SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Det begynner å bli vanskelig å forstå, forklare eller videreformidler hva som skjer i vårt naboland Sverige. Det har virkelig blitt et bakvendtland. Han er hun, hun er hen, Pippi sensureres, voksne innvandrermenn er «barn», nasjonalisme er nazisme, kommunisme er akseptert, politistasjoner beskytes og brannbombes, granater kastes inn i leiligheter med familier, tusenvis av biler […]

Fylkesmannen i Rogaland vil lære barnehagebarn om seksualitet, homofili og transpersoner

Bør barnehagebarn lære om transpersoner og homofili? Bør barnehagebarn få innsyn i seksuelt mangfold og kjønnsnormer? At Ken og Barbie også kan være Ken og Batman og leve i partnerskap? At et barn kan være en jente, fanget i en guttekropp? Frieord har fått inn nyheter om at det leses høyt fra barnebøker med transseksualitet […]

Mor og far er tilbake på fødselsskjemaet og kjønnsstudier forsvinner fra universiteter

Det virker som om venstresiden fikk lillefingeren, og dermed tok hele armen. Kjønnsstudier, unisex-toaletter, kvotering på bakgrunn av kjønn, rase og religion, avviklingen av kjernefamilien, adopsjon for homofile, islamske prekener i kirker, miljøskatter, fjerning av statskirken og kristne høytider på skoler, imamer i Forsvaret og normaliseringen av personangrep og vold mot nasjonalkonservative mennesker. Listen er […]

Jeg har en pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

I venstremedia som Vg og Dagbladet kan man ikke sjelden lese ord som «fitte», «fitta», «pikk», «knulle» og andre direkte og for noen støtende ord. Jeg tenkte jeg kunne slå til med litt av det samme, ikke fordi jeg bruker slike ord mye i hverdagen, men fordi det kanskje kan sørge for oppmerksomhet rundt et […]

Jeg, feministen?

Å kjempe for det tradisjonelle ekteskapet er å ære kvinnen Å kjempe for et ufødt barn er å respektere kvinnen og kjempe for de som ikke kan forsvare seg selv Å la kvinner styre hjemmet samt oppdra barn er å respektere kvinnen Å skåne kvinner for arbeidslivets tøffe og brutale hverdag er å respektere kvinnen […]

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 5 – Søsken- og barneekteskap forbys

Her kommer del 5 i Frieords sommerføljetong – «Vi vil redde Norge!» I dag omhandler innlegget arrangerte ekteskap mellom barn, søsken og slektninger som fremdeles finner sted i muslimske miljøer i Norge og Vesten.

Paven sammenligner Jesus med terrorgruppen IS – sier europeere må få barn med muslimer

Pave Frans påstod nylig at den muslimske terrorgruppen IS ligner på Jesus som sendte sine disipler til alle nasjoner. Under det sjokkerende intervjuet sa paven også at muslimske migranter må få barn med europeere for å stoppe de «synkende fødselstallene».

Småbarnsmor gikk kveldstur – ble gruppevoldtatt av flyktningbarn

En småbarnsmor fra Kalmar ble overfalt og gruppevoldtatt av tre flyktningbarn. I forbindelse med voldtekten tok barna, som er fra Afghanistan, svært grove og krenkende bilder mens de poserte med den voldtatte kvinnen. Nå er to av barna dømt til kort ungdomstraff. Den ene har fått asyl, til tross for at han er å anse som voksen.

Hundrevis av nyfødte jentebarn funnet på søppeldynge

345 babyer har blitt funnet i søpla i den pakistanske storbyen Karachi siden januar i fjor, opplyser menneskrettighetsgrupper i landet. 99 prosent av babyene som finnes er jenter, i et land der gutter er mer verdt kulturelt. I ett tilfelle ble en fire dager gammel jentebaby funnet med strupen kuttet over.

Muslimske skolebarn banker opp medelev «fordi han spiser skinke»

Den tyske dagsavisen «Tagesspiegel» spurte sine lesere om hendelser på skolen med vold og mobbing. De fikk mange svar. En familie forteller om hvordan deres sønn blir angrepet fordi han er kristen og ikke-muslim.

Førskolebarn skriker «Fuck you», samt slår og spytter på personalet

Tallåsens førskole med 120 barn i aldrene ett til seks år har store problemer, ifølge lokalavisen Ekuriren. Barna slår, spytter, dytter og skriker «fuck you» til personalet. Bare to av barna på førskolen har svensk som morsmål.

DET NYE SVERIGE: Elleve og tolv-åringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

Det var formiddag sist lørdag at en 65 år gammel kvinne kom ut av en dagligvarebutikk i Helsingborg. Der ventet to barn på 11 og 12 år som forsøkte å rane kvinnen. Barna brukte en murstein og slo kvinnen, men måtte rømme tomhendte fra plassen da en tilfeldig forbipasserende så hva som skjedde.

DET NYE EUROPA: 75% av alle unge barn i Belgias nest største by er innvandrere

58 prosent av alle som bor i Antwerpen, Belgias nest største by, er innvandrere. Nordafrikanere utgjør den største gruppen av disse. 75 prosent av de arbeidsledige i byen tilhører denne gruppen. I kategorien barn i aldersgruppen 10 – 19 år gamle er 70 prosent med utenlandsk bakgrunn. I aldersgruppen 0-9 er tallet hele 75 prosent.

Lege i England: «Sykehuset vårt i London er som en krigssone i Afghanistan» – behandler skolebarn i uniform for knivskader

En erfaren operasjonslege i London kom med uttalelsen etter at politiet i hovedstaden fikk i oppdrag å etterforske sitt 55. drapsoffer bare siden nyttår.

Våpen og abort – venstresidens moralske dilemma

Venstresiden har gitt seg selv klistrelappen «human» og «tolerant». Men samtidig som man ønsker å forby våpen for beskyttelse, og bruker barns sikkerhet som hovedargument, så ønsker de samme menneskene å tillate abort av fostre som er langt på vei i svangerskapet. Der våpen dreper hundrevis av barn årlig, så tar abort livet til millioner av barn. Har venstresiden et moralsk dilemma?

«I Bergen har enkelte bydeler opp mot 80-90% minoritetsspråklige barn i barnehagen»

Bergens Tidende publiserte denne uken et leserinnlegg fra tre bekymrede studenter ved barnehagelærerutdanningen ved Høgskulen på Vestlandet. I innlegget kan man lese at det eksisterer en utfordring ved flerkulturelle barnehager der ikke-vestlige barn ikke læres opp i norsk kultur og prinsipper som likestilling, samt ha respekt for norske verdier.

SJOKKVIDEO: Kvinne bruker barn som våpen mot mann etter å ha spyttet og skreket på ham

En svært bisarr og forstyrrende video har blitt lagt ut på sosiale medier som viser en større gruppe romfolk/sigøynere på en gate et sted i Europa. En kvinne er aggressiv mot en mann og i kampens hete får hun et lite barn i armene. Hun bruker da barnet som slegge mot mannen, før hun gir det tilbake til en annen kvinne.

AVSLØRT: Over 11.000 somaliere uten klar identitet fikk svensk statsborgerskap

Kan man bli svensk statsborger på rekordtid uten noen ID-papirer og kontroller gjennom politiets databaser – bare ved å muntlig oppgi navn og alder? «Ja, sånn kan det foregå», sier Migrationsverket til den svenske nettsiden Samnytt.

DAGENS BILDE: Saudi-Arabia tillater kvinner å kjøre bil

Saudia-Arabia er så tilbakestående når det kommer til kvinner, barn og dyrs rettigheter som man kan komme i verden i dag. Kvinner blir stadig pisket eller halshugget på gaten. Barn blir slått, torturert og henrettet. Og dyr har man ingen følelser eller rettigheter for. Men nå har landets øverste leder, kong Salman, kommet frem til at kvinner skal få lov til å kjøre bil.

Nyheten norske medier valgte å ikke publisere – tobarnsfar brutalt drept foran sin datter (2)

En tobarnsfar ble brutalt skutt og drept under et ran i den amerikanske byen Philadelphia sist torsdag. Mannens 2-årige datter satt i baksetet da faren ble drept. Ingen norske medier har valgt å skrive om saken som har fått stor oppmerksomhet i amerikanske medier.

SJOKKVIDEO: Svensk journalist ringte politiet etter barnevoldtekt. Hør hva de sa til ham.

Den svenske journalisten Joakim Lamotte ringte til politiet for å høre hva som ble gjort etter at en 12 år gammel jente ble voldtatt. Både han og politiet kjenner identiteten på voldtekstmannen. Det politikvinnen sa til ham på telefonen ga både journalisten og den svenske befolkningen sjokk.

Mor inviterte flyktningbarn hjem – da ble familiens 14-årige datter voldtatt

En kvinne bestemte seg for å invitere en gruppe flyktningbarn til sitt hjem, der hun også bodde med sine døtre. Det endte med at hennes 14-årige datter ble voldtatt på rommet sitt av en 25-årig arabisk mann. Den dømte voldtektsmannen får imidlertid bli i Sverige.

Brukte norske skattekroner til å hylle terrorist

Selv ble hun drept i den etterfølgende kampen mellom terrorister og israelske sikkerhetsstyrker. Nå hylles hun av de palestinske myndighetene, som har bygget et kvinnesenter til hennes ære og i hennes navn. Pengene kom fra lommebøkene til norske skattebetalere, skriver Ynet News. Det nye kvinnesenteret har mottatt midler fra Norge gjennom den palestinske valgkommisjonen og […]

Britiske aviser: Libysk mann ved navn Salman Abedi (23) står bak terroren i Manchester

Den britiske avisen Daily Mail melder i ettermidddag at selvmordsbomberen var en libysk mann med britisk statsborgerskap ved navn Salman Abedi. Han skal ha kommet med tog til sentrum av Manchester og så kommet seg til arenaen hvor han detonerte bomben midt blant publikum. Terrorgruppen IS hevder at man vil foreta ytterligere drap på kristne mennesker i Europa.