TYSKLAND: Barnefamilie på sykkel brutalt overfalt av fire menn med «arabisk utseende»

Et ektepar med var ute og syklet med barna sine da fire menn med arabisk utseende sperret sykkelstien for dem. Barnefaren ringte med klokken sin for å vise at de kom syklende, noe som i arabisk kultur anses for å krenke deres ære.

Les også: Kvinne overfalt av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på lyse dagen

Familien måtte stoppe som følge av at mennene ikke flyttet på seg. Da gikk mennene løs på ekteparet med slag og spark. Det skal ha vært flere vitner til overfallet men ingen kom til ekteparet og barnas unnsetning. Mannen ble så brutalt mishandlet at han måtte hentes av ambulanse.

Les også: Tine brutalt overfalt av syrisk flyktning da hun asvsløre mobiltyveri

Relatert:

VIDEO: «Gå ned på knærne og sug min k*** din svenske hore, Allahu Akbar!» – arabere med videobeskjed til svensk jente

«Hør etter din svenske hore, vi arabere er her for å ta over ditt fuckings land, så gå ned på dine fuckings knær og sug min kukk, din svensk lille hore. Allahu Akbar! Allahu Akbar, din hore».

RASISME OG HETS: Den grove rasismen mot den svenske jenta ble avsluttet med islamistiske slagordet «Allahu Akbar».

Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Det var klokken 03.00 på natten at Elsa (97) våknet av at fire arabiske menn stod over henne på soverommet.

De hadde kommet seg inn ved å knuse et kjellervindu i huset hennes. De muslimske mennene dro den eldre svenske kvinnen ut av sengen og slo henne i ryggen, før de kastet henne på gulvet. Deretter tok en av mennene opp en skrutrekker som han puttet mot kvinnens hals og truet henne på livet med.

Mennene gikk så gjennom alle kvinnens verdisaker, som en TV, telefoner, bankkort og smykker, inkludert gifteringen fra hennes avdøde ektemann. De tok også ut mat fra kvinnens kjøleskap.

INGEN HENSYN: Fire muslimske innvandrere som hadde fått komme til Sverige for ett nytt liv, valgte å rane eldre svenske kvinner som takk. Slik så det ut hos den 97-årige kvinnen etter at mennene brutalt hadde dratt henne ut av sengen og mishandlet henne. (Foto: Politiet).

Hele to timer skal mennene ha holdt på i kvinnens hjem, før de dro fra huset til en minibank hvor de gjennom ni uttak fikk ut 15.000 kroner. De skal også ha forsøkt å fylle drivstoff på en bil med kortet.

Noen dager senere forsøkte de muslimske innvandrerne å bryte seg inn i en 95-årig kvinnes hus, men avbrøt innbruddet uten å rekke å mishandle eller rane kvinnen.

Da de flyktet fra plassen ble de stoppet av en politipatrulje, hvor det ble funnet tyvegods i bilen fra da de ranet 97-åringens hjem noen dager tidligere.

Den 5. desember falt dommen i Malmø tingrett. De ble alle funnet skyldige i grovt tyveri, bedrageri og forsøk på bedrageri. Aktor hadde lagt ned påstand om åtte års fengsel, men dommerne ga mennene betydelig lavere dommer.

Haiderat Salim (28) ble dømt til fengsel i fem og et halvt år.

Mohammed Al Agawi (20) fikk fire års fengsel, samt utvises fra Sverige i 10 år.

Aladdin Al Arabi (18) fikk to år og ni måneder fengsel

Mansour Alzafiri (18) som skal ha vært 17 år da ranet ble utført, fikk ett år og ti måneders lukket ungdomstjeneste. Alzafiri skal imidlertid en gang tidligere ha oppgitt at han var minst 5 år eldre enn han nå oppgir, men har endret alderen sin i ettertid.

MIGRATIONSVERKET: Ifølge de svenske myndighetene så velger man å tro på asylsøkernes alder utifra fra de selv opplyser. Dette avgjør blant annet om man får bli i landet, hvilken behandling man får av det offentlige og som i denne saken, lengden på straffen etter en forbrytelse. (Kopi av Migrationsverkets behandling av en av straffedømte).

Tre av de dømte skal ha fått lavere straffer på grunn av ung alder. Du kan lese hele dommen mot mennene her.

Men saken slutter ikke der. Det hele har en uhyggelig bakgrunn, da det viser at mennene ikke valgte disse husene tilfeldig. Haiderat Salim, som fikk den strengeste dommen av de fire muslimske innvandrerne, skal nemlig ha jobbet innen hjemmetjenesten til kommunen. Gjennom sin jobb hadde Salim informasjon om alle de eldre og syke som fikk besøk og stell, og kunne dermed plukke ut de eldste og letteste ofrene for innbrudd og ran.

Gassangrep på T-banen i Berlin – politiet søker etter arabiske menn

Det var den 29. oktober i 2016 k lokken 22.25, at tre menn med arabisk utseende befant seg på en T-banevogn på linje 8 i Berlin.

Uten forvarsel tar de frem en ukjent irriterende gass og sprayer et tilfeldig offer. Da offeret faller til bakken sparker de tre mennene ham i hodet.

Les mer: Iraner dytter svensk kvinne (20) i døden foran T-banen i Berlin

OVERVÅKINGSBILDE/POLITIET

Les mer: TYSKLAND: Asylsøker arrestert for det brutale angrepet på kvinne på togstasjon

Les også: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

Da en kvinne ser overfallet og truer mennene med å ringe politiet, blir også hun sprayet med gassen.

Gjerningsmennene gikk av på Leinenstrasse i Neukölln og politiet har ennå til gode å identifisere eller finne mennene.

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

Les også: Enslige flyktningbarn tente på hjemløs mann på T-banen i Berlin

OVERVÅKRINGSBILDE/POLITIET

Les også: Terror på togstasjon i Tyskland – øksedesperado amok – syv personer skadet – 13-årg jente hugget i armen

Les også: Asylsøker dyttet politimann i døden foran tog i Spania

Man har heller ikke lykkes å finne det mannlige og kvinnelige offeret.

Myndighetene i Berlin har derfor lagt ut bilder av de arabiske mennene som angrep de to personene og ber nå vitner eller publikum med hjelp å identifisere og finne dem.

Les også: Tyskland introduserer kvinne-vogner på tog etter muslimske voldtektsbølger

VIDEO: Ung jente overfalt og ranet av utenlandsk gjeng på T-banestasjon i Østerrike

I kommentarfeltet og på sosiale medier er mennesker ikke imponert over utviklingen i Tyskland eller myndighetenes håndtering av saken.

Det er kjedelig at det skal ta så lang tid å få ut disse bilene for offentligheten. Men jeg regner med at Ingo, Peter og Günther (ironi) snart blir identifisert og har gode utsikter til å bli resosialisert tilbake til samfunnet.

Dette er det Tyskland som vi gjerne og godt lever i.

Kan man ikke tilby disse politiutdannelsen i Berlinpolitiet, slik at de kan fortsette oppførselen sin.

Les også: Muslim ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre med kniv på togstasjon i Tyskland

Les mer: Arrestert: Sigøynere bak det brutale overfallet på en kvinne på T-banen i Berlin

OVERVÅKRINGSBILDE/POLITIET.

Les også: Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne (24) ned på skinnegangen på T-banestasjon

Les også: Tyskland: Kathrina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

Hva er poenget med kameraer hvis man bruker 12 måneder på å offentliggjøre bilder? Det er vel ikke utenkelig at disse «mennene» har begått nye forbrytelser det siste året. Men i Berlin så spiller det jo ingen rolle lenger, Berlin bare administrerer kriminalitet.

Herlige menn. «La oss komme inn, mamma Merkel!». Man må ha medfølelse og forståelse for sønner på avveie. Sannsynligvis har offeret provosert dem og er den virkelige skyldige i denne situasjonen.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

Les også: «Rasister!» – mann forsøkte å drepe svensk mann på toget da muslimsk kvinne måtte vise billetten sin

SVERIGE: 23-åring henrettet på åpen gate – mistenkes for å ha vært med på grov gruppevoldtekt

En 23-åring med arabisk bakgrunn skal ha blitt skutt ihjel på åpen gate i noe som ligner på en ren henrettelse. Mannen skal blant annet ha fått flere skudd i hodet fra nært hold, noe som tyder på hevn.

To menn ble observert løpende fra plassen.

Araberen skal ha sittet siktet for deltakelse i en svært grov gruppevoldtekt som fant sted i fjor. Seks arabiske menn skal ha lurt en kvinne inn i et kafelokale i Helsingborg, hvor hun ble dratt ned i kjelleren og gruppevoldtatt av mennene.

Kvinnen skal blant annet ha blitt truet med en pistol. Deretter ble hun tvunget til orale, vaginale og anale samleier. Ved et tilfelle ble hun voldtatt av to menn samtidig.

Les mer: 16-åring skutt ihjel på bussholdeplass i Malmø – Antirasistisk Senter trivialiserer drapet

CAFE VATTENPIPAN: Her i denne kafeen skal en kvinne ha blitt gruppevoldtatt av seks arabiske menn. De skal blant annet ha truet henne med en pistol. (Foto: Facebook).

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Voldtekten skal ha vart i flere timer og kvinnen hadde ingen muligheter for å redde seg ut av lokalene. Alle mennene hadde tolkebehov på arabisk, inkludert den nå drepte 23-åringen. Han skal tidligere være dømt for brudd på narkotikaloven og tyveri.

Han skal ha sittet fengslet som mistenkt i voldtekten og kidnapping i flere måneder, men i høst slapp han og flere av de andre løs på grunn av mangel på bevis.

To av de seks mennene, Khaled Azez Hegrs (28) og Tareq Bakkar (23) ble i januar dømt av tingretten i Malmø til fire års fengesl og utvisning fra Sverige, samt et felles erstatningskrav på 264.000 kroner til kvinnen.

Les også: Krig i Malmø – fire skuddepisoder på en dag – mann skutt med 22 skudd – barnefamilie beskutt – bussjåfør beskutt på jobb

DØMT: To av voldtektsmennene ble i januar dømt i Malmø tingrett til fire år i fengsel, samt utvisning fra Sverige. (Foto: Frieord.no)

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Ifølge informasjon funnet av Fria Tider hos Kriminalvården, så er Khaled en såkalt «statsløs» person og påstår at han har flyktet fra Kuwait etter at landets regjering og sikkerhetspoliti ikke aksepterte hans relasjon til en kvinne. Han kom til Sverige i 2010, men har fått avslag på sin asylsøknad hos alle instanser. Til tross for dette tillot svenske myndigheter at han oppholdt seg i landet fordi han mangler identifikasjonspapirer.

Nå er han altså dømt for en grov voldtekt.

VIDEO: Kaos i Malmø – nyttårsfeiring ser ut som krigssone

FLYKTNINGER VELKOMMEN TIL MALMØ: Den svenske storbyen Malmø reklamerer for seg selv som en flyktningby. Men byen har også et svært stort problem med drap, grov kriminalitet og lovløshet. (Foto: Frieord.no).

Relatert:

Peter Springare får støtte fra dansk politikollega: «Det ser helt likt ut i Danmark»

FÅR STØTTE: Den svenske politimannen får støtte fra en kollega som jobber i København. Han forteller at det ser helt likt ut i deres hverdag og at det «stort sett ikke finnes noen danske navn i deres døgnrapporter». Han omtaler også de kriminelle innvandrerne som «uoppdragne og uintegrerbare». (Foto: Facebook).
FÅR STØTTE II: En politimann i Stockholm støtter sin kollega fra Örebro og forteller at dette er politiets hverdag. «At vi ikke kan prate om at andre generasjonsinnvandrere fra Midtøsten og Afrika er så kraftig overrepresenterte ved grove forbrytelser er sørgelig. Hvordan skal det noensinne kunne bli en forbedring om dette ties ihjel?», skriver politikollegaen. (Foto: Facebook).

Les mer: Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere

Les mer: Norsk politiinspektør innrømmer sannheten om kriminaliteten i Norge

Relatert:

Oslo: Pistolran på Torshov, knivran på Kalbakken og Tøyen, samt slagsmål i stua med innbruddstyv på Grünerløkka

VIDEO: Politibetjenter forsøkt drept av innvandrermobb – fikk kastet molotovcocktail på seg

Her er noen videoer av mennesker som bor i disse områdene. De presenterer seg selv gjennom rap-videoer. I videoene snakker de om narkotika, drap og den elendighet de har laget for seg selv.

Relatert:

Mann slått ned og ranet i Lillestrøm

Den ene gjerningsmannen beskrives som rundt 180 cm høy, med halvlangt, mørkt hår med mulig midtskill. Han skal ha hatt på seg en svart, åpen skinnjakke og lyseblå dongeribukser. Mannens kroppsbygning beskrives som kraftig og mulig godt trent.

Ifølge fornærmede var han ikke etnisk norsk, men mulig fra området rundt Midtøsten. Han skal ha snakket godt norsk, men litt gebrokkent.

Gjerningsmann nummer to beskrives som litt tynnere og noe høyere enn den første gjerningsmannen. Han har ifølge fornærmede samme etniske opprinnelse som gjerningsmann 1. Snakket godt norsk, men litt gebrokkent, skriver Romerikes Blad.

Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger – løy til politiet for å unngå «rasisme»

Stockholmsyndromet slo ut i full blomst for den venstreorienterte tyske politikeren Selin Gören, som er talskvinne for den venstreorienterte ungdomsorganisasjonen Solid. Solid er en del av kommunistiske og sosialdemokratiske partiet Die Linke.

Det var i januar at 24-årige Selin Gören ble overfalt og gjengvoldtatt av tre flyktninger mens hun jobbet som flyktningaktivist i den tyske byen Mannheim.

Overfallet skal ha skjedd på en lekeplass på nattestid og den kvinnelige flyktningaktivisten skal ha blitt tvunget til å utføre ulike seksuelle handlinger på de tre flyktningene.

Les mer: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

D
STÅR FREM: Flyktingaktivisten Selin Gören går nå ut og oppfordrer alle ofre for flyktningvoldtekter å fortelle sannheten. Ikke la politisk korrekthet eller frykten for økt rasisme mot flyktningene stoppe en anmeldelse av kriminelle handlinger, sier Gören til det tyske magasinet Spiegel. (Foto: Privat/Facebook).

Løy til politiet av frykt for rasisme

Gören skal ha gått rett til politiet etter gjengvoldtekten men unnlot å fortelle om etnisiteten til mennene eller at de hadde arabisk bakgrunn og snakket enten kurdisk eller farsi.

Ifølge henne selv skal hun ha blitt sint da politiet spurte om det var migranter som hadde forgrepet seg på henne.

Istedenfor løy den kvinnelige venstreaktivisten og sa at mennene snakket tysk og hadde stjålet hennes veske.

Les mer: Flyktningbarn pågrepne for gjengvoldtekt i Sverige

Etter å ha blitt overtalt av en venninne, skal hun 12 timer senere ha forandret mening og gikk tilbake til politiet og fortalte sannheten. Dette etter at det kom frem at en annen kvinne i området også skal ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep i det samme tidsrommet.

Gören innrømmet hele saken i den siste utgaven av det tyske bladet Spiegel om at det var reaksjonene etter de massive seksuelle overgrepene i Køln på nyttårsaften som var årsaken til at hun løy. Hun ønsket ikke å skape «mer hat mot migranter i Tyskland».

Over 1.000 flyktninger og asylsøkere ha forgrepet seg seksuelt på hundrevis av tyske jenter og kvinner utenfor Kølnerdomen, noe som skapte overskrifter i medier verden over. Tyske medier og politimyndigheter prøvde først å skjule overgrepene, men alternative nyhetssider og sosiale medier sørget for at omfanget av overgrepene kom frem til allmennheten.

Les mer: Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

D
MUSLIMSKE OVERGREP: Tusenvis av asylsøkere og flyktninger med muslimsk bakgrunn sto bak hundrevis av seksuelle overgrep mot tyske jenter og kvinner på nyttårsaften i Køln. Etter massiv kritikk fra sosiale medier og avsløringer om mørklegging fra både media og politiet, så gikk tyske myndigheter ut med bilder av noen av overgriperne som ble fanget på overvåkingskameraer utenfor jernbarnestasjonen i byen. (Foto: Politiet).

Åpent brev til en fiktiv migrant

Selin Gören skrev etter gjengvoldtekten også et åpent brev til en fiktiv migrant på Facebook med følgende beskjed:

– Jeg er veldig lei meg for at din sexistiske og grenseløse behandling av meg kunne bidra til å skape mer aggressiv rasisme.

– Jeg ønsker å skrike… Jeg vil ikke stå passivt på sidelinjen og se på, og det kan skje at rasister og bekymrede borgere kan navngi deg som problemet. Du er ikke problemet. Du er vanligvis et fantastisk menneske som fortjener frihet og trygghet like mye som noen annen.

Hun avsluttet med å fortelle andre ofre for kriminalitet om å ikke være redde for politisk korrekthet.

Les mer: Kvinne ble overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon – fikk beskjed om farge håret mørkt av politiet

Gören, har selv bakgrunn fra Tyrkia og sier at hennes meninger om flyktninger og migranter ikke har endret seg spesielt, men at hun nå er redd for menn med arabisk bakgrunn.

Saken til Gören kommer i kjølvannet av en grov overgrepssak fra byen Kassel. Der skal tre skolejenter i alderen 16-18 ha blitt seksuelt misbrukt i ukesvis på offentlig transport, men turte ikke å fortelle om det av «frykt for å bidra til diskriminering av flyktninger».

Ifølge den tyske aktivistgruppen GESA (Aktive sammen mot seksuell vold), så skal antallet seksuelle overgrep i Tyskland ha økt som følge av den massive innvandringen av mannlige flyktninger.

Les mer: Kvinnelig student ga husly til ulovlig migrant – ble voldtatt og drept i sitt eget hjem

Flyktninger og asylsøkere overrepresentert

En rapport laget av Tysklands innenriksdepartement som ble publisert i mai, viste at migranter bosatt i landet står bak en svært stor andel av kriminaliteten i forhold til sitt folketall.

Rapporten fant at 70 prosent av alle lommetyverier ble begått av utenlandske personer, hvorav asylsøkere sto for 34 prosent av disse igjen.

Utenlandske personer sto også for 40.2 prosent av alle innbrudd og 43.5 prosent av alle butikktyverier.

Dette ble imidlertid lagt lokk på under pressekonferansen da rapporten ble offentliggjort. Innenriksminister Tomas de Mazière fokuserte imidlertid på «politisk motivert kriminalitet utført av høyreekstreme».

Dette til tross for at disse handlingene utgjorde et betydelig mindretall i forhold til forbrytelsene begått av migranter og også kriminalitet begått av venstreekstremister.

Les også: Flyktninger voldtok og drepte pensjonert ektepar i Spania

Relatert:

Irakere voldtok utviklingshemmet svensk jente – får bli i Sverige

Den 16 år gamle jenta hadde hatt et forhold med en av de irakiske mennene. Forholdet hadde tatt slutt, men en kveld i oktober 2009 hadde de bestemt seg for å treffes i mannens leilighet i Helsingborg. De skulle spise middag og ha en hyggelig kveld sammen. Da jenta kom til leiligheten skal irakeren derimot ha ringt etter to kamerater.

Jenta har i avhør fortalt at eks-kjærestens to kamerater skal ha sagt til henne «vi skal knulle deg». Til tross for at hun sa at hun ikke ville, dro de henne med vold inn på soverommet, der hun ble voldtatt både oralt, vaginalt og analt av alle tre mennene.

Ekskjæresten og den ene av hans kamerater har nå stått tiltalt for den brutale gjengvoldtekten. Den tredje mannen som også deltok har derimot sluppet tiltale.

Helsingborg tingrett dømte de to mennene, Ghazi Ali Khoder (født 1988) og Lukman Suleiman Taher (født 1988) til tre år og seks måneder i fengsel for grov voldtekt.

Lukman Taher er irakisk statsborger, men aktor i saken krevde ikke utvisningsvedtak på mannen, så han får bli i Sverige etter endt soning.

Begge irakerne er også dømt til i fellesskap å betale kvinnen 165.000 kroner i erstatning.

Saken mot de irakiske mennene ble først henlagt av politiet, men etter at en av dem ble innblandet i en annen kriminalsak ble det igangsatt ny etterforskning.

Ble ikke vekket under ramadan – da brente araberne ned sitt eget asylmottak

Bråk mellom arabere og andre folkeslag har blitt vanlig på et asylmottak som er etablert i et konferansesenter i Düsseldorf.

Volden kulminerte på tirsdag ved innledningen av den muslimske høytiden ramadan, da en storbrann startet i bygget som ligger i nærheten byens internasjonale flyplass.

70 brannmenn fikk innkalles for å stoppe brannen i bygget, som huser 282 asylsøkere, ifølge den tyske avisen Express. Samtlige 130 personer som befant seg i lokalene ble reddet ut, men 21 av dem ble røykforgiftet.

dusseldorf
ASYLSØKERE TENTE PÅ ASYLMOTTAKET: Asylsøkere som var misfornøyd med at de ikke ble vekket til ramadan-frokost tente like godt på hele asylmottaket. Nå har hundrevis av dem mistet både seng og eiendeler. 21 er også røykskadet.

De personene som mistenkes for mordbrannen er arabere fra Marokko, Algerie, Syria og Irak.

Det skal ha vært bråk mellom araberne og innvandrere fra Afghanistan og Iran. Størstedelen av sikkerhetspersonalet er dessuten iranere, som ytterligere har eskalert konflikten.

Ifølge flere marokkanere som Express har snakket med var motivet til brannen at araberne anså at andre asylsøkerne «med vilje» valgte å ikke vekke araberne før en ramadan-frokost på asylmottaket på tirsdag morgen.

– Brannen skjedde fordi vi vil vekk herfra, sier en av araberne til Express.

Så sent som for tre uker siden startet en brann i en madrass på det samme asylmottaket, men brannen ble slukket før den spredte seg.

De mistenkte mennene har blitt innbrakt av politiet og de andre asylsøkerne har blitt flyttet til andre asylmottak.

Kvinnelig bartender slått ned av muslimer

I andre relaterte ramadan-nyheter, så skal en kvinnelig bartender i Frankrike ha blitt slått ned fordi hun serverte alkohol under ramadan.

En gruppe arabiske menn i den franske byen Nice skal ha truet og mishandlet en kvinnelig bartender. Kvinnen som som selv kommer fra Tunisia var alene på jobb, da to forbipasserende menn plutselig stormet inn i lokalene.

d
BANKET OPP AV MUSLIMER: En kvinnelig bartender i den franske byen Nice fikk både drapstrusler og blåmerker etter at to muslimer kom inn i baren der hun jobber og banket henne opp. (Foto: Illustrasjonsbilde).

– De pekte på alkoholflaskene på disken og en av dem sa til meg på arabisk at jeg burde skamme meg for å servere alkohol under ramadan, forteller kvinnen til Nouvel Obs.

En av de muslimske mennene skal også ha truet kvinnen med ordene: «Hvis jeg var Allah så skulle jeg henge deg».

De to mennene skal så ha forlatt baren, men kom tilbake kort tid etterpå og slo kvinnen i ansiktet slik at hun falt til bakken.

Mishandlingen ble fanget av overvåkingskamera og er politianmeldt. Kvinnen fikk blåmerker og er sjokkert over hendelsen.

– Å servere alkohol betyr ikke at jeg ikke følger mine religiøse plikter. Jeg gjør det fordi jeg er en bartender. I Tunisia gjør jeg samme jobb og har aldri hatt noen problemer, forteller kvinnen.

– Jeg kan ikke forstå at jeg kan bli angrepet slik her i Frankrike, som er frihetens land, avslutter hun.

Mennene som angrep kvinnen har blitt identifisert, men har ennå ikke blitt pågrepet.

Fire drept i Israel

Fire personer ble drept og seks skadet da to palestinske menn åpnet ild mot et kjøpesenter i den israelske byen Tel Aviv i går.

Begge palestinerne er arrestert, hvorav en blir behandlet for skuddskader etter å ha blitt skutt av politiet.

D
FIRE DREPT: To palestinere skal ha skutt og drept fire israelere og skadet ytterligere seks under et terrorangrep i den israelske byen Tel Aviv på onsdag. (Foto: NY Post).

De to skal ha vært ikledd mørke dresser og sittet og spist ved en restaurant på kjøpesenteret, før de plutselig åpnet ild mot uskyldige forbipasserende.

Angrepet kom samtidig som muslimene starter sin ramadan-feiring og noen har spekulert i at angrepet har sammenheng med dette. Angrepet skal også ha blitt feiret av palestinere på Vestbredden og Jerusalem, der man delte ut godteri til bilister.

Siden sist oktober har 29 israelere blitt drept og hundrevis såret etter muslimske terrorangrep i Israel.

Over 200 palestinere har også blitt drept, to tredjedeler av dem mens de utførte terrorangrepet eller angrep israelisk militære tropper.

Afrikanere og arabere mishandlet mann som ville beskytte sin hund

En grov voldsepisode fant sted sist søndag morgen, når en ung mann var ute og gikk en tur med hunden sin i Grøfthøjparken i Viby ved Århus.

På veien møtte han fire menn med innvandrerbakgrunn. Ifølge offeret skal voldsmennene ha hatt afrikansk og arabisk bakgrunn.

Mennene begynte å håne hunden hans, som er en liten Chiuaua, og truet med å sparke den. Ifølge Aarshus Stiftstidende skal innvandrerne ha uttalt følgende til mannen:

– Vi skal sparke din lille rotte

Eieren forsøkte å beskytte hunden sin. Dette fikk de fire mennene til å gå til angrep på ham. Han mottok først flere knyttneveslag som slo ham i bakken.

Les også: Dansk kjærestepar mishandlet av afrikanere på julaften (Obs: sterke bilder).

D
ÅLBORG: Her på Grøfthøjparken i Viby, skal mannen ha blitt omringet og mishandlet når han ville beskytte hunden sin. (Foto: Google streetview).

Mens han lå på bakken og forsøkte å beskytte hunden sin, skal han han fått ytterligere 10-15 slag og spark i ansiktet.

Politiet i Århus beskriver gjerningsmennene som følger (Fra Den Korte Avis):

A. Mand, Østafrikansk af udseende, 25-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: mørkt tøj

B. Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Hvide sko, mørkt tøj

C. Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: mørkt tøj

D. Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: mørkt tøj

Relatert:

Ny skandale: Svensk storavis mørkla voldtekter under musikkfestival. Årsak? Gjerningsmennene var innvandrere

Enda et tilfelle av mørklegging av systematiske og kulturelt betingede seksuelle overgrep i forbindelse med en musikkfestival har blitt avslørt i Sverige.

Nettsiden «Granskning Sverige», har snakket med en frilansfotograf som forgjeves forsøkte å få den store dagsavisen Expressen/Kvällsposten å ta opp hvordan innvandrergjenger i forbindelse med en musikkfestival i Malmø sist sommer, bedrev seksuell trakassering og overgrep mot svenske jenter.

Les også: Politiet hemmeligstempler kriminalitet begått av asylsøkere i Sverige

D
«BIG SLAP»: Hvert år arrangeres festivalen «Big Slap» i sentrum av Malmö. Politiet gikk i 2015 ut og pågrep et større antall menn med innvandrerbakgrunn som hadde forgrepet seg seksuelt på svenske jenter. Når en frilansfotograf gikk til lokale medier i byen med opplysninger og bilder, så ble han avvist. (Foto: Big Slap i Malmø).

Det var på sensommeren at en festival fant sted i Poldammsparken i Malmø, kalt «Big Slap». Frilansfotografen Freddy Mardell var på plass og lyktes å fange overgrep, ran og dramatiske politiaksjoner med sitt kamera.

Rett etter at han tok bildene gikk han til den store dagsavisen Expressen sin filial i Malmø og tilbød dem bildene. Avisen pleier å kjøpe bilder av Mardell. Men denne gangen var ikke avisen interessert.

Årsak? Gjerningspersonene hadde asylrelatert innvandrerbakgrunn og ofrene var svenske jenter.

Les også: Media og politi skjulte massive seksuelle overgrep i Sverige

D
IKKE INTERESSERT: Da journalistene på Expressen/Kvällsposten fikk vite at overgriperne var innvandrere og ofrene svenske jenter, mistet de interessen for saken.

Dette passet rett og slett ikke inn i den tilrettelagte virkelighetsbeskrivelsen som avisen ønsker å formidle til det svenske folket, der agendaen er å fremstille den førte masseinnvandringspolitikken som berikende for Sverige og ikke-vestlige asylinnvandrere som enten en ressurs, eller som ofre for rasisme og fremmedfiendtlighet.

Det å fremstille innvandrere som gjerningspersoner som begår forbrytelser som har opprinnelse i kulturelle og religiøse verdier i deres hjemland, går helt på tvers med denne agendaen og risikerer å gi Sverigedemokraterna flere stemmer.

Derfor sa Expressen/Kvällsposten nei til Mardell sine tips og bilder og valgte heller ikke å sende ut sine egne reportere, eller å skrive om hva som foregikk, til tross for at politiet hadde pågrepet et stort antall personer.

Les også: Overgrepene på nyttårsaften og den øredøvende stillheten fra norske feminister

D
LIVREDDE FOR SVERIGEDEMOKRATERNA: Svenske medier er livredde for Sverigedemokraterna og deres store suksess. Det har gått så langt at man med vilje unngår å rapportere om innvandrerkriminaliteten i landet, da det kan øke oppslutningen om partiet ennå mer. (Foto: Sentio.se).

Takket være nettsiden «Granskning Sverige» avsløres nå Expressen sin mørklegging og i videoen ovenfor kan dere alle se og høre et utvalg av de dokumentasjonene som fant sted.

Mardell får i intervjuet nettsiden spørsmål om hva slags etnisitet overgriperne hadde. «Blandet», svarer mardell og utdyper at han med det mener at det fantes de som pratet arabisk, jugoslavisk og såkalt «Rosengårdssvenska» (Tilsvarende det som kalles «Kebab-norsk«, red. anm.).

Det var utelukkende unge menn med innvandrerbakgrunn. Ofrene beskriver Mardell som vanlige svenske jenter.

Les også: Selina fortalte om sex-mobben – henges ut som rasist

D
«RASISTER»: Ansvarlig utgiver for Expressen/Kvällsposten, Thomas Mattsson, mener at de som avslører massive seksuelle overgrep utført av innvandrere er «rasister».

Ansvarlig utgiver Thomas Mattsson

I et ferskt innlegg på sin blogg kommenterer Expressen og Kvällsposten sin ansvarlige utgiver, Thomas Mattsson, avsløringen av at avisen Dagens Nyheter har mørklagt lignende hendelser som de nevnt ovenfor under en musikkfestival i Stockholm sist sommer.

Mattsson innrømmer ingen skyld hos mediene, men kaller de som har avslørt mørkleggingen for «rasister» og «fremmedfiendtlige hatsider», «konspirasjonsteoretikere» og «mytespredere».

Mattsson er en kontroversiell avisleder som har hengt ut Sverigedemokrater og enkeltpersoner med innvandringskritiske meninger med navn og bilde i avisen. Dette førte blant annet til at en småbarnsfar tok sitt eget liv.

Han har også samarbeidet med en venstreekstrem voldsgruppe for å henge ut anonyme nett-debattanter. Flere av disse opplevde å bli angrepet i sine hjem etter at Mattsson og hans avis la ut deres personalia offentlig. En småbarnsfamilie fikk blant annet kastet en bombe inn gjennom brevsprekken som eksploderte bare meter fra datteren i huset sitt rom.

Mattsson er også dømt for brudd på våpenloven.

I 2015 sparket Mattsson en av sine mest populære skribenter, Marcu Birro, etter at Birro hadde uttalt at avisen kontrollerer sine journalister og hva de skal skrive om. Avisen skal også ha vendt ham ryggen da han ble drapstruet av islamister etter at han hadde uttalt seg kritisk om den svenske innvandringspolitikken og islam.

Les mer: Svensk journalist snakket kritisk om egen avis – fikk sparken

Relatert:

Flerkulturell nyhetsrunde, mandag 18. januar, 2016

Vår første sak kommer fra Danmark, hvor utestedene har store problemer med ikke-vestlige innvandrere.

«Ser de en jente så går de amok» – danske nattklubber utestenger flyktninger og asylsøkere

DANMARK. Flere danske nattklubber har innført krav om at gjestene skal snakke enten dansk, tysk eller engelsk for å kunne komme inn. Formålet med utestengingen av nyankomne innvandrere er å sette en stopp for seksuelle overgrep mot kvinnelige gjester.

Dette sier en av klubb-eierne, Rafi Ibrahim, til den danske TV-kanalen TV Syd.

Nattklubb
FÅR IKKE VÆRE IFRED: Danske nattklubber har innført forbud mot menn som ikke kan snakke dansk, tysk eller engelsk.

Det var for ett og et halvt år siden at de gamle kasernene i Sønderborg ble gjort om til et asylmottak. Det har gjort nattelivet i den lille byen utrygt og preget av seksualforbrytelser og overgrep, der gjerningsmannen har vært nyankomne innvandrere fra den tredje verden.

Under høsten innførte tre klubber i Sønderborg et krav om at deres gjester skal kunne snakke dansk, engelsk eller tysk for å kunne slippe inn på nattklubben.

– Mange av flyktningene og asylsøkerne koser seg på nattklubber hver helg, men kjenner ikke til spillereglene. Ser de en jente så går de amok. De kan helt enkelt ikke kontrollere seg selv. De forsøker å dra av jentenes klær eller klår, forklarer Rafi Ibrahim.

Den danske organisasjonen for restaurant- og klubbeiere stiller seg bak kravet om språkferdigheter for gjestene.

Voldtektsforsøk og seksuelle overgrep på svensk badeland

SVERIGE. Politiet måtte under lørdagen gripe inn mot en gjeng med unge menn som seksuelt forgrep seg på unge jenter på badelandet Fyrishov i Uppsala.

En av de ungdommene ble pågrepet for voldtektsforsøk. Tidligere den samme dagen skal ennå et voldtektsforsøk ha funnet sted mot en annen jente.

D
GROVE OVERGREP: En gruppe ungdommer skal ha forgrepet seg på flere jenter helt ned i 15-års alderen. Blant annet skal en av de unge mennene ha stukket hånda inn i trusa på en av jentene. Det er også rapportert om to voldtektsforsøk. Politiet ønsker ikke å gå ut med etnisiteten til de unge mennene. (Foto: Fyrishov badet i Uppsala).

En person i 16-års alderen ble pågrepet etter å ha forsøkt å tvinge sine fingre under trusekanten hos en 15 år gammel jente.

– Man skal også ha tatt henne på brystene utenpå badedrakten og tatt henne på beina, sier Kenneth Sundin, politisjef i Uppsala, til Uppsala Nya Tidning. Politisjefen velger imidlertid å være sparsommelig med å gi ut etnisiteten på voldtektsmennene.

Mannlige asylsøkere forbys i svømmehallen etter problem med seksuelle overgrep

TYSKLAND. Innvandrermenn som bor på et asylmottak i Bornheim i Tyskland, forbys nå å bruke byens svømmebasseng. Anledningen er at mennene fra mottaket har gjort seg skyldige i et stort antall seksuelle overgrep når de besøkte badelandet, rapporterer avisen Rheinische Post.

D
UTESTENGT: Den tyske byen Bornheim besluttet å utestenge asylsøkerne i byen fra svømmebassenget. Dette etter en rekke seksuelle overgrep fra menn som kom fra det lokale asylmottaket. Nå skal asylsøkerne kurses i å være rundt vestlige kvinner. (Foto: Svømmeanlegget i Bornheim).

Den kontroversielle beslutningen ble tatt av lokalpolitikerne i byen etter at man ikke fant noen annen utvei å beskytte byens kvinner, slik at de kunne bade trygt i svømmehallen.

Ifølge Markus Schnapka, som jobber hos sosialforvaltningen, så har såvel badegjester som personal slått alarm om de asylsøkende mennene sin ubehagelige oppførsel.

Schnapka forteller at asylsøkerne i all hovedsak gjør seg skyldige i verbale overgrep, ved å på ulike måter komme med krenkende uttalelser eller ved å stirre på de kvinnelige badegjestene på en ubehagelig måte. Det skal enn så lenge ikke blitt begått noen fysiske overgrep.

Til uken som kommer så skal asylsøkerne igjen få lov til å komme inn i svømmehallen, men først etter at de har lært seg å behandle kvinner på en bedre måte. Markus Schnapka skal selv reise til asylmottaket og forklare for asylsøkerne at det er feil å seksuelt trakassere kvinner.

D
NYE REGLER: Offentlige bad og badeland i Tyskland har måttet innføre nye regler etter at de lot over 1 million ikke-vestlige innvandrere fra kvinnefiendtlige kulturer komme inn i landet. Blant annet annet er regel nr. 12 på en plakat om badevett, som vist på bildet, at man ikke skal «krenke kvinner verbalt eller fysisk» når man besøker bassenget.

Flere organisasjoner som arbeider for en større asylinnvandring til Tyskland raser mot byens beslutning om å kollektivt stenge ute alle asylsøkerne fra svømmehallen. En av de organisasjonene som har reagert er Refugees Welcome Bonn, som har omtalt beslutningen som «uakseptabel».

– Dette er kollektiv avstraffelse. De som oppfører seg feil er enkeltindivider, sier organisasjonens styremedlem, Benjamin Kowitzke, og legger til:

– Sexisme er et sosialt problem som også kan ha en kulturell kontekst, men det er ingen generell flyktningkultur.

Forrige helg gikk Refugees Welcome Bonn ut og ba om unnskyldning for en hendelse den 7. november i fjor, da en fest for asylsøkere og for å promotere asylinnvandring, sporet totalt ut og istedenfor ble en orgie av seksuelle overgrep mot de kvinnene som var på festen.

«Under festen så vi hvordan noen menn antastet, klådde og begikk overgrep mot kvinner. Som medarrangør vil vi be om unnskyldning. Under festen forsøkte vi å identifisere overgriperne og få dem til å forlate festen, vi gikk også ut og ba dem slutte med sin oppførsel umiddelbart. Dessverre virket ikke disse tiltakene og vi lykkes ikke med å få dem til å slutte. Vi ber om unnskyldning for det«, skriver Refugees Welcome Bonn, på sin hjemmeside.

De seksuelle overgrepene i forbindelse med festen i november ble hysjet ned og mange kvinner turte ikke å politianmelde det de hadde blitt utsatt for. Men etter oppmerksomheten rundt overgrepene i Køln på nyttårsaften, så står nå flere og flere kvinner frem og anmelder det de har blitt utsatt for, da de feiret den store innvandringen til Tyskland.

Arabere «steinet» transseksuelle kvinner i Tyskland

TYSKLAND. To tyske transseksuelle kvinner har blitt «steinet» på gaten av nordafrikanske arabere som mente at de ikke fortjente å leve, rapporterer den britiske avisen Daily Mail.

Politiet fikk grepet inn og kvinnene overlevde uten skader.

D
DORTMUND ELLER MOGADISHU? To transseksuelle kvinner ble forsøkt steinet ihjel av personer som beskrives som «arabiske» utenfor jernbanestasjonen i Dortmund. Politiet kom til plassen før mennene fikk gjennomført sine grufulle planer.

Araberne truet først med å steine kvinnene til døden, før de begynte å samle steiner og kaste dem mot kvinnene. Araberne flyktet etterhvert fra plassen når politiet dukket opp, skriver Daily Mail.

Angrepet inntraff ved togstasjonen i Dortmund, som ligger i Ruhrområdet i den vestlige delen av Tyskland.

– Det er så barbarisk det de har gjort. De er rene barbarene, konstaterer ett av ofrene i et intervju med den tyske TV-kanalen Sat 1.

Politiet i Dortmund bekrefter at tre menn har blitt pågrepet og at ingen person har blitt skadet alvorlig under hendelsen, som skjedde sist mandag.

Kvinnene er livredde etter forsøket på steiningen og har ikke gått ut av leilighetene sine på fem dager. De har også installert overvåkingskamera hjemme.

Nattklubb i Tromsø innfører «tafsevakter»

NORGE. Utestedet Café Circa i Tromsø har nå ansatt ekstra vakter for å passe på jentene på dansegulvet. Dette etter at man har opplevd flere ubehagelige episoder på uteplasser i andre byer enn Tromsø.

bilde
EKSTRA VAKTER: Café Circa har måttet ansette ekstra vakter på dansegulvet for å beskytte kvinnene. (Foto: Café Circa i Tromsø).

De ekstra vaktene førte til at man bortviste flere personer. Men i de fleste tilfellene holdt det med å snakke med dem, skriver avisen Nordlys.

Man skal også ha hatt slike «enkeltepisoder» på Circa også.

Barsjefen på utestedet er påpasselig med å få med at man ikke ikke ønsker å koble menn med en spesiell kulturell eller etnisk bakgrunn til det økte vaktholdet.

Han sier til Nordlys at «like gjerne involverer etnisk norske, som folk med annen bakgrunn».

Relatert:

«Kvinner må endre oppførsel» sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Det var under en pressekonferanse på tirsdag som Køln sin borgermester, Henriette Reker, fortalte om byens planer om å publisere oppførsels-reglement for tyske kvinner – men altså ikke arabiske menn.

– Vi kommer til å iverksette preventive tiltak slik at unge jenter og kvinner kan beskyttes fra slike hendelser. Vi kommer til å publisere regler på nettet, slik at disse kvinnene kan være mer forberedt, uttalte Reker.

Reker er spesielt bekymret for det forestående karnevalet i byen som skal gå av stabelen i februar, hvor man nå frykter lignende tilstander.

Les også: Hundrevis av tyske kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

D
«MÅ ENDRE OPPFØRSEL»: Ifølge Køln sin borgermester, Henriette Reker, så skal byen nå sette opp et reglement for hvordan kvinner bør oppføre seg og kle seg når de beveger seg ute på byen. Noe slikt reglement finnes imidlertid ikke for de som står bak de seksuelle overgrepene.

Noen av de reglene og rådene som borgermesteren og politisjefen i byen gir ut til jenter og kvinner som skal ut på byen i forbindelse med festligheter, som følger:

  • Gå minst en armlengdes avstand fra fremmede
  • Gå helst i flokk og ikke kom vekk fra disse
  • Kontakt politiet når noe ubehagelig skjer

Opptil 1.000 menn, som i følge tysk politi hadde «arabisk og nordafrikansk utseende», deltok i de koordinerte sex-overgrepene på folkeplassen utenfor jernbanestasjonen i byen på nyttårsaften.

Minst 80 kvinner, sannsynlig mange flere, ble overfalt, seksuelt antastet, fraranet verdisaker, samt kalt «horer», da den store gruppen av ikke-vestlige menn befant seg utenfor jernbanestasjonen.

Les også: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Det ble også skutt med nyttårsraketter inn i folkemengdene og mot politiet. Politiet hadde store problemer med å gjøre jobben sin og bistå de livredde kvinnene fra den 1.000-mann sterke muslimske mobben.

Ifølge vitner skal jenter helt ned i 15-års alderen i følge med sine foreldre ha blitt seksuelt antastet, sammen med sine mødre. Ektemenn og kjærester måtte stå hjelpeløse og se på at dusinvis av asylsøkere og flyktninger tok seg til rette mot deres kjære, i deres egen by.

Minst en kvinne skal ha blitt utsatt for en fullbyrdet voldtekt i forbindelse med tumultene i Køln.

Det rapporteres også at lignende hendelser skjedde i byer som Hamburg og Stuttgart.

D
NYTTÅRSFEIRING PÅ LEGEVAKTEN: Den 18 år gamle jenta var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart, da en større gruppe utenlandske menn forsøkte seg på henne. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve, av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).

På sosiale medier går det ganske hardt for seg, og mange innlegg går ut på å sette søkelys på det faktum at det eksklusivt var utenlandske menn, av arabisk og nordafrikansk opprinnelse, som begikk de grove seksuelle overgrepene mot de tyske kvinnene.

Flere spør seg hvordan media og politikerne hadde reagert om det hadde vært 1.000 hvite tyskere som hadde seksuelt antastet, ranet, slått og trakassert feststemte muslimske eller mørkhudede kvinner under foreksempel den muslimske høytiden Eid.

Eller om dette hadde skjedd i et muslimsk land.

Les også: VIDEO: Svensk kvinne sex-trakasseres av utlendinger i Sverige på nyttårsaften

Relatert:

Den viktigste videoen du ser idag – 12. november 2015

Relatert:

– Video: En sinna innvandrer – episode 1

– Video: En sinna innvandrer – episode 2

– Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise

– Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold

– Europa 2020 – en fremtidsvisjon

– Video: Hvordan islam ødela store sivilisasjoner

– Jente med mindreårig barn blir angrepet av afro-amerikanere

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Den viktigste videoen du ser idag – 25. januar 2015

– Video: Her stopper den unge jenta de to butikktyvene

– 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall av uskyldig hvit mann

– Video: Ulikt kvinnesyn i multikulturelle New York og monokulturelle Riga

Sverige: Fire arabere kjørte på småbarnsmor og baby

En svensk småbarnsmor og hennes fem måneder gamle baby har siden onsdag formiddag ligget på intensivavdelingen ved universitetssykehuset i Malmø etter å ha blitt påkjørt av en bil i Malmø sentrum. Også en annen kvinne skal ha blitt skadet under ulykken.

Småbarnsmoren skal ha vært ute med barnevognen langs Amiralgatan da fire menn av arabisk opprinnelse skal ha kommet nedover gaten i svært høy hastighet.

Bilen med de fire innvandrerne skal ha kræsjet med tre andre biler og i denne sammenhengen skal bilene ha havnet opp på fortauet der småbarnsmoren befant seg med barnevognen.

D
SMADRET: Barnevognen kan sees helt ødelagt på bildet. Småbarnsmoren og babyen har ligget på intensivavdelingen på sykehuset i Malmø siden onsdag. Barnet skal være alvorlig skadet men utenfor livsfare, mens moren fremdeles kjemper for livet. (Foto: Fria Tider).
D
SVÆRT HØY HASTIGHET: De fire innvandrerne med arabisk bakgrunn skal ha kjørt i svært høy hastighet når de kolliderte og kjørte på småbarnsmoren, hennes baby og en annen kvinne. (Foto: Fria Tider).

Et videoklipp som ble lagt ut på Facebook og tatt av et vitne, skal ha vist hvordan flere personer forsøkte å flytte en av bilene som kvinnen lå under og redde livet til den påkjørte småbarnsmoren og hennes barn. Filmen skal ha blitt tatt før politiet og ambulansetjenesten kom frem til ulykkesstedet. Videoklippet er imidlertid tatt ned.

Småbarnsmoren skal blant annet ha brukket og fått revet av et av sine ben.

Ifølge pressetalskvinne for Skåne univeritetssykehus skal tilstanden for moren være uforandret livstruende og alvorlig men stabilt for barnet.

Ville unnslippe politiet

Det hele startet da politiet i byen observerte en bil som man fikk interesse for. Sjåføren av bilen skal da ha kjørt fra plassen. Bilen skal igjen ha blitt observert en liten stund senere og denne gangen skal sjåføren ha kjørt i stor hastighet for å unnslippe politiet.

Nils Norlin fra politiet i Malmø forteller følgende til nettavisen Fria Tider:

– En stund senere får vi øye på bilen igjen og da har den vært innblandet i en ulykke på Amiralsgaten. Denne bilen og ytterligere tre andre biler har vært innblandet i en ulykke.

De fire innvandrerne skal da igjen ha kjørt fra ulykkesplassen, men skal ha blitt stoppet og arrestert kort tid etterpå. Sjåføren skal ha vært påvirket av rusmidler.

Politiet opplyser at tre av dem er kjente og tunge kriminelle innvandrere i alderen 20 og 22 år, og er registrert for svært grove forbrytelser de siste årene.

En av dem er også en kjent venstreekstremist som blant annet har deltatt i ulike aksjoner med blant annet Antifascistisk aksjon.

D
AMIRALSGATAN: Ulykken skal ha skjedd i Amiralsgatan i Malmø sentrum. (Foto: Fria Tider).

Fria Tider kan rapportere at de fire innvandrerne nå er siktet for «grov uaktsomhet i trafikken», «medvirkning til alvorlig kroppsskade», «forsøk på å flykte fra trafikkulykke», samt «kjøring i beruset tilstand».

Svenske medier

Dinosaurmedia i Sverige har i typisk politisk korrekt stil unngått å nevne gjerningsmennenes etniske bakgrunn og har heller fokusert på å angripe politiet for å ha jaget bilen med de kriminelle innvandrerne gjennom tettbebygd strøk. På denne måten har man flyttet fokuset vekk fra de kriminelle innvandrerne og over på politiet som burde ha latt dem få være i fred.

Den viktigste videoen du ser idag

Etter terrorangepene i Paris for noen uker tilbake så gikk titalls europeiske ledere sammen for demokrati og ytringsfrihet. Millioner av vanlige borgere tok til gatene i solidaritet. Da var «Je suis Charlie» på alles lepper.

Men kort tid etterpå begynte enkelte medier å rapportere om årsakene til terroren og utviklingen av det flerkulturelle eksperimentet i blant annet Frankrike og Storbritannia, hvor man i tiår har snakket om «utenforskap» og «ghettoer». Om islamsk radikalisering av innvandrerungdom i Europa.

Fox News, den nyhetskanalen i USA med høyest seertall, skal da ha intervjuet en gjest i studio som fortalte at Paris har mange såkalte «No-go zones», altså «Ikke-gå soner», hvor ikke-muslimer eller spesielt hvite franskmenn vil kunne møte på problemer eller aggressjon fra de lokale innbyggerne.

Denne uttalelsen opprørte byens sosialistiske vise-borgermester Anne Hildago, som ytret ønske om å saksøke TV-stasjonen for løgn. Dette medførte at både Fox News, og CNN som også hadde omtalt disse områdene som «No-go zones», gikk ut med offentlige unnskyldninger. I Frankrike omtales disse områdene som «økonomisk utsatte soner», et PK-uttrykk i ordets rette forstand.

D
VIL SAKSØKE: Vise-borgermester i Paris, Anne Hildago, likte ikke ordene amerikanske medier brukte om hovedstadens utsatte områder.

Videre snakker programleder om hvordan Birmingham i Storbritannia har over 25 prosent muslimer, og hvordan dette har transformert byen til et sted der kvinner, ikke-muslimer og homofile, ja selv afro-briter, ikke kan gå på gaten etter mørkets frembrudd uten høynet risiko for konfrontasjon. Man snakker om «Sharia-kontrollerte soner».

Programlederen forteller videre hvordan media i 2015 ikke lenger rapporterer fra opptøyer og bilbranner i Frankrike, da det har blitt dagligdags. Det ble tilogmed rapportert positivt av franske og europeiske medier at man for første gang på flere år hadde færre enn 1.000 biler oppbrent på nyttårsaften i Frankrike. At dette var en «god» utvikling som viste at man var på «rett» vei.

Når media, politikere og samfunnsvitere nekter for at det eksisterer såkalte «No-go zones», men bevis etter bevis viser det motsatte, har man da en ærlig offentlig debatt? Kan man faktisk saksøke noen for å påpeke sannheten?

Se og hør bevisene selv.

Svensk jente gjengvoldtatt med pistol i munnen av innvandrere

D
FRA MIDTØSTEN: En av de siktede i gjengvoldtektssaken som går i Stockholm tingrett nå. (Foto: Privat).

Tre menn med bakgrunn fra land i Midtøsten er nå siktet for å ha gjennomført en bestialsk voldtekt på en svensk jente i Stockholm. Overgrepet skal ha skjedd i nærheten av innvandrerghettoen Tensta, en drabantby i Stockholm.

Ifølge siktelsen skal de tre siktede araberne sammen med en større gruppe ukjente personer ha voldtatt jenta på rundgang under svært grove omstendigheter.

Fikk pistol i munnen og vagina

Den grove voldtekten fant sted den 19. juni i en kolonihage på Järvafältet, et grøntområde som omringes av innvandrerghettoene Husby, Rinkeby og Tensta. Mennene skal under truende og voldelige omstendigheter ha holdt jenta nede mens de på omgang voldtok henne vaginalt og oralt.

D
STARTET HER: Overgrepene mot jenta skal ha startet i kolonihagen Hästa Träsk i Tensta, før hun ble dratt inn i en bil og kjørt til en kjeller i Rinkeby, der voldtektene fortsatte. (Foto: Google maps).

Når jenta skrek skal en av de tiltalte, påheiet av de andre voldtektsmennene, ha presset pistolen eller en pistollignende gjenstand, inn i jentas munn.

– Hvis du ikke er stille så skal jeg drepe deg, skal mannen ha sagt.

Ifølge siktelsen skal en av mennene når de var ferdige med de gjentatte voldtektene, ha presset pistolen opp i jentas vagina slik at hun fikk skader i underlivet.

Kjørt til en kjeller av en iransk mann

Etter den grove voldtekten skal en av de siktede, en iransk mann, sammen med en annen uidentifisert person, ha dratt jenta med seg inn i en bil og kjørt henne til et kjellerlokale på Ljungplan i Rinkeby, der de grove overgrepene fortsatte.

Ifølge siktelsen skal jenta under trusler blitt voldtatt av den ene mannen oralt, samtidig som den andre mannen voldtok henne vaginalt.

Aktor i saken fortalte at jenta skal ha befunnet seg i en særskilt utsatt situasjon på grunn av alvorlig frykt, samt vært ruset på alkohol og andre stoffer. Hun skal ikke ha kjent overgriperne fra før.

Voldtektene pågikk i flere timer

De tre mennene, 18, 19 og 21 år gamle og med bakgrunn fra Midtøsten, siktes når for grov voldtekt og medhjelp til grov voldtekt. Ifølge jentas vitneutsagn deltok flere menn i gruppevoldtekten, som skal ha pågått i flere timer.

I midten av september skal politiet i Stockholm ha arrestert seks personer, inkludert de som nå er siktet for den grove voldtekten. Politiet mistenkte også at det kunne være ennå flere involverte gjerningsmenn.

Alle de siktede er kjente kriminelle for politiet i Stockholm fra før.

SJOKKERT: En av de verste voldtektene jeg har sett på 22 år sier Anders Göranzon.
SJOKKERT: En av de verste voldtektene jeg har sett på 22 år sier Anders Göranzon.

Verste jeg har sett på 22 år

– Det går ikke an å sammenligne forbrytelser, men antallet ganger jenta ble voldtatt, samt den lange tiden overgrepene foregikk, gjør at dette er en av de verste voldtektene jeg har jobbet med under mine 22 år som politimann, sier Anders Göranzon til Mitt Stockholm i forbindelse med arrestasjonene.

Relatert:

Australia: «Ulovlige innvandrere ikke velkomne»

– Den australske regjeringen innfører akkurat nå et av de tøffeste tiltakene langs grensene sine noensinne, for å bekjempe menneskesmugling over havet og for å beskytte Australias grenser. Dette skriver de australske grensemyndighetene på sin hjemmeside.

– Asylsøkere som reiser med båt uten visum kommer ikke å havne i Australia. Reglene gjelder for alle; familier, barn, enslige barn, utdannede og kompetente, det finnes ikke noe unntak, står det i det svært skarpt formulerte informasjonsmaterialet som akkurat nå spres på 17 ulike  språk.

Materialet har blant annet blitt oversatt på hjemmesiden til somalisk, arabisk, albansk og kurdisk, og retter seg til innvandrere både i og utenfor Australia.

– Ikke risiker dine venners eller din families sikkerhet gjennom å betale menneskesmuglere, oppfordrer man de innvandrerne som allerede har kommet til landet.

Blir sendt til øyer i Stillehavet

Australia har de seneste årene skjerpet sin innvandringspolitikk betydelig og har nå en av den vestlige verdens tøffeste innvandringslover. Ulovlige innvandrere som forsøker å komme seg til landet sendes nå til oppsamlingsleire, som har blitt oppført på ulike øyer i Stillehavet. Dette kalles av de australske myndighetene for Stillehavsløsningen.

Bakgrunnen for den skjerpede innvandringspolitikken er at den folkelige motstanden mot innvandring har vokst betydelig sterkere etter en lang rekke hendelser relatert til ulovlig innvandring. Tidligere i år viste australsk media TV-bilder på muslimske ulovlige innvandrere som skrek «fuck Australia» og truet med terrorangrep etter at de hadde blitt plukket opp av kystvakten.

Muslimene hadde håpet å ta seg til Australia for å leve på bidrag der, på den samme måten som tusenvis av muslimske innvandrere gjør i Norge hvert år.

Lignende hendelser, samt en økning i innvandringsrelatert kriminalitet og innvandringsrelaterte sosiale uroligheter de siste årene, gjør at en majoritet av den australske befolkningen nå vil stoppe innvandringen til landet helt.

Videoen under viser hvordan radikale islamister går løs på et TV-team utenfor en rettssal i Australia etter at en radikal islamist i 2009 hadde blitt dømt for å planlegge terrorisme. Han skal ha blitt utvist fra Australia ved tre anledninger tidligere, men aldri blitt sendt ut. Det kom frem under rettssaken at den dømte islamisten under sine 19 år i Australia aldri hadde hatt en jobb i landet, men allikevel skal ha mottatt millionbeløp i trygdeutbetalinger fra skattebetalerne.

Stopper alle båter

Frieord.no skrev tidligere i sommer om hvordan Australias statsminister, Tony Abbott, gikk til valg i fjor med lovnader om å stoppe asylinnvandringen. Mer enn 70 prosent støtter regjeringens grensepolitikk, inkludert praksisen med å sende tilbake båter funnet av kystvakten. Regjeringens politikk har medført at ingen båter med ulovlige innvandrere har kommet til landet siden sist desember, ifølge Reuters.

Flyktninger fra Sri Lanka har vært et stort problem for Australia i mange år. Nå blir alle båter med ulovlige innvandrere avvist og sendt hjem igjen.
Flyktninger fra Sri Lanka har vært et stort problem for Australia i mange år. Nå blir alle båter med ulovlige innvandrere avvist og sendt hjem igjen.

Australia har en av verdens mest gjestmilde asylpolitikk og har tatt imot over 800 000 asylsøkere siden midten av 1970-tallet, som tilsvarer over 26 000 i året, hvert år i over 35 år. Dette i tillegg til den lovlige innvandringen som ligger på 50 000 mennesker hvert år, hovedsaklig fra Asia og Afrika.

To arabere tiltalt for voldtekt av to jenter i Jönköping

De to arabiske mennene Ali Jameel Zwied, 22 år, og Alhakam Khalifa Dhiydan, 23 år, har i følge tiltalen tvunget seg til oralt og vaginalt samleie med jentene.

Den 13 år gamle jenta skal først ha blitt tvunget til å utføre oralsex på den ene gjerningsmannen. Deretter skal han, i følge tiltalen, ha presset henne opp mot et tre, holdt fast beina hennes og gjennomført voldtekten.

Den 15 år gamle jenta ble voldtatt samtidig av den andre mannen. Etter at han truet jenta til å utføre oralsex på seg skal han ha dyttet og presset henne ned mot bakken. Han skal ha dratt av henne bukse og truse, tvunget beina hennes fra hverandre, før han la seg over henne med hele sin kroppstyngde og voldtok henne.

Jentene skal blant annet ha fått sår og blåmerker som resultat av mishandlingen.

Begge mennene har sittet fengslet siden 13. juni. Begge har behov for arabisk tolk og er nå tiltalt for voldtekt og voldtekt mot barn. De nekter all skyld.

DELER AV DOMMEN: Her kan våre lesere selv lese noen av de grusomme detaljene i dommen mot en av de arabiske pedofilene.
DELER AV DOMMEN: Her kan våre lesere selv lese noen av de grusomme detaljene i stevningen mot en av de arabiske pedofilene.