TERMINERT: Arnold Schwarzenegger mistet jobben

TAKLET IKKE PRESSET: Den kjente filmstjernen Arnold Schwarzenegger klarte bare en sesong som sjef i TV-showet The Apprentice. Som følge av lave seertall valgte han å trekke seg. (Foto: Trump vs Schwarzenegger).
USA/MEDIA

Filmstjernen klarte bare en sesong i president Trumps fotspor. Det var høye forventinger og krangling på sosiale medier mellom de to seniorene, men nok engang kom Trump ut på topp. Der Trump hadde 8 sesonger bak seg med svært høye seertall, ramlet Schwarzenegger ned på sisteplass på TV-listene. Hasta La Vista, Baby.

Den tidligere guvernøren i California og mangeårig action-stjerne skulle bli den nye sjefen i The Apprentice.

Men det skulle vise seg å være vanskeligere enn forventet, for «The Terminator». Seertallene falt raskt og til slutt havnet Schwarzenegger nederst på listene over TV-programmer hos de fire store nettverkene i USA.

Programmet fikk kritikk av Trump, men også fra seerne som ikke var imponert over verken stilen eller uttrykkene til action-stjernen.

Det var også endel opphetede utvekslinger mellom Trump og Schwarzenegger på Twitter.

SLUTTET IKKE FRIVILLIG: President Trump twitret at Arnold Schwarzenegger ikke forlot TV-showet frivillig, men fikk sparken etter betydelige fall i antall seere i forhold til tiden da Trump var sjefen. Hvem som tar terminatorens plass neste sesong er ennå uklart. (Foto: Twitter).