Svensk kommune kjøper gårdshotell for 16.5 millioner kroner til nyankomne innvandrerfamilier

Frieord har skrevet tidligere om hvordan svenske kommuner bruker titalls millioner på å kjøpe dyre villaer, leiligheter og eiendommer for å huse nyankomne migranter fra den tredje verden. Denne gangen er det Lomma kommune som åpner pengsekken og legger hele 16.5 millioner kroner på bordet for et større gårdshotell der de nyankomne kan bo i […]

Europeere slaktes av afrikanere og arabere i sine egne land – hvor er opprøret?

I Sverige skar den egyptiske migranten Suleman Suleman (30) halsen av en svensk student den 27. april i år. Suleman fikk nylig 17 års fengsel i Umeå tingrett. Egypteren hadde et langt og alvorlig rulleblad med hele 23 ulike forbrytelser for blant annet ran, overfall, drapstrusler, biltyveri og mishandling. Svenske domstoler valgte i flere tilfeller […]

Tyske myndigheter ønsker å bruke millioner av euro på privatfly for å deportere ulovlige migranter

Tysklands Markus Söder har uttalt at han ønsker å bruke luksuriøse privatfly for å deportere asylsøkere som har fått avslag på asylsøknaden sin. Uttalelsen skal ifølge avisen Express være et ønske om å provosere forbundskansler Angela Merkels politikk med åpne grenser for mennesker fra den tredje verden.

Italiensk parti ønsker å utvise 500.000 ulovlige innvandrere

EU-parlamentarikeren Matteo Salvini fra Lega Nord har uttalt at han ønsker å utvise rundt en halv million innvandrere som oppholder seg ulovlig i Italia. Dette er mennesker som begår alvorlige kriminelle handlinger, bryter lover og misbruker velferdssystemet i landet på bekostning av den italienske urbefolkningen. Repatrieringen skal foregå i samarbeid med nordafrikanske land.

Den svenske regjeringen vil bryte grunnloven – fremmer forslag om permanent opphold for 9.000 enslige flyktningbarn

– Dette strider mot grunnloven, sier Lagrådet som har som oppgave å granske viktige lovforslag før de behandles av riksdagen. Loven handler om at de 9.000 som har ventet i 15 måneder eller mer på beslutning fra Migrationsverket nå skal få opphold uansett bakgrunn eller asylgrunn. – Grensen er nådd for hva som er akseptabelt i spørsmålet om hvordan lover kan utformes, skriver Lagrådet. Men den venstreorienterte rødgrønne regjeringen ønsker altså ikke å høre på Lagrådets anbefaling og vil legge frem lovforslaget i løpet av få uker. Regjeringen motiverer sin handling med at asylbølgen i 2015 var «eksepsjonell».

Eldre kastes ut av hjemmene sine i Stockholm – skal bli boliger for asylsøkere

«Hjemmet for de gamle» blir nå «hjemmet for de nye», da svenske myndigheter har bestemt seg for å omgjøre den herregårdslignende bygningen i Enskedalen i sørlige Stockholm om til leiligheter for asylsøkere. Bygningen har siden 1895 fungert som et trygt og godt hjem for generasjoner av eldre svensker. Men nå må dagens beboere altså flytte ut og finne seg et nytt sted å bo.

Får ikke lenger bruke psykologiske tester for å finne ut om asylsøkere er homofile

Europeiske land, deriblant Norge, gir flyktningstatus til asylsøkere som er homofile og kommer fra land hvor deres seksuelle legning kan føre til straffeforfølgelse.

AVSLØRT: Over 11.000 somaliere uten klar identitet fikk svensk statsborgerskap

Kan man bli svensk statsborger på rekordtid uten noen ID-papirer og kontroller gjennom politiets databaser – bare ved å muntlig oppgi navn og alder? «Ja, sånn kan det foregå», sier Migrationsverket til den svenske nettsiden Samnytt.

Bowling, klovner, hiphop og kampsport – 31 skattemillioner til unge i mottak

Det er organisasjoner over hele landet som nå kan tilby barn og unge i mottak ulike aktiviteter gjennom året. Det er alt fra seiling, fotball og golf til teater, tegning og musikk. Denne tilskuddsordningen skal bidra til at barn og unge får en meningsfull hverdag og en så normalisert barndom som mulig. Målet er at […]

80-åring har stått på venteliste for bolig i Frogn kommune i 13 år – politikerne gir boligene til flyktninger istedenfor

En snart 80-årig giktsyk norsk kvinne har stått på venteliste for kommunal bolig i 13 år i Frogn kommune. Hvert år får hun nei fra lokalpolitikerne og kommunen om et trygt og varmt sted å bo. I dag bor hun i en sommerhytte fra 1948 med stort trekk og langt fra nærmeste nabo. Lokalpolitikerne i kommunen prioriterer istedenfor å hente inn asylsøkere og flyktningbarn, og bygger boliger til flere titalls millioner kroner for disse.

Pave Frans oppfordret til økt asylinnvandring under midnattsmessen

Såkalte flyktninger sto i fokus da pave Frans holdt sin årlige midnattsmesse i Peterskirken på julaften. Han sammenlignet muslimske og afrikanske asylsøkere med Josef og Maria. Han mente også at dagens europeiske statsledere er ansvarlige for «flyktningkrisen» og sammenlignet disse med den blodtørstige bibelske despoten Herodes den store.

Polens svar til EU: «Vi kommer ikke til å ta imot muslimske innvandrere»

EUs beslutning om å aktivere artikkel syv mot Polen kommer ikke til å ha noen effekt på den polske regjeringen. Det meddeler nå landets styrende parti Lov og rettferdighet, som mener at det hele egentlig er en politisk hevn for at Polen har nektet å fylle sitt land med muslimske asylsøkere.

Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger»

Tsjekkias nye statsminister, Andrej Babiš, som fikk 30 prosent av stemmene under høstens parlamentsvalg, ber EU gå tilbake på avgjørelsen om å trekke Tsjekkia for retten for ikke å ha oppfylt EUs kvotekrav for asylsøkere fra leirene i Italia og Hellas.

Fire personer skadet i slagsmål med kniv og slagvåpen ved asylbolig på Randaberg

Fire personer skal ha blitt sendt til sykehus med lettere skader etter et slagsmål med kniv og slagvåpen i Dalveien på Randaberg på onsdag kveld. Ingen av lokalavisene i Rogaland ville imidlertid informere sine lesere om at hendelsen fant sted der det finnes en omsorgsbolig for asylsøkere.

HEIA NORGE: Asylsøkere jukset på alderen og fikk avslag – Oslo tingrett opphevet avslaget pga «uriktig bevisvurdering»

Fem asylsløkere som jukset på asylsøknaden sin og sa de var 15 og 16 år gamle, var i virkeligheten 17, 18 år og eldre. De fikk dermed avslag på søknaden sin. Nå har imidlertid Oslo tingrett avvist utlendingsnemndas avgjørelse.

VIDEO: Dansk integrasjonsminister jaget av asylsøkere – måtte hoppe i bilen og kjøre fra plassen

Integrasjonsminister Inger Støjberg fra Venstrepartiet måtte eskorteres i sikkerhet av sine sikkerhetsvakter etter et møte på et asylsenter i Nordsjælland sist uke. Beboerne begynte å skrike og forsøkte å fysisk få tak i ministeren. Se den dramatiske videoen her.

Polen trosser EUs dom – nekter å ta imot asylsøkere

EU-domstolene har besluttet at unionen har rett å tvinge medlemslandene til å ta imot kvoter av ikke-integrerbare asylsøkere fra den tredje verden. Polens utenriksminister Witold Waszczykowski sier imidlertid at Polens sikkerhet står høyere enn EUs krav og nekter å etterfølge domstolens beslutning.

Mor inviterte flyktningbarn hjem – da ble familiens 14-årige datter voldtatt

En kvinne bestemte seg for å invitere en gruppe flyktningbarn til sitt hjem, der hun også bodde med sine døtre. Det endte med at hennes 14-årige datter ble voldtatt på rommet sitt av en 25-årig arabisk mann. Den dømte voldtektsmannen får imidlertid bli i Sverige.

Tyskland: Innvandrere voldtar 9 tyskere hver dag

Det fremkommer av årsrapporten – Kriminalitet i forbindelse med migrasjon (Kriminalität im Kontext von Zuwanderung) – utgitt av Bundeskriminalamt, BKA, 27. april i år. Rapporten viste at innvandrere (Zuwanderer, definert som asylsøkere, flyktninger og ulovlige innvandrere) begikk 3,404 seksualforbrytelser i 2016. Dette er en økning på 102% fra 2015. I 2015 stod innvandrere bak 1,683 […]

Kirkerådet: «Vi må tåle lavere levestandard og velferdskutt for å ta inn innvandrere»

Kirkerådet kritiserer Brochmann II-utvalget som konkluderer med at Norge må endre sin innvandringspolitikk hvis vi skal overleve som en velferdsnasjon. «Vi må tåle velferdskutt og senke vår levestandard», skriver Kirkerådet i et offentlig brev.