Er det egentlig noen forskjell på Brundtland og Saddam?

Er dagens europeiske ledere noe bedre enn Saddam Hussein, Muammar al-Gaddafi eller Bashar al-Assad? Statslederne i Midtøsten var tyranner, de undertrykte sin befolkning, mennesker døde under brutale omstendigheter og friheten til å ytre seg var begrenset. Ikke sjelden mistet man både hus, hjem og familie – kanskje livet – hvis man gikk for langt i […]

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 1 – Antisemittismen

Det er ikke uvanlig å se røde flagg med kommunistiske symboler, palestinaskjerf og anti-israelske bannere når rødgrønne partier og støttespillere skal promotere politikken sin under valg eller demonstrasjoner. I Norge har kommunistiske flagg vaiet fritt på blant annet Youngstorget, side om side med Arbeiderpartiets, LOs og 1. mai-paroler. Les også: De rødgrønnes politiske selvmord og […]

Hvordan stopper man hatet fra Arbeiderpartiet og den dype staten?

Hatet mot de som er annerledes enn dem selv har kjennetegnet Arbeiderpartiet og deres trofaste norske mediehus i Akersgata siden midten av forrige århundre. Den harde kjernen av Ap-familier, LO-ledere, NRK-sjefer og avis-redaktører har formet en formidabel jernring rundt staten og maktstrukturene. Alle som tør å gå imot deres politiske ideer og daglige politiske virke […]

FOKUS PÅ FREDAG: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

Rasisme, fremmedfrykt, hat, islamofobi. Kjær klistrelapp har mange navn. Alle funnet opp og brukt av venstresiden i politikken i fire tiår med stor suksess. Ordet rasist ble gjort kjent av en kjent og kjær sosialistisk pådriver ved navn Leon Trotsky, mens han kjempet om makten og folkets gunst med en annen sosialistisk gren, ledet av […]

KOMMENTAR: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

Åpne grenser, fri velferd, ingen integreringskrav, støtte til islamske organisasjoner, avvikling av den kristne statsreligionen, ghettofisering, gjengdannelser i byene, diskriminerende ansettelsespraksis for etniske nordmenn, massiv utbygging av grøntområder, nedprioritering av jernbane og offentlig transport, mangel på barnehage- og skoleplasser, bygging av stygg og postmoderne arkitektur i eldre tradisjonell bebyggelse, fulle fengsler, enorme avgifter på livsnødvendige […]

DAGENS BILDE: 1. mai – venstresiden avslører seg selv

1. mai er arbeidernes dag. 1. mai er dagen da venstresiden proklamerer sine paroler og kampsaker. Men 1. mai er også dagen som avslører at venstresidens egen politikk ikke er like raus og velfungerende som de kanskje tror selv.

DEBATT: Hvis vi skal ha en ny 22. juli-debatt må den baseres på fakta

De siste månedene har 22. juli-debatten gått varmt i så og si alle mediene. TV, aviser og sosiale medier har rent over med innlegg, kronikker og politikere som tordner fra kontorer og talerstoler. Men vår bidragsyter mener at mye av debatten ikke er basert på de faktiske forholdene rundt hendelsen.

Arbeiderpartipolitiker fjernet Twitter-kontoen sin etter Frieord-avsløring

Ap-politikeren Inger Heidi Francker fra Vestby forsøkte i går å presse blomsterkjeden Interflora til å stoppe leveranser av blomster til Sylvi Listhaug. Frieord fikk tak i Twitter-meldingene til Francker før hun slettet dem. Etter at vi publiserte dem i dag valgte Francker å fjerne kontoen sin.

DEBATT: Støre vil slå politisk mynt på tragedien i 2011

Det har kommet mange sterke påstander den siste tiden i debatten om terrorisme i Norge og krangelen mellom de rødgrønne og blåblå partiene har fylt de fleste forsidene i mediene og dominert på sosiale medier. Spesielt har presset på Sylvi Listhaug vært enormt. Men hva er egentlig sannheten? Vår bidragsyter har sett nærmere på saken.

Arbeiderpartipolitiker presser Interflora på nett – «Vet dere hvem dere sender blomster til?»

Arbeiderpartipolitiker Inger Heidi Francker alfakrøllet butikkjeden Interflora direkte fra sin offentlige Twitter-konto og spurte om hvorfor de sendte blomster til Sylvi Listhaug. «Synes dere at dette er greit? Det burde ringe en bjelle hos dere», skrev Ap-politikeren fra Vestby.

KOMMENTAR: Hvorfor Listhaug har rett og drapstruslene hun har mottatt

Det har vært skikkelig storm i det velkjente vannglasset. Den politiske venstresiden med sin logrende hund, media, har hylt og hoiet hele uken lang om Listhaugs Facebook-innlegg. Men tok hun egentlig feil? Nei, sier vår kommentator.

En stemme på Arbeiderpartiet er det samme som en stemme på Hitler

Folk i den rødgrønne sfæren liker ofte å koble FrP og Høyre med diktaturer og hatefulle ideologier, ikke sjelden Hitler. Men det er Arbeiderpartiet og deres rødgrønne ideologiske haleheng som er nærmest Hitler. La meg forklare.

DAGENS BILDE: Sylvi Listhaug, venstresiden og media

Det går hardt for for seg i det offentlige ordskiftet mellom de blåblå og de rødgrønne om dagen. Spesielt har Sylvi Listhaug igjen blitt singlet ut for hat og hets fra venstresiden. Og media har som vanlig satt seg på tribunen bak Støre & Co for å heie frem sine egne i håp om en seier.

Arbeiderparti-leder Jeremy Corbyn avslørt – var med i antisemittisk Facebook-gruppe

Partilederen for Labour, søsterpartiet til Arbeiderpartiet, ble nylig avslørt som medlem i en Facebook-gruppe, «Palestine Live», hvor det har blitt skrevet svært grove og hatefulle angrep mot jøder. Nå risikerer flere prominente medlemmer av partiet å bli ekskludert som følge av anklagene om anti-semittisme.

Drepte rabbiner – nå belønnes familien med gratis og fullt møblert bolig

Fatah, som ledes av de palestinske myndighetenes overhode, Mahmoud Abbas, har gitt en kostnadsfri og fullt møblert leilighet til Ahmad Nasser Jarars familie. Ahmad var lederen for den muslimske terrorcellen som i januar drepte den jødiske rabbineren Raziel Shecach.

LESERINNLEGG: «Jeg fikk kjeft av min sjef fordi jeg ba dem snakke norsk på arbeidsplassen»

I forbindelse med Arbeiderpartiets nestleder og muslim, Hadia Tajik, sitt utspill om at man bør snakke norsk på norske arbeidsplasser, så har vi fått inn et leserinnlegg fra en kvinne som jobber som lærling innen helse- og omsorgsyrket.

Hadia Tajik angriper polske arbeidere i Norge – «Det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser»

Den muslimske nestlederen i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, går i dagens VG ut med grove angrep på polske arbeidere i Norge. «Det er ikke attraktivt for norsk ungdom å søke seg til en bransje der det bare prates polsk», er en av uttalelsene Tajik kom med.

Arbeiderpartiets søsterparti tok ulike priser for hvite og svarte mennesker under partiledertale

Det blåser opp til storm rundt den mørkerøde sosialisten Jeremy Corbyn etter at han og Labour valgte å kreve ulik pris av publikum basert på deres hudfarge og kulturelle bakgrunn. Nå anklages den britiske arbeiderpartilederen for rasisme.

Asylbarna i Norge fikk 15 000 ganger mer enn de krigsrammede menneskene i Syria

Hvorfor bruker Norge milliarder av skattekroner på økonomiske migranter som kommer til vårt land på jakt etter et liv på velferd, mens reelle flyktninger sitter i sine nærområder uten midler eller beskyttelse?

Sjokkrapporten norske myndigheter ville holde skjult – hver tredje innbygger i Norge vil komme fra Asia og Afrika

SSB sparket forskeren, gjemte rapporten og nektet å forske mer på materialet som omhandlet de økonomiske og demografiske konsekvensene av masseinnvandringen til Norge. Slik opererer et myndighetsorgan i 2017, finansiert av skattebetalerne. Men nå ble presset og avsløringene for store og rapporten ble endelig publisert.

Tybring-Gjedde: «Vi bør opprette mottak og flyktningleire i Afrika – det vil redde liv»

Millioner av mennesker risikerer livene sine hvert år ved å forsøke å komme seg til Europa. Nå ønsker FrP og Christian Tybring-Gjedde å hjelpe flyktningene og migrantene i sine nærområder. Det vil stoppe menneskesmuglingen og redde liv, sier stortingsrepresentanten. Forslaget blir imidlertid latterliggjort av Høyre og den rødgrønne alliansen som ønsker åpne grenser og fortsatt massiv migrasjon til Europa og Norge fra den tredje verden.

KOMMENTAR: Når skal media og venstresiden ta ansvar for rasismen, opptøyene og volden?

Opptøyene, brannene og volden under G20-møtet i Hamburg var ikke en tilfeldighet. Det var ikke noe spontant som kom ut av ingenting. Tusenvis av mennesker organiserte seg og fungerte som en trent og kontrollert kaosmaskin. I mange tiår har politikere, journalister og utdannelsesvesenet i Vesten lagt grunnlaget for dette. Nå er det er på tide å ta ansvar for det.

Ap-politiker 2016: «Sylvi Listhaug er en nazist». 2017: «Sylvi Listhaug er en jævla rasistkjerring!»

Arbeiderpartipolitikeren og leder for oppvekstkomiteen i Arendal, Gjermund Orrego Bjørndahl, gikk ut på sin Facebook-profil og kalte FrP-poitiker Sylvi Listhaug for en «jævla rasistkjerring».