Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

EUROPA/ISLAM

Den svenske terroreksperten Magnus Norell spår en dyster fremtid for Europa når det gjelder frekvensen av terrorangrep. Fasiten for 2016 er dyster, men prognosen for 2017 er enda dystrere. Norell skjærer igjennom alle politiske korrekte filtre og sier at så og si all terror som ventes vil være muslimsk.

Magnus Norell advarer mot at politikere og innbyggerne i Europa skal la seg dysses inn i noen følelse av trygghet på grunn av rapportene om at muslimske terrororganisasjoner som IS har blitt presset tilbake militært i Syria og Irak, og at dette skulle føre til færre muslimske terrorangrep i Europa.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

SPÅR ET DYSTERT 2017: Den svenske statsviteren og terroreksperten Magnus Norell har skrevet flere bøker om islamismens vekst. Nå går han ut og advarer mot et svært dystert 2017, som vil inneholde betydelig flere muslimske terrorangrep enn vi har sett tidligere.

Den konklusjonen er direkte feilaktig å dra, mener Norell, som istedenfor spår en økning av antallet terrorangrep i Europa i den uoverskuelige fremtid.

Dette er ikke noe som kommer til å forsvinne av seg selv eller gjennom terrorbekjempelse i den muslimske delen av verden. For å få bukt med den muslimske terroren på europeisk jord, som eksisterer i all hovedsak som resultat av en ansvarsløs masseinnvandringspolitikk og mangelfulle ytre og indre grensekontroller, kreves helt andre og målrettede tiltak.

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

TERROR I BRUSSEL: Et av de verste muslimske hat-angrepene mot kristne i Europa skjedde i den belgiske hovedstaden Brussel da 31 uskyldige ble drept og over 250 ble skadet i mars i år.
DET NYE EUROPA: Tungt bevæpnet politi på gatene har blitt et vanlig syn i Europa etter at man åpnet for muslimsk innvandring. Nå spår en svensk ekspert at 2017 vil kunne bli det verste terror-året hittil. (Foto: PA/Britiske politistyrker).

Les også: Muslimske terrorister planla å forgifte barnehagebarn med giftig iskrem

Norell presiserer ikke hvilke tiltak han anser som behøves, men skulle man gjette så handler det om en forsterket ytre grense av Europa, begrensninger i EUs og Schengens indre bevegelighet, økt overvåking fra politiet, slutt på sosiale bidrag og aksept for islamistiske organisasjoner – og ikke minst – en betydelig mer ansvarsfull innvandringspolitikk.

2015 var det nest dødeligste terroråret noensinne siden seriøs statistikk begynte å føres, skriver Norell. Det meste tyder på at 2016 kommer til å gå inn i historiebøkene som minst like ille, når statistikken er ferdig samlet inn.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

UNG JENTE DREPT: En dukke ligger ved siden av kroppen til en liten jente som ble drept av den muslimske terroristen Lahouaiej Bouhlel (31) . Minst 10 av de 84 som ble drept på den franske nasjonaldagen i Nice var barn. Dette er et bilde norske medier ikke har valgt å publisere da det kan øke skepsisen blant den norske befolkningen til masseinnvandringen. (Foto: Reuters).

Norell understreker at det ikke dreier seg om noen marginell økning av den muslimske terroren i vår del av verden. Fra 2014 til 2015 økte antall drepte i OECD-området med hele 650 prosent, fra 77 drepte til 577 drepte.

Alt i alt skal muslimer ha stått bak 74 prosent av alle dødsfall relatert til terrorisme i 2015.

Les mer: London bygger «stålring» mot terror rundt skyskrapere og finansdistriktet

HVOR TØR DU Å REISE PÅ FERIE? Et kart viser hvor terrortrusselen er størst i Europa. De landene som har tatt imot muslimske flyktninger er mest utsatt, mens det naturlig nok er de landene som ikke har muslimske innbyggere som er tryggest. Unntaket er Sveits, som får grønn farge til tross for at fem prosent av landets innbyggere er muslimer. (Foto: Kart over Europa/turisme).

Og for 2017 ser altså prognosene enda dystrere ut, så fremt ikke europeiske politikere tar situasjonen på alvor, både nasjonalt og på EU-nivå.

Les hele artikkelen på Avpixlat.info.

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Relatert: