VIDEO: Kvinne sex-trakasseres av utlendinger i Sverige på nyttårsaften

SVERIGE/MASSEINNVANDRING

En film som er lagt ut på blant annet Facebook, viser hvordan en ung kvinne blir seksuelt trakassert av flere menn med utenlandsk bakgrunn på nyttårsaften. En av mennene spør blant annet kvinnen om sex for penger. Kvinnen er tydelig irritert og prøver flere ganger å be mennene å la henne være i fred. Det ble rapportert om flere seksuelle overgrep mot svenske kvinner i Sverige på nyttårsaften. Flere av dem involverte større grupper innvandrere som omringet og klådde på unge jenter ute på byen.

Les også: Sjokkreportasje om norske kvinners hverdag i Oslo

Det ble også rapportert om seksuelle overgrep mot svenske jenter utført av nyankomne flyktninger i den svenske byen Kalmar. En gruppe asylsøkere skal ha forlatt asylmottaket og gått til sentrum av byen. Der skal de ha omringet unge svenske jenter som var ute for å feire og antastet dem fysisk. Operasjonsleder for politiet i Kalmar, P.O. Jansson, forteller hva som skjedde:

– Mennene lagde en ring rundt de unge jentene, som kjente seg sperret inne. De begynte å krafse på jentene, og sluttet ikke selv om jentene ved flere anledninger sa ifra. Mennene forstår ikke svensk eller noe annet språk heller. Vi har ingen mistenkte akkurat nå, men det finnes overvåkingskameraer som vi skal undersøke.

Ovennevnte tekst er hentet fra denne artikkelen:

Les også: Muslimer dytter biler ned på togstasjon og tenner på juletre i Belgia

Frieord skrev også nylig om en innvandrer i Tyskland som i en video skrøt av hvordan syv muslimske innvandrere gruppevoldtok en ung jente som var jomfru. Jenta skal ha skreket og grått, men muslimene viste ingen nåde.

Les også: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Relatert:
Ulikt kvinnesyn i flerkulturelle New York og monokulturelle Riga