Tagged: barn

Hvem står bak? Slagsmål og drapstrusler ved barneskole i Vadsø

NRK skriver i dag en artikkel med overskriften "Skolebussen har blitt skrekken selv: - Drapstrusler, slagsmål, biting og mobbing. Det er ved barneskolen i Vadsø at det nå har blitt som en "ubehagelig film" i følge en forelder. Men hvorfor har det blitt slik? Det informerer ikke NRK sine lesere om.

VIDEO: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

Ukontrollert innvandring tar mange liv i USA hvert eneste år. En mor som opplevde at hennes sønn ble bundet, torturert og så satt fyr på av en ulovlig innvandrer, konfronterte nylig den kjente demokratiske politikeren Nancy Pelosi. Pelosi har vært en av forkjemperne for åpne grenser og for at ulovlige innvandrere skal få rettigheter og opphold i USA.

Sverige: Innvandrergjeng kastet kinaputt inn i barnevogn hvor tre måneder gammel baby sov

Vi skrev i dag om hvordan Malmø lignet mer på en krigssone enn en by hvor man feiret nyttårsaften. Nå kommer nye historier fra Gävle om hvordan innvandrergjenger satte skrekk i boligområder under nyttårsaften. Blant annet kastet en gjeng en kinaputt inn i en barnevogn hvor en tre måneder gammel baby lå og sov. Pappaen lyktes ifølge politiet i all hast få tak på kinaputten og kastet den vekk før det smalt. Politiets pressetalsmann, Mikael Hedström, sier han ikke har vært med på noe lignende under sine 30 år som politimann. - Det er som det har sporet helt av, sier han til lokalavisen Hela Hälsingland.

Utlendinger stjal julegaver ment for fattige barn i Stavanger

Det har lenge vært en tradisjon for innbyggerne i Stavanger å legge pakker under juletreet på Domkirkeplassen. Det er Frelselsarmeen som så deler dem ut til barn i fattige familier. I år skal imidlertid en varebil med utenlandske skilter ha stoppet ved treet og ukjente personer lesset gavene inn i bilen før den forsvant. Nå vurderer Frelsesarmeen om man skal avslutte tradisjonen. Stavanger Aftenblad forsøker i sin dekning å unnskylde tyvene med at "det er tvil om handlingen kan stemples som tyveri siden folk jo har lagt pakkene der frivillig".

Tidligere Ap-politiker siktet i massiv barnepornosak

En tidligere Ap-politiker i 40-årene sitter i varetektsfengsel for å ha bestilt overgrep mot mindreårige i Filippinene. Mannen skal så ha fått overgrepene strømmet over nettet til sin personlige PC i Norge. Etter nye opplysninger vil politiet også utvide siktelsen til menneskehandel. Media har ennå ikke avslørt Ap-politikerens navn eller verv i partiet. Han har erkjent straffeskyld.

Sverige forbyr julelys på handlegater

Dette året vil svenske familier og barn ikke lenger kunne gå langs sine torg og gater og beskue flott julepynt og julelys som er hengt opp. Ifølge SVT skal avgjørelsen om å forby offentlig julepynt være tatt av "sikkerhetshensyn".

Sjokktall: 40 prosent av barn under fem år i Tyskland er utenlandske

Nye tall frigitt av tyske myndigheter viser at over 40 prosent av barn under fem år i Tyskland er utenlandske. Tallet for personer under 18 år er 33 prosent. Hovedstaden Berlin har 30 prosent utenlandske personer. Ifølge journalist og historiker Michael Paulwitz så vil denne utviklingen føre til harde kamper for ressursene den dagen tyskerne kommer i minoritet og at velferdsstaten vil kollapse helt. Han avslutter med at 'et lands myndigheter som endrer den etniske og kulturelle strukturen i et land uten å spørre innbyggerne bryter mot prinsippet om folkets rett'.

Syrisk asylsøker dømt for mordbrann i Høyanger

Den syriske asylsøkeren visste at det var en småbarnsfamilie med to små barn på loftet da han tente på boligbygget i februar i fjor. Nå er han dømt til fire år i fengsel for å ha forsøkt å drepe fem mennesker.

Ny studie: Barn fra den tredje verden mangler empati

Førskolebarn med innvandrerbakgrunn fra den tredje verden har betydelig lavere kognitiv evne og lavere sosial kompetanse enn barn av danske foreldre. Det viser en omfattende studie av 13.000 barn i Danmark, skriver den danske avisen Information.

Offentlig svømmebasseng utestenger flyktninger etter flere grove overgrep og voldtekter av barn

Et offentlig basseng i den østerrikske byen Mistelbach har satt opp forbudsskilt mot migranter og ordføreren i byen sier han stiller seg bak forbudet. Dette skjer etter at en 13 år gammel jente ble seksuelt forgrepet på av en "mørkhudet mann" av utenlandsk opprinnelse inne i kvinnegarderoben. Overgrepet skjer mindre enn et halvt år etter at en 10 år gammel gutt ble grovt voldtatt av en irakisk flyktning, også det i et offentlig bad.

Norges politiske og folkelige selvmord

Siden 1970-tallet har Norge fått 1.2 millioner nye borgere. Den opprinnelige befolkningen har stått på stedet hvil rundt 4 millioner-tallet. Innvandringen har vært endel av Europas felles politikk og Norge har således måttet følge land som Tyskland, England og Sverige og åpne sine grenser. Hovedkraften bak innvandringen har vært Arbeiderpartiets politikere, med drahjelp fra akademia, media og statsstøttede organisasjoner. Sammen har de klart åpne grensene i en slik grad at nordmenn vil være i minoritet i Norge iløpet av de neste 75 årene. Ifølge FNs konvensjon av 1951, artikkel 2, så er dette innenfor rammene av hva man kan betegne som et folkemord.

Dansk kjendis-imam: Utro kvinner skal steines, barn skal slås og frafalne skal drepes

Dansk TV2 gikk inn med skjult kamera i "Fredens Moske" i den danske byen Århus og fikk sjokkerende uttalelser fra en av de mest kjente imamene i Danmark. Blant annet uttalte "den kjekke imam", Abu Bilal, at kvinner som bryter ekteskapspakten skal steines til døde, at barn kan slås og at de som forlater islam skal drepes. En imam skal også ha sagt at det kun er spørsmål om tid før Danmark blir et islamsk land. Innholdet var så grovt at det har utløst en stor debatt i Danmark. Her legger Frieord som eneste nyhetskanal i Norge ut hele dokumentarserien, samt debattprogrammet som kom i etterkant.

16 år gammel tysk jente ber om hjelp – «Dere har ødelagt mitt land»

En video som er lagt ut på nettet vekker oppsikt. Det er en 16 år gammel tysk jente som har laget en video hvor hun forteller om den frykten hun lever med daglig. Hun forteller om hvordan hun blir trakassert når hun gå på kjøpesenteret eller på gaten på sommeren i en t-skjorte. Hun forteller om hvordan hun ikke forstår hvordan politikerne har åpnet landets grenser og prøver å totalt forandre det. - Vær så snill å beskytt oss, vær så snill å beskytt deres kvinner og deres barn, bønnfaller hun i videoen.

Slagsmål og barnevoldtekt på asylmottak i Stavanger

En 46 år gammel mann er pågrepet etter et slagsmål på asylmottaket på Forus utenfor Stavanger natt til onsdag. En mann på 20 år ble brakt til legevakt for sjekk. Tirsdag ble det kjent at politiet etterforsker en mulig voldtekt av en tre år gammel gutt på det samme asylmottaket.