Klarer ikke å integrere afrikanere – i Afrika

"VI KLARER IKKE Å INTEGRERE DEM": Ministere fra Sudan fortalte Sylvi Listhaug på hennes Afrika-besøk at det er bedre at flyktningene reiser til Europa, da de ikke klarer å integrere innbyggere fra sine egne naboland på grunn av ulik kultur og religion. (Foto: Flickr).
POLITIKK

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) er på diplomatisk reise til Nord-Afrika, for blant annet å snakke om flyktningkrisen og hvordan best hjelpe de i nød i området. Der fikk hun høre noe som vil sende sjokkbølger gjennom innvandringslobbyen i Norge. "Vi klarer ikke å integrere afrikanere fra nabostatene våre", sa en minister fra Sudan.

Å skape et multikulturelt samfunn i Vesten har vært politikere og medias drøm i mange tiår. Det har dessverre ikke gått seg til. Tvert imot har det skapt fattigdom, underklasser, segregerte boligområder, høy kriminalitet og gnisninger mellom ulike folkegrupper.

Nå forteller en minister fra Sudan til Sylvi Listhaug på hennes Afrika-reise at de ikke engang klarer å integrere mennesker fra sine egne naboland, på grunn av forskjellig kultur og religion.

Fra VG:

Er du enig i at migrantene fra Somalia og Eritrea burde bli i denne regionen fremfor å dra til Europa?

– Nei, hvis de er fra Eritrea eller et annet land synes jeg de bør dra hjem til sine hjemland, så kan støtten gå til dem til der, i stedet for her. Det vil oppstå komplikasjoner med å integrere dem i samfunnet her, sier innenriksminister Manan til VG.

– Dette er en stor debatt i Europa. Skal vi sende penger hit, også blir migrantene her, eller skal noen av migrantene dra til Europa?

– Jeg foretrekker at de drar til Europa eller til hjemlandet, ellers så blir Sudan en senter for flyktninger, og alle flyktninger kommer og blir. Det er ikke praktisk med integrering av så mange nasjonaliteter, helt klart, sier ministeren til VG. (Sitat slutt).

Sylvi Listhaug påpekte overfor Sudans innenriksminister at land som Norge vil kunne hjelpe betydelig flere flyktninger, syke, svake, barn og andre som er i behov av hjelp i sine nærområder, enn å bosette dem i Europa og gi dem en vestlig levestandard.

 • invernes

  Der ser man disse elementene er så hakkende gale at de går ikke an å integrere i egne land en gang, allikevel vil Hareide ha 10 000 vis inn til oss her oppe.

  • Svartnebb

   De skal jo blande rasene.
   Det er vel derfor de sender unge menn i den hensikt å sette barn på hvite kvinner her.
   Noe de også gjør.
   Så rabalderet kommer etterhvert når dette blir synlig og norske menn begynner å lure på hvorfor barna deres er brune.

   • Barelitt

    En ting jeg synes er rart i den sammenhengen der. Afrikanske menn scorer statistisk sett dårligst når det gjelder evne til å forsørge. Lav arbeidslivsdeltagelse. Lavt lønnet jobb på de få som er i jobb. Statistisk sett er også afrikanske menn KRAFTIG overrepresenterte når det gjelder vold mot kvinner. De er også de som statistisk sett oftest forlater kvinne og barn. Statistisk sett har også afrikanske menn lavere intelligens. Så hvorfor i all verden ønsker norske kvinner slike partnere?

    Personlig mistenker jeg at ettersom «forsørger»-kravet mer eller mindre er borte i sosialist-Norge, så er det utelukkende størrelsen på dingsen det gås etter for så å leve på NAV-stønader.

    Eller feminisering av Norske menn. Kvinner sier jo at de vil at menn skal være like aktive i hjemmet osv, men de velger ikke partner deretter.

    Edit: Tilfelle noen skulle komme med tullete rasisme uttalelser e.l så er da kilder primært SSB, og studier utført av Lynn og Vanhanen.

    • Frankie

     Kvinner ser på europeiske menn som tapere av den demografiske krigen vi befinner oss i, grunnet massiv propaganda og forræderiske politikere som tar parti mot sitt eget folk. De vil derfor undebevisst søke seg mot de som de regner med kommer til å vinne. Dette er biologisk bestemt hos (de aller fleste) kvinner.

     • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

      Nei, de fleste kvinner vil kikke ha en neger, men de som vil ha det, utifra eventyrlyst, antatt libido m.v. vil alltid skille seg ut når de er ute og går.

      Fortsatt er det slik at de fleste negre i Norge gifter seg med andre negre.

     • Frankie

      Du har nok rett i det. Poenget mitt er at de som søker vår ødeleggelse er fult klar over hvem de skal rette propagandaen mot.

    • Svartnebb

     Det er «eksotisk» og spennende med andre typer vett du.
     Kvinner idag tenker bare på sex og øyeblikks nytelser.
     Å se fremover er kjedelig og gammeldags.

    • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

     Dingsen er faktisk mindre enn hos vesteurpeere i mesteparten av Afrika.

     De folkegruppene med størst dings i Afrika ligger på linje med en nederlandsk dings.

 • Arne Hansen

  Ser at artikkelen datt ut fra VG nett rekordraskt. Artig hvordan redaksjonen «sensurerer» nyheter de ikke liker

  • Harry Jensen

   VG er seg selv lik. Selv har jeg opplevd å bli utestengt fra kommentarfeltet til VG flere ganger til tross for at jeg bare påpekte hvordan VG opptrer; altså veldig politisk korrekt og ikke særlig objektiv.

  • Goligo

   Støtt NRK ved å lese arabisk.
   https://www.nrk.no/arabisk/

 • Eric Cartman

  vel afrikanere later til å ha problemer med å tilpasse seg overalt hvor de kommer…

  • ks

   Det er ikke vanskelig å se.

  • Fønix

   …men til gjengjeld har de veldig lett for å tilpasse seg NAV og diverse kroppsåpninger til europeiske kvinner.

  • Fønix

   …men til gjengjeld har de veldig lett for å tilpasse seg NAV og diverse kroppsåpninger til europeiske kvinner.

 • Frankie

  En liten geografileksjon. Se og le!
  https://m.youtube.com/watch?v=ExAydddhsIk

 • Frankie

  Off topic, men flott at Frieord har gått over til disqus istedenfor FB som inloggingssystem i kommentarfeltet! Donasjon incomming. Viktig å støtte opp om patriotiske verdier og ytringsfriheten!

  • Badkrukan

   Enig! var med fra starten på avpixlat.se. det er mange måter at pleie demokratiet!

 • Feliciano

  Når selv Sudan ikke klarer å integrere folk fra sine naboland med relativ lik kultur, hvordan i helv… tror man at man kan lykkes med å integrere folk fra Midtøsten og Afrika i Norge?

  I alle fall ser det ut til at ministeren fra Sudan har mer fornuft i hodet enn mange av våre norske politikere.

 • Feliciano

  Stefan Molyneux forklarer problematikken med å ta i mot for mange innvandrere fra ikke-vestlige land.

  https://youtu.be/miTs2yf8ejc

  • uKatamitt

   har solgt seg ut den karen der

   • Frankie

    Enig, men han har fortsatt mange gode poeng.

 • uKatamitt
 • Knut Enebakk

  Dersom de ikke kan bli integrert i Afrika så er det vel umulig å bli integrert i Europa.

 • Ragnar Lodbroge

  At Islam breder seg mere og mere, viser at den menneskelige evolution er vendt til en de-evolution

 • Per-Arne Nilsen

  Ja det er grunn for. NAV at de vil hit for å utnytte oss. Ikke vil de arbeide heller. Nei de må ikke komme hit. Da kommer de til å rudinere alle pengene har spart til sine egene barn som kommer etter oss. De pengene vi har er beregnet på våre egene barns fremtid å ikke disse snylterene fra.den 3 verden. Det må disse hjevla politikkerne på stortinget må ha det klinkende klart. At de må ikke leke med folket for lenge før det blir et opprøør i mot dem på stortinget av det. Norske fødte folk

 • Ragnar Lodbroge

  Nå har mennesket ikke klaret at blande seg, selv på 300.000 år, så hvorfor er dett at politikerne og venstre populisterne tror at dem kan skabe et multikulturelt helvete på 40 år

  • Kjell Svensen

   Nå er det ikke noe poeng heller at menneskene skal blande seg med negrene.

 • Kjell Svensen

  Som sagt gang etter gang, hold afrikanere i Afrika og la naturen gå sin gang uten noen inngripen fra folk, da ordner alt seg og det hele stabiliserer seg.