Tagged: afroamerikanere

Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

Etter at Donald Trump vant presidentvalget i USA på onsdag så har organiserte protestaksjoner betalt av mangemilliardæren George Soros dukket opp i flere store byer. Det har også vært rapportert fra venstreorienterte medier om angrep mot muslimer av Trump-supportere. Nå avsløres det imidlertid at flere av dem har vært løgn.

VIDEO: Afroamerikanere angriper hvit person – «Vær så snill ikke slå meg»

En video tatt i en parkeringsgarasje i Charlotte, Nord-Carolina viser hvordan rundt et dusin unge afroamerikanske menn angriper en ensom, uskyldig hvit mann. Mannen ber om nåde og strekker hendene ut. Men afroamerikanerne angriper, sparker og slår mannen i hodet. De stjeler også mannens klær. Det hele utføres mens det ropes rasistiske ord mot den hvite mannen.

Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

To afroamerikanske menn har blitt arrestert og siktet for drapet på en hvit gravid småbarnsmor i delstaten Indiana. Amanda Blackburn var alene hjemme med sin ett år gamle sønn, da Larry Jo Taylor, Jr (18) og Jalen Watson (21), kom seg inn i huset hennes under et hjemmeran. Da Amanda forsøkte å beskytte sønnen sin, ble hun skutt og drept.

VIDEO: Afroamerikanere slår, sparker og kaster gjenstander på kvinner og handikappede

En video som har blitt lagt ut på Youtube viser det som påstås å være en oktoberfest eller et marked i et vestlig land. Det viser seg å være et utdrag fra "The Baltimore Riots" i USA fra april i år. Man kan se en større gruppe afroamerikanere gå løs på uskyldige mennesker som koser seg ute. Det blir kastet tunge metall-lignende gjenstander som bord og stoler og det blir slått løs på både menn og kvinner. Man kan også se en multihandikappet person blir fanget i den grove volden, uten at afroamerikanerne tar hensyn til det.

Peggy Hubbard raser mot svart kriminalitet og selvgodhet

Den siste uken har USA blitt rammet av flere grove voldsepisoder. Flere av dem med rasistiske motiver. Først ble to hvite reportere skutt og drept på direkten i Virgina. Morderen var en afroamerikansk mann. Så ble en hvit politimann henrettet på åpen gate, også han av en afroamerikaner. I tillegg har det vært flere alvorlige overfall og angrep på politiet i flere byer. Norske medier som pleier å vinkle det mot rasisme når hvite dreper sorte, har ikke valgt å velge denne linjen i de sakene nevnt ovenfor, ennå det finnes klare beviser for at det var rasisme som var motivene i begge sakene. Stadig flere afroamerikanere tar imidlertid et oppgjør med denne dobbeltmoralen som media og venstrevridde organisasjoner stadig står for.

Mor og sønn siktet for brutalt overfall av 76-åring

En afroamerikansk ransgjeng, bestående av to menn og en mor, har blitt arrestert for et brutalt ran av en hvit 76-årig bestemor i en kirke i USA. På en overvåkingsvideo kan man se den ene mannen snike seg opp på den intetanende kvinnen og slå henne hardt i ansiktet bakfra. I fallet slår kvinnen også hodet mot et bord hun står ved siden av.

40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot en uskyldig hvit mann

Fjerde juli er USAs uavhengighetsdag og en offisiell fridag. Over hele landet feirer folk med venner og familie, og i mange byer arrangeres det konserter og festivaler. Dessverre har det de siste årene også betydd opptøyer og bråk blant de som deltar. I byen Cincinnati hadde en større gruppe afroamerikanere begynt å bråke og angripe politiet etter en hip-hop konsert. I forbindelse med dette bråket angrep rundt 40 av dem en uskyldig hvit mann som befant seg i området.

«Svart» borgerrettsforkjemper var hvit – Iscenesatte falske rasist-trusler

Nettavisen skriver i dag om den lokale lederen for NAACP i Spokane Washington, Rachel Dolezal. Hun er en hvit kvinne som i en årrekke har utgitt seg for å være svart. I tillegg har hun forfalsket en rekke rasistiske trusler mot seg selv og sin familie og gjentatte ganger stått frem som ekspert i mediene, hvor hun fremstilte hvite amerikanere som rasister.

Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

Nok engang rapporteres det om opptøyer, ildspåsettelser, omfattende hærverk, person- og butikkran og angrep mot politiet fra USA. Denne gang skal opptøyene ha startet etter at den multikriminelle afroamerikaneren Freddie Gray skal ha dødd som følge av politiets behandling av ham under arrestasjonen.

Tidligere borgermester i New York: 19 av 20 mordere er ikke-hvite

New York sin tidligere borgermester Michael Bloomberg har havnet i et politisk uvær. I et lydopptak som blir spredt på nettet slår han nemlig fast at "95 prosent" av alle mord i USA sine byer begås av unge menn som tilhører minoritetsgrupper, rapporterer avisen Washington Times.

Youtube fjernet video lagt ut av politiet

Et hvitt kjærestepar blir angrepet og slått ned av seks ukjente afroamerikanere utenfor en restaurant i Springfield, Missouri. Politiet i byen har overvåkingsbilder av angrepet og går ut med videoen for å få hjelp til identifisere gjerningspersonene. De legger også ut videoen på Youtube, da dette er den beste plattformen for å få spredt den. Youtube velger så å fjerne videoen. Ifølge Youtube skjer dette som følge av uttalelser i kommentarfeltet i videoen som brøt med nettstedets regler og retningslinjer.

Hvite elever nå i minoritet i USA

Hvite elever er nå i minoritet i USA's skoler. Dette skjer først og fremst som følge av at spansktalende latinamerikanere krysser grensen illegalt i store mengder og skaffer seg store familier. Afroamerikanere, latinamerikanere og indianeres dårlige skoleresultater medfører også økte samfunnskostnader.