EU godtar ikke hvite innvandrere – krever at Polen fyller landet med «fargede, muslimer og homoseksuelle»

Polen er ett av de landene som har nektet å ta mot asylsøkere fra den tredje verden. Derimot har man man tatt imot over en million ukrainere, som har fått jobbvisum i landet.

På grunn av den blodige revolusjonen i Ukraina i 2014, og de væpnede stridene i landets østre deler, så anser Polen at man har tatt imot en million flyktninger.

Les også: Studie: Majoriteten av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

NABOLAND: Polen har åpnet sine grenser for over 1 millioner ukrainere de siste årene. Disse innvandrerne er hvite, kristne og kommer for å jobbe. De er også kulturelt like polakkene når det gjelder mat, familie og folkelige tradisjoner. Dette anser EU ikke er akseptabelt, og ønsker at Polen skal ta imot mørkhudede ikke-europeere og muslimer, som i stor grad ikke integrerer seg og har en svært høy arbeidsledighet i de vestlige landene de slår seg ned i. (Foto: Kart over Europa).

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Av ukrainerne er det allikevel få som har fått asyl, men ifølge de polske myndighetene så avhenger dette av at innvandrerne har blitt tilbudt jobb istedenfor og dermed fått et jobbvisum.

Uansett så har den store innvandringen fra Ukraina nå fått EU til å dempe sin kritikk mot Polen.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker, innrømmer at den polske regjeringen faktisk har tatt imot veldig mange innvandrere. Men det rekker ikke, er Juncker nøye med å presisere.

Jeg aksepterer ikke at man sier ‘vi tar ikke imot noen fargede mennesker i vårt land. Ingen homoseksuelle. Ingen muslimer’. Det strider mot de europeiske grunnverdiene, sa Juncker før et møte med Polens nye statsminister Materusz Morwiecki, ifølge den svenske statskanalen SVT.

Les også: Polens svar til EU: «Vi kommer ikke til å ta imot muslimske innvandrere»

KRAKOW: Den gamle og ærverdige byen ønskes nå invadert av «mørkhudede, muslimer og homoseksuelle», da dette representerer «Europas grunnverdier» ifølge EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker. (Foto: Hovedtorget i Krakow, bygd i 1257).

Les også: Konservativ politikk mer populær i Europa – 47 prosent til PiS i Polen

Polen forsvarer imidlertid den hvite innvandringen fra sitt naboland. Ifølge Jakub Dudziak fra Polens migrasjonsdepartement, så føler polakkene seg komfortable med ukrainere, ettersom begge folkeslagene er relativt like.

Polakker er derimot redde for å åpne sine grenser for all slags type innvandring. Landets befolkning ønsker ikke å se sitt land fylles opp med ikke-europeiske fremmede, et resonnement som EU altså ikke aksepterer.

Polen har idag en av Europas sterkeste økonomier. Allikevel mangler man arbeidskraft, og de ukrainske migrantene er derfor mer enn velkomne.

Les også: Diplomatisk skandale: Svensk sosialdemokratisk utenriksminister kaller feiringen av Polens nasjonaldag «nazistisk» og krever at den stoppes

Relatert: