En eldre tysk mann i 70-årene blir tilsynelatende spurt av en gruppe innvandrerungdom hvor nærmeste Burger King er. I det pensjonisten snur seg og peker mot gaten der restauranten er, så får han et knyttneveslag i ansiktet fra siden og faller bakover mot bakken.

Gjengen løper opp mot mannen og fortsetter å sparke ham i kroppen etter at han ligger forsvarsløs og besvimt på bakken. Man kan høre dem le og hoie i bakgrunnen. Det rasistiske overfallet har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier og svært mange i kommentarfeltene kaller den kosovoalbanske ungdommen for en «hund», «æresløs» og «feig». En person sier han skal finne Albos egen bestefar og slå ham på samme måte.

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

LURER DEN ELDRE MANNEN: Den kosovoalbanske ungdommen later som om de spør etter veien til Burger King. Mannen er hjelpsom og peker nedover gaten hvor restauranten er.
BLIR BRUTALT SLÅTT: I det den hvite 73-åringen har snudd hodet og peker nedover gaten, slår den muslimske ungdommen ham i ansiktet med full kraft.
BEVISSTLØS: Pensjonisten faller bevisstløs bakover og treffer bakken med hodet.
FORTSETTER DEN RASISTISKE VOLDEN: Den muslimske ungdomsgjengen gir seg imidlertid ikke med å ha slått den hvite tyske pensjonisten bevisstløs. De løper opp til ham og fortsetter å sparke ham i kroppen mens han ligger forsvarsløs på bakken.

Les også: Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet av afrikanere på togstasjon

Hovedmannen bak angrepet skal være en kosovoalbansk innvandrer ved navn Fatlind Albo. Det finnes flere videoer av ham og vennene hans, hvor de angriper eldre mennesker på gaten på lignende måte.

Les mer: Arrestert: Sigøynere bak det brutale overfallet på en kvinne i Berlin

En annen innvandrer i Tyskland har laget en video hvor han viser overfallet og gir et tilsvar til det feige overfallet av den forsvarsløse pensjonisten.

Din æresløse hund. Din sønn av en hore. Sjelden har begrepet passet bedre enn til en person som deg, sier mannen i videoen og snakker direkte til Fatlind Albo. For de av våre lesere som forstår litt tysk, så kan dere se den her:

Les mer: Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne ned på togskinnene

Nå ligger både navn, bilde, telefonnummer og adressen til Fatlind Albo ute på nettet, så det kan kanskje være greit for den kosovoalbanske ungdommen å ringe politiet og be om å bli pågrepet for de grove rasistiske angrepene, før han får besøk av større og sterkere personer enn ham selv.

VIDEO: Tysk kvinne blir kalt tispe og grovt mishandlet på gaten av innvandrere

Frieord skrev denne helgen om en hvit britisk kvinne som ble overfalt og grovt mishandlet av en gruppe mørkhudede menn i England.

Relatert: