Srilankisk TV-kjendis siktet for grov narkotikaforbrytelse – TV3 bryter kontrakten

NARKOTIKAFORBRYTER: TV-kjendisen Mayoo Indira har sittet i politiets varetekt siden julaften. Han ble pågrepet med sine to brødre for det som beskrives av politiet som oppbevaring av en "betydelig mengde" narkotisk stoff. (Foto: Faksimilie).
INNENRIKS/MEDIA

Reality-kjendisen Mayoo Indiran, kjent fra Paradise Hotel på TV3, ble arrestert av politiet på julaften. Han skal være siktet for grov narkotikaforbrytelse med en strafferamme på 21 års fengsel. Hans to brødre ble også pågrepet og siktet. Ifølge politiet ble det beslaglagt et "oppsiktsvekkende stort kvantum narkotika" i TV-kjendisens hjem som han deler med sine to brødre. Srilankeren som bor på Lørenskog skal ha deltatt i en rekke TV-program og blitt hyllet for å være en minoritet i det offentlige søkelyset. Nå har TV3 kansellert alle fremtidige planer med reality-stjernen.

Kilde: VG.no

BRØDREPAR SIKTET: Det Sri-Lankiske brødreparet Jey og Mayoo Indiran sitter siktet for grov narkotikaforbrytelse. Dette Facebook-innlegget ble postet to dager før de begge ble pågrepet i sin bopel på Lørenskog på julaften. (Foto: Facebook).