Hva skjera, Oslo? Angrep med flasker på bilist, knivstikking på buss, kasting av is på biler og vifting med kniv på offentlig plass

HAUGERUD: En mann opplevde at en større gruppe barn og ungdommer kastet flasker på bilen hans. Da han ba dem stoppe begynte de å kaste flaskene på ham istedenfor. Ca. halvparten av alle som bor på Haugerud er ikke-etniske nordmenn. (Foto: Frieord.no).
DET NYE OSLO

Bilbranner, angrep på politibiler, slåsskamper med inntil 100 mennesker involvert, skyting på åpen gate mot hus og restauranter, samt gateran med grov mishandling av ofrene har Oslo. Og nå i går, vandalisme av kjøretøy og angrep av eieren av bilen. Overgriperne var 12 - 15 år gamle ute klokka 03 på natta.

Tenåring alvorlig knivstukket på bussen

Igår var det dessuten en knivstikking av en ung gutt på en buss ved Carl Berners plass.

Farlig oppførsel på Holmlia

På Facebook-gruppen «Engasjerte Holmlianere» som ifølge den selv er «Gruppen for deg som bidrar til at Holmlia blir et enda bedre sted «, ble det igår meldt at en gruppe ungdommer sto på broen ved Holmlia jernbanestasjon og kastet snø/is på biler som kjørte under. Politiet skal ha blitt tilkalt.

Viftet med kniv

På søndag var det en mann som gikk rundt på Vestli T-banestasjon og viftet med en kniv.

 • Thanh Bui

  Anbefaler at barna sendes til Haugerud moske for avradikalisering…… IRONI 😀

  http://en.masjidway.com/masjid/10276-faizan-e-madina-haugerud/prayer

 • invernes

  Det er det nye spennende prosjektet våre politikere har satt i gang etter svensk modell, det heter det nya landet.

 • Bob Hansen

  Er det ikke gøy å lese VG/dagbladet osv. om disse sakene, de nevner ikke med et ord at dette er innvandrere, men når en etnisk norsk har gjort noe galt så står det i den første setningen av artikkelen at han er etnisk norsk, fy faen så feig de er, helt latterlig.

 • Kvikksølv og fluor?

  Hverdagsjihaden øker på, dag for dag.

 • lisetollefsenslembe

  En tid av mitt unge liv bodde jeg på Haugerud. Da var det hyggelige etniske nordmenn der, en koselig kirke med en hyggelig prest , en sann gudstroende og ellers lekte barna trygt utenfor boligene så foreldrene ikke overhodet ikke behøvde å engste seg. Hva er det nå etter at disse hønsehjernene av folkevalgte slapp inn et stort antall muslimske villmenn og rebeller. Bare voldelige overfall og annen grov kriminalitet, ja AVSKUM boende der. Og anti-krist presten der bruker kirken til å lese fra koranen og ha Allah møter.

 • Mjolne

  Dette er multi kulturisme, men i Sverige har de kommet mye lenger, der har de byttet ut is og tomflasker med håndgranater….