VIDEO: Rasistisk hat og tortur-video sjokkerer USA – hvit mann knivskåret og tvunget til å drikke toalettvann av afroamerikanere

En grusom torturvideo har nylig blitt lagt ut på sosiale nettverk.

Videoen ble opprinnelig streamet direkte på Facebook-Live.

SMILER OG LER: De fire afroamerikanerne smiler og ler mens de torturerer og mishandler den psykisk handikappede mannen i nesten to døgn. Rasistiske uttrykk kan også høres i videoen mens de slår og sparker den hvite 18-åringen. (Foto: Facebook/Youtube).

I videoen kan man se fire afroamerikanere kidnappe, torturere og uttrykke rasistiske og nedsettende uttrykk om offerets hudfarge.

Offeret er en ung mann på 18 år med utviklingshemming og er ikke istand til å forsvare seg selv eller klart forstå hvorfor han blir utsatt for torturen.

Han skal ha stukket av  fra et psykisk anstalt tidligere på dagen, da han ble kidnappet av afroamerikanerne.

De fire afroamerikanerne kan sees leende og skrikende skjellsord mot mannen, blant annet skriker de «hvite mennesker kan dra til helvete» og «Donald Trump kan dra til helvete».

SKJÆRER ISTYKKER KLÆRNE: Den mentalt tilbakestående 18-åringen får sine klær skjært opp med kniv. Han blir også truet med å bli knivstukket av afroamerikaneren som holder kniven. (Foto: Facebook/Youtube).
MÅTTE DRIKKE FRA TOALETTET: Den hvite 18-åringen ble tvunget til å drikke fra toalettet og si at han elsker mørkhudede mennesker.

Offeret blir både slått og sparket, og skåret med kniv. Man tvinger ham til å drikke toalettvann og kysse gulvet foran gjengen. De putter også industriteip foran munnen hans og tvinger ham ned på kne foran en vegg.

De skal også ha skjært av biter av håret hans.

Under deler av videoen truer de mannen med kniv og sier de skal drepe ham. Man kan så høre mannen skrike og be gjengen å stoppe.

Den unge mannen måtte legges inn på sykehus for behandling av skadene etter torturen. Han skal ikke ha klart å snakke eller forklare seg som følge av den traumatiske opplevelsen.

Ifølge politiet skal den hvite 18-åringen ha blitt holdt fanget i minst 24 timer, mulig hele 48 timer.

Tre av de fire afroamerikanske rasistene ble fanget på filmen. De skal alle være i 18-års alderen.

Politiet: Mulig rasistisk angrep

Politisjefen i Chicago sier de skal se inn på muligheten for at det var et rasistisk angrep.

Han mener imidlertid ikke at det var noe politisk hat eller grunnlag for det som ble gjort mot den hvite 18-åringen.

Videoen kommer bare to måneder etter at en annen video ble publisert som viser en eldre mann bli omringet og mishandlet av en gruppe afroamerikanere på gaten i Chicago. De påsto at mannen stemte på Donald Trump.

Kun Dagbladet av norske riksmedier har valgt å omtale hendelsen men har da sensurert vekk ansiktet til den hvite mannen og viser ikke de bilder av de fire siktede. De omtaler heller ikke saken som rasistisk.

ARRESTERT: De fire torturistene og rasistene er her avbildet av politiet i Chicago. Hvis du ser disse i bildene i norske medier så har helvete fryst til is. (Foto: Politiet).

Selv den venstreorienterte TV og avis-journalisten Piers Morgan gikk i dag ut og fordømte hendelsen som både hatefull og rasistisk. Han påpekte også tanken på hva som hadde skjedd om det hadde vært en handikappet svart 18-åring som hadde blitt angrepet og torturert av fire hvite menn, samtidig som de skrek «Vi hater sorte mennesker», «Vi hater Barrack Obama».

– Da hadde det blitt opptøyer og demonstrasjoner i gatene. Politiet hadde absolutt beskrevet det som en rasistisk forbrytelse. Sorte kjendiser hadde gått ut offentlig på sine sosiale medier og snakket om det, skriver Morgan i sin avis-spalte.

Men enn så lenge så har altså ingen hvite mennesker verken laget opptøyer eller demonstrert. Ingen politimenn eller afroamerikanere har blitt angrepet i gatene. Ingen butikker og bensinstasjoner har blitt brent ned. Ingen masseprotester har blitt arrangert av milliardæren George Soros eller noen av de hundrevis av såkalte menneskerettsorganisasjonene har dukket opp.

President Obama har ikke sagt at den torturerte mannen «kunne vært min sønn», slik han gjorde etter drapet på Trayvon Martin.

Det er helt stille.

Les mer: Fire rasister arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50) i Chicago

ARRESTERT: Tre av de fire afroamerikanske rasistene sitter nå siktet for det grove overfallet og bilkapringen. (Foto: Politiet).

Her er flere videoer av angrep på hvite barn og ungdommer på grunn av deres hudfarge og fordi de stemte på Donald Trump under presidentvalget.

I denne videoen blir en hvit ungdomsskoleelev brutalt slått og mishandlet på skolen av afroamerikanere og latinoer da de finner ut at hun støtter den kommende presidenten, Donald Trump.

I denne videoen blir en 11 år gammel skoleelev angrepet og får foten brukket etter et skolevalg, da de andre elevene finner ut at han stemte på Donald Trump.

Relatert: