Tagged: Barrack Obama

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

President Barrack Obama vil avgå som en av de minst suksessfulle presidentene i amerikansk historie. Rekordhøy kriminalitet, raserelasjoner på bunn-nivå, dobling av gjelden og involvering i krig og konflikter uten sidestykke, resulterte i at Obamas parti tapte alle viktige posisjoner under valget i november ifjor. Inkludert presidentskapet.

Afroamerikansk kvinne: «Donald Trump vant debatten» – hør hennes forklaring

Den afroamerikanske kvinnen og forsvarsadvokaten Brunell Donald-Kyei ble intervjuet etter presidentdebatten og var klar i sin tale. Donald J. Trump er den rette personen for jobben. "Jeg har stemt på demokratene i over 20 år. Jeg stemte på Barrack Obama og for hope and change. Men ingenting skjedde. Jobbene kom ikke, skolene ble ikke bedre og investeringene i bydelene kom aldri", tordnet hun, tydelig engasjert. Demokratene bryr seg bare når det er valg, fortsatte Donald-Kyei. Hun avsluttet med å påpeke at velgerne må se på de faktiske sakene Trump snakker om og slutte å være så emosjonelle og hårsåre.

To millioner døde i USA’s krig

Nobels fredsprisvinner og president i USA, Barrack Obama, besluttet sist uke at de amerikanske troppene skal være igjen i Afghanistan under 2015. Samtidig kommer en rapport som viser at USA's innsatser i regionen har kostet millioner av sivile livet.

Republikanerne advarer Obama i innvandringsspørsmålet

Representantenes hus sin talsmann John Boehner advarte på en pressekonferanse president Barrack Obama mot å forsøke å lansere amnesti for de mange millionene av ulovlige innvandrere som oppholder seg i USA, noe som den amerikanske presidenten har truet med flere ganger tidligere.