Det dystopiske budskapet i en kampanjefilm spres nå på sosiale medier.

Bak filmen med tittelen «Det nye landet», finner man den skattefinansierte venstreradikale hjelpeorganisasjonen Individuell Människohjälp (IM), en av statens såkalte rammeorganisasjoner.

IM har vært svært engasjerte under asylkaoset i Sverige de siste årene og driver nå frem en kampanje for å få det svenske folket til å gi opp sin motstand og akseptere at den ikke-vestlige flerkulturen har kommet til Sverige for å bli.

«Det er ikke bare nye svensker som skal integreres. Alle behøver å integreres, også etablerte svensker», kan man høre stemmen i videoen si, mens monoton musikk høres i bakgrunnen.

D
DE NYE SVENSKENE: Den svenske kjernefamilien og tradisjonelle svensken vi kjenner fra Emil i Lønneberget, Pippi Langstrømpe og Vi på Saltkråkan er nå en sagablott ifølge en statsstøttet venstreekstrem organisasjon i vårt naboland. (Foto: #detnyalandet).

Reaksjonen på den skattefinansierte kampanjen har imidlertid ikke latt vente på seg og de er gjennomgående negative. I kommentarfeltet på Youtube anklages IM for å være «landsforrædere» og mange spør seg om det i det hele tatt finnes plass for svensker i dette nye landet, som den venstreradikale organisasjonen vil skape.

«Det nye landet? Hva mener dere? Dere kanskje mener de forstedene der politiet, brannvesenet og ambulanser får steiner kastet på seg? Er det det ‘nye landet’? spør man seg retorisk.

Dette førte til at IM fjernet kommentarmulighetene på Youtube.

Også på Twitter blir folk blokkert hvis man ønsket å snakke om kampanjen.

D
INGEN DEBATT: IM ønsker å avvikle Sverige og erstatte det med et slags Forente Nasjoner i Norden. De som vil ta debatten på sosiale nettverk blir raskt blokkert. (Foto: Twitter).