I intervjuet snakker Assange blant annet om hvordan Hillary har klart å unngå siktelse av FBI, selv om FBI i manges øyne har vært den mest ærefulle og respekterte organisasjonen i USA og resten av verden.

Men arresterte blant annet sjefen for CIA, som viste at ingen er for store eller viktige for loven. Inntil nå.

Assange avkrefter også at Russland står bak WikiLeaks eller noe av informasjonen som de har sluppet løs, noe Hillary påstår.

– Vi har sluppet løs millioner av dokumenter de siste 10 årene, uten at noen har kunnet arrestere oss på noen av dem.

Assange forteller også hvordan de har sluppet løs eposter fra Hillary som viser at hun visste at Saudi-Arabia og Qatar har finansiert terrorgruppen IS, og at hun allikevel har akseptert millioner av dollar i støtte fra disse nasjonene.

– Dette er kanskje den viktigste eposten av alle vi har sluppet fra Hillary.

Samtidig som Hillary og hennes stiftelse mottok titalls millioner av dollar, så fikk de samme landene våpenavtaler med USA som var historiske. Blant annet doblet USA sitt salg av våpen til Saudi-Arabia i den perioden Hillary satt som utenriksminister i Obama-regjeringen.

Epostene viser også at Libya-krigen var Hillarys krig mer enn noe annet. Obama var i utgangspunktet negativ til invasjon og drap av lederen Gadaffi.

Man Hillary presset på for krigen, som var startskuddet på den flyktningkrisen som vi nå opplever. Titusenvis av mennesker ble drept i Libya i tiden etter at Gadaffi ble drept, og hele landet ble kastet ut i kaos av drap og forfølgelse av ulike folkegrupper.

Assange og WikiLeaks blir ofte angrepet for å støtte Trump. Assange selv sier at Trump aldri vil få lov til å bli president. Til det har han ingen store pressgrupper i ryggen, som Hillary har.

WikiLeaks har også blitt angrepet for å ikke ha angrepet Putin og Russland, slik som USA. Til dette kontrer Assange og sier at de har sluppet løs mer enn 800.000 dokumenter om Russland. Svært mange av dem setter Putin og Russland i et dårlig lys.

Les vår første omtale av saken her:

Bodd fire år i ambassade

I mer enn fire år har Julian Assange, grunnlegger og redaktør av WikiLeaks, bodd på to rom i det ekvadorianske ambassaden i London. Her har han fått politisk asyl. Han vil bli utlevert til enten Sverige eller USA og deretter bli satt i fengsel hvis han forlater ambassaden.

WikiLeaks har publisert over 30.000 hemmelige eposter som omhandler presidentkandidaten for demokratene, Hillary Clinton.

Dette har medført at Clinton har vært under etterforskning av FBI.

Intervjuet er sett nesten 1 million ganger.