ansiktet. Det var etter at julemarkedet i byen hadde stengt at mannen slo til kvinnen og deretter ga henne en springskalle.

Mareen (44) sier følgende til en den belgiske avisen Nieuwsblad:

Rundt halv ett på morgenen hadde vi gått ut fra en kafe og stoppet for å snakke med en venn. Fra ingensteds kom en mann opp til meg og slo meg hardt i ansiktet, deretter fikk jeg en springskalle og gikk i bakken. Jeg visste ikke hva som skjedde… mannen flyktet… og der stod jeg med nesen full av blod.

De ansatte på kafeen kom løpende ut og fikk stoppet blodet som fosset ut av nesen på kvinnen.

Den belgiske kvinnen ønsker at overgriperen blir pågrepet og straffet for sin oppførsel. Hun beskriver ham som en «stor nordafrikansk mann med krøllete mørkt hår».

Kvinnen var såpass skadet at hun måtte til sykehus for behandling. Der fikk hun påvist brukket nese. Kraftig smerte i hodet, kjeven og nesen fulgte også med etter den blinde og brutale volden. Dette stoppet imidlertid ikke 44-åringen fra å være på jobb neste dag. «Jeg leverer medisin til syke mennesker og de kan ikke vente», forteller hun.

LEUVEN: Moren og sønnen hadde hygget seg ute med venner på julemarkedet i byen og var på vei tilbake til bilen sin da det brutale overfallet fant sted. (Foto: Julemarked i Leuven).

Hennes sønn var sjokkert, men moren sier han støtter henne godt. Ironisk nok forteller kvinnen at hun flyttet fra byen nettopp på grunn av «avskum» på gatene:

Dette er en av grunnen til at jeg forlot Leuven… Mennesker er redde for å gå på gatene på grunn av alt avskummet som beveger seg rundt her.

Røde Kors ber om at korsene tas ned fra kontorene

De belgiske avdelingene til den internasjonale hjelpeorganisasjonen mottok en epost fra den provinsielle Røde Kors-komiteen i Liège om å fjerne alle korsene.

Les også: Muslimer kjøpte kapell i Drammen – rev ned korset og gjorde bygget om til moske

Ándre Rouffart, presidenten i Røde Kors i Veviers uttalte:

Vi ble bedt om å respektere Røde Kors’ prinsipper, og ikke gjøre forskjell mellom rase og religiøs tro.

Les også: Røde Kors-ledere med millionlønninger

Mr. Rouffart sa at det har kommet motstand fra frivillige og andre medlemmer om saken, men sier at det hele har blitt blåst ut av proporsjoner.

Jeg tror det hele er en storm i en tekopp.

Les også: Muslim avbrøt dåpsgudstjenste i Sandefjord og skrek: «Allah er den eneste rette gud!»

RØDE KORS, BELGIA.

Les også: Tyrkia bygger moskeer i Danmark

Flere frivillige som snakket med den belgiske TV-kanalen RTL har uttrykt misnøye med beskjeden. En av de frivillige sa følgende til RTL:

La ting være som de er. Vi pleide å si «Juleferie», nå sier vi «Vinterferie». Julemarkedet i Brussel har blitt omdøpt til «Vintergleder».

For en del av befolkningen – fordi de er muslimer – så må korsene bli fjernet fra Røde Kors-husene, og spesielt det som ligger i Verviers, sa den frivillige fra Røde Kors.

Les også: Kristne i kirken må være stille for å ikke forstyrre muslimene

Les også: Kirketjenere i Bergen ønsker å hjelpe muslimer under Ramadan

Ordren i Belgia kommer etter at franske myndigheter ønsket å fjerne et kors som var plassert over en statue av pave John Paul II i Ploërmel, Bretagne. Forslaget skapte harme blant mange og førte til at polske og ungarske myndigheter tilbød seg å ta korset til sine land.

Slike tiltak må bli sett på som forsøk på å fjerne kontinentets sivilisasjon og kultur, sa den ungarske utenriksministeren Péter Szijjártó.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – 1 hvert 6. minutt

I Irland så har en katolsk prest, Desmond O’Donnell, uttalt at kristne bør overgi ordet «Jul» i sin helhet, fordi kommersialiseringen av helligdagen har blitt erstattet av den originale kristne meningen.

Mens gamle kristne tradisjoner blir erstattet, så har andre kommet til – inkludert anti-terror barrierer pakket inn i julepapir og røde sløyfer, blant annet i den tyske byen Bochum, for å forhindre muslimske terrorangrep, som det som rammet julemarkedet i Berlin i desember, 2016.

Les også: Røde Kors vil hente inn tusenvis av flyktninger fra Hellas og Italia til Norge

VIDEO: Muslim går amok under kirkebryllup i Spania – forsøker å angripe presten og roper «Allahu Akbar»

Amerikansk sanger forsøkt drept i Belgia – fikk ishakke i hodet av stor gruppe migranter

PÅ SYKEHUS: Slik så sangeren ut etter angrepet. (Foto: Privat).

Det er ikke bare sol, øl og glede som preger festival-sommeren i Europa.

Det amerikanske metal-bandet Pro-Pain hadde kommet over for å delta på festivaler i både Belgia og Tyskland denne uken.

Les også: Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa

POPULÆRT BAND: Pro-Pain fra USA har besøkt Europa og musikkfestivaler i mange år. Dette året ble dessverre ikke like hyggelig, da vokalisten ble forsøkt drept av en stor gruppe migranter utenfor hotellet sitt. (Foto: Pro-Pain).

Mens sangeren, Gary Meskil, var ute og gikk en tur utenfor hotellet sitt i sentrum av Brussel, skal han ha blitt omringet og angrepet av en større gruppe migranter, bevæpnet blant annet med en ishakke.

Sangeren skal først ha fått ishakken i hodet, før migrantene gikk løs på ham og stjal verdisakene, inkludert alle passene som tilhørte bandmedlemmene.

Les mer: Bombeterror i Manchester under konsert – 22 drept – inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

Politiet skal imidlertid ha klart å få fatt i migrantene kort tid etter angrepet og konfiskerte «mere enn ett våpen», samt fått identifisert angriperne.

Meskil måtte føres til intensivavdelingen med store hodeskader, samt flere brudd i ansiktet og kjeven, og det som beskrives som et «massivt tap av blod».

Han skal ha blitt stabilisert og står nå foran en lang vei med rehabilitering, samt mulige fremtidige operasjoner i hodet. Han skal også ha blitt foreskrevet sterke smertestillende tabletter.

Allikevel fortelles det at det forventes at sangeren og bandet, som naturlig er i sjokk etter det brutale drapsforsøket, skal forsøke å gjennomføre resten av Europa-turneen sin.

Les også: Syrisk asylsøker sprengte seg selv i luften under på musikkfestival i Tyskland – 11 mennesker skadet

I kommentarfeltet under saken fortelles det at dette dessverre er blitt «hverdagen i Brussel» og en kommenterer at hovedstaden har blitt et «islamistisk helvete».

IKKE OVERRASKET: Flere som kommenterer på sladder-nettsiden Blabbermouth.com forteller at slike hendelser ikke overrasker i Brussel lenger. (Foto: Facebook).

Frieord har også tidligere i år skrevet om at amerikanske rockeband avslyser sine turneer i Europa som følge av advarsler fra amerikanske myndigheter om muslimsk terrorisme.

Terror i Brussel

Brussel opplevde i mars i fjor et svært alvorlig angrep der muslimske terrorister angrep offentlige plasser, inkludert en flyplass og T-banen i hovedstaden.

Det ble klart at det var muslimske terrorister forkledd som flyktninger og migranter som sto bak angrepet.

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på flyplass og T-bane

TERROR: Muslimske terrorister forkledd som flyktinger sto bak det massive terrorangrepet i Brussel i 2016.

TERROR I BELGIA: Mann med bombebelte skutt av soldater på togstasjon – skal ha ropt «Allahu Akbar»

 • Den belgiske jernbanen forteller at all trafikk er stoppet ved sentralbanestasjonen i Brussel
 • Lokale medier melder om en eksplosjon ved stasjonen
 • Soldater er sett utenfor stasjonen som er evakuert
 • En mistenkt person skal ha blitt skutt av soldater
 • Han skal ha hatt på seg det som omtales som et bombe-belte

 • Det er ennå ikke klart om den mistenkte er skadet eller drept
 • Den mistenkte skal også ha hatt på seg en ryggsekk
 • Mannen skal ha ropt «Allahu Akbar»
 • Plassen der hendelsen fant, samt «Grand Place», som blir besøkt av svært mange turister – er nå evakuert
 • Det skal ha vært soldater, brannmenn, pansrede kjøretøy og politi utenfor togstasjonen i det den ble evakuert
 • TV-selskapet RTL bekrefter at en bombe skal ha gått av
 • Belgia har hatt høy beredskap etter islamske terrorangrep mot T-banen og flyplassen i hovedstaden den 22. mars i fjor. Da døde 32 og flere hundre mennesker ble alvorlig skadet da flere store bomber gikk av.

  • Det nevnes klokken 22:11 at det kan ha vært flere terrorister. En inne på stasjonen og en utenfor
  • Åstedet er bare noen kilometer fra der terrorangrepet i 2016 fant sted
  • Klokken 22:17. En gjerningsperson skal være skutt og drept. Den andre skal være i live og i stillingskrig med politiet inne på stasjonen
  • Belgisk politi får kritikk av eksperter ved å gå ut og si at man har kontroll over situasjonen for tidlig
  • Klokken 22:26 kan Daily Mail fortelle at en av gjerningsmennene skal ha sprengt seg selv i luften

 • Han skal ha blitt skutt flere ganger men klarte å utløse bomben
 • Vitner sier de var mindre enn 30 meter fra mannen og «heldige som er i live»
 • Klokken 22:30 rapporteres det at biler har fått lov til å kjøre gjennom området og at det virker som om politiet og soldatene ikke er like anspente som tidligere på kvelden – noe som kan tyde på at man føler at situasjonen er under kontroll

Ordfører innrømmer: Samtlige moskeer styres av islamister

Ordføreren hevder at samtlige moskeer i byen drives av islamske ekstremister.

“Alle vet at moskeene i Brussel er i hendene på salafistene,” sier han, med henvisning til den radikale formen for islam. “Vi trenger å endre dette, vi trenger nye moskeer som følger våre demokratiske spilleregler og som blir kontrollert av regjeringen.”

Men Mayeur benekter påstanden om at Brussel er en hovedstad i Jihad, et inntrykk som ble skapt etter at myndighetene avslørte at mange av de terrormistenkte, ansvarlig for terrorangrep i Paris og Brussel, kom fra den belgiske hovedstaden. “Jihadismen i Belgia startet i Antwerpen, deretter spredte den seg til Vilvoorde, Molenbeek og Brussel-Nord”, sier Mayeur.

Han legger til: “Terrorisme er et problem som involverer Europa som helhet. Ikke glem hva som skjedde i Paris, Nice og Berlin. Hvis dette bare er et Brussel-problem, ville det ha vært løst.” En nylig offentliggjort, konfidensiell, rapport avdekket at politiet i distriktet Molenbeek i Brussels har avslørt 51 organisasjoner med bånd til terrorisme.

Hva nå Vesten? – ett muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Vi begynner å bli slitne. Slitne av å vise sympati. Hashtagge en ny by utsatt for terror. Bytte flagg på FB-profilen vår. Poste smileys med tårer. Undertegnede er lei av å skrive om nok en ny terroraksjon i Vesten. Hvor uskyldige blir drept som følge av en religion som har fått fotfeste i våre samfunn.

Ja, for uansett hvor raskt den politisk korrekte ryggmargsrefleksen slår inn når vi påpeker årsaken, Islam, så kan ingen helt ærlig nekte for dette. Man kan debattere alle vinkler og nivåer av saken, men når man skraper av alle overflater, unnskyldninger og forklaringer så står religionen der alene tilbake. Islam.

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les også: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var engelsklærer og trebarnsfar – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Tilhengerne av religionen er ene og alene ansvarlige for hvordan den fremstår. Ikke Vesten. Ikke fremmedhat eller intoleranse fra ikke-troende. Ikke ateister, kristne, hinduer, buddhister, jøder eller romvesener. Kun muslimer.

Les også: Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

TERROR I BRUSSEL: Et av de verste muslimske hat-angrepene mot kristne i Europa skjedde i den belgiske hovedstaden Brussel da 31 uskyldige ble drept og over 250 ble skadet i mars 2016.

Hvis nynazister hadde stått bak et terrorangrep hver måned i tre år på rad, ville vi da unnskyldt nynazismen og tilhengerne av ideologien, siden «de fleste ikke er voldelige»? Sagt at vi må beskytte de nynazistene som er fredelige? Hvis kristne hadde sprengt muslimer ihjel, kjørt over dem med lastebiler under islamske helligdager og halshugget imamer inne i moskeer mens man ropte «Jesus er størst», hadde vi da ikke reagert? Hadde vi da ikke angrepet kristendommen og fordømt den?

Hadde det vært ett eller to terrorangrep utført av muslimer – og som hadde blitt fordømt av alle muslimer – så kunne vi snakket. Men undersøkelser og studier viser skremmende tall. De viser at store prosentandeler av muslimer, også de som bor i Vesten, støtter steining og omskjæring. Støtter dødsstraff for frafall. Støtter terror. Men det som kanskje burde skremme oss mest er den store majoriteten av muslimer som er helt stille. Som aldri demonstrerer mot terrorismen. Som aldri viser seg som en motvekt.

Det finnes dusinvis av ulike muslimske terrorgrupper over hele verden. De benytter seg av de mest hensynsløse og brutale metodene for å drepe sine ofre. Og ingen ofre er for unge eller gamle. Barn ned i førskolealderen får eksplosiver festet til kroppen og blir sendt ut som selvmordsbombere. Kristne blir halshugget offentlig kun for å være kristne. Homofile blir kastet ut fra bygninger og så steinet hvis de fremdeles lever. Eldre blir skutt og drept i sine hjem.

Årsak? Morderne følger koranen. De følger Mohammed. De følger islam. Det er den harde fakta.

Les også: Muslimske foreldre fester sprengstoff på døtre og sender dem ut for å dø

BARN: Muslimske terrorister bruker unge barn som selvmordsbombere. Her blir en ung gutt reddet av irakiske soldater som tar av ham bombebeltet.

Vi fordømmer nazisme. Vi fordømmer kommunisme. Vi fordømmer hat og intoleranse. Men vi aksepterer islam. Fordi vi tror det er en religion på linje med andre religioner. Men hvor hører vi om buddhister som sprenger i hjel uskyldige kvinner og barn? Hvor hører vi om dusinvis av kristne radikale grupper som herjer og ødelegger hele byer og land, mens de roper ut vers fra bibelen? Hvor hører vi om jøder som kjører ned uskyldige muslimer på gatene i Frankrike, Tyskland og England? Nei, for vi gjør nemlig ikke det.

Islam er ikke en religion. Det er en politisk hatideologi forkledd som en religion. Det er en religion med tvang, undertrykkelse og drap som eneste måte å spre sin tro på. Bevis? Les koranen. Hva er straffen for frafall fra islam? Døden. Er kvinner like mye verdt som menn? Nei. Allerede der har den brutt en god del lover – og verdier – i Vesten. Så hvorfor får koranen lov å stå i våre bibliotek? Hvorfor får muslimske gudshus etableres? Hvorfor aksepteres dens lære og introduksjon i våre opplyste samfunn?

Kristendommen hadde sin opplysningstid. Sin religiøse renessanse. Hvor modige og opplyste mennesker ofret seg – og ikke sjelden sine liv – for å dra den gamle ørkenreligionen ut av fortiden og inn i fremtiden. Modernisere den. Tilpasse den. I dag er det frivillig å være kristen, selv i land hvor 99 prosent av befolkningen er kristne.

Det kostet blod, svette og tårer å sette Det gamle testamentet i bokhylla og fortsette med Det nye testamentet i hånda. Du vet, det som sier vend det andre kinnet til og som sier du skal være snill mot din neste og lignende. Den som sier at Jesus elsker alle. Uansett.

Noe slikt finnes ikke i koranen. Og inntil den dagen islam reformerer seg, så vil vi fortsette å se Khalid Masood, Anis Amri, Rizwan Farook, Tashfen Malik og mennesker som dem, ta livet av uskyldige mennesker i Vesten i uoverskuelig fremtid.

Les også: Muslimsk terrorisme i Nice – 84 drept – 100 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

UNG JENTE DREPT: En dukke ligger ved siden av kroppen til en liten jente som ble drept av den muslimske terroristen Lahouaiej Bouhlel (31) den 14. juli, 2016 . Minst 10 av de 84 som ble drept på den franske nasjonaldagen i Nice var barn. Dette er et bilde vestlige medier ikke publiserte i særlig grad. Men vi husker alle den lille gutten med rød t-skjorte på stranda i Tyrkia. Hvorfor velger mediene vekk våre ofre for muslimsk terrorisme? (Foto: Reuters).

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

Det er altså statistisk sett under en måned til neste muslimske terrorangrep i Vesten. Hvor vil det skje? Hvor mange vil dø? Hvilke flagg bytter vi på vår Facebook-profil?

Dette samtidig som våre blinde politikere og medier vender både det blinde øyet og det døve øret til når nok en grusom sak dominerer overskriftene. De folder sine hender og ser i bakken. De unnskylder og forklarer. Og skylder tilogmed på ofrene og samfunnet. Hvis bare vi hadde vært mer åpne. Mer inkluderende. Rullet ut enda flere røde løpere. Gjemt våre kors og akseptert deres skikker.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

HVOR TØR DU Å FERIERE? Det finnes snart ikke et land i Vest-Europa som ikke har hatt et muslimsk terrorangrep eller har avverget et det siste tiåret. Frankrike som er det mest populære reisemålet i Europa har hatt flere dusin terrorangrep med hundrevis av drepte og tusenvis av skadde som resultat. Hvordan vil dette kartet se ut om 10-20 år hvis vi fortsetter med dagens innvandringspolitikk og aksept av islam slik den fremstår i dag?

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Ikke nok med det. Man har i tillegg gjeninnført inkvisisjonen fra vår egen historie. Denne gangen under navnet antirasisme. All kritikk av islam er rasisme. Alle spørsmål er fremmedfrykt. Alle ønsker om å beholde sin kultur og sin nasjon er intoleranse. Vær stille og aksepter alt.

Det er sivilisatorisk selvmord.

Undertegnede har tilogmed opplevd å snakke med mennesker som mener at bomber og drap på sivile er verdt prisen. At terror er noe vi må leve med. For å hjelpe mennesker og innføre et flerkulturelt samfunn. Det er endel av fremtiden i et grenseløst og inkluderende Vesten. Tror du meg ikke, så les hva Londons borgermester, Sadiq Khan sa i september, 2016. Og hans uttalelser etter angrepet beroliget ingen. For hans politikk vil fortsatt være den samme. Mer islam.

Les også: Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

TOLERANSENS PRIS: Vesten har blitt så tolerant og politisk bedøvet at vi ikke lenger er i stand til å forsvare verken vår kultur eller våre innbyggere.

Les også: 10 år siden det muslimske terrorangrepet i London

Er et terrorangrep hver måned en pris du er villig til å betale? Er et flerkulturelt samfunn verdt prisen det er å gå gjennom en hverdag som minner mer om russisk rulett? Tør du å reise til Paris der de nå setter opp skuddsikre glassvegger rundt Eiffeltårnet? Til London der de nå bygger en jernring rundt sentrum? Til Brussel der militærpatruljer med maskingevær patruljerer gatene? Jeg tror jeg tar turen til Warszawa. Eller Budapest. Eller Praha.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Det er på tide å kaste islam ut av Vesten. Og si; ikke kom tilbake før du har reformert deg. Før du har endret deg til å elske og akseptere andre. Før du har gitt opp hellig krig. Før du tar avstand fra din blodige historie. Før du lar dine følgere selv få velge om de ønsker å følge deg eller ikke. Før du respekterer kvinner og menn like mye. Før du aksepterer og godtar andre religioner side ved side av din.

Inntil da, ikke la døra slå deg i bakhodet på veien ut.

Kilder:

Relatert:

51 organisasjoner i Brussel kobles til terrorisme

I et forsøk på å slå ned på radikal islam har politiet gjennomført hus til husundersøkelser i mer enn 8.600 boliger og sjekket 22.668 innbyggere i distriktet Molenbeek, som The Guardian omtaler som “Europe Jihad Central.” De identifiserte 72 terrorister.

Ransakingene ble gjennomført det siste året etter at politiet fikk 39 millioner euro øremerket til å bekjempe terrorisme. Av de 72 terrormistenkte som politiet identifiserte sitter 20 allerede i ulike fengsler i Belgia, 26 er i Syria eller Irak og 26 befinner seg i Belgia og blir ifølge myndighetene «fulgt tett opp».

Les også: Muslimer drepte 35 og skadet 300 i terroraksjoner på flyplass og T-bane i Belgia

Politiet undersøkte 1.617 organisasjoner i innvandrerbydelen Molenbeek. Av disse ble 51 funnet å ha koblinger til terrorisme og radikal islam, skriver Clarion Project. En rekke høyprofilerte terrorister har vært knyttet til Molenbeek, inkludert gjerningsmennene for Bataclan angrepet i Paris i 2015, der 130 mennesker ble drept.

Hus til hus-undersøkelsene og den øvrige etterforskningen er blitt sterkt kritisert av bydelsordføreren i Molenbeek, Françoise Schepmans, som har kalt terroretterforskningen for “ond og uberettiget.” I et åpent brev til den belgiske innenriksminister Jan Jambon skriver han at han håpet det, etter andre verdenskrig, var slutt på den type praksis hvor mennesker ble pekt ut på bakgrunn av deres religion.

Belgisk politi: Marokkansk migrant voldtok opptil 230 kvinner på under ett år

Den belgiske avisen La Dernière Heure skriver at en 36-årig muslimsk migrant har sittet i fengsel de siste fem månedene for forbrytelser som inkluderer voldtekt, overfall og svindel. Politiet gikk offentlig ut med informasjon sist uke.

Ettersom antallet kjente ofre steg fra 19 til 22, så avslørte politiet at mannen, kjent for pressen som Fouad K, hadde kontakt med over 230 kvinner over en periode  på 11 måneder. Dette kunne politiet fastsette blant annet ved å se på mannens mobilbruk.

Voldtektsmannen brukte ulike internettprofiler til å lure kvinner til å møte ham og etterforskere har oppfordret flere av hans ofre til å komme frem.

BELGIA: Den marokkanske serievoldtektsmannen slo til i den belgiske byen Limbourg nære grensen mot Tyskland.

På datingsidene «Badoo» og «Twoo», så hadde Fouad K. presentert seg selv som en italiener og brukte navnene Raf, Rafke, Rafaello, Roberto og Raphael Bastiaans. Ved å bruke et bilde av syklist, klarte han å lure kvinner til å ta kontakt. Han påstod også at han jobbet som tekniker for telegiganten Telenet, Belgias største internett-tilbyder.

Men på nettsiden «Redlights», en eskortetjeneste hvor prostituerte annonserer, så gikk marokkaneren under navnet «Mark Gigolo» og skrev på sin profil: «Du kjeder deg, din ektemann er ofte borte, du er separert, du leter etter kontakt, bestill meg og så vil vi ha en fin tid sammen.»

Fouad K. arrangerte å møte sine ofre i deres hjem eller på parkeringsplasser, hvor han tilbød dem en drink som politiet sier inneholdt «en kraftig cocktail som dopet ned kvinnene – en farlig mikstur som i verste fall kunne drept ofrene».

MØTTE KVINNENE PÅ PARKERINGSPLASSER: Mange av kvinnene valgte å møte den fremmede mannen i en bil på parkeringsplasser i byen. I bilen fikk de en drikk som dopet dem ned. Da fikk den marokkanske serievoldtektsmannen tid til å voldta og deretter rane dem. Hele 230 kvinner skal ha blitt utsatt for denne metoden på kun 11 måneder. (Foto: Parkeringsplass i Limbourg/Google Maps).

Etter å ha inntatt den farlige drikken, som marokkaneren vanligvis skjulte med frukt eller andre søte smaker, mistet kvinnene bevisstheten.

– Han visste at det narkotiske stoffet var effektivt i to eller tre timer. Hvis kvinnen våknet opp tidligere, så slo ham dem bevisstløse igjen. Men det var sjelden dette skjedde. Han var som regel langt avgårde når ofrene våknet opp, bare for å finne ut at de hadde blitt frastjålet kontanter, bankkort, smarttelefoner og andre verdisaker, skriver La Dernière Heure.

Den belgiske avisen rapporterte også at marokkaneren til vanlig jobbet som budsjåfør og giftet seg i 2014, uten at hans kone hadde noen mistanke om hennes ektemanns kriminelle aktiviteter.

Kona beskrives av bekjente som en sjenert kvinne som trodde at hun hadde funnet en mann for livet i Fouad K, men at paret nå er separert. Kona har allikevel beholdt kontakten og hun er «venner» med ham på Facebook.

På belgiske nettsider er leserne oppgitte.

– 230 kvinner på litt over 11 måneder? Hva tenker disse kvinnene på?

– En kvinne omtrent annenhver dag, hva slags kvinner setter seg inn i en bil med en fremmed mann og drikker noe hun ikke vet hva er?

– Denne mannen gir muslimer et dårlig rykte, å utgi seg for å være italiener er skamfullt.

VIDEO: Venstreaktivister i Belgia slår politisjef bevisstløs på gaten

Det var på tirsdag at en større gruppe venstreorienterte grupper og sosialistiske fagforeninger var samlet for å protestere mot sentrum-høyre-regjeringen sine økonomiske sparekutt.

Over 50.000 mennesker skal ha tatt til gatene og hovedparolene var «nå har begeret rent over».

Demonstrators, protesting government reforms and cost-cutting measures, march in central Brussels, Belgium, May 24, 2016. REUTERS/Eric Vidal

Politisjef Pierre Vandersmissen kom vekk fra resten av politistyrken og kjempet alene mot et dusin venstreekstremister på gaten, da en sosialist med rød t-skjorte fikk kommet seg bak politisjefen og slått ham i bakhodet med en stein.

Les også: Video: Her går antirasistene til angrep på politiet

_89791338_033124730-1

75257223_B978755466Z.1_20160525150152_000_GO56S2RQC.2-0

Politisjefen falt til bakken bevisstløs og måtte til sykehuset for behandling. Han skal ha blitt utskrevet på onsdag.

To politimenn og åtte demonstranter skal ha blitt skadet under tumultene. Politiet skal ha brukt vann-kanoner mot de mest aktive voldsaktivistene. Ett dusin personer skal ha blitt innbrakt for ordensforstyrrelse.

Volden og opptøyene skal være lik tidligere demonstrasjoner mot regjeringens økonomiske tiltak.

Les også: Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

RTXNA6F

Belgiske myndigheter uttalte etter demonstrasjonen at ‘man fordømmer volden som ble utført av en minoritet av de fremmøtte’, men at man la merke til hvor mange som demonstrerte mot sparetiltakene.

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet over 250 i Belgia – eksplosjoner på T-bane og flyplass

Massinnvandringen – hvor vil europeerne flykte?

I en artikkel i Hungary Today, så skriver Topolansky, som jobbet for det amerikanske utenriksdepartementet i Ungarn mellom 1984 og 1988, at europeiske land som Ungarn og Tsjekkia, som har nektet å bøye av for masseinnvandringen, vil fremstå som land for europeere å flykte til etter at deres egne land har blitt oversvømt av muslimske innvandrere.

– Titalls, kanskje hundretusenvis av tyskere, nederlendere, franskmenn, belgiere og andre vesteuropeere vil se på muligheten til å flytte til Ungarn de neste 20 til 30 årene og bosette seg der etter migrasjonskrisen.

D
SPÅR UTFLYTTING: Adam Topolansky spår at vest-europeere vil velge Øst/Sentral-Europa når den muslimske innvandringen når en kritisk masse. Dette vil skje innen år 2050.

Han legger til:

– «Motsatt migrasjon» er en sannsynlig trend, fordi europeiske innbyggere vil ønske å unnslippe sine lederes selvutslettende migrasjonspolitikk og søke etter et trygt sted å pensjonere seg.

Han snakker åpenlyst om hvordan europeere til slutt vil nekte å være «omringet av radikale muslimer i sine egne land». Migranter som har destabilisert kontinentet og «forandret dagliglivet og det religiøse og kulturelle samfunnslimet».

Topolansky spår at Øst/Sentral-Europa vil bli et et trygt område for kristne i år 2050 og at muslimske migranter i stor grad vil ha tatt over Vest-Europa på den tiden.

– Uansett hva fremtiden bringer, så er en ting åpenlys; det foretrukne stedet for alle europeere i midten av dette århundret kan bli Øst/Sentral-Europa, fastslår Topolansky.

Land som Ungarn vil kunne tilby dem sikre omgivelser hvor deres opparbeidede verdier og inntekt vil kunne garantere det gode livet som de har vært vant med i den vestlige delen av kontinentet.

Dette fordi landene i Øst/Sentral-Europa har en sterkere nasjonal stolthet og nærere historie til totalitære regimer, som gjør at de kjemper ekstra hardt for å beholde sin frihet og sikkerhet.

Topolanskys advarsel kommer etter at en rekke fremstående personer har advart mot de ødeleggende samfunnslige konsekvensene som følge av Europas åpne grenser.

Tidligere denne måneden gikk den danske professoren Helmuth Nyborg ut og advarte at den vestlige sivilisasjonen er «truet» av masseinnvandringen fra Midtøsten og Nord-Afrika og at en borgerkrig mest sannsynlig vil være resultatet.

Dette synet ble støttet av det sveitsiske parlamentsmedlemmet Roger Köppel (SvP), som argumenterte at «Europa er i ferd med å avvikle seg selv», som følge av en «megalomanisk» åpen grense politikk drevet frem av blant annet den tyske forbundskansleren Angela Merkel.

Ifjor gikk den sveitsiske militærsjefen Andre Blattmann ut og advarte mot sosial uro i Europa og at innbyggerne i landet burde bevæpne seg.

D
ADVARER: General Andre Blattmann i det sveitsiske forsvaret advarer sine innbyggere mot den enorme innvandringen som nå foregår i Europa. Han har offentlig gått ut og sagt at sveitsiske medborgere bør gå ut og bevæpne seg i tilfelle Europa faller ut i kaos.

Sikkerhetseksperter i Tyskland fortalte også forbundskansler Angela Merkel sist oktober at middelklassen var i ferd med å bli «radikalisert» som et resultat av hennes åpen grense politikk og at man kunne oppleve sosiale uroligheter som en følge av dette.

Frieord har tidligere omtalt hvordan Oslo allerede har blitt en minoritetsby for nordmenn i tre bydeler. Tre nye bydeler følger iløpet av de neste fem årene. Innen 20-25 år vil hele Oslo være en minoritetsby for nordmenn.

I artikkelen omtaler vi også det faktum at over 10.000 millionærer i Frankrike har valgt å forlate landet etter terrorangrepene og uroen de siste årene. De har i all hovedsak flyttet til Australia og USA. Mennesker i middelklassen vil imidlertid velge land på det samme kontinentet, slik Topolansky spår.

Rapporter viser at mennesker i Sverige, Storbritannia, Belgia og Tyskland vil følge den samme trenden.

Muslimer i England feiret terrorangrepet i Brussel

Det var stor glede i Belmarsh fengsel i London, da nyheten om terrorangrepet i Brussel spredte seg.

Det store og toppsikre fengslet huser mange av de muslimske fangene som er dømt for å planlegge terror, skriver den britiske avisen Daily Star Sunday.

Mange av fangene jublet og ropte «Allahu Akbar» (Gud er den største), da de fikk høre om bombene på flyplassen og T-banen, som drepte over 35 og skadet over 300 uskyldige mennesker.

Vitner har beskrevet hvordan de innsatte danset, ba og ga hverandre klemmer.

Da fengselsvaktene prøvde å stoppe fangene, klaget muslimene og sa at det var deres rett å feire begivenheten.

Ifølge Daily Star Sunday skal minst 40 innsatte ha deltatt i feiringen.

Les også: Muslimer drepte 35 og skadet 300 i terroraksjoner på flyplass og T-bane i Belgia

D
FEIRER: Hver gang et større terrorangrep skjer i Vesten eller Israel finner sted, så kommer det ut bilder fra muslimske byer hvor det feires med mat og godteri. På bildet kan vi se hvordan palestinere feirer at at tre israelske ungdommer ble kidnappet og drept.

Hendelsen fant sted på tirsdag, bare timer etter at terrorangrepet fant sted. Det var rundt 18-tiden på kvelden når fangene har mulighet for snakke og sosialiseres.

– Ryktene spredte seg som ild i tørt gress blant fangene, som har muligheter for å se på TV, forteller en fengselsbetjent til avisen.

– Deretter begynte de å synge og en form for fest utviklet seg – de oppførte seg som fotball-laget de holdt med hadde vunnet cupfinalen.

Det sitter rundt 50 jihadister i fengselet, blant dem de to muslimene som henrettet den britiske soldaten og småbarnsfaren Lee Rigby med kjøttøks på åpen gate i London.

HAKKET IHJEL: Soldaten Lee Rigby (25) skal ha blitt påkjørt og så hakket ihjel på åpen gate av to afrikanske muslimer, Michael Olumide Adebolajo (28) og Michael Oluwatobi Adebowale, (22), i London i mai ifjor. Rigby etterlot seg kone og en to år gammel sønn.
HAKKET IHJEL: Soldaten Lee Rigby (25) skal ha blitt påkjørt og så hakket ihjel på åpen gate av to afrikanske muslimer, Michael Olumide Adebolajo (28) og Michael Oluwatobi Adebowale, (22), i London i mai 2014. Rigby etterlot seg kone og en to år gammel sønn.

Lignende historier om feiring av terrorhandlinger går så langt tilbake som til 9. september i 2001, da politimenn og vitner fortalte om muslimer som feiret drapene på de nesten 3.000 menneskene på hustak og i gatene i USA.

Lignende feiringer har blitt registrert etter alle muslimske terrorangrep. Etter det første terrorangrepet i Paris ifjor skal muslimer i Sverige blant annet ha feiret drapene med å dele ut kake på gatene i Gøteborg og spre omfattende gratulasjoner på sosiale medier.

HYLLER TERROREN: Hundrevis av svenske muslimer hyller drapene i Paris. På en Facebook-side med over 500 medlemmer skriver man blant annet at man “ønsker mange flere terror-angrep”. (Foto: Fria Tider).
HYLLET TERROREN: Hundrevis av svenske muslimer hyllet drapene i Paris i 2014. På en Facebook-side med over 500 medlemmer skrev man blant annet at man “ønsker mange flere terror-angrep”. (Foto: Fria Tider).

VIDEO: Donald Trump leser «Den giftige slangen»

Her er videoen med Trump i det han leser opp sangteksten:

Her er originalversjonen fremført av Al Wilson:

Teksten kan leses her:

On her way to work one morning
Down the path alongside the lake
A tender-hearted woman saw a poor half-frozen snake
His pretty colored skin had been all frosted with the dew
«Oh well,» she cried, «I’ll take you in and I’ll take care of you»
«Take me in oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snake. She wrapped him up all cozy in a curvature of silk
And then laid him by the fireside with some honey and some milk
Now she hurried home from work that night as soon as she arrived
She found that pretty snake she’d taken in had been revived
«Take me in, oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snakeNow she clutched him to her bosom, «You’re so beautiful,» she cried
«But if I hadn’t brought you in by now you might have died»
Now she stroked his pretty skin and then she kissed and held him tight
But instead of saying thanks, that snake gave her a vicious bite
«Take me in, oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snake»I saved you,» cried that woman
«And you’ve bit me even, why?
You know your bite is poisonous and now I’m going to die»
«Oh shut up, silly woman,» said the reptile with a grin
«You knew damn well I was a snake before you took me in
«Take me in, oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snake

Terrorangrepet: Brussel-videoen som slo forferdelig feil

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på flyplass og T-bane

Her er videoen redigert med den siste ukens grufulle muslimske terrorangrep:

Les også: Muslimer dytter bil ned på togstasjon og brenner ned juletre i Belgia

Etter Belgia-terror: Polen nekter å ta imot muslimske flyktninger

Etter de siste månedenes terrorangrep og massedrap utført av muslimer i Europa, så har EU-landet Polen bestemt seg for å stenge grensene for muslimske innvandrere.

Polen snur nå på den avtalen man inngikk tidligere om å plassere noen av de 160.000 flyktningene som EU venter på å komme inn til Europa i den nærmeste fremtid.

D
VIL SIKRE INNBYGGERNE: Polen sin statsminister, Beata Szydlo, sier at hun og den polske regjeringen setter Polen sine innbyggere sin sikkerhet høyest. Massedrap og terroraksjoner i Europa de siste årene har gjort flere land i Europa skeptiske til masseinnvandring fra muslimske land.

Polens statsminister, Beata Szydlo, uttalte etter terrorangrepene i Belgia at man nå ikke vil ta imot de 7.000 flyktningene man hadde avtalt med EU om å ta inn.

– Etter det som skjedde i Brussel i går, så må vi få en slutt på terrorisme i Europa. Vi må ikke være redde.

– Jeg vil gjøre det veldig klart; i denne stund ser jeg ingen mulighet for å ta imot migranter til Polen, uttalte Szydlo til polsk TV.

Statsministerens talsmann uttalte følgende til media:

– Vi kan ikke tillate at hendelser som skjer i Vest-Europa også skjer i Polen.

DREPT OG OVER 300 SÅRET: Terrorangrepene mot flyplassen og T-banen i Belgia på tirsdag drepte over 34 mennesker og såret over 300 mennesker. De muslimske terroristene valgte med vilje å drepe barnefamilier og sivile mennesker.
31 DREPT OG OVER 300 SÅRET: Terrorangrepene mot flyplassen og T-banen i Belgia på tirsdag drepte 31 uskyldige mennesker og såret over 300. De muslimske terroristene valgte med vilje å angripe steder der det befant seg barnefamilier og sivile.

Den polske regjeringen ønsker også at EU skal ha møter på høyeste nivå for å finne ut hvordan man skal bekjempe den økende radikaliseringen blant muslimske migranter og innbyggere i EU.

En undersøkelse gjort blant polakker viser at 53 prosent ikke ønsker muslimske migranter til landet, mens 41 prosent er villige til å gi dem midlertidig opphold og kun 4 prosent sier at de ønsker å ta imot migranter permanent.

Polen snur nå på den avtalen man inngikk tidligere om å plassere noen av de 160.000 flyktningene som EU venter på å komme inn til Europa den nærmeste tiden.

Også Ungarn sin statsminister Viktor Orban har gjort det klart at landet vil kjempe mot EU-kommisjonen og den åpne flyktningpolitikken som nå er i ferd med å rive istykker EU-samarbeidet i Europa.

D
TERROR-FRYKT: De fleste EU-land som har hatt masseinnvandring fra muslimske land har i dag høyt terror-nivå. Norge er offisielt utenfor EU, men polititjenestemenn i Oslo er igjen bevæpnet med maskinpistoler etter terrorangrepene i Brussel på tirsdag.

Tyrkia blir europeisk

Sist uke avtalte EU og Tyrkia at syriske flyktninger som kommer til EU ulovlig skal sendes tilbake til Tyrkia. Samtidig skal en flyktning med reellt beskyttelsesbehov få lov å komme inn i EU for hver migrant som sende tilbake. Søknader vil bli behandlet individuelt av greske myndigheter.

D
TYRKIA + EU = SANT: Det muslimske landet med sine 75 millioner innbyggere vil fra sommeren av ha fri bevegelsesmulighet innen Schengen-sonen i Europa. Man ønsker også å starte opp prosessen med å innlemme Tyrkia i EU. (Foto: Møte mellom EU og tyrkiske ledere den 18. mars i år).

Til gjengjeld vil EU åpne Schengen-samarbeidet med Tyrkia og dermed er Europa åpent for 75 millioner tyrkere fra sommeren av. Man ønsker også å starte prosessen med å inkludere Tyrkia i EU-samarbeidet.

Over 857.000 migranter og flyktninger kom seg til Hellas i 2015 og 144.000 har kommet så langt i år.

Det er avslørt at både terroristene bak Paris massakren og bombeangrepene i Belgia skjulte seg blant flyktningene som fikk lov å komme inn i EU ifjor.

Ingen terror i Øst-Europa

Mens England, Spania, Belgia, Nederland, Frankrike, Danmark, Sverige og tilogmed Norge, opplever en forhøyet terror-risiko, og flere av disse landene har opplevd til dels store og svært ødeleggende terrorangrep, har land i det gamle Øst-Europa vært forskånet for dette.

Dette fordi man har valgt en svært restriktiv innvandringspolitikk og satt nasjonal sikkerhet og befolkningens trygghet i første rekke.

At disse landene i det tidligere Øst-Europa heller ikke har en svært generøs velferdspolitikk har også vært med på å gjøre dem lite attraktive for migrantene. De store massene har i all hovedsak reist til land der de økonomiske utbetalingene er størst.

EU ønsker fremdeles masseinnvandring

Etter terrorangrepene i Brussel denne uken har lederne for EU-nasjonene gått ut i et felles utsagn:

«Bombeangrepene er et angrep på våre åpne og demokratiske samfunn. Dette siste angrepet bare styrker vår tro og kamp for å forsvare europeiske verdier og toleranse mot angrep fra de intolerante. Vi vil stå sammen i kampen mot hat, voldelig ekstremisme og terrorisme».

D
ØNSKER FREMDELES ÅPNE GRENSER: EU sine ledere mener at man bekjemper radikal islamisme ved å åpne grensene og slippe inn ennå flere muslimske innvandrere i Europa. Blant annet skal dette gjennomføres ved å få unge muslimer til å «føle seg mer hjemme».

I en lignende uttalelse sa førsteminister i Skottland, Nicola Sturgeon følgende:

– Vi har samlet oss for å snakke om toleranse, flerkultur og å bekjempe hatkriminalitet, etter de grufulle angrepene i Brussel.

Også Hellas sin statsminister gikk ut med en melding på Twitter:

– Hellas står i solidaritet med innbyggerne i Belgia og EU. Vi kan ikke tillate frykt, religiøst hat og rasisme å leve i Europa.

Belgias innenriksminister Jan Jambon, gikk etter massedrapene i Brussel langt i å si at man nå må legge til rette for at unge muslimer må føle seg hjemme i landet.

Steng grensene

Ledere i land langt utenfor EU var imidlertid mer opptatt av å sikre sikkerheten til innbyggerne i EU.

Nava Boker, som er medlem av Knesset i Israel uttalte at «Belgia må stenge grensene sine umiddelbart, kaste ut de som hater og stoppe muslimsk innvandring til landet«.

Australias statsminister, Malcolm Turnbull, gikk langt i å støtte Polens statsminister og mener at Europas mangel på kontroll over sine grenser er en av årsakene til terrorangrepene utført av militante islamister; «I bunn og grunn så har ikke Europa noen interne grenser og deres eksterne grenser er vanskelige å beskytte».

Også presidentkandidat i USA, Donald Trump, gjentok sine tidligere uttalelser om å begrense muslimsk innvandring; «Det er slik du hindrer slike terrorangrep, ved å ikke la disse menneskene inn. Det må innføres en midlertidig stopp i innvandringen for å finne ut hva som skjer».

Masseopptøyer på asylmottak etter at jente gikk uten hijab

Det skal ha vært økt spenning mellom ulike nasjonaliteter på asylmottaket i dagene før masseslagsmålet, skriver Daily Mail.

Det hele utviklet seg til masseopptøyer da afghanske asylsøkere trakasserte den syriske jenta fordi hun gikk uten hijab.

An Luyten som jobber for Røde Kors på asylmottaket bekreftet overfor Flanders News at 11 personer var arrestert etter masseslagsmålet. Syv personer er rapportert skadet.

– Syrerne tok parti med den unge kvinnen, mens de afghanske og irakiske asylsøkerne var på den andre siden. Fire av de ansvarlige for opprøret har blitt overført til en interneringsleir, sier Luyten.

Luyten sier at opptøyene kom som en overraskelse på de frivillige på mottaket, og at flere syriske jenter gikk under hodeskjerf. Hun har ingen forklaring på hvorfor jentenes bekledning var spesielt opprørende.

– Du kan si at dette er rart fordi flere av de andre jentene gikk også uten hodeskjerf. Det er ikke klart hvorfor de var ute etter akkurat denne jenta, sier Luyten.

Belgias minister for asyl og immigrasjon, Theo Francken, kalte opptøyene «helt uakseptable».

– De kom hit, de er gjester her. Vi er ikke hos dem. De må tilpasse seg våre regler, uttalte han.

Asylsøkere gjengvoldtok belgisk tenåring – «hun har ingenting å klage på»

Det var i forbindelse med politietterforskningen av en 14 år gammel muslimsk gutt, som politiet fryktet hadde blitt radikalisert, at de kom over en grotesk video på guttens mobiltelefon, skriver Russia Today.

Gutten og seks andre menn skal ha voldtatt en bevisstløs 17 år gammel jente etter tur.

Mobilvideoen viser de syv mennene synge, le og danse rundt den bevistløse jenta, før de drar av henne buksa og voldtar henne.

Fem av mennene har irakisk statsborgerskap og to av mennene har belgisk statsborgerskap. Den eldste av de mistenkte er 25 år gammel.

Les også: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Husker ingenting

Politiet har funnet fram til den 17 år gamle jenta som ble voldtatt, men hun sier til politiet at hun ikke husker noe fra den aktuelle kvelden. Hun skal ha vært med kjæresten sin på en fest og drukket altfor mye alkohol og besvimt, før overgrepene fant sted.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn på nyttårsaften

Angrer ikke

Flere av de mistenkte mennene har vist svært liten anger etter de brutale overgrepene mot den unge jenta. De mener selv de ikke har gjort noe kriminelt.

Hun har ingenting å klage på. Kvinner må adlyde menn, sa en av de mistenkte til politiet i avhør.

Les også: Asylsøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Raser

Saken har ført til voldsomt sinne i Belgia.

– Det er tydelig at noen nyankomne har problematiske forestillinger om forholdet mellom menn og kvinner, uttalte ordføreren i Ostend, Johan Vande Lanotte.

– Når de er ferdig med fengselsstraffen så må de forlate landet.

Asyl- og innvandringsministeren i Belgia, Theo Francken, kom med en lignende uttalelse.

– Voldtektsforbrytere vil ikke bli gitt asyl. De vil bli sendt tilbake til Irak, hvis de blir funnet skyldig.

VIDEO: Muslimer dytter bil ned på togstasjon og brenner opp juletre i Belgia

Den påtvungne og mislykkede flerkulturen har vist sitt ansikt nok engang i Europa i jule- og nyttårsuken.

Terrortrusler sørget for togstans i Munchen i Tyskland på nyttårsaften. Alle tog og togstasjoner ble evakuert, da tusenvis av politimenn ble sendt ut for å kontrollere situasjonen. Hele nyttårsfeiringen ble likegodt avlyst av borgermesteren i Brussel i Belgia etter frykt for terroraksjoner. I England ble et terrorektepar dømt til livstids fengsel i romjulen etter å ha blitt funnet skyldige i å ha planlagt å sprenge et kjøpesenter i sentrum av London.

D
1941 ELLER 2015? Europa opplever en ny frykt for terror og krig, bare 25 år etter at den kalde krigen tok slutt. Denne gangen er det muslimer som står for trusselen, forårsaket av politikere og venstreorienterte maktgrupper som har åpnet grensene til Europa på vidt gap. (Foto: Brussel, romjulen 2015).

Nå begynner videoer tatt av muslimske ungdommer og menn, hvor de utøver hærverk og vandalisme, å bli lastet opp på internett. Videoen ovenfor viser hvordan en større gruppe muslimer dytter en bil ned en trapp og på en jernbaneperrong. Bare flaks gjør at ingen er i trappen eller på perrongen når bilen blir dyttet nedover trappene. Man ser også hvordan et stort og pyntet juletre antennes og brenner opp i et bysentrum mens lokale innbygger ser sjokkert på.

Alt mens man hører muslimene rope «Allahu akhbar».

Frankrike

I Frankrike brant innvandrerungdom opp over 800 biler under opptøyene som har blitt et fast innslag på nyttårsaften i landet. Over 622 personer ble pågrepet av fransk politi og sikkerhetsstyrkene, noe som halvparten så mange som i 2014.

Ifølge Frankrikes innenriksminister, Bernard Cazeneuve, så ble 300 av dem arrestert etter pågripelsen.

– Dette viser at sikkerhetsstyrkene idag arbeider med større effektivitet, uttalte ministeren til franske medier.

Til tross for denne nyvunne «effektiviteten», så brant allikevel over 800 biler bare på nyttårsaften alene, sammenlignet med 940 i 2014.

Sikkerheten i den franske hovedstaden var ekstra stor etter det muslimske terrorangrepet som fant sted den 13. november, hvor 130 mennesker ble skutt og sprengt ihjel av IS-terrorister som blant annet hadde kommet seg gjennom Belgia og til Frankrike som syriske flyktninger.

Sverige

I Sverige skal større grupper innvandrer ha skutt nyttårsraketter på politibiler, brannbiler og ambulanser. Det ble også kastet og sendt store steiner og nyttårsraketter mot på biler fra gangbroer over hovedveiene i flere svenske byer.

Venstreekstremister og antirasister skal på nyttårsaften ha vandalisert Sverigdemokraternas partilokaler i byen Karlskoga. De kastet store betongsteiner gjennom vinduene som førte til store ødeleggelser.

D
ANTIRASISTISK TERROR: Venstreekstremister og antirasister kastet store kampesteiner gjennom vinduet til Sverigedemokraternas lokaler i Karlskoga. Ikke ulikt Hitlers stormtropper under krystallnatten. Ideologiene er kanskje ikke så langt fra hverandre?

Det ble også rapportert om seksuelle overgrep mot svenske jenter utført av nyankomne flyktninger i den svenske byen Kalmar. En gruppe asylsøkere skal ha forlatt asylmottaket og gått til sentrum av byen. Der skal de ha omringet unge svenske jenter som var ute for å feire og antastet dem fysisk. Operasjonsleder for politiet i Kalmar, P.O. Jansson, forteller hva som skjedde:

– Mennene lagde en ring rundt de unge jentene, som kjente seg sperret inne. De begynte å krafse på jentene, og sluttet ikke selv om jentene ved flere anledninger sa ifra. Mennene forstår ikke svensk eller noe annet språk heller. Vi har ingen mistenkte akkurat nå, men det finnes overvåkingskameraer som vi skal undersøke.

Norge

Vi skrev i romjulen om drapsforsøket på en Altaværing som ble grovt overfalt, knivskjært i ansiktet, slått bevisstløs, ranet for verdisaker og etterlatt i opptil 15 minusgrader i timesvis i snøen. Ifølge 39-åringen skjedde angrepet helt uprovosert, da to utenlandske menn uten forvarsel angrep ham bare få meter fra hans eget hjem etter en julefest.

En video som ble lastet opp på Youtube i romjulen viser en gruppe muslimer som har satt opp boder og høyttalere på Karl Johan midt i julehandelen. Vi er ikke sikre på om det er fra i år eller et annet år, men videoen viser tydelig at muslimene ønsker å forkynne sin tro til nordmenn under vår kristne høytid, midt blant julehandlende familier i hovedstaden.

Terrortrusler er «normalen» i Europa

Å leve med terrortrusler har blitt «den nye normalen», skriver den britiske avisen Telegraph. Den tyske storavisen Die Welt har intervjuet en høytstående tysk politimann, Andy Neumann, som uttaler at et terror-tips førte til at man evakuerte flere togstasjoner i millionbyen Munchen på nyttårsaften.

Les også: Säpo advarer – stadig flere muslimske terrorister blant asylsøkerne i Sverige

D
TERRORALARM: Politiet i den tyske millionbyen Munchen måtte rykke ut på nyttårsaften etter et tips om en selvmordsbomber på et av togene som gikk den dagen. Det førte til at tusenvis av feststemte tyskere måtte evakueres. – Dette må tyskere bli vant til, sier en høytstående politimann i Tyskland.

– Ingen tviler lenger på det faktum at tyske innbyggere må bli vant til risikoen for et angrep, uttalte Neumann til den tyske storavisen Die Welt.

– I noen tilfeller er det ren og skjær flaks, noe som også innebærer at vi satser på terroristenes inkompetanse.

– I andre tilfeller hadde vi rett informasjon i rett tid, etterfulgt av flere måneder med komplisert etterforskning. Den flaksen vil med all sikkerhet ta slutt – så det er ennå viktigere å være årvåken.

Les også: Terrorangrep i Danmark – to drept – fem politimenn skadd

Terror i Europa

Europa vil aldri bli det samme igjen. Siden årtusenskiftet har vi opplevd dusinvis av terrorangrep utført av muslimer, med nærmere tusen drepte som resultat. I tillegg kommer enda flere tusen som er såret og skadet for livet. For ikke å glemme sorgen og tapet til familier og venner hos de som ble rammet.

Spania i 2004, Russland i 2004, England i 2005, Bulgaria i 2012, Danmark, Russland og Frankrike i 2015, var noen av de største og blodigste muslimske terrorangrepene. Fulgt av utallige mindre angrep.

Les også: 10 år siden det muslimske terrorangrepet i London

D
MUSLIMSK TERRORISME: Spania opplevde i 2004 et grusomt angrep mot sivile på et tog i hovedstaden Madrid.

Men de siste årene har ikke bare terrortruslene økt i omfang, også angrepene har kommet oftere og rammet hovedsaklig uskyldige sivile. De muslimske terroristene har unngått å angripe regjeringsbygg, militæranlegg eller politistasjoner, men heller siktet seg inn på busser, t-baner, restauranter, firmaer og konsertarenaer.

Steder der de ikke vil bli skutt tilbake på. Der ofrene er uten mulighet for å slippe unna eller yte motstand. Terroristene skiller ikke på menn, kvinner og barn – alle er de legitime mål i muslimenes øyne.

Dette har ført til at vi har fått bevæpning utenfor jødiske skoler og synagoger, under barnetogene på 17. mai og terroralarmer på alle barneskolene i Oslo.

Les også: Norske grunnskoler får terroralarm

D
TERRORALARM: Slik ser de nye terroralarmene ut som er installert på alle norske barneskoler i Oslo. Føler vi oss tryggere med en slik alarm?

Samtidig står våre grenser vidåpne for de samme menneskene som ønsker oss vondt. Daglig ankommer tusenvis av nye muslimer, uten papirer, uten identitet til våre land. I all hovedsak unge sterke menn. Eldre, syke, kvinner og barn – de som trenger beskyttelse – blir igjen i krigssonene og flyktningleirene. De som har penger, sterke bein og mulighet for å beskytte sitt land reiser derfra. Kontrasten til Europas menn i 1939 er slående.

I Norge stengte togstasjoner, t-baner, museer og slottet etter en terrortrussel i 2014. Vi fikk bevæpning av polititjenestepersonell. Der folk før kunne kjøre bil eller bevege seg fritt, finnes i dag gitter, betongklosser og vakter som vinker oss videre.

Les også: Terrorfrykt over hele landet

For ikke å snakke om hysteriet på flyplassen med sko, belter og vannflasker som må fjernes, før man får gå igjennom metalldetektorene, der barnefamilier og folk i rullestol får kremer og medisiner gjennomsøkt.

I Belgia avlyste man i år nyttårsfeiringen av frykt for terrorangrep. I Tyskland måtte alle togpassasjerer i lystig nyttårstemning forlate tog og togstasjoner etter et tips om en selvmordsbomber. I England ble et muslimsk terrorektepar nylig dømt for å ha planlagt å sprenge ihjel uskyldige på et kjøpesenter.

Vi er knappe måneden etter terrorangrepet i Paris – det siste av dem – hvor 130 uskyldige mennesker mistet livet når IS-terrorister åpnet ild på konserthaller, restauranter og kafeer. Hundrevis ble skadet, mange alvorlig.

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept så langt

D
BEVÆPNET POLITI OG MILITÆRE: Et ikke uvanlig syn i Europa i 2015; bevæpnede politi- og militærstyrker i sentrum av byene våre. Julepynten som henger i bakgrunnen og en McDonaldsrestaurant, gir assosiasjoner om en fredeligere tid.

Hver uke kan vi lese om at franske, tyske, belgiske, nederlandske, danske – og norske – myndigheter som har avverget nye terrorangrep. Noen av planene kommer frem i nyhetene. De fleste gjør det ikke. Hadde allmennheten fått vite alt som foregår, ville det utløst panikk. Kanskje opptøyer.

Unntaket til passiviteten i Europa kom på øya Korsika, der fikk lokalbefolkningen nok og tente på en moske etter muslimsk terror mot brannvesenet og politiet i hovedstaden. Det er tegnet på et samfunn i oppløsning.

Les også: Hva skjedde egentlig på Korsika, Dagbladet, VG og NTB?

Er du villig til å leve et liv med konstante terrortrusler, slik den tyske politimannen uttalte? Et liv hvor du må tenke deg om to ganger før du tar en buss eller tog. Hvor du må være på vakt når du skal ta fly. Et samfunn hvor vi må gi avkall på vår frihet og trygghet i hverdagen og være redde for våre kjære og våre barn?

Vil vi bli den første generasjonen etter andre verdenskrig som etterlater våre barn til en verden i en verre og mer utrygg tilstand enn den vi selv vokste opp i?