Over 80 drept i ramadan-terror

RAMADAN/TERROR

Over 80 mennesker omkom under fredagen i terrorangrep utført under den muslimske fastemåneden ramadan. Angrep mot et luksushotell i Tunisia, en moske i Kuwait, en militærpost i Somalia og en fabrikk i Frankrike, startet noe som kan bli en svært blodig måned.

Så langt på fredag har over 80 mennesker blitt drept i muslimske terrorangrep utført i Frankrike, Tunisia, Kuwait og Somalia.

Terrorangrepene sammenfaller med feiringen av den muslimske fastemåneden ramadan – en feiring som ofte pleier å føre til terror og voldelige angrep verden rundt.

Terrorangrepene tros å være en respons på IS-talsmann Abu Muhammad al-Adnanis oppfording om terror og vold under fastemåneden.

Al-Adnanis sa nylig at jihadister bør gjøre ramadan til en periode av «ulykke for de ikke-troende ..shiamuslimer og falske muslimer», rapporterer Fox News.

– Muslimer overalt, vi gratulerer dere på den hellige månedens ankomst. Vær sterke i troen om å erobre denne hellige måneden og åpne dere for martyrdøden, sa han.

Det verste av terrorangrepene skjedde på det tunisiske ferieparadiset Sousse, der dødstallet for terrorangrepet ved lunsjtider idag hadde steget til 37, ifølge AP.

D
LUKSUSHOTELL: Det var her på Riu Imperial Marhaba at den muslimske terroristen kom opp på stranden med en såkalt jetski, før han begynte å skyte løs på turistene.
gg
37 DREPT: Minst 37 turister skal være skutt og drept på stranden i ferieparadiset Sousse i Tunisia. Norske reiseoperatører benytter seg av hoteller i området der terroraksjonen fant sted.

23 år gamle Seifeddine Rezgui var bevæpnet med et maskingevær av typen AK-47 og skal ha skutt vilt rundt seg på stranden og drept turister fra blant annet Storbritannia og Tyskland. Han ble tilslutt skutt og drept av tunisiske sikkerhetsstyrker.

D
TERRORISTEN: 23-årige Seifeddine Rezgui løp fra stranden etter å kaldblodig ha drept 37 uskyldige turister, men ble hentet igjen av tunisiske sikkerhetsstyrker og drept kort tid etter at dette bildet ble tatt.
d
TERRORIST: Seifeddine Rezgui (23). (Foto: Facebook).

Også norske turister befinner seg i området, men skal ikke være rammet av volden.

Terrorangrepet er dermed det verste i landets historie – verre enn terrorangrepet den 18. mars i år da 22 mennesker ble drept i et lignende terrorangrep rettet mot et museum i Tunis.

Under fredagen slo terrorister også til mot en shiamuslimsk moske i Kuwait – minst 25 mennesker oppgis å ha omkommet i det terrorangrepet. Den Islamske Stat, som er en sunnimuslimsk terrorgruppe og som ser på shiamuslimene som fiender, har tatt på seg ansvaret for angrepet.

Fra Somalia rapporteres det om dusinvis av soldater som skal være drept når Al-Shabab angrep en militærpost som tilhørte Den Afrikanske Unionen (AU). AU har fredsbevarende styrker på plass i Somalia som ofte blir utsatt for angrep.

Ifølge Reuters ble angrepet startet med at en bilbombe rammet militærposten. Soldater forsøkte forgjeves å stoppe bilen gjennom å skyte på den.

I Frankrike arresterte man i ettermiddag fire personer, mistenkte for innblanding i terrorangrepet ved lunsjtider, der en mann ble halshugd. Ifølge vitner skal gjerningsmannen ha holdt en IS-flagg.

De pågrepne er en av de mistenkte terroristene. Yassin Salhi, hans hustru, søster og ytterligere en person som de franske myndighetene ennå ikke har offentliggjort navnet på.

Relatert:

 • Heaven

  Helt meningsløst og forkastelig.
  Bra at etteretningstjenestene i vesten tar dette på alvor og ser at den største trusselen mot oss er islamsk ekstemisme.
  Hagen sa at ikke alle muslimer er terrorister men alle terrorister er muslimer.
  Selv tenker jeg at flertallet av muslimer ( spesielt sunnimuslimer ) støtter alle handlinger og mål til disse ekstremistene i stillhet, altså såkalte sympatisører.

 • LOL

  Og når kommer muslimterroren til Norge?

 • Hrodebert Hildebrand

  Fredens religion var ekstra fredelig i dag, hva? Det eneste korrekte i denne situasjonen er å deportere samtlige muslimer med tilknytning til ISIS fra Europa. Også sympatisører. Noe sier meg nemlig at det da ikke vil bli mange muslimer igjen.

  • Blir spennende å se om noen av disse «vi muslimer er bare snille, ABB er den eneste terroristen» går ut offentlig og fordømmer dette…

 • tore

  Drar aldri på ferie til muslimske land. Ønsker ikke å støtte slike stater ved å legge igjen penger, ikke å utsette min familie for den bakstreverske religionen eller å risikere terrorhandlinger. Ufattelig at norske politikere ikke ser hvilke enorme problemer og risiko vi pådrar oss ved dagens innvandringspolitikk! Problemet er religionen islam som hsr sitt ideal fra rundt år 600. Den er udemokratisk, krenkende, hindrer likestilling, og oppfordrer til et levesett som står i motsetning til våre vestlige samfunn. De som mener at islam er en så fantastisk og som ønsker å leve etter dets verdisett bør jo dra fra Norge til et land der islam er statsreligion. Når skal våre politikere våkne opp og gjøre som danskene?

  • Optifobien

   problemet er at alle verdensdeler, alle land, alle stater, alle byer… sånn som alle fylker, alle kommuner, alle tettsteder, alle småsteder og alle småbygder er blitt smittet av Islam.

 • tore

  Bare vent folkens; nå begynner snart norske media generelt, kommentatordamene i Dagbladet spesielt, de politiske korrekte i AP og tøysepartiene å stå frem og fordømme angrepene. De vil hevde at det kun er noen få terrorister som begår disse handlingene. At dette ikke har noe å gjøre med islam o.s.v. Mange i Europa og mange i Norge begynner å forstå at dette har ALT å gjøre med islam. Dette er en ond religion, voldsforherligende, aggressiv, bakstreversk og undertrykkende. Svært mange av verdens konflikter idag har sitt utspring fra islam. Folket skjønner dette. De politisk korrekte nekter å innse at islam er ikke som kristendommen. Islam er et fremmedelement i vår kultur og bør begrenses så langt det lar seg gjøre. I vårt land er bl.a. rasisme forbudt ved diverse lover. Tilsvarende burde islam forbys i Norge.

  • 123

   Islam er et problem i samtlige land i verden, til om med i islamske land.

   • tore

    Ja! Det sier litt om denne religionen!!

    • wiggen evensen

     Islam er også en politisk sekt, og bør bekjempes med alle midler.

  • Pizzadelivery

   Islam er kun et verktøy for makteliten i dag. Makteliten vet nøyaktig hva de gjør. Den enkleste måten å kontrollere en befolkning er ved å konstant holde befolkningen i frykt. Denne delen er «outsourcet» av makteliten til «de andre – islam». Islam er en reell fiende, men det er ikke den virkelige fienden til det frie Norge, Europa og resten av verden. Skal vi kun kjempe mot islam og islamister, så vil vi kun drepe hverandre, mens makteliten vil bli enda sterkere og det er den vi må klare å bekjempe.

   Vi får lov å uttale oss om muslimer og vi får lov å si at vi ikke ønsker de her, men det finnes noen elementer i samfunnet som ALDRI blir drøftet, som sitter med enorm makt. Dette er for eksempel banksektoren og deres eiere. Hvordan en hel verden er slaver for dem, uten å forstå det selv. Skulle man forsøke å påpeke dette, blir man ansett som gal og skulle man uttale seg om deres eiere, vil det i flere europeiske land kunne medføre fengselsstraff.

 • tror ikke på dommedag..

  Et lyspunkt midt oppe i denne elendigheten, er at terroristene i Tunisia ikke ser ut til å ha noen særlig oppslutning i den tunisiske befolkningen. Kanskje kan tuniserne på sikt klare å få til en demokratisk utvikling også på demografien.

  Jeg understreker kanskje.

  Og dermed også muligheten for bærekraftig vekst. Noe som ikke akkurat kan kalles normalen i midt-østen og Afrika.

  • tore

   Tja. Tuniserne sender relativt sett svært mange fremmedkrigere til Syria ( i betraktning av befolkningen på ca 10 mill). Sorry; er bare lei av at man skal ha noe som helst tro på områder i verden hvor islam er dominerende. Forventer at media imorgen, og de neste ukene skal få ut budskapet om at det er mye bra under halvmånen, noe vi fleste vet er løgn. Særlig Dagbladet og kommentatordamene vil snart starte å formidle at dette er en eller noen få menneskers verk og at dette ikke er representativt for fredens religion…..Er enig i at det er grader av ondskap, undertrykking, krig og elendighet. Men, etter min mening vil alle områder og land hvor islam er den dominerende religionen forbli i bakstreversk, onde og undertrykkende samfunnsstrukturer. Islam er vårt hovedproblem idag.

   • tror ikke på dommedag..

    Er helt enig med deg i det meste her. Det er selvsagt ikke uten grunn at jeg understreket ordet kanskje.

    For kanskje kan Tunisia bli et sjeldent eksempel på et muslimsk land som omfavner modernitet(les demokrati), som ikke lenger består, kun som en mislykket stat som i hovedsak eksporterer «flyktninger».

 • wiggen evensen

  Jeg mener at alle Nordmenn og Europere må slutte å dra på ferie til disse Islam landene, da vil de tape milliarder og muligens gjøre noe for å fjerne ISIL fra jordens overflate..Lurer på vilke unskyldninger våres politikkere kommer med denne gangen, og jeg venter bare på at det skjer ett terror attak mot en Norsk barnehage..

 • invernes

  Allikevel ønsker landssvikerne AP KRF Venstre SV 8000 islamske terrorister til Norge ? forstå det den som kan ? Hareide og Støre kan man jo forstå de er jo transer som ønsker multikultur, spennende dødelig.

 • Arghhh! Jeg må bare få det ut ett sted! Jeg er så drittlei alle muslimer som hyler opp og sier «Hvorfor kaller de den snille muslimen som drepte 60 stykker i islams navn for terrorist? Hva med ABB?» Hva feiler det disse folka? Har de null, absolutt null selvinnsikt? Selv som kristen klarer jeg helt fint å fordømme slike handlinger, hvis noen skulle begå slikt i kristendommens navn. Men for muslimer er det viktigere å støtte andre muslimer, uansett hvor gærne de er. Det virker som om de tror at de fordømmer religionen hvis de fordømmer handlingene.

  Puh, litt lettere..

  • Bat-Tziyon

   Ja, jeg ser ofte i kommentarfeltene at de (muslimene som kommenterer) ikke fordømmer islamsk terror, men går rett i angrep og trekke abb-kortet, alle fordømmer abb, jeg har kanskje sett to netttroll over flere år som ikke har fordømt ham, og så finnes det vel en slags kult av giftesyke mentalt syke kvinner i utlandet som skriver brev til ham.

   • Heaven

    Anders har helt rett.
    Men hans handlinger er utilgjengelig men la oss håpe i skyggen av «hendelsen» at de var nødvendige som bare tiden vil vise.
    Terrorisme har ingenting i denne verden å gjøre.

    • Bat-Tziyon

     Du er klar over at han har sendt ut et brev hvor han skriver at han egentlig er white power nazist?Ingen redaksjoner ville trykke det, kun svenske expo.
     Uansett, jeg vil ikke gi en slik massemorder rett i noe som helst, og det manifestet hans virket som om det var skrevet av en mentalt syk narsissist, det kom frem i hvordan han i detaljer beskrev utseendet sitt og hvordan han belønnet seg med godterier, men ikke så mye at det ødela utseendet, syk, syk person som helst bør ties ihjel IMO.

     • Heaven

      Anders soner straffen sin som han fortjener.
      Ytringsfriheten er derimot truet i dag og verden trenger å høre hva han har å si.
      Folk må bli flinkere til å bli kritisk til informasjon å lære seg å filtrere fra forskjellige kilder å lage et eget verdensbilde.

     • Bat-Tziyon

      Så du er på fornavn med tullingen ser jeg, jeg ville ikke brukt abb i forsvar av ytringfriheten det kommer man ingen vei med.

    • Bat-Tziyon

     Ikke inkluder meg i et «la oss håpe» at hans handlinger var nødvendige, venner av familien min har en datter som så vidt unnslapp denne drapsmannen, brukte flere år på rehabilitering, ingenting ved å drepe og massakrere BARN og sivile vil vise seg «nødvendig» i tidens løp.

     • Heaven

      Helt enig men var mer budskapet jeg var ute etter.
      At alt ikke var forgjeves…
      Terrorisme er usmakelig uansett side.

     • Bat-Tziyon

      Jo, alt ved hans handling var forgjeves samt forkastelig på alle måter, videre polemikk med deg om dette går jeg ikke inn på.

     • Heaven

      Du har litt av en instilling.
      Tror jeg traff noen følelser.
      Beklager men tror vi er stort sett enig foruten at han bør ytre seg eller ikke.

     • Bat-Tziyon

      Jeg baserer ikke mine svar på følelser, det overlater jeg til venstriskiske følere.

     • invernes

      Som jeg ser det var det bare AP og venstresiden som tjente på hans vanvittige galskap ! hadde han sprengt en moske ville han vært folkehelt.
      Ingen helter dreper hvite barn.

     • Heaven

      Ikke sant.
      Venstresiden melket dette til siste dråpe på familienes lidelse og brukte det som en rustning mot alle politiske motargumenter den korte perioden etter.
      Men nettdebatt rundt budskapet hans om hva politikerne våre gjør og om den sinnsyke invandringen som foregår eksploderte etter 2011 å hvor det fører hend kan bli mildt sagt interessant.

 • invernes

  Æsop har en fabel om en mann som ville bringe liv til en stifrossen
  slange. Han puttet den derfor inn på brystet sitt. Men da slangen
  livnet til av varmen, bet den mannen.
  Alle kan tolke denne fabelen
  som de vil, men mange vil kunne tolke den slik at den stivfrosne er den
  muslimske flyktningen som våkner til liv etter at NAV har varmet han.
  Mulig
  er denne mulige tolkningen en feilsporing, men Asop var en klok mann
  som hadde mange gode og underfundige fabler, også om de som ropte Ulv,
  ulv,men så var det ingen ulv. Etter at ropet hadde blitt gjentatt
  tilstrekkelige mange ganger var det ingen som reagerte når det virkelig
  kom en ulv.

 • Rent fedreland

  Ramadan terroren fortsetter samtidig som muslimske terrorister fortsetter å ta seg til rette som okkupanter i dette landet.
  http://www.vg.no/nyheter/meninger/norge-faar-fortjent-rasisme-refs/a/23402037/

  • Glibert

   Kritikk av islam/muslimer = Rasisme/hat
   Dette skal forbys, mao muslimer kan gjøre som de vil, og voldta eller drepe hvem de vil av oss, dette er ok, men hvis vi kritiserer dem for det så er dette hat og rasisme, og en alvorlig forbrytelse og må straffes hardt,
   Å straffe muslimer er rasisme og derfor må de gå fri.

   Men alle hatefulle ytringer, voldtekt og drap på etnisk Norske utført av muslimer rettet mot etnisk norske eller andre europeere er ok, for å akseptere dette er «respekt for islam» ifølge barcelonaavtalen.

   http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English.php

 • invernes

  Många västerländska regeringar oroar sig för Uber. Kanske inte minst då
  taxinäringen sysselsätter många män som annars hade tvingat ägna sig åt
  kriminalitet eller bidrag, då de saknar de förmågor som krävs för att
  utföra mer kvalificerade arbetsuppgifter i en modern ekonomi. Enligt en rapport
  från Svenskt Näringsliv saknar nästan varannan taxiförare helt annan
  erfarenhet från yrkeslivet än att köra taxi. Samma rapport visar att
  invandrare är kraftigt överrepresenterade inom taxinäringen i Sverige.

  Så det er derfor myndighetene er så besatt av innvandrere i taxi næringen ?

  http://www.friatider.se/invandrarkravaller-och-v-ld-n-r-franska-taxichauff-rer-protesterar-mot-uber

 • invernes

  “Den største trussel mod Europa siden krigen”

  http://snaphanen.dk/2015/06/27/den-stoerste-trussel-mod-europa-siden-krigen/

  • Glibert

   Jeg er enig, dette er en invasjon.
   Men i tillegg så er det et planlagt folkemord på etnisk hvite europeere, ifølge FNs egen definisjon på folkemord fra 1948.

   http://www.hrweb.org/legal/genocide.html

   FN laget denne definisjonen etter oppfordring fra et annet folkeslag som fikk sitt land i 1948, og de fleste vet vel hvem det er.
   Likevel så har altså FN planlagt dette folkemordet på etnisk hvite europeere, og det folkeslaget som denne definisjonen ble laget for står bak og pusher på innvandringen til europa for å fullføre dette folkemordet så fort som mulig.

   Og politikerne i alle europeiske land er kontrolert av FN og av disse som fikk sitt land i 1948, og de utfører mer enn gjerne jobben for dem.

   • invernes

    Legger ved denne fantastiske video 🙂 den forklarer mye.

    The European Grammar of Self-Intolerance [Jonathan Bowden]

    https://youtu.be/aR4MvD9IEAE

    • Glibert

     Takk for videoen, jeg har nå sett den og lagret den for evt senere bruk.

     Den omhandlet omtrent alt jeg lenge har tenkt på men ikke riktig helt kan sette ord på, bortsett fra en ting som de fleste ikke vil nevne fordi det er tabu og ikke politisk korrekt, og som heller ikke det meste av alternativ media tør eller vil nevne.
     Det er at «de som fikk sitt land i 1948» står bak det meste av det som hvite europeere har fått skylden for, inkludert indianerkrigene og borgerkrigen i USA på 1800-tallet.

     «De som fikk sitt land i 1948» skapte også sosialismen/kommunismen for å hjelpe til med å skape kaos og lidelse i verden.
     Og «De som fikk sitt land i 1948» gjør dette av to grunner og det er fordi vi er hvite europeere av den kaukasiske rase er etterkommere etter Israels stammer som vi kan lese om i Bibelen, som de jo selv utgir seg for å være.

     Den andre grunnen er at de vil ødelegge kristendommen, og utslette alle spor etter den.

     • invernes

      Sannheten kommer alltid frem til sist. 😉

 • invernes

  Varanens ord: Muslimernes skæbne og straf, Muslimerne har en hård straf i vente.
  https://siaddk.wordpress.com/2012/01/15/varanens-ord-muslimernes-skaebne-og-straf/

 • invernes

  Mange slike familier hadde vi trengt i Norge ! da kunne vi se lyst på fremtiden.
  http://www.side2.no/trond-helge-og-esther-har-ti-barn–na-har-vi-veldig-lyst-pa-tvillinger/3422804552.html

  • Glibert

   Kommentarfeltet under den artikkelen er desverre nå fjernet, det ble for «farlig»fordi det var for mange politisk ukorrekte kommentarer.

 • Pingback: Sandnessjøen får islamsk bønnerop gjennom høyttalere - Frieord()

 • Pingback: Terrorekspert ved Politihøgskolen: «Nordmenn er en større trussel enn IS-terrorister» | Norgesavisen.no()

 • Pingback: Muslimer bak terrorangrep i Paris - 140 drept så langt - Frieord()

 • Pingback: 5.000 muslimske terrorister oppholder seg i Europa - Frieord()

 • Pingback: Muslimsk legestudent i Sverige bygde selvmordsbelte - arrestert etter politiaksjon - Frieord()

 • Pingback: Miljøpartiet De Grønne-politiker medlem i al-Qaida - Frieord()

 • Pingback: Muslimsk terrorangrep i Nice - 84 drept - 100 skadet - muslim kjørte lastebil inn i folkemengde - Frieord()

 • Pingback: Nederlandsk familie på ferie i Marokko angrepet med kniv - OBS: sterke bilder - Frieord()

 • Pingback: Tysk politi jakter tunisisk asylsøker etter terrorangrepet i Berlin - Frieord()