Tagged: asylsøkere

Afrikanske gjenger herjer i Australia – raner butikker og barnefamilier

Den australske byen Melbourne har opplevd hele åtte gullsmedran på under et halvt år og ranerne bruker macheter og pistoler under ranene. Også væpnede hjemmeran har blitt et stort problem og innbyggerne i byen har nå begynt å samle seg i nabolagspatruljer da politiet ikke klarer å beskytte dem. - Dette er det mest lovløse samfunnet jeg har sett, sier en person som sammen med sin kone og barn var vitne til et av ranene.

I disse landene forfølges kristne

De landene hvor det er verst å leve som kristen er også de samme landene som Norge mottar flest muslimske flyktninger og asylsøkere fra.

Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

Human Rights Service skriver om en syrisk nonne som jobber med syriske flyktninger, både i og utenfor Syria. Nonnen hevder Europa er utsatt for en organisert invasjon av muslimer. Hun sier videre at radikal islam ikke er en religion, men et politisk program som ønsker seg hegemoni i religionens navn.

Vil nekte UDI å frata uærlige asylsøkere norsk statsborgerskap

Arbeiderpartiet, SV, Miljøpartiet, Senterpartiet og Venstre ønsker å endre reglene slik at UDI ikke lenger kan frata statsborgerskapet til asylsøkere som har løyet om sin identitet. Hvis KrF nå går inn for forslaget kan asylsøkere lyve seg til norsk statsborgerskap, uten fare for å miste det hvis de blir avslørt.

SJOKKRAPPORT: Italia tok imot nesten 200.000 migranter i 2016

Italienske myndigheter har sluppet tall på hvor mange migranter som ankom landet under fjoråret. Offisielt kom 181.436 migranter, en oppgang på hele 18 prosent fra 2015, da 154.000 kom. Mørketallene er imidlertid betydelige, slik at tallet i realiteten er godt over 200.000. 85 prosent av de som kom var menn og fire prosent var enslige mindreårige. Migrantene kom fra land som Nigeria, Eritrea, Sudan, Gambia, Elfenbenskysten, Guinea, Somalia, Mali, Senegal og Bangladesh.

Sverige: 150 elever i masseslagsmål på innvandrertett skole

"Jeg har aldri sett noe lignende", sier skoleområdesjef i Ronneby, Knut Hahnsskolan til SVT. Det skal ha vært ulike grupper fra flere skoler som barket sammen og stemningen skal ha vært hatsk. - Det ble truet og mange slåss og det var veldig utrivelig. Det tok hele 20 minutter før politiet var på plass og det tok nesten 40 minutter før de fikk roet ned bråket. På sosiale medier blir det meldt at det skal dreie seg om to ulike religiøse grupper som slåss. Skolesjefen forteller at man bør satse på å ansette mennesker som kan ulike språk for å forhindre lignende hendelser i fremtiden.

SSB: Hver tredje nordmann skeptisk til innvandrere

Statistisk sentralbyrå la frem tall i dag som viser at nordmenn har blitt mer skeptiske til innvandring. Det er særlig arbeiderklassen som nå ser at jobbene og mulighetene deres forsvinner med masseinnvandringen som reagerer. Kvinner som ikke berøres av hverdagsinnvandringen er mer positive ifølge rapporten.

NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

Den nye NAV-rapporten "Fattigdom og levekår i Norge 2016" fastslår at Norges svært generøse innvandringspolitikk har skapt en underklasse av fattige mennesker. På bare tre år har antallet mennesker med vedvarende lavinntekt økt fra 7.7 til 9 prosent. Nå slår blant annet menneskerettighetsorganisasjonen HRS alarm.

Asylaktivister pumpet ut oppholdstillatelser før lovendring

Migrationsverkets – tilsvarende det norske UDI – løsning for å få slutt på venstreekstremister som demonstrerte utenfor deres lokaler var å ansette dem. Og innen asyl-innstrammingene til den svenske regjeringen trådde i kraft, jobbet disse asylaktivistene på høygir for å innvilge så mange permanente oppholdstillatelser som mulig.

Danmark: Tre av fire «mindreårige» asylsøkere lyver på alderen

Ifølge undersøkelser gjort av danske myndigheter er tre av fire såkalte enslige mindreårige asylsøkere i realiteten voksne. Så langt i år har man i Danmark alderstestet 800 mindreårige asylsøkere. Kun 200 av dem viste seg å være under 18 år etter en grundig helsesjekk. Det samme problemet finnes også i Sverige og Norge.

Asylsøkere bak innbruddsraid

To afrikanere, en mindreårig og en mann i 20-årene, er dømt for til sammen fire innbrudd eller innbruddsforsøk i Asker og Bærum i begynnelsen av august. Den eldste er dømt til åtte måneders fengsel og den yngste til seks måneder i fengsel.

Flyktning med tuberkolose nektet behandling – krevde ny bolig først

En flyktning som tidligere var blitt behandlet for lungetuberkolose ankom Trøndelag nylig. Som oppfølging var det nødvendig med å fullføre behandlingen for å hindre nytt smitteutbrudd. Men flyktningen var ikke snauere enn at han krevde ny bolig før han godtok å bli behandlet.