Pat Condell: «Det er på tide for europeere å søke asyl fra EU»

Disse migrantene sluttet å være flyktninger i det øyeblikket de nektet å søke om asyl i det første trygge landet de ankom. Som loven krever.

Men den europeiske union har nektet å følge loven, og dermed fjernet ethvert lands nødvendighet til å bevokte sine grenser. Dette fordi landene vet å flytte menneskene videre til neste land. Noe som igjen gjør at nye millioner snart er på vei.

Vesener fra det ytre rom som observerer Europa skulle kunne tro at vi har mistet all fornuft, men det har vi ikke. Vi har mistet vårt demokrati. Og nå har vi mistet vår sikkerhet.

Den europeiske unionen kunne ha stoppet denne krisen fra dag en, ved å følge Australias eksempel ved å stoppe all båttrafikk og registrere alle ekte flyktninger utenfor våre grenser. Men det var altfor fornuftig.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

D
SUKSESS: Australia sin nye innvandringspolitikk har vært en suksess. Alle som ønsker å komme til landet må registrere seg og søke innpass med visum. Samfunnskritikeren Pat Condell spør hvorfor ikke Europa har innført den samme politikken. (Foto: Plakat som henger overalt i Australia).

Istedenfor oppfører unionen seg med sin typiske arroganse og gjorde situasjonen betydelig verre, ved å bryte loven – og jeg kan ikke påpeke dette sterkt nok – effektiv invitere hele den muslimske verden til Europa.

Dette garanterer at Europa vil bli et betydelig mer farlig sted for alle, men spesielt for kvinner, homoseksuelle og for jødene.

Situasjonen putter også penger i lommene på kriminelle og finansierer i virkeligheten hele menneskesmuglingindustrien.

Den tyske rikskansleren, Angela Merkels politikk vil føre til at antall voldtekter i landet vil skyte i været. Faktisk har den allerede begynt. Og hun kan personlig ta æren for det.

Les også: Britisk utenriksminister: Innvandringen fra Afrika ødelegger Europa

D
KOLLEKTIVT SELVMORD: Forbundskansler Angela Merkels politikk vil føre til at voldtekter og overgrep mot kvinner, barn, homofile og jøder i Tyskland, og Europa, vil skyte i været.

Og alle dere overoptimister med deres små «velkommen flyktninger»-skilt, kan bøye dere fremover også, fordi i motsetning hva media ønsker at vi skal tro, så er de fleste av disse migrantene enslige menn, og fengsler over hele Europa er allerede fulle av muslimer fra den tredje verden som ikke vet hvordan man oppfører seg i et sivilisert samfunn.

Den siste tingen vi bør gjøre er å importere ennå flere av dem, fordi hvorhen muslimske menn fra den tredje verden beveger seg, så følger voldtekter også. Det er en kulturell ting.

Men det er akkurat hva den europeiske unionen gjør, å bryte loven for å importere en voldelig, fordomsfull voldtektskultur inn i Europa, som direkte truer sikkerheten til kvinner og tar fra dem deres menneskerettigheter.

Tyske medier går med på dette. Hvis du er en muslim fra den tredje verden i Tyskland som liker å voldta litt (og jeg vet mange av dere gjør det), så kan du bare sette igang å voldta, i trygghet om at media vil holde det godt skjult. De er på deres side. Så langt har de (og politiet) vært veldig stille om epidemien av voldtekter, barnemishandling og tvunget prostitusjon i flyktningmottakene, hvor ting er så forferdelig at kvinner og jenter må sove med klær på.

Les også: FN: Innvandring avvikler velferdsstaten

D
FRA VONDT TIL VERRE: Kvinner og barn har en forferdelig situasjon i den tredje verden. Nå har problemene kommet på lasset til flyktningleirene i Tyskland, hvor man snakker om «voldteksepidemier» og tvangsprostitusjon. Kvinner og jenter må sove med klærne på for å beskytte seg selv. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Det har tilogmed gått så langt at kvinnerettsorganisasjoner har skrevet offentlige brev til myndighetene og krevd egne flyktningmottak for kvinner, for å holde aggressive og pågående menn vekk.

Politiet vil ikke snakke om voldtektene fordi de ikke ønsker å legitimere kritikere av masseinnvandringen. Så aktverdig av dem. De ønsker altså ikke å legitimere kritikere som påpeker alle lovbruddene. Men allikevel føler de seg tvunget til å advare lokalbefolkningen hvor flyktningene kommer til å ikke la sine barn leke ute uten tilsyn eller ikke å la tenåringsjenter kle seg «utfordrende», samt advarer kvinner fra å gå til eller fra togstasjonen alene, fordi den ligger i nærheten av et flyktningmottak.

Les også: Masseinnvandringen – Vil Europa dø ut?

De vet hva alle mennesker i Europa vet. At menn fra den muslimske verden er oppdratt til å hate og frykte kvinner, og se på dem som mindreverdige. Og når de kommer til et sivilisert samfunn som Europa, så behandler de europeiske kvinner på samme måte, fordi de er for dumme i hodet til å forstå noe annet.

Og vi aksepterer det fordi vi er så «progressive» og tolerante og humane og alt slikt. Og vi liker ikke å snakke om det, for det kan bli oppfattet som rasistisk. Vi prøver å forstå og akseptere dem og deres dårlige unnskyldning av en kultur. Og vi gjemmer oss som feiginger bak tomme ord som inkludering og forskjeller og applaudere oss selv som tamme seler for vårt eget tullprat om humanisme, mens Europa blir mer og mer farlig for kvinner. Og for homoseksuelle. Og for jøder.

Faktisk blir Europa farligere for alle, fordi ved å gi alle disse menneskene frihet til å bevege seg hvor de vil, så har vi også gitt bevegelsesfrihet for jihad. Og du må være en idiot (eller en politiker) for ikke å se hva som kommer.

Les også: EU-sjef: Politisk islam er endel av Europa

Den islamske stat hevder de har tusenvis av krigere i Europa nå, og flere og flere kommer inn hver dag, fordi den europeiske unionens kriminelle uaktsomhet betyr at Europa ikke har noen grenser.

Alvorlig blodutgytelse er på vei, noe som er den europeiske unionens fulle skyld. Men politikerne med sine væpnede vakter trenger ikke å bekymre seg, for de er ikke de som kommer til å bli drept.

Den eneste grunnen til at alt dette skjer er fordi den europeiske unionen bryter loven. Hvis de bryter loven, hvorfor kan vi alle ikke bryte loven? Hvorfor kan vi ikke alle gjøre hva vi vil og ta hva vi vil? Hvorfor skal noen respektere loven, når den tydeligvis ikke betyr noenting?

Hvis vi ikke stopper båtene, så vil denne ulovlige invasjonen aldri ta slutt, og det er klart at den europeiske unionen ikke har noen ønsker om å stoppe båtene.

De ønsker at denne flommen av humanitet skal fortsette, helt til Europa med tvang og irreversibelt har blitt blandet med en tilbakestående og voldelig kultur, som er fiendtlig til alt vi står for.

De importerer barbarisme. De importerer krig. Og de viser med all klarhet og uten tvil at de ikke kan stoles på eller ha ansvar for Europas sikkerhet.

Det er tid for europeere å søke asyl fra den europeiske union.

Relatert:

– Pat Condell – Et samfunn fullt av feiginger

– Pat Condell – Ytringsfrihet på universitetet

– Pat Condell – Om politisk korrekthet og muslimske voldtektsgjenger

– Pat Condell – Ikke noe med islam å gjøre

– Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

– Britisk utenriksminister: Innvandringen fra Afrika ødelegger Europa

– EU-sjef: Politisk islam er endel av Europa

– FN: Innvandring avvikler velferdsstaten

– Ungarn bygger mur mot masseinnvandringen

– Ny asylrekord i EU i 2014 – ny lov kan øke antallet ytterligere

– Flere asylsøkere til Europa og Norge

– FNs høykommisjonær vil bøtelegge land som ikke tar imot nok flyktninger

– Ungarn truer med å forlate EU – sammenligner EU med Sovjetunionen

– Europeiske journalister er kjøpt og betalt

– EU-forslag: ønsker å forby alle journalister som ikke er kritiske til Russland

– EU-migranter har tatt jobben fra 1 millioner briter

– Island sier nei takk til EU

– Vesten kan ta imot 700.000 asylsøkere bare i år

– Rekordmange kosovoalbanere strømmer inn i Europa og søker asyl

– Ny asylrekord i EU i 2014 – ny lov kan øke antallet ytterligere

– Masseinnvandringen – Vil Europa dø ut?

– Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»