SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Det begynner å bli vanskelig å forstå, forklare eller videreformidler hva som skjer i vårt naboland Sverige.

Det har virkelig blitt et bakvendtland. Han er hun, hun er hen, Pippi sensureres, voksne innvandrermenn er «barn», nasjonalisme er nazisme, kommunisme er akseptert, politistasjoner beskytes og brannbombes, granater kastes inn i leiligheter med familier, tusenvis av biler påtennes, voksne svenske kvinner utnytter unge innvandrergutter seksuelt, islamske terrorister i lastebiler meier ned menn, kvinner og barn i handlegater i hovedstaden, fødeklinikker og sykehus legges ned, mens milliarder pøses ut på innvandringsbudsjett, grensene står ubevoktede, nasjonalistiske partiledere med 18 prosent støtte blant folket fryses ut av de andre partilederne, transseksualitet læres ut til barnehagebarn, skoler har metall-detektorer og vektere, ambulanser, brannbiler og politibiler beskytes, vandaliseres og ranes, mennesker dømmes for uttalelser for sosiale medier og voldtektsmenn får samfunnsstraff

Har vi hoppet over noe? Helt sikkert.

Det er den siste på listen her vi skal omtale i dag. 65-årige Christina har i følge hovretten i Göta uttrykt «straffbare uttalelser mot personer med muslimsk tro». Blant disse skal være at «muslimer har en intelligens på nivå med gullfisker» og at muslimer «stinker».

65-åringen måtte inn til ikke mindre enn seks politiavhør, samt opplevede husransakelse, hvor politiet gikk gjennom hele boligen og beslagla hennes mobiltelefon. Ifølge kvinnen skal forhørene ha vart i timesvis og hun fikk ikke bistand fra advokat. Det ble også produsert et saksdokument mot kvinnen på over 150 sider. En saksfremgang som vanligvis er forbeholdt grov kriminalitet, og ikke debatt på internett.

Det hele endte med frifinnelse i tingretten i Jönköping. Denne ble imidlertid anket av aktor til hovretten hvor kvinnen ble dømt til tre måneders fengsel og 6.300 kroner i bøter.

Frieord har skrevet flere lignende saker der mennesker i Sverige og andre europeiske land blir dømt til fengsel for å kritisere masseinnvandringen og islam.

(Saken fortsetter under lenkene og tweetene)

Samtidig har altså det svenske rettssystemet ved flere anledninger unnlatt å dømme muslimske vold- og voldtektsforbrytere til fengsel, men heller latt dem slippe unna med samfunsstraff eller lignende lave straffer som den 65-årige kvinnen ble idømt.

Er virkelig en overfalls- eller gruppevoldtekt under grove trusler – noen ganger med bruk av kniv eller andre farlige gjenstander – av en mindreårig jente, og krasse uttalelser på sosiale medier virkelig en sammenlignbar forbrytelse i Sverige når det kommer til straffeutmåling?

Ja, ifølge dommer offentliggjort de siste årene, så er det faktisk det. Det bør skremme enhver person som bryr seg om våre innbyggere og utviklingen i våre samfunn.

Fylkesmannen i Rogaland vil lære barnehagebarn om seksualitet, homofili og transpersoner

Bør barnehagebarn lære om transpersoner og homofili? Bør barnehagebarn få innsyn i seksuelt mangfold og kjønnsnormer? At Ken og Barbie også kan være Ken og Batman og leve i partnerskap? At et barn kan være en jente, fanget i en guttekropp?

Frieord har fått inn nyheter om at det leses høyt fra barnebøker med transseksualitet som tema og hvordan jenter og gutter ikke lenger skal omtales med kjønn. Dette skjer allerede i Sverige og andre land som USA og Canada.

Det ser nå ut til at dette fenomenet også har kommet til Norge.

Eksempel på bok gitt til barn i USA.

Les hva alle barnehager i Rogaland fikk tilsendt fra fylkesmannen Magnhild Meltveit Kleppa og døm selv:

Trygg i eige uttrykk – jenter, gutar og alle andre

Fylkesmannen i Rogaland inviterer til kurs den 24. oktober 2018 om kjønnsroller, kjønnsidentitet, seksuelle orienteringar og likestilling. Kurset er for alle som arbeider med barn i barnehagen eller med barn andre stader.

Kurset handlar om å skape eit meir inkluderande læringsmiljø med respekt for ulikskap, noko som kan bidra til å fremje trivsel og førebyggje mobbing.Homofile og transpersonar er meir utsette for mobbing enn andre barn og unge.

Tema på kurset er:

·         Kjønn, mangfald og normer

Kva er kjønn, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk? I ei verd av lyseblå eller rosa, kva moglegheiter gir vi våre barn? Kva skjer med barna som opplever at dei «må passe inn» eller «ikkje passer inn»?

·         Ulike familieformer

Heteronormen – kva er det? Ken og Barbie =  sant og Ken og Batman = sant

·       Kropp, sjølvkjensle og helse

Førebygging av overgrep

·         Lovverk

·         Kva kan barnehagen gjere for å gi rom for ulikskap?

Kunnskap om metodar for refleksjon og døme frå barnehagen

Link til påmelding: https://www.fylkesmannen.no/nn/Rogaland/Kurs-og-konferansar/trygg-i-eige-uttrykk—jenter-gutar-og-alle-andre.-kva-er-kjonn-kjonnsidentitet-og-seksuell-orintering/

Med hilsen

Jorunn Helland

Rådgiver

Fylkesmannen i Rogaland, utdanningsavdelingen

Postboks 59, 4001 Stavanger

Telefon: 51568739

Mob: 92499396

E-post: [email protected]

Det er den tidligere Senterpartipolitikeren Magnhild Meltveit Kleppa som er fylkesmann i Rogaland i dag. Hun har hatt stillingen siden 2012, da hun gikk av som stortingspolitiker.

ANSVARLIG: Magnhild Meltveit Kleppa, tidligere stortingspolitiker for Senterpartiet og nå fylkesmann i Rogaland, står bak kurset for ansatte som jobber med barn. Kleppa har selv utdannelse og bakgrunn som lærer . (Foto: Wikipedia).

Her er noen eksempler på hvordan seksualiseringen rettes mot barnehage- og skolebarn i Vesten.

At det er normalt å ha to pappaer eller mammaer skal læres til unge barn i vårt nye samfunn.

 

Mor og far er tilbake på fødselsskjemaet og kjønnsstudier forsvinner fra universiteter

Det virker som om venstresiden fikk lillefingeren, og dermed tok hele armen. Kjønnsstudier, unisex-toaletter, kvotering på bakgrunn av kjønn, rase og religion, avviklingen av kjernefamilien, adopsjon for homofile, islamske prekener i kirker, miljøskatter, fjerning av statskirken og kristne høytider på skoler, imamer i Forsvaret og normaliseringen av personangrep og vold mot nasjonalkonservative mennesker.

Listen er like lang som den er vond å lese.

Sentrum i det politiske livet og hverdagen til nordmenn – og europeere – har blitt flyttet langt til venstre de siste tiårene. Det som for bare 30-40 år siden ble sett på som unormalt er i dag normalt. Ikke bare har det blitt normalt, det har blitt en forbrytelse å si imot det. Da er man en såkalt «hater» eller «rasist» og kan dømmes i retten. Og selvfølgelig miste jobb, karriere og venner.

VIDEO: Forvirring på svensk høyskole da kvinne påstår hun er en 2 meter høy japansk mann

Men naturen har det med å jevne ut ulikheter, og ettersom de progressive venstreidealistene og sosialistene har dyttet samfunnet mer og mer til venstre – vekk fra sentrum, vekk fra fornuft og logikk – jo tyngre vil pendelen svinge tilbake.

Les også: Studie: Forskjeller mellom kjønnene allerede når babyene er en måned gamle

Kvinne- og kjønnsstudier ved Universitetet i Oslo tilbyr bacherlor og mastergrad. (Foto: UiO/Ingvild Birkeland).

Les også: Jeg har pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

Og resultatet kan allerede skimtes i dag ettersom flere og flere land i Europa velger inn nasjonalkonservative og patriotiske politikere og regjeringer. Folk er lei av å bli fortalt at opp er ned, bak er fram og hvis du sier han eller hun, mor eller far, eller mener at man ikke bør gi medisiner til barn for å endre kjønnet deres, så er man en fanatiker som ønsker Hitler tilbake til makten.

Ikke noe sted kan dette bedre beskues enn i USA, der Trump har veivalset over så og si alle progressive og sosialistiske ideer og verdier. Venstresiden i media og politikken har fått en bakoversveis så stiv at de har utviklet psykiske traumer. Morsomt sett kalles dette «Trump Derangement Syndrome«, men reellt sett har psykiatere nå opplevd at mennesker i USA utvikler psykiske problemer fordi hysteriet til venstresiden skaper en frykt for hverdagen og fremtiden.

VIDEO: Tidligere venstrejournalist: «Det er høyresiden som er den tolerante nå»

Tilbake her i Europa kom det ut to nyhetssaker denne uken, en fra Ungarn og en fra Italia.

I Ungarn har nå myndighetene avviklet kjønnsstudier og to universiteter har nå tatt diplomet av plakaten. Forklaringen er at studiet er verdiløst og ikke tilbyr studenten noen jobb eller fremtid, samtidig som de som tar utdannelsen stiller svært svakt senere i livet da kunnskapen er meningsløs og oppkonstruert av den politiske venstresiden. Man mener også at studiet tar vekk tid og penger fra andre mer verdifulle studier, hvor man har faktiske muligheter for jobb og karriere etter eksamen. I Norge kan slike studier oppholdes av generøse tilskuddsordninger og luftige beskrivelser av hvor viktig det er å forske på likhet mellom kjønn og/eller at de ikke eksisterer. I en verden der man ikke har oljepenger på bok eller ideologiske og fanatiske politikere i regjeringen, så har realiteten skåret vekk det overflødige fettet.

VIDEO: «Soy Boy» – se videoen som får venstresiden til å gå fra vettet

Vi tar oss så videre til Italia der den nyinnsatte regjeringen på kort tid har ført til en oppsving i både humør og synet på fremtiden. Optimismen i landet har nemlig økt med hele 33 prosent siden den nasjonalkonservative sentrum-høyre alliansen fikk en majoritet av stemmene.

Stenging av grensene, velferd til fattige, syke, eldre og barn, og ikke til innvandrere, samt et mer nasjonalkonservativt fokus på Italia og ikke EU, har skapt stor optimisme i landet. En undersøkelse gjort av IPSOS viser at hele 47 prosent av italienere nå mener at landet går i riktig retning. Det er høyt tall for et land som er kjent for politisk kaos og korrupsjon.

Les også: Når skal venstresiden ta ansvar for de seksuelle overgrepene, hatet og rasismen?

VIDEO: Hvorfor kjemper ikke feministene for muslimske kvinner?

Men det stopper ikke der. Hele 80 prosent av de spurte i en annen undersøkelse viser at befolkningen støtter den nye regjeringens kamp mot ulovlig innvandring som har ridd landet som en mare de siste årene. Tusenvis på tusenvis av velferdsmigranter og økonomiske lykkejegere har kommet fra det afrikanske kontinentet og regelrett okkupert gater, torg og velferdsinstitusjonene i Italia. Det er snakk om at det bor hundretusenvis av ulovlige migranter i hovedstaden Roma alene og at tallet for resten av landet er en halv million. Dette i tillegg til de over 5 millione lovlige migrantene som har kommet som følge av Schengen og EU-prosjektene.

Slikt tanker man en økonomi og et land.

VIDEO: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt en hit på Youtube

Innenriksminister Matteo Salvini, fra regjeringspartiet Lega Nord, gikk nylig ut og informerte om at man nå gikk tilbake til de ordinære uttrykkene «mor» og «far» på fødselsskjemane på sykehusene. Dette istedenfor de som ble innført av sosialistene hvor det sto «forelder nummer en» og «forelder nummer to», som skulle gjøre det mindre diskriminerende for de familieforholdene hvor det var to mødre, to fedre eller hvor en av foreldrene identifiserte seg som et annet kjønn enn det man var født med.

Nok er nok med forelder 1 og 2. Jeg har gjeninnsatt mor og far. Det er en liten sak, men jeg vil gjøre alt i min makt gitt meg av grunnloven for å ta tilbake definisjonen av mor og far, sa Salvini til den italienske avisen Il Giornale denne uken.

VIDEO: Hva ville du hatt: Kvinners rettigheter eller islam? Hør hva feministene svarte

Den nasjonalkonservative Lega Nord-leder Matteo Salvini har skapt optimise for fremtiden i Italia – (Foto: Saverio blasi / shutterstock.com)

Les også: «Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister«.

Salvini har også bedt italienere om å lage flere barn:

Målet jeg har lagt frem her og til slutten av vår regjeringstid er å introdusere en familiekvote, for å belønne fødselsratene og satse på fremtiden. Et land som ikke lager barn vil dø ut.

Dette vil innebære gratis barnehager, skattefritak for familier og andre insentiver for familier til å lage barn. Man vil også skattelegge innvandrere som sender penger ut av landet med tre prosent for å betale for familieprogrammet.

En euro mindre i skatt er en ekstra euro for barna. Målet er å gjøre en familie en skatteorientert enhet, avsluttet Salvini.

Og slik er nå Europa i ferd med å snu fra det politisk korrekte, venstreideologiske til det reelle og logiske – fornuftige. Spørsmålet er bare om Norge er for rikt til å følge etter.

Relatert:

Jeg har en pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

I venstremedia som Vg og Dagbladet kan man ikke sjelden lese ord som «fitte», «fitta», «pikk», «knulle» og andre direkte og for noen støtende ord. Jeg tenkte jeg kunne slå til med litt av det samme, ikke fordi jeg bruker slike ord mye i hverdagen, men fordi det kanskje kan sørge for oppmerksomhet rundt et viktig tema.

Temaet er ganske enkelt; samfunnet hater hvite, streite menn. Og hvite guttebarn. Oss med et lem mellom beina som reagerer instinktivt positivt og kroppslig når vi ser vi en vakker kvinne på gaten eller jobben. Oss menn som er villige til å ofre både liv og helse for å vise oss frem for det motsatte kjønn. Og kanskje, hvis vi er heldige, så får vi parre oss med den peneste dama. Få unger med henne. Lage nye alfahanner som også de ønsker å parre seg med den peneste dama. Og slik går historien tilbake til da mennesket så dagens lys for første gang. Dette gjelder forøvrig for alle raser og sivilisasjoner, men det er kun hvite menn i Vesten som skal føle skyld for at vi oppfører oss slik.

I 2018 så finnes det en ikke ubetydelig del av samfunnet som misliker denne evolusjonære utviklingen hos den hvite mannen. Som vil bli kvitt ham. Han som har bygget de høyeste husene, de sikreste broene, laget de beste medisinene og som har blitt skutt ut i verdensrommet med en tre-trinns rakett festet til ryggen for å besøke nye verdener. Han som oppfører seg som en gentleman og som blir hos kvinnen etter at hun har født hans barn. Helt til han dør, gjerne blakk og sliten.

Dagens rødgrønne befolkningsmasse hater at det finnes slike menn. Evolusjonære vinnere. En som alltid gjør det riktige. En som har moral og verdier forankret i naturens evige syklus. Som har reddet verden fra mang en katastrofe, pest og krig. (Ja, vi startet kriger også i mange tilfeller – så vi er ikke feilfrie, men hvem er?).

Alt som er vondt i verden skyldes på hvite menn. Selv de hvite guttebarna blir brukt i hat-kampanjer om hvor mye vondt det er ute i verden. Det er spesielt legitimt å hate hvite menn som har passert 40. De blir regelmessig hetset i artikler, kampanjer, debatter og media. Utledd. Sett ned på.

Hvite streite menn takler alt, uansett hvilken bakgrunn de måtte ha eller hva de har gått gjennom i livet. For hvite streite menn dominerer. De jobber lengst og hardest. De ofrer mest. De kommer på jobb selv etter at de mistet huset og unga. Hvite streite menn har all rikdommen. Hvite streite menn dominerer på arbeidsplassen med arbeidsmoralen sin. Med etikken sin. Hvite streite menn liker bare å ha sex med hvite kvinner, helst de i sin egen alder. Hvite streite menn er snille og tar vare på barna sine, tar dem med på camping, på fjellet, på sjøen. Lærer dem å mekke sykler, snekre olabil og bygge trehus.

Hvite streite menn reparerer biler, bygger hus og installerer kjøkken. De reparerer mobilen din og sørger for at internettet ditt fungerer. Hvite streite menn er de beste kokkene, ingeniørene og arkitektene.

Hvite streite menn tar alltid telefonen og betaler gjelda si. De dukker alltid opp på dugnad og fotballtreninger. Hvite streite menn leverer inn den tapte lommeboka de fant på veien. Hvite streite menn sier (nesten) aldri nei hvis du spør dem om hjelp.

For dette bør hvite streite menn utryddes.

 

Jeg, feministen?

Å kjempe for det tradisjonelle ekteskapet er å ære kvinnen

Å kjempe for et ufødt barn er å respektere kvinnen og kjempe for de som ikke kan forsvare seg selv

Å la kvinner styre hjemmet samt oppdra barn er å respektere kvinnen

Å skåne kvinner for arbeidslivets tøffe og brutale hverdag er å respektere kvinnen

 

Å ta livet av et ufødt barn er ikke kvinnekamp

Å kreve lik lønn for mindre arbeid er ikke kvinnekamp

Å destruere kjernefamilien er ikke kvinnekamp

Å angripe mannen og hans posisjon i samfunnet og familien, er ikke kvinnekamp

 

Dagens falske feminister driver kvinner til fortvilelse og psykiske problemer.

Dagens falske feminister river ned og ødelegger kjernefamilien

Dagens falske feminister er ensomme, bitre og hjernevaskede

Dagens falske feminister har gjort enorm skade på kvinners og familiers lykke

 

 

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 5 – Søsken- og barneekteskap forbys

Av Max Hermansen, historiker, forfatter og leder av Demokratene i Oslo

SØSKEN- OG BARNEEKTESKAP FORBYS

Vi vil gjøre ekteskap forbudt mellom søskenbarn dersom foreldrene og/eller besteforeldrene til den ene eller til begge er søskenbarn. Dette vil forhindre den stigende graden av sannsynlighet for vanskapte barn når man i generasjon etter generasjon gifter seg med sitt søskenbarn.

Les første del og forklaring her:

Påstand: Rasisme slik vi snakker om det i dag finnes ikke

Undertegnede vokste opp i multikulturelt Oslo. Og jeg så ikke farge eller religion i det hele tatt da jeg var barn. Det var bare venner med forskjellig utseende og familier. Jeg har vært på bursdager hos pakistanere, irakere, vietnamesere og sikkert noen til. Jeg har spilt fotball, boksen går (nå føler jeg med skikkelig gammel) og spist iskrem, uten at noen brydde seg om det var gutter, jenter, nordmenn eller utlendinger der vi satt på fotballbanen eller utenfor svømmehallen. Det viktigste var å ha det gøy og leke sammen.

Men så kom venstresiden inn og ødela alt sammen. De påstod nemlig at vi plutselig skulle behandle og oppføre oss annerledes avhengig av hvordan vi så ut. At vi skulle passe på hvilke ord vi brukte da det fantes noe som het «rasisme». Jeg hadde aldri hørt om dette før og ikke hadde mine utenlandske venner det heller. Men nå var det plutselig blitt noe veldig viktig som lærerne og fritidslederne satte mye fokus på. Som snek seg inn i klasserommet.

De som ikke var hvite og norske var automatisk ofre. De skulle alltid unnskyldes og kunne bruke sin etniske bakgrunn og religion for å slippe unna hva nå enn det måtte være. Og selv om de i utgangspunktet ikke brydde seg eller ønsket å få et slikt privilegium, så ble det så hardt presset ned over hodene våre at de til slutt ga opp og ble med på spillet. En «vi og dem»-mentalitet la seg over Norge som et tykk tåke som ingen kunne se gjennom.

Plutselig begynte folk å bli redde for hva de skulle si eller hvordan de oppførte seg. Lærerne og de «voksne» slo hardt ned og var nærmest aggressive i sin håndtering av den nye hverdagen. De som er sorte og brune er ofre. De som er hvite er slemme og overgripere. Det kom frem i lærebøker, i undervisningen, i avisen, på TV og på gata.

Hvis det var slåsskamp og jeg slo en mørkhudet kamerat, så var det automatisk min skyld og rasistisk ble jeg fortalt. «Slo du Amir fordi han er mørkhudet?» Men det var ikke det. Jeg slo ham fordi han var en dust som hadde stjålet fotballkortene mine. (At vi var venner igjen samme ettermiddag og hadde glemt det som skjedde var en selvfølgelighet). Jeg så ikke hudfargen hans, men oppførselen hans. Men læreren min sa at jeg slo ham fordi han var mørkhudet. Og dette sådde et frø i hans sinn. Og mitt. Han kunne slippe unna nesten alt med den unnskyldningen. Og jeg fikk automatisk skylden.

Og litt etter litt ble vi alle hjernevasket til å tro på dette. At kameraten min som jeg hadde lekt med i hele barndommen plutselig var et offer og at jeg på grunn av min hudfarge skulle føle skyld og skam, som følge av historie og hendelser vi ikke engang visste eksisterte. Og litt etter litt skapte dette skiller og kløfter, det brøt opp vennskap og ødela den felles plassen vi alle møttes på som barn. En plass som var åpen for alle.

Nå stilte vi på ulike lag, med ulike bakgrunner. Ikke fordi disse eksisterte i virkeligheten, men fordi vi hadde blitt fortalt det av lærerne, fritidislederne og politikerne. «Vi og dem» eksisterer ble vi fortalt. Rasisme eksisterer sa de. Identitetspolitikk var blitt en vare som venstresiden skapte og styrte for å begrunne sin ideologi og menneskyn. Lærerne våre som gikk i lilla kjoler med store øreringer og rødt kort hår. Eller hjemmestrikket vest, tøfler og ukjemmet hår hvis de var menn.

Så hvem er de egentlige rasistene? De egentlige haterne. De som har ødelagt tusenvis av barn og ungdoms barndom, og skapt et samfunn som er fullt av splid og identitetspolitikk? Jo, det er den nye venstresiden, marxistene, sosialistene, «antirasistene» og Arbeiderparti-politikerne som ser hele samfunnet som et politisk sjakkspill med rot i venstreideologi. Den tilsier at noen må være ofre og noen må være overgripere.

Uten dem hadde Norge faktisk kunnet hatt en sjanse som et harmonisk samfunn med en viss andel mennesker fra fremmede kulturer og etnisiteter. Hvor vi så på hverandre på bakgrunn av vår karakter, oppførsel og verdier. Men det tillater ikke venstresiden. For de ønsker makt og å leve av motsetningene. De ønsker å dydsposere at de er de gode og at det finnes en klassekamp og ulikheter som må kjempes imot.

Slik ødelegger man et helt samfunn.

Paven sammenligner Jesus med terrorgruppen IS – sier europeere må få barn med muslimer

I dag, jeg tror ikke det er en redsel for islam i seg selv, men for IS og gruppens krig for kalifatet, som er delvis hentet fra islam, sa paven til den franske avisen La Croix.

Det er sant at ideen om erobringer er innarbeidet i islams sjel, det er også mulig å tolke innholdet i evangeliet etter Matteus, hvor Jesus sendte sine disipler til alle nasjoner, som den samme ideen om erobring.

Les også: Paven: «Europa er utsatt for en arabisk invasjon – og det er bra»

SOM JESU DISIPLER?: Pave Frans sa at de muslimske terroristene i IS, som har drept kvinner, barn og uskyldige i tusentall kan sammenlignes med jesu disipler som spredte evangeliet. (Foto: Photo by REX USA (2642870a))

Les mer: Paven ønsker åpne grenser til Europa – gjemmer seg bak høye murer og bevæpnede vakter

Paven sa også at han «fryktet» å høre om «Europas kristne røtter» fordi det minnet ham om «kolonistiske overtoner» og han ba europeiske nasjoner om å «integrere» muslimer på kontinentet vårt.

Denne integrasjonen er viktigere i dag ettersom vår selviske søken etter et bedre liv, har skapt et alvorlig problem for Europa med lave fødselsrater. En demografisk tomhet har fått utvikle seg, sa paven.

Les også: Pave Frans oppfordret til økt asylinnvandring under midnattsmessen

PAVE FRANS: Den liberale og venstreorienterte paven kommer stadig med oppsiktsvekkende uttalelser. Blant noen av uttalelsene er at homofili er guds verk og at innvandreres rettigheter er viktigere enn nasjoners sikkerhet.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Paven mente også at en katolikks valg om å bære et kors kan sammenlignes med en muslimsk kvinnes valg (sic!) med å ha på seg slør.

Pavens uttalelser er skremmende like Imam Sheikh Muhammad Ayed, som sa at muslimer skal utnytte migrasjonskrisen og formere seg med europeere for å «kolonisere deres nasjoner».

Les også: Irakisk terrorist planla massedrap på kristne under pavebesøk i Polen

Sheikh Muhammed Ayed sa videre:

Europa har blitt gammelt og svakt og trenger menneskelig påfyll… de er ikke motivert av nåde for Midtøsten, dets folk og flyktninger.. snart skal vi ha dem under våre såler, med Allahs støtte. I hele Europa, hvor alle hjerter er fylt med hat mot muslimer, hvor de ønsker at vi var døde. Men de har mistet sin fertilitet, så de ser etter fertilitet blant våre folk.

Vi vil gi dem fertilitet! Vi vil lage barn med dem, fordi vi vil erobre deres land!

Pave Frans og Imam Sheikh Muhammad Ayed har samme budskap, om en ulik måte å formidle det på. (Foto: Youtube).

VIDEO: Imam til flyktningene: «Få barn med deres kvinner og erobre deres land»

Pave Frans skal også ha snakket positivit og promotert sosialisme under intervjuet:

Et totalt fritt marked fungerer ikke. Markeder i seg selv er bra, men de må også blir regulert av en tredje part, eller en stat som styrer og balanserer dem.

Med andre ord, det som behøves er en sosialistisk markedsøkonomi.

Pavens ord er skremmende med kunnskapen om at man i det tyvende århundre opplevde sosialisme, nasjonalsosialisme og kommunisme som tok livet av rundt 130 millioner mennesker og ødela hele nasjoner og økonomier i mange tiår.

Les også: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

Småbarnsmor gikk kveldstur – ble gruppevoldtatt av flyktningbarn

Et ektepar hadde hatt gjester til middag i september 2017. Etter middagen valgte kvinnen å gå en liten tur i nabolaget før leggetid.

På vei hjem begynte kvinnen, som lider av sukkersyke, å føle seg dårlig. Hun ringte til sin ektemann slik at han kunne komme og hente henne.

Men før ektemannen fikk kommet til kona, dukket plutselig tre flyktningbarn opp og begynte å følge etter kvinnen, mens de snakket med hverandre på afghansk.

Les også: Milde dommer for gruppevoldtekt – somalisk voldtektsmann får bli i Sverige

Da småbarnsmoren passerte en kolonihage tok et av barna tak i henne hardt og de to andre hjalp med å dytte henne inn på en nærliggende småvei.

Da de hadde kommet et stykke inn på veien kastet de kvinnen ned på bakken.

De lo av meg som om det var morsomt. De dro av meg buksene og trusene, fortalte offeret under rettssaken.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Deretter tok de afghanske flyktningbarna tur på å holde fast og voldta småbarnsmoren.

Den dypt sjokkerte kvinnen ble senere funnet av politiet, som hadde blitt kontaktet av hennes urolige ektemann.

Da hun kom hjem fra sykehuset var hun i en forferdelig tilstand. Jeg håper at jeg aldri behøver å se henne slik igjen, sa mannen under rettssaken.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

I forbindelse med gruppevoldtekten tok flyktningbarna et bilde med kvinnen. Bildet viser henne da hun ligger utslått på bakken, samtidig som det ene voldtektsbarnet holder en hånd på brytet hennes og peker med langfingeren mot kvinnen.

Ifølge retten har flyktningbarna «gjennom fotografiet vist en særdeles hensynsløshet og råhet».

Les også: Det nye Sverige: Kvinne nyoperert for livmorshalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

KALMAR: Kalmar er en by i Kalmar kommune med ca. 36.000 innbyggere og er vennskapsby med Arendal. Nylig ble byen rystet av en svært grov overfallsvoldtekt av en småbarnsmor som var ute på kveldstur. (Foto: Ukjent).

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

To av de afghanske overgriperne, Mohammad og Bagher, har blitt identifisert og er nå dømt av tingretten i Kalmar til lukket ungdomsanstalt i 11 måneder, respektive 1 år og 2 måneder. Begge blir også utvist fra Sverige.

Den ene av de som er dømt er under 18 år gammel, selv om han er bedømt til å være voksen ifølge Migrationsverket. Han ble innvilget oppholdstillatelse som «alternativt beskyttelsesverdig», ettersom Migrationsverket anså at det fantes «en personlig trussel og at han som voksen ikke har noe nettverk, og at en retur til hjemlandet ikke er mulig».

Det andre voldtektsbarnet hadde allerede fått en beslutning fra Migrationsverket om at han skulle utvises  i februar i år. Det er uklart hvorfor han fikk bevege seg fritt i samfunnet med et utvisningsvedtak.

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Kvinnen har følt seg svært dårlig etter gruppevoldtekten, men forsøker å holde seg sammen for barnas skyld. Hun våger ikke å gå ut når det er mørkt, unngår steder der det er større folkemengder og har måttet begynne med terapi.

Les også: Siktede i nok en voldtektssak sluppet løs i Sverige

Svenske medier

Lokalavisen Barometern gjorde i 2016 en tårevåt reportasje om Mohammad, der han i sterk kontrast til den grove voldtekten og rullebladet hans, som inkluderer tyveri og brudd på narkotikaloven, fremstår som et uskyldig skolebarn.

I intervjuet, hvor Mohammad fremstår med både navn og bilde, så forteller han at han flyktet fra Taliban og aldri har gått på skole, og at han var fryktelig spent på sin første skoledag.

Da den samme avisen skriver om gruppevoldtekten, der Mohammad nå er dømt, velger man å ikke informere eller lenke til sin artikkel fra 2016, og velger heller ikke å publisere Mohammads navn eller bilde.

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt – ble slått i ansiktet

MOHAMMAD: Lokalavisen Barometern intervjuet i 2016 Mohammad om hans flukt til Sverige og første skoledag. Den påståtte 15-åringen sa han var veldig spent siden han aldri hadde gått på skole. Nå er han dømt for tyveri, narkotikaforytelser og gruppevoldtekt, og skal utvises tilbake til Afghanistan. (Faksimile: Barometern.se).

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

Les også: Rektor la lokk på grov voldtekt av 10-åring på grunn av gjerningspersonens etniske bakgrunn

Hundrevis av nyfødte jentebarn funnet på søppeldynge

Hundrevis av døde jentebabyer har blitt funnet dumpet på søppelhauger i det muslimske landet Pakistan det siste året.

Spesielt i den mest folkerike byen, Karachi, så har man funnet større mengder babyer. 99 prosent av babyene som er funnet er jenter.

I et svært forstyrrende tilfelle ble en fire dager gammel jentebaby funnet drept med strupen kuttet over. En annen nyfødt baby ble steinet ihjel etter å ha blitt lagt igjen utenfor en moske, da imamen trodde at babyen var født utenfor ekteskap, ifølge en menneskerettighetsorganisasjon i landet.

KASTES PÅ DYNGA: De fleste jentebarna blir funnet på søppeldynga og funnet av mennesker som leter etter mat og verdisaker. (Foto: Shahbaz Butt, White Star).

Det er ulovlig å drepe babyer i Pakistan og politiet sier at fattigdom og mangel på lese- og skriveferdigheter er hovedårsaken.

Det motsies imidlertid av Anwar Kazmi fra et lokalt velferdssenter i Karachi, som mener at drapene på babyene er et resultat av fødsler utenfor ekteskap.

Kazmi sier de har hatt dette problemet en god stund nå og et par saker «har rystet oss i grunnvollene». «Det gjør at vi lurer på om vårt samfunn er på vei til de primitive tidene».

Avisen News International som publiserte historien først forteller også at det finnes en «preferanse» for guttebarn i Pakistan og at landet trenger å sette søkelys på forskjellsbehandling mellom kjønnene, hvor samfunnet fremdeles har et syn på at guttebarn er mer verdifulle enn jentebarn.

NYFØDT: I Pakistan er synet på nyfødte jentebarn så negativt at man i byen Karchi har funnet hundrevis av lik på søppeldynger. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Det skjer imidlertid lite for å finne ut om skjebnen til jentebarna eller hvem som drepte dem. Dette da politiet kun etterforsker dødsfall som er rapportert inn.

I fjor skal det ifølge politimyndighetene i Karachi kun ha vært ett rapportert tilfelle av drap på et nyfødt barn.

Dette fenomenet er imidlertid ikke kun noe som skjer i tredje verdensland i Midtøsten, men også i Kina der Geneva Centre for the Democratic Control of Armed Forces (DCAF) har kommet med rapporter som viser at nærmere 200 millioner jentebarn har blitt drept etter fødselen i det 20. århundret.

Synet om at jenta giftes vekk og dermed tar vare på foreldrene til ektemannen og ikke sin egen familie er også en av årsakene til at man velger bort jentebarn. Derimot ses guttebarn på som noen som jobber hardt og bringer familien verdier og velferd for foreldrene når de blir eldre.

Det bor over 35.000 pakistanere eller etterkommere av pakistanere i Norge per 2018.

Muslimske skolebarn banker opp medelev «fordi han spiser skinke»

Vår sønn er i fjerde klasse på en barneskole og har blitt mobbet siden 1. klasse. Han blir mobbet, slått og sparket fordi han er tysk. Klassekamerater kaller ham «tyske gris», «gris», og «tysk potet». På skolen er det hovedsaklig elever med innvandrerbakgrunn. De fleste er mulimer, sier familien til avisen.

VIDEO: Eks-muslim advarer Tyskland: «Det blir borgerkrig når muslimene blir mange nok»

Gutten og hans familie lever i Berlin-Mitte, som er et multikulturelt nabolag, ifølge dem selv.

Vi liker å leve her, vi har en sammensatt gruppe venner. Men vår sønn blir mobbet og angrepet fordi det påstås at han spiser skinke, noe som er uholdbart for oss. Han spiser ikke engang kjøtt, vi er vegetarianere.

I tillegg til de talløse verbale angrepene han må høre daglig, så ble vår sønn sparket ned en trapp og mishandlet flere ganger i skolegården – noen ganger foran en lærer. Han har blitt hentet fra skolen i ambulanse flere enn en gang, fortsetter familien.

Les også: Muslimsk student i Tyskland: «Hitler var bra, fordi han drepte jøder»

Gutten måtte være på sykehus i flere dager etter at en klassekamerat hadde sparket ham i magen og det var uklart om det var noen interne skader, forteller familien til Tagesspiegel.

Det har vært seks tilfeller av overfall bare det siste året alene. Vi klarer ikke dette mer.

En gang etter et angrep på sønnen vår, sa en av overgriperne; ‘bare ring meg, jeg er ikke 14 år enda’.

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Vanligvis etter en slik hendelse så er det bare en samtale med en sosialarbeider, og unnskyldninger fra de som mishandlet – og en dag etterpå så angrep det samme barnet sønnen vår igjen.

Familien sier at det er et «voldsklima» på skolen, og at lærerne ikke tør å se studenter i øynene, da selv tiåringer blir svært raskt fornærmet og mister sin ære.

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Her legger vi ut flere videoer fra barn og elever som har blitt mishandlet av innvandrere og muslimer i Tyskland.

https://www.youtube.com/watch?v=hbvTcDzwZAk&t=3s

Relatert:

Førskolebarn skriker «Fuck you», samt slår og spytter på personalet

Førskolen ligger i Fröslunda, et av de 53 «utenforskapsområdene» som svenske myndigheter og politi har pekt ut som kjennetegnes av høy kriminalitet og en stor andel innvandrere.

De ansatte på førskolen har sendt et brev til politikerne der de forteller om at de «går på knærne» og at vold er hverdagsmat. De forteller om at visse av pedagogene har problemer med å sove på grunn av frykt for den neste arbeidsdagen, mens andre gråter eller kaster opp på grunn av stress.

I brevet krever førskolepersonalet at politikerne minsker barnegruppene. I dag er det to lærere per 15 barn i gruppene for de eldste barna.

Kommunen har satt i gang prosessen med å bygge nye førskoler, men de står ikke ferdige før 2019, melder nettsiden Samnytt.

DET NYE SVERIGE: Elleve og tolv-åringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

De to barna brukte en murstein som de slo kvinnen med under ransforsøket.

De to unge mennene løper fra plassen tomhendte etter å ha blitt avbrutt av en person som kommer 65-åringen til unnsetting. De blir fanget av politiet ikke langt fra plassen kort tid etterpå, skriver politiet på sin hjemmeside.

De to barna er elleve, respektivt tolv år gamle og nå har politiet koblet inn sosiale myndigheter for å håndtere saken. Den eldre kvinnen var ikke i behov av medisinsk hjelp etter ransforsøket, skriver 24 Helsingborg.

De er som ville dyr og oppfører seg som man kan tenke seg gatebarn i mindre rike verdensdeler, sier Helsingborgspolitiet.

De siste ukene har et stort antall personran forekommet i Helsingborg. Bak de fleste ranene står en ungdomsgjeng, bestående av barn i 12-års alderen. Politiet har ved flere tilfeller pågrepet barna, men forteller at man ikke kan gjøre så mye mer enn det.

Det finnes store mangler i systemet. Nå blir det som et hjul som går rundt og rundt. De begår kriminelle handlinger, vi griper inn. Da overføres saken til sosialtjenesten og deretter går det ikke lang tid før de er tilbake på gatene og vi er på samme plass igjen, sier politimann Björn Holmberg til avisen Kvällsposten.

Flere av barna er dessuten mistenkte for andre kriminelle forhold, som overfall og tyveri.

 

Lege i England: «Sykehuset vårt i London er som en krigssone i Afghanistan» – behandler skolebarn i uniform for knivskader

En lege i London har sammenlignet sitt sykehus med en krigssone og sier at han jevnlig behandler barn med skoleuniform for knivskader.

Martin Griffiths, en overlege ved Barts Health NHS Trust, sa at militærkolleger har beskrevet arbeidet sitt ved å ligne det de hadde på Camp Bastion, den britiske militærbasen i Afghanistan.

Den erfarne legen sa at barna, noen så unge som 13 år gamle, blir innlagt på sykehuset med kniv- og skuddskader på en daglig basis.

Les også: Multikulturelle England: Våpenfrie London har flere skyte- og knivstikk-pisoder enn trafikkulykker

Han kom med kommentaren etter at antallet drap som nå blir etterforsket i hovedstaden har økt til 55, etter at en ung mann ble knivstukket ihjel i Hackney denne uken.

Det er i all hovedsak afro-briter eller briter med karibiske røtter som er både voldsutøvere og ofre i kniv- og skyteepisodene. Men markedet har også tunge aktører som har bakgrunn fra Midtøsten og Balkan, samt kriminelle sigøyner-klaner fra tidligere østblokkland som Romania og Bulgaria.

Årsaken til den brutale økningen i volden skal være Storbritannias ukontrollerte masseinnvandring fra land i den tredje verden og disse menneskenes ønske om å leve av kriminalitet. Det kjempes om distribusjon og hvilke områder der gjengene styrer narkotikasalget.

Les også: Krise for muslimsk borgermester – kniv-, våpen- innbrudd- voldtekt og drapsstatistikken skyter i været

Brutaliteten og hensynsløsheten vises når barn ned i 12-13 og 14-års alderen brukes som smuglere, men også blir avhengige av narkotiske stoffer og ikke sjelden kommer i gjeld til de kriminelle gjengene.

Det er da knivene og våpnene kommer frem og blir brukt for å skremme, sette eksempler eller drepe de som ikke følger gjengenes ordrer.

Bare kokainsalget alene har en gateverdi på over 110 milliarder kroner.

Jeg tror politiet og landet vår har mistet kontrollen over narkotikakriminaliteten, sier en lokalpolitiker i det svært utsatte området Tottenham, nord i London.

Lignende utvikling har kommet til Norge, der politiet nå har sendt ut sterke advarsler om en økende og sterkt bekymringsfull utvikling blant innvandrermiljøene i hovedstaden.

Les mer: OSLO: Innvandrergjenger bruker vold og terroriserer uskyldige – politiet slår alarm

Les mer: 50 afrikanere amok i Oslo sentrum – politiet bevæpnet seg med maskinpistoler

«I Bergen har enkelte bydeler opp mot 80-90% minoritetsspråklige barn i barnehagen»

Fra Bergens Tidende:

I en barnehage i Bergen er en gutt urolig og løper frem og tilbake fra bordet under måltidet.

De fleste barnehageansatte vil nok i slike situasjoner irettesette barnet og forklare at man sitter ved bordet når vi spiser. I den samme barnehagen er det en arabisk gutt som gjør det samme. En flerspråklig assistent forklarer at arabiske gutter er vant med å være familiens midtpunkt hjemme, og at dette er helt vanlig.

Derfor blir han ikke irettesatt, slik som det andre barnet ble. Hvordan skal man som voksen i barnehagen ta hensyn til andres kultur og tradisjoner uten å svikte plikten til å fremme likestilling og likeverd uavhengig av etnisitet, religion og livssyn? (Sitat slutt).

Slik starter innlegget fra de tre studentene ved Høgskulen i Vestfold som studerer til Bachelor-grad innen barnehageutdannelsen.

De forteller at det finnes enkelte bydeler i Bergen hvor mellom 80-90 prosent av barna er fra Midtøsten, Asia og Afrika. Hvor mange kommer fra muslimske kulturer med stamme- og klanmentalitet. Hvor mannen er overordnet både kone og barn, og hvor selv guttene i familien står over moren og søstrene sine.

Les også: Forsker: «For mye norsk kultur i barnehagene»

Disse ikke-vestlige barna kommer inn i norske barnehager hvor man har utarbeidet en norsk flerkulturell modell der «Alle barn skal behandles likt, uavhengig av etnisitet, kultur, religion, språk og livssyn», samt med grunnsynet om at «Barnehagen skal være en arena hvor alle kulturer og livssyn kan feires og læres om, uten at det skal gå på bekostning av hvordan man behandler hverandre».

Det oppstår dermed en kultur og religiøs kollisjon mellom den norske inkluderende og ikke-religiøse hverdagen, og barnas ekskluderende, rasistiske, homofobe, anti-kvinnelige og tungt religiøse hverdag i hjemmet. I hjem der norske verdier ses ned på og hvor vårt syn på kvinner, barn og dyrs rettigheter anses for å være mindreverdig og svakt.

Problemet har etterhvert blitt så stort at studenter som snart skal ut og jobbe i disse barnehagene har sett seg nødt til å skrive et innlegg i lokalavisen om de problemene som vil møte dem den dagen de selv ønsker barna velkommen i barnehagen sin.

Dette er et problem som ikke vil bli mindre ettersom innvandringen fortsetter til Norge, men tvertimot betydelig større. Og til slutt vil de norske verdiene og kulturen forsvinne helt for aldri å ses igjen.

AVSLØRT: Over 11.000 somaliere uten klar identitet fikk svensk statsborgerskap

Den svenske nettsiden Samnytt kan nå fortelle hvordan gruppen Gransking Sverige avslørte hvordan en somalisk statsborger fikk svensk statsborgerskap mens han satt i fengsel mistenkt for deltakelse i en grov gruppevoldtekt. Dette førte til at det ble umulig å legge til utvisning i tiltalen.

Gransking Sverige antok at saksbehandleren hadde gjort en feil når han innvilget statsborgerskap til mannen, ettersom utenlandske statsborgere som er mistenkte eller dømt for forbrytelser får en karantenetid for å søke statsborgerskap avhengig av forbrytelsens alvorlighet.

Men Samhällsnytts gransking viser allikevel at saksbehandleren har fulgt reglene i henhold til gjeldende lov – og siden 2010 har 40.000 ikke-vestlige statsborgere fått svensk statsborgerskap på samme måte.

Den generelle regelen er at utenlandske statsborgere som vil bli svenske statstborgere må kunne oppfylle et antall krav stipulert ved Lov om statsborgerskap som finnes på blant annet Migrationsverkets hjemmeside.

Disse kravene inkluderer blant annet at man skal kunne styrke sin identitet, at man har bodd i landet i minst 5 år, samt ha levd et lovlydig og ryddig liv. Dette kontrolleres ved å sjekke personens informasjon i politiets register, samt be om en uttalelse fra sikkerhetspolitiet, Säpo.

Det finnes allikevel en annen måte å få svensk statsborgerskap. Ved å si at man er et barn. Da går alle krav svært drastisk ned, inkludert krav om botid i Sverige, plettfri vandel, samt kravet om styrket identitet. Mellom 2010 og 2017 har nærmere 40.000 ikke-vestlige statsborgere fått svensk statsborgerskap på denne måten.

Av disse har 11.338 somaliere fått svensk statsborgerskap. I de fleste tilfellene dreier det seg om såkalt familiegjenforening eller barn av somaliere som har fått oppholdstillatelse i Sverige. Oftest gjennom asyl.

Dette betyr at en person fra Somalia kan ankomme den svenske ambassaden i Nairobi, Kenya, som behandler blant annet familiegjenforening. Da hjemlandet mangler både sentralstyre og ikke gir ut ID-papirer, så finnes det ingen måte for Migrationsverket og ambassaden å kontrollere om opplysningene personen oppgir er korrekte. Man må ta rett og slett ta personen på ordet om navn, alder og identitet. Det eneste som kan brukes er en DNA-test om det finnes konkrete slektninger i Sverige.

Men det stopper ikke der. Personen som har dukket opp i Nairobi, får i tillegg et provisorisk fremmedpass av svenske myndigheter, som kan benyttes som godkjent legitimasjon ved ankomst til Sverige. I det står opplysningene som personen selv oppga til svenske myndigheter i Kenya.

Når personen ankommer Sverige blir så disse opplysningene registrert hos de offentlige svenske skattemyndighetene og Migrationsverket starter sin prosess med behandling av asylsøknaden.

En person kan dermed ha skapt seg selv en helt ny identitet og opphold i Sverige for resten av livet, med tilgang til alle sosiale rettigheter og velferdsgoder. Alt basert på hva personen sa til saksbehandleren i Afrika.

 

Muslimer stjal organer og «stekte afrikanske flyktninger som kebab»

Tidligere landbruksminister i Nigeria, Femi Fani-Kayode, uttalte nylig at mange migranter fra Afrika som ønsket å reise til Europa for et bedre liv, endte opp som slaver i det muslimske landet Libya, ifølge International Business Times, på onsdag.

FEMI FANI-KAYODE. (Foto: Wikipedia).

Tre av fire mennesker som ble fanget av de muslimske gjengene kom fra sør-Nigeria, sa Fani-Kayode. Nigeria har den største kristne befolkningen i Afrika, ifølge Pew Research Center.

75 prosent av de som ble solgt som slaver i Libya fikk sine indre organer fjernet og solgt og kropper maltraktert og stekt, er fra sør-Nigeria, skrev Fani-Kayode.

De ble stekt levende! Dette er hva libyere gjør med afrikanere fra sør for Sahara som ønsker å komme til Europa.

Det skal være minst 20.000 mennesker som blir holdt i ulike fangeleire i Libya. Mange blir tvunget til å sitte eller arbeide ute i ekstrem varme, noen ganger opptil 50 grader, uten vann eller mat. Ikke sjelden finner man døde mennesker som ble mishandlet og latt være ute i ørkenen.

Fani-Kayode mente at deler av blodbadet var som et resultat av fjerningen av diktatoren Muammar Gaddafi. Han argumenterte at det å fjerne Gaddafi skapte et maktvakuum, som libyske kriminelle var mer enn villige å fylle.

Den største tragedien som har rammet Afrika de siste 20 årene er drapet av Muammar Gaddafi i Libya, konkluderte Fani-Kayode.

Det var i 2011 at vestlige statsledere, i samarbeid med NATO, fikk fjernet Gaddafi fra makten i Libya og kastet landet ut i totalt kaos med muslimske terrorgrupper, militser, krigsherrer og vestlige etterretningsorganer som kjemper om kontroll. Norge var ett av landene som støttet aksjonen.

Grusomme skjebner for afrikanske migranter

Frieord skrev i april i år om hvordan menn, kvinner og barn, blir fanget av muslimske grupper i Nord-Afrika:

Ofre for slavehandelen forteller den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) at de blir pågrepet og tatt med til torg og parkeringsplasser, hvor de blir solgt.

Migranter som kan male eller legge fliser blir solgt til høyere pris, sier lederen for IOM i Libya til BBC.

Det muslimske landet Libya har vært i kaos siden 2011, da Nato vedtok å fjerne lederen Muammar Gaddafi.

Hundrevis av subsahariske afrikanere har blitt fanget og solgt på disse slavemarkedene, ifølge en IOM-rapport.

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Migranter tvunget til å sulte

En senegalesisk migrant fortalte at han hadde blitt solgt på et slikt marked i den sørlige libyske byen Sabha, før han ble tatt med til et midlertidig fengsel hvor mer enn 100 andre migranter ble holdt kidnappet.

Han sa at migrantene ble fortalt å ringe sine familier, som igjen ble fortalt at de måtte betale for fangenes løslatelse. Noen av dem ble slått mens de var på telefonen slik at familien kunne høre at de ble torturert.

Senegaleseren forteller også om «forferdelige» omgivelser hvor migrantene ble tvunget til å overleve på minimale matrasjoner, mens de som ikke klarte å betale enten ble drept eller sultet ihjel.

Et annet vitne som klarte å samle sammen nok penger for å bli satt fri etter ni måneder, måtte til sykehus med alvorlig underernæring. Han veide bare 35 kilo.

Kvinner ble også solgt som slaver til private muslimske klienter og tatt med hjem der de ble tvunget til å leve som sex-slaver, ifølge et vitne. Det blir rapportert at menn i noen tilfeller blir kastrert.

UTMAGRET: Afrianske migranter blir holdt som gisler inntil deres familier klarer å kjøpe dem fri. De som ikke klarer å betale risikerer å sulte ihjel, eller i verste fall bli drept.
TORTUR: En afrikansk kvinne viser frem hvordan hun har blitt torturert i fangenskap.

Sjefen for IOM i Libya, Othman Belbeisi, fortalte BBC at at de som ble solgt inn i slaveri ble priset etter sine kvalifikasjoner.

– Tydeligvis så har de ingen penger og deres familier kan ikke betale løsesummen, så de blir solgt slik at slavehandlerne iallefall kan få et minimum av penger for dem, forteller han.

– Prisen er helt klart forskjellig avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du kan male, legge fliser eller annet spesialisert arbeide, så blir prisen høyere, sier Belbeisi.

Et medlem av IOM i det afrikanske landet Niger fortalte at de bekreftet rapportene av disse slaveauksjonene i Libya, da flere av migrantene hadde klart å rømme fra sine muslimske kidnappere.

– De bekreftet alle sammen risikoen ved å bli solgt som slaver på torg eller i garasjer i Sabha, enten av deres sjåfører eller lokale mennesker som rekrutterer migranter for dagsarbeide i byen, ofte innen konstruksjon.

– Senere, istedenfor å betale dem, så blir arbeiderne solgt til nye kjøpere.

KART: Et kart laget av BBC viser hvordan hovedstrømmen av afrikanske migranter tar seg til Nord-Afrika. Spesielt er det farlig å reise gjennom Libya, hvor mange av dem kan bli tatt til fange og solgt inn i slaveri. (Foto: BBC).

Noen migranter, hovedsaklig nigerianere, ghanesere og gambiere, blir tvunget til å jobbe som vakter i husene der migrantene blir holdt kidnappet, forteller en IOM-ansatt.

Organisasjonen har omtalt opprettelsen av disse markedene for en «problematisk ny trend i en allerede fortvilet situasjon for migrantene i Libya».

I februar ga Unicef ut en detaljert rapport, med grusomme detaljer, historier om hvordan barn blir utsatt for slaveri, vold og seksuelle overgrep mens de reiser fra Libya til Italia.

Det skal dreie seg om så mange som 26.000 barn, de fleste reisende alene, som blir utsatt for de muslimske gjengene og smuglernes mishandling og vold.

Titusenvis av migranter fra Afrika ankom Italias kyst i fjor. Men før de kommer til den libyske kysten så vil de ha gått gjennom en farlig reise over det afrikanske kontinentet og Sahara-ørkenen med ekstreme temperaturer.

Dette er imidlertid ikke kun et problem som har oppstått etter at Gaddafi ble avsatt og flyktningkrisen tok til. Muslimsk slavehandel foregår i stor skala i flere land i Midtøsten, som blant annet Jemen, Jordan, Saudi-Arabia og andre land i området.

En annen video fra 2012 viser hvordan afrikanske menn, mulig enten slavearbeidere eller påståtte rebeller som støttet Gaddafi, blir behandlet på brutalt vis.

DAGENS BILDE: Saudi-Arabia tillater kvinner å kjøre bil

OPPDATERT klokken 20:31. Se nederst.

Et land som bryter alt av lover og regler for demokrati og menneskelige rettigheter bør boikottes og fryses ut av alle nasjoner. Kanskje tilogmed bombes.

Men Saudi-Arabia har på en eller annen måte unnsluppet både sanksjoner, boikotter og krav fra verdenssamfunnet. Man har faktisk tvert i mot vært på alle gjestelister og invitasjoner fra Nobelsfester i Sverige, til å motta statsbesøk fra både EU og USA.

LOV Å KJØRE BIL: Et av verdens verste diktatur-stater har nå tillatt kvinner å kjøre bil. De får allikevel ikke lov til å gå ut alene eller snakke med fremmede menn. Eller leie seg en leilighet. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Dette til tross for at man stadig henretter kvinner og barn, ikke sjelden med sverd midt i gatetrafikk. Man tillater ingen andre religioner enn islam å utøves i landet. Skulle noen forsøke å preke om kristendommen eller bygge en kirke, så vil døden vente. Saudi-Arabia er også med og bomber og dreper sivile i naboland som Yemen.

Forfattere, journalister og selv nobelprisvinnere blir fengslet, torturert, pisket offentlig og i enkelte tilfeller henrettet.

Det rapporteres om stadige overgrep mot utenlandske arbeidere og minoriteter. Blant annet slaveri av kvinner. Ikke sjelden blir disse utsatt for vold og tortur uten at overgriperne blir stilt til ansvar. Det finnes utallige videoer av disse hendelsene på sosiale nettverk for de som har mage til å søke seg dit.

Saudi-Arabiske kvinner har ikke lov til å ha kjærester eller å ha sex utenom ekteskap. Homofili er forbudt. Kvinner får ikke lov å gå alene, snakke med fremmede eller leie seg en leilighet. Jenter får ikke bedrive organisert idrett.

Allikevel fikk Saudi-Arabia nylig en plass ved FNs menneskrettighetsråd.

Sør-Afrika ble boikottet og Serbia ble bombet av FN og verdenssamfunnet for sine brudd på menneskerettighetene. Men Saudi-Arabia får den røde løperen og varme håndtrykk av vestlige ledere for betydelig verre overgrep.

Ingen internasjonale artister som Madonna eller skuespillere har boikottet eller gått ut offentlig mot menneskerettighetsbruddene i arabiske nasjoner. Faktisk spilte Madonna en konsert i De forente arabiske emirater som ikke er mange steg bak Saudi-Arabia når det gjelder kvinneundertrykkelse. Trump derimot, der går grensa for det aldrende feminist-ikonet. (Sterk ironi).

Norske myndigheter har heller ingen problemer med å smile og pleie sitt vennskap med diktatur-staten. 3.9 milliarder kroner har Norge investert av oljefondet i Saudi-Arabia. Og våpen selger vi til dem for milliarder. Våpen som dreper sivile og uskyldige.

Det er lov å spørre seg hvorfor.

OPPDATERT:

En oppmerksom leser har sendt inn en oppfølging på saken.

Nyheten norske medier valgte å ikke publisere – tobarnsfar brutalt drept foran sin datter (2)

Gerard Grandzol (38) var på vei hjem fra parken med sin 2-årige datter, Violet, i baksetet. I det den nybakte tobarnsfaren parkerte utenfor hjemmet sitt, kom to afroamerikanske menn opp til bilen.

De ønsket å stjele bilen og ta lommeboken til 38-åringen.

Grandzol ga fra seg lommeboken, men var uvillig til å la de to mennene stjele bilen, da hans to år gamle datter satt i barnesetet bak i bilen.

Han ga motvillig fra seg bilnøklene og var på vei til baksetet for å ta ut datteren, da Marvin Roberts (16) skjøt ham to ganger i ansiktet. Angivelig fordi barnefaren var for sen med å ta ut barnet.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

DRAPSMANNENS ANSIKT: 16-årige Marvin Roberts skal ha skutt barnefaren to ganger i ansiktet med en 9 mm pistol, mens den 2-årige datteren satt i baksetet. (Foto: Politiet).

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Det skal være en svært rystende video fra et overvåkingskamera, med lyd, som viser hele forløpet. På videoen kan man høre datteren gråte i baksetet i det faren blir skutt i ansiktet. Videoen skal være av så grafisk karakter at politiet i Philadelphia ikke har utlevert den til media.

De to afroamerikanske brødrene, Marvin Roberts, (16), og Maurice Roberts, (21), skal da ha løpt fra plassen. Gerard Grandzol ble fraktet til sykehuset hvor han døde kort tid etter av skadene.

Grandzol skal ha blitt far til sitt andre barn bare seks uker før han døde.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

LYKKE: Familien Grandzol hadde akkurat fått sitt andre barn, da det brutale drapet på barnefaren fant sted. Gerrard Grandzol ble bare 38 år gammel. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

Hans kone, Kristin Grandzol, forteller:

– Gerard var «den beste faren til våre to døtre man kunne tenke seg. Han var åpen og inkluderende til alle i nabolaget.

– Disse to skuddene har ødelagt mitt liv og mine to døtre har ingen far lenger. Jeg har en seks uker gammel datter og en to og et halv år gammel jente som så alt sammen. Jeg vet aldri om hun kommer over det.

Les også: Rasistisk hat- og torturvideo sjokkerer USA – hvit mann knivskåret og tvunget til å drikke toalettvann av afroamerikanere

VIOLET GRANDZOL: Den 2-årige jenta Violet vil vokse opp uten sin pappa. Hun var tilstede i bilen og så sin far bli drept av de to afroamerikanske brødrene. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner dreper hvit TV-reporter på direktesending

Drapsetterforsker John Ryan forteller til media:

– De to drapsmennene ønsket bilen, tobarnsfaren ikke ønsket å gi den fra seg. Og de drepte ham på grunn av det.

Marvin Roberts og hans bror, Maurice Roberts, ble arrestert på lørdagen, tre dager etter drapet. 21-åringen skal ha klart å rømme til en annen delstat, New Jersey, hvor han ble ble pågrepet på et motellrom. Den yngste broren ble også pågrepet på lørdag.

De to skal være velkjent av politiet i Philadelphia for tidligere pågripelser og kriminelle forhold. Den eldste broren skal ha vært arrestert hele syv ganger for ulike forhold.

Les mer: Fire afroamerikanere arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50) i Chicago

16-åringen vil til tross for sin unge alder bli siktet som voksen.

Etter drapet skal lokalsamfunnet ha begynt å samle inn penger gjennom et minnefond for familien. Så langt har det kommet inn over 245.000 dollar.

Ikke en eneste norsk statsstøttet avis har skrevet om saken, som har fått svært stor omtale i amerikanske medier, samt i enkelte store britiske aviser.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

Les også: Politidrapene i USA: «Jeg vil drepe hvite mennesker»

Relatert:

ENGLAND: Jenter ned i 5-årsalderen bruker hijab som en del av skoleuniformen

Avsløringen har skapt uro blant kvinnelige muslimske aktivister, kirkeledere og lærere, skriver britiske aviser.

De påstår at kledselen er splittende, seksualiserer unge jenter ettersom det tradisjonelt ikke bæres før puberteten – og at skoler tillater det fordi de er redde for å bli anklaget for islamofobi.

VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

AKSEPTERT: Ifølge britiske medier så tillater skoler i England at barn helt ned i 5-årsalderen bruker hijab. (Foto: Illustrasjonsbilde).

En ansatt ved skoledirektoratet som har ansvar for at skolene følger regelverket sier følgende til Sunday Times:

– Selv om det er opp til skolene å bestemme uniformsreglene i henhold til loven, så er det en økende uro at hijab har dukket opp på uniformslisten.

– Vi ser nærmere på om det finnes bevis for at skolene møter eksternt press for å tilpasse seg dette.

Les også: Muslimske skolebarn i England roper «Allahu Akbar» mens de går på gaten

Ifølge en undersøkelse gjort av avisen Sunday Times, så informerer en femtedel av 800 barneskoler i England at de inkluderer hijab som endel av uniformen.

I den svært flerkulturelle byen Birmingham så rapporterte rundt halvparten av byens 72 barneskoler at de aksepterer hijab. Det samme tallet gjelder for Tower Hamlets i London.

Les mer: Lærer på muslimsk friskole i England: «Homoseksuelle skal steines»

Gina Khan er en barnerettsaktivist i Birmingham uttaler følgende:

– Skoler tillater det fordi de er redde for å bli kalt islamofobe og har blitt fortalt at dette er et religiøst plagg. Men de har en plikt til å støtte muslimske jenters rett til selv å velge og dermed ikke skille seg ut fra andre barn.

Flere høyerestående personer innen kirken har gått hardt ut mot praksisen, blant dem den tidligere erkebiskopen av Canterbury.

Les mer: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Han får imidlertid ikke støtte av biskopen i den svært flerkulturelle byen Bradford, der man har opplevd flere alvorlige raseopptøyer de siste tiårene.

– Barn liker ofte å se ut som mamma. Vi har som regel ikke gjort noe stort ut av det, men bare passet på at de har de rette fargene. Dette handler om religion og ikke seksualitet.

En talsperson for utdannelsesdepartementet uttalte at «Det er opp til skolene om de vil tillate en elev å gå med burka».

Les mer: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå, kom dere ut!»

Les mer: Muslimsk far lot datteren drukne – for ærens skyld

Frieord skrev i forrige måned om hvordan muslimske jenter i Storbritannia helt ned i barnehagealder blir pakket inn i hijaber, for å ikke «vise hud» og være «anstendige».

VIDEO: Videoen norske feminister og islam-apologeter vil ha store problemer med å forklare

WIKIPEDIA. Kilde.
ISLAMSK DEFINISJON. Kilde.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

Relatert:

Mor inviterte flyktningbarn hjem – da ble familiens 14-årige datter voldtatt

Kvinnen er bosatt i et tettsted på Västmanland, sammen med sine barn. I huset skal et såkalt enslig flyktningbarn også ha bodd tidligere.

I november i fjor kom flyktningbarnet sammen med sin bror og tre andre menn i 20-25-års alderen på besøk til familien. De ble i to netter og etter oppholdet politianmeldte kvinnen at hennes 14-årige datter hadde blitt voldtatt av en av mennene, en 25 år gammel syrisk mann.

Les også: Flyktninger sex-trakasserer skolejenter i Malmø

Les også: Norske myndigheter ber familier åpne sine hjem for flyktningbarn

Mammaen: «Det er nok bare klining»

Voldtekten fant sted på 14-åringens jenterom etter at mannen hadde tilbydt henne sprit. Jenta var mer eller mindre bevisstløs av rusen og har bare svake minner fra hendelsen, men hun minnes hvordan hun ba araberen å slutte da han var i ferd med å voldta henne.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Mammaen, som sov under voldtekten, ble vekket av at jentas søster slo opp soveromsdøren og slo alarm om hva som var i ferd med å skje. Mammane nektet først å tro på det datteren sa, men da hun fikk se at et av flyktningbarna hadde skrevet om det på Facebook, gikk hun til jentas soverom og hørte «kysselyder». Flyktningbarnet sa da at «det bare var litt kyssing», ifølge dommen.

Men da moren åpnet døren til rommet, luktet hun «både svette og alkohol», og ut kom 25-åringen. Inne i rommet lå datteren naken, utslått og bevisstløs.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Syrisk flyktning sparket 9 år gammel svensk skolejente i hodet – fikk tre måneder fengsel

VÄSTMANSLAND LÄN: Det grove overgrepet skjedde i et område i Midt-Sverige kalt Västmansland.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

«Best å passe på»

Da araberen kom ned til de andre flyktningene etter å ha voldtatt 14-åringen oppfordet flyktningbarnet som tidligere hadde bodd hos familien araberen å gå opp igjen og voldta henne en gang til, «ettersom det var best å passe på». Dette forteller moren til retten ifølge domspapirene.

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: Afghansk flyktning voldtok og drapstruet barn – fikk 30 dagers fengsel

Den 14-årige jenta har etter det grove overgrep følt seg veldig dårlig og vært borte fra skolen i flere måneder.

Västmanslands tingsrett har dømt den 25-årige syrieren til to år og ti måneders fengsel for voldtekt mot barn. Han må også betale 115.000 kroner i erstatning til jenta. Araberen nekter fremdeles straffeskyld.

Les også: Somalier voldtok 12-år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt

OVERGREP: Såkalte flyktningbarn begår svært mange seksuelle overgrep i de landene de kommer til . I Sverige har voldtektsstatistikken gått gjennom taket. Mange av de som blir voldtatt er mindreårige jenter som må omgås med flyktningbarna enten i nærområdet sitt der de bor eller på skolen sin. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Ung kvinne ga husly til ulovlig asylsøker – ble brutalt voldtatt og drept

Les også: Innvandrere omringet mor og datter – slikket på datterens hals og mishandlet moren

Selv hevder han at han ikke har hatt sex med 14-åringen. DNA-spor i form av sæd ble forklart at han ble «opphisset» tidligere på dagen da jentene hadde danset i korte shorts mens han satt i sofaen. Han påstod at han deretter hadde berørt sitt kjønnsorgan mot et par truser – en forklaring tingretten helt avfeier.

Les også: Flyktningbarn dømt for grov gjengvoldtekt i Sverige

Les også: Kvinne åpnet sitt hjem for asylsøker – ble voldtatt mens hun sov

«Skal ikke utvises»

Den kvinnelige aktoren i saken har ikke krevd at 25-åringen skal utvises hjem til sitt hjemland.

– Det beror på omstendighetene i saken. Det fantes en uttalelse fra Migrationsverket og utifra det hadde aktor gjort en bedømmelse at det ikke skulle kreves utvisning, og jeg holder med henne i dette, sier fungerende påtalesjef Frieda Gummesson.

Les også: Khalid (21) dømt for voldtekt av 14-åring

Les også: Svensk kvinne voldtatt på tog: «Det er så synd på ham for han er flyktning»

VIL IKKE UTVISE VOLDTEKTSMANN: Frieda Gummesson mener at det er riktig at en flykting med midlertidig oppholdstillatelse ikke utvises etter å ha blitt dømt til voldtekt av barn. (Foto: Expressen.se).

Les også: Voksent flyktningbarn fikk bo på ungdomsklinikk – voldtok umiddelbart ung jente

Les også: Sverige: Småbarnsmor brutalt voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Gummesson henviser til såkalte problemer med utvisning.

– Man kan rett og slett ikke utvise personer til enkelte områder, hvor de skulle ende opp om de ble utvist fra Sverige. Da blir de ikke utviste, sier hun.

Ifølge Migrationsverkets beskjed kom 25-åringen til Sverige fra Syria under asylkaoset høsten 2015. Han har fått bevilget tidsbegrenset oppholdstillatelse til den 23. desember 2019, og oppgir å ha hustru og datter i Irak.

Les også: Flyktningbarn pågrepet for voldtekt av mindreårig gutt

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

VIDEO: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep på festival i Sverige

Australia: Pedofile som er dømt i retten blir fratatt passet sitt

Det er kjent at pedofile reiser til utlandet for å forgripe seg på mindreårige. Spesielt reiser man til land i Asia, der samfunnet i større grad lar slike overgripere få slippe unna pågripelse og dom.

Ifølge utenriksminister Julie Bishop så har koalisjonsregjeringen i Australia lagt frem et nytt lovverk som vil stoppe dømte pedofile fra å forlate landet. De nye lovene forbyr registrerte overgripere å reise fra Australia eller inneha australsk pass.

Lovforslaget kom etter at australske myndigheter i 2015 registrerte ca. 800 registrerte pedofile som hadde forlatt landet. Mange av dem skal også ha latt være i informere politiet om sine reiser, slik de er forpliktet til å gjøre.

Det skal være et urovekkende høyt tall som nå vil miste retten til å forlate Australia. Ifølge justisminister Michael Keenan skal rundt 20.000 personer bli rammet av det nye lovverket, mens man regner med at så mange som 2.500 nye navn vil legges til lista årlig fremover.

Australia strammer inn lovverket

Australia innførte også i 2015 en lov som vil ta fra personer med dobbel nasjonalitet sine statsborgerskap hvis man begår alvorlige lovbrudd eller terrorisme.

Man har også stoppet all ulovlig innvandring via sjøveien, etter at man nektet alle som ankom Australsk farvann og fastland med båt eller fartøy å komme i land. Istedenfor ble disse fraktet til leire på øygrupper utenfor kysten. Å prøve å komme seg til Australia på denne måten gjorde også at man mistet retten til å søke asyl i landet.

Dette har ført til at man ikke har opplevd en eneste båtflyktning på to år.

KYSTVAKTEN: Australske kystvaktmyndigheter har fått betydelig mindre å gjøre etter at det nye lovverket kom på plass. Man har heller kke opplevd noen drukningsulykker som følge av innstrammingen. (Foto: Australsk grensepoliti).

 

Brukte norske skattekroner til å hylle terrorist

Selv ble hun drept i den etterfølgende kampen mellom terrorister og israelske sikkerhetsstyrker. Nå hylles hun av de palestinske myndighetene, som har bygget et kvinnesenter til hennes ære og i hennes navn. Pengene kom fra lommebøkene til norske skattebetalere, skriver Ynet News.

Det nye kvinnesenteret har mottatt midler fra Norge gjennom den palestinske valgkommisjonen og en organisasjon kalt «FNs kvinner i Palestina», som fremmer palestinske kvinners deltagelse i valg.

Den norske utenriksministeren, Børge Brende, har reagert på at kvinnesenteret brukes til å forherlige et terrorangrep. «Jeg fordømmer denne beslutningen i størst mulig grad,» sier han ifølge den israelske avisen. «Norge vil ikke tillate seg å bli identifisert med institusjoner som er oppkalt etter terrorister på en slik måte, og vi vil ikke godta bruken av norsk hjelp til slike formål.»

Det norske utenriksdepartementet krever nå at logoen fjernes fra bygningen, og at de palestinske selvstyremyndighetene returnerer pengestøtten.

Les også: Drepte britisk student – kan få nesten 9.000 kroner av palestinske myndigheter

TERRORIST: i 1978 sprengte Dalal Mughrabi seg selv i luften i en fullsatt buss med sivile israelere. Blant dem 13 barn, som døde i terrorangrepet. Før angrepet på bussen skal hun og de andre terroristene også ha drept en amerikansk fotograf, samt kapret en drosje, etter å ha drept alle de som satt inne i bilen.

«Norge vil ikke inngå noen nye bistandsavtaler med den palestinske valgkommisjonen eller FNs kvinner i Palestina før prosedyrer er innført for å sikre at handlinger som denne ikke skjer igjen i fremtiden,» sier han.

«Norge tok det riktige skrittet. En fast holdning mot helliggjørelsen av terrorister er en integrert del av den internasjonale innsatsen for å utrydde terrorisme. Vi anbefaler at det internasjonale samfunnet grundig kontrollerer hvor pengene deres er investert, og vi forventer at alle prosjektpartnere skal opptre som Norge gjorde,» heter det i en uttalelse fra det israelske utenriksdepartementet.

Til tross for at det kun var sivile israelere i den kaprede bussen og blant de drepte under aksjonen hylles Dalal Mughrabi med jevne mellomrom av palestinske organisasjoner, palestinske sangere og palestinske ledere, som i videoen fra en feiring av hennes fødselsdag.

Britiske aviser: Libysk mann ved navn Salman Abedi (23) står bak terroren i Manchester

En selvmordsbomber fra den muslimske terrorgruppen IS som tok livet av 22 og skadet 119 mennesker i går, har blitt avslørt som Salman Abedi.

Han skal være en lokal Manchester-mann, som har gått på skole i Salford og var en Manchester United-fan. De siste årene skal han imidlertid ha endret utseende, blant annet ved å gro skjegget.

Han skal være en av fire brødre som kom med familien sin som flyktninger til England fra Libya.

BARNEMORDEREN: Den muslimske terroristen Salman Abedi (23).

Den 23-årige libyske mannen har britisk statsborgerskap og skal ha detonert bomben midt blant besøkende på konserten i 22.30-tiden i går kveld.

En av de drepte var en 8 år gammel jente.

LES MER OG SE FLERE VIDEOER I FRIEORD SIN TIDLIGERE ARTIKKEL OM SAKEN HER.

DREPT: Åtterårige Saffie Rose Roussos ble drept av selvmordsbomberen etter konserten i går kveld.
DREPT: 18-årige Georgina Callander kom aldri hjem fra Ariana Grand- konserten i Manchester. Muslimsk terorrisme mot «skitne kristne» skal være årsaken til massedrapene på barna og ungdommene, ifølge terrorgruppen IS.

I dag påtok IS seg ansvar for bomben og truet med ytterligere angrep, hvor man påpekte at «en av kalifatets soldater plasserte en bombe blant en samling med kristne korsfarere».

Britisk politi jobber ennå med om selvmordsbomberen var alene eller en del av et større nettverk.

Opplysningene kommer mens dramatiske bilder kommer ut hvor man kan se anti-terror politiet foreta søk av tre eiendommer hvor man mistenker at medhjelpere kan oppholde seg.

GIKK INN I EIENDOMMER: Anti-terror politiet i Manchester gikk til aksjon mot flere muslimske miljøer i går og i dag. Minst tre adresser skal ha blitt gjennomsøkt. Det ble også foretatt en kontrollert detonasjon av politiet på en av eiendommene.

På en av eiendommene foretok politiet en kontrollert sprengning.

Naboer til selvmordsbomberen skal ha hørt ham komme med bønnerop bare uker før angrepet mot konsertarenaen.

Salman Albedi skal ha «vært kjent av myndighetene og anti-terror politiet skal ha gått gjennom hundrevis av timer med overvåkingsfilm for å finne ham på sin vei til arenaen før terrorangrepet.

Man mistenker også at Albedi skal ha vært i området i tiden før konserten for å finne ut hvor han kunne gjøre mest skade.

GRUFULLE SCENER: Bilder fra arenaen etter terrorangrepet viser mennesker strødd rundt og blodspor.

Etterforskere og politiet som studerer restene av bomben som er funnet så langt konkluderer med at den som lagde bomben hadde en «grad av sofistikasjon», noe som indikerer at personen hadde hatt trening og ikke lærte dette gjennom en instruksjonbok på internett.

En sikkerhetskilde sier at «det er usannsynlig at bomben var laget av selvmordsbomberen, da erfaring viser at terrororganisasjoner ikke ofrer bombeeksperter i et angrep, men heller sparer denne personenen til flere angrep». «Det er derfor sannsynlig at denne terroristen er en del av en celle, eller hadde støtte fra et nettverk og at disse nå er politiets prioritet å finne».

Man frykter også at de neste 48 timene er viktige, da flere terrorister fra den samme cellen kan stå klare til å gå til aksjon.

PÅGRIPELSER: Anti-terror politiet i Manchester gikk til aksjon mot flere muslimske miljøer i går og i dag. Flere personer skal ha blitt pågrepet og tatt med inn til avhør. Det er ennå uklart om det er foretatt flere arrestasjoner.

Etterforskere studerer også selvmordsbomberens kobling til Syria eller andre sentrum for jihadisme, for å se om han foretok reiser til utlandet.

Minst 16 dømte eller drepte muslimske terrorister skal ha kommet fra et mindre område i Manchester og sikkerhetspolitiet skal ha flere overvåkingsoperasjoner gående mot miljøet.

Man etterforsker også mulige koblinger til andre muslimske terrornettverk i Belgia, Frankrike og Sverige.

FÅR KRITIKK: Londons muslimske borgermester Sadiq Khans uttalelser om at «terrorfrykt er noe man må lære seg å leve med i storbyer» har blusset opp etter massedrapene i Manchester.

IS var raskt ute med å ta på seg ansvaret for terrroangrepet under konserten i går kveld og omtalte stedet der menneskene ble drept som en «æresløs konsertarena».

IS har de siste årene oppfordret muslimer til å angripe sivile og bruke alle tilgjengelige midler. Dette kunne være alt fra en kniv til et kjøretøy, noe som man opplevde i blant annet London og Stockholm nylig.

Eksperter påpeker imidlertid at gårsdagens angrep var mer «sofistikert» enn de siste terrorangrepene i Europa.

TV-personligheten Piers Morgan dekket angrepet på sitt morgenshow på britisk tv. Han forteller:

– Hver gang en slik sak hender så kan vi sitte her og applaudere våre sikkerhetsstyrker og de som rydder opp etter drapene. Men folk vil vite; hvordan kan vi stoppe disse angrepene. Når unge mennesker blir sprengt i filler, så må det kunne bli ordnet opp på en mer effektiv måte.