VIDEO: Eldre hvit dame mishandles av afroamerikanske menn – «Din jævla blonde blåøyde djevel»

En eldre hvit kvinne står blant en rekke andre mennesker i et slags venterom. Det ser ut som midt på vinteren da alle personene i videoen er godt påkledde med tykke vinterjakker og luer. Plutselig tar en afroamerikansk mann i blå jakke tak i en eldre hvit kvinne, som er 60-70-års alderen og drar henne voldelig ned bakfra og på bakken.

En større gruppe afroamerikanere samler seg da rundt kvinnen og begynner å uttale stygge og rasistiske ord mot kvinnen. Samtidig begynner de å dra av kvinnen klærne hennes. Det er uklart hvorfor de ønsker å stjele kvinnens klær og etterlate henne nærmest naken ute midt på vinteren.

Her er et utdrag fra det vi kan høre på videoen.

– Den dama er 100 år gammal!

– Få den gamla dama opp

(Kvinnen sier; «Hjelp meg, hjelp meg).

– Hun er hvit

– Få den faens europeeren opp av gulvet

– Din jævla blonde, blåøyde djevel!

– Jævla hore!

– Vi skal banke deg opp

– Vi bare kødder med deg gamle dame

– Denne dama er akkurat som honning, bror

VIDEO: Stjeler tips gitt til servitrise

https://twitter.com/twitter/statuses/976559457546022912

FORNØYDE: Smilende og fornøyde ser det afroamerikanske etter servitrisen for å bekrefte at de ikke har blitt tatt på fersken. Det de ikke vet er at restauranten har et videokamera som har filmet tyveriet. (Skjermbilde/Twitter).

Historiene som aldri når Norge – ektepar brutalt ranet og henrettet i sitt hjem

Skal man unngå sannheten hvis den ikke passer inn eller gjør en ukomfortabel? Nei, slik fungerer jo ikke livet. Man kan ikke kaste regninger eller unngå daglige realiteter bare fordi man ikke liker dem.

Men i utallige nyhetsredaksjoner så velger man å unngå å snakke om de harde og kalde fakta. Om blodige statistikker. Og om hvem som står bak.

I Norge har man systematisk løyet og unndratt sannheten for sine lesere. Frieord har avslørt norske medier dusinvis av ganger når de har forvrengt fakta, løyet om gjerningsmenn eller rett og slett bare unngått å rapportere om nyheter som ikke passer inn deres ideologiske og politisk fargede bakgrunn.

Nok en slik historie fant sted i januar i år i Houston, USA. Det kinesiske ekteparet Bao og Jenny Lam (Begge 61 år gamle) var på vei hjem til sitt eksklusive og inngjerdede boligområde i millionbyen Houston.

BRUTALT SKUTT OG DREPT I SITT HJEM: Bao go Jenny Lam ble utsatt for et svært brutalt hjemmeran som endte med at de ble skutt og drept av det som betegnes av politiet som en «ren henrettelse». Ekteparet var også bundet på hender og føtter da de ble skutt. Nå er tre personer av afroamerikansk og latinamerikansk bakgrunn.

To mørkhudede menn, halvbrødrene Aakiel Ricardo Kendrick (21), Khari Ty Kendrick (23), samt en latinamerikaner ved navn Erick ALfredo Peralta (20), snek seg under gjerdet ved inngangen til boligfeltet og ventet på at det asiatiske ekteparet kom hjem fra et besøk på restaurant.

Med ulovlige våpen truet de tre ikke-hvite mennene ekteparet inn i huset sitt. Der ble besteforeldrene bakbundet på hender og føtter, før de ble skutt og drept i det politiet beskriver som en ren henrettelse. De tre mennene ranet deretter huset for verdisaker og våpen. De stjal også ekteparets bil.

Khari Ty Kendrick, Aakiel Ricardo Kendrick og Erick Alfredo Peralta. De tre drapsmennene utgjør dessverre en svært brutal og vanlig del av drapsstatistikken i USA. Hvite og asiatiske ofre, og mørkhudede drapsmenn. Dette er et faktum som norske medier aldri har videreformidlet til sine lesere. (Foto: Politiet).

En svært bisarr og skremmende informasjon er at drapsmennene returnerte til huset der ekteparet lå døde i sin egen stue flere ganger i dagene etter drapene. Hver gang fortsatte de å gå gjennom skap og skuffer og kastet eiendeler på gulvet rundt i huset. Det var først etter tre dager da ekteparets sønn begynte å bli urolig at politiet ble sendt ut for å undersøke.

En av drapsmennene som nå er siktet for drapet ble nylig løslatt tre år inn i en 30-årig fengselsdom for over 20 innbrudd i hus i Houston.

JOBBET HARDT: Ekteparet Lam jobbet svært hardt og åpnet seks restauranter i Houston-området. De bodde i et inngjerdet og eksklusivt område og var på vei hjem da de ble utsatt for et hjemmeran.
FAMILIE: Familien Lam delte disse bildene på blant annet Facebook.

Norske medier har med vilje unngått å omtale slike brutale og rasistiske drap som dessverre utspiller seg i USA skremmende ofte. Men norske medier informerer alltid om mørkhudede som dør eller blir skutt av politiet. Og vrir det til å være diskriminerende og rasistisk, selv om det i 9 av 10 tilfeller er godkjente og velbegrunnede reaksjoner fra det amerikanske politiet. Og at rase ikke har noe med saken å gjøre. Faktisk er det bevist at politiet unngår å pågripe og skyte mørkhudede nettopp fordi de vet at media og samfunnet vil angripe dem hvis de gjør det. Selv om det kan sette dem i en farlig posisjon i yrket sitt.

Et annet eksempel media ofte rapporterer om når de skriver om den påståtte forskjellsbehandlingen mellom sorte og hvite i USA, er hvordan sorte ofte får strengere straffer enn hvite. Men som i denne saken så ligger sannheten i detaljene. De tre ikke-hvite mennene ranet ikke bare huset, de henrettet ekteparet brutalt. Hvorfor? Det er en gjenganger hos mørkhudede at volden er betydelig grovere og brutal enn hvis hvite begår kriminalitet. Å mishandle, voldta og drepe offeret sitt er uten unntak noe afroamerikanere alltid gjør i slike kriminalsaker. Derfor får de også strengere og lengre fengselsstraffer. Ikke basert på hudfargen sin, men basert på den ekstremt grove handlingen i forbrytelsen. Som eksemplifisert ved ekteparet Lam. Overgriperne kunne enkelt ha bundet ekteparet og låst dem inne på et rom mens de ranet huset. Istedenfor skjøt og drepte de ekteparet i hodet som en ren henrettelse. Hvorfor? Det har med grunnleggende forskjeller mellom hvite og sorte i temperament, impulskontroll og IQ å gjøre. Også det fakta og vitenskapelig begrunnet, som norske medier ikke tør – eller vil – ta tak i.

Den svært ensidige rapporteringen og vinklingen fra norske medier er ikke annet enn uærlig, løgnfull og politisk begrunnet. Det er bevist at så og si alle journalister og redaktører i Norge befinner seg i den rødgrønne sfæren politisk. Å tro at dette ikke påvirker deres redaksjonelle daglige virke vil være utrolig naivt. Og vi har altså vist til dette gang etter gang med nyhetssaker fra USA som norske medier konsekvent unngår å rapportere om.

Nedenfor finner du en liste over lignende brutale drap som har funnet sted i USA, der overgriperne er afroamerikanske menn og ofrene er hvite. Ingen av disse har blitt omtalt i norske medier. Det er lov å spørre seg hvorfor, når man vet at norske medier er raskt på pletten med å omtale hver gang en sort person blir mishandlet eller skutt av amerikansk politi. Og da er man også svært påpasselig med å informere leseren om at gjerningsmannen/offeret var en afroamerikaner og at politimannen var hvit. Og at det (løgnfullt) eksisterer omfattende og systematisk diskriminering på bakgrunn av hudfarge i USA. (Og Norge for den saks skyld, som vi så med pågripelsen av de kriminelle afrikanerne på en McDonalds i Oslo for noen måneder side som fikk stor oppmerksomhet i norske medier).

Les statistikker og se mer informasjon om temaet her:

Relatert:

VIDEO: Hvit mann brutalt overfalt på gaten i USA – fikk hjerneblødning etter 50 slag og spark

En bibliotekar som var ute og gikk i sentrum av den amerikanske byen Cincinnati i mai i fjor, ble utsatt for et svært brutalt og uprovosert angrep av tre afroamerikanske menn. En fjerde mann skal ha stått på utkikk for å si fra om vitner passerte.

En av de rasistiske mennene, John Watts, var flere minutter inn i dommen sin, da dommeren spurte ham hvorfor han uten forvarsel og mening angrep en uskyldig mann på gaten.

 – Jeg bare angrep ham, svarte 20-åringen.

 – Hvorfor skjedde dette? spurte dommer Jody Luebbers.

– Jeg klarer ikke å forklare det, svarte Watts iført stripede drakt og bundet på hender og føtter med hånd og fotjern.

RASISTISK OVERFALL: John Watts (20) ble nylig dømt til 7 års fengsel for et grov, uprovosert og rasistisk angrep på en hvit mann som var ute og gikk i mai i fjor i den amerikanske byen Cincinnati. En av de andre mennene som var involvert i overfallet fikk ni år. (Foto: Politiet).

Watts er den andre personen som er dømt etter det brutale og rasistiske angrepet som fant sted den 15. mai i 2017. Han fikk syv års fengsel.

I september i fjor fikk Johntae Dearmond ni års fengsel, etter å ha innrømmet grovt ran. Dearmond skyldte på at han var full som unnskyldning for hendelsen

Offeret, en bibliotekar  i 40-årene, var ute og gikk i nærheten av biblioteket etter midnatt, da Watts, Dearborn og en annen afroamerikansk mann kom opp til ham. En fjerde mann sto på utkikk, ifølge rettsdokumentene.

50 SLAG OG SPARK: Det rasistiske angrepet varte i over ett helt minutt. Ifølge overvåkingsfilmen så skal offeret ha mottatt minst 50 slag og spark. Han ble også frastjålet mobilen sin. (Foto: Politiet).

De spurte den hvite mannen om sigaretter. Deretter begynte det brutale og meningsløse overfallet. Det var Watts som slo ham i asfalten, sa assisterende aktor i saken, Allison Oswall, sist torsdag.

Mannen ble slått og sparket minst 50 ganger. Han ble sparket i ansiktet. Angrepet varte i over ett minutt. Han skal ha fått hjerneblødning og blod skal ha kommet ut av øret hans. Etter angrepet stjal afroamerikanerne mobiltelefonen hans.

Overvåkingsfilmen ble vist i retten, men ble stoppet før den var ferdig.

Det er nok. Jeg kan ikke se mer, sa dommeren.

Politietterforsker Dan Kreider hos Cincinnati-politiet uttalte under rettssaken at det var en av de to verste overfallene han har sett i sin karriere.

«Meningsløst», «Dyrisk», «Grusomt», var noen av ordene som ble brukt av dommer Luebbers for å beskrive overfallet, før dommen kom sist torsdag.

INGEN FORKLARING: John Watts hadde ingen forklaring på hvorfor han og hans tre afroamerikanske venner gikk løs på en enslig hvit eldre mann midt på gaten i hjembyen sin. (Foto: Cincinnati.com).

Saken har fått liten eller ingen oppmerksomhet i amerikanske medier. Ingen norske medier har valgt å omtale overfallet.

Frieord skrev i 2015 om et lignende og svært brutalt overfall av en hvit mann, utført av så mange som 40 afroamerikanere i sentrum av Cincinnati. Les om den saken her:

Afroamerikanere skyter og dreper hverandre i rekordtall – USA ser ny økning i kriminalitet

Mens media og venstreekstreme organisasjoner og aktivister setter søkelys på politiets brutalitet og drap på afroamerikanere i USA, er sannheten om tall og statistikk en annen.

Det viser seg nemlig at det er afroamerikanere som er mest farlig for andre afroamerikanere.

For hver sorte person som mister livet i konfrontasjon med politiet i USA, så drepes tusenvis av afroamerikanere – av andre afroamerikanere – i amerikanske byer. Men dette er det skremmende stille om i media og fra de store menneskrettighetsorganisasjonene.

Det er et ubehagelig faktum som ødelegger konsensus.

I Obamas egen by, den demokratisk styrte Chicago, så hadde man offisielt 762 drepte involvert i 3550 skyteepisoder i 2016. Dette i en by som har svært strenge våpenlover.

For dette deltok ingen av de store organisasjonene som Black Lives Matter eller ambulansejegerne Jesse Jackson og Al Sharpton. Disse dukker imidlertid opp hvis en svart person blir skutt av ordensmakten – uansett om det skytingen var berettiget eller ikke.

De som følger internasjonale nyheter, og i særdeleshet amerikanske, kan ikke ha unngått å fått med seg at spillere og lag i NFL (National Football League) i USA er innblandet i en mediestorm i disse dager.

Det hele startet da den tidligere stjernespilleren Colin Kaepernick valgte å stå på et kne under avspillingen av nasjonalsangen før en kamp. Å stå under nasjonalsangen er en sterk og lang tradisjon som avholdes under alle kamper i de store sportsligaene i USA.

Les også: Obamas rasistiske uttalelse: «Vi kan ikke tillate at folk flommer inn i USA» – utviste 2.5 millioner innvandrere

PÅ KNE UNDER NASJONALSANGEN: San Francisco 49ers quarterback Colin Kaepernick (i midten) kan ses knele under nasjonalsangen. Dette for å protestere mot politivold mot sorte. Men hva sier statistikken?

Kapernick mente at USA og politiet i særdeleshet ikke hadde omsorg eller så viktigheten av sorte liv. Dette etter at media og de Soros-støttede organisasjonene som BLM (Black Lives Matter) har satt fokus på antall sorte som blir drept av politiet i USA.

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

Debatten har derimot vært mer styrt av følelser og mindre av faktiske tall og statistikk som underbygger denne påstanden. Og media har kastet seg på for å gi denne siden av debatten et stort talerør. Det har ført til voldelige opptøyer, ran, tyverier, bilbranner og drap i hovedsaklig sorte bydeler i amerikanske byer.

Men fakta viser at sorte faktisk er underrepresentert i sitt møte med ordensmakten og at færre sorte blir drept av politiet enn hvite. Selv tatt i betraktning i prosent av befolkningen. Problemet er ikke politiet, sier den sorte menneskerettighetsaktivisten Larry Elder. Problemet er andre sorte mennesker som ikke overholder loven.

Det hele skal stamme fra amerikanske myndigheters – i all hovedsak demokratiske politikeres –  innføring av velferdsstaten på 50-tallet. Før dette hadde den sorte kjernefamilien en større andel av statistikken over familier som holdt sammen enn hvite. Fra kun 25 prosent husholdninger med kun en forelder (alltid moren) på 1950-tallet, til dagens nivå på 75 prosent, er ene og alene den største faktoren til at sorte ungdommer og menn blir kriminelle og aldri kommer seg ut av fattigdom.

I dette videoutdraget snur Larry Elder intervjueren, Dave Rubin, fra å tro på den tradisjonelle og løgnfulle påstanden om «systemisk rasisme» som grunnlag for de sortes fattigdom og kriminalitet. (Se hele videoen her).

Bilder, tegninger og grafikk vs ord på et ark

Statistikk og tall er som regel dørgende kjedelig. Og kun de som virkelig interesserer seg for temaet orker å pløye gjennom det.

I den offentlige debatten fungerer bilder, tegninger og grafikk mye bedre. Det har våre gammelmedier også skjønt, og bruker ofte karikaturtegninger og bilder for å bekrefte sitt syn for leseren.

Frieord har tidligere skrevet fyldige artikler med statistikk og videoer som viser sannheten om ulikhetene i USA. Men istedenfor å skrive en ny, så legger vi her ut bilder, tegninger og grafer som viser tallene, og tilstanden i USA i dag, slik at leseren kan få inn informasjonen visuelt.

De som vil kan lese en omfattende artikkel med statistikk, videoer og svært mange lenker her:

Les også: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skytteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

SISTE BILDE: Her er noen av de 760 menneskene som ble drept i Obamas hjemby Chicago – en demokratisk styrt by – i 2016. Det har ikke blitt holdt noen Black Lives Matter demonstrasjoner og Al Sharpton har ikke klaget sin nød til media over ofrene og hvem som drepte dem. Hvorfor?

Nyheten norske medier valgte å ikke publisere – tobarnsfar brutalt drept foran sin datter (2)

Gerard Grandzol (38) var på vei hjem fra parken med sin 2-årige datter, Violet, i baksetet. I det den nybakte tobarnsfaren parkerte utenfor hjemmet sitt, kom to afroamerikanske menn opp til bilen.

De ønsket å stjele bilen og ta lommeboken til 38-åringen.

Grandzol ga fra seg lommeboken, men var uvillig til å la de to mennene stjele bilen, da hans to år gamle datter satt i barnesetet bak i bilen.

Han ga motvillig fra seg bilnøklene og var på vei til baksetet for å ta ut datteren, da Marvin Roberts (16) skjøt ham to ganger i ansiktet. Angivelig fordi barnefaren var for sen med å ta ut barnet.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

DRAPSMANNENS ANSIKT: 16-årige Marvin Roberts skal ha skutt barnefaren to ganger i ansiktet med en 9 mm pistol, mens den 2-årige datteren satt i baksetet. (Foto: Politiet).

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Det skal være en svært rystende video fra et overvåkingskamera, med lyd, som viser hele forløpet. På videoen kan man høre datteren gråte i baksetet i det faren blir skutt i ansiktet. Videoen skal være av så grafisk karakter at politiet i Philadelphia ikke har utlevert den til media.

De to afroamerikanske brødrene, Marvin Roberts, (16), og Maurice Roberts, (21), skal da ha løpt fra plassen. Gerard Grandzol ble fraktet til sykehuset hvor han døde kort tid etter av skadene.

Grandzol skal ha blitt far til sitt andre barn bare seks uker før han døde.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

LYKKE: Familien Grandzol hadde akkurat fått sitt andre barn, da det brutale drapet på barnefaren fant sted. Gerrard Grandzol ble bare 38 år gammel. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

Hans kone, Kristin Grandzol, forteller:

– Gerard var «den beste faren til våre to døtre man kunne tenke seg. Han var åpen og inkluderende til alle i nabolaget.

– Disse to skuddene har ødelagt mitt liv og mine to døtre har ingen far lenger. Jeg har en seks uker gammel datter og en to og et halv år gammel jente som så alt sammen. Jeg vet aldri om hun kommer over det.

Les også: Rasistisk hat- og torturvideo sjokkerer USA – hvit mann knivskåret og tvunget til å drikke toalettvann av afroamerikanere

VIOLET GRANDZOL: Den 2-årige jenta Violet vil vokse opp uten sin pappa. Hun var tilstede i bilen og så sin far bli drept av de to afroamerikanske brødrene. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner dreper hvit TV-reporter på direktesending

Drapsetterforsker John Ryan forteller til media:

– De to drapsmennene ønsket bilen, tobarnsfaren ikke ønsket å gi den fra seg. Og de drepte ham på grunn av det.

Marvin Roberts og hans bror, Maurice Roberts, ble arrestert på lørdagen, tre dager etter drapet. 21-åringen skal ha klart å rømme til en annen delstat, New Jersey, hvor han ble ble pågrepet på et motellrom. Den yngste broren ble også pågrepet på lørdag.

De to skal være velkjent av politiet i Philadelphia for tidligere pågripelser og kriminelle forhold. Den eldste broren skal ha vært arrestert hele syv ganger for ulike forhold.

Les mer: Fire afroamerikanere arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50) i Chicago

16-åringen vil til tross for sin unge alder bli siktet som voksen.

Etter drapet skal lokalsamfunnet ha begynt å samle inn penger gjennom et minnefond for familien. Så langt har det kommet inn over 245.000 dollar.

Ikke en eneste norsk statsstøttet avis har skrevet om saken, som har fått svært stor omtale i amerikanske medier, samt i enkelte store britiske aviser.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

Les også: Politidrapene i USA: «Jeg vil drepe hvite mennesker»

Relatert:

DAGENS VIDEOER: Rasistisk vold, debatt om islam og muslimsk jihad i Jerusalem

VIDEO 1:

Først ut er en video som viser hvordan en gruppe afroamerikanere uten grunn og med rasistiske motiv går løs på en gruppe unge hvite gutter. De hvite guttene er der for å ha en hyggelig stund sammen i skoleferien, da de blir truet, spyttet på og brutalt mishandlet av den ikke-hvite gjengen. Hendelsen fant sted i Quincy, Massachusetts.

VIDEO 2:

En mann i Dallas, Texas, ba en gruppe afroamerikanere om å ikke røyke marijuana inne på toget. Det førte til at samtlige i gjengen, inkludert kvinnene, startet et svært brutalt og voldelig angrep på trebarnsfaren. Ikke engang da mannen lå på bakken utenfor toget ga gjengen seg. En kvinne tok sågar et skateboard og slo ham i hodet med det, noe som førte til at han mistet bevisstheten.

VIDEO 3:

Maryam Namazie, en eks-muslim, holder en tale for en forsamling på Goldsmith University i London. På første rad i salen sitter medlemmer av en muslimsk forening på universitetet som ler da hun forteller om drap og drapstrusler. De forstyrrer også hennes fremføring. (Full video av talen kan du finne HER).

VIDEO 4:

I juli oppstod det større protester og opptøyer i Jerusalem, nær tempelhøyden, og skal ha kommet som følge av installasjonen av metalldetektorer ved inngangen til Jerusalems gamleby. Palestinerne skal ha vært så aggressive og voldelige at to personer ble drept og flere skadet som følge av tumultene.

VIDEO 5:

Til slutt legger vi til et humor-innslag laget av den tyske allmennkringkasteren ADR, som viser hvordan hvite og blonde mennesker betraktes som utdøende og boende på reservat. Man anser også det å være hvit og blond for å være det samme som «nazist». Kanalen som har laget programmet er tilgjengelig i alle tyske husstander og mottar offentlig støtte. Programmet som filmen ble laget for har sin målgruppe blant 14-29-åringer.

VIDEO: Hvit kvinne blir overfalt og brutalt mishandlet av afroamerikanere

Relatert:

Lignende videoer har også kommet ut fra Norge:

VIDEO: Eldre hvit kvinne blir overfalt og kastet i basseng

Ifølge rapportene skal det ha blitt arrangert en såkalt basseng-fest på eiendommen i Sør-Florida, med en rekke personer i tenårene og 20-årene tilstede.

En eldre hvit kvinne som var ute på tur med hundene sine ba de som holdt til i nabohuset om å skru ned musikken.

FEST: Det afroamerikanske samfunnet i Sør-Florida holder jevnlig «hemmelige» fester. Blockboyz står bak invitasjonen på det som omtales som «Project Splash», hvor temaet er at man kaster hverandre ut i bassenget.

I det den 68-årige kvinnen ber dem å dempe seg kan man høre en kvinne si «kast henne uti».

Kvinnen ble så løftet opp og slått i bakken, før hun ble båret avgårde og kastet i bassenget.

BLIR LØFTET OPP: Den 68-årige kvinnen blir løftet opp, men personen sklir og begge to faller kraftig til bakken. Mannen velger imidlertid å fortsette etter fallet og bærer kvinnen mot bassenget og kaster henne uti. Hundene unnslipper såvidt.

Kvinnens to hunder blir også slept med mot bassenget men de rekker å slippe unna før eieren blir kastet uti.

BÆRER KVINNEN MOT BASSENGET: Man kan se kvinnen og hennes to hunder bli slept mot bassenget.

I bakgrunnen kan man høre deltakerne på festen hyle og le. Alle løper så fra festen i det som virker hysterisk morsomt for deltakerne.

Kvinnen skal ifølge MTONews ha fått skader i beina og skulderen og vært nær ved å drukne. Hun skal ha blitt kjørt til sykehus for behandling. Politiet etterforsker hendelsen.

Personene som kastet kvinnen uti bassenget ble etterhvert identifisert av personer på nettet. Det skal ha vært den 16-årige Joseph Leon Balfour. Han skal ha meldt seg selv til politiet etter at hans identitet ble kjent.

MELDTE SEG SELV: Leon Balfour Jr. skal ha meldt seg selv til politiet etter at hans identitet ble kjent på nettet. (Foto: Twitter).

Balfour skal være sønn av en dømt drapsmann ved navn Leon Balfour-Joseph.

FAR: Leons far skal sitte dømt for drap i Florida. (Foto: Politiet).

En video med kommentarer finnes også:

Ingen norske medier med statsstøtte har valgt å omtale saken.

VIDEO: Rasistisk hat og tortur-video sjokkerer USA – hvit mann knivskåret og tvunget til å drikke toalettvann av afroamerikanere

En grusom torturvideo har nylig blitt lagt ut på sosiale nettverk.

Videoen ble opprinnelig streamet direkte på Facebook-Live.

SMILER OG LER: De fire afroamerikanerne smiler og ler mens de torturerer og mishandler den psykisk handikappede mannen i nesten to døgn. Rasistiske uttrykk kan også høres i videoen mens de slår og sparker den hvite 18-åringen. (Foto: Facebook/Youtube).

I videoen kan man se fire afroamerikanere kidnappe, torturere og uttrykke rasistiske og nedsettende uttrykk om offerets hudfarge.

Offeret er en ung mann på 18 år med utviklingshemming og er ikke istand til å forsvare seg selv eller klart forstå hvorfor han blir utsatt for torturen.

Han skal ha stukket av  fra et psykisk anstalt tidligere på dagen, da han ble kidnappet av afroamerikanerne.

De fire afroamerikanerne kan sees leende og skrikende skjellsord mot mannen, blant annet skriker de «hvite mennesker kan dra til helvete» og «Donald Trump kan dra til helvete».

SKJÆRER ISTYKKER KLÆRNE: Den mentalt tilbakestående 18-åringen får sine klær skjært opp med kniv. Han blir også truet med å bli knivstukket av afroamerikaneren som holder kniven. (Foto: Facebook/Youtube).
MÅTTE DRIKKE FRA TOALETTET: Den hvite 18-åringen ble tvunget til å drikke fra toalettet og si at han elsker mørkhudede mennesker.

Offeret blir både slått og sparket, og skåret med kniv. Man tvinger ham til å drikke toalettvann og kysse gulvet foran gjengen. De putter også industriteip foran munnen hans og tvinger ham ned på kne foran en vegg.

De skal også ha skjært av biter av håret hans.

Under deler av videoen truer de mannen med kniv og sier de skal drepe ham. Man kan så høre mannen skrike og be gjengen å stoppe.

Den unge mannen måtte legges inn på sykehus for behandling av skadene etter torturen. Han skal ikke ha klart å snakke eller forklare seg som følge av den traumatiske opplevelsen.

Ifølge politiet skal den hvite 18-åringen ha blitt holdt fanget i minst 24 timer, mulig hele 48 timer.

Tre av de fire afroamerikanske rasistene ble fanget på filmen. De skal alle være i 18-års alderen.

Politiet: Mulig rasistisk angrep

Politisjefen i Chicago sier de skal se inn på muligheten for at det var et rasistisk angrep.

Han mener imidlertid ikke at det var noe politisk hat eller grunnlag for det som ble gjort mot den hvite 18-åringen.

Videoen kommer bare to måneder etter at en annen video ble publisert som viser en eldre mann bli omringet og mishandlet av en gruppe afroamerikanere på gaten i Chicago. De påsto at mannen stemte på Donald Trump.

Kun Dagbladet av norske riksmedier har valgt å omtale hendelsen men har da sensurert vekk ansiktet til den hvite mannen og viser ikke de bilder av de fire siktede. De omtaler heller ikke saken som rasistisk.

ARRESTERT: De fire torturistene og rasistene er her avbildet av politiet i Chicago. Hvis du ser disse i bildene i norske medier så har helvete fryst til is. (Foto: Politiet).

Selv den venstreorienterte TV og avis-journalisten Piers Morgan gikk i dag ut og fordømte hendelsen som både hatefull og rasistisk. Han påpekte også tanken på hva som hadde skjedd om det hadde vært en handikappet svart 18-åring som hadde blitt angrepet og torturert av fire hvite menn, samtidig som de skrek «Vi hater sorte mennesker», «Vi hater Barrack Obama».

– Da hadde det blitt opptøyer og demonstrasjoner i gatene. Politiet hadde absolutt beskrevet det som en rasistisk forbrytelse. Sorte kjendiser hadde gått ut offentlig på sine sosiale medier og snakket om det, skriver Morgan i sin avis-spalte.

Men enn så lenge så har altså ingen hvite mennesker verken laget opptøyer eller demonstrert. Ingen politimenn eller afroamerikanere har blitt angrepet i gatene. Ingen butikker og bensinstasjoner har blitt brent ned. Ingen masseprotester har blitt arrangert av milliardæren George Soros eller noen av de hundrevis av såkalte menneskerettsorganisasjonene har dukket opp.

President Obama har ikke sagt at den torturerte mannen «kunne vært min sønn», slik han gjorde etter drapet på Trayvon Martin.

Det er helt stille.

Les mer: Fire rasister arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50) i Chicago

ARRESTERT: Tre av de fire afroamerikanske rasistene sitter nå siktet for det grove overfallet og bilkapringen. (Foto: Politiet).

Her er flere videoer av angrep på hvite barn og ungdommer på grunn av deres hudfarge og fordi de stemte på Donald Trump under presidentvalget.

I denne videoen blir en hvit ungdomsskoleelev brutalt slått og mishandlet på skolen av afroamerikanere og latinoer da de finner ut at hun støtter den kommende presidenten, Donald Trump.

I denne videoen blir en 11 år gammel skoleelev angrepet og får foten brukket etter et skolevalg, da de andre elevene finner ut at han stemte på Donald Trump.

Relatert:

Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

Etter at Trump vant presidentvalget har venstremedia og venstreorienterte organisasjoner forsøkt å finne noe å bruke for sin politiske sak. En måte å få oppmerksomhet på er å fabrikere hatforbrytelser.

Her i Norge er det mest kjente eksempelet etter terrorangrepet den 22. juli i 2011, da Antirasistisk Senter uttalte at en mengde innvandrere og spesielt muslimer opplevde rasisme og angrep i timene etter angrepet.

Det viste seg raskt at det hele var løgn og funnet på av daværende leder Helene Partapuoli, for å hisse opp stemningen blant befolkningen ytterligere. Dette er en kjent strategi for organisasjoner som lever av statsstøtte eller donasjoner fra venstreorienterte donorer.

Les også: Antirasistisk eksperiment viser ubehagelig sannhet

Den samme strategien har nå venstreorienterte organisasjoner som MoveOn.org og Change.org, organisasjoner støttet av mangemilliardære George Soros, benyttet seg av.

Man har hisset opp stemningen og skremt befolkningen så mye med Trump, at mennesker finner på hendelser som et ledd av massesuggesjonen.

Et slikt tilfelle fant sted i Baton Rouge i delstaten Louisiana. Der skal en student ved universitetet ha blitt angrepet og ranet, samt fått sitt muslimske hodeskjerf revet av.

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Kvinnen beskrev overgriperne som to menn, hvorav den ene hadde på seg en hvit Trump-caps.

Ifølge politirapporten fra den 18-årige kvinnen, skal mennene ha kommet kjørende i en bil og ropt rasistiske tilrop mot henne, før de slo henne i bakken og ranet henne.

– Hun fant på hele historien, forteller talsperson for politiet i Lafayette, Karl Ratcliff til NBC News. Hun kommer mest sannsynlig til å bli anmeldt for å ha skrevet en falsk politianmeldelse.

NBC News uttaler at de publiserte den originale historien om angrepet på kvinnen som ekte.

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimske ungdommer banker opp 12-åring

En lignende historie kom ut av delstaten Delaware, der en mørkhudet kvinne påstår at fire hvite menn skal ha omringet henne og truet henne med pistol og uttalt rasistiske ord.

Politiet sier de imidlertid ikke har registrert eller loggført en slik hendelse.

Hvor mange av de lignende historiene som er ekte eller falske er ikke kjent på nåværende tidspunkt.

Frieord skrev imidlertid nylig om hatefulle angrep mot hvite mennesker som påstås å være Trump-tilhengere og hvordan dette er fanget på video.

Les også: Ung kvinne med shorts kalt hore og spyttet på av muslimske kvinner

Her er en rekke videoer fra før valget var over. De viser hvordan Hillary-tilhengere og venstreorienterte demonstranter bruker grov vold mot mennesker de er uenige med politisk.

VIDEO: Eldre hvit mann slått og sparket av afroamerikanere – mener han stemte på Trump

Det har brutt ut opptøyer i flere byer i USA etter at Donald J. Trump vant presidentvalget i går morges norsk tid.

I Chicago, New York, Los Angelses, Philadelphia, Boston, Washington D.C, Portland/Oregon, St. Paul og andre byer opplevde både hærverk og skyting etter at valget var klart.

Demonstrantene skal blant annet ha blokkert veier og brent amerikanske flagg.

Det har også kommet rapporter om at flere skoler skal ha avlyst undervisningen slik at elevene kunne delta i demonstrasjonene og at lærerne har utsatt prøver og støttet dem.

Bilder fra ramponering, hærverk og angrep på politi og uskyldige på gaten har begynt å komme ut.

Her er en video som viser protester i Seattle, Washington, hvor fem mennesker skal ha blitt skutt, hvorav to alvorlig i nærheten av demonstrasjonen.

Her er en video som viser hvordan demonstrantene brenner amerikanske flagg.

En latinamerikansk kvinne sier at «folk må dø».

Her er et nyhetsinnslag fra den svært venstreorienterte nyhetskanalen MSNBC og programleder Rachel Maddow, som omtaler demonstrasjonene. Legg merke til tonen i innslaget og forestill deg hvordan de hadde omtalt demonstrasjonene om det hadde vært Donald Trump-tilhengere som hadde stått bak og protestert mot Hillary Clinton. Og hva slags språk journalistene hadde brukt da. En studie verdt i hvordan media selv bekrefter sin politiske overbevisning.

Relatert:

VIDEO: Afroamerikanere angriper hvit person – «Vær så snill ikke slå meg»

Byen Charlotte i Nord-Carolina har opplevd flere dager med opptøyer og skyting etter at en sort politimann skjøt og drepte en sort person som holdt en pistol.

Blant annet har afroamerikanere gått amok og ramponert store deler av sin egen bydel der drapet fant sted. Flere videoer har også kommet ut som viser hvordan afroamerikanere angriper uskyldige hvite mennesker som tilfeldigvis befinner seg i området.

Nektet å kaste fra seg pistolen

Foranledningen til hele saken skal ha skjedd da politiet i byen var ute etter å pågripe en person. Ved en tilfeldighet kom man over Keith Lamon Scott, som satt i sin bil utenfor blokken der politiets mistenkte skal bo.

Familien til den drepte hevder imidlertid at han satt i sin bil og leste en bok da han ble skutt av politiet. Men etterforskningen viser at Keith Lamont Scott (43) skal ha gått ut av bilen og holdt en pistol. Da han ble fortalt å kaste den fra seg av politiet, nektet han og satt seg tilbake i bilen.

Etter å ha blitt konfrontert av politioffiserene i bilen, ble Scott skutt av den mørkhudede politioffiseren Brantley Vinson.

D
DREPT: 43-årige Keith Lamont Scott (t.v.) ble skutt av politioffiser Brantley Vinson (t.h.), da førstnevnte holdt en pistol. Scott skal ha blitt fortalt å kaste fra seg pistolen flere ganger, men nektet. (Foto: Privat).
D
BEVISET: Etter skyteepisoden kan man tydelig se Scott sin pistol ligge på bakken. Dette motsier familiens påstand om at han satt og leste en bok i bilen og var ubevæpnet. (Foto: Dailywire.com).

Opptøyer, skyting og hærverk

Alle slike hendelser har blitt etterfulgt av opptøyer og omfattende hærverk av lokalbefolkningen i området der det skjedde. Denne gangen var intet unntak.

Den rasistiske bevegelsen Black Lives Matter med støtte fra blant annet mangemilliardæren George Soros har stått bak oppildningen av deler av den afroamerikanske befolkningen etter politidrapene de siste årene og var nok engang på plass i Charlotte etter drapet på 43-årige Keith Lamont Scott.

Man har utført hærverk og ranet butikker i sine nærområder, samt overfalt og slått hvite mennesker som har befunnet seg i nærheten av opptøyene. En afroamerikaner skal også ha blitt skutt av andre afroamerikanere.

Minst seksten politioffiserer skal være skadd, samt tre journalister etter de siste dagenes hendelser.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

Vi viser her flere videoer fra opptøyene.

En video viser hvordan afroamerikanerne har ranet en butikk og tatt med seg hele kassaapparatet ut på gaten og knuser det:

En video fra RT viser hvordan gatene er fylt med demonstranter og politimenn og at en person blir skutt av andre demonstranter. Man ser også hvordan vinduer på butikker og restauranter er knust:

Journalisten og samfunnskommentatoren Paul Joseph Watson har laget en video hvor han tar for seg utviklingen og ser nærmere på hva som har skjedd:

Frieord har tidligere skrevet om hvordan opptøyene og påstandene om politiets overvold mot den afroamerikanske befolkningen her:

Fem fakta som avliver myten om hvite politidrap

1. Hvite politioffiserer som drepte «ubevæpnede afroamerikanske menn» utgjorde mindre enn fire prosent av alle politidrap

2. Det vil ta politioffiserer 40 år å drepe like mange afroamerikanere som har blitt drept av andre afroamerikanere i 2012 alene.

3. Fra og med 1980 til 2008, så var 93 prosent av alle afroamerikanske ofre drept av andre afroamerikanere – ikke politiet.

4. Afroamerikanere (i all hovedsak menn) står for en svært stor overrepresentasjon av kriminalitet.

5. Afroamerikanere sto bak mer enn 80 prosent av alle voldelige forbrytelser i Oakland i delstaten California. (Fakta kommer fra en artikkel hvor en NFL-spiller fra Oakland protesterer mot nasjonalsangen før hver kamp fordi han mener afroamerikanere blir særlig utsatt for diskriminering av myndighetene).

Les hele artikkelen mer enda mer fakta her:

Relatert:

Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Hva forklarer den høye voldsstatistikken i USA? Ifølge en ny rapport fra New Century Foundation er det i all hovedsak den stadig høyere forekomsten av innbyggere med bakgrunn fra den tredje verden som står bak.

Rapporten, som bygger på de amerikanske myndighetenes offisielle statistikk, viser at det finnes dramatiske forskjeller i kriminalitet mellom ulike raser i USA.

Asiater er de som oppfører seg best, fulgt av hvite  og deretter latinamerikanere. Afroamerikanere kommer verst ut med særdeles høy kriminalitet i forhold til andre folkegrupper. Dette mønsteret gjelder for praktisk tatt alle kriminalitetskategorier og for praktisk talt alle aldersgrupper.

I 2013 var en afroamerikaner seks ganger mer tilbøyelig å begå mord enn en hvit og 12 ganger mer tilbøyelig for å myrde noen fra en annen rase, enn å selv blir drept av noen fra en annen rase.

Av de cirka 660.000 forbrytelsene som involverte både afroamerikanere og hvite, så var gjerningsmannen i 85 prosent av tilfellene afroamerikaner.

Det innebærer at en afroamerikaner var 27 ganger mer tilbøyelig for å angripe en hvit person enn motsatt, ifølge rapporten.

En latinamerikaner var sammenlignbart åtte ganger mer tilbøyelig å angripe en hvit person enn motsatt.

New York beskrives ofte drømmende som en spennende multikulturell by. Men mangfoldet har en svært ekte og mørk bakside.

Iløpet av 2014 var en afroamerikansk person i New York 31 ganger mer tilbøyelig enn en hvit å bli pågrepet for mord. Tallet for latinamerikanere var 12.4 ganger så høyt.

For forbrytelsen «skyting» – definert som å avfyre en kule som treffer noen – var en afroamerikaner 98.4 ganger mer tilbøyelig enn en hvit å bli arrestert, og en spansktalende løpte en 23.6 ganger så høy risiko.

Om alle innbyggerne i New York var hvite så ville mordraten synke med 91 prosent, ran med 81 prosent og skyteepisoder med 97 prosent, ifølge studien.

I et helhvitt Chicago, som er president Barrack Obamas hjemby, så ville mordene minske med 90 prosent, voldtektene med 81 prosent og ranene med 90 prosent.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

I 2015 hadde en afroamerikaner 2.45 ganger større sannsynlighet for å bli skutt av politiet enn en hvit. En latinamerikaner hadde 1.21 ganger høyere risiko for det samme.

Men at forskjellene skulle bero på at minoritetsgruppene blir «diskriminerte» av de amerikanske politimyndighetene avfeier rapporten helt.

Offer- og vitneundersøkelser viser at politiet pågriper voldelige kriminelle fra de ulike rasene i nær proporsjon til det prosentvise nivået gruppene begår forbrytelsene.

Fotnote: I USA klassifiseres ofte arabere og latinamerikanere som «hvite» og kriminalitetstallene for hvite ovenfor kan dermed være enda lavere. Se selv på fengselsmyndighetenes egne nettsider.

florida-0

florida-2

florida-3

Fem fakta som avliver myten om hvite politidrap

1. Hvite politioffiserer som drepte «ubevæpnede afroamerikanske menn» utgjorde mindre enn fire prosent av alle politidrap

2. Det vil ta politioffiserer 40 år å drepe like mange afroamerikanere som har blitt drept av andre afroamerikanere i 2012 alene.

3. Fra og med 1980 til 2008, så var 93 prosent av alle afroamerikanske ofre drept av andre afroamerikanere – ikke politiet.

4. Afroamerikanere (i all hovedsak menn) står for en svært stor overrepresentasjon av kriminalitet.

5. Afroamerikanere sto bak mer enn 80 prosent av alle voldelige forbrytelser i Oakland i delstaten California. (Fakta kommer fra en artikkel hvor en NFL-spiller fra Oakland protesterer mot nasjonalsangen før hver kamp fordi han mener afroamerikanere blir særlig utsatt for diskriminering av myndighetene).

Kilde: Breitbart

Relatert:

Hvit politimann i USA hardt skuddskadet etter bakholdsangrep – kan ha vært rasistisk motivert

Etter massakren mot politiet i Dallas, der en svart mann med rasistiske motiv og et uttalt hat mot hvite mennesker i allmennhet og hvite politimenn i særdeleshet, myrdet fem hvite politimenn, så har amerikanske medier begynt å snakke åpent om den svarte rasismen mot hvite i landet.

At en slik rasisme eksisterer ble raskt bekreftet på nytt da en svart mann med pistol angrep en politimann i delstaten Missouri.

Les også: Hvit politikvinne drept første dag på jobb – afroamerikaner arrestert

D
RASISTISK DRAPSFORSØK? Antonio Taylor (31) skal ha lurt en politimann til å stoppe ham og deretter skutt ham ryggen i det politimannen gikk tilbake til patruljebilen sin. Drapsforsøket skjedde bare timer etter at de rasistiske drapene på fem hvite politimenn i Dallas, Texas, sist torsdag kveld. (Foto: Avpixlat).

Politimannen hadde akkurat utført et rutinemessig trafikkoppdrag i St. Louis-området og var på vei tilbake til patruljebilen da gjerningsmannen Antonio Taylor gikk ut av bilen sin med våpen i hånden. Taylor listet seg opp bak ryggen på politimannen og løsnet flere skudd med hensikt å drepe politimannen.

Politimannen overlevde mirakuløst, men ligger på sykehus med livstruende skader.

Afroamerikaneren Antonio Taylor er tidligere straffedømt for brudd på våpenloven og er en kjenning av politiet. Forbrytelsen kan ha rasistisk bakgrunn ettersom det skjedde bare noen timer etter skyteepisodene i Dallas, noe som kan ha inspirert gjerningsmannen.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

Politimyndighetene i USA har etter massakren i Dallas høynet sikkerheten til sine politibetjenter for å sikre seg mot ytterligere rasistiske angrep som forventes å bli stadig vanligere.

Rasismen og hatet mot hvite mennesker og politiet skal i all hovedsak komme fra den sorte hatbevegelsen Black Lives Matter.

Dette har nå ført til at politimenn ikke lenger får patruljere alene og ikke får reise ut på oppdrag alene, noe som vil føre til at politiet vil bruke lenger tid på komme til åsteder der ikke-akutte situasjoner har funnet sted.

Les også: Mangemilliardæren George Soros finasierte raseopptøyene i USA

Kritikk fra tidligere borgermester i New York

Frieord har rapportert hvordan tidligere borgermester i New York City, Rudy Giuliani, kommenterte at majoriteten av kriminaliteten i byen, inkludert mord, involverer svarte gjerningsmenn og svarte offer.

I forbindelse med politidrapene i Dallas påpeker igjen Giuliani at den rasistiske hatbevegelsen Black Lives Matter totalt ignorerer den utbredte kriminaliteten hvor svarte er både gjerningsmenn og ofre, noe som har ført til at mange nå kritiserer bevegelsen som hyklersk.

Under det siste året har antallet skyteepisoder og mord som involverer svarte gjerningsmenn og svarte offer i millionbyen Chicago bokstavelig talt skutt i været.

Antallet mord har økt med 72 prosent og skyteepisoder med 88 prosent.

I Chicago forekommer det nå ca. to mord per dag og en skyteepisode annenhver time, der den store majoriteten av gjerningsmennene og ofrene er svarte menn – en gruppe som er ekstremt overrepresentert i voldsstatistikken i Chicago, såvel som resten av USA.

En anledning til økningen er at Chicagos politi konstant anklages for rasisme når de arbeider med voldskriminaliteten der svarte er gjerningsmenn og ofre.

Politiet anser seg ikke å kunne utføre sine oppdrag da de umiddelbart anklages for rasisme under utrykninger til svarte boligområder, ikke sjelden ghettoer, i byen.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Dette har på sin side resultert i at politiet unnviker å rykke ut til disse områdene, hvis politibetjentene ikke er svarte og øyeblikkelig tilgjengelige. Hvis ikke så får hendelsen rett og slett vente til svarte politimenn har tid.

Dette har ført til en reell økning i antall skyteepisoder og mord som aldri oppklares. Hatgruppen Black Lives Matter har vært svært stille rundt det voksende problemet med svart-mot-svart kriminalitet, noe som de nå settes til veggs med.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

shot-21

DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative.
DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative. Disse tallene gjelder for 2015, og har altså økt betraktelig siden da som denne artikkelen viser.

Den tidligere borgermesteren i New York City, Rudy Giuliani, er en av de som har kritisert hvordan Black Lives Matter helt vender ryggen til dette massive problemet og at det beviser at bevegelsen i bunn og grunn ikke bryr seg om svartes liv såvidt det ikke dreier seg om en hvit gjerningsmann, noe som kun er tilfellet i en svært liten andel av voldsforytelsene med et svart offer.

Giuliani påpeker også at den absolutt største faren for svarte menn er andre svarte menn og ikke politiet, med henvisning til gruppens overrepresentasjon på drapsstatistikken.

Videre konstaterer Giuliani at han som borgermester i New York City gjorde mye mer for å redd svarte liv enn Black Lives Matter-bevegelsen gjør, ettersom byen under Giuliani forvandlet seg fra en gangsterby der man konstant skjøt hverandre ihjel, til USAs kanskje mest trygge storby, der svarte er betydelig sikrere selv i byens afroamerikanske ghettoer. Dette klarte Giuliani ved å innføre nulltoleranse, den såkalte «Broken Windows Policy«, hvor man økte patruljeringen og forfulgte de minste overtredelser.

Bill Clinton angriper Black Lives Matter

Tidligere i vår dukket Black Lives Matter opp på et møte hvor mannen til presidentkandidat Hillary Clinton holdt tale. De hisset og forstyrret stemningen såpass at Bill Clinton til slutt mistet tålmodigheten og kommenterte dobbelmoralen til bevegelsen:

Relatert:

Politidrapene i USA: «Jeg vil drepe hvite mennesker»

Politisjefen David Brown korrigerte også medienes første rapportering om at den mistenkte som hadde barrikadert seg i en garasje hadde tatt sitt eget liv.

Mannen ble drept av en bombe som politiet kjørte mot ham med en robot.

Innen mannen døde hadde han fortalt politiets forhandlere at han ønsket å drepe hvite mennesker.

Les også: 12 politimenn skutt – 5 drept – ved Black Lives Matter-demonstrasjon i USA

D
SORT MAKT: Micah Johnson skal ha lagt ut flere bilder av seg selv mens han gjør den rasistiske «black power»-salutten. Han skal ha skutt mot politiet flere ganger før han selv ble skutt og drept. Under forhandlinger med politiet skal han ha sagt at han «ønsket å drepe hvite mennesker, spesielt hvite politimenn». (Foto: Facebook/privat).

Han er blitt identifisert som Micah Johnson, en lokal innbygger i Dallas, som har tjenestegjort i militæret. Han skal ikke ha kriminelt rulleblad eller tilknytning til terroristgrupper, ifølge foreløpige rapporter.

D
RASISTER: Den drepte politimorderen ses her posere med den sorte rasisten «Professor Griff» fra hat-bandet Public Enemy. (Foto: Facebook/privat).

Likte det sorte hat-bandet Public Enemy

Det finnes imidlertid et bilde på det sosiale nettstedet Facebook av Johnson sammen med en artist ved navn «Professor Griff» fra hip-hop gruppa og hat-bandet Public Enemy. Bandet er kjent for sine svært rasistiske og sexistiske tekster, samt ekstreme hat mot spesielt politiet.

Store deler av samtalen ønsket ikke politisjef Brown å videreformidle til pressen, men han bekreftet at den mistenkte var sint på hvite mennesker og på politiet som følge av den seneste tidens dødsskytinger av afroamerikanske menn.

– Den mistenkte oppga at han ville skyte hvite mennesker, spesielt politimenn, sa politisjefen på pressekonferansen.

Brown tok seg også tid til å snakke om politiets arbeidssituasjon og om hvor farlig og utakknemlig politiyrket ofte er.

D
DREPT AV MØRKHUDET RASIST: Brent Thompson (43) var en erfaren politimann som hadde tjenestegjort i Irak og Afghanistan. Faren og bestefaren hadde akkurat giftet seg på nytt for to uker siden. (Foto: Politiet).

– Vi kjenner ikke mye støtte på de fleste dagene, vær vennlig å ikke la i dag være som de fleste dagene, sa politisjefen tydelig berørt av det siste døgnets hendelser.

Angrepet mot politimennene skal ha vært godt organisert. Drapsmennene skal ha triangulert sine posisjoner på eleverte plasser. På denne måten fikk de satt politiet i en svært sårbar posisjon i det de begynte å skyte.

Tilsammen fjorten mennesker skal ha blitt skadet under angrepet på torsdag kveld og natt. To av ofrene skal ha vært sivile.

Se en lenger utgave av pressekonferansen her:

Fem afroamerikanere drapstruet far – gjengvoldtok hans 18 år gamle datter

Det var på torsdag klokken 21 på kvelden at den grusomme gjengvoldtekten fant sted i bydelen Brooklyn i New York.

En far og hans 18-årige datter var ute og gikk tur i  en park, da de ble stoppet av fem afroamerikanske menn bevæpnet med pistol.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

D
DRAPSTRUET OG GRUPPEVOLDTATT: Det var her i Osborne lekepark, i bydelen Brooklyn, at en far opplevde sitt livs verste mareritt. Fem mørkhudede menn drapstruet faren og gjengvoldtok datteren hans, uten at han hadde mulighet til å stoppe dem.

Mennene siktet på faren med pistolen og ba ham forlate plassen. Deretter gjengvoldtok de mannens datter etter tur.

Faren returnerte en stund senere til plassen med to politioffiserer, noe som førte til at de fem afroamerikanerne løp fra åstedet.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

18-åringen, hvis navn ikke har blitt løslatt av politiet, måtte behandles på et lokalt sykehus etter voldtekten. Hun skal ha blitt utskrevet senere.

Politiet har sendt ut overvåkingsfilm fra en nærliggende butikk, som viser de fem mennene i tiden før de utførte gjengvoldtekten. Videoen viser de fem mistenkte, alle mørkhudede og ikledd jakker og gensere, mens de ler og hygger seg i butikken.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Politiet i millionbyen ber nå offentligheten om hjelp for å identifisere mennene.

Les også: Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

To menn har blitt siktet for mordet på Amanda Blackburn, den gravide småbarnsmoren, som ble skutt og drept under et hjemmeran den 10. november.

D
SKUTT OG DREPT: Amanda Blackburn, som var hvit, skal ha blitt skutt tre ganger, blant annet i bakhodet, da hun prøvde å beskytte sin ett år gamle sønn fra hjemmeranerne. Det antydes også fra politiet at hun skal ha blitt seksuelt misbrukt før drapet fant sted. (Foto: Privat).
D
AFROAMERIKANERE SIKTET: Larry Jo Taylor, Jr (18) og Jalen Watson (21) er siktet for å ha drept den gravide småbarnsmoren i hennes eget hjem. (Foto: Politiet).

På en pressekonferanse uttalte aktor i saken, Terry Curry, at 18 år gamle Larry Jo Taylor, Jr og den 21 år gamle Jalen Watson, er siktet for mord i forbindelse med etterforskningen.

Det rapporteres at de to mennene, samt en mann til, vil bli siktet for ytterligere tre innbrudd.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Taylor har blitt siktet for overlagt drap, tre tilfeller av innbrudd, tre tilfeller av ran, voldelig ran med alvorlig personskade, kidnapping, biltyveri og besittelse av håndvåpen uten bæretillatelse. Watson har blitt siktet for drap, tre tilfeller av innbrudd, voldelig ran med alvorlig personskade og biltyveri.

Ifølge rettsdokumentene så skal Taylor og Watson – i tillegg til en tredje mann – være anklaget for å ha gått inn i familien Blackburn sitt hjem på morgenen den 10. november, samt ha begått innbrudd i to andre hjem i det samme området.  En tredje mann, Diano Gorden (24), blir holdt i arrest for å ha brutt vilkårene for en prøveløslatelse.

Mennene skal ifølge politiet tilhøre en gjeng som heter «The Kill Gang».

D
TREDJE MEDSKYLDIGE: I tillegg til Taylor og Watson, skal 24 år gamle Diano Gordon også ha vært med på den grufulle hendelsen, der den hvite kvinnen ble drept.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

De tre mennene skal ha utført to innbrudd før de ankom Amanda Blackburn sitt hus. Ifølge aktor skal huset til den drepte småbarnsmoren ha vært ulåst, som gjorde at de gikk rett inn.

Watson og Gordon skal ha forlatt huset med kredittkortet til den drepte kvinnen og reist til en minibank. Taylor skal ha blitt igjen i huset og ventet på å bli plukket opp av de to andre.

Taylor skal ha innrømmet til vitner at han skjøt og drepte den gravide kvinnen, mens hun var hjemme med sin ett år gamle sønn. Hun var 12 uker gravid når hun ble drept. Ifølge politiet skal hun ha dødd av et skuddsår i bakhodet. Hun skal også ha blitt skutt i venstre arm og øvre del av ryggen.

D

D
MISTET SIN MOR: Amanda sin ett år gamle sønn vil aldri igjen få oppleve hvordan det er å ligge på sin mor sitt bryst. (Foto: Privat).
D
LYKKELIGE TIDER: Amanda Blackburn og hennes ektemann ventet sitt andre barn, når Amanda ble skutt og drept i parets hjem. (Foto: Privat).

Les også: Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

Hennes ektemann, presten Davey Blackburn, oppdaget sin kones døde kropp etter å ha kommet hjem fra helsestudioet senere den morgenen.

Politiet fant den stjålne bilen fra et av ranene dagen etterpå. Kvitteringer fra minibanken ble også funnet i bilen og etterforskere fant også bevis som koblet de mistenkte til bruken av Amanda Blackburn sitt kredittkort.

Ifølge rettsdokumenter, så ble Watsons DNA funnet på en genser stjålet fra et hus som mennene gjorde innbrudd i før de ankom huset til Amanda Blackburn.

Watson skal ha trukket genseren over ansiktet når han tok ut pengene fra minibanken. En pistol ble også senere funnet i en hage til en av naboene.

Tidlige rapporter indikerte at Amanda Blackburn skal ha blitt seksuelt misbrukt. Men aktor sier at de ikke har nok bevis til å bevise dette på nåværende tidspunkt.

D
I RETTEN: De to drapsmennene ble ført inn til retten iført håndjern og oransje drakter. De er siktet for en rekke alvorlige forbrytelser. Den mest alvorlige er drap. (Foto: Kelly Wilkinson/The Star).

Les også: Afroamerikaner drepte 14 år gammel hvit jente – sendte hånende SMS til moren

Amandas ektemann gikk ut med følgende brev etter det brutale drapet på sin kone:

Selv om det ikke gjør at smerten forsvinner, så var jeg svært lettet over nyheten om arrestasjonene etter drapet på Amanda. Etterforskerne har fortalt meg at de har bygget en solid sak for å sørge for en rettferdig og rask avklaring. Familien og jeg kunne ikke være mer takknemlige for den omtanken og profesjonaliteten som politiet og deres etterforskere har vist oss de siste ukene.

Saken har ikke fått noen omtale i norske medier

Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

To afroamerikanske ungdommer skal ha oppdaget småbarnsmoren stå og støvsuge bilen sin utenfor Quick Clean Car Wash i Lee’s Summit i delstaten Missouri.

13 og 14-åringen skal ha gått opp til den 43 år gamle Tanya Chamberlain og knivstukket henne i ansiktet, nakken, brystet og hendene. Hun døde som følge av skadene.

Les også: Afroamerikanere drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

Tanya-Chamberlain_1446677500140_26250764_ver1.0_640_480
BRUTALT DREPT FORDI HUN VAR HVIT? Ble den hvite småbarnsmoren Tanya Chamberlain drept fordi hun var hvit? Det har det siste året vært en svært hatsk tone mot hvite mennesker fra blant annet «Black lives matter»-bevegelsen og fra venstreorienterte menneskerettighetsorganisasjoner. Det har ført til mange overfall og drap på uskyldige hvite mennesker i USA. (Foto: Tanya Chamberlain).
D
MORDERNE FANGET PÅ FILM: De to drapsmennene, henholdsvis 13 og 14 år gamle, ble fanget på film kort tid før det brutale drapet fant sted. De ble blant annet identifisert pga sportskjortene med navnet «Vikings», som er det lokale fotball-laget der guttene går på skole. (Foto: Politiet).

Chamberlain skal ha vært ufør som følge av en uspesifisert medisinsk tilstand.

Les også: 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall av uskyldig hvit mann

Kjørte rundt med liket av småbarnsmoren i bilen

Ungdommene skal da ha dratt kvinnens lik inn i bilen og satt henne i passasjersetet, med føttene opp mot frontruten. Så satte de seg i bilen og kjørte avgårde med den knivdrepte småbarnsmoren.

Politiet skal ha stoppet bilen i det den vinglet i veibanen, men de to afroamerikanske ungdommene skal ha klart å stikke av. Inne i bilen fant politiet den drepte kvinnens lik, med det blodige kniven liggende i baksetet.

Politiet skal da ha løslatt overvåkingsbilder samt detaljerte beskrivelser av ungdommene, som naboer og foreldre til klassekamerater klarte å identifisere. De to skal være elever på Berarnd C. Campbell ungdomsskole i Lee’s Summit, som er en forstad til Kansas City.

D
VASKEHALL: Her ved den lokale vaskehallen skal den 43-årige småbarnsmoren ha blitt knivstukket i ansiktet, nakken, brystet og på hendene av de to afroamerikanske ungdommene. Nå sitter de i varetekt i påvente av rettssak.

Åttendeklassingene skal ha kommet til skolen som vanlig dagen etter mordet, med de samme klærne som de ble observert med under drapet dagen før. En annen mor forteller lokale medier at de dukket opp i huset hennes med de samme klærne som politiet etterlyste etter mordet. Når en av ungdommene løftet på genseren, skal hun ha sett en blodig underskjorte.

Politiet fant de blodige klærne etter å ha ransaket ungdommenes hjem.

Ungdommene skal også ha kommet med innrømmelser under avhøret som kun noen som var tilstede under mordet kunne vite.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

Underskriftskampanje

Det vites ennå ikke om de to skal siktes som mindreårige eller voksne. Det er imidlertid startet en underskriftskampanje for å sikte dem som voksne av lokale beboere. Den har for tiden over 5.000 underskrifter.

Retten har holdt tilbake mordernes navn på grunn av deres lave alder. En av de som var med å starte underskriftskampanjen, sier til lokale medier at hun mener de har begått en forferdelig handling, og fortjener å bli straffet.

– Vi ser flere og flere mindreårige som begår forbrytelser. Og forbrytelsene blir grovere og grovere, mens overgriperne blir stadig yngre. Vi som lokalsamfunn må fortelle myndighetene at vi er lei av utviklingen.

Hvis de blir siktet og straffet som mindreårige, vil de automatisk bli løslatt når de fyller 21. Blir de siktet og straffet som voksne, kan de dømmes til livstids fengsel uten mulighet for løslatelse.

Tanya Chamberlain etterlater seg et lite barn som aldri får se sin mor igjen.

Historien har ennå ikke nådd norske medier, ennå den er over en uke gammel.

[learn_more caption=»Relatert»]

– Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Afroamerikaner drepte 14 år gammel jente – sendte hånende SMS til moren

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Afroamerikaner drepte sin hvite samboer og hennes to barn

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

[/learn_more]

VIDEO: Afroamerikanere slår, sparker og kaster gjenstander på kvinner og handikappede

Du kan se hele videoen her:

Relatert:

– Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise

– Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold

– Europa 2020 – en fremtidsvisjon

– Video: Hvordan islam ødela store sivilisasjoner

– Jente med mindreårig barn blir angrepet av afro-amerikanere

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Den viktigste videoen du ser idag

– Video: Her stopper den unge jenta de to butikktyvene

– Video: En sinna innvandrer – del 1

– 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall av uskyldig hvit mann

– Video: Ulikt kvinnesyn i multikulturelle New York og monokulturelle Riga

Peggy Hubbard raser mot svart kriminalitet og selvgodhet

En video går nå verden rundt: Det er den svarte kvinnen Peggy Hubbard, som tar et fundamentalt oppgjør med “Black Lives Matter”-bevegelsen. Hun ber de svarte borgerrettsforkjemperne om å gå i seg selv, framfor å gi hvite politifolk skylden for deres egen misere.

I den første videoen, som er sett av mer enn 438.000 personer, så tar hun for seg det som hendte da afroamerikaneren Mansur Ball Bey ble skutt og drept av politiet. Hun omtaler Mansur Ball-Bey som en “kjeltring”, og er nådeløs i omtalen av protestene mot politiet:

“Last night, who do you think they protested for? The thug. The criminal. Because they’re hollering police brutality. Are you fucking kidding me? Police brutality? How about black brutality. You black people, my black people, you are the most violent motherfuckers I have ever seen in my life.”

Dersom svarte liv virkelig betyr noe, hvorfor fokuserer man bare på politibrutalitet og ikke på svart brutalitet, spør Peggy Hubbard:

“You’re hollering this ‘black lives matter’ bullshit. It don’t matter. You’re killing each other. White people don’t care … You’re shooting at the police. They drop your ass. ‘Oh, he died due to police brutality.’ 327 homicides later y’all want to holler police brutality? Black people, you’re a fucking joke. You’re tearing up communities over thugs and criminals.”

Hubbard viser videre til den ferske skyteepisoden der ni år gamle Jamyla Bolden ble drept av et streifskudd, og der ingen i det svarte nabolaget ønsker å fortelle politiet om hva som har skjedd. Dette gjør Hubbard rasende:

“A little girl is dead. You say black lives matter? Her life mattered. Her dreams mattered … Yet you trifling motherfuckers are out there tearing up the neighborhood I grew up in.”

Hubbard går til angrep på dem som demoniserer politimennene som må ta den belastningen det er å patruljere kriminelt belastede nabolag. Hubbard poengterer at politimennene ikke er ute på gata for “moro skyld”, de hadde mer enn gjerne vært hjemme med sine egne familier. “If you try to kill them, their job is to serve and protect, not serve and die”, sier Hubbard.

Peggy Hubbard vokste selv opp i et svart nabolag, hos en alenemor. Hun kunne selv ha blitt en kriminell. I stedet tok hun grep om eget liv og fikk en karriere hos skattemyndighetene.

Norske medier

Frieord.no har tidligere skrevet om den ukontrollerte volden som utspiller seg i mange storbyer i USA hver uke. Hundrevis av mennesker blir skutt og skadet, mange drept i meningsløs vold. Ikke sjelden er små uskyldige barn ofre for kulene.

Men norske medier skriver sjelden eller aldri om disse hendelsene. Istedenfor fokuserer de på enkeltsaker hvor en person har blitt skutt og drept av en politimann eller av en gal person. Som oftest er de sakene norske medier dekker de hvor overgriperen er hvit og offeret er sort.

D
KJENTE FJES I NORGE: Michael Brown og Trayvon Martin er navn de fleste norske avislesere kjenner igjen fra USA-reportasjone til VG, Dagbladet og Aftenposten. Men kan norske avislesere navnene på noen av de tusenvis av afroamerikanerne som hvert år dør i skyteepisoder, utført av andre afroamerikanere?

Les også: VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

Men i 99 prosent av alle tilfellene der en sort person blir såret eller drept, så er det en annen sort person som står bak ugjerningen.

Statistikkene er hårreisende. Drapstallene ufattelige. Ofrene unge, og mange.

Chicago – et drap hver 3. time

Under kan vi se en statistikk over skyteepisodene og drapene i president Obamas hjemby, Chicago. Ifølge grafikken så blir en person skutt litt over hver 3. time. En person blir drept hver 22. time. Fra januar til mai 2015, så ble 75 kvinner skutt, hvorav 22 av dem døde av skadene. Det er verdt å legge merke til at Chicago har en av USA’s strengeste våpenlover.

DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative.
DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative.

Les også: Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

Fra Frieord sin tidliger artikkel om massedrap på gatene i Chicago:

Hvert år rapporteres det om tusenvis av skyteepisoder med hundrevis av drepte mennesker på gatene i Chicago. I 2014 ble 2.619 skutt (Ja, du leste riktig, tallet er totusensekshundredeognitten) og skadet, hvorav 457 døde av skuddskadene. 45 av disse var kvinner. Det vil si 7 skyteepisoder hver eneste dag, hele året igjennom. Det gir 1.2 mennesker skutt og drept, hver eneste dag, hele året igjennom. Bare i Chicago alene.

Men for å illustrere problemet med skyting og drap på gatene i storbyene, så havner Chicago helt nede på 15. plass over byer med høyest mordrate.

Tall for andre byer, som Detroit, Trenton og New Orleans, ligger ennå høyere på listen . Felles for alle byene som topper mordstatistikken er at de har en klar overvekt av mennesker med afroamerikansk bakgrunn. De ti byene som ligger øverst på den lite flatterende statistikken har alle en majoritet av afroamerikanere. Verdt å ta med seg at de fleste av disse byene også har våpenforbud.

Andre byer følger tett etter Chicago. Baltimore i delstaten Maryland, har hatt tunge opptøyer de siste månedene etter politidrapet på den kriminelle afroamerikanske mannen Freddy Gray. Drapet utløste protestaksjoner, opptøyer og drapsforsøk på politimenn. Menneskene i byen hadde fått nok, uttalte man.

Men kun halvannen måned senere opplever byen 29 skyteepisoder, med 9 døde som resultat under Memorial Day. Dette har medført at tallet på antallet drepte i byen er på 115 personer på årets fem første måneder. 35 av dem kun i mai måned. Igjen i hovedsak av afroamerikansk opprinnelse, drept av andre afroamerikanere.

Hvorfor norske medier velger å fokusere på de få, avvikende sakene, kan ha med deres politiske tilhørighet på venstresiden, hvor man lever i en verden der den vestlige og hvite verden er den dominerende og onde. En verden hvor man blir forskjellsbehandlet på bakgrunn av sin hudfarge, religion eller seksuelle tilhørighet.

Sannheten er at dette er en realitet som forlengst er borte. Idag nyter nettopp personer med annen hudfarge, religion og annen seksuell tilhørighet mange rettigheter og fordeler i det vestlige samfunnet. Rettigheter man ikke finner noe annet sted i verden. Aldri før har rasismen i våre land vært så fraværende som den er idag.

D
KLARE TALL: De minst rasistiske og intolerante landene mot homoseksuelle og minoriteter er land hvor opprinnelsesbefolkningen er hvit og man har et kristent verdigrunnlag. På den andre siden av skalaen finner man land med ikke-hvit majoritetsbefolkning og land hvor kristendommen ikke er hovedreligion eller ikke står sterkt i samfunnet. Der har ofte minoriteter og homoseksuelle få eller ingen rettigheter. Ikke sjelden blir de utsatt for statlig akseptert vold og forskjellsbehandling. (Foto: The Washington Post).
D
NORGE PÅ TOPP: Norge, Sverige, Storbritannia, USA og Australia topper listen over land hvor rasisme og diskriminering omtrent ikke eksisterer. I land som India, Saudi-Arabia og Iran har man en befolkning som ikke ønsker kulturelt eller seksuelt mangfold. (Foto: Daily Mail).

Nye grove drapssaker

Den siste uken har USA opplevd flere grove drap.

Sak 1: En afroamerikansk mann ved navn Bryce Williams, skjøt og drepte to hvite journalister midt under et TV-intervju i Virginia. Ifølge ham selv og dokumenter han etterlot seg skal drapene være rasistisk motivert.

– Vil dere ha en rasekrig, kom igjen, dere hvite *****, skrev Williams før han kaldblodig myrdet de hvite journalistene.

Vi advarer mot sterke scener i den første videoen.

D
RASISTISK MOTIVERT: Det er funnet flere bevis på at Bryce Williams hadde rasistiske motiver når han drepte to hvite journalister på direktesendt TV

Sak 2: Den 30 år gamle afroamerikaneren Shannen J. Miles, ble nylig arrestert for å ha skutt og drept en hvit politimann i tjeneste, når han fylte bensin på politibilen i Houston, Texas. 47-årige Darren Goforth hadde vært politimann i over 10 år når han ble skutt og drept uten foranledning. Miles skal ha skutt Goforth en gang, før han gikk opp til politimannen som da lå på bakken, og deretter skjøt ham ytterligere ganger.

Goforth etterlater seg kone og to barn.

D
DREPT: Politimannen Darren Goforth ble regelrett henrettet på åpen gate av den afroamerikanske Shannen J. Miles.

D
ARRESTERT OG SIKTET FOR POLITIDRAP: Shannen J. Miles sitter nå i varetekt. Han ble arrestert i sin mors hus etter å  kaldblodig ha skutt og drept den 47-årige politimannen og tobarnsfaren Darren Goforth. Motivet bak drapet er uklart, ifølge lokale myndigheter. Det spekuleres imidlertid i at media og venstreorienterte organisasjoner har hauset opp politivold og strukturell rasisme i samfunnet så mye de siste årene, at det har ført til at ustabile mennesker går ut og begår kriminelle handlinger som følge av mediedrevet.

Relatert:

Afroamerikansk mor og sønn siktet for brutalt overfall av hvit 76-årig kvinne inne i kirke

Det som skulle være en hyggelig søndagstur i kirken for en 76 år gammel kvinne, ble til et mareritt, da hun ble slått brutalt i ansiktet og ranet på vesken sin av to afroamerikanske menn mens hun var på vei inn i kirken.

Politiet i Omaha, Nebraska, har nå arrestert tre personer for et brutalt overfall og ran sist uke.

Larry Legget (20) og Wayman Clark (22) ble arrestert for overfallet og ranet, og Wayman Clark sin mor, Charlean Clark (53), ble arrestert og siktet for å ha skjult ransmennene.

Les også: 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot uskyldig hvit mann

D
MOR OG SØNN ARRESTERT: Wayne Clark (22) og hans mor Charlean Clark (53) er arrestert og siktet for deltakelse i det grove ranet og overfallet av en 76 år gammel hvit kvinne i en kirke sist fredag. (Foto: Action3news).

Den 76 år gamle kvinnen var i Omaha for å besøke en venn, og gikk innom en kirke for å be klokken 11 på formiddagen. Der ble hun slått og ranet av Legget og Clark.

Larry Legget skal ha dratt vesken ut av kvinnens hender, mens Wayman Clark deretter skal ha slått kvinnen hardt i ansiktet.

Kvinnen ble kjørt til sykehuset og behandlet for ansiktsskader. Hun skal ha hatt en stor kul og sår i ansiktet ifølge Omaha.com. I ettertid har hun vært tilbake i kirken og fikk da en privat omvisning av presten.

– Hun hadde et blått øye og blåmerker på siden av ansiktet, etter å ha falt på bordet. Hun er en veldig snill og flott dame, sa presten til lokale medier som dekket saken.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

D
ÅSTED: St. Cecilias katedral i Omaha, Nebraska, kom i nyhetene nylig for alt annet enn kristne verdier og nestekjærlighet. Et brutalt ran og overfall av en 76 år gammel kvinne har sendt sjokkbølger gjennom lokalbefolkningen og kirkegjengerne. Nå er tre afroamerikanere arrestert for overfallet inne i kirken. (Foto: Wikimedia).

Politiet fikk etterhvert sett på overvåkingsvideoer og klarte å identifisere gjerningsmennene. Wayman Clark skal blant annet ha blitt funnet etter å ha forsøkt å gjemme seg i sin mors bil.

Wayman Clark sin kausjon ble satt til over 500.000 dollar. Hans mor, Charlean Clark, fikk en kausjon på 50.000 dollar. Hun skal ha klart å betale 10 prosent av beløpet og ble løslatt på fredag.

Videoen av overfallet har blitt sett over 4 millioner ganger på sosiale medier, blant annet kirkens egen Facebook-side. Kirken har imidlertid fjernet videoen i ettertid da man fikk inn hatske meldinger om ransmennene.

Norske medier har ikke omtalt det brutale overfallet på den hvite kvinnen.

Les også: Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

OBS: Vi ber om moderasjon i kommentarfeltet! Bruk «normalt» språk og unngå ufint språk som vil bli moderert/slettet.

Relatert:

– 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot uskyldig hvit mann

VIDEO: Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

– VIDEO: Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– 56 mennesker skutt og 12 drept i Obamas hjemby

– Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot en uskyldig hvit mann

En uhyggelig video har blitt lastet opp på sosiale nettverk som viser en bevisstløs hvit mann som blir ledd av og mobbet av en større gruppe afroamerikanere.

– Yeah, nigger, you just got knocked the fuck out!, kan man høre en av angriperne si, mens tilskuere står rundt og lager lyder.

– Someone please call 911, roper gjengen hånlig, med referanse til de mørkhudede artistene Wyclef Jean og sangerinnen Mary J. Blidge sin sang.

– You just got knocked the fuck out, bitch! sier ennå en afroamerikaner, før han blir dyttet vekk av en annen som sier; – That ain’t cool, bruh, y’all tripping.

D
BEVISSTLØS: 27-årige Christopher McKnight var på vei hjem etter å ha feiret 4. juli i Cincinnati. Istedenfor endte han opp på sykehus med brukket nese og hjernerystelse. (Foto: Facebook).

Filmen med det grove og rasistiske overfallet ble tatt i Cincinnati sent på lørdag kveld etter at det oppstod kaotiske tilstander i sentrum av byen etter en 4. juli hip-hop konsert.

Det skal ha vært mellom 50-100 afroamerikanere som begynte å gå løs på politiet med nyttårsraketter, glassflasker og andre gjenstander.

Les også: Afroamerikanere bak opptøyer, overfall på politi og drapsforsøk i Baltimore

D
STORE POLITISTYRKER: Politiet i Cincinnati måtte bruke alle tilgjengelige midler for å stoppe opptøyene og volden etter en hip-hop konsert. (Foto/stillbilde: Amerikansk TV/Fox news).
Jy Quynn Britten, 21 left, was arrested for allegedly punching an officer in the face. Gary Shefield, 29 right, was arrested on a misconduct in an emergency charge after he allegedly refused to obey orders
Jy Quynn Britten, (21), til venstre, ble arrestert for å ha slått til en politimann i ansiktet. Gary Shefield, (29), til høyre, ble arrestert for ikke ha etterfulgt politiet ordre mens opptøyene pågikk. (Foto: Politiet i Cincinnati).

Midt oppi dette skjedde altså overfallet på den hvite mannen, Christopher McKnight (27).

Alicia Essert, en politikvinne som var vitne til overfallet fortalte om hendelsen til en lokal sportsblogg:

– Så etter mitt 4. juli helvete, så tenkte jeg å fortelle hva som virkelig skjedde sist natt i sentrum av Cincinnati.

– Vi ser bråk utarte seg og tenker at det bare er en slåsskamp. Vel, ikke akkurat, det var mer som 40 mot 1. Jeg så 40 mot 1, det var 40 sorte ungdommer som gikk løs på en uheldig hvit mann. Han hadde ikke gjort noe for å fortjene juling, bortsett fra å være hvit. Jeg hopper over all retorikken og sier det sånn; er vi ikke alle like mye verdt? (Med henvisning til afroamerikaneres nylige ‘black lives matter’-kampanje som ble startet etter flere skyte- og dødsepisoder mellom politimyndighetene og den afroamerikanske befolkningen i USA, red anm.). Dette gjør oss bare veldig sinna. Det var tid for å redde, eller iallefall få disse kjeltringene vekk fra ham. Så vi ble sendt inn med skjold og et arrestasjonslag for å foreta en redningsaksjon. Jeg føler med mannen siden ingen fortjener å bli banket opp slik for ingen grunn.

Flere videoer skal ha blitt lagt ut på nettet etterpå, med andre vinkler av angrepet. Blant annet fra en buss som står i nærheten. Der kommenterer man inne på bussen at den hvite mannen skal ha «dultet» borti en av de «sorte mennene».

Ingen har ennå blitt siktet for angrepet, men politiet i Cincinnati har startet en etterforskning av saken. Politiet har gått ut og sagt at offeret var uskyldig og har blitt utskrevet fra sykehuset, med brukket nese og hjernerystelse.

Politikvinnen som skrev innlegget avsluttet sitt innlegg på følgende måte:

– Jeg håper at hver og en av de menneskene som kastet flasker, skjøt med pistoler, skjøt nyttårsraketter, eller mest viktig, banket opp den stakkars mannen så brutalt at han var nære døden, får det de fortjener… i dette livet eller det neste.

Les også: Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

Politiet nektet i første omgang for at angrepet var rasistisk motivert, men politisjefen i byen har nå bedt påtalemyndighetene å forfølge overfallet av den hvite mannen som hatkriminalitet basert på rase.

D
RASISTISK: Politirapporten viser at det voldelige angrepet var rasistisk. (Foto: politiets rapport).

To politimenn skal også ha blitt skadet under opptøyene, men rapporteres å ha kommet fra det med helsa i behold.

Les også: Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

Beat Whitey/Knockout game

Samtidig som det grove overfallet på Christopher McKnight i Cincinnati, så ble det lastet opp flere andre rasistiske overfall på hvite mennesker utført av afroamerikanere. Fenomenet blir omtalt som «knockout game», hvor meningen er å slå et uskyldig menneske så hardt i ansiktet at de besvimer på første slag. Denne «leken» blir i all hovedsak utført av sorte amerikanere mot hvite, gjerne eldre eller forsvarsløse mennesker.

Les også: Afroamerikaner drepte 14 år gammel hvit tenåring – sendte hånende sms’er til moren etter drapet

Ingen norske medier har valgt å omtale saken.

Relatert:

Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

– Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

FRA MODERATOR: Vennligst unngå å bruke ufine ord og beskrivelser i kommentarene. Hold en saklig og dannet tone. Innlegg uten mening eller med banning/ufint språkbruk vil bli slettet. Mvh Mod.

«Svart» borgerrettsforkjemper var hvit – Iscenesatte falske rasist-trusler

Det var etter at Rachel Dolezal skilte seg fra sin voldelige afroamerikanske ektemann i 2004 at hun begynte å utgi seg for å være svart. Hun skal blant annet ha hevdet at hennes adopterte lillebror, som er afroamerikaner, var hennes egen sønn.

– Rachel skal ha lagt ned mye arbeid i å skape en ny identitet. Hun skal blant annet ha postet et bilde av henne selv sammen med en eldre svart mann på sosiale medier, og opplyst om at faren hennes snart skulle komme på besøk, skriver nettavisen.

HVIT FORTID. Rachel giftet seg i år 2000 i Mississippi med mannen hun senere skilte seg fra og som hun hevdet var voldelig mot henne.
HVIT FORTID. Rachel giftet seg  i Mississippi med mannen hun senere hevdet var voldelig mot henne.

Brunkrem

Med et godt lag med brunkrem og farget hår skal den blonde Rachel ha gått inn i rollen som forfulgt og undertrykt afroamerikaner. Til mediene hevdet hun at hun var av blandet rase, men at hun identifiserte seg med den afroamerikanske siden av seg.

Som lokal-leder for National Associationfor the Advancement of Coloured People (NAACP), brukte hun enhver anledning til å stå frem i avisene og beskylde hvite amerikanere for rasisme. Mediene var mer enn villig til å bruke hennes som «ekspert» når det kom til rase-spørsmål.

36-åringen var også svært aktiv på sosiale medier, hvor hun fikk ut sin frustrasjon over å være afroamerikaner i et hovedsakelig hvitt område.

Rachel Dolezal iscenesatte flere rasistiske trusler mot seg selv og hevdet i mediene at rasistiske hvite sto bak.

Hun hevdet i et intervju at hun levde under konstante trusler fra hvite rasistiske grupper, «som fryktet kvinner i maktposisjoner».

Hun jobbet også deltid som professor i Afrikastudier, på Eastern Washington University.

I følge biografien hennes på universitetet skal hun ha vært utsatt for rasistisk hatkriminalitet minst åtte ganger.

Tidligere i år nådde hun forsidene ved å hevde at lokalavdelingen for NAACP hadde mottatt flere «hat-pakker» fra hvite rasister. Politiet avslørte derimot denne uken at det hele var et bedrag og at ingen hadde sendt henne disse pakkene.

PÅSTÅTTE TRUSLER. En fortvilet Rachel sto også frem i mediene og hevdet at noen hadde lagt en løkke på verandaen hennes. En åpenbar trussel fra hvite rasistiske grupper, som viste seg å være nok en løgn.
PÅSTÅTTE TRUSLER. En fortvilet Rachel sto også frem i mediene og hevdet at noen hadde lagt en løkke på verandaen hennes. En åpenbar trussel fra hvite rasistiske grupper, som viste seg å være nok en løgn.

Hvite foreldre

Det var foreldrene hennes som til slutt bekreftet til mediene at hun slett ikke var av blandet herkomst.

– Hun er vår biologiske datter og vi har begge europeisk bakgrunn. Vi er forundret og synes det er veldig trist, sier Larry Dolezal, faren til Rachel, til nettstedet Buzzfeed.

Rachel var også fiendtlig innstilt overfor sin egen familie og hun kuttet all kontakt med sine egne foreldre, fordi det ville ødelegge «imaget» hennes. Hun skal også ha fått den ene av de fire adopterte afroamerikanske stebrødrene sine til å ta avstand fra foreldrene.

MARSJERTE FOR SVARTES RETTIGHETER. Rachel (til høyre på bildet) var svært aktiv i borgerrettighetsbevegelsen i USA.
MARSJERTE FOR SVARTES RETTIGHETER. Rachel (til høyre på bildet) var svært aktiv i borgerrettighetsbevegelsen.

Alle er afrikanere

Når Rachel til slutt blir konfrontert med beskyldninger om sitt virkelige opphav avbryter hun intervjuet.

På senere spørsmål fra media svarer hun:

– Det spørsmålet er ikke så enkelt som det virker. Det er komplekst, og jeg tror ikke alle ville forstå det… Vi stammer alle fra Afrika.

INNFLYTELSESRIK. Rachel Dolezal var svært innflytelsesrik og brukte mediene for det de var verdt. Her sammen med statsadvokaten i Baltimore, Marilyn Mosby.
INNFLYTELSESRIK. Rachel Dolezal var svært innflytelsesrik og brukte mediene for det de var verdt. Her sammen med statsadvokaten i Baltimore, Marilyn Mosby (til venstre).

Etterspill

Rachel Dolezal blir ikke kastet ut av NAACP. I en uttalelse sier de at hun har gjort en fabelaktig innsats for organisasjonen, men at de skulle ønske at hun var ærlig med dem fra starten av.

Hun er nå under etterforskning av byen Spokane, for uetisk oppførsel og falske rasist-anmeldelser.

I en uttalelse fra Brian Coddington i Spokane om hvordan de kunne la seg lure av kvinnen, sier han at Dolezal ikke ble ansatt fordi de trodde hun var farget, men fordi «samfunnet ønsket mangfold og begrenset bakgrunnssjekk for å ikke avskrekke søkere med nøktern kriminell fortid».

GÅR FOR DET NATURLIGE UTSEENDET. Borgerrettighetsaktivisten var svært aktiv på sosiale medier.
GÅR FOR DET NATURLIGE UTSEENDET. Borgerrettighetsaktivisten var svært aktiv på sosiale medier.

Med til historien hører også at Rachel Dolezal hevder at hun har indianerblod og dermed fikk flere statsfinansierte jobber som følge av dette.

Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

Amerikanske medier kunne nylig rapportere om at de fredelige demonstrasjonene som ble arrangert etter at den afroamerikanske mannen Freddie Gray (25) døde sist uke, skal ha utviklet seg til voldsomme opptøyer i Baltimore i delstaten Maryland.

Femten hvite politimenn skal være oppgitt å være skadet alvorlig under sammenstøtene. Flere av dem skal ha brukket bein og armer, mens en ligger i kunstig koma etter å ha blitt truffet i hodet av en gjenstand.

D

CDodT2OWAAIg4eX

Man snakker nå om det kan være rasisme bak angrepet på de hvite politimennene, etter at man fant en tekstmelding fra demonstrantene hvor det sto «drep alle hvite politimenn«.

Politimenn i byen har fått beskjed om å være ekstra på vakt og aldri gå ut alene, samt gå i umerkede klær.

Opptøyene skal ha vært så omfattende at 5.000 soldater fra nasjonalgarden har blitt satt inn for å holde ro og orden i byen. Byen har også innført portforbud.

D

Baltimore2

Gjenger som «The Black Guerilla Family» og de svært voldelige gategjengene Bloods og Crips skal ha lagt ned stridsøksen og forent seg i en kamp for å «utrydde ordensmakten».

D
OVERFALT: Baltimore Sun sin journalist, Justin Fenton, ble reddet fra rasende afroamerikanere av en bevæpnet butikkeier.

Demonstrantene skal ha knust politibiler og butikkvinduer etter at en demonstrasjon kom ut av kontroll. Men også vanlige hvite mennesker på gaten og inne i restauranter og på utesteder skal ha blitt angrepet. Blant annet skal en hvit mann ha blitt dratt ut av en rasende folkemengde med afroamerikanere og blitt slått og sparket brutalt. Angrepet skal ha vært uprovosert og man vet ennå ikke tilstanden til mannen som ble overfalt.

Også journalister skal ha blitt angrepet av den rasende mobben og en journalist som jobbet for den lokale avisen i byen, Baltimore Sun, skal ha blitt reddet av en butikkeier med gevær.

En kvinnelig journalist fra Russia Today skal ha blitt ranet mens hun dekket opptøyene. Hendelsen ble fanget på kamera og kan sees her.

De afroamerikanske opptøyene skal ha vært så omfattende at sikkerhetsvaktene på en baseballkamp som fant sted i nærheten måtte låse tilskuerne inne på stadion til de kunne garantere for deres sikkerhet.

D
ANGRIPER ALT OG ALLE: Den afroamerikanske befolkningen går ikke bare løs på politiet og bygninger, men også uskyldige forbipasserende og journalister. Spesielt blir hvite mennesker valgt ut av mobben.

Baltimore

Baltimore er en av mange byer i USA som har fått endret sin demografi drastisk de siste tiårene. Ved folketellingen i 1970 skal byen ha hatt en overvekt av hvite innbyggere. Men som følge av en svært høy innvandring av afroamerikanere fra andre deler av landet, samt svært  høye fødselstall hos den sorte delen i byen, så er to tredjedeler av byen av idag av afroamerikansk opprinnelse.

www.usnews.com

AppleMark

I takt med befolkningsutskiftningen har den sosiale elendigheten, kriminaliteten og ikke minst antallet mord i byen skutt i været. Dette har man klart å sette en viss stopper for ved å ta ekstra tøffe tak mot kriminaliteten og mot de som begår den.

I de områdene der raseopptøyene nå foregår, i bydelen Mondawmin i Baltimore, så er mellom 90 og 95 prosent av innbyggerne afroamerikanere.

Freddie Gray

Opptøyene og de rasistiske angrepene mot hvite mennesker i Baltimore skal ha startet som følge av arrestasjonen og dødsfallet til en afroamerikansk mann ved navn Freddie Gray. Gray som var en 25 år gammel mann, skal ha blitt arrestert den 12. april av politiet for å ha vært i besittelse av en såkalt springkniv.

Under arrestasjonen skal han ha pådratt seg en rekke alvorlige skader, inkludert en alvorlig ryggmargsskade som ifølge rettsmedisineren var brukket omtrent helt av ved nakken. Han skal også ha hatt tre brudd i ryggsøylen.

25-åringen skal ha gått i koma etter skadene og ble sendt til akuttmottaket i byen, men det var for sent å redde livet hans. Han døde på sykehuset en uke etter arrestasjonen.

Gray skal ifølge øyenvitner ha forsøkt å flykte til fots fra politiet, men ble pågrepet av sykkelpolitiet i et område kjent for narkotikasalg. Det var under arrestasjonen at Gray skal ha pådratt seg skadene i nakken og ryggsøylen.

D
ARRESTERT: Her blir Freddie Gray (25) arrestert. Den nå avdøde afroamerikaneren skal ha fått livstruende skader som følge av arrestasjonen og døde en uke etter på sykehus.

Freddie Gray skal ha hatt en relativt omfattende synderegister som kan leses her (på engelsk):

3-20-15 – dealing cocaine
8-28-08 – possession of narcotics
10-5-12 – illegal gambling
1-25-14 – possession of narcotics over 10 grams
8-24-07 – manufacturing and distribution of narcotics
8-29-07 – distribution of narcotics
9-16-08 – distribution of narcotics
4-16-08 – distribution of narcotics
5-9-12 – distribution of narcotics
1-4-15 – distribution of narcotics
12-31-14 – distribution of narcotics
5-13-14 – stolen property
7-16-08 – distribution of narcotics
3-28-08 – possession of narcotics
2-12-08 – distribution of narcotics
9-29-13 distribution of narcotics
12-4-14 – distribution of narcotics
12-4-14 – possession of narcotics
3-20-08 – Burglary
3-20-08 – possession of narcotics
9-21-07 – distribution of narcotics
4-30-08 – unlawful possession (TWO COUNTS)

(Source: Maryland Dept. of Justice.)

D
DØD: Freddie Gray (25) døde som følge av behandlingen han fikk av politiet i Baltimore. Som respons har den afroamerikanske befolkningen i byen startet opptøyer og skadet minst 15 politimenn.

Relatert:

– Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– VG og NTB lyver om politidrapet på Michael Brown

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Afroamerikanske torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

D
ARRESTERT: Jeffrey Williams er mistenkt for å ha skutt to politimenn i Ferguson. (Foto: Politiet).

Den arresterte mannen, Jeffrey Williams, er nå mistenkt for å to tilfeller av grov mishandling, ett tilfelle av skyting fra bil og tre tilfeller av væpnet kriminell handling. Williams skal ha avfyrt tre skudd mot de to politimennene.

Williams har innrømmet at han avfyrte skuddene, men hevder at han skjøt mot noen andre som han var i krangel med. Det er derimot en forklaring som aktor ikke tror på.

– Vi her ikke helt sikre på at vi kjøper den forklaringen, sa aktor hos påtalemyndighetene, Robert McCulloch sarkastisk, ifølge AP.

Hvis Williams blir funnet skyldig risikerer 20-åringen livstid i fengsel.

Skutt i ansiktet og skulderen

Begge de to skutte politimennene, 32 og 41 år gamle, ble truffet skuddene i respektive ansiktet og skulderen når de sto utenfor politistasjonen i Ferguson.

Skuddene ble avfyrt i forbindelse med en afroamerikansk demonstrasjon mot politiet der man protesterte mot politimannen Darren Wilsons frikjennelse av justisdepartementet for å ha skutt den multikriminelle raneren Michael Brown ifjor sommer.

Williams skal ha vært en aktiv deltaker under de voldelige demonstrasjonene i Ferguson det siste året.

D
KOMMUNIKASJON: Wiliams diskuterer å stjele varer fra butikker i Ferguson. (Foto: Facebook).

Michael Brown hadde rett før skyteepisoden ranet en nærbutikk og mishandlet butikkens innehaver, når han ble konfrontert av politimannen Wilson på gaten. Istedenfor å stoppe gikk Brown til et voldelig angrep mot Wilson, som da ble tvunget til å skyte ham i selvforsvar.

Mange afroamerikanere stoler derimot ikke på de mange ulike offisielle etterforskningene av hendelsen – blant annet fordi venstreliberale medier har spredt rykter om at Brown ble skutt ihjel bakfra mens han hadde hendene i luften. De ryktene er derimot noe som har blitt tilbakevist av de tekniske bevisene, samt av samtlige uavhengige vitner.

VG har omtalt arrestasjonen av den afroamerikanske mannen, men valgte å ikke publisere bildet hans eller omtale at han var mørkhudet. Dagbladet og Aftenposten har ikke omtalt arrestasjonen i det hele tatt.

Relatert:

– VG og NTB lyver om politidrapet på Michael Brown

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

Tidligere borgermester i New York: 19 av 20 mordere er ikke-hvite

Det var under et møte med tenketanken Aspen Institute i begynnelsen av februar som den tidligere borgmesteren for USA’s største by med over 8 millioner innbyggere, fikk spørsmålet om hvordan man skal gå frem for å stoppe den grove kriminaliteten.

Bloomberg skapte oppstandelse gjennom å forsvare politiets taktikk med å fokusere på de områdene preget av etnisk mangfolk. Han konstaterte at «det er der all kriminaliteten finnes».

– Det er kontroversielt å si, men 95 prosent av alle mordere og mordofre passer inn i en og samme profil. Man skulle kunne ta den beskrivelsen, kopiere den og sende den ut til alle politifolk. De er menn fra minoritetsgrupper, 15 til 25 år. Slik ser det ut i New York og i prinsipp alle andre steder i USA, kan man høre Michael Bloomberg si på lydopptaket.

Bloombergs forgjenger Rudy Giuliani, som var New Yorks borgermester i årene 1994-2001, har nylig fått sterk kritikk etter å ha kommet med lignende uttalelser.

I forbindelse med raseopptøyene i Ferguson nå i vinter, så stilte Giuliani seg på politiets side. Guiliani konstaterte at det er afroamerikanernes egen feil at de i så stor utstrekning får problemer med politiet, ettersom sorte i gjennomsnitt begår 8 ganger flere mord enn andre samfunngrupper.

Hør lydopptaket der Michael Bloomberg diskuterer mangfold og kriminalitet:

Relatert:

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– VG og NTB lyver om politidrapet på Michael Brown

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

Youtube fjernet video lagt ut av politiet

Den 22. august skal en kvinne ha blitt seksuelt antastet utenfor en nattklubb i byen Springfield i delstaten Missouri i USA. Mennene skal ha ropt seksuelle ukvemsord og befølt kvinnen. Kvinnen skal da ha gått inn på nattklubben for fortelle om hendelsen til sin kjæreste som jobbet som DJ inne på klubben.

Når kjæresteparet kom ut av nattklubben for å identifisere dem skal gruppen av afroamerikanske menn som tidligere hadde seksuelt antastet kvinnen ha gått voldelig løs på kjæresteparet. I bildene og videoene kan man tydelig se det brutale overfallet, hvor både mannen og kvinnen ble slått og sparket gjentatte ganger.

To uniformerte politimenn skal kort tid etter angrepet ha tatt opp jakten på de afroamerikanske overgriperne, men uten resultat. Mannen skal ha fått åpne sår i hodet og blåmerker over hele kroppen, mens kvinnen skal ha brukket ankelen. Begge to måtte på sykehus for behandling.

Dette førte til at politiet i byen la ut overvåkingsvideoen på Youtube i håp om at den skulle bli spredt til et bredere publikum og føre til at noen gjenkjente overgriperne.

Flere bloggere kaller overfallet for «hat-kriminalitet», men politiet på sin side mener at det ikke er tilfelle. Om det hadde vært seks hvite menn som hadde overfalt et afroamerikansk kjærestepar kunne kanskje svaret vært et annet.

Her er en billedserie fra overfallet.

attack-e1409929762412attack-3-e1409929949423attack-2-e1409929870143brutal-beating-e1411246701303brutal-beating-2 attack-5-e1409930029863attack-7-e1409930126294

Fjernet av Youtube

Politiets video ble imidlertid fjernet da det på kommentarfeltet kom et utall upassende innlegg og dette førte til brudd på nettstedets retningslinjer.

– Youtube handler om å dele og det kan føles flott å få positiv respons og oppmerksomhet fra Youtube-samfunnet, men når brukere mottar kommentarer eller videoer som angriper og mobber dem, så er ikke opplevelsen morsom eller trygg, uttaler Youtube til politiet på deres konto etter slettingen.

Politiet ble deretter informert om at hvis de la ut flere videoer som brøt retningslinjene, så kunne de miste muligheten til å legge ut videoer – i verste fall få sin Youtube-konto permanent suspendert.

En talskvinne for politiet i Springfield, Lisa Cox, mener imidlertid at Youtube har latt lignende videoer fra politi i andre stater ligge ute, blant annet i Philadelphia og Kansas City, uten at dette har ført til lignende reaksjoner fra Youtube.

Hva som kan være årsaken til at akkurat denne videoen ble slettet av Youtube er derfor diskutabel.

Norske medier valgte å ikke omtale saken, men kjørte istedenfor bred dekning av saken hvor en hvit politimann i den samme delstaten ble angrepet av en afroamerikansk mann og skjøt ham i selvforsvar to uker tidligere. Du kan lese Frieord.no sin dekning av saken her. Og her.

Videoen av overfallet av kjæresteparet i Springfield kan også sees her.

Hvite elever nå i minoritet i USA

For første gang i USA’s historie er hvite elever i minoritet i landets skoler, skriver AP. Den fremste årsaken til dette er den store illegale innvandringen av latinamerikanere og deres høye fødselstall.

Hvite amerikanske elever er fremdeles den største gruppen med 49.8 prosent av elevene. Omtrent 25 prosent av elevene er latinamerikanske, 15 prosent afroamerikanske og fem prosent er asiatiske, eller fra stillehavsøyene. Et mindretall av elevene er indianere eller fra blandet bakgrunn.

Mangfoldet koster

Det økende mangfoldet medfører imidlertid økte kostnader for de amerikanske skattebetalerne. Skolene må ansette flere engelsklærere og simultantolker for å kunne kommunisere med foreldrene. Dessuten må maten som tilbys i skolekantinen kulturtilpasses for elevenes smak.

Den store innvandringen har også medført et stort behov av sommerskoler, ettersom utsatte elever ikke klarer å fullføre undervisningen i lesing og matematikk under det normale skoleåret.

Andre utgifter som sikkerhetsvakter og skolepoliti, samt kostbart utstyr som metalldetektorer, overvåkingskameraer og et stor antall låser til alle klasserom og lærerværelser gjør at skolene har store utgifter utenom det som relateres til skoleplanen.

METALLDETEKTOR: De fleste skolene hvor etniske minoriteter utgjør majoriteten av elevmassen, opplever mye uro og vold. Metalldetektorer, overvåkingskameraer og skolepoliti er innført for å løse problemene.
METALLDETEKTOR: De fleste skolene hvor etniske minoriteter utgjør majoriteten av elevmassen, opplever mye uro og vold. Metalldetektorer, overvåkingskameraer og bevæpnet skolepoliti er innført for å løse problemene.

Etnisk mangfold gir økt segregasjon

Til tross for det økte etniske mangfoldet blant elevene har skolene blitt mer segregerte, som kommer som følge av økt frivillig bosettingssegregering i samfunnet.

Forskjellene mellom gruppene er tydelige allerede i tidlig alder. Afroamerikanske, latinamerikanske og indianske elever presterer intellektuelt dårligere allerede i barnehagen, sammenlignet med hvite og asiatiske barn og må disiplineres hardere.

Senere presterer elever fra de utsatte gruppene dårligere på standariserte tester og færre påbegynner avanserte kurs. I de skolene med høyt antall etniske grupper eksisterer det tilbakekommende konflikter mellom de ulike etniske gruppene som ofte krever innsats fra politiet.

Hvite i mindretall i flere kategorier

United States Census Bureau (SSB i USA) skrev i en prognose ifjor at hvite mennesker under 18 år vil være i minoritet i USA allerede innen 2018. Nyfødte hvite barn har allerede vært i minoritet siden 2011. Ifølge Bloomberg så utgjorde hvite mennesker 80% av befolkningen i USA i 1980, men har falt til 69% i 2011. Iløpet av 2043, om under 30 år, så vil hvite mennesker utgjøre under 50% av befolkningen.

Lignende utvikling i Norge

Norge har på samme måte som USA opplevd en enorm innvandring det siste halve århunderet. SSB sine prognoser for hovedstaden Oslo er at det vil være et flertall ikke-etniske nordmenn i tigerstaden iløpet av 2030-tallet. Tre bydeler, Søndre Nordstrand, Stovner og Alna er allerede majoritet-minoritet. Men også resten av Norge ser en sterk innvandringsvekst. Fjorten kommuner i Norge har allerede over 10% innvandrere.

Det er i skolene man ser utviklingen først, og over 54 av barneskolene i Oslo har en majoritet av fremmedkulturelle barn. Ved skoler som Tøyen, Rommen og Mortensrud finnes det omtrent ikke norske elever.