Statusrapport fra Storbritannia – en rasert nasjon

HVOR GÅR STORBRITANNIA: En innsender har tatt for seg en urovekkende utvikling på øyriket de siste tiårene. (Foto: Union Jack).
KOMMENTAR

Storbritannia opplever en radikal endring av sitt samfunn gjennom den massive innvandringen til øyriket som har foregått i snart et halvt århundre. Hovedstaden er allerede en minoritetsby for etniske briter og flere ganger har innbyggerne opplevd både opptøyer og politiske skandaler som konsekvens av denne masseinnvandringen. Ofte har menneskeliv også gått tapt. Her kommenterer en innsender den urovekkende utviklingen.

Av Andy Johnson

Det har dessverre blitt hverdagskost å lese nyhetsartikler som omhandler episoder der etniske briter blir diskriminert i sitt eget eget land.

Det politisk korrekte hylekoret har vært medvirkende til at firmaer og institusjoner velger å diskriminere landets etniske befolkning for å tekkes muslimer og andre minoriteter i frykt for å bli stemplet som rasister. Og med et media som ofte er særdeles flinke til å feie slike saker under teppet, kan man jo bare spørre seg hvor mange saker som ikke kommer frem i dagens lys.

I en tid der dette har blitt dagligdags i store deler av Europa, gjelder dette dessverre ikke bare Storbritannia, men den gamle stormakten er blant de som er hardest rammet.

Mange reagerte med vantro over at et ungt foreldrepar ble kastet av bussen fordi en muslimsk kvinne ikledd hijab hadde følt seg støtt over at de sang en sang fra barne-TV som inneholder gryntelyder fra en gris til datteren.

KASTET AV BUSSEN: 15 måneder gamle Heidi ble kastet av bussen med sin mamma og pappa fordi de skal ha fornærmet en muslimsk kvinne. (Foto: Daily Mail)
KASTET AV BUSSEN: 15 måneder gamle Heidi ble kastet av bussen med sin mamma og pappa fordi de skal ha fornærmet en muslimsk kvinne. (Foto: Daily Mail)

Dette skjedde i Rotherham, der det nylig ble avslørt at lokale politikere og politi hadde dekket over en muslimsk pedofili-ring som hadde misbrukt langt over 1000 jenter i frykt for å bli stemplet som rasister ved å handle.

BARNEVOLDTEKTER. Noen av de muslimene som har blitt dømt for omfattende misbruk av britiske jenter i byen Rotherham.
BARNEVOLDTEKTER. Noen av de muslimene som har blitt dømt for omfattende misbruk av britiske jenter i byen Rotherham. Politiet og sosialmyndighetene i byen var redde for å anmelde forholdene da det kunne blitt oppfattet som rasistisk.

Etter dette har det de siste ukene vært flere eksempler på blinde personer som har blitt avvist av muslimske taxisjåfører da de har nektet å ta med seg førerhundene i taxien, da de ifølge islam er urene.

Denne gang rammet det den 63 år gamle krigsveteranen Peter Williams, som hadde vært til stede på et arrangement i regi av Blind Veterans UK da han ringte for å bestille en drosjebil til å kjøre ham hjem. Selv da han forklarte at det dreide seg om en førerhund, fikk han klar beskjed om at de ikke ønsket noen form for hunder i sine biler, før vedkommende la på røret.

dfd
BLE NEKTET DROSJE: Krigsveteran og blind, Peter Williams og hans førerhund Amos, ble nektet drosje fordi religionen islam forbyr kontakt med hunder.

Til innehaverens forsvar skal det sies at han i hvert fall hevder å gitt vedkommende sparken umiddelbart etter å ha hørt om episoden, men det er ikke mer enn en ukes tid siden man kunne lese om en tilsvarende sak, og det blir helt sikkert ikke den siste.

England har tross alt blitt redusert til et land der det i en rekke byer har blitt opprettet såkalte «no-go» soner for hvite briter, med muslimsk lokalbefolkning som går vakt og flere ganger har gått til angrep på personer som i følge deres syn fortjener det fordi de har gått tur med hund, drukket alkohol, eller vært «uanstendig» kledd som kvinne.

No go
FORBUDT FOR IKKE-TROENDE: Flere steder i Storbritannia patruljerer såkalt «Sharia-politi» som skal passe på at ingen oppfører seg uanstendig i deres muslimske områder.

For noen uker siden kunne vi også lese om nyhetskiosken i St. Helens i nordvest-England, der innehaveren av aviskiosken Alpha News nektet å betjene to soldater i uniform da disse skulle kjøpe sigaretter. Innehaveren har senere beklaget dette, men mener selvsagt at det er han selv som er offeret grunnet rasistisk hets da 30 personer demonstrerte utenfor lokalene hans i etterkant av episoden.

Bråk har det også vært i Heywood, mellom Bury og Rochdale, i et område der det i likhet med Rotherham ble avslørt at en muslimsk bande hadde misbrukt et stort antall mindreårige jenter. Majoriteten av de pågrepne overgriperne var taxisjåfører som brukte denne virksomheten til å utføre overgrepene.

I den forbindelse har mange forlangt muligheten til å få bestille etnisk britiske sjåfører, og eier av taxiselskapet Car 2000, Stephen Campbell, hadde til hensikt å etterkomme dette. Planene møtte imidlertid kraftig motstand fra muslimske taxisjåfører som tydeligvis ikke ønsket at kundene skulle ha friheten til å velge sin sjåfør. Lokale taxisjåfører mente dette var utelukkende rasisme, og gikk ut i en streik som tvang Campbell til å forkaste disse planene.

TAXI
MISFORNØYDE: Kundene skal ikke kunne få velge hvilke drosjesjåfører de vil ha og muslimske sjåfører mener rasisme ligger bak et slikt forslag. At de selv ikke vil kjøre blinde briter med førerhund er derimot en selvfølge.

Og siden vi var inne på Rotherham, har media flere ganger de siste ukene fortalt om en by som beskrives som en kruttønne som når som helst kan eksplodere. Det er en splittet by der de forskjellige grupperingene har dyp mistro til hverandre, og den etnisk britiske befolkningen har i tillegg null tillit til politi og lokalpolitikere som dekket over pedofili-skandalen.

Nå frykter man at den minste ting skal kunne føre til alvorlige raseopptøyer slik man tidligere har sett i både Oldham, Bradford og andre engelske byer. Må det en borgerkrig til før man innser at islam ikke er forenlig med vestlig kultur?

Avslutningsvis kan vi ta med en sak fra West Yorkshire, der muslimer nå reagerer på at en influensavaksine inneholder et stoff som stammer fra svin. Dette er selvsagt også rasisme, og de krever nå at det på helsemyndighetenes regning utarbeides en alternativ vaksine uten dette stoffet. Nå er det vel valgfritt å ta denne vaksinen, så de har jo et valg.

Problemene i det britiske samfunnet er selvsagt langt større enn summen av disse sakene fra de siste ukene, men det gir et bilde på utfordringene som vi også har begynt å se i Norge. Og verre skal det bli..

Kilde 1: The Mirror om førerhund-episoden
Kilde 2: Liverpool Echo om aviskiosken som nektet å betjene soldater
Kilde 3: Manchester Evening News om taxistreiken
Kilde 4: The Mirror om situasjonen i Rotherham
Kilde 5: The Mirror om vaksine-saken

19 Comments

 1. Ja, vi vet alt dette, bare trist at ingen gjør noe konstruktivt med det.
  Å bli kalt rasist er ikke jeg redd for i alle fall.

  • Slapp av. Jeg forakter slike primitive mennesker som disse islamistene sjæl.. Den styggeste er vel han gingeren på bilde nr 5, som er en konvertitt til Islam. Navnet er Jordan Horner og mannen skal bla har banket opp en britisk kvinne fordi hun gikk for lettkledd. Ekstreme ideologier bør rett og slett bli utryddet uavhengig av deres politisk ståsted, uavhengig av om de er islamistiske eller høyreekstremistiske.

   • Tulling.

    Britene vil bli minoritet i sitt eget land. Hva vil du de skal gjøre? Og skal nordmenn som begynner å føle seg som turister i sitt eget land bare være stille? Dette handler ikke om deg eller hvem du forakter eller ikke forakter. Det handler faktisk om en trygg fremtid for barna mine.

    Britene i London er allerede blitt en etnisk minoritet. Nordmenn er allerede mindretall på Furuset! Grorud er det 35.8% innvandrere, i Bjerke 31.2%, i Søndre Nordstrand 41.2%, på Stovner 38.6% og ute i Drammen 17%! Og det vokser, vokser, vokser! Tallrike innvandrerfamilier fører til babyboom! Rene innvandrerklasser i skolene overalt! Voldelig Islam, muslimterrorister fra IS, overfallsvoldtekter, gangsterkriminalitet, endeløse drap, Frp-politikk, kulturell og etnisk polarisering, lavkonjunktur og ikke-vestlig invasjon!

    Hvorfor prøver du å ødelegge landet vårt? Du skal respektere at norske folk ønsker en trygg og trivelig fremtid uten å brase rundt her for å moralisere med dine frekke generaliseringer og ignorante fordommer.

    • HÆ? Hvor i huleste har jeg liret av meg «frekke generaliseringer og ignorante fordommer»? Hvordan våger du å gi meg en kommentar av en slik karakter når jeg nettopp har nevnt at jeg forakter islamister og ekstreme ideologier? Din kommentar gir et inntrykk av at jeg støtter handlinger utført av kriminelle innvandrere, radikale islamister og alt annet pakk samt av at jeg støtter de negative sidene ved masseinnvandringen.. Er det du vil påpeke? Du har garantert tolket kommentaren min på en helt annet måte med dine lave intelligens. Hør nå her din brødhue: Jeg har påpekt dette her flere ganger. Men sier det igjen. Jeg støtter på mange måter venstresidens politikk (ikke innvandringspolitikken) tiltross for at jeg stemte høyre ved forrige valg. Men uansett, jeg er imot all den innvandringen Norge tar imot og all den konsekvensen innvandringen påfører Norge. Jeg støtter PÅ INGEN MÅTER disse innvandrerne og parasittene som ødelegger landet «DERES». Jeg skriver «deres» fordi jeg ikke vil bli kalt som en nordmann. (ikke fordi jeg har noe imot nordmenn, jeg har flere etniske norske venner, jobber, feirer jul, spiser svin og drikke edledråper osv, men til syvende og sist er jeg mest privilegert til å kalle meg selv for en marokkaner). Men jeg støtter på INGEN MÅTER de nevnte konsekvensene du påpeker i ditt andre avsnitt. Jeg forakter disse konsekvensene for å si det mildt ut! Men jeg er en liberal versjon av deg. Jeg ønsker at Norge skal være trygg og trivelig for alle borgere som følger norske lover. Jeg forkaster alle som voldtar damer, plyndrer, driver gjengkriminalitet, dreper, yter vold og begår kriminelle handlinger mot andre mennesker, uavhengig av om offeret er hvit eller kull svart. Nok engang: Jeg tar sterkt avstand fra det og irriterer meg meget over slike parasitter som begår slike handlinger mot uskyldige mennesker. Hadde Norge vært diktatur og jeg hadde hatt makten hadde jeg sendt disse med enveisbillett rett til deres hjemland. Norge har rett og slett tatt inn for mange innvandrere, både muslimer og flyktninger. Helt idiotisk. Pronto! Forstår du dette ROLF eller er du helt hjernedød? Men i motsetning til deg er jeg ingen rasist og fremmedhater. Jeg lurer bare på en ting Rolf. Er du en høyreekstremist siden du tok deg så nær av den forrige kommentaren min?

     • Det du uttrykker nå er overhodet ikke urimelig, men hvis dette virkelig er dine politiske standpunkt hvorfor i huleste bruker du ikke tiden din på bedre ting enn å slenge med leppen til nordmenn som har akkurat samme synspunkter og faktisk bryr seg om en god framtid?

      Enten er du mot innvandring eller så er du for innvandring. Og det virker utrolig nok som du faktisk er mot innvandring. Så hvorfor bruker du så mye tid på å debattere oss som er mot innvandring?

      Prøver du å bekjempe «rasisme» og «høyreekstremisme» samtidig som du er mot innvandring? Det er jo helt latterlig. Har du virkelig ikke bedre ting å gjøre enn dette? Jeg forstår at det finnes en gråsone mellom innvandringmotstand og rasisme. Men uansett, for mesteparten av venstresiden, så handler alle kritiske meninger som faller inn under de forhatte kategoriene «rasistiske» og høyreekstremistiske» om helt generell innvandringmotstand. Det var derfor jeg ble provosert.

      Jeg vil ha en trygg framtid for barna mine og du har ingen rett til å vase rundt her for å prøve å nekte meg fra å si sannheten. Kan du vennligst respektere dette fra nå av?

     • En ting er å være kritisk til innvandringen. Her ligger ikke du, Rolf, noe både du og jeg har påpekt tidligere. Kommentarene dine vitner om en total mangelfull forståelse av realiteten. Du lever nok i din egen sinnvridde svart / hvitt verden. Jeg ønsker også en trygg fremtid for alle barn, uavhengig av hvordan de ser ut. Og det er nettopp det som er den største forskjellen mellom deg og meg. Du har ganske ekstreme holdninger til folk som ikke ser ut som deg. Det er du nok klar over på egen hånd. Og nei, jeg kan ikke respektere dine holdninger. Du står ikke for sannheten og serverer kun hatefulle påstander. Går jeg over grensen? Ja, da anbefaler jeg deg å ta hodet ditt ned i en iskald bøtte med vann for så å lese det du skriver med objektive øyne. Da vil du selv finne ut hvor du står og hvor sinnvridd du faktisk er.

     • Har jeg fått en stalker? Traff jeg deg virkelig nervene dine så hardt?

      Jeg er en utilslørt rasist og dermed står jeg mye nærmere sannheten enn du gjør. Sannheten er at du ikke tørr å innrømme overfor deg selv at noen raser er mindre oppegående enn andre, ikke at jeg er «sinnvridd».

      Jeg vil ha meg frabedt alle beskyldninger om høyreekstremisme. Det var poenget. Jeg kommer fra en slekt med krigsseilere og motstandsmenn. Du skal ikke snakke den tonen til meg. Foreslår du blir tørr bak ørene før du skal irettesette meg, snørrunge.

      Jeg bor midt i tykkeste Oslo og har to vakre blonde norske døtre. Jeg føler meg ikke sikker på om jeg kan bo her lenger. Du har ingen rett til å dømme mine meninger. Ingen what so ever.

      Under her skriver du at du tror det blir borgerkrig på grunn av multikulturalisme. Og jeg er sprø? Hehe… Hva sa du om en bøtte med iskaldt vann igjen?

      Foreslår du skal jekke deg ned litt, «pakkis».

     • Hvis du ønsker en trygg fremtid for alle barn, er det på tide du våkner til den virkelige verden. Se deg rundt om i hele verden, og du vil se at det multikulturelle har feilet over alt. Det har bare ført til vold og konflikter. Det er en edel tanke du har, men det fungerer dessverre ikke sånn i virkeligheten.

     • Ser at du lirte av deg følgende påstand tidligere i dag: «Holocaust er løgn»…. Dette bekrefter hva jeg prater om. Du er helt på kanten og lever bokstavelig talt i en boble som før eller siden vil sprekke! Søk hjelp, for dine holdninger vil garantert slå tilbake igjen på deg.

     • Den var god!, Mot rasisme men for innvandring. Du har kanskje ikke fått det med deg, og det er ikke så rart når du ikke er etnisk norsk, men innvandrer i Oslo er de desidert største rasistene av samtlige. Du sier det vel i grunne selv, du er priviligert til å kalle deg marokkaner, og det samme så vi på tv programmet om tredje generasjon pakistanere som er født og oppvokst i Norge som går rundt og snakker en for for «pakkisnorsk», altså dere blir aldri norsk. Den eneste grunne til at dere er her, er for å nyte godt av våre velferdsordninger i et velorganisert samfunn. Hva tror du er årsaken til at det er så mye elendighet på de breddegrader du kommer fra? Jeg vet!

 2. England er et skrekkeksempel på hva VI ER PÅ VEI MOT. De, Sverige og Frankrike er de mest «progressive» landene i vest-Europa, der de anti-hvite, marxistiske psykopatene som styrer den vestlige verden har fått mest fotfeste — samfunnsutviklingen gjenspeiler det. Den brutale sannheten er at hvite må organisere seg og kjempe som en felles front, eller bli passivt utryddet. Sakte, foreløpig. De ønsker et klart mindretall av hvite og full overlegenhet før de setter inn det brutale støtet. Vi er fortsatt slagkraftige nok til å slå hardt tilbake, så derfor ønsker makteliten å vente oss ut; holde oss passive og opptatte med TV, media og andre distraksjoner med store deler av oss blir pensjonister…sakte men sikkert. Folk har dessverre psykiske reflekser som gjerne stenger ute utilslørte, brutale sannheter, selv om de innser realiteter, helt der inne…men, man håper, håper at man er heldig, at man kan unngå det man ser komme krypende…»det skjer ikke meg», tenker man gjerne…dessverre. Det skjer deg, det skjer meg, det skjer oss alle…her og nå. Ingenting hindrer noen som leser dette å organisere seg uten å bryte loven, i første omgang. Vi har en motstandsbevegelse på gang, og det er fritt frem for hvem som helst å starte nye, politiske partier. Det viktigste her og nå, er at vi hvite holder sammen og inngår allianser og broderskap. Resten av verden hater og/eller misunner oss, og store deler av våre egne befinner seg i en transe av selvforakt-/utslettelse. Selvmordsratene våre er høye og fødselsratene lave, på global basis…folket vårt er kollektivt sykt. Det er krevende for de som ikke er det, men vi har utrettet store ting før, og er sterke nok til å holde ut stormen. Vær sterke i årene som kommer!

  • Du har tidligere nevnt at du har hatt flere multikulturelle kompiser, bla flere marokkanere. Hvor har det blitt av dem?

   • Jeg har fortsatt kontakt med to av dem (fra ungdomsårene), men har venner og bekjente i mange land, på forskjellige kontinenter, også ikke-hvite. Mange flotte folk, men det har lite med det som skjer med Europa å gjøre. Det handler ikke om irrasjonelt hat mot de med en annen avstamning, men en rett europeere skal ha som folk, til å eksistere på et solid, stabilt grunnlag for overlevelse, egenutvikling og personvern. Jeg hater ingen, jeg hater selve situasjonen verden er i nå. Tvungen raseblanding funker ikke. Ironisk nok er jeg ikke sint på de som har kommet hit før de. evt. oppfører seg dårlig, men på de som er ansvarlige for det som har skjedd og skjer, fordi motivasjonen bak er å destruere tradisjonelle, europeiske samfunn slik vi kjenner dem og skape nok en kaotisk, mongrelisert jungel a là Brasil eller India. Velferden man foreløpig kan nyte godt av, skyldes ene og alene at Norge fortsatt er majoritært hvitt, oljen er bare et smøremiddel. Dagens status lever på veldig lånt tid.

    For å være ærlig, så virker du personlig som en veldig grei kar, og jeg skal selvfølgelig ikke sitte her og si at det er noe galt med deg, bare fordi du er fra Marokko. Alt jeg konkluderer ved, baserer seg på helhetlig funksjonalitet, fordi det er det som er relevant når hele samfunn er nedslagsfeltet som affiseres av prosessene som avanseres. Jeg føler intet «hat» mot deg som enkeltindivid.

    • Keep it up. Jeg skal ta dette her kort, raskt og enkelt: En trenger ikke å være å etnisk nordmann og Frp-velger for å forstå konsekvensen av masse innvandringen. Med andre ord: Jeg forstår logikken din på mange måter, selv om jeg syntes at du er litt for ekstrem på enkelte fronter. Raseblanding fungerer ikke helt nei. Det vi ser vi også av i Marokko. Hvis du hadde reist til Nador (der jeg er fra) i Marokko, samt Tiznit (i sør) så ser du hva jeg prater om. Områder nord for byen Rabat består hovedsakelig av siviliserte, oppegående og sekulære marokkanere, der majoriteten enten er ateister eller har en avslappet forhold til religion og er mest opptatt med bygge landet sitt. Men hvis du da velger å ta deg en tur til Tiznit eller andre områder sør i Sahara (i Marokko) ser du en stikk motsatt utvikling. Mange av disse områdene har lenge hatt en form for masseinnvandring fra øst og vest afrikanske land og huser hovedsakelig radikale islamister samt andre kriminelle laverestående grupper. En tur til Casablanca kan forklare det meste. Jeg er overbevist om at innvandringen har destruert og stagnert disse områdene på mange måter. Til tross for det vil jeg ikke synke så lavt som å trekke inn genetikk og rasistiske retorikker ovenfor afrikanerne. Det er det ikke mange i disse kommentarfeltene som akter å legge til side. Jeg syntes det er positivt at du ikke har noe imot innvandrere som en monogen gruppe, det skal du credits for! Når det er sagt så vet jeg selv at dere nordmenn har den samme utfordringen med innvandringen her i landet. At norske myndigheter fortsetter å ta inn flere og flere asylsøkere og flyktninger er for meg en gåte. Lenge leve naiviteten. Det er ingen tvil om at det hadde vært mest lønnsomt for alle parter om Norge hadde stoppet innvandringen og heller brukt disse pengene på å hjelpe flyktningene i deres hjemland. For ikke så veldig lenge siden leste jeg en artikkel om at det koster staten 9 millioner å integrere HVER flyktning fra Somalia, (mislykket integrering de fleste gangene). Med en slik sum kunne norske myndigheter nok ha hjulpet en tresifret antall ut av fattigdom, forutsett at denne prosessen da hadde foregått i Somalia. Hadde det vært opp til meg hadde jeg garantert stoppet innvandringen, kastet ut islamister og innvandrer som ikke klarer å integrere seg i samfunnet og kun begår kriminelle handlinger. Men på den andre siden er det også mange som faktisk integrerer seg godt, tar høyere utdanning, jobber, betaler skatt og oppfører seg bra. Muslimer er til syvende og sist faktisk overrepresentert i medisin og farmasi studiene. Jeg ser at det er flere på ytterste høyre som velger å stigmatisere og generalisere alle innvandrere og det faller nok på sin egen urimelighet. Mange prøver faktisk å tilpasse seg. De som allerede er her burde ihvertfall få en sjanse. Er du ikke enig? Hvordan stiller du deg til denne gruppen? Når det er sagt så burde alle borgere vokse opp i et trygg samfunn, også innvandrere som faktisk oppfører seg. Så jeg ønsker det samme for dine barn på lik linje med det du gjør. Jeg håper for all del at vi unngår en borgerkrig men med den utviklingen vi nå ser sier det meg noe helt annet. Ha fortsatt en fortreffelig helg.

     • Veldig bra skrevet, Elias…enig i det meste og du èr veldig fornuftig, langt mer enn mange «høyreekstreme». For å besvare spørsmålene dine…jeg foretrekker et homogent hvitt Europa, men om vi har en liten minoritet ikke-europeiske innvandrere med dine evner til å sette seg inn i andres situasjon, opptre sivilisert og ønske det samme grunnleggende som meg når det gjelder neste generasjons fremtid, tror jeg det hadde hadde fungert helt ok — om prosentantallet forble lavt og ikke fungerte som starten på en drastisk, hurtig økning, slik det gjør nå. Min erfaring med «synlige minoriteter» i Norge, er at når de er veldig få på et sted, har de lokale lettere for å se deres tilstedeværelse som akseptabel og til og med positiv, samt at de selv gjerne oppfører seg bedre, ved å unngå den «kebab-effekten» vi gjerne ser i drabantbyene når store konsentrasjoner «otlenninger» befinner seg på samme sted; da er anarkistiske tendenser aldri langt unna; ikke at det skal fungere som argument for å spre importen over hele Norge; slik situasjonen er nå — med en konstant, eksponensiell utskifting av etniske nordmenn til fordel for mye rart som ikke gagner hverken meg eller deg som allerede bor her — foretrekker jeg faktisk å agglutinere mest mulig av traumet på samme sted, som koldbrann i vev: man ser heller at man må amputere en fot enn at hele kroppen blir rammet. Men, den logikken applikerer jeg på grunn av utviklingsattributtene til masseinnvandringen som helhet; om det kun var sporadisk innvandring og ble regulert under et visst nivå, hadde jeg ikke betraktet situasjonen som et angrep i like stor grad og hatt et mer avslappet forhold til den. Jeg er også innstilt på større, etniske konflikter i løpet av 10-20 år; i praksis med en gang med velferdssystemer begynner å rakne — jeg vil hypotetisk sett kjempe i en slik konflikt til det fulle; men jeg lever ikke i en hatsk vrangforestilling, i hvilken jeg tror alle innvandrere er synonyme med skrekkbildet man ofte observerer; jeg vet veldig godt at man på et individuelt plan finner markante unntak, og at de igjen på ingen måte skal holdes ansvarlige for balubaen andre med tilsvarende etnisitet står bak.

      Når det er sagt; personlig er jeg dog ikke «på høyresiden» og kommer gjerne dårlig overens med den stereotypiske fremstillingen av de som er politisk aktive mot fremmedinnvandring; jeg er faktisk særdeles liberal på mange områder og sådan i et slags limbo mellom ulike fraksjoner av meningsfeller; jeg vil ha en stopp på denne galskapen innvandring til Europa har blitt, men takler på en annen side ikke den ekstreme konservativismen man gjerne opplever i miljøer som har organisert seg mot den — jeg har ikke noe imot seksuelle minoriteter, transkjønnede eller andre som er utsatte på grunn identitær egenart de blir født med, kunne aldri tenkt å skinne meg og har nok en liten hippie innerst inne — det er dagens situasjon som plasserer meg i en militant modus av etnisk preservasjon og synlig misnøye med kontemporære styreformer, rett og slett en urett som blir begått mot ungdommen blant mine som aldri har gjort noe som helst for å fortjene fremtiden de har i vente om ikke ting snur, så enkelt er det.

      Så…vit at jeg er fullt klar over det meste du poengterer og at vi nok er forholdsvis enige om mye. En god helg til deg og…:)

     • Eg òg føler meg vel meir som en hippie, og har ingenting imot seksuelle minoritetar og diverse. Eg er òg politisk grøn og for dyrevern. Og liberal ved at enkeltindivida skal få styre seg og sitt.

      Og sanninga er at dette går godt overens med å være fascist eller nasjonalsosialist. Hand in glove faktisk. Det er moderne propaganda som har malt eit totalt falsk bilde av kva synkretisk politikk, eller tredje posisjonisme, er. Dette er ikkje konspirasjonsteoriar eller kvitmaling.

      Sjekk opp politkk sjølv og ein vil finne at det er liberalisme for individa med økonomisk og personleg friheit; ei tilrettelegging for moglegheit for heile folket og ei framheving av dei beste; sosial og økonomisk konkurranse; religionsfriheit, men kun på personleg basis; ei fjerning av egalitæritet; meir solidarisk og rettferdig sosialisme; og fornuftig økonomisk og politisk styring, som i til dømes bærekraftig ressurspolitikk.

      Fascisme er ikkje dette tyranneriet alle trur det er. Og det er ikkje sosialistisk som det på venstresida. Og iallefall ikkje slik som kommunisme. Og det heller ikkje så sterkt mot høgre heller; det er som sagt synkretisk. Samanliknbart med gresk, romersk, og germansk tankegang. Gammal europeisk tankegang altså.
      Tenk over nordiske mannen:

      Han dreiv garden sin, var ein fri mann, kunne stemme på tinga, var bævepna og beskytta av lovene, hadde rett til å tale sin sak og bli representert, og kun krigskalling var einaste plikta.

      Kvinnene og kunne gifte seg og skille seg slik dei ville, dei kunne stemme og tale si sak på tinga, dei var beskytta under samme lovene som menn og var faktisk godt beskytta mot slike ting som valdtekt, og dei kunne og fare i krig om dei var kapable.

      Dette høyres liberalt ut. Det er og fascistisk. Liberalisme og fascisme er ikkje motsetnadar. På samme måte som at kapitalisme og sosialisme ikkje er motsetnadar. Kommunisme og liberalisme er motsetnadar heller ja. Og likeverd (då tenker eg ikkje på likheit under lova) og fascisme er motsetnadar.

      Rant end.

     • Du er en person etter mitt hjerte, en av de få jeg føler et ideologisk fellesskap med. Glad for at du finnes:-)

6 Trackbacks / Pingbacks

 1. Afro-brite hakket ihjel Zac (19) på åpen gate - Frieord
 2. Den muslimske befolkningen i England og Wales nesten doblet på 10 år - Frieord
 3. England: Muslimsk ektepar ville sprenge kjøpesenter fullt av mennesker - Frieord
 4. Somalier amok med kniv i turiststrøk i London - 60-årig kvinne drept - 5 skadet - Frieord
 5. Utsatt for rasistisk voldektet i Storbritannia
 6. Muslimer til engelskmenn i London: "Dette er vårt land nå, kom dere ut!" - Frieord

Kommentarer er lukket.