Er det egentlig noen forskjell på Brundtland og Saddam?

Er dagens europeiske ledere noe bedre enn Saddam Hussein, Muammar al-Gaddafi eller Bashar al-Assad?

Statslederne i Midtøsten var tyranner, de undertrykte sin befolkning, mennesker døde under brutale omstendigheter og friheten til å ytre seg var begrenset. Ikke sjelden mistet man både hus, hjem og familie – kanskje livet – hvis man gikk for langt i kampen mot regimet og myndighetene.

Samtidig var samfunnene merkelig nok velordnede i mange land i Midtøsten. Veier, hoteller, restauranter, skoler og universiteter. Turistvennlige attraksjoner og byer fulle av kjøpesentre, villaer og boligblokker. Diktatorene gjorde nemlig noe annet også. De holdt de rabiate jihadistene og mullaene unna makten. Du kunne på 1970-80- og 90-tallet reise til disse landene og oppleve både kultur og attraksjoner, samt gå trygt på gatene og oppleve arabisk kultur, mat og historie.

DAMASCUS: Den syriske hovedstaden har det meste et moderne menneske kan tenke seg. Religionsfrihet, skoler, universiteter, industri og turisme. Allikevel ønsket Vesten å støtte jihadister i å styrte den sittende presidenten Assad. Hvorfor? Hva har han gjort verre enn det den tyske forbundskansleren Angela Merkel har gjort mot Tyskland? Eller Macron mot Frankrike?

Undertegnede mener dette ikke er ulikt det vi ser i Europa og europeiske land i dag. La meg forklare, hvis du nå river deg i håret.

Statsministre, presidenter og forbundskanslere i Europa har i et halvt århundre åpnet grensene til vårt kontinent, slik at vi i dag har ca. 60 millioner muslimer og ytterligere millioner ikke-vestlige mennesker blant vår urbefolkning. Jihadistene og mullaene har fått fotfeste gjennom moskeer og ghettofisering i mange av de store byene i land som England, Tyskland og Frankrike. Selv i Norge opplever man nå at hovedstadens bydeler ikke lenger har en norsk majoritetsbefolkning. Denne masseinnvandringen til Europa har ført til etnisk uro, skyhøy kriminalitet og terrorangrep med tilsammen tusenvis av ofre. Titusenvis har blitt skadet for livet. Familier har blitt knust og barn har blitt foreldreløse. Foreldre har mistet sine barn.

Der diktatorer i Midtøsten blir bombet og invadert av USA og Europa for å undertrykke sin sivilbefolkning, så blir ikke våre ledere stilt til ansvar av noen da deres politikk direkte har ført til at tusenvis av mennesker har blitt drept i terrorangrep og utsatt for rasisme, kriminalitet, overfall og voldtekter i Europa.

Igjen snakker vi i tusentall. Hundretusentallet. Milliontallet.

Tilhører du ikke den politisk korrekte delen/eliten i Europa? Da risikerer du at de venstreorienterte myndighetenes stormtropper (les: Blitz, AFA, Antirasistisk Senter i Norge) hetser, truer, angriper, ringer arbeidsgivere, skoler, utleiere, knuser vinduer i butikken din, sprayer ned eller setter fyr på huset eller bilen din.

Ja, det er faktisk så ille. Men du må lese alternative og nye medier for å finne dette ut. Der finner du også bildene og videoene, som gjør at venstresiden ikke kan nekte for det. Leser du kun Dagbladet, VG og ser på NRK, vil du ikke få vite eller se dette. Faktisk lyver de på direkten om hvordan det står til i samfunnet.

Akkurat som de samme mediene løy om Saddam Husseins masseødeleggelsvåpen. Og om Gadaffi. Og Assad. Løgner som førte til at millioner av mennesker mistet livet og ble drevet på flukt. Hele nasjoner kollapset og etnisk rensing ble utført av jihadister og mullaenes styrker.

Men tilbake til Norge.

I tillegg kan man som politisk dissident få besøk av både PST, kommunen og barnevernsmyndigheter. Man kan risikere å miste stillinger innen stat og med sikkerhetsklarering. Man kan møte stengte dører til offentlige stillinger innen politiet, Forsvaret, Heimevernet og kommunen/statens ulike organer, dersom man ikke føyer seg inn. Man er ført opp på en liste.

Man mister tilgang til sosiale medier som Facebook, Twitter og Youtube, der innhold blir blokkert, sensurert og slettet. Man kan risikere å bli angrepet på politiske møter eller debatter, inkludert å få kastet steiner, flasker (med urin), mynter, syre eller molotovcocktailer etter seg, av «demonstranter» (som riksmedia kaller dem). Du får klistrelapper på deg av media og disse «demonstrantene». Nazist. Rasist. Fascist. Bevis trenger man ikke. Faktum er at INGEN av dagens nasjonalister og konservative fortjener noen av disse skjellsordene, men det betyr ikke noe for media og myndighetene. For det viktigste er å få deg hatet og stilnet av samfunnet.

Hvis man ytrer meninger som dagens myndigheter har forbudt ved nye reguleringer og lover, så risikerer man, gammel som ung, å få politiet på døren med husransakelse, siktelse, rettssak, bøter og fengsel. Og legg gjerne på bilde og navn i avisen, sånn at man virkelig har blitt persona non grata.

Man risikerer – hvis man offentlig kritiserer islam – som følge av masseinnvandringen fra muslimske nasjoner – at muslimer dreper og/eller forsøker å drepe de som ytrer seg i sitt eget land. For når muslimer kan telles i hundretusentallet i et land, så har islams innflytelse gravd seg dypt inn i samfunnet. Da må man bytte navn, leve på hemmelig adresse og gjerne få livvakt om man skal bevege seg utendørs.

DREPT PÅ ÅPEN GATE: Theo van Gogh var en nederlandsk filmregissør, forfatter og journalist som er mest kjent for kortfilmen Submission. Gogh ble drept av åtte pistolskudd før drapsmannen skar strupen over på ham og satte to kniver i brystkassen hans. Til knivene var det festet et flere siders langt brev med trusler mot vestlige regjeringer, jøder og menneskerettighetsaktivisten og den somalisk-nederlandske politikeren Ayaan Hirsi Ali. (Foto: Privat).

Så. Hva er egentlig forskjellen mellom en Brundtland, Stoltenberg, Löfven, Merkel og Macron, og en Saddam, Gaddafi og Assad? De har alle forårsaket at tusenvis av mennesker har mistet livet sitt i sine respektive land under nettopp disse ledernes ledelse. De har forfulgt politiske motstandere, skapt drakoniske tilstander med terror og utrygghet, samt puttet mennesker i fengsel for politisk aktivisme.

Om du blir drept på gaten av statspolitiet i Irak eller av en migrant uten lovlig opphold i Norge, så spiller det ingen rolle for offeret eller utfallet. Du er død i begge tilfeller. Begge statene har sanksjonert hendelsen ved å tillate den gjennom sine politiske avgjørelser. Saddam i Irak og Brundtland i Norge.

Kan vi avsette Merkel? Macron? Löfven? Kan vi invadere Tyskland, Frankrike og Sverige, og kreve frie valg, fjerne de statsfinansierte TV-stasjonene, avisene og utdanningsinstitusjonene? Kanskje starte en fargerik revolusjon? Vesten elsker jo disse.

Kan vi fjerne Arbeiderpartiets makt over landsorganisasjoner for arbeidere som LO i Norge? Kan vi fjerne deres makt over NRK, Forsvaret og politimyndighetene, som er gjennomsyret av politisk ansatte ledere?

Ofre for terror og brutale myndigheter dør uansett om det er som et resultat av Saddams gassangrep eller Merkels, Löfvens eller Macrons åpne grenser. Der ofrene trekker sin siste pust som følge av et gassangrep i en kurdisk by, eller etter å ha blitt overkjørt av en 10 tonns lastebil på en paradegate i en europeisk storby som Berlin, Stockholm eller Nice, så betyr ikke statslederens bakgrunn, etnisitet eller religion noe for ofrene.

De er døde og kommer aldri tilbake igjen. Der Vesten uten problemer sender bilder av døde kvinner og barn i Midtøsten over TV-skjermene for å skape aksept for en invasjon eller militær aksjon mot et lands ledere, sensurerer de og velger å ikke vise bilder av døde kvinner og barn etter terrorangrep i Europa. Hvorfor? Er det fordi at det kan hisse opp befolkningen og kreve at våre statsledere skal stilles til ansvar også her?

Etter Arbeiderparti-sønnen Breiviks terrorangrep og massedrap i Oslo i 2011, så fikk det ingen konsekvenser for Arbeiderpartiet eller noen av partiets ledelse som hadde ansvar for Norges sikkerhet og beredskap under et terrorangrep mot nasjonen. Statsminister Jens Stoltenberg måtte ikke gå av, eller stå til ansvar for de mange og klare manglene som fant sted i tiden frem til Breiviks pågripelse.

Brundtland og Saddam, som er avbildet øverst i artikkelen, er/var to ledere som begge var gode og onde. De skapte begge et trygt og et utrygt samfunn. Men der Saddam endte sitt liv med hodet i en løkke, så fikk Brundtland skattefri millionlønn, luksusvilla, privatsjåfør, reiser på første klasse og hylles unisont i media og av den politiske venstresiden. Saddams nasjon har sluttet å eksisterer som følge av Saddams død. Brundtlands nasjon vil i løpet av dette århundre være avviklet som en stat for nordmenn, erstattet av et muslimsk kalifat/selvstyre, hvis dagens innvandring fortsetter. En politikk hun startet med Stortingsmelding nr. 74 i 1979, som åpnet Norge for fremmedkulturell og muslimsk innvandring i stor skala.

DØMT TIL DØDEN: Fortjente den irakiske diktatoren og statslederen Saddam Hussein dødsstraff? Ja, vil mange si. Men ledere i europeiske nasjoner har forårsaket like mange drepte og skadde i sine nasjoner som Saddam. De har på sin side blitt belønnet med millionlønninger, villaer og et liv på 1. klasse. (Skjermbilde/Youtube).

Baghdad på 1980-tallet var ikke mindre trygt enn det Oslo er i dag. Faktisk er byer som Malmø, London, Paris, Berlin og Brussel farligere å bevege seg i enn mange byer i Midtøsten og Afrika.

Så sammenligningen mellom lederne av land som Irak, Libanon og Syria, og av land som Tyskland, Frankrike og Norge kan oppfattes som noe søkt. Men lener man seg litt tilbake og faktisk forsøker å få en oversikt over situasjonen i Europa i dag, så kan man ikke kaste den i søppelkassa helt uten videre.

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 1 – Antisemittismen

Det er ikke uvanlig å se røde flagg med kommunistiske symboler, palestinaskjerf og anti-israelske bannere når rødgrønne partier og støttespillere skal promotere politikken sin under valg eller demonstrasjoner.

I Norge har kommunistiske flagg vaiet fritt på blant annet Youngstorget, side om side med Arbeiderpartiets, LOs og 1. mai-paroler.

Les også: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

KOMMUNISTISKE FANER OG FLAGG: Arbeiderpartiet, LO og rødgrønne støttespillere aksepterer kommunistiske faner og flagg på Youngstorget. Våre medier reagerer heller ikke. (Foto: Frieord.no).

Et av hovedpunktene i den rødgrønne politikken i dag er kampen mot staten Israel. Et lite stykke land i en endesløs ørken av muslimske og arabiske nasjoner med hundrevis av millioner mennesker som ønsker dem fjernet permanent.

Men grensene mellom en reell og politisk debatt om Israels og palestinernes landområder har venstresiden åpnet døren for den eldgamle antisemittismen og tilsynelatende gitt den et sete ved bordet.

Befolkningsutbyttet i Vesten og ikke-vestlige innvandreres inntog i politikken har visket ut grensene mellom legitim kritikk av en stat og rasismen mot et folk basert på deres etniske opphav og religion.

De rødgrønne har latt en yngre garde ta kontrollen over ordskiftet – med de eldres velsignelse, godt gjemt i sine millionvillaer på fine adresser, vel vitende om at de ikke vil få sine sko tilsmusset av den aggressive retorikken på gatene nede i det multikulturelle bysentrumet.

I dag kan man se hvordan arbeiderpartiene i Europa og deres ungdomsorganisasjoner har inkludert antisemittisme sammen med kritikk av staten Israel, og at grensene her er både uklare og flytende.

Ikke noe sted har dette kommet mer frem enn i Storbritannia der partilederen og den åpenlyse sosialisten og kommunisten Jeremy Corbyn omgir seg med radikale islamister, revolusjonære kommunister og antisemittiske grupper.

Les også: Arbeiderparti-leder Jeremy Corbyn avslørt – var med i lukket antisemittisk Facebook-gruppe

Det går knapt en uke uten en ny avsløring av statsministerkandidaten til det britiske Arbeiderpartiet, hvor han har blitt fotografert med de ovennevnte gruppene som har en lang og brokete historie med rasisme og antisemittisme, og som sender sjokkbølger gjennom det jødiske samfunnet i landet.

Corbyn har selv også kommet med flere oppsiktsvekkende uttalelser mot jødiske politikere og staten Israel, og har offentlig brukt ord og uttrykk som «sionister» om jøder i Storbritannia. Hans møter med Hamas-ledere og muslimske ekstremister har ikke beroliget jødiske politikere i det samme partiet.

Det har endog gått så langt at det britiske arbeiderpartiet har gått offentlig ut og uttalt at man ikke har nok ansatte til å takle og etterforske alle meldingene om rasisme og antisemittisme som kommer mot deres egne politikere.

Nå kommer nyheten ut om at partiet har måttet leie inn livvakter for å beskytte arbeiderpartipolitikere med jødisk bakgrunn under neste måneds partikonferanse, da man er redde for konfrontasjoner og angrep fra partiets såkalte «harde kjerne» av muslimer og antisemitter.

MÅ HA LIVVAKTER: De jødiske politikerne Ruth Smeeth, Margaret Hodge og Luciana Berger fra Arbeiderpartiet i Storbritannia må ha livvakter under neste måneds partikonferanse. Fra SINE EGNE partikamerater. (Foto: Shutterstock).erpart

Det faktum at han (Jeremy Corbyn, red. anm.) fremdeles støttes av partiet forteller oss alt vi trenger å vite om hva Arbeiderpartiet har blitt, sier innenriksminister Sajid Javid.

Jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg er redd på et fysisk nivå og det jødiske samfunnet er opprørt over hva de ser foregå. Jeg tror vi alle er redde, sa den jødiske bloggeren Richard Milett etter partilederen hadde kalt ham en sionist.

En kvinnlige jødisk journalist fra BBC som deltok på Arbeiderpartiets møter har måttet bringe egne livvakter, da partimedlemenne blant annet skjelte henne ut med sexistisk hets.

Det er ikke bare angrep på jødiske partimedlemmer  som fremgår i rapportene, men også benektelse av Holocaust, sammenligning av staten Israel med nazister, hyllester av muslimske terrorister og påstander om at jøder ikke kan være lojale mot Storbritannia.

En lignende rød tråd finner man i Arbeiderpartiene i både Norge og Sverige, der man har avslørt en rekke tette bånd mellom ledere og politikere og radikale islamske grupper, holocaust-benektelse og grov antisemittisme.

AKSEPTERT: Partileder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre og tidligere leder for AUF, Eskil Pedersen, besøker Utøya under partiets politiske sommerleir i 2011. Her har også representanter for terrorgrupper som Fatah fått komme i land til klemmer og varme hilsener fra norske politikere og aktivister.

Hvordan stopper man hatet fra Arbeiderpartiet og den dype staten?

Hatet mot de som er annerledes enn dem selv har kjennetegnet Arbeiderpartiet og deres trofaste norske mediehus i Akersgata siden midten av forrige århundre. Den harde kjernen av Ap-familier, LO-ledere, NRK-sjefer og avis-redaktører har formet en formidabel jernring rundt staten og maktstrukturene.

Alle som tør å gå imot deres politiske ideer og daglige politiske virke blir umiddelbart kastet ut i en storm av personangrep, psykisk og fysisk voldsaktivisme, og i verste fall medfører det total utestengelse fra samfunnet eller døden. Og de siste årene har de vist at de ikke går av veien for å angripe både kvinner, innvandrere og barn om de ser det nødvendig for å beholde makten.

Etter 22. juli-angrepet valgte Ap å bruke hendelsen som en brekkstang for å stilne sine politiske motstandere. Alle som ikke gikk med på deres politikk var potensielt en «Breivik». Og med på laget sitt hadde de et nøye oppstilt kavaleri med NRK, riksavisene, LO, samfunnsdebattører og en gresshoppersverm på sosiale medier.

Den ene bredsiden etter den andre kom ut fra de ovennevnte Ap-styrte avdelingene, avhengig av hvem motstanderen var. Drapstrusler, hets, utfrysning, mobbing – ingenting var for grovt til at det kunne benyttes for å stilne motstanden. Helst fjerne dem permanent. Her skulle alt som ikke fulgte ordre jevnes med jorden.

Problemet for Ap og deres haleheng av trofaste leiesoldater er at en slik overdådig og stadig altoppslukende fremgangsmåte etterhvert skaper en motreaksjon. Mange som før satt på gjerdet eller var i tvil trekker seg tilbake når de ser fremgangsmåten til det nye Arbeiderpartiet. De ser respekten, moralen og dannelsen ikke lenger er der. De kjenner seg ikke lenger igjen i Aps politiske sfære. Et parti som er så fullt av intriger, personalkonflikter og interne oppgjør at det ligner mer på et ormebol enn et respektabelt og historisk norsk parti. Nå er det erstattet av politiske karrierejegere med horn og høygaffel som skal opp og frem – koste hva det koste vil.

En etter en ligger partimedarbeidere – og ledere – i veikanten, overkjørt av den neste kandidaten på stortingslista. #Metoo og #Giskegate var den siste utrydningen.

Arbeiderpartiet har et betydelig merkevareproblem. De har historisk lav oppslutning. Deres lederkandidater feiler en etter en. Samtidig sitter deres tidligere ledere i millionvillaer rundt omkring i Europa, med fallskjermer og bonusordninger som er større enn det en industriarbeider i Norge tjener gjennom et helt arbeidsliv. Det er langt mellom liv og lære for Brundtland, Jagland og Stoltenberg.

Det er ingen som hater Arbeiderpartiet, mer enn de misliker og ønsker dem ut av maktsentrum. Fordi de er uenige i deres politikk og grep om både organisasjonsliv og den dype staten (utdanningsinstitusjoner, rettsvesen, media, interesseorganisasjoner/lobbyvirksomhet m.m.)

Massemorderen Breivik – Fjotolf Hansen – var et produkt av Arbeiderpartiets politikk. Født inn i en arbeiderpartifamilie og som gikk gjennom en skole som var satt på plass av Arbeiderpartiet. Han levde i et samfunn som var etablert og styrt av Arbeiderpartiet. Det er ingen andre enn Arbeiderpartiet som eier ham. Å forsøke å dytte ham over på noen andre er både uærlig og umoralsk. Han kunne like godt vært en av de som i åresvis besøkte Utøya om han hadde fulgt i sin families politisk spor.

Arbeiderpartiet har lagt Norge på sotteseng med avskaffelsen av statsreligionen og kjernefamilien, åpne grenser, massive stat og stadige radbrekking av det norske arvesølvet. (Skog, olje, gass, vann, infrastruktur, byplanlegging m.m.) Det er DET folk misliker og jobber imot politisk.

Jeg repeterer – det er ingen som HATER Arbeiderpartiet. Vi ønsker dere bare så langt vekk fra styrespakene som mulig. Og kritikk må dere tåle, ellers har dere ingenting i politikken å gjøre.

FOKUS PÅ FREDAG: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

Rasisme, fremmedfrykt, hat, islamofobi. Kjær klistrelapp har mange navn. Alle funnet opp og brukt av venstresiden i politikken i fire tiår med stor suksess. Ordet rasist ble gjort kjent av en kjent og kjær sosialistisk pådriver ved navn Leon Trotsky, mens han kjempet om makten og folkets gunst med en annen sosialistisk gren, ledet av en mann med bart.

Ingen av de to grenene var noen venn av verken humanismen eller demokratiet. Allikevel fikk Trotsky, sammen med Lenin, Stalin og Mao såpass mange følgere at de kunne ta over omtrent halve jordkloden. Og over 100 millioner mennesker ble utryddet.

Samtidig sto i lille Norge Arbeiderpartiet klare til å skape sin egen sosialistiske stat med revolusjonen i Russland som forbilde. En politikk som Arbeiderpartiet etter 1. verdenskrig ble smidd i, men siden har skjønnmalt og sminket for å gjøre seg spiselig.

Ett av ankepunktene i sosialismen er at det alltid må finnes en overgriper og et offer. Disse pekes ut, oppfinnes eller skapes av venstresiden selv gjennom politisk aktivisme. Man skal skaffe seg makt gjennom motsetning i samfunnet og ved å dydsposere som de gode, som kjemper mot de onde.

Les også: Ny myte avslørt: Innvandringen bygde ikke Norge – faktisk rasererer den velferdsstaten

BRUKTE KVINNENE: Arbeiderpartiet var tidlig ute med å starte identitetspolitikk og kvinnene var først på listen. De skulle ut av hjemmet og inn i arbeidslivet – kjernefamilien skulle avvikles og barna skulle sendes i barnehager i åtte timer med industrilys og fremmede mennesker. På denne måten kunne de bli gode borgere opplært av venstreorienterte tanter og lærere. Det har fungert over all forventning. Nå fikk Arbeiderpartiet nye kampsaker; kvinners rettigheter, likestilling og likelønn.

I Sovjet var det arbeideren mot landeieren. Da Sovjet-kommunismen falt, ble fokus i Vesten flyttet til den massive og ønskede innvandringen. Da var det det hvite og patrialkalske samfunnet mot den fattige og uutdannede innvandreren som var sentrum i kampen. I dag bruker venstresiden etniske og religiøse minoriteter, samt hbtq-bevegelsen, for å skape skyttegravskrig i politikken. I USA var det det demokratiske partiet som startet Ku Klux Klan, sto bak raselovene og ødela den sorte familien med «fattigdomskamp», som førte til at over 70 prosent(!) av afroamerikanske barn i dag ikke vokser opp med en far i huset. Partiet til Bill, Hillary og Obama. Ikke Trump. På denne måten fikk man knust den sorte kjernefamilien og sørget for at «niggerne ville stemme demokratisk de neste 200 årene». Sitatet er hentet fra den demokratiske presidenten, Lyndon B. Johnson. Søsterpartiet til Arbeiderpartiet her i Norge.

Den samme blodrøde tråden går igjen uansett i hvilke land man ser nærmere på hvor sosialismen og sosialdemokratene har fått fotfeste.

Arbeiderpartiet og de rødgrønne støttepartiene i Norge går ikke til valg på hvor god og nyttig sin egen politikk er, men på hvor dårlig de andre partiene sin politikk er. Og man dytter innvandrere, kvinner, homofilie, muslimer og det som finnes av svake/utnyttbare grupper foran seg. Eller nyttige idioter, som Lenin kalte dem. I Vesten går rødgrønne velgere rundt med Che Guevara t-skjorter. En mann som hatet sorte og puttet homofile i konsentrasjonsleire. Og skjøt kvinner, barn, lærere og leger i så stort antall at det er uklart akkurat hvor mange som ble drept av ham personlig. Tallet skal være tresifret. Det henger en plakat av ham i en av bygningene på Utøya hvor AUF møtes hvert år. Der finner man også «Bolsjevika» og andre adopterte navn fra massemorderideologien som Arbeiderpartiet tydeligvis ikke har sett seg nødvendig å fjerne.

Nordmenn i 1970 visste ikke hva rasisme, fremmefrykt eller islamofobi var. Samfunnet var på vei fremover og var trygt, ikke på grunn av Arbeiderpartiet, men på tross av det. Men Arbeiderpartiet så mørke skygger på horisonten. Høyresiden var på vei fremover og var en farlig politisk motspiller. Det måtte man stoppe med alle midler. I 1979 la derfor den mye omtalte landsmoderen, Gro Harlem Brundtland, frem stortingsmelding nr. 74, som åpnet grensene til Norge for masseinnvandring fra ikke-vestlige land.

Les også: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Og det er her venstresidens favorittklubbe – ordet rasist – har vært uvurdelig. Man åpner grensene for hundretusenvis av innvandrere, vel vitende om at et slikt samfunn raskt vil oppleve etniske og religiøse motsetninger. Men dette var en pris Arbeiderpartiet var villige til betale. For man visste at innvandrerne politisk vil stemme rødgrønt ettersom de var avhengige av et bredt sosialt og økonomisk sikkerhetsnett – noe Arbeiderpartiet sto klare til å gi dem på bekostning av den norske skattebetaleren. De nyankomne var i det store og hele kun stemmekveg og var ikke hentet hit av hjertevarmen til Arbeiderpartiet.

Dette er ikke en konspirasjonsteori, men et beviselig faktum som fant sted over hele den vestlige verden, fra Nord-Amerika til Vest-Europa og videre til Australia. Grensene ble satt opp på vidt gap og på kun et halvt århundre har man sørget for at så og si alle vestlige nasjoner nå har en betydelig innvandringsbefolkning. En befolkning som i svært stor grad stemmer sosialdemokratisk. Og i alle disse landene har man nå den samme utviklingen. Utenforskap, ghettoer, høy kriminalitet, fulle fengsler, hatsk politisk klima, økte kløfter mellom fattig og rik og rosinen i pølsa – islam.

I USA beklaget venstresiden seg over at man ikke hadde flere innvandrere, da man på den måten hadde kunnet fått Hillary Clinton inn i Det hvite hus.

Les også: De rødgrønnes politiske selvmord og ønsket om å ta Norge med dem

SVAKE GRUPPER STEMMER VENSTRE: Hillary Clinton og hennes demokratiske parti vet godt at jo flere minoritetsgrupper og svake velgergrupper som homofile og kvinner de kan vinne, jo større sjanse er det for valgseier. Dermed ønsker man åpne grenser, avvikling av kjernefamilien og en økt identitetspolitikk. (Skjermbilde/MSNBC).

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Men hysj, det er ikke lov å si slikt høyt. Og de som måtte tørre å rekke opp hånden og sette spørsmålstegn ved en ukontrollert innvandring fikk automatisk venstresidens favorittord og politiske ess kastet i ansiktet. «Er du rasist?» Det fungerte i nesten 40 år – lenge nok til at det norske samfunnet nå har passert det siste mulige vendepunkt. Herfra er muligheten for et Norge slik det var i 1970 kun oppnåelig med en langvarig og blodig borgerkrig. Alternativet er at nordmenn en dag i fremtiden utryddes som folkeslag. Historien har mange eksempler på at dette er det neste steget for nasjoner som har hatt den samme samfunnslige utviklingen. Og det har venstresiden også visst, godt utdannede, bemidlede og oppvokst i de riktige familiene som de er. I krig og kjærlighet er alt tillatt heter det og sosialistene har vist seg som de mest hensynsløse og kalde utgavene av menneskeheten vi har produsert.

De har ikke bare kannibalisert seg selv, men hele nasjonen Norge. For sine tretti sølvpenger. Og topp-posisjoner i WHO, NATO, EU og FN. (Med luksusboliger, skattefritak og privatsjåfører).

I dag vet vi at venstresiden ikke bryr seg om verken innvandrere, kvinner, homofile eller muslimer. For de innvandrerne, kvinnene, homofile og muslimene som går imot Arbeiderpartiet og de rødgrønne, blir offentlig hengt ut og hetset på de verst tenkelige måter. Shurika Hansen, Sylvi Listhaug, Bruce Bawer, Hege Storhaug og Amal Aden er noen få eksempler her i Norge, som har blir kalt Onkel Tom, heks, fitte, ekstremist, islamofob og – du gjettet riktig – rasist. Og det er ikke noe bedre i Sverige, England eller andre vestlige land. Venstresiden har ingen problemer med å kaste sine egne under bussen. Og rygge over dem etterpå for sikkerhets skyld.

Les også: Debatt – Innvandringspolitikk og fremtiden som kommer

Les også: Norge – Født 1814 – Død 2100

Et internasjonalt eksempel som kanskje flere av leserne kjenner igjen er fra USA og hvordan den kjente afroamerikanske musikeren Kanye West gikk fra hyllet kjendis til hatet over natten, etter å ha støttet president Trump. Og han er ikke den eneste. Langt i fra.

Venstresiden vil bare ha stemmene deres, slik at de kan beholde makten i samfunnet. Den dagen Norge og Vesten har blitt ugjenkjennelig etnisk og en nordmann ikke lenger eksisterer annet enn i historiebøkene, så vil de som styrer finne nye motsetninger i samfunnet de kan kapitalisere på. I dag har mange sosialister kastet sin energi inn på miljøkampen. Og taktikken er den samme. De som er uenige er miljøsyndere og miljøverstinger. De trakasseres og henges ut. Mister jobb og sosialt nettverk. Og under klimamøter går den mørkkledde pøbelen – sosialistenes gatesoldater – amok på gatene for å vise hvem som har makten og dydsposerer at de er de gode.

Alt er lov så lenge Arbeiderpartiets ledelse og deres støttespillere skal kunne fortsette å spise med fint bestikk og regjere over massene.

Konklusjonen er at Arbeiderpartiet og deres støttespillere er de faktiske rasistene og deres identitetspolitikk og kommunistiske røtter er ren gift for ethvert samfunn de etablerer seg i.

Bare spør innbyggerne i Venezuela.

KOMMENTAR: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

Åpne grenser, fri velferd, ingen integreringskrav, støtte til islamske organisasjoner, avvikling av den kristne statsreligionen, ghettofisering, gjengdannelser i byene, diskriminerende ansettelsespraksis for etniske nordmenn, massiv utbygging av grøntområder, nedprioritering av jernbane og offentlig transport, mangel på barnehage- og skoleplasser, bygging av stygg og postmoderne arkitektur i eldre tradisjonell bebyggelse, fulle fengsler, enorme avgifter på livsnødvendige ting som bil og hus, arveavgift, arbeidsgiveravgift, eiendomsskatt, miljøskatt, støtte til NRK og aviser, tvangsutflytting av handikappede, syke og eldre fra sine hjem, nedprioritering av psykisk helsevern, sentralisering av sykehus, brannvesen og politi, oppbygging av en enorm stat med titusenvis av unødvendige ansatte og etater som koster milliarder i skattekroner, milliarder i årlig bistandshjelp uten resultat og mye, mye mer.

Arbeiderpartiet og de rødgrønne har vært bremsen heller enn frigjøringen av det norske folkets innsats og innbetalte skatter. Deres totale kontroll over media, utdanningsinstitusjoner og fagforeninger har vært en katastrofe for den norske nasjonen.

Den største katastrofen var åpningen av den norske grensen til mennesker fra den tredje verden.

Og vi må ikke glemme den rosa elefanten i rommet. Eller de mange kistene på gravlunden av nordmenn som har mistet livet som følge av masseinnvandringen. Mange, og vi snakker doble og tredoble tall fra Utøya, av nordmenn som har har blitt knivstukket, kvalt, sparket, slått, hakket opp, kjørt ned, dyttet utfor stup og skutt ihjel i leiligheter, hus, på gater, torg, i skog og mark, og på offentlig transport.

Deretter har vi nordmenn som har blitt avhengig av narkotiske stoffer, enten frivillig eller ufrivillig av utenlandske selgere og gjenger i byene. Plata og Skippergata i Oslo har sett mang en nordmann trekke sin siste pust etter heroin importert og solgt av innvandrere som var hentet inn av Arbeiderpartiet.

Til slutt har vi de nordmennene som har tatt livet sitt av depresjon og psykiske problemer. I et samfunn som kastet dem på gaten, som ikke hadde ressurser til å ta vare på dem, ikke kunne tilby dem arbeide og endret deres sosiale hverdag til det ugjenkjennelige. Å miste sitt nærområde, sine venner som flytter ut (som har råd til det), tap av arbeidsplass og samhold på arbeidsplassen. Som har mistet sin trygghet i hverdagen gjennom trusler, vold, innbrudd og voldtekter. Traumatiske hendelser for de som vet hva det er å oppleve dette. En av de største løgnene som noensinne har fått fotfeste i den norske offentligheten er den som påstår at innvandrere tar de jobbene nordmenn ikke vil ha. Sto Norge stille før 1970? Nei.

Titusenvis av familier har blitt berørt av masseinnvandringen i en eller annen form. Mange familier har brutt opp da erfaringen var for sterk og ødeleggende. Barn må busses til skoler i andre bydeler, folk tør ikke gå hjem på kvelden, nabolaget er ødelagt med bråk og hærverk. Denne konsekvensen og nedgraderingen av livskvaliteten til den norske mann, kvinne og barn forårsaket av masseinnvandringen kommer sjelden eller aldri frem i media eller diskuteres offentlig.

Hva er kostnaden for hver mann og gutt som er slått ned som ikke kan gå på jobb eller skole igjen? Hva er kostnaden for hver kvinne og jente som har blitt voldtatt og aldri kan ha et normalt forhold eller få barn? Hva er kostnaden for et barn som har blitt systematisk mobbet og utsatt for rasisme av innvandrere i hele barndommen? Mennesker som må ha psykisk hjelp, oppfølging, medisiner og ikke klarer å tilpasse seg normalt til samfunnet? Som ender på uføre og attføring.

Senskadene på den etnisk norske befolkningen som følge av masseinnvandringen er like viktige og reelle som noe annet som påvirker oss i hverdagen. Og betydelig mer skadelig enn miljøforurensing som er den store snakkisen fra de rødgrønne politikerne nå om dagen. For gud bedre om de måtte snakke om noe som faktisk berørte folk. Et godt bevis på dette er den «norske flukten» fra byene og ut i nærliggende områder, noe som nå gjør at Oslo vil bli en minoritetsby for etniske nordmenn innen 2040.

De som frivillig og vitende gir sin stemme til den rødgrønne politiske sfæren er med på demonteringen og avviklingen av den norske velferdsstaten og vårt trygge og frie land.

Dere har blod på deres hender.

DEBATT: Hvis vi skal ha en ny 22. juli-debatt må den baseres på fakta

Det later til at flere i Arbeiderpartiet nå føler at tiden er moden for å ta en debatt om bakgrunnen for terroren 22. juli 2011. Det er forståelig at det er enklere for ofrene og deres pårørende å snakke om dette nå som det har gått noen år. Og anklagene om at innvandringsmotstandere og kritikere av Arbeiderpartiet skulle ha påvirket gjerningsmannen er også så pass alvorlige at det er naturlig å ta en debatt om dette.

Men så langt er denne debatten kun basert på udokumenterte anklager. De er ikke basert på noe konkret. Og når det gelder konkrete holdepunkter på hva som fikk gjerningsmannen til å handle som han gjorde, så har vi ikke annet å forholde oss til enn gjerningsmannens forklaringer og hans publiserte manifast. Debatten har hittil vært basert på ulne påstander om hans motiver som ikke er forankret i konkrete sitater. Og de som anklages kan ikke vise til hva gjerningsmannen selv faktisk har sagt, for da kan man bli beskyldt for «å spre gjerningsmannens ideer». Det hele blir således udokumenterte anklager som det er uhyre vanskelig å forsvare seg mot. Jeg vil like vel gjøre et forsøk.

Opptakene fra rettsaken er lagret i Riksarkivet, og de vil ikke bli gjort offentlige før 60 år etter dommen. Hvis vi skal få en saklig debatt om gjerningsmannens motiver bør disse opptakene frigis. (De delene av opptakene som er holdt hemmelig av hensyn til ofrenes personvern kan det imidlertid være riktig å ikke frigi nå.) Et referat fra massemorderens forsvarstale finnes imidlertid på Aftenpostens nettside. (Dette sa Breivik – ord for ord)

Jeg gjengir med dette et utvalg av sitater som er relevante:

Et par spørsmål, som kanskje er de viktigste i vår tid, og som alle journalister, stortingspolitikere og akademikere burde spørre seg om er følgende: Syns du det er udemokratisk at det norske folk aldri har blitt spurt gjennom en folkeavstemning om de aksepterte at Norge ble transformert om til en multietnisk og multikulturell stat? Er det demokratisk å gjøre dette uten å spørre folk om råd?

Det andre spørsmålet er følgende: Syns du det er udemokratisk at det norske folk aldri er blitt spurt gjennom en folkeavstemning om de aksepterer at Norge tar imot så mange afrikanske og asiatiske innvandrere, at de i fremtiden risikerer å bli gjort til en minoritet i egen hovedstat og eget land?

Spørreundersøkelsen til Frank Aarebrot i Norge viser at kun én av hundre journaliststudenter stemmer Frp, og at mer enn 60-70 prosent stemmer venstrevridde politiske partier.Og disse marxistlærerne bidrar til å indoktrinere elevene. En undersøkelse fra Storbritannia viste at 69 prosent av briter ser på innvandring som enten et stort problem eller som et veldig stort problem. Kildereferansene er i kompendiet. En annen undersøkelse fra februar 2010, fra Storbritannia, viste at massive 70 prosent er misfornøyd med multikulturalisme og islamisering. 70 prosent misfornøyd med multikulturalisme og islamisering.

Det er ikke mulig å vinne når det ikke eksisterer reell ytringsfrihet, og når flere innser dette de neste tiårene, så er veien kort til våpen. Når fredelig revolusjon umuliggjøres, så bli voldelig revolusjon den eneste løsningen. Det er ingen hemmelighet at motstandere av kulturmarxisme og multikulturalisme ikke har fått ytret seg etter andre verdenskrig.

Dette meningstyranniet er den virkelige terroren. Den ulevelige urettferdigheten som resulterte i at jeg og andre mistet troen på demokratiet, og valgte å bli militante nasjonalister. Det er disse ulevelige urettferdighetene som skapte meg, «lasermannen 2» i Sverige og MSU i Tyskland.

En annen undersøkelse viser at etniske nordmenn allerede er en minoritet blant førsteklassinger på grunnskolen i Oslo.

Jo Benkow, lederen i Høyre på 70- og 80-tallet, kom for noen timer siden med følgende utsagn: «Et etnisk homogent samfunn, er et harmonisk samfunn».

En annen undersøkelse fra Storbritannia viser at 40 prosent av britiske muslimer – 40 prosent – mener at 9/11 kan rettferdiggjøres. Kilde: Aftenposten 2006.

Vi vil ende opp som en minoritet i eget land, slik som vi ser med de kristne i Libanon. Libanon var et gang et kristent land med 80 prosent kristne i 1911.

Ifølge offisiell informasjon fra Saudi-Arabia fra 2007 har landet brukt mer enn 600 milliarder kroner og finansiert bygging av islamske sentre i de europeiske land.

En av lederne i Det muslimske brorskap, Subhi Saleh, medlem av komiteen som skal utforme en ny egyptisk grunnlov, sier: Enhver som skiller religion og politikk, har avskaffet 600 koranvers.

Flere enn 90.000 av mine norske søstre har blitt voldtatt av muslimer i Norge siden 1960 og fram til i dag. Flere av disse har blitt gjengvoldtatt eller begått selvmord som et resultat av voldtekten. Flere enn 300.000 norske gutter og jenter, menn og kvinner, har blitt fysisk og psykisk trakassert og terrorisert, banket opp og ranet av muslimer i Norge siden 1960 og fram til i dag.

Årsakene er at Arbeiderpartiet åpner Oslo vest for muslimer ved at de kjøper opp leiligheter, offentlige leiligheter, og deler dem ut til disse.

Muslimer ønsker autonomi og krever uavhengighet for de regioner som de etter hvert dominerer i sine vertsland. Dette har allerede skjedd i India, Libanon, Israel, Sør- Filippinene, Sør-Thailand og Vest-Kina, og vi kommer til å se dette det neste tiårene i Europa også.

Thomas Hylland Eriksen, professor ved Universitetet i Oslo og en av ideologene bak multikulturalismen i Norge har tidligere ytret: Den store hvite flekken består i å dekonstruere dem, vi skal dekonstruere dem så grundig at de aldri vil kunne kalle seg en majoritet igjen. Thomas Hylland Eriksen, professor ved Universitetet i Oslo og en av ideologene bak multikulturalismen i Norge har tidligere ytret: Den store hvite flekken består i å dekonstruere dem, vi skal dekonstruere dem så grundig at de aldri vil kunne kalle seg en majoritet igjen.

Det å få sine barn myrdet er kanskje det forferdeligste et menneske kan oppleve. Det å ønske å skyve skylden for en slik tragedie over på andre er menneskelig. Men sitatene jeg har gjengitt her viser at det er andre aktører enn innvandringsmotstanderne og anti-islamistene som har mye av ansvaret for ABBs virkelighetsoppfatning. 22. juli-kommisjonen plasserte ansvaret for det som gikk galt denne dagen på landets regjering og etater som ligger under regjeringen. Viktige deler av ansvaret for gjerningsmannen virkelighetoppfatning ligger på samme sted. Det er ikke slik at et parti kan påta seg ansvaret for å styre landet, for så å skyve ansvaret for hvordan oppfatningen av hvordan landet styres over på andre. Hvis Ap for eksempel hadde spurt folket om de ønsket masseinnvandring ville neppe gjerningsmannen ha hevdet at folket aldri var spurt.

Når det er sagt så er det andre elementer i ABBs forsvarstale (og manifestet) som peker ut ansvar også hos andre. Dersom Ap ønsker en ny debatt om 22/7 så får partiets politikere gjøre som meg og finne frem konkrete sitater som viser at gjerningsmannen har dannet seg misoppfatninger basert på «høyreekstrem propaganda». Selv fant jeg et konkret eksempel i ABBs tale:

Ekspresidenten i Algerie, Houari Boumedienne, sin profetiske advarsel til Europa i en tale i FN i 1974, om at «millioner av menn en dag vil forlate de sørlige breddegrader for å slå seg ned i de nordlige breddegrader, og de vil ikke komme hit som venner, for de vil dra dit for å overvinne og bekjempe det, og de vil overvinne det gjennom sine sønner, livmorene til våre kvinner vil gi oss seier.»

Dette sitatet, som jeg selv har brukt uten å sjekke om var autentisk, skal i følge nedenstående nettsted være fabrikkert. Jeg har selv gjengitt dette sitatet uten å sjekke dets autentisitet, og massemorderen kan ha plukket det opp i fra noe av det jeg har postet på nettet. Dette beklager jeg.

http://www.loonwatch.com/2017/03/25/the-1974-houari-boumedienne-u-n-speech-myth/

LESERINNLEGG: Listhaug-saken, araberpartiet og Mulla Krekar

Regjeringa med Listhaug i spissen la frem et forslag til Stortinget om at Staten kan kaste ut IS-krigere uten først å ha en rettskraftig dom på utviselsesvedtaket.

Dette gjelder ikke de som kun har norsk pass, men de med dobbelt statstilhørighet. Ca 100 personer, i følge PST.

Sylvi Listhaug gikk så ut og kalte en spade for en spade, og at Støres Araberparti setter IS-krigeres rettssikkerhet fremfor vår egen sikkerhet.

Når Stortinget med AP i spissen, og V og KRF med på notene stemte i mot dette vedtaket, reagerte Listhaug. Og det med rette.

MULLA KREKAR GANGER  100? Vår bidragsyter sier at Norge i praksis kan få svært mange, svært dyre og svært langvarige rettssaker som vil koste norske skattebetalere hundrevis av millioner kroner i rettsutgifter. I dag måtte Sylvi Listhaug gå av som justisminister for å ha påpekt at Arbeiderpartiet har ført en politikk som gjør dette mulig. (Foto: Wikimedia Commons).

Vedtaket betyr at de IS-krigerne det gjelder kan få gratis norsk rettshjelp og anke helt opp til Høyesterett, noe som kan ta flere år og koste svært store skattebetalerkroner.

Med Mulla Kreker som eksempel, kan vi kanskje få opp til 100 x Mulla Kreker saker gående i rettsapparatet.

Med IS-krigere gående på frifot i norske storbyer. I årevis.

At dette ikke innebærer en økt fare for folk og rikets sikkerhet, må man være ganske så lobotomert for å mene.

Sylvi Listhaug gikk så ut og kalte en spade for en spade om at Støres Araberparti setter IS-krigeres rettssikkerhet fremfor vår egen sikkerhet.

Det handler faktisk denne saken om.

At vi nå har invitert opp til 100 IS-krigere hjem, til et langvarig mediesirkus i et langdrygt rettsapparat.

Som igjen fører til flere “hendelser” og aksjoner på norsk jord som kunne ha vært unngått om AP satte sikkerheten til nordmenn høyere enn rettssikkerheten til hjemvendte IS-krigere.

Arbeiderpartipolitiker fjernet Twitter-kontoen sin etter Frieord-avsløring

Frieord kunne i dag avsløre hvordan et sentralt medlem i styret til Arbeiderpartiet i Vestby kommune hadde sendt flere meldinger fra sin offentlige Twitter-konto til blomsterkjeden Interflora.

I meldingene får man inntrykk at Inger Heidi Francker forsøker å presse Interflora til å slutte å levere blomster til Sylvi Listhaug. Mens Frieord skrev artikkelen om Twitter-meldingene, så oppdaget vi at Francker hadde slettet meldingen som vi brukte som hovedbilde i artikkelen.

AP-POLITIKER: Inger Heidi Francker sitter i styret i Vestby Arbeiderparti. Rett før midnatt igår skrev hun et innlegg til blomsterleverandøren Interflora. (Skjermbilde: Twitter).

Artikkelen har fått enorm respons og er for tiden inne på listen over de 20 mest delte sakene på sosiale medier i Norge i dag. (I skrivende stund er den delt over 2.600 ganger på Facebook og har over 10.000 treff på nettsiden Frieord.no).

Les også: Arbeiderpartipolitiker presser Interflora på nettet – «Vet dere hvem dere sender blomster til?»

Utover dagen sjekker vi Twitter-kontoen til Ap-politikeren, som har vært svært aktiv i spesielt anti-Frp retorikk de siste månedene, og finner ut at hele kontoen er fjernet fra det sosiale nettstedet.

 

DEBATT: Støre vil slå politisk mynt på tragedien i 2011

Jonas Gahr Støre har beskyldt Sylvi Listhaug for å nøre opp under «det hatet som tok så mange liv 22. juli». Men hva bygger han egentlig denne påstanden på? Hvilket hat var det som tok så mange liv?

Det eneste vi har å forholde oss til for å belyse dette spørsmålet er massemorderens egne forklaringer. Og i sin tale til retten gjorde han rede for sine motiver. Under rettsaken ble det nedlagt forbud mot at gjerningsmannens vitneprov skulle kringkastes. Dermed ble det enklere for mediene å manipulere. Uheldigvis for makteliten ble massemorderens avslutningstale tatt opp i smug og lagt ut på internett.

Ingen vet med sikkerhet hva som har fått ABB til å gjøre som han gjorde. Det derimot med sikkerhet kan fastslås er hva han har uttalt, blant annet i sin avslutningstale til retten. Følgende sitater er ordrette gjengivelser fra forsvarstalen. I lys av massemorderens uttalelser stiller jeg noen spørsmål som jeg mener er relevante. Den som klarer å besvare spørsmålene, vil også finne ut hvilket hat «som tok så mange liv» og kanskje også finne ut hvem som har ansvaret for dette hatet. (I den grad det er noen annen som har et moralsk ansvar, enn massemorderen selv.)

Sitat
«Den europeiske demokratiske politiske modellen, såkalt massedemokrati, fungerer ikke.» Har Listhaug uttalt at vi ikke har noe fungerende demokrati i Norge?
«Når det kommer til sensur latterliggjøring og forfølgelse av av nasjonalister og kulturkonservative etter Andre verdenskrig, så har jeg snakket en del om det alle rede….Det som har vært hoved trekket er at det har vært en politisk forskjellsbehandling.

Kulturkonservative NGOer og ungdomsorganisasjoner får over hode ingen støtte…. Kanskje den eneste kulturkonservative avisen, Norge Idag, mistet pressestøtten for noen år siden. Etter

22. juli så ble HRS…. utsatt for et hevnangrep ved at da støtten ra det offentlige ble halvert.»

Er det Listhaug som har skylden for at Breivik tror at

«kulturkonservative» ungdomsorganisasjoner ikke mottar offentlig støtte?

«De siste 30 årene så har det vært en offentlig støtte til venstreekstreme organisasjoner i Norge som Blitz, Tjen Folket og Antirasistisk senter. Er det slik at Listhaug har lurt ABB til å tro at venstre-ekstreme organisasjoner mottar støtte fra det offentlige?
«En av de mest innflytelsesrike personene i Norge, Arne Strand, som er sjefredaktør i Dagsavisen, har hatt veldig mange uttalelser angående pressestøtten. Han er en forkjemper for at alle på høyresiden, til høyre for Carl I Hagen, skal holdes utenfor demokratiet. Han sier rett ut at pressestøtten er nødvendig for å bevare dagens politiske hegemoni…. Pressestøtten siker at Norge aldri bli et demokrati ved at alle på ytre høyre ikke får komme til i Hvem har ansvaret for at ABB tror at Arne Strand ønsker å frata alle til høyre for Carl I. Hagen demokratiske rettigheter?
debatten. Bare for å nevne noen få, men typiske handlinger som, i hvert fall samlet, er egnet til å utløse voldelige motreaksjoner.»
«Hva mer har det politiske maktapparatet gjort, tillatt, bejublet som er egnet til å fremprovosere voldelig motstand i stedet for ikke-voldelig politisk motstand?

 

Fedrelandspartiet fikk rundt 0,5% i 1993 som var første gang partiet stilte lister ved stortingsvalg. Bjarne Dal førstekandidat ved Oslo-listen, for Fedrelandspartiet i 1993 forsøkte seg med lovlig politisk innvandrings-motstand. På et torgmøte i Oslo 4. september 1993 fikk han knust ansiktet sitt med et jern-rør, brekt kjevebenet og slått ut tenner Etter angrep fra noen blitzere. Partiformann i FLP, professor Harald Trefall, ble også truffet i ansiktet av noe som ble kastet eller slått mot ham i det samme angrepet….. Da en forskrekket tilskuer tipset redaksjonen i Dagbladet om dette voldelige angrepet på Fedrelandspartiets toppkandidater til stortingsvalget så fikk vedkommende følgende reaksjon fra Dagbladet-redaksjonen. «Ja, vel. Men er ikke det bra, da?» Samme holdning virker det som gjelder fra hele den norske presse. Mediene omtalte over hode ikke dette voldelige og farlige angrepet mot Fedrelandspartiet.»

Hvem har ansvaret for at ABB tror at blitzere skadet politikere fra Fedrelandspartiet i 93? Og hvorfor tror han at Dagbladet syntes det var bra at Bjarne Dahl fikk bank?
«Den politiske modellen til Japan og Sør-Korea er beviset på at land som sier nei til masseinnvandring på sikt vil være mer suksessfulle enn Norge og andre europeiske land som i fremtiden vil oppleve store etniske, religiøse og kulturelle konflikter. Og det er disse konfliktene som førte til 22/7.» Har Listhaug fortalt ABB at den politiske modellen i Japan og Sør- Korea er bedre enn den norske?
«Om forfølgelse. Jeg skal ta et eksempel. Individer som har tilkjennegitt støtte til kulturkonservative, nasjonalistiske anti-islamistiske og anti- kommunistiske organisasjoner har blitt systematisk latterliggjort, trakassert og forfulgt i Norge og Vest- Europa etter Andre verdenskrig. I Norge har flere hundre personer de siste tiår mistet jobben sin (kraftig overdrivelse, red adm) og blitt brennmerket offentlig som rasister, fascister og nazister av den eneste grunn at de er motstandere av islamisering, multikulturalisme og marxisme. Og jeg skal komme med et eksempel. Remi Huseby var den første lederen for den demokratiske, anti-voldelige og anti- islamistiske Norwegian Defence League. Da dette ble kjent for norsk presse ble han fremstilt og brennmerket offentlig som en intolerant og ondskapsfull høyre-ekstremist. Av den eneste grunn at han var i mot islamisme, og for at han kritiserte Har Listhaug ansvaret for at ABB trodde at individer som har tilkjennegitt støtte til kulturkonservative, nasjonalistiske anti-islamistiske og anti-kommunistiske organisasjoner har blitt systematisk latterliggjort, trakassert og forfulgt i Norge og Vest-Europa etter Andre verdenskrig?
den norske stats ideologien; «multikulturalisme». Som et resultat av denne medieomtalen følte arbeidsgiveren han seg presset til å sparke ham, og han mistet jobben. (Usant red. Adm) Og dette er kun et av flere hundre tilfeller i Norge, og kun et av flere titalls tusen eksempler i Europa som dokumenterer redaktørers og journalisters systematiske latterliggjøring, trakassering og forfølgelse av kulturkonservative og nasjonalister etter Andre verdenskrig og frem til i dag. Det verste av alt er at denne demoniseringen faktisk er bedre enn å bli ignorert. Å bli ignorert er det verste av alt. I flere hundre tilfeller har i Europa og Norge så har kulturkonservative anti-kommunister og nasjonalister blitt presset til selvmord som resultat av offentlig brennmerking og påfølgende demonisering. Det er ganske likt slik det var i Sovjetunionen.»

Etter min oppfatning taler massemorderens egne forklaringer på at Støre bør lete etter ansvarlige for massemorderens hat helt andre steder enn i Listhaugs uttalelser. Når det er sagt er det langt i fra sikkert at ABB ville opptrådt annerledes under andre omstendigheter. Jeg er ikke sikker på hva ABBs egentlige motiv er. Er han en gal mann som har blitt påvirket til å bli terrorist av de grunnene han selv henviser til? Eller er han en gal mann som først bestemte seg for å bli massemorder og så konstruerte en begrunnelse i ettertid for å skape seg et ideologisk alibi?

Heller ikke Støre vet ikke med sikkerhet hva som fikk Breivik til å hande som han gjorde. Det Støre derimot vet er at Listhaug er en av de siste man kan peke på i denne sammenheng. Historien viser at de som har higet etter makt, ofte ikke har skydd noen midler for å nå sine mål. Når Støre nå søker å støpe om døde ungdommer til klingende politisk mynt og felle regjeringen sier det mye om hvor langt Støre er villig til å gå for å tilrive seg Norges mektigste embete.

Arbeiderpartipolitiker presser Interflora på nett – «Vet dere hvem dere sender blomster til?»

Det som kan anses som en skjult trussel og press fra en offentlig politiker ble lagt ut på sosiale medier sent i går kveld. En sentral Ap-politiker og styremedlem i Vestby Arbeiderparti tok kontakt med blomstertkjeden Interflora og skrev om «De synes det var greit at så mange kunder kjøpte blomster» til Justis- beredeskap- og innvandringsminiter, Sylvi Listhaug.

Dere må ha registrert alle leveransene til Sylvi Listhaug i dag? En liten bjelle burde jo ha ringt?, fortsatte Ap-politikeren på sin offentlige Twitter-konto.

Les også: Lars Gule mener FrP har skylden for muslimsk ekstremisme

Bakgrunnen for saken er hvordan norske velgere har mobilisert for å vise Sylvi Listhaug sin støtte etter å ha blitt angrepet av rødgrønne politikere og massemedia de siste dagene. Angrepet på FrP-politikeren startet etter en melding hun la ut om fremmedkrigere og deres mulighet for dobbelt statsborgerskap i Norge. Arbeiderpartiet har vært et av partiene som har ønsket å la de muslimske terroristene få opphold og leve på norsk velferd selv etter å ha deltatt i krigsforbrytelser i Midtøsten.

Å sende blomster til Listhaug har blitt det norske folkets måte å vise henne sin støtte på. Arbeiderpartiet og deres politiske tilhengere hos de store mediehusene i Norge har imidlertid vinklet det slik at det kun er «høyreekstreme» som sender blomster, selv om dette beviselig er en falsk og svært alvorlig påstand. Listhaug har også mottatt svært grove trusler om drap og voldtekt fra navngitte personer på nett. Endog har en ennå ikke navngitt journalist i en avis i Nord-Norge skrevet at hun fortjener en løkke rundt halsen.

IKKE «NYNAZISTER»: Tidligere AUF-leder Eskil Pedersen har gått ut og sagt at det var nynazister som startet blomsterinitiativet til Sylvi Listhaug. Men det er beviselig feil og en kvinne ved navn Ruth Marie fra Valdres sto bak. Dette har allikevel ikke hindret sentrale Ap-politikere og Inga Marte Thorkilden fra Sosialistisk Venstreparti, å kalle Ruth Marie for «rasist» på sin offentlige Twitter-profil. (Skjermbilde: VG).

Nå kontakter altså Arbeiderparti-politikere butikker og forretninger som sender blomster til ministeren og presser dem til å slutte.

Les også: Hvorfor Listhaug har rett og drapstruslene hun har mottatt

OPPDATERT KL. 11.13: I det Frieord skriver denne saken velger Inger Heidi Francker å slette tweeten sin som er lagt ut med bilde øverst.

KRITISK: Ap-politiker Inger Heidi Francker mener at Interflora burde se over forretningsskikken sin. Å sende blomster til Sylvi Listhaug burde være noe som «burde ringe bjeller» hos butikkjeden. (Foto: Twitter).

Les også: Miljøpartiet De Grønne-politiker kaller Sylvi Listhaug heks – vil gjeninnføre heksebrenning

Francker er forøvrig svært aktiv på sosiale medier.

Les også: TV2-reporter kalte FrP-velgere for «rotter»

«Alle som støtter og sender blomster til Sylvi Listhaug er rasister»

Men det er ikke bare Arbeiderparti-politikere som slår på stortromma og ønsker total lydighet. Også Sosialistisk Venstrepartis byråd for oppvekst og kunnskap (sic), Inga Marte Thorkildsen går ut på sin offentlige Twitter-profil og kaller alle som har støttet Sylvi Listhaug på nettet eller valgt å sende henne blomster for «rasister».

«RASISTER»: Å kalle hundretusenvis av nordmenn for rasister har så langt ikke fått noen konsekvens for Inga Marte Thorkildsen hos Sosialistisk Venstreparti. (Skjermbilde: Twitter).

Les også: Ap-politiker nekter å feire 17. mai – kaller Sylvi Listhaug nazist

KOMMENTAR: Hvorfor Listhaug har rett og drapstruslene hun har mottatt

Under Arbeiderpartiet har Norge hatt bortimot åpne grenser for innvandrere fra den tredje verden. Land og kontinenter uten demokrati, uten ytringsfrihet og uten menneskerettigheter. Land der kvinner, barn og dyr ses på og behandles som mindreverdige og uten rettigheter. Land der religiøse lover og klankultur står over menneskeskapte lover.

Under Arbeiderpartiet har vi i Norge fått både innenlandske og utenlandske terrorister, med tap av menneskeliv, bomber, skyting med maskingevær på gatene og bevæpnet politi på offentlige plasser. Ja selv i barnetogene på 17. mai.

Terrorister, og mennesker som støtter terrorisme og terrorgrupper, blir behandlet med silkehansker. Mullaer og religiøse fanatikere får både sosialstøtte, velferd og beskyttelse av norske myndigheter.

Arbeiderpartiet har tillatt massiv bygging av moskeer og fremmede gudshus, der hatet mot Vesten og kristendommen har fått blomstre uforstyrret.

Arbeiderpartiet har sørget for en bolig og innvandringspolitikk som har ført til etnisk segregering, ghettodannelser og utenforskapsområder, som vi nå ser begynner å skape store problemer for blant annet politiet og bydeler.

Arbeiderpartiet har sørget for at terrorister som har reist til utlandet for å begå massedrap kan komme hjem til Norge igjen uten å miste verken statsborgerskap eller rettigheter til alle våre velferdsgoder.

Arbeiderpartiet har tillatt at disse samme personene kan gå fritt rundt på gater og torg, blant våre kvinner, barn og eldre. Vi vet ikke hvem de er, hva de har gjort eller hva vårt sikkerhetspoliti har på dem.

Arbeiderpartiet har sørget for at vi nå har terrorbarrierer (Koran-klosser) på vår paradegate Karl Johan og utenfor stadig flere kjøpesentre. Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste er det opptil et titalls personer som ville bli rammet av et eventuelt tap av statsborgerskap for personer med muslimske terrorkoblinger. En slik lov har ingen av de rødgrønne partiene ønsket å støtte. Hva skjer den dagen en av disse personene står bak et terrorangrep i Norge med tap av menneskeliv?

Da Sylvi Listhaug la ut et innlegg på sosiale medier om denne utviklingen så ble det altså storm i et vannglass. I medias lille boble. I de venstreorienterte politikernes lille dukkehus. For der kan alt gå an.

Istedenfor å ta debatten om disse fakta nevnt ovenfor, har man valgt en heksejakt på Listhaug for å ha tatt opp dette problemet i vårt samfunn. En magiker ville vært imponert av trikset.

Kjære Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og resten av dere gråtekonene på venstresiden som har huffet og puffet de siste dagene. Hvis dere ikke tåler å bli kritisert for deres uansvarlige politikk så bør dere kanskje finne et annet yrke.

GROVE TRUSLER: På nettet skriver personer tilhørende ytre venstre at de ønsker at Listhaug både skal gjengvoldtas og drepes av en muslimsk terrorist. (Skjermbilde: Ukjent).

En stemme på Arbeiderpartiet er det samme som en stemme på Hitler

FrP og partier med et markedsliberalistisk grunnsyn er tradisjonelt for en mindre velferdsstat og for mer frihet for den enkelte. Det betyr at alle etniske og religiøse grupper kjemper og står likt til å lykkes, eller feile. Slikt blir det mindre rasisme av.

Arbeiderpartiet, med et sosialdemokratisk grunnsyn er for en stor velferdsstat og mindre frihet for den enkelte. Slikt blir det gnisninger mellom folkegruppene av. Og masse rasisme, ettersom hver etniske og religiøse interessegruppe nå kjemper om biter av den samme kaken som staten tilbyr «gratis» (Les: Gjennom enorme skatter på arbeideren). Istedenfor å la alle i samfunnet lage kaken selv og så selge den og dermed være sterke og uavhengige av staten.

Bruker mennesker som stemmekveg

Arbeiderpartiet (Som deres søsterpartier i Sverige, Storbritannia m.m.) bruker demografi – mennesker – som et middel for å komme til makten. Derfor har de satt seg som mål å importere mennesker som i størst grad er avhengige av velferdsstaten og som gir disse menneskene mest «gratis» ting. (Populært kalt stemmekveg). Det er rasistisk i seg selv, ettersom det setter identiteten foran mennesket. Identitetspolitikk er svært sentralt i sosialismen og hos Arbeiderpartiet, og er årsaken til de enorme sosiale og økonomiske problemene vi har sett i Vesten de siste årene.

Man ser ikke på individet og menneskets karakter, men vurderer og gir verdi til et menneske basert på hudfarge, etnisitet, religion, seksuelle orientering og politiske valg.

La oss nå ta steget over til noe sosialdemokratene og rødgrønne politikere liker å bruke. Nemlig uærlige og usanne ideologiske og politiske klistrelapper på sine motstandere. Dette da de taper ærlig debatt som er basert på faktisk ideologi og politikk.

For å virkelig forstå hva det dreier seg om så skal vi nå bruke venstresidens favorittargument, nemlig å «hitle» noen. Så la oss slå ballen tilbake til de rødgrønne.

Her er et utvalg punkter der Hitler og Arbeiderpartiet har store likheter:

 • Hitler ville at staten skulle styre det meste av menneskets liv. Likeså Arbeiderpartiet.
 • Hitler ville fjerne mest mulig individuell frihet. Likeså Arbeiderpartiet.
 • Hitler ville tvinge menneskene til å følge myndighetene og overøste dem med tvang, lover og reguleringer. De som brøt dem fikk alvorlige problemer med å fungere i samfunnet. Likeså Arbeiderpartiet.
 •  Hitler drømte om et globalt storsamfunn uten grenser. Likeså Arbeiderpartiet.
 •  Hitler var ikke spesielt glad i kristendommen. Likeså Arbeiderpartiet.
 •  Hitler sitt parti het Det Nasjonalsosialistiske ARBEIDERPARTI. Kommentar overflødig.
HITLER + BERNIE = SANT. Norske rødgrønne politikere er alle enige om at Bernie Sanders er en flott politiker og at hans politikk ville vært helt fantastisk for USA. Men sammenligner man ham med annen sosialist, diktatoren og massemorderen, Adolf Hitler, så ser man at det finnes mange likheter. (Grafikk: Ukjent).

Sekter, løgner og maktkamp

De begynner med barna og de unge. Alle sosialister og sekter starter med de minste. Det arrangeres sommerleire, turer og festivaler for å dra inn de unge. (AUF er farlig lik Hitlerjugend i både massesuggesjon og sekt-lignende oppførsel). Det skal innprentes at «deres politikk er den beste», ikke på bakgrunn av selve politikken, men fordi den er ufeilbarlig, varm, menneskelig og inkluderende. Å gå imot ungdomslederen er som å gå imot presten i en lukket menighet eller imamen hos sin lokale moske. Det betyr totalt utfrysing, tap av verv, mobbing og utestengelse. (Det ligger mang en AUF’er og AP’er i veikanten som turte å gå imot ledelsen).

Man forteller de samme løgnene om og om igjen, selv om man vet det er løgner. Dette kan virke helt hinsides for den utenforstående, men innad i sekten så skaper dette et sterkt bånd om at man er spesielt utvalgt og har kunnskap ingen andre har. Eksempler på dette er «Innvandring er berikende for landet» eller «Alle kulturer er like mye verdt». Man kan også stille seg bak totalt meningsløse slagord som «Alle skal med».

1. mai 1950 i Oslo. Parole: Arbeidsro, sysselsetting og full samling om Arbeiderpartiet. Sosialistisk studentlag kommer bak. Norge er et velstående land ikke på grunn av Arbeiderpartiet, men på tross av det. Hvis man virkelig hadde gjennomført Arbeiderpartiets alle paroler og program, så ville Norge sett mer ut som et feilet land i Sør-Amerika.

Man kommer til makten demokratisk, men beholder makten selv om man taper statsminister- eller presidentposten. Dette ved å bytte ut alle dommere, statsadvokater, professorer, samt ledere i alle (u)politiske myndighetsorganer, fagforeninger, medier, utdanningsinstitusjoner, interesseorganisasjoner og erstatter dem med sine egne. Det betyr at selv om et annet parti kommer til makten så møter de en massiv vegg av motstand, hvor alle menneskene i det daglige livet er innsatt av Arbeiderpartiet. Det gjør det omtrent umulig å få gjort noen reelle endringer.

Dette er en blåkopi av Hitlers tid som fører.

Gutteklubben Grei? Det er Arbeiderpartiet i et nøtteskall. Her klapper alle hverandre på ryggen og alle som følger reglene hopper fra den ene toppjobben til den andre. Og toppledelsen får de store posisjonene i Europa med skattefrie millionlønninger og herskapsvillaer. (Og kommer hjem til Norge for gratis operasjoner, som Brundtland).

Hitler brukte seg selv og sine ledere som ikoner og figurer som skulle hylles på grunn av sin personlighet, og ikke sin politikk. Gerhardsen, Brundtland, Stoltenberg og Støre var ikke bare politikere, de var ikoner som fikk kallenavn som «landsfaderen» og «landsmoderen» og omtrent vandret blant sine kolleger og velgere med glorier. Man kan jo tenke seg hvordan det var å være rundt en ung Jens Stoltenberg på Utøya på 80-tallet. Denne idoldyrkelsen og ufeilbarheten hos lederen er noe som alltid kjennetegner en kult, eller et sosialistisk parti. Hitler, Stalin, Mao og andre massemordere var nærmest guder å regne. I Norge er Arbeiderpartiet det nærmeste man kommer en lukket sekt med streng intern og hierarkisk kontroll.

SOMMERLEIR: Det er et kjennetegn på totalitære og sosialistiske bevegelser at de forsøker å kapre barn og ungdom. Arbeiderpartiet så tidlig dette som et kjerneområde og åpnet Utøya for unge sosialister. Der kom også kommunistiske partier og terrorister fra Fatah på besøk til glede og forbrødring. Her er en ung Stoltenberg og partileder Brundtland sammen. På denne tiden var Jens Stoltenberg imot Nato. I dag leder han organisasjonen.

Under etterkrigstiden, da Arbeiderpartiet nærmest hadde enevelde, bedrev staten blant annet tvangslobotemering, tvangssterilisering, tvangsfjerning av barn til institusjoner, mishandling og tortur på barnevernsinstitusjoner og mye mer. Alt dette skjedde altså med statsministere fra Ap ved roret i Norge. Det var et samfunn nazi-doktoren Josef Mengele kunne ha blomstret i, men skjult bak en myk og forførende retorikk. Og sosialdemokratiet.

Det ovenstående nevnt her er vel omtrent så langt vekk fra FrP (og Høyre) som man kommer ideologisk. Partier og politikk som setter frihet, individualitet og markedskreftene øverst. Populister og værhaner. Men allikevel er det altså de (og Trump/Sverigedemokraterna/UKIP/AfD i utlandet) som får Hitler-klistrelappen av Arbeiderpartiet og deres rødgrønne allianse.

Du har jo lest det mange ganger. FrP er nazister. Sverigedemokraterna er nazister. Trump er Hitler. Men vi har jo gått gjennom dette nå. Det er jo Arbeiderpartiet og de rødgrønne som fokuserer på etnisitet, gir folk fordeler på bakgrunn av hudfarge og seksuell bakgrunn. Som ønsker å tvangsgjennomføre politikk uten folkeavstemninger, som snakker om kloakk, rotter og kakerlakker når de beskriver sine meningsmotstandere.

Det er derfor på tide å gi Hitler tilbake til Arbeiderpartiet, der han hører hjemme.

Nå er ikke denne artikkelen ment å være spesielt seriøs. Og mange av argumentene over kan sikkert diskuteres i timesvis. Men poenget er mest å vise hvor useriøse de statsstøttede mediene og venstresiden er hver gang man kaller noen utenfor den rødgrønne sfæren eller sine politiske meningsmotstandere for «Hitler», «Høyreekstrem» eller «Fascist». Det gjøres ene og alene for demoniseringens skyld og for å skjule sin egen tilkortkommenhet. Det er uærlig. Det er uhøflig. Og det er løgn.

Takk for at du orket å lese så langt.

Arbeiderparti-leder Jeremy Corbyn avslørt – var med i antisemittisk Facebook-gruppe

Arbeiderpartiets leder i England, Jeremy Corbyn, har vært i hardt vær tidligere. Den svært venstreorienterte partilederen har nå klart å vikle seg inn i nok en skandale.

Denne gangen er det avslørt at han i tiden før han ble valgt inn som partileder var medlem av en antisemittisk lukket Facebook-gruppe kalt «Palestine Live», hvor over 3.000 britiske kommunister, antirasister og Palestina-aktivister skrev svært grove og hatefulle innlegg om jøder.

HATETS ANSIKT: Jackie Walker, en tidligere sjef for en pro-Corbyn organisasjon kalt Momentum, ble suspendert fra sin stilling etter å ha blitt anklaget for antisemttisme og for å ha deltatt i den omtalte Facebook-gruppen.

Avsløringen har nå ført til at Labour har startet en etterforskning av påstandene om at flere partimedlemmer har postet antisemittiske kommentarer i den lukkede og hemmelige gruppen.

En organisasjon som jobber mot antisemittisme i Storbritannia, «Campaign Against Anti-Semitism» har fått adgang til innholdet i Facebook-gruppen, og samlet bevis. En av avsløringene er at nåværende partileder for Labour, Jeremy Corbyn, var medlem av gruppen helt frem til han ble valgt som partileder i 2015.

Det har endog blitt avslørt at Jeremy Corbyns sønn, Seb Corbyn, er medlem av gruppen.

PALESTINE LIVE: Facebook-gruppen skal ha hatt svært krenkende og hatefulle innlegg om jøder og israelere. Blant annet publiserte man artikler om holocaust-fornektelse og jødehat som kom fra arabiske terrorgrupper. (Skjermbilde Facebook).

Jeremy Corbyn skal også ha fått kritikk for å ha omtalt de muslimske terrorgruppene Hamas og Hizbollah for «sine venner», og har i ettertid tatt avstand fra disse uttalelsene.

Ifølge en av de som har avslørt arbeiderparti-politikerne, bloggeren David Collier, så skal innholdet i gruppen blant annet ha omhandlet konspirasjonsteorier rundt Rothschild-familien, Israels involvering i terrorangrepet den 11. september i New York, samt ha publisert materiale laget av nynazistiske grupper.

Gruppen Campaign Against Anti-Semitism mener at «det ikke finnes noen unnskyldning» for hvorfor Jeremy Corbyn skulle være medlem i en slik gruppe og vil legge inn en offentlig klage på ham til partiet.

En talsperson for Jeremy Corbyn sier at partilederen og partiet er totalt i mot alle former for antisemittisme og vil ta alle nødvendige steg for å fjerne slike holdninger i det britiske Arbeiderpartiet.

ANTISEMITT ELLER BARE KRITISK TIL ISRAEL? Jeremy Corbyn som i dag er leder av det britiske arbeiderpartiet, Labour, blir beskrevet som svært venstreorientert. Med en slik klistrelapp kommer også et hat mot staten Israel og koblinger mot antisemittiske grupper og organisasjoner. Også muslimske terrorgrupper har tidligere fått varme ord fra Labour-lederen.

Antisemittisme og boikott av Israel er også noe det norske Arbeiderpartiet opplever og deres politikere har flere ganger vært i mediene de siste årene i forbindelse med skandaler og skarpe uttalelser.

På sosiale medier har profilerte partipolitikere fra ungdomspartiet, AUF, skrevet, likt og delt antisemittiske meldinger og bilder. Partiet har også måttet ha avstemning blant medlemmene om man skal boikotte Israelske varer, samt har sentrale politikere som har kommet med forslag om å kaste ut Israelske ambassadører fra Norge.

AKSEPTERT: Partileder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre og tidligere leder for AUF, Eskil Pedersen, besøker Utøya under partiets politiske sommerleir i 2011. Her har også representanter for terrorgrupper som Fatah fått komme i land til klemmer og varme hilsener fra norske politikere og aktivister.

Også fagforeningen LO jobber nå for en internasjonal økonomisk, akademisk og kulturell boikott av Israel.

Mange har påpekt under debatten at det er forskjell på kritikk av Israel og antisemittisme, men grensen mellom disse to er ofte uklar hos rødgrønne politikere i Norge og resten av Europa.

Drepte rabbiner – nå belønnes familien med gratis og fullt møblert bolig

De palestinske myndighetenes eget nyhetsbyrå, Wafa, rapporterer om nyheten om leiligheten som nå gis til «martyren Ahmad Nasser Jarars familie». Ahmad Nasser Jarar har tidligere av Fatah blitt beskrevet som «en ung løve», og har blitt avbildet på hyllest-postere som den øverst i artikkelen.

Leilighetsgaven har som mål ifølge Fatahs partisekretær, Nur al-Din Abu al-Rab, å vise at «Fatah oppfyller sin nasjonale skyld til de som har ofret seg som martyrer mot den israelske okkupasjonsmakten». Leilighetsprogrammet viser ifølge Nur al-Din Abu al-Rab at «vårt folk står samlet og ikke glemmer de martyrene som har ofret sine liv for Palestinas sak».

Rabbi Shevach ble drept i et væpnet angrep sist måned i nærheten av Havat Gilad i Samaria. Terroristene skjøt fra kloss hold mot rabbi Shevachs kjøretøy og flyktet deretter fra plassen. Jarar var en nøkkelfigur i den terrorcellen som utførte angrepet. Han deltok selv i angrepet og døde i februar i en skuddveksling med israelsk militære i Jenin.

Les også: Frieord-journalist møtte hardtslående Mossad-sjef

SKUTT OG DREPT: Seksbarnsfaren og rabbineren, Raziel Shevach, ble skutt og drept fra kloss hold mens han satt i bilen sin. Nå har drapsmannens familie blitt belønnet med gratis bolig av de palestinske myndighetene som ledes av Fatah-politikeren Mahmoud Abbas. (Foto: Privat).

Arbeiderpartiet og AUF hyller Fatah

I Norge hylles Fatah av en betydelig andel Arbeiderparti-politikere og partiet har blant annet ønsket velkommen høyststående medlemmer av Fatah til Arbeiderpartiets landsmøter. Spesielt er vennskapet nært med AUF, som kaller Fatahas ungdomsorganisasjon for sin «søsterorganisasjon».

GRUPPEFOTO: Representanter for Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, AUF, står her oppstilt foran portrettet av en dømt terrorist. (Skjermbilde/Miff.no).

Les også: Professor til Frieord: «Vi kan ikke lukke øynene for Irans atomvåpentrussel»

Milliarder til de palestinske selvstyremyndighetene

Norske myndigheter gjennom Norad gir også årlig over en halv milliard skattekroner til de palestinske selvstyremyndighetene. Det er uklart om noen av pengene fra den norske staten går til å betale for såkalte martyrer og familier av døde terrorister.

LESERINNLEGG: «Jeg fikk kjeft av min sjef fordi jeg ba dem snakke norsk på arbeidsplassen»

I dette innlegget ønsker jeg herved å skrive min egen historie etter jeg leste en artikkel 9.februar i år, der av blant annet Hadia Tajik sin kommentar var: «Jeg mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Det må være utgangspunktet.» Jeg ønsker å dele min erfaring i dette innlegget.

Jeg startet nylig mitt læreforhold hos Smestadhjemmet i Unicare. Endelig skulle jeg ut i lære og vite hva helsearbeiderfaget var i praksis. Det som møtte meg var forøvrig manglende opplæring og flere ting som ikke stemte, men det jeg ønsker å formidle er aksepten av fremmedspråk i norsk arbeidsplass. Det som er viktig å belyse er at det gjentatte ganger i arbeidstiden og i pausen ble snakket fremmedspråk. Veilederen min snakket fremmedspråk med en annen kollega lenge foran meg. Jeg ba de fint snakke norsk. Det falt ikke i god jord.

Beskyldningene var mangt fra sjefen i etterkant. Men alt i alt så var det slik å forstå at jeg skulle aldri be noen snakke norsk- selvom jeg så pent satte «vær så snill» foran. Det kalte han å «irettesette, irettesette for mye».

Jeg følte meg ekskludert. I byen av mangfold – der grunnlaget skal være respekt og forståelse- så skal man bli møtt med fremmedspråk i læringssituasjon og i pausen. Det snakkes ofte om at nordmenn må bli mer inkluderende, men hva med de som ikke ønsker å snakke med kollegaene sine på norsk?

Jeg sa opp. Jeg må finne meg ny lærlingplass. Det var ikke sjans på å endre mentalitet og kulturen på jobben. Én ting var sikker; man trengte ikke å snakke norsk. Selv ikke foran pasienter som sliter med demens.

Det får meg skuffet over innvandringspolitikken. Det handler ikke om assimilering! Det handler om å innrette seg. Ingen bør føle seg utenfor, og å snakke samme språk som en lov og regel kan legge grunnlag for nettopp det! Vi vil vel at Norge skal være inkluderende?

Hilsen tidligere lærling

Hadia Tajik angriper polske arbeidere i Norge – «Det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser»

Uttalelser som tidligere har blitt kalt høyreekstreme og nynazistiske kommer nå ut fra den muslimske nestlederen i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik.

I dagens VG sier den profilerte politikeren at vi må skjerpe tonen i innvandringsdebatten. Arbeiderpartiet vil bli strengere i innvandrings- og integreringsspørsmålet, varsler Tajik.

Fra VG:

Det er ikke attraktivt for norsk ungdom å søke seg til en bransje hvor det bare prates polsk. Og det er heller ikke ønskelig at det skal være slik. Ut ifra både hensynet til helse, miljø og sikkerhet og sosialt fellesskap på jobben, må hovedspråket være norsk.

– Det er mange arbeidsplasser hvor det ikke er tilfelle i dag?

Jeg mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Det må være utgangspunktet. Det er vanskelig for en 17-åring å gå i lære et sted, hvis han ikke har noen å spise matpakken med og le av vitser sammen med, fordi alle vitsene er på polsk. Sosiale fellesskap er viktige og det norske språket er helt sentralt, også for å unngå utnyttelse av utenlands arbeidskraft, sier Tajik. (Sitat slutt).

Saken fortsetter under bildet.

Hadia Tajik mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Her fra entrepenør i arbeid ved Oslo S. (Foto: Frieord.no)

Tajik valgte ikke å nevne drosjenæringen, buss-, t-bane- og trikkenæringen, eller andre yrker der muslimske innvandrere dominerer like mye som polakker gjør på norske byggeplasser. Hvorfor hun valgte å kun peke ut kristne europeere for sin kritikk kommer ikke frem i artikkelen i VG.

Det er uklart om uttalelsene vil bli politianmeldt av Antirasistisk senter.

Dette er ikke første gang Hadia Tajik har kommet med kontroversielle uttalelser i media. I 2016 gikk den muslimske politikeren ut og mente at Norge bør avskaffe kongehuset og bli en republikk.

Arbeiderpartiets søsterparti tok ulike priser for hvite og svarte mennesker under partiledertale

Den kontroversielle og diskrediterte arbeiderpartilederen Jeremy Corbyn har kommet i rasisme-krangel etter et møte der deltakerne som skulle høre ham tale måtte betale inngangsbillett.

Billetten hadde nemlig forskjellig pris avhengig av hva slags hudfarge eller etnisk bakgrunn du hadde. Hvis du er hvit er prisen 40 pund. Er du mørkhudet er prisen imidlertid kun 30 pund.

De konservative har nå anklaget det britiske arbeiderpartiet for rasisme og hevder at dette er ytterligere bevis for at man har overgitt den hvite britiske arbeiderklassen.

Talsmenn for Labour sier at de valgte å forskjellsbehandle mennesker utifra hudfarge fordi de ønsket at flere minoriteter skulle komme for å høre partilederen tale.

Men visepresident for de konservative i distriktet, James Cleverly, som selv er mørkhudet, var ikke imponert:

Diskriminering mot mennesker basert på deres hudfarge er totalt galt og Mr. Corbyn må slutte med denne praksisen nå.

En annen politiker for de konservative, Andre Bridgen, la til:

Dette er rasisme. Arbeiderpartiet har lagt en straffeskatt på bakgrunn av en persons hudfarge. Det viser deres forakt for den hvite britiske arbeiderklassen.

Dette betyr i teorien at en rik arbeiderpartivelger med indisk bakgrunn betaler mindre for å komme inn enn en hvit arbeiderpartivelger fra middelklassen. Dette kan ikke omtales som annet en galskap.

I Corbyns Orwelliske univers så er vi alle like, men noen er mer like enn andre, avsluttet Bridgen.

Hyllet Chavez

Dette er ikke første gang Corbyn har blitt anklaget for å være en politisk ideolog, mer enn en faktisk politiker som ønsker det beste for sine velgere.

I 2012 og 2013 hyllet han den autoritære sosialist-lederen Hugo Chavez. Noen få år senere er landet totalt bankerott, med enorme økonomiske og sosiale problemer. Korrupsjon, matmangel, elendige forhold på sykehus og skoler, og familier som roter i søppelkasser etter mat har blitt vanlig i det engang så rike og velstående landet.

HYLLET SOSIALISTREGJERINGEN I VENEZUELA. I dag er landet nærmest i oppløst tilstand med enorme økonomiske og sosiale problemer. Corbyn som i sin tid hyllet utviklingen har blitt anklaget for å ikke ville be om unnskyldning eller kommentere elendigheten han støttet offentlig. (Foto: Twitter).

Asylbarna i Norge fikk 15 000 ganger mer enn de krigsrammede menneskene i Syria

Av Christen Krogvik, samfunnsdebattant

I 2017 brukte norske myndigheter 6,7 milliarder kroner på unge enslige asylsøkere . I følge dette oppslaget er det i underkant av 6000 slike asylsøkere i Norge, og i gjennomsnitt kostet de oss drøyt 1,1 millioner kroner i 2017.

De som har krav om beskyttelse i henhold til FNs Flyktningekonvensjon, er imidlertid politiske flyktninger: Dvs. politikere, redaktører og andre som blir forfulgt av myndighetene på grunn av sin politiske aktivitet. Barn er sjelden aller aldri politikere eller redaktører. Og de fleste av asylbarna flykter heller ikke fra områder der det pågår krigshandlinger.

Det som kjennetegner dem er at de som regel har tatt seg ulovlig inn i Schengen-området (dvs. uten visum), og grunnen til at de blir ikke sendt hjem er at de hevder at de er under 18 år. Og alderen de oppgir er ofte for lav.

Asylbarna er i virkeligheten rett og slett mennesker som tar seg ulovlig inn i Norge for å utnytte vårt velferdssamfunn og oss som bor i Norge. Og hver av disse påførte oss som nevnt i gjennomsnitt 1,1 millioner koner i kostnader i 2017. Det er før familiegjenforeningen begynner. Da må man virkelig begynne å regne med kalkulator.

Samtidig vet vi at det er millioner av mennesker i krigsherjede Syria som lever i dyp fattigdom. I Syria er det i følge FNs kontor for koordinering av humanitært arbeid 6,3 millioner internflyktninger og 13,5 millioner mennesker med hjelpebehov. Til sammenligning opplyser regjeringen at Norge bevilget 1 milliard kroner på de 13,5 millionene syrere som har enorme behov for hjelp.

I gjennomsnitt fikk dermed hver syrer med hjelpebehov 74 kroner fra Norge i 2017. Når vi vet at hvert asylbarn kostet oss over 1,1 millioner kroner samme år betyr det at vi brukte 15 000 ganger så mye på hvert asylbarn som det vi brukte på hver krigsrammet syrer. Femten tusen!

Hvis Norge hadde brukt de 6,7 milliardene som brukes på asylbarn, på syrere ville hjelpen til Syria økt fra 1 til 7,7 milliarder. For hver syrer med hjelpebehov ville vi da kunnet gi 570 kroner. Mao. ville vi gitt nesten 8 ganger så mye til hver syrer med hjelpebehov ved en slik omdisponering av ressursene. Det skal ikke mye fantasi for å forestille seg hvordan en slik dramatisk økning av hjelpen ville kunne gjort livene til disse 13,5 millionene langt bedre.

Senterpartiet, Venstre, KrF, MDG og Ap påtar seg et enormt ansvar ved å ta brødet ut av munnen på krigsrammede syrere for å sløse bort pengene på ulovlige innvandrere i Norge. Og denne prioriteringen viser med all mulig tydelighet at stortingsflertallet IKKE er opptatt av å hjelpe mennesker i nød. Det de ønsker er import av nye velgere.

UTNYTTET TRAGISKE SKJEBNER: Dagrun Eriksen poserer stolt etter at KrF vedtok å ta imot 10.000 Syria-flyktninger. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix

Sjokkrapporten norske myndigheter ville holde skjult – hver tredje innbygger i Norge vil komme fra Asia og Afrika

SSB-direktør Christine Meyer har i lang tid drenert, sabotert og nektet å utlevere statistikk vedrørende konsekvensene av de rødgrønnes bevisste befolkningsutbytte i Norge de siste 50 årene.

NEKTET Å UTLEVERE RAPPORT: SSB-direktør, Christine Meyer, har forsøkt å holde negativ statistikk om masseinnvandring til Norge skjult for befolkningen. (Foto: SSB.no).

Den nåværende rapporten skal ha ligget klar lenge før det siste stortingsvalget, allerede den 9. mai, men den ble aldri publisert. Det spekuleres i at den skal ha kunnet gi støtte til en innvandringspolitikk som Høyre og FrP fører, og at rapporten ble holdt tilbake nettopp av denne årsaken.

Les også: Nordmenn i mindretall i tre bydeler i Oslo

Les også: Arbeiderpartiet vil hente tilbake utviste asylsøkere til Norge

Det har også kommet påstander om at SSB-direktøren skal ha politiske motiver for å stoppe rapporter og informasjon om noen form for innvandringsregnskap eller innvandringsstatistikk som kan brukes for å kritisere innvandringspolitikken.

Det gikk så langt at man sparket forskeren som hadde laget rapporten og tallmaterialet som viste konsekvensene av denne masseinnvandringen.

Les også: Debatt – Innvandringspolitikk og fremtiden som kommer

Les også: Norge – Født 1814 – Død 2100

Det hele gikk under dekket av «omorganisering». Nå er omorganiseringen stoppet og rapporten publisert, etter at det hele ble avslørt i media.

Du kan lese rapporten her.

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Les mer: Flyktninger med opphold har fått 45.000 familiemedlemmer til Norge

Meyer har også måttet møte hos finansminister Siv Jensen for å forklare situasjonen. Og hun må tilbake igjen neste uke for å forklare seg ytterligere.

Den kanskje mest oppsiktsvekkende informasjonen som kommer ut er at mennesker fra Asia og Afrika vil utgjøre 29 prosent av den totale befolkningen i år 2100. Det vil da mest sikkert være store konflikter og uro i Norge, med tilløp til opprør, borgerkrig og lovløse tilstander i enkelte deler av landet.

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

Les også: Sviket mot det norske folket – hvordan masseinnvandringen har forandre Norge for alltid

HRS har laget en kort og lesbar versjon av rapporten.

Fra Rights.no:

Innvandringsscenariet fører til (direkte og via flere fødsler) at folkemengden i 2100 vokser til nær det dobbelte av det den ville vært med 0-scenariet. Folkemengden vil vokse jevnt fra dagens 5,3 millioner og passerer 8,5 millioner rett etter 2100. Innvandrerbefolkningen fra hovedsakelig Asia og Afrika vil øke sin befolkningsandel fra 2016 på 10 prosent til 29 prosent i 2100.

Samtidig vil andelen norskfødte med minst én norskfødt forelder falle fra 83 til 64 prosent i løpet av denne perioden.

Når vi så vet, som også fremkommer i H/S-rapporten, at blant innvandrere fra Afrika og Asia har lavere lavere sysselsettingsandel og lønn enn gjennomsnittet for norskfødte, for gitt kjønn og alder, så sier det seg selv hvilken vei det går.

Andelen bidragsytere til felleskassen blir færre, mens forbrukerne av felleskassen blir flere. For i tillegg til virkningene gjennom befolkningsvekst, påvirker innvandring materiell levestandard og offentlige finanser gjennom endringer i befolkningens sammensetning. (Sitat slutt).

Les også: SSB: Afrikanske innvandrere jobber i liten grad og stemmer Ap

Hovedpunktene kan oppsummeres på denne måten:

 • Antallet nordmenn forblir det samme/blir lavere
 • Antallet innvandrere øker sterkt og nesten dobler Norges befolkning
 • Siden innvandrere ikke deltar i arbeidslivet like aktivt som nordmenn, vil andelen av befolkningen som ikke er i jobb øke i forhold til hvor mange innvandrere vi har.
 • Siden innvandrere opptar en større andel av velferdstilbudet enn nordmenn og europeere, vil hver innbygger få et dårligere, mindre tilbud enn tidligere. Det kan bety økte skatter og avgifter, samt senkede barnebidrag, pensjoner og sosiale ytelser til de svakeste i samfunnet.
 • Det vil bli flere mennesker som må dele på stadig mindre kake, når det kommer til transport, skole, barnehage, eldrehjem og offentlige tilbud.
 • Sykehus og politimyndigheter vil være underbemannet, henge etter med teknologi og utstyr, og ha mindre kvalifisert personell enn i dag.
 • Alt i alt vil Norge bli et fattigere og farligere samfunn med dagens innvandringsrate.

Les mer: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Les mer: 20.000 utlendinger mottar norsk trygd uten noen gang å ha vært registrert bosatt i Norge

HRS påpeker også i sin artikkel at SSB tidligere har holdt tilbake kriminalitetsstatistikk og nektet å utlevere den til FrPs stortingsgruppe i 2016.

Det snakkes derfor om oppdraget med å bedrive statistikk og forskning om Norge nå bør gis til andre aktører som ikke er politisk drevet fra venstresiden.

Les også: Norges politiske og folkelige selvmord

Les også: Sjokkavsløring fra Finansavisen: Asylsøkerne i 2015 vil koste norske skattebetalere 300 milliarder kroner

Les også: Norge bruker milliarder på velferdsmigranter – eldre og syke sulter ihjel på norske sykehus

Les også: Politiker: Jeg er villig til å ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

Historisk BLÅMANDAG for venstresiden

De rødgrønne partiene og media hadde stor tro på seier til Støres sosialistiske allianse før valget. Dette til tross for at enkelte meningsmålinger viste sprekker i venstresiden. Spesielt Ap hadde sviktet, men håpet var at Sp, SV, MDG og Rødt ville kunne demme opp for nedgangen.

MEDIA ØNSKET RØDGRØNT: Norske medier er svært røde i sin oppslutning og dekning, men det holdt ikke for å dra Ap og sosialistene over seierstreken denne gang. (Skjermbilder ABC Nyheter/VG).

Venstresidens stadige press for økte skatter og avgifter relatert til miljøet, samt Arbeiderpartiets enorme skatteøkning på 15 milliarder i postkassa til Ola og Kari Nordmann, skulle i deres øyne være forlokkende for velgerne.

På motsatt side tilbyr høyresiden kutt i skatter og avgifter, en rasjonal tilnærming til miljø og innvandring og en politikk befestet i realitet og ikke ideologi.

Det viste seg å gi resultater.

NRKs eksklusivt kvinnelige programledere (med sitt eksklusivt mannlige debattpanel) forsøkte desperat å komme med løsninger utover kvelden. Det ble foreslått at SEKS partier på venstresiden kunne slå seg sammen for å danne en rødgrønn allianse. Da ville vi fått «svenske tilstander» politisk i Norge. Det holder at vi deler grense med dem.

Nærmere midtnatt måtte man innse at det norske folket hadde valgt Erna og co for fire nye år. En skikkelig blåmandag, hvis det noensinne har vært det. Ap har nemlig aldri fått et så lavt tall som opposisjonsparti ved et stortingsvalg. Historisk er det også for Høyre, da dette er første gang på over 30 år at Norge har opplevd to borgerlige regjeringer på rad.

For ikke å glemme at det ikke er Erna som vil dominere forsidene, debattsidene og Dagsnytt 17-sendingene. Men Sylvi Listhaug.

Rydd forsidene.

Les også: Frieord avslører blendahvit makt hos de rødgrønne partiene

VALG 2017: Støre innrømmer tap – Erna fortsatt statsminister

Du kan følge valgsendingen direkte på NRK her.

POSITIVE: De borgerlige partiene ligger godt an etter de første prognosene. (Foto: NRK).

Klokka 21.53 viser tallene 90 – 79 i favør de borgerlige.

HVIS BLIKK KUNNE DREPE: Arbeiderpartiets representant er mindre fornøyd da NRKs reporter avslutter intervjuet med å stille spørsmål ved Aps valgløfte om 15 milliarder i økte skatter. (Foto: NRK).

Svenske medier ser ut til å ha gitt opp Arbeiderpartiet allerede.

Klokken 23.08 viser tallene 87 – 82 i borgerlig favør, da 78 prosent av stemmene er telt opp.

KLART: Klokken 23.53 er dette resultatet i valget. (Skjermbilde: NRK).

Klokken 23.53 har Jonas Gahr Støre gått fra podiet som en slagen mann. Arbeiderpartiet har opplevd et historisk dårlig valg og selv med sine støttespillere på den rødgrønne siden, så var det ikke nok for å stoppe Erna Solberg og Siv Jensen.

FIRE NYE ÅR: Erna Solberg og Høyre, med Siv Jensen og Fremskrittspartiet får sitte på Stortinget i fire nye år. Og Sylvi Listhaug da, for ikke å glemme kanskje den mest omtalte politikeren i nyere politisk historie. (Skjermbilde/NRK).

FRIEORD AVSLØRER: Blendahvit makt i de rødgrønne partiene

Frieord kan på valgdagen avsløre at de rødgrønne partiene er langt fra å leve som de lærer.

For to uker siden gikk Aps partileder Jonas Gahr Støre ut og snakket om et «verdioppgjør» og om hvordan Høyre og FrP har skapt splid i det norske samfunnet med sin innvandringspolitikk. Hjemvendt millionær, og stortingskandidat for Ap, Espen Barth Eide, gikk deretter på NRK2s valgsending og befestet uttalelsen.

Barth Eide påpekte at han har vært i utlandet i fire år og ifølge den nyslåtte millionæren så merket han umiddelbart at samfunnsklimaet var blitt «betydelig» hardere.

Men hva har så Arbeiderpartiet og resten av de rødgrønne partiene gjort i sine leire for å myke opp debatten og velkomne inn innvandrere i sine partier? Hvorfor var det nettopp Støre og Barth Eide som gikk ut med disse uttalelsene, og ikke en flerkulturell politiker fra Ap? 

RETTFERD: SV-leder Audun Lysbakken og de andre rødgrønne politikerne reklamerer for seg selv som inkluderende og velkomne for innvandrere. Men hvordan står det egentlig til i virkeligheten? Frieord har sjekket partienes hjemmesider.

Her er svaret.

Vi har omtrentlig telt partiledelse, fylkesledere og politikere på de respektive partienes hjemmesider.

Her kom vi frem til følgende fordeling mellom norske navn og utenlandskklingende navn som var presentert med navn og/eller bilde, samt kontaktinformasjon på partienes nettsider. (Dette er omtrentlig talt og vil kunne variere med pluss/minus et par, da noen er ført opp dobbelt på grunn av ledelse, fylkeslister m.m.)

Arbeiderpartiet 146 norske navn – 4 utenlandske navn

Miljøpartiet De Grønne 240 norske navn  – 5 utenlandske navn

Sosialistisk Venstreparti 313 norske navn – 9 utenlandske navn

Rødt 121 norske navn – 4 utenlandske navn

Det gir en total samling på ca. 820 politikere og representanter. Av disse var altså ca. kun 23 med utenlandsk navn. Det gir en total inkludering av ikke-etnisk norske i ledelsen og de valgte politikerne hos de rødgrønne partiene på kun 2.8 prosent.

LITT UNDER 3 PROSENT!

Av den totale massen av partiledere, toppolitikere, fylkesledere og ansatte på hovedkontoret så har under tre prosent ikke-etnisk norsk bakgrunn. Det er langt under det politikerne krever at selskaper og organisasjoner skal ha i Norge for å tilpasse seg deres drømmesamfunn.

RØDT (OG HVITT): Det snakkes mye om «inkludering», «solidaritet» og «antirasisme», hos partiet Rødt. Men inne på kontoret er det relativt blendahvitt. Nesten så man har valgt ut ledelsen på bakgrunn av hudfarge? (Foto: Rødt.no).
RØDT (OG HVITT) 2: Hedmark Arbeiderparti har ikke funnet plass for noen flerkulturelle mennesker i sin ledelse. Hvorfor har ikke Arbeiderpartiet sluppet inn flere kandidater fra innvandrerbefolkningen, som utgjør en betydelig del av partiets velgermasse? Har partiet fremmedfrykt? (Foto: Arbeiderpartiet.no).
RØDT (OG HVITT) 3: Sosialistisk Venstreparti har vært et av partiene som i flere tiår har kjempet for et flerkulturelt Norge. På sine landsmøter er det etnisk sett nærmere et Ku Klux Klan-møte i USA.
GRØNT (OG HVITT) 4: Miljøpartiet De Grønne står på barrikadene for en høyere innvandring til Norge. På sine partimøter er det omtrent kjemisk fritt for kulørte mennesker. Hater Miljøpartiet innvandrere? Har partledelsen fremmedfrykt? (Foto: Mdg.no).

Så, konklusjonen er at de rødgrønne partiene snakker varmt om innvandring og flerkultur. Om integrering og rasisme. Men bak sine egne partidører finnes knapt et menneske med ikke-etnisk norsk bakgrunn.

Det kan her snakkes om ekte rasisme. Hva mener en flerkulturell person i Norge som ser alle disse bildene av politikere som snakker om et flerkulturelt Norge, men som ikke etterlever sin egen politikk?

Det er kanskje på tide å sette handling fremfor tomme fraser og floskler fra godhetstyrannene som ønsker å påtvinge nordmenn et flerkulturelt samfunn, men som selv unngår det både privat og på jobb.

Ved neste stortingsvalg bør de ovennevnte rødgrønne partiene alle ha en ikke-etnisk norsk statsminister-kandidat, samt minst 30 prosent flerkulturelle på sine partilister. Eller bør de faktisk ligge lavt om både flerkultur, integrering og et inkluderende Norge.

Også media hykler om flerkultur

Frieord har tidligere skrevet om røde norske gammelmedier og hvordan de også snakker varmt om innvandring og angriper både idretts-Norge og enkeltpersoner for rasisme. Men når man ser på avisenes redaksjoner og ansatte så virker det mer som et kaldt gufs fra 30-tallet i Tyskland og krav om rasehygiene for å bli ansatt.

Les også: Vi har et kritthvitt medie-Norge

Tybring-Gjedde: «Vi bør opprette mottak og flyktningleire i Afrika – det vil redde liv»

Migrasjonskrisen fra Afrika og Asia til Europa er farlig for migrantene, men også for innbyggerne i Europa.

Millioner av mennesker har lagt ut på lange og farlige reiser fra fremmede land og kontinenter, for å sikre seg et bedre liv i Vesten. Europa og Nord-Amerika opplever nå at presset begynner å bli svært alvorlig. De siste årene har flere millioner mennesker ankommet.

Les også: Flyktningvideoene norske medier ikke tør å vise

Les også: Syrisk flyktning: «Mitt mål er å islamisere Europa»

ENORME MENGDER: Europa har tatt imot flere millioner ikke-vestlige og muslimske migranter. I all hovedsak er det menn i militær alder som har kommet. (Foto: Ferje ankommer Hellas med migranter fra Afrika).

Les også: Pensjonert ektepar voldtatt og drept av afrikanske flyktninger i Italia

Les også: SJOKKVIDEO: 80-årig hotelleier tvinges til å huse asylsøkere – myndighetene konfiskerte hotellet

Italia truer nå sågar med å stenge kaier og porter for nye skip, da situasjonen har kommet ut av kontroll. Titusenvis av unge menn har ankommet bare dette året alene. De syke, eldre, kvinner og barn har blitt igjen.

De mannlige migrantene risikerer liv og helse ved å foreta uforsvarlige reiser over farlige omårder og åpet vann. Tusenvis har druknet. Utnyttet av kyniske menneskesmuglere. Europa på sin side risikerer trygget, sikkerhet og sine egne lands fremtid ved å åpne grensene til svært store antall mennesker fra fremmede religioner og kulturer. Mennesker som ikke har kommet for integrere seg, men for å ta med seg sin kultur og sin religion og praktisere dem her.

Og de har kommet for å bli.

es mer: UDI reiser til Italia for å hente flyktninger til Norge

Les mer: Sjokkrapport: Italia tok imot nesten 200.000 migranter i 2016

«ÅPNE ELLER DØ»: Beskjeden fra de muslimske mennene/migrantene er klar. Hvis dere ikke åpner landene deres for oss så vil dere dø. (Grenseovergang i Sør-Europa).

Les også: FN-rapport: Færre enn TRE PROSENT av migrantene som kom til Italia var reelle flyktninger

Les også: Flyktningekatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

De færreste som kommer er reelle flyktninger i behov av beskyttelse, men er økonomiske migranter som kun ønsker å få en høyere levestandard og leve gratis på det andre mennesker har bygget opp. Blant migrantene finnes også mennesker som ønsker å kolonisere og gjøre Vesten til et islamsk kalifat. Noen av dem har sågar utført grusomme terrorangrep i Vesten.

Det beste vil være å etablere flyktning- og migransjonsleire i nærområdene. Der kan man garantere trygghet og sikkerhet for alle. Samtidig kan man hjelpe mellom ti og hundre ganger så mange mennesker med vann, mat, klær, helsetjenester og utdanning for det det koster å hjelpe en migrant her i Vesten.

Man stopper den organiserte menneskesmuglingen og får en slutt på slaveriet, utnyttelsen, drapene og drukningen.

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

Les også: Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Les også: FN-økonom: Innvandringen vil avvikle velferdsstaten

Les også: Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

Europa og Vesten slipper terrorfrykt og terrorangrep. Vi slipper også ghettofisering, konflikter og politisk ustabilitet. I beste fall slipper vi en fremtidig borgerkrig.

Nå har FrP og Christian Tybring-Gjedde lagt frem et forslag som omhandler nettopp disse punktene.

Fra ABC Nyheter:

Mandag denne uken presenterte stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) forslaget om å etablere asylmottak i Afrika for lederne i den nasjonale Europa komiteen (COSAC).

– Flere land presenterte liknende forslag, og forslaget mitt om å etablere asylmottak i Afrika, som er en kopi av forslaget til Frp, ble godt mottatt av flere nasjoner, sier Tybring-Gjedde, til ABC Nyheter.

– I møte med europeiske politikere er det en helt annen holdning og åpenhet for nye forslag enn i Norge. Partiene i Norge har i stor grad fordommer overfor Frp i flyktning- og asylpolitikken, som gjør det umulig å finne løsninger sammen og reelt diskutere de. Dette er noe vi slipper når vi representerer partiet internasjonalt, sier Frp-politikeren. (Sitat slutt).

VIDEO: «Allahu Akbar» – flyktninger fra Afrika roper islamske slagord på vei til Europa

Les også: Muslimsk terrorisme i Nice – 84 drept – 100 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

UNG JENTE DREPT: Kan du huske dette bildet brukt av norske medier? En ung jente var en av de over 80 menneskene brutalt drept av en muslim og rasistisk hatforbryter i Nice i juli i fjor. Europeiske medier var svært villige til å bruke bilder av drepte migranter, men europeere som var ofre, spesielt barn, ble gjemt vekk for å ikke ødelegge den politiske kampen for åpne grenser. (Foto: Drept jente under Bastille-feiringen i Nice, juli 2016).
TERROR I EUROPA: Europeiske politikere og finanseliten, samt EU, har jobbet for en masseinnvandring av mennesker fra den tredje verden til Europa. Dette har ført til svært mange drap og terrorangrep. Bilder over viser en liten oversikt over områder som har blitt utsatt for terroraksjoner de siste årene.

Les også: Syria-flyktninger kan koste nærmere tusen milliarder

Les også: Syriske kvinner fordømmer menn som drar til Europa

Norske politikerre og menneskrettighetsorganisasjoner ønsker imidlertid at dagens situasjon fortsetter. De ønsker åpne grenser, kaos over Middelhavet og tusenvis av døde mennesker som ender opp på havets bunn eller skylles opp på strendene.

De ønsker et Europa og Norge i stadig konflikt, med forhøyede trusselnivåer og bevæpnede soldater på gater og torg. De ønsker bomber og terrorangrep i Oslo, Stockholm, København, London, Paris og Brussel. Bilder av mennesker uten liv og lemmer og mennesker som løper i panikk, skremmer ikke våre politikere til å tenke nytt.

Les mer: EU-leder: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

Les mer: Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger

DET NYE EUROPA: Tungt bevæpnede soldater på gater og torg kan ses i mange europeiske byer i dag. Et resultat av rødgrønn innvandringspolitikk, med åpne grenser og avvikling av den homogene nasjonalstaten. (Foto: Soldater i Brussel).

Les mer: Fjerner støtte til syke nordmenn – ønsker flere flyktninger og asylsøkere

Les mer: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

«Mer av det samme», sier de og ser på seg selv som store humanister. Og innerst inne vet de at jo flere ikke-vestlige som ankommer deres land, jo flere stemmer får de til sitt parti. Jo mer makt får de og jo lenger kan de holde på den.

Dette er skremmende og viser en ideologisk stormannsgalskap de fleste håpet døde med Hitler, Mao og Stalin.

Les også: «Vi vil ha Armani og Hugo Boss» – flyktninger krever merkeklær

VIDEO: Afrikansk innvandrer vandaliserte fire kirker i Roma

FrP og Tybring-Gjedde fortsetter:

Fra ABC Nyheter:

– Du har tidligere tatt til orde for at redningsskipene i Middelhavet bør fjernes. Er det et alternativ å ha redningsskip der, men at de returnerer migranter til asylsentre i Afrika?

– Hvis man oppretter asylmottak i Afrika og Asia, er det ingen som vil reise den farlige ferden over Middelhavet og betale alle pengene de har til menneskesmuglere. Det er nok av land i Afrika som ønsker flere arbeidsplasser og økonomisk støtte til å drive asylmottakene, svarer Tybring-Gjedde.

– Hvert land praktiserer regelverket ulikt. Vi må enes om nye felles løsninger slik at mennesker ikke dør på den farlige ferden over Middelhavet. (Sitat slutt).

Les også: Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

Les også: Migrasjon som våpen – fremprovoserte strømmer av flyktninger

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

Men som sagt. Slike forslag blir latterliggjort og stoppet. Ingen ønsker en løsning der mennesker kan fortsette å leve trygt i sine nærområder, mens man venter på en løsning på konfliktene. Slik at disse menneskene en dag kan flytte tilbake til sine land, sine nabolag og sine tidligere liv.

Slik at Europa kan fortsette å være Europa. At vi igjen kan få fred og ro i våre land, og de bevæpnede soldatene igjen kan gå tilbake til sine brakker og trene – ikke stå på gatehjørner i våre byer og vente på neste bombe.

TERROR I LONDON: Muslimer kjørte biler inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – skrek «Dette er for Allah»

LIVE STREAM: Terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde i Stockholm – fire drept – 15 skadet

Les også: Muslimsk terrorist (17) ville sprenge bombe i Oslo sentrum

STÅR IMOT: Flere land i Sentral og Øst-Europa har stått imot masseinnvandringen. De trues nå av EU sentralt og politikere fra andre EU-land med sanksjoner hvis de ikke åpner grensene sine. Så langt har land som Polen, Ungarn, Tsjekkia og Slovakia, samt andre nærliggende land nektet. (Foto: Uavhengighetsmarsj i Polen).

Les også: Filippinene 2017 – Oslo 2040? Se hvordan islam terroriserer kristne samfunn

Les også: Hva nå Vesten? Et muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Relatert:

KOMMENTAR: Når skal media og venstresiden ta ansvar for rasismen, opptøyene og volden?

Det snakkes mye fra venstresiden og media om volden, hatet og ekstremismen på høyresiden. Men presidentvalget i USA og G20-møtet i Hamburg har avslørt noe helt annet.

Nemlig at volden, hatet og ekstremismen ikke bare eksisterer på venstresiden, den trives der. Den formelig yrer!

Det hjalp ikke om du var hvit, svart, asiat eller indianer under presidentvalget mellom Trump og Hillary, høsten 2016. Gikk du med Trump-hatt så fikk du juling. Av den tolerante venstresiden. Ikke engang kvinner eller barn slapp unna volden.

Bildene og videoene som kom ut under valgkampen var svært forstyrrende, men også avslørende. Venstresidens påstand om å være de tolerante og inkluderende ble lagt død en gang for alle.

G20-møtet bare bekreftet det. Men for en bekreftelse. Vandalisme av bygninger og biler, tyverier, branner, angrep på politiet og uskyldige mennesker. Folk fra Midtøsten sa det minnet dem om deres eget land. Midt under krigen!

Vandalistene og voldskrigerne var ikke alene. De kom i en flokk og de vandaliserte i flokk. Deres politiske tanker, idegrunnlag og bakgrunn er lik. Rødgrønn. De tilhører det vi i Norge kjenner som Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Rødt og Miljøpartiet. De får støtte fra VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, NRK og TV2.

I Norge har Blitz-huset kunne stå og operere i snart 40 år. Med mursteiner i den ene hånden og en vaffel i den andre, så fikk man fritt spillerom midt i Oslo sentrum. Fredag knuste man vinduer på rådhuset og angrep politiet, mens man på lørdag kunne ha konsert og servere kaffe og vafler, og hadde peace-tegnet på T-skjorta. Politikere og journalister klappet i bakgrunnen og mente det bare var rampestreker. (Halvparten av ungene deres var jo med i miljøet).

Tror du ikke det? Bare spør dem selv. Og sjekk hva journalister stemmer. Men ingen på venstresiden vil ta ansvar. Ingen vil ta avstand. For dette er deres agenda og drøm. Dette er hva de ønsker.

På skoler og universiteter er 9 av 10 lærere i den rødgrønne politiske sfæren. Revolusjonære kommunister sitter som rektorer, lektorer og professorer. Noen har tatt avstand. De fleste ikke. De har bare moderert seg litt. Deres politikk har uten tvil påvirket barna og elevene. Det har ikke vært rom for annerledeshet politisk. Det er venstrepolitikk eller ingenting.

En annen ting er dobbeltmoralen. Når man er oppvokst i Vesten, uten tvil i den mest komfortable, rike og trygge delen av verden – noensinne i jordens historie – og fremdeles er misfornøyd, da er man bortskjemt. Og idiot.

Det er kommet bilder av de voldelige demonstrantene som tar selfies med Apple-telefoner, iført dyre merkeklær og sko. Disse demonstrantene har gått i trygge barnehager og skoler i Vesten, med ballbinger og snille lærere med lilla skjørt og buttons på den hjemmestrikka genseren. De har bodd i trygge gater og forsteder i Vesten. De har fått alt et barn kan drømme om med sine middelklasse-foreldre. De har fått det beste av to verdener. Rikdommen som et fritt marked og kapitalismen har gitt dem, og demokrati og ytringsfrihet til å klage på det.

Så hva får disse ungdommene og menneskene som er født på det mest trygge og velstående kontinentet til å ikle seg svarte klær, bevæpne seg med mursteiner og kniver, og angripe sine egne samfunn? Hva får dem til å rettferdiggjøre vold mot de som er uenige med dem? Som i Hamburg; å angripe politimenn, brenne ned uskyldige menneskers eiendommer og plyndre butikker. (Butikker som i mange tilfeller eies av innvandrere!).

Hvor kommer dette hatet fra? Aggressiviteten? Den kommer etter mange år med hjernevasking og propaganda fra politikerne, media og utdannelsessystemet. Et massivt system som i tiår har fått lyve og bedra befolkningen uten at noen har fått si dem i mot. Dette fordi de gamle radikalerne tok over skolene, media og det offentlige ordskiftet. Men den tiden er forbi. Nå dras kulissene til side, og man kan se ondskapens maskineri i bakgrunnen.

Hvis kapitalisme er noe dårlig, hva skal man erstatte det med? Kommunisme? Sosialisme? Politikk og ideér som direkte har tatt livet av over 100 millioner mennesker og sikkert tre ganger så mange indirekte? Som har gitt oss terror-stater som Sovjetunionen, Kina og Nord-Korea? En ett-partistat med hemmelig politi, angivere og tvang? Hvor mennesker ikke kan skrive, synge eller spille teater? Hvor alle marsjerer i takt til butikker uten varer, til fabrikker uten mening, til leiligheter uten farge?

Hvor alle er «like». Har du hørt noe så dumt? Det går imot hele menneskehetens DNA. Mot millioner av år med evolusjon.

Kommunisme og sosialisme er utopier i en menneskehjerne som aldri har forlatt mamma og pappas hjem mentalt. Man bor i verden – den virkelige verden – men nekter å innse at ingen lenger vasker sokkene dine, gir deg lommepenger eller lar deg sove til klokka 12 på dagen. Da blir man sinna. Hvorfor skal jeg ikke kunne være infantil hele livet? Aldri måtte konkurrere, ikke trenge å få bedre resultater på skole eller jobb, men allikevel være «like mye verdt»?

Et slikt samfunn kan bare eksisterer gjennom kollektivisme. Tvang. Terror.

«Verden er ond og skylder meg alt – jeg er et offer». Dette er hva demonstrantene har blitt tvangsforet av politikerne, media og skolen siden barndommen. At kapitalisme er ondskap og sosialisme er løsningen. (Greit med sort/hvitt tenking også, det gjør det lettere å lukke øyne og ører for nyanser).

Hamburg sist helg er resultatet av dette. Gratulerer, venstresiden. Nok et prosjekt som gikk i dass.

Nå er det på tide å kaste sosialismen, kommunismen, anarkismen og offer-mentaliteten på historiens skraphaug. Der ligger allerede fascismen og nazismen og venter.

La menneskeheten få være fri fra ideologiske utopier og drømmer om «saka», og meningsløs likeverd. Mennesket har rett til å realisere seg selv, til å være fri. Å ha rettigheter som mennesker og muligheten til å sikte mot stjernene. Ikke føle at man har rett på særbehandling eller må ha ti meters ledelse på startstreken fordi man er født med et annet kjønn eller hudfarge. For det eneste man kan drømme om og sikte mot i et slikt «egalitært» samfunn er det siste brødet i butikken. (Les: Venezuela).

Så alle rødgrønne politikere, journalister og professorer – når dere ser volden fra deres meningsfeller i Europa og Vesten – forstå at det er dere som sitter med makten til å snu dette. Dere må si fra klart og tydelig at dette ikke er akseptabelt. Dere må ta deres ansvar.

Nå.

Ad Notam – Kommunismen feilet – miljøsaken tar dens plass

De siste tiårene har venstresiden innsett at sosialismen trenger en ny kampsak. Dette har blitt den såkalte «miljøkampen».Gamle kommunister og sosialister har glidd lett og uten problemer fra røde partier til de grønne.

Man kan si hva man vil om «klimaet» er menneskeskapt eller naturen selv står bak, men det vi vet er at vi kjenner igjen hysteriet (og hatet) i hvordan miljøpolitikken skal påtvinges samfunnet, uansett om du er enig eller ikke.

Men hva er bedre. Å dra milliarder av mennesker tilbake til fattigdom, frykt og utopisk «likhet», eller å dra resten av verden fremover til vestlig standard, frihet og demokrati? Å foreksempel gi afrikanere air-condition, biler og arbeid? Obama, som er en sosialist, fortalte afrikanere at de ikke kunne ha dette.

Tenk litt på den.

Relatert:

Kommentar: Masseinnvandringen er Støres kinderegg

Av Christen Krogvig, samfunnsdebattør

De fleste er klar over at de åpne grensene har forferdelige konsekvenser for de fleste nordmenn. Finansavisen og SSB har vist at fremtidige statsøkonomiske forpliktelser per ikke-vestlig innvandrer var 4,1 millioner kroner i 2013.

Men det er faktisk også noen som drar fordel av masseinnvandringen. Innvandringen resulterer i økt tilbud av arbeidskraft. Den presser lønningene til de lavtlønte ned. Og for de rike er arbeidslønninger ikke inntekt, men kostnad.

Og Støre er rik. Norges rikeste partileder. I dette oppslaget står det at han hadde 2,9 millioner i inntekt og 64,5 millioner i formue i 2014. De ni andre partilederne hadde 8,2 millioner i formue til sammen. Støres likningsformue var med andre ord nesten 8 ganger så høy som summen av likningsformuene til de øvrige partilederne til sammen…

En konkret bransje hvor de rike drar nytte av lave arbeidslønninger er  malerbransjen. Takket være EØS kan utenlandske malere underby de norske. Da Støre skulle male huset fikk han jobben gjort til halv pris takket være polske malere. For den norske arbeiderklassen er EØS-avtalen og den påfølgende sosiale dumpingen, en katastrofe. For den rike overklassen er den en velsignelse. «Vi trenger arbeidskraft», er mantraet.

En annen konsekvens av masseinnvandringen er det at lovlige og ulovlige innvandrere trenger mange boliger. De får rikelig av våre skattepenger, så de kan betale. Resultatet er mangel på boliger og skyhøye boligpriser. Dette er en tragedie for norsk ungdom som  ikke kommer seg inn på boligmarkedet. De norske ungdommene må ikke bare betale det hvite ut av øyet for bolig. De må også betale ekstra skatter for å finansiere boligene til de nyankomne.

Men det finnes et lyspunkt. For noen: De som bygger ut boliger. Boligutvikling bidrar til økt tilbud av boliger. Hvilket er en fordel for boligkjøperne. Men det er heller ingen tvil om at utviklerne har tjent milliarder ekstra fordi masseinnvandringen har økt etterspørselen etter boliger og økt tilbudet av den type arbeidskraft som lager dem.

Dette er mekanismer som Støre forstår. Og smarte Støre ønsker tydeligvis å profittere på de høye boligprisene, og den sosiale dumpingen, som Arbeiderpartiet har skapt ved EØS og masseinnvandring. Nettavisens redaktør, Gunnart Stavrum, skriver følgende konklusjon: «Dersom regnestykket stemmer, får Jonas Gahr Støres slekt en gevinst på 25-30 millioner kroner på boligprosjektet

Ap gjør det dårlig blant norske velgere. Men når de norske velgerne svikter er det desto hyggeligere med en stor muslimsk velgerskare. I følge Nettavisen er det faktisk slik at 80 % av muslimer med innvandrerbakgrunn foretrekker Arbeiderpartiet. Nettavisen oppsummerer det hele slik: «Den norske innvandrerbefolkningen får mer og mer å si ved valg. Stortingsvalget i 2017 kan  bli avgjort av Jonas Gahr Støres appell blant ikke-vestlige innvandrere.»

Selv om et overveldende flertall an nordmenn taper på masseinnvandringen (og speilt den muslimske masseinnvandringen) er den uhyre lønnsom for Støre og en del andre personer med makt. For Jonas Gahr Støre er tragedien som nå rammer Europa, og etter hvert også Norge, en ekte berikelse. Billig arbeidskraft, skyhøye boligpriser og mange ekstra stemmer er Støres kinderegg. Tiden vil vise om den gjeveste premien i Kongeriket, jobben som statsminister, er inkludert i Støres kinderegg.

Ap-politiker 2016: «Sylvi Listhaug er en nazist». 2017: «Sylvi Listhaug er en jævla rasistkjerring!»

Gjermund Orrego Bjørndahl fra Arendal er i mediene igjen.

Denne gangen skal han ha kommentert på integreringsministerens Facebook-side.

Les også: Miljøpartiet De Grønne-politiker kaller Sylvi Listhaug heks – vil gjeninnføre heksebrenning

ARBEIDERPARTIET: Gjermund Orrego Bjørndahl representerer Arbeiderpartiet. (Skjermbilde/Facebook).
LINKEDIN: På LinkedIn står Bjørndahl oppførst som kommunestyrerepreentant, tidligere kommunpartileder og sentralstyremedlem i AUF. (Skjermbilde/LinkedIn).

Les også: Eks-terrorist Lars Gule mener FrP har skylden for muslimsk ekstremisme

Fra VG.no:

Ap-politikeren viser forståelse for at mange vil reagere på språkbruken hans, men sier selv at dette er «min måte å uttrykke meg på».

– Burde en som deg, en politiker med flere verv og lærerjobb, bruke en slik språkbruk i sosiale medier?

– Det er en debatt i seg selv om hva man kan si og hva slags ordbruk man kan bruke. Jeg forstår at det er noe man kan diskutere, sier Bjørndahl, før han legger til:

– En statsråd som Listhaug, som til de grader snakker andre ned gjennom sin retorikk og politikk, må tåle den typen uttalelser. (Sitat slutt).

Bjørndahl nekter imidlertid å beklage uttalelsen.

Fra Dagsavisen:

Bjørnhaug som blant annet sitter i bystyret i Arendal for Arbeiderpartiet og jobber som lærer, sier han ikke beklager utspillet.

 – Nei, overhodet ikke. Den uttalelsen, som jeg mener jeg kan forsvare, står jeg 100 prosent inne for, sier Bjørndahl til avisa. Han sier også at han mener at Listhaug, «som til de grader snakker andre ned gjennom sin retorikk og politikk, må tåle den typen uttalelser.»
Arbeiderpartiets partisekretær, Kjersti Stenseng, sier til Nettavisen at hun mener Bjørnhaugs ordbruk ikke hører hjemme i det politiske ordskiftet.

– Nå skal jeg aller først ta en prat med ham. Dette tolererer vi absolutt ikke, sier hun til avisa. (Sitat slutt).

Det blir også spekulert om Bjørndahl var under påvirkning av rusmidler da han skrev innlegget på Facebook. Dette tilbakeviser imidlertid læreren ved Sam Eyde videregående skole.

FLYKTNINGBARN: Bjørndahl (t. h. med briller) er en svært aktiv flyktningaktivist og er her avbildet med nyankomne flyktningbarn i Norge. Bak i bildet kan vi skimte Arbeiderpartiets leder, Jonas Gahr Støre. (Foto: Facebook).
MINDREÅRIGE ASYLSØKERE: Bjørndahl har stilling som fast profesjonell verge for enslige mindreårige asylsøkere gjennom Fylkesmannen i Aust-Agder og Vest-Agder. (Skjermbilde/LinkedIn).

Les også: TV2-reporter kaller FrP-velgere for “rotter”

«Sylvi Listhaug er nazist»

I fjor gikk den profilerte Arbeiderpartipolitikeren og læreren ut på sosiale medier og kalte regjeringens politikk for «nazistisk».

Det var i april 2016 at flyktningaktivisten gikk ut og sa han ikke skulle feire 17. mai, fordi den norske regjeringen ifølge ham «førte den mest menneskefiendtlige politikken i Europa».

Han gikk også da ut mot Listhaug og mente at hun bedrev «nazistisk propaganda og politikk».

Fra Bjørndahls Facebook-innlegg:

– I sin tale til landsmøtet i FrP anklager Siv Jensen muslimske grupper for å være verre enn nazistene. Dette uten å selv reflektere over at hun og Listhaug er dem i europeisk politikk som nettopp er egnet til å sammenligne med nazistisk propaganda og politikk. (Sitat slutt).

2016: Slik så det ut på Gjermun Orrego Bjørndahls Facebookside i april 2016. (Skjermbilde/Facebook).

Bjørndahl har i tillegg til verv som Arbeiderparti-politiker også stillingen som leder av oppvekstkomiteen og jobber til daglig som lærer på Sam Eyde videregående skole i Arendal, hvor han har norsk, historie og samfunnsvitenskap som fag.

VIKTIGE VERV: Gjermund Orrego Bjørndahl er politiker for Arbeiderpartiet leder av oppvekstkomiteen i Arendal kommune og lærer på Sam Eyde videregående skole. Det hindrer ham ikke å omtale andre partier og politikere for nazister, samt skrive hetsende meldinger på sosiale medier. (Skjermbilde/Facebook).

Du kan lese Frieords omtale av Bjørndahls tidligere hets her:

Ap-politiker nekter å feire 17. mai og kaller Sylvi Listhaug nazist

Han skal i oktober i fjor også ha vært involvert i en offentlig krangel med en en annen politiker og måtte da gå ut med en unnskyldning for det som blir beskrevet som personangrep overfor bystyret i Arendal.

Her er noen av Bjørndahls uttalelser og bevegelser på på nettet:

KORANEN: Ap-politikeren omtaler Hege Storhaug sin bok som “rasistisk propaganda”. Men koranen, som omtaler kvinner som mindre verdt enn menn og oppfordrer til drap på ikke-troende, mener Bjørndahl imidlertid er akseptabel lektyre. (Skjermbilde/Facebook).
LIKER MASSEMORDER: Che Guevara drepte personlig hundrevis av mennesker. Barn, kvinner, leger og lærere(!), ingen slapp unna hans blodtørstige ønske om et kommunistisk paradis. Homofile ble sendt i arbeidsleire. Han omtalte også mørkhudede som late og uten mulighet for å skape noe som helst. Dette er en person Bjørndahl har trykket “liker” på. (Skjermbilde/Facebook).

Hadia Tajik (Ap) snek på T-banen – slapp å betale bot

Den tidligere statstråden i Arbeiderpartiregjeringen fra 2012 og til de mistet makten ved siste stortingsvalg.

Tajik (33) hadde vært i NRK-studioet på Marienlyst og var på vei tilbake til Stortinget da hun ble stoppet av kontrollører.

– Det er dessverre riktig at jeg ikke hadde kjøpt billett da jeg tok t-banen fra Majorstuen til Stortinget etter å ha deltatt på Politisk kvarter på NRK i morges. Jeg glemte det rett og slett, og beklager det. Jeg innså tabben da jeg ankom Stortinget stasjon, og meldte meg selv til billettkontrollørene.

Tajik slapp imidlertid å betale noen bot da kontrollørene anså henne for å være en jevnlig bruker av offentlig transport og aksepterte hennes unnskyldning.

Jens Stoltenberg og bilsaken

Den mest kjente historien fra Arbeiderpartiets representanter ute i trafikken er da tidligere statsminister Jens Stoltenberg rygget inn i en bil på Diakonhjemmets parkeringsplass på Vindern.

Ifølge vitner skal Stoltenberg ha gått ut og sjekket om det var noen skader. Han skal så ha latet som om han skrev ned sitt navn og festet det til vindusviskeren før han satt seg i bilen og kjørt fra plassen.

Da et vitne gikk frem til den bulkede bilen viste det seg at statsministeren kun hadde lagt igjen en parkeringslapp.

Fra Dagbladet:

– Jeg har lest om sjåfører som stikker av, og at det er noen som er så frekke at de bare later som de skriver noe på lapper som de fester under vindusviskeren. Og så var jeg også litt nysgjerrig, det er jo ikke hver dag jeg ser en mann som Jens Stoltenberg i en slik situasjon, sier Roar Berg Nielsen.

– Da jeg kom fram til Volvoen, tittet jeg på lappen som var festet under vindusviskeren. Da fikk jeg sjokk. Det var bare en parkeringsbillett. Stoltenberg hadde verken skrevet navn eller telefonnummer på papirbiten. Jeg trodde ikke det var mulig, sier Roar Berg Nielsen.

– Jeg var jo helt sikker på at det var Jens Stoltenberg. Politiet bekreftet at Saaben var registrert på Det norske Arbeiderparti og at Volvoen var en leasingbil. Hos Arbeiderpartiet bekreftet de at Saaben ble disponert av Stoltenberg den aktuelle dagen. Den andre bilen tilhørte et ektepar fra Oslo, sier Roar Berg Nielsen. (Sitat slutt).

SNIKER OG BULKER: Arbeiderpartiets representanter sniker på t-baner og kjører fra bilbulker. (Foto: Regjeringen.no).

Det kom senere frem at bilbulkingen kostet den andre bileieren ca. 8.000 kroner å reparere skadene. Dette skal ha blitt betalt av Arbeiderpartiet etter at Stoltenberg ble konfrontert med hendelsen.

90-åring fikk ikke plass på eldrehjem – tok sitt liv

Den gamle mannen ble funnet død i sin bolig for ett og et halvt år siden og det ble konstatert at han hadde tatt sitt eget liv.

Før dette hadde 90-åringen opplevd beinbrudd i ryggen og fikk plagsomme smerter. Livet hans ble etterhvert uutholdelig og han søkte derfor på plass hos Eslövs kommune for en plass for pleietrengende.

Les også: Sverige: Kastet ut eldre og pleietrengende – flytter inn hundrevis av flyktninger

Les også: Sjokktall fra Sverige: 32.800 kroner i måneden i bidrag for en innvandrerfamilie

Han ble imidlertid nektet plass og fikk forklart at han sto «sist i køen», noe som førte til at han tok sitt eget liv.

Mannens datter beskriver overfor Skånska Dagbladet at farens død er et eksempel på hvordan samfunnet svikter den eldre generasjonen.

– Det er et svik fra samfunnet at han ikke kunne få en plass på et hjem, sier hun til avisen.

Les også: Sverige: 72-årig ektemann lå ved siden av død kone i sin egen avføring i fire dager – ble nektet behandling og døde selv

Les også: Sverige: Handikappede kastes ut av boliger – erstattes av flyktninger

Datteren anmeldte også kommunens behandling av faren til IVO (Inspeksjonen for pleie og omsorg), uten resultat. Svenske myndigheter valgte å ikke ta affære, men henviste kvinnen til forvaltningsretten for å overklage kommunens vedtak.

Dette fikk datteren til å gi opp, skriver Skånska Dagbladet.

Les også: 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige

Les også: Asylsøkere nektet å flytte fra slott i Sverige

Sverige opplevde en lignende og grusom sak i 2013, da en 84 år gammel kvinne tok sitt eget liv etter å ha blitt nektet omsorgsbolig. Hun hadde da ventet i over 3 år på hjelp.

Det var under et møte med kommunen hvor kvinnen ble informert om at hun og ektemannen ikke ville få noen plass at hun gikk bort til et vindu og hoppet i døden.

Forskjellsbehandling

I 2012 skapte Gustav Kasselstrand, en tidligere leder for Sverigedemokraternas ungdom, opprør på sosiale medier da han spilte inn en video som skildret hvordan han selv sjekket inn på et slott som Migrationsverket og svenske myndigheter hadde gjort om til et asylmottak.

Som i Sverige, også i Norge

Frieord har tidligere skrevet om hvordan en slik kommunepolitikk også føres i «verdens beste og rikeste land», Norge.

Les mer: 90-åring nektes sykehjemsplass i Trøndelag – kommunen ønsker asylmottak

Les mer: AP-ordfører i Nordland: Sender hjem syk 92-åring fra sykehjem – ønsker 50 flyktninger til kommunen

Les mer: Haugesund: Vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger