Forklaringstekst til videoen fra Islam Net:

Julen nærmer seg med stormskritt og mange muslimer er opptatt med juleforberedelsene. De vil så gjerne være godt integrerte norske borgere som også deltar i julefeiringen. Det er jo en fin mulighet for å spre glede og feire profeten Jesus (fred være med ham), tenker de. Men det er noe ekstremt alvorlig de ikke har innsett! Det er nær at himlene revner, jorden sprekker, og fjellene faller i biter! Men hvorfor? Hva er det som skjer på julaften? Er det så farlig å feire jul for muslimer? Se videoen med en gang og finn ut hva som holder på å skje, hvorfor det skjer og hvordan du kan redde deg selv og din familie! Dette er ekstremt viktig, se videoen og del den videre!

Betydelig medlemsmasse

Islam Net er en salafistisk muslimsk organisasjon som ledes av den pakistansk-ættede Fahad Qureshi. De skal ha rundt 1.400 betalende medlemmer, de fleste menn i ung alder.

I 2013 la de ut en video hvor Qureshi ytret seg positivt om henrettelser av homofile og for utroskap.

Organisasjonen har arrangert møter hvor menn og kvinner må gå inn i separate innganger og mener at det ikke er lov for en muslimsk mann å håndhilse på en kvinne.

Under julehandelen i fjor så misjonerte muslimer fra «Finnislam.no» på Karl Johan blant julehandlende nordmenn.