Dagens mem

Våpen og abort – venstresidens moralske dilemma

mars 27, 2018 Redaksjonen

Venstresiden har gitt seg selv klistrelappen «human» og «tolerant». Men samtidig som man ønsker å forby våpen for beskyttelse, og bruker barns sikkerhet som hovedargument, så ønsker de samme menneskene å tillate abort av fostre som er langt på vei i svangerskapet. Der våpen dreper hundrevis av barn årlig, så tar abort livet til millioner av barn. Har venstresiden et moralsk dilemma?

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Saudi-Arabia tillater kvinner å kjøre bil

september 28, 2017 Alexander Halvorsen

Saudia-Arabia er så tilbakestående når det kommer til kvinner, barn og dyrs rettigheter som man kan komme i verden i dag. Kvinner blir stadig pisket eller halshugget på gaten. Barn blir slått, torturert og henrettet. Og dyr har man ingen følelser eller rettigheter for. Men nå har landets øverste leder, kong Salman, kommet frem til at kvinner skal få lov til å kjøre bil.

Innenriks

Terrorfrykt på 17. mai endrer rutinene ved Frogn-skolene

mai 12, 2017 Redaksjonen

Muslimsk terrorisme skaper nå frykt hos ledelsen ved skolene i Frogn i Akershus. Man vurderer blant annet å sette kjøretøy og andre fysiske sperringer inn mot skolegårder der barn skal marsjere på nasjonaldagen. Fra før har politiet begynt med bevæpning på 17. mai.