VIDEO: «Gå ned på knærne og sug min k*** din svenske hore, Allahu Akbar!» – arabere med videobeskjed til svensk jente

«Hør etter din svenske hore, vi arabere er her for å ta over ditt fuckings land, så gå ned på dine fuckings knær og sug min kukk, din svensk lille hore. Allahu Akbar! Allahu Akbar, din hore».

RASISME OG HETS: Den grove rasismen mot den svenske jenta ble avsluttet med islamistiske slagordet «Allahu Akbar».

– Begrepet «Allahu akbar» bør ikke hvitvaskes

Da Hebron skåret mål reiste hjemmepublikummet seg og ropte «Allahu akbar». Ordet brukes i hverdagslige situasjoner, men det bør ikke lure oss til å tro at det er et ufarlig ord, mener A.Z. Muhamed, som skriver for den amerikanske tenketanken Gatestone Institute.

I oktober i fjor kjørte en lastebil inn i en folkemasse på Manhatten i New York og drepte åtte mennesker, mens mer enn et dusin ble såret. Drapsmannen, Sayfullo Saipov, ropte «Allahu akbar». Gatestone Institute sin skribent har analysert hvordan de amerikanske mediene i ettertid forsøkte å nedtone bruken av dette ordet, og samtidig avledet oppmerksomheten fra ofrenes skjebne for i stedet å indirekte forsvare islam.

New York Times skrev for eksempel i en tweet at «Allahu akbar» «er blitt uløselig knyttet til terrorisme men dens egentlige mening er mye mer uskyldig.» «New York Times nedtoner i likhet med den palestinsk-amerikanske aktivisten Linda Sarsour, definisjonen av «Allahu akbar» ved å insistere på at det rett og slett betyr «Gud er stor», skriver A.Z. Muhamed.

Huffington Post skriver at begrepet faktisk betyr «Gud er større». Denne oversettelsen er også brukt av Imam Omar Suleiman, som er grunnlegger og leder for Yaqeen Instituttet for Islamisk Forskning og assisterende professor i islamske studier ved Southern Methodist University, i en artikkel på CNNs hjemmeside. Suleiman skriver at «Allahu Akbar … burde bli kjent som en hyllest til livet og ikke til døden og ødeleggelsen».

Den amerikanske tenketanken fastslår imidlertid at «Allahu akbar» ikke betyr «Gud er størst», men at «Allah er større enn noen annen gud». Det styrker muslimene og får dem til å føle seg bedre enn resten av menneskeheten.

«»Allahu akbar» har faktisk vært et jihadistisk verktøy siden islams tidligste år. Ifølge den høyt respekterte samlingen av hadither (overleveringer av profeten Muhammeds gjerninger), Sahih Muslim, åpnet Muhammad et angrep mot jødene i Khaybar, liggende 150 km nord for Medina, med kampropet «Allahu akbar, Khaybar står overfor sin ødeleggelse «, skriver Gatestone Institute.

Det betyr ikke at «Allahu akbar» alltid uttrykkes i en voldelig sammenheng. Muslimer sier det også i ufarlige situasjoner. Men når det offentlige ropes ut som et utbrudd av sinne, spesielt under et angrep mot andre, er intensjonen å skremme og true. Formålet er å understreke at angrepet begås i Allahs navn – ved å følge hans ordre om å drepe fiender, og drapsmennene forventes å bli belønnet med evig paradis.

Kirke i Sverige vandalisert med islamistisk graffiti

Vandaliseringen er politianmeldt, men ingen vet ennå hvem eller hvilke gjerningspersoner som har stått bak graffitien.

Kirken der hendelsen fant sted skal ha blitt begynt bygget allerede på 1400-tallet og ligger i Nordre Skåne.

Når politiske budskap, slik som hakekors, blir sprayet på religiøse bygg pleier media og politikere å være raske med å rapportere og fordømme det. Men denne hendelsen virker kun å ha vært interessant for lokalavisen Helsingborgs Dagblad.

Man har også hatt store problemer med å fjerne den islamistiske hat-graffitien. Peter Nilsson forteller at gjerningspersonene har benyttet seg av en form for metall-lakk som ikke lar seg fjernes med de metodene har man forsøkt så langt. Man har kontaktet et profesjonelt firma i håp om at de kan lykkes bedre.

MÅ HENTE PROFESJONELT FIRMA: De som sto bak spraymalingen hadde brukt en spesiell metallisk farge som er svært vanskelig å fjerne. (Foto: Privat).

På tirsdag fortalte Peter Nilsson til lokalavisen at graffitien skulle være borte til i dag, da man skulle ha en begravelse i kirken og det muslimske slagordet må være borte til gravfølget ankommer. Man ønsker heller ikke å provisorisk dekke det til, da dette ikke ville være forenlig med den verdigheten som skal være under en begravelse.

Ifølge Nilsson er dette at kirkebygg blir vandalisert med islamistiske budskap et nytt fenomen som man i Båstad ikke har blitt utsatt for tidligere.

På sosiale medier har mennesker reagert.

Mariakyrken i Båstad er kirken der vår elskede lille Love ligger begravet, skriver en lokalinnbygger på sin Facebook-side.

Nylig kunne man i avisen lese om at noen hadde tegnet et hakekors i snøen ved skolen i Østre Karup og hendelsen har blitt anmeldt som hets mot folkgrupp. (brudd på rasismeparagrafen red. anm.) Men det er helt stille i avisene om at noen har vandalisert Båstad kirke med teksten «Allahu Akbar», skriver en annen person som har lagt ut et bilde av kirken.

Skrek «Allahu Akbar» – muslimsk terrorist drepte åtte i New York

Vitner så og hørte mannen rope «Allahu Akbar» i det han gikk ut av lastebilen, etter å ha kjørt i motsatt kjørefelt på et travelt sykkelfelt i Manhattan.

Han er nå identifisert som Sayfullo Habibullaevic Saipov (29) og skal ha usbekisk bakgrunn. Dette er samme bakgrunn som terroristen som utførte terrorangrepet i Stockholm tidligere i år. Også drapsmannen på den tyrkiske nattklubben «Reina», som drepte 39 mennesker, var fra Usbekistan.

Saipov skal være gift og ha tre barn.

Saipov skal ha truffet flere mennesker på vei gjennom sykkel- og joggestien, før han hoppet ut av lastebilen viftende med våpenlignende gjenstander. Han ble deretter skutt og skadet av politiet.

Les også: Somalier ropte «Allahu akbar» og knivstakk åtte på kjøpesenter i USA

SKUTT OG PÅGREPET: Politiet i New York City fikk skutt og uskadeliggjort den muslimske rasisten før han fikk drept flere mennesker.

TERROR-RUTEN: Bildet viser hvordan terroristen kjørte i mange hundre meter før han krasjet inn i en skolebuss. (Foto: Youtube/ABC News).

Les mer: Muslimsk terrorangrep på Manhattan – 29 skadet – flere bomber funnet

Terrorangrepet skal ha funnet sted klokken 15.15 i dag ettermiddag lokal tid. Bilen, som skal ha vært en pick-up truck, skal ha vært en leiebil fra en den kjente butikk-kjeden Home Depot.

Den muslimske rasisten skal ha truffet minst 23 mennesker, og drept åtte. Titalls skal være skadet i tillegg, rapporterer politiet i New York City.

Vitner forteller at mannen kjørte inn i en skolebuss, og minst to døde kropper lå på asfalten. Flere leiesykler var knust av bilen. Et annet vitne, en 14 år gammel skoleelev, trodde først det dreide seg om et Halloween-triks, men så hørte hun fire til seks skudd, og folk løp fra stedet i panikk.

Politiet skal også ha undersøkt bilen for eksplosiver.

Les også: Muslimsk 19-åring bosatt i Canada pågrepet for terrorplanlegging i New York City

Les også: Somalisk flyktning bak terrorangrep mot universitet i USA – 11 skadet

Så langt er informasjonen at den muslimske rasisten og hat-forbryteren skal være en 29 år gammel mann som kom til USA i 2010, på et såkalt «Diversity Visa».

Han skal ha leid bilen i New Jersey og kjørt den helt til Manhattan for å gjennomføre massakren.

En nærliggende skole skal ha sluppet ut elever den samme tiden som den terroristen kom kjørende. Det er nå klart at minst fire skolebarn har blitt fraktet til sykehus etter å ha blitt skadet da skolebussen ble truffet.

En 28-årig politimann som var i tjeneste i nærheten av terrorangrepet fikk skutt og stoppet terroristen, noe som meget sannsynlig reddet liv.

Les også: Muslimsk mann arrestert for mordbrann mot sin egen moské

Angrepet fant sted kort avstand fra World Trade Center, der muslimske terrorister drepte nesten 3.000 mennesker i 2001.

USA har opplevd en rekke muslimske terrorangrep siden 2001, blant annet sprengte to muslimske brødre ihjel flere mennesker under Boston Maraton i 2013 og en muslimsk jihadist sto bak nattklubbskytingen i Florida i fjor, der 49 mennesker ble drept.

Les også: 49 mennesker drept etter muslimsk terrorangrep mot homofil nattklubb i Florida

LØPER FRA LEIEBILEN: Dette bildet viser den usbekiske muslimske rasisten i det han løper fra leiebilen etter å ha drept åtte mennesker. (Foto: Snapchat).

FÅR KRITIKK: Tidligere presidentkandidat, Hillary Clinton, får idag kritikk på sosiale medier for denne tweeten, som hun kom med for noen år tilbake. (Foto: Twitter).
IS-MANUAL: Den muslimske terrorgruppen IS har tidligere laget magasiner og instruksjoner for sine tilhengere der en av metodene for å drepe hvite og kristne mennesker i Vesten er å bruke bil eller lastebil mot sivile på gatene. (Foto: IS-magasin).

Les også: Muslim halshugget kvinnelig arbeidskollega i Oklahoma

Det rapporteres at muslimer og IS-tilhengere feirer terrorangrepet på sosiale medier. Venstreekstremister og islam-apologeter har også gått ut på sine kontoer på sosiale medier og uttrykt sinne og frustrasjon om at dette angrepet vil skape mer såkalt «islamofobi» i samfunnet.

VENSTREEKSTREMISTER: Sosialdemokrater og kommunister er bekymret for at det muslimske terrorangrepet kan føre til økt «islamofobi» i samfunnet. (Foto: Twitter).

Les også: Afroamerikaner ropte «Allahu Akbar» mens han drepte hvite mennesker i California

Les også: Jihadist skjøt og drepte fem mennesker på flyplass i Florida

Relatert:

Terrorangrep i Brussel og London – somalier skrek «Allahu Akbar»

Europa fikk på nytt oppleve muslimenes vrede da en mann gikk amok med kniv mot to soldater i Brussel i går. Soldatene skjøt ihjel mannen på stedet.

Gjerningsmannen var i 30-årsalderen og skal ha skreket «Allahu Akbar», mens han gikk til angrep på soldatene.

ANGREP SOLDATER: En somalisk mann skal ha angrepet soldater med kniv i den belgiske hovedstaden i går. Det endte med at den muslimske terroristen ble skutt og drept.

Ifølge RT skal mannen være en somalisk innvandrer.

Begge soldatene ble lettere skadet. Den ene fikk skader i ansiktet og den andre ble skadet i hånden.

Belgiske myndigheter har bekreftet at det var et muslimsk terrorangrep.

London

I 22-tiden kom et nytt angrep. Denne gang utenfor Buckingham Palace i London, der en 26-årig mann angrep en gruppe politimenn.

Ifølge britiske medier skal mannen ha kjørt inn i en politibil og forsøkt å komme seg ut av kjøretøyet. Da politiet oppdaget at mannen hadde et langt sverd i bilen, oppsto et basketak med den muslimske terroristen.

TERROR I LONDON: Politiet i den britiske hovedstaden ble angrepet i går. Heldigvis fikk man kontroll på den muslimske terroristen, før han fikk drept noen.

Også han skal ha skreket «Allahu Akbar» flere ganger under angrepet.

Tre politimenn skal ha blitt skadet i forbindelse med pågripelsen, men man fikk til slutt kontroll over ham ved å bruke pepperspray.

Både Belgia og England har opplevd flere store muslimske terrorangrep de siste årene og politiet, hæren og myndighetene i de to nasjonene opererer med høyt terrornivå.

TYSKLAND: Nytt islamsk terrorangrep – en drept – fem skadet – skrek «Allahu Akbar» – SE EKSKLUSIV VIDEO!

FRIEORD HAR VIDEO AV OVERGRIPEREN I DET HAN BLIR ANGREPET AV VITNER OG FORBIPASSERENDE.

OPPDATERT KL. 17:33 – Jihadisten skal være navngitt som «Ahmad A.» og skal være født i De forente arabiske emirater, men ha palestinsk bakgrunn. Han skal ha oppholdt seg i Norge på et tidligere tidspunkt og kan ifølge tyske myndigheter flytende norsk.

En person omtalt som en «mislykket asylsøker» av borgermesteren i den tyske havnebyen Hamburg er pågrepet for drap og terrorangrep.

Mannen skal være fra De forente arabiske emirater ble til slutt overmannet og holdt nede av vitner.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

LAGT I BAKKEN: Terroristen skal ha blitt angrepet av vitner og forbipasserende etter angrepet. Mannen skal være en 26-årig mann fra De forente arabiske emirater og ha fått avslag på sin asylsøknad. Man har imidlertid ikke kunne utvise ham da han mangler identifiskasjonspapirer. Allikevel lot tyske myndigheter ham få bevege seg fritt rundt i landet.

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

Borgermesteren i Hamburg, Olaf Scholz, fortalte at mannen var motivert av «hat» og var en mislykket asylsøker som skulle vært utvist, men ennå ikke var det fordi han manglet identifikasjonspapirer.

Jihadisten skal ha ropt «Allahu Akbar» mens han knivstakk sine ofre.

– Jeg er forbannet over det grove angrepet som drepte minst en innbygger i byen min idag, sa borgermesteren.

– Det gjør meg ekstra forbannet at drapsmannen ser ut til å være en person som ønsket å bli beskyttet i Tyskland og så snudde sitt hat mot oss.

DREPT: Mathias P. (50) ble knivstukket og drept av den muslimske terroristen inne på kjøpesenteret.

Les også: Tyskland i sjokk: Muslim bandt småbarnsmor fast og dro henne flere hundre meter

Les også: Småbarnsmor døde etter ha blitt tent på i Tyskland – afrikansk ektemann arrestert

TERROR I TYSKLAND: Bilder av tungt bevæpnet politi på gatene i tyske byer har blitt vanlig de siste årene. Landet har opplevd svært mange muslimske terrorangrep, på gater, torg, tog, busser, kjøpesenter og julemarkeder. Angrepet i Hamburg ble utført av en enslig jihadist med en lang kjøkkenkniv midt på lyse dagen i et travelt handleområde.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Ifølge politiet i Hamburg skal 26-åringen være en kjent islamist og var under etterforskning for forbindelser til salafast-miljøer i Tyskland.

Drapsofferet skal være en 50 år gammel mann med tysk statsborgerskap.

Politiet sier at jihadisten «knivstakk uten kontroll» mot tilfeldige mennesker på matvarebutikken og skadet en 50-årig kvinne, samt fire andre menn i aldrene 19, 56, 57 og 64.

En 35 år gammel mann skal ha blitt skadet da han heroisk skal ha overmannet drapsmannen på gaten, sammen med andre forbipasserende, rett etter drapet.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Alle de knivskadde skal ha blitt behandlet eller operert på sykehus. Flere av dem hadde alvorlige skader, ifølge politiet.

Mordavdelingen og en egen spesialavdeling som jobber mot politisk kriminalitet etterforsker saken og skal ha sikret drapsvåpenet.

Den tyske avisen Bild publiserte et bilde av den anti-kristne hatforbryteren mens han satt i baksetet på en politibil med en blodig pose over hodet.

Les også: Tyskland: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

Les også: Muslim amok med kniv på tog i Tyskland – ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre

PÅGREPET: Den rasistiske og anti-kristne terroristen sitter pågrepet i en politibil etter knivangrepet.

Les også: Massemorder i München var iraner – skrek «Allahu akbar» og skjøt mot barn

Les også: Terror i Tyskland: Øksedesperado amok i Düsseldorf – syv personer skadet – 13 år gammel jente hugget i armen

Et vitne forteller:

– Plutselig så jeg en mann innsmurt med blod som løp på den andre siden av veien med en kniv. Han skrek «Allahu Akbar», mens han løp nedover gaten.

Et kvinnelig vitne som sto i kassakøen på matvarebutikken forteller at hun så mannen løpe ut av butikken med hendene over hodet og skrek «Allahu Akbar».

– Jeg trodde det var en skrekkfilm, jeg trodde han skulle drepe meg. Jeg trodde jeg skulle dø der jeg sto i køen og ikke kunne komme meg unna.

Terroristen løp ut av matvarebutikken etter knivstikkingen.

Men andre handlende og forbipasserende løp etter ham med kjepper, stoler og alt de kunne bruke mot ham, de fikk tak ham i en sidegate.

– Folk jaget drapsmannen med stoler, de kastet dem på ham, sier en ansatt ved et konditori som så jakten.

Jihadisten ble til slutt lagt i bakken til politiet fikk kommet til plassen og fikk pågrepet ham.

Les også: Sjokktall fra Tyskland: Migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les også: Flyktning med kniv holdt kvinne som gissel utenfor flyktningsenter i Hamburg

Hele området som er fullt av butikker, kafeer og leiligheter ble sperret av med utallige politibiler, ambulanser og brannbiler. Det er under en måned siden byen ble satt i brann av venstreekstremister og opplevde omfattende opptøyer, vandalisme mot butikker og angrep mot politiet under G20-møtet.

Les også: Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene – opptøyer og vold i Hamburg – se bilder og videoer

HAMBURG: Innbyggerne i havnebyen Hamburg opplever på kort tid at deres by har blitt utsatt for massive opptøyer utført av venstreekstremister, samt muslimske terrorangrep utenfor et kjøpesenter. (Foto: Google Maps).

Les også: Syrisk asylsøker sprenge seg selv i luften på musikkfestival i Tyskland – 11 skadet

Vitner forteller at tungt bevæpnet politi med maskinpistoler og mennesker måtte holde seg unna et større område som var sperret med politibånd.

Selv om motivet ennå er ukjent(!), så har Tyskland vært i høy beredskap mot muslimsk terrorisme siden terrorangrepet sist jul, der en anti-kristen hatforbryter kjørte en lastebil inn i et fullt julemarked og drepte 12 mennesker, inkludert kvinner og barn. Titalls mennesker ble også alvorlig skadet.

Den islamske stat påtok seg ansvaret for det angrepet, der en avvist asylsøker fra Tunisia, Anis Amri (24), drepte en katolsk lastebilsjåfør og kjørte den inn i et fullsatt julemarked.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

PARIS: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek Allahu Akbar – hadde machete og to ryggsekker

Saken oppdateres.

  • En mann skal ha forsøkt å angripe soldater med en machete utenfor Louvre-museet
  • Mannen skal ha hatt to ryggsekker
  • Soldatene avfyrte fem skudd mot mannen – han er skadet men ikke død
  • Angrepet skapte panikk utenfor museet hvor det var turister
  • Mannen skal ha skreket «Allahu Akbar» i det han angrep
  • Navnet på angriperen skal være Abdallah Reda Refai El Hamahmy og han skal være 29 år gammel.
  • Han skal ha sverget troskap til den muslimske terrorgruppen IS på Twitter før han gikk til angrep.
Abdallah Reda Refai El Hamahmy, (29), skal stå bak terrorangrepet ved Louvre-museet. Han skal komme fra en godt integrert familie, hvor blant annet hans far hadde en svært høy stilling innen politiet i Frankrike.
USKADELIGGJORT: Den muslimske terroristen er uskadeliggjort av franske soldater. Han skal ha blitt skutt fem ganger, men overlevde og er på sykehus.
PANIKK: En mann ropte «Allahu Akbar» og angrep soldater med machete utenfor Louvre-museet i dag tidlig.

Danmark: Flyktning ropte «Allahu Akbar» og knivstakk politimann i halsen

En 56-årig politimann i Birkerød undersøkte Center Sandholm, et asylmottak, der lyset sto på tidlig på morgenen den 29. september.

Der fant han en statsløs palestiner som var i ferd med å begå et innbrudd.

Istedenfor å overgi seg angrep palestineren den danske politimannen med en kniv og stakk ham i halsen, armen og ryggen.

Les også: Skoleeleven Mads (17) stukket ned og drept av innvandrere i Danmark

D
CENTER SANDHOLM: Asylmottaket Center Sandholm, hvor politibetjenten fant den statsløse palestineren i ferd med å begå innbrudd. (Foto: Frieord.no).

Det skal ha vært blod på både gulv og vegger, samt skoavtrykk med blod etter angrepet.

– Jeg ville absolutt ikke drepe ham, det var ikke tid til å tenke. Jeg hadde angst, uttalte palestineren til retten.

Palestineren hevder at han trodde den danske politibetjenten skulle drepe ham.

D
RETTEN I HILLERØD: Den statsløse palestineren hevdet i retten at han trodde den danske politibetjenten skulle drepe ham. (Foto: Frieord.no).

Relatert:

Tyskland: Flyktning avbrøt bryllupsseremoni i kirke – skrek «Allahu Akbar» og ødela blomsterdekorasjoner

Det nygifte ekteparet Marcel og Friederike Lohbeck hadde sin største dag i livet, da de ble viet i Karmel kirke i Duisburg, vest i Tyskland sist uke.

D
SJOKK: Ekteparet Lohbeck fikk alt annet enn en hyggelig opplevelse da en muslimsk mann kom inn i  kirken under vielsen og begynte å skrike «Allahu Akbar». (Foto: Privat).

Men det ble alt annet  enn hyggelig for paret og deres venner og familie, da en syrisk flyktning (23) plutselig ankom kirken.

Man nen skal først ha satt seg ned på bakerste benk, før han plutselig reiste seg og begynte å gå mellom de tente lysene. Han skal ha ledd på en høy og urovekkende måte for de 90 gjestene mens han blant annet befølte en statue av jomfru Maria.

Han skal også ha snakket på arabisk og engelsk, før han plutselig begynte å ødelegge blomsterdekorasjonene og skrek «Allahu Akbar».

Onkelen til Marcel Lohbeck, politioffiser Ludger A. (57), var tilstede under seremonien og skal sammen med en kirkelig ansatt ha forsøkt å stoppe den muslimske mannen fra å fortsette ødeleggelsene.

– Vi forsøkte å roe ned den tydelig traumatiserte syriske mannen, sier Ludger til tysk presse.

Les også: Muslim avbrøt dåpsgudstjenste i Sandefjord og skrek: «Allah er den eneste rette gud!»

D
BEFØLTE STATUEN: Ifølge vitner til hendelsen skal den syriske flyktningen ha ledd på en urovekkende måte og blant annet befølt statuen av jomfru Maria. Han skal også ha ødelagt blomsterdekorasjonene. (Foto: Bild.de).

Etter at mannen skal ha nektet å forlate kirken så utbrøt det en slåsskamp mellom politioffiseren og flyktningen, hvor politimannen pådro seg en skade i ansiktet.

Allikevel klarte man å holde flyktningen nede til politiet ankom stedet.

Les også: Muslim ramponerte kirke i Sverige – ropte «Allahu akbar»

vipps1

Den syriske flyktningen skal så ha blitt undersøkt av lege før han ble kjørt til et psykiatrisk sykehus.

Om seremonien ble fullført vites ikke fra historien, men at bryllupsparet og deres venner og familie fikk dagen ødelagt er det vel liten tvil om.

Relatert:

Mann ropte «Allahu akbar» og knivstakk åtte på kjøpesenter i USA

OPPDATERT: Det er nå klart at terrorgruppen IS har tatt på seg terrorangrepet på kjøpesenteret i Minnesota.

  • Drapsmannen er identifisert som Dahir Adan, en somalisk mann.

dahir-adan-photo

Kilde. FoxNews

Muslim knivdrepte turisten Mia (21) i Australia – ropte «Allahu Akbar» mens han knivstakk

Den 21-årig britiske kvinnen Mia Ayliffe-Chung døde øyeblikkelig etter å ha blitt stukket ihjel utenfor et vandrerhjem sør for Townsville, i delstaten Queensland. Hun var på en lenger ferie i Australia, der hun skulle kombinere backpacking med arbeide.

Les mer: Arabere gjengvoldtok 17-årig norsk jente i Kroatia – media kaller dem «australiere»

703287_1
BLE BARE 21 ÅR GAMMEL: Backpackeren Mia Ayliffe-Chung var på sitt livs opplevelse i Australia. Hun skulle jobbe mens hun opplevde landet, men den unge jenta endte sitt liv i en blodpøl på gulvet etter at en muslim knivdrepte henne på vandrerhjemme hun bodde på. (Foto: Privat).

Knivstakk mann 15 ganger i ansiktet

I tillegg til Mia Ayliffe-Chung skal en mann i 30-årene, også han med britisk statsborgerskap, ha blitt knivstukket 15 ganger i ansiktet og ligger på sykehus i kritisk kondisjon. Enda to personer skal ha blitt skadet i knivangrepet, men er utenfor livsfare.

Det informeres også om at en hund skal ha blitt drept i angrepet.

Den pågrepne, Smail Ayad, skal være en 29-årig mann med fransk statsborgerskap. Han skal være i Australia på et turistvisum.

Les mer: Australia sendte tilbake ulovlige innvandrere

D
KRIMTEKNIKERE PÅ STEDET: Det var stor aktivitet på vandrerhjemmet der 21-årigen ble knivstukket. Krimteknikere var inne på rommet til den avdøde for å hente med seg mulige bevis og gjenstander til etterforskningen. (Foto: Privat).
D
DRAPSMANN: Den pågrepne mannen, Smail Ayad (29), har fransk pass, men er troende muslim. Han skal ha ropt «Allahu Akbar» da han knivstakk den unge kvinnen foran skrekkslagne vitner. (Foto: Facebook).
D
VAR I AUSTRALIA PÅ TURISTVISUM: Smail Ayad skal ha vært i Australia siden mars i år. (Foto: Facebook).

Han skal ha ropt «Allahu Akbar» (Allah er den største) mens han knivstakk den unge kvinnen. Disse ordene uttalte han igjen da han ble arrestert av politiet. Over 30 personer skal ha vært vitne til det brutale mordet på den unge kvinnen.

– Foreløpige undersøkelser av uttalelser som gjerningsmannen kom med kan tyde på at angrepet var ekstremistisk, sier nestkommanderende politisjef for Queenslandspolitiet, Steve Gollschewski.

– Personen ser ut til å ha handlet alene. Han var på besøk i Australia og har ingen kjente lokale koblinger, men etterforskningen er pågående.

Det kommenteres fra flere australske medier at Ayad kan ha vært betatt av 21-åringen og mentalt ustabil.

Les mer: Australia: «Ulovlige innvandrere ikke velkomne»

D
QUEENSLAND: Turistmagneten som kalles «The Sunshine State» ble åsted for et terrorangrep på tirsdag kveld, da en muslim knivstakk ihjel en 21 år gammel britisk turist og alvorlig skadet en annen. En hund skal også ha blitt knivdrept i angrepet. (Foto: Daily Mail).

Muslimer forlater Australia for å bli med i terrorgrupper

Rundt 100 personer har forlatt Australia for å reise til Syria for å kjempe for terrororganisasjoner som Islamsk Stat, fortalte Australias innvandringsminister tidligere i år.

Australia som er en sterk støttespiller til USA, har hatt høy beredskap for terrorangrep utført av muslimer som bor og oppholder seg i Australia siden 2014, og myndighetene sier de har avverget en rekke planlagte angrep.

Det har vært flere enkelthendelser utført av en person, inkludert ett i 2014 da en muslim tok gisler på en kafe i Sydney. Da ble to gjester og terroristen drept.

Les mer: Islamister tok gisler på kafe i Sydney

I 2014 skjøt og drepte Melbourne-politiet ihjel en tenåring med IS-sympatier etter at han skal ha knivstukket to politimenn fra antiterrorstyrken.

i 2015 skal en 15 år gammel gutt ha skutt mot en ansatt på en politistasjon i en bydel i Sydney. Gutten ble til slutt skutt og drept etter en skuddveksling.

Politiet i Queensland vil ikke gi noen detaljer etter dagens terrorangrep, som ble fanget på video og utført foran dusinvis av vitner.

Ifølge politiet skal det ikke ha vært noe islamistisk trusselbilde i byen der angrepet fant sted.

VIDEO: Australsk TV-team angrepet og slått til blods i innvandrertett bydel i Sverige

Australia har en av verdens mest gjestmilde asylpolitikk og har tatt imot over 800.000 asylsøkere siden midten av 1970-tallet, som tilsvarer over 26 000 i året, hvert år i over 35 år. Dette i tillegg til den lovlige innvandringen som ligger på 50.000 mennesker hvert år, hovedsaklig fra Asia og Afrika.

Relatert:

VIDEO: «Allahu Akbar» – flyktninger fra Afrika roper islamske slagord på vei til Europa

Båt Afrika

Båt Afrika3

Båt Afrika4

Båt Afrika5

Båt Afrika2
«Allahu Akbar», kan man høre afrikanerne rope til hverandre fra båtene i det de nærmer seg Europa.

Se mer: Sjokk-videoene av flyktninger norske medier ikke tør i å vise

Relatert:

VIDEO: Innvandrere angriper og brenner ned buss med passasjerer i Frankrike

Videoen viser det grufulle øyeblikket en gjeng med innvandrere kaster molotov-cocktailer mot en rutebuss som sekunder før var full av passasjerer i Paris sist uke.

VIDEO: Frankrike i Flammer – 26 biler satt i brann i boligstrøk

Gjengen som var maskert skal ha demonstrert mot politiet og den rasismen de mener myndighetene står bak mot migranter fra ikke-vestlige land.

Bussen ble stoppet midt i veien med søppeltønner, før angriperne begynte å kaste mursteiner og andre gjengstander gjennom vinduene.

Les også: Sjokk-videoene av flyktninger norske medier ikke tør å vise

36D9C71A00000578-0-image-a-118_1470269628241

36D9C70700000578-0-image-m-136_1470269799468

36D9C6F400000578-0-image-a-117_1470269622668

Passasjerene som var ombord måtte flykte for livet, da innvandrerne kastet molotov-cocktailer gjennom de knuste rutene og tente på bussen, noe som viser at angrepet var planlagt.

Franske medier kobler angrepet opp mot dødsfallet til en kriminell afrikansk-ættet mann mens han satt i en politicelle.

Les mer: Hærverk og branner i Belgia, Frankrike og Sverige

Skudd mot turistbuss

Å angripe busser fulle med passasjerer er dessverre blitt noe franske myndigheter nå er vant med.

I juni ble en turistbuss med tsjekkiske turister beskutt med våpen i det den kjørte fra Spania og gjennom Frankrike på vei til Tsjekkia.

Da ble seks av de 75 passasjerene skadet, etter at skudd ble avfyrt mot både front- og bakruten. En kvinne skal ha fått alvorlige skader i øynene og et barn skal også ha blitt skadet av glasset som knuste.

Politiet skal ha funnet en kule inne i bussen.

Massemorderen i München var iraner – skrek «Allahu akbar» og skjøt mot barn

OPPDATERT: Navnet på den iranske terroristen er Ali David Sonboly. Han skal mulig ha lurt flere barn til McDonalds ved å poste et falsk innlegg på Facebook om gratis mat.

ali-david-sonboly_0

ali-david-sonboly-i

Dette var det fjerde store voldelige angrepet mot sivile i Vest-Europa på kun åtte dager. De tidligere angrepene i feriebyen Nice, i et feriehus i de franske alpene, på et tog i Bavaria, og nå altså i sentrum av Munchen. Alle ble utført av ikke-vestlige menn med muslimsk bakgrunn. Den muslimske terrorgruppen IS skal ha påtatt seg ansvaret for minst to av dem.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Skjøt mot barn og ropte «Allahu akbar»

Tysk politi informerer om at de satte igang en «stor aksjon» ved kjøpesenteret Olympia (OEZ) i München etter at en gjerningsmann hadde begynt å skyte inne i lokalene ved 18-tiden i går kveld, rapporterer Süddeutsche Zeitung.

Samtidig kom rapporter om skyting ved en McDonalds-restaurant i nærheten av kjøpesenteret, skriver Daily Express.

Daily Mail skriver at gjerningsmannen massakrerte flere barn utenfor restauranten samtidig som han skrek «Allahu akbar». En film fra hendelsen viser hvordan en mann skyter mot flere personer utenfor restauranten.

– Jeg kom ut fra toalettet og hørte en slags alarm. Pang, pang, pang. Han dreper barna. Barna satt og spiste. De kan ikke løpe noe sted, sier en sjokkert kvinne til CNN.

Skudd ble også avfyrt ved et parkeringshus i samme område.

Les mer: Flere drept etter masseskyting ved kjøpesenter i München

«Jeg er tysk!»

Ifølge opplysninger i flere tyske medier skal gjerningsmannen har uttalt: «»Jeg er tysk!» ved parkeringshuset. En video viser at uttalelsen er et svar til en gruppe mennesker som skriker nedsettende uttrykk mot mannen med sikte på hans innvandrerbakgrunn. Blant annet roper en person «svarting».

Når iraneren protesterer og svarer «Jeg er tysk» spør en av personene, som befinner seg på en balkong, «Hva gjør deg tysk?», og da svarer drapsmannen at han er tysk fordi han er «født her» og har gått på tysk sosialstøtte.

Deretter avfyrer han en skuddsalve mot gruppen som gjemmer seg bak en betongvegg.

Under politiets pressekonferanse fremgikk det ifølge Die Welt at gjerningsmannen var en 18 år gammel iraner med tysk og iransk statsborgerskap. Han skal ifølge politiet ha stått bak massedrapet alene.

Naboer til terroristen sier han var en «rolig gutt».

Les mer: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

D
TERROR I MÜNCHEN: Minst ni drept og et dusin skadet er resultatet etter at en tysk-iraner gikk amok med våpen ved et kjøpesenter på fredag kveld. Terroangrepet kommer bare dager etter at en IS-sympatisør gikk amok på et fullsatt tog med kniv og øks i byen Wurzburg. (Foto: AFP).

2.300 politioffiserer utkommandert

Så mange som 2.300 politioffiserer skal ha blitt utkommandert for å fange terroristen.

Den 18-årige gjerningsmannen ble senere funnet død med en skuddskade i hodet, som det mistenkes han har utført selv.

Under skytedramaet på kjøpesenteret skal gjerningsmannen ifølge vitnene ha ropt «til helvete med utlendingene!», skrev Daily Mail i går kveld. Den opplysningen forsvant senere fra den britiske avisens artikkel.

En muslimsk kvinne som var vitne til hendelsen sa istedenfor til CNN at mannen skrek «Allahu akbar».

Les mer: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

D
STORT POLITIOPPBUD: Tyske myndigheter sendte ut flere tusen politioffiserer, inkludert spesialstyrkene, for å finne terroristen. Han ble funnet ikke langt fra åstedet med et selvpåført skudd i hodet. (Foto: EPA).

Myndighetene sendte ut alarm-sms

Myndighetene i byen skal ha sendt ut en sms til innbyggernes smarttelefoner hvor man erklærte en «krisesituasjon».

Bayerns innenriksminister Joachim Herrmann oppga under gårsdagen at «minst tre gjerningsmenn» befant seg på flukt etter skyteepisodene, ifølge Bild. Den opplysningen ble senere på natten tatt tilbake da myndighetene opplyste at man ikke lette etter flere gjerningsmenn.

Politiet i byen oppfordret under terrordramaet mennesker i Müchen å unnvike områdene rundt kjøpesenteret og alle andre offentlig plasser i storbyen.

«Bli værende i deres leiligheter. Forlat gatene!», kunne man lese på politiets Twitter-konto.

I sentrale München var det ifølge opplysninger panikk blant innbyggerne på kvelden. Mennesker skrek og gråt og tungt bevæpnet politi forsøkte å opprettholde orden, rapporterer BR24.

Les mer: Muslimsk terrorgruppe: «Forsøk å bare drepe hvite mennesker»

D
FANGET PÅ FILM: Den iranske terroristen ble fanget på film av beboerne i en blokk i nærheten av kjøpesenteret. Man kan se ham holde en pistol i hånden, som han senere bruker mot en gruppe mennesker som snakker til ham. (Foto: Twitter).

All kollektivtrafikk ble stengt ned

Hele kollektivtrafikken i München, pluss store deler av taxitrafikken ble stengt ned etter opplysningene om terrorangrepet, skriver Bild. Mange restauranter holdt også stengt på kvelden på grunn av urolighetene.

En ansatt på et apotek fortalte at hun hørte skyting på kjøpesenterets grunnplan. Flere personer sprang i panikk og politiet oppfordret ansatte å bli igjen i butikkene.

– Vi får ikke gå ut, forklarte hun til media.

Terrorangrepet skjer bare dager etter at et såkalt enslig flyktningbarn, som tros ha koblinger til den muslimske terrorgruppen IS, ble skutt og drept av politiet da ha gikk til angrep på uskyldige togpassasjerer med kniv og øks utenfor byen Wurzburg.

Les mer: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

D
ET OFFER LIGGER DEKKET TIL: Et av Ali Sonbolys ofre ligger dekket til på gaten i München. Den iranske terroristen står for det fjerde terrorangrepet i Vest-Europa på kun åtte dager.

Relatert:

Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

Europa opplevde i går nok et islamistisk terrorangrep, bare dager etter at 84 mennesker mistet livet i den franske kystbyen Nice, da en tunisisk mann kjørte en lastebil inn i familier med barn som feiret nasjonaldagen.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Denne gangen var det en IS-tilhenger som gikk til angrep på uskyldige togpassasjerer i den tyske byen Wurzburg.

Ifølge nyhetsbyråer og internasjonale medier skal overgriperen være et 17 år gammelt flyktningbarn som kom til landet med den store asylsøkerstrømmen de siste årene.

Han skal ha gått på toget med en øks og kniv i den tyske byen Wurzburg sør i delstaten Bavaria og begynt å hogge etter passasjerer. Noen av ofrene inkluderer en familie på fire.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

FLYKTNINGBARNET: Muhammad Riyad. Slik ser den 17-årige mindreårige afghanske flyktningen ut. Bildet ble publisert av BBC i dag. (Foto: BBC).
FLYKTNINGBARNET: Muhammad Riyad. Slik ser den 17-årige mindreårige afghanske flyktningen ut. Bildet ble publisert av BBC i dag. (Foto: BBC).
D
BLOD OVERALT: Bilder tatt av vitner viser hvordan gulvet inne i togvognen var dekket av blod fra ofrene. Den muslimske terroristen skal ha brukt både øks og kniv mot passasjerene på lokaltoget i den tyske byen Wurzburg.

«Jeg har aldri sett så mye blod i hele mitt liv»

Uttalelsen kommer fra en kvinne som bor i nærheten der toget stoppet og som kom til for å hjelpe ofrene.

– Jeg har aldri sett så mye blod i hele mitt liv. Jeg kommer ikke til å klare å sove i natt, forteller kvinnen til den tyske avisen Bild.

En familie på fire fra Hong Kong skal være blant de angrepne og skadede. Politiet er nå i kontakt med migrasjonsmyndighetene i landet for å informere om deres tilstand.

Alvoret i skadene til alle ofrene skal ennå være uklare. Av de som er skadet, så skal 14 være i sjokk, tre skal være alvorlig skadet og ytterligere en person skal ha fått mindre skader.

Et øyenvitne forteller at togvognen lignet på et «slaktehus» etter angrepet, og hvor blodet dekket hele gulvet.

Mannen som ikke ønsket å gi ut navnet sitt fortalte at han så mennesker krabbe ut av vognen mens de ba om førstehjelpsskrin, mens et offer lå på gulvet inne i vognen.

Les mer: Tyskland har introdusert kvinne-vogner etter muslimsk voldtektsbølge

103577450-epa-train-NEWS-large_trans++J0zd-KWzTJBDizhRSplklrwxiAAyxiMXl02i1m7HXeQ

D
MER BLOD: Bilder fra togstasjonen viser hvordan førstehjelpsutstyr ligger strødd rundt blodpøler der angrepet fant sted.

Ropte «Allahu Akbar» i det han gikk til angrep

Den afghanske flyktningen skal ha ropt ut den islamistiske kampropet «Allahu Akbar» som ofte brukes før muslimer dreper mennesker i det han hogg løs med øksen på passasjerene.

Det var det samme lastebilsjåføren i Nice ropte i det han skjøt mot politiet på torsdag i forrige uke under terrorangrepet som drepte 84 mennesker og skadet hundrevis, inkludert mange barn.

Tyske myndigheter forteller at den afghanske flyktningen skal ha hoppet av toget men blitt innhentet av politiet. Istedenfor å kaste fra seg øksen, så gikk 17-åringen til angrep og ble da skutt og drept.

Politiet skal ha gjennomsøkt flyktningens rom hos den tyske fosterfamilien han bodde hos og funnet et IS-flagg.

Han skal ha søkt om asyl i Tyskland i mars i år og hadde inntil fosterfamilien tok ham inn bodd på et hjem for flyktningbarn.

Nye opplysninger viser at Muhammad Riyad hadde laget en video før terrorangrepet hvor han påstod å være «en soldat for kalifatet». Han skal også ha sagt at «vi skal slakte alle ikke-troende og ta over deres land».

Les også: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

D
SØR-TYSKLAND: Terrorhandlingen fant sted sør i Tyskland, ikke langt fra storbyen Nuremberg.

Det tredje muslimske terrorangrepet bare i år i Tyskland

Økseangrepet skal være det tredje terrorangrepet i Tyskland dette året alene.

I februar skal en 15 år gammel muslimsk jente, identifisert som «Safia S» ha knivstukket en politimann i nakken i med en kjøkkenkniv. Angrepet som fant sted i Hannover ble av aktoratet senere beskrevet som en IS-inspirert terrorhandling.

D
DØMT FOR TERROR: 15 år gamle «Safia S» fra Hannover i Tyskland gikk i februar til knivangrep på en politimann og stakk ham i nakken. Politimannen ble alvorlig skadet, men overlevde. (Foto: Politiet).

I mai skal en muslimsk terrorist ha ropt «Allahu Akbar» før han med kniv gikk til angrep på togpassasjerer som ventet på et morgentog i den tyske byen Grafing i Bavaria. En person mistet livet og tre ble alvorlig skadet.

Les mer: Muslim ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre på togstasjon i Tyskland

D
KNIVDRAP I MAI: Det er bare noen få måneder siden en annen muslim gikk til knivangrep på uskyldige tyske togpassasjerer. Den gang skjedde det i byen Grafing. En person ble drept og tre alvorlig skadet. (Foto: AP).

Det hele kommer på toppen av de massive seksuelle overgrepene og voldtektene som fant sted i tyske byer på nyttårsaften. Det har nå kommet frem at det skal dreie seg om over 1.200 overgrep utført av over 1.000 ungdommer og menn av «arabisk og/eller nordafrikansk opprinnelse».

Tyske myndigheter frykter nå at de mange overgrepene og terrorhandlingene skal føre til fremmedfrykt og mistro mot migrantene.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Tyskland er det landet som klart tar imot flest flyktninger og asylsøkere i Europa. Bare i år er det ventet at landet tar imot 600.000 migranter og rundt 400.000 neste år. Det skal så komme rundt 300.000 migranter hvert år de neste årene etter det.

D
ÅPNET GRENSENE: Den tyske rikskansleren Angela Merkel og hennes partikolleger i den tyske bundesdagen har sluppet inn flere millioner asylsøkere og flyktninger til Tyskland de siste årene. Planen er å slippe inn ytterligere 3-4 millioner de neste ti årene. Et resultat av dette opplevde uskyldige togpassasjerer i Wurzburg i går. Hvor mange ytterligere muslimske terrorangrep dette vil føre til kan det bare spekuleres i.

Les mer: Dalai Lama kritiserer masseinnvandringen: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

Relatert:

Muslimsk terrorangrep i Nice – 84 drept – 100 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

OPPDATERT: Den muslimske terroristens navn er Mohamed Lahouaiej Bouhlel (31).

mohamed-lahouaiej-bouhlel

Minst 84 mennesker skal ha blitt drept og mer enn 100 mennesker skadd etter at en 25-tonns lastebil kjørte inn en folkemengde i byen Nice. Den muslimske lastebilsjåføren rakk å kjøre i over 2 kilometer mens han kjørte over uskyldige mennesker. Da han stoppet lastebilen fortsatte han drapene med et maskingevær.

Det hele utspant seg under feiringen av Bastille-dagen på den franske rivieraen.

Les mer: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

Les mer: Etter Belgia-terror: Polen nekter å ta imot muslimske flyktninger

map-nice-0714

Et øyenvitne forteller hvordan han så «kropper ble slengt rundt som bowlingkjegler» og «hørte lyder og gråt som jeg aldri vil glemme», mens det grusomme angrepet fant sted på en fullpakket promenadegate i byen Nice rundt klokken 22.30 i går kveld.

Identifikasjonspapirer funnet av politiet viser at morderen var en 31-årig tunisier bosatt i byen. Han skal ha blitt drept av fransk politi.

Les mer: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 140 drept så langt

Den muslimske terroristen skal ha skreket «Allahu Akbar» før han ble drept.

Ifølge britiske medier skal muslimske grupper som støtter terrorgruppen IS ha feiret angrepet, som kom på Frankrikes nasjonaldag. Ingen muslimsk gruppe har offisielt tatt på seg ansvaret.

En større mengde våpen, granater og «større våpen» ble funnet i lastebilen.

Les mer: Islamisten Omar Mateen identifisert som Orlando-terroristen – 49 mennesker drept

Den 31-årige tunisieren skal ha kjørt opp på fortauet i minst 60 kilometer i timen og siktet seg inn på hundrevis av feirende mennesker som så på fyrverkeriet. Rundt 100 mennesker skal ha hoppet i sjøen i panikk mens andre løp i panikk for å redde seg unna lastebilen.

Anti-terror politi ankom stedet og hele byen er nå stengt, mens innbyggerne er blitt fortalt å holde seg hjemme for sin egen sikkerhet.

Frankrikes president, Francois Hollande, informerte om at flere barn var blant de drepte, med 84 drepte bekreftet og rundt 20 svært hardt skadet. Han la til at det var «udiskuterbart» at massakren var et terrorangrep.

Les mer: Europol: 5.000 muslimske terrorister oppholder seg i Europa

nice-france

_90394112_p041h6nf

D
DREPT: En dukke ligger ved siden av kroppen til en liten jente som ble drept av den muslimske terroristen. Det skal være flere kvinner og barn blant de drepte.

Øyenvitner sier det var en utveksling av skudd mellom terroristen og politiet, før han ble skutt og drept.

Skudd kunne også høres da flere bevæpnede terrorister angrep hoteller og kafeer i byen.

Et vitne ved navn Antoine forteller: «Vi var ved Neptun strand og fyrverkeriet hadde akkurat sluttet. Det er da vi så en hvit lastebil. Den kjørte fort, rundt 60-70 kilometer i timen».

Våpenmannen hoppet ut av lastebilen etter å ha kjørt ned mennesker på fortauet og begynte å skyte rundt seg. Han skal ha blitt skutt i nærheten av lastebilen. En annen mistenkt er mistenkt å være på rømmen.

Les mer: Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

Et annet øyevitne, Wassim Bouhlel sier han så lastebilen kjøre inn i folkemengden og så en mann komme ut og begynte å skyte.

– Det var en massakre på veien. Kropper lå overalt, sier Bouhlel til media.

Franske myndigheter har etter terrorangrepet innført unntakstilstand i tre måneder.

Den franske innenriksministeren Bernard Cazeneuve uttalte følgende etter massakren:

– Vi er i krig med terrorister som ønsker å angripe oss for enhver pris og på en svært voldelig måte.

Terrorangrepet kommer bare en uke etter at fotball-EM ble avsluttet i Frankrike.

D
ISLAMSK TERROR I FRANKRIKE: Frankrike har opplevd en rekke terrorangrep utført av jihadister. I november i i fjor drepte en gruppe muslimer over 140 mennesker under flere koordinerte angrep i Paris. Her fra blomsterhavet utenfor den franske ambassaden i Oslo etter Charlie Hebdo-massakren i januar 2015. (Foto: Frieord).

Les også: Muslim brukt som forbilde på vellykket integrering i Sverige – arrestert for terrorisme

Relatert:

Tyrkiske fans ropte «Allahu akbar» under minutts stillhet for ofrene i Paris

Både Hellas sin statsminister, Alexis Tsipras, og den tyrkiske statsministeren, Ahmet Davutoglu, var på plass på Basaksehir Fatih Terim stadion i Istanbul på tirsdag.

Arrangørene ba publikum, rundt 11.000 fremmøtte, om å være stille i ett minutt for de 129 menneskene som ble drept i forrige ukes muslimske terrorangrep i Paris.

Les også: Tyrkia presser EU – kan bli åpne grenser helt til Norge

D
BUET OG SANG «ALLAHU AKBAR»: Tyrkiske supportere skjemte ut både sitt lag, sin nasjon, men også seg selv, da de buet og sang «Allahu Akbar» under det som skulle være ett minutts stillhet for ofrene etter terrorangrepet i Paris på fredag.

Men istedenfor å følge oppfordringen, valgte mange av de tyrkiske supporterne å bue og lage bråk. Supporterne ropte også «Allahu akbar», som betyr «Gud er større» på arabisk, skriver Daily Mail. Saken gjøres ikke bedre av at vitner til massedrapene sier at flere av terroristene skal ha ropt «Allahu Akbar», rett før de skjøt ned og drepte uskyldige i Paris på fredag.

Det tyrkiske landslaget sin trener, Fatih Terim, mener at det var feil av hans landsmenn å ødelegge det stille minuttet.

– Våre fans burde ha oppført seg, sier han til den britiske avisen.

Det er uklart om det europeiske fotballforbundet vil ta affære mot Tyrkia etter opptrinnet.

Les også: Nordmenn slått og knivstukket i Tyrkia

Bosniere skrek «Palestina, Palestina»

Men det var ikke bare i Tyrkia at muslimer ødela for minnesmarkeringen. Også i kampen mellom Irland og Bosnia, skal bosniske bortesupportere ha ropt slagord under markeringen.

De skal blant annet ha ropt ordene «Palestina, Palestina». De ble imidlertid møtt med buing fra de irske supporterne.

Les også: Tyrkisk mann dømt for overfallsvoldtekt av 17 år gammel norsk jente

Verdige markeringer i de andre kampene

Det skal ikke ha forekommet noe lignende i de andre landslagskampene som ble spilt denne uken. I England skal engelske og franske fans ha stått sammen og laget et verdig og minneverdig kveld. I videoen under her kan man se og høre de to nasjonenes nasjonalsanger, etterfulgt av ett minutts stillhet. (Markert rundt 11 minutter inn i videoen).

Les også: 100 år siden det tyrkiske folkemordet på kristne armenere