Her legger vi ut Geert Wilders sin bejublede tale, holdt i Østerrike den 27. mars. Geert Wilders som er partileder for Frihetspartiet i Nederland, snakker om situasjonen i Europa, hvor regjeringene våre har sluppet inn den mest hatefulle ideologien i moderne tid, maskert som en religion.

D
ØNSKER IKKE DEMOKRATI: «Ingen demokrati – vi ønsker bare islam», kan man lese på et stort banner. Videre diskusjon bør vel være overflødig.

Ifølge islamkritikerne er noen av de tingene som har kommet inn i våre land som følge av denne innvandringen tvangsgifte, omskjæring, æresmord og hat mot homofile og ikke-muslimer. Disse tradisjonene er ikke forenlige med våre vestlige og opplyste samfunn.

Seieren i Wien

Wilders nevner blant annet hvordan hovedstaden i Østerrike, Wien, er et symbol på motstanden mot islam, hvor man stoppet den islamske invasjonen mot Vesten i 1683.

– Idag har vi en klar og tydelig beskjed til islam igjen; den samme beskjeden som den polske kongen Jan Sobieski hadde når han stormet mot de tyrkiske styrkene: Dere vil aldri erobre Wien!

– Dere vil ikke erobre Nederland, ikke Europa, eller det frie Vesten.

– Vår klare beskjed er; vi vil beseire islam!

SLAGET VED WIEN: I 1683 beseiret en samlet europeisk hær, anført av den polske kongen Jan III Sobieski, osmanerne (tyrkerne) ved Wien sine porter. Det var slutten på den osmanske ekspansjonen i Europa.
SLAGET VED WIEN: I 1683 beseiret en samlet europeisk hær, anført av den polske kongen Jan III Sobieski, osmanerne (tyrkerne) ved Wien sine porter. Det var slutten på den osmanske ekspansjonen i Europa.

Wilders forteller også hvordan han i over ti år har måttet leve med politibeskyttelse døgnet rundt fordi han velger å stå opp mot islam. Hvordan han har måttet bo i militærbrakker, fengselsceller og sikrede hus  med min kone bare for å være trygg.

– Jeg er på dødslisten til al Qaida, bare fordi jeg har valgt å fortelle sannheten om islam og offentlig har snakket mot islamiseringen av våre frie vestlige samfunn.

– Men på tross av dette, så skal jeg fortsette å fortelle sannheten, og bare sannheten, om islam.

– I Nederland, som i andre europeiske land, så har vi gjort en fryktelig feil. Våre politikere har tillatt millioner av muslimske innvandrere å slå seg ned innenfor våre grenser. Overalt ble den islamske kulturen mottatt som berikende. Ingensteds ble innvandrerne bedt om å integrere seg. Ikke en eneste europeisk leder hadde motet å uttale det åpenbare og fortelle sannheten: Sannheten om at vår vestlige kultur er basert på kristendom, jødedom og humanismen. Sannheten er at vår kultur er svært overlegen den islamske. Vår kultur er bedre enn den islamske kulturen.

D
VIL IKKE INTEGRERE SEG: Muslimer i Europa har vist at de ikke ønsker å si fra seg den religionen og ideologien som de sier de flyktet fra. Istedenfor ønsker de å lage en kopi av den her i Europa. Hvor skal de evenetuelt flykte videre den dagen de igjen føler seg forfulgt?

– Sannheten er at innvandrerne må adoptere våre verdier og ikke vi deres. Og nå må Europa betale prisen for denne politikken. Den islamske kulturen spiser opp vår kultur og våre tradisjoner og erstatter den med intoleranse, hat og vold.

Og jeg sier; ikke mer islam! Nok er nok!

– Dette året er fremdeles ungt, men vi har allerede hatt dødelige terrorangrep i Paris og i København. Vi har sett jihadister skyte mot politiet med kalasjnikover i Belgia. Vi har hatt den islamske stat som har slaktet mennesker i Syria, Irak, Libya og Nigeria.

– Sist høst hadde vi dødelige angrep i Australia og Canada. Må vi virkelig akseptere alt dette? Eller sier vi, nok er nok! Jeg forteller dere dette; vi har hatt nok!

D
CHARLIE HEBDO: Slik så det ut når to muslimske terrorister skjøt og drepte 11 ansatte og skadet ytterligere 11 inne i lokalene til satire-avisen tidligere i år. Bakgrunnen for angepet skal være at avisen skal ha vanæret profeten Muhammed i sine publikasjoner.

– Med enhver nye kriminelle terrorisme, med ethvert nye angrep, med enhver nye halshugging, så blir det tydeligere for flere mennesker hva som er det sanne ansiktet til den trusselen vi nå står overfor.

– Som dere kan se så er islam på ferde igjen. Ideologien marsjerer mot Europa igjen. De fleste av våre politikere ser en annen vei. Men vi vil ikke se på uten å gjøre noe. Vi vil snakke ut. Vi vil ikke være stille. Fordi vi elsker våre land. Fordi vi elsker vår frihet. Fordi vi nekter å leve i slaveri. Fordi vi tror på at uten frihet, så er ikke livet verdt å leve.

– Frihet og menneskeverd, det er det vi står for.

D
TVANG: I islam er kvinnen bare verdt halvparten så mye som mannen. Hun må også dekke seg til i ulike grader, avhengig av familiens religiøse/ideologiske grad. I visse tilfeller kan man ikke se noe av kvinnen, kun et heldekkende plagg. I Europa kjemper venstresiden for denne ideologien.

Wilders nevner også statistikk som viser at over 73% prosent av muslimer i Nederland ser på nederlandske muslimer som kjemper i Syria som helter. Og at over 80% av unge muslimer i Nederland ikke ser på volden som grupper som IS bruker mot ikke-troende som moralsk forkastelig.

Se hele talen ovenfor. (Tekstet på engelsk).

Relatert:

– Geert Wilders: Vesten er i krig

– Her er IS sin dødsliste over politikere, forfattere og journalister

– Pat Condell – Ikke noe med islam å gjøre

– Pat Condell – Jeg er anti-islam for islam er anti-meg

– 55 prosent av alle nyhetene i riksmedia handler om islam

– Muslimer angrep møte i København – 2 drept- 5 politimenn skadet

– Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

– Massakren i Paris feires av muslimer i Gøteborg

– Muslimer i Sverige hyller terrorangrepene i Paris

– Islamister i Australia tok gisler

– Kanadisk media – IS bak terrorangrep i Ottawa

– Statsminister Solberg: 23 norske kommuner må se opp for radikale islamister

– Får muslimsk gravplass og Nord-Norges største moske i Hammerfest

– Omstridt muslim ønsker å bli ordfører i Oslo

– Hijab kan aldri bli norsk kultur

– Til helvete med hijab

– Skoler i Skien kan få kjønnsdelt undervisning