Ny skandale: Svensk storavis mørkla voldtekter under musikkfestival. Årsak? Gjerningsmennene var innvandrere

SVERIGE/SKANDALE

Sverige rystes av nok en mørkleggings-skandale. Sist uke kom det ut at svenske medier og politiet sammen la lokk på seksuelle overgrep og voldtekter under en festival i hovedstaden Stockholm. Nå kommer en ny sak fra en festival i byen Malmø, hvor det avsløres at storavisen Expressen nektet å skrive om de seksuelle overgrepene da man fant ut det var innvandrere som sto bak.

Enda et tilfelle av mørklegging av systematiske og kulturelt betingede seksuelle overgrep i forbindelse med en musikkfestival har blitt avslørt i Sverige.

Nettsiden «Granskning Sverige», har snakket med en frilansfotograf som forgjeves forsøkte å få den store dagsavisen Expressen/Kvällsposten å ta opp hvordan innvandrergjenger i forbindelse med en musikkfestival i Malmø sist sommer, bedrev seksuell trakassering og overgrep mot svenske jenter.

Les også: Politiet hemmeligstempler kriminalitet begått av asylsøkere i Sverige

D
«BIG SLAP»: Hvert år arrangeres festivalen «Big Slap» i sentrum av Malmö. Politiet gikk i 2015 ut og pågrep et større antall menn med innvandrerbakgrunn som hadde forgrepet seg seksuelt på svenske jenter. Når en frilansfotograf gikk til lokale medier i byen med opplysninger og bilder, så ble han avvist. (Foto: Big Slap i Malmø).

Det var på sensommeren at en festival fant sted i Poldammsparken i Malmø, kalt «Big Slap». Frilansfotografen Freddy Mardell var på plass og lyktes å fange overgrep, ran og dramatiske politiaksjoner med sitt kamera.

Rett etter at han tok bildene gikk han til den store dagsavisen Expressen sin filial i Malmø og tilbød dem bildene. Avisen pleier å kjøpe bilder av Mardell. Men denne gangen var ikke avisen interessert.

Årsak? Gjerningspersonene hadde asylrelatert innvandrerbakgrunn og ofrene var svenske jenter.

Les også: Media og politi skjulte massive seksuelle overgrep i Sverige

D
IKKE INTERESSERT: Da journalistene på Expressen/Kvällsposten fikk vite at overgriperne var innvandrere og ofrene svenske jenter, mistet de interessen for saken.

Dette passet rett og slett ikke inn i den tilrettelagte virkelighetsbeskrivelsen som avisen ønsker å formidle til det svenske folket, der agendaen er å fremstille den førte masseinnvandringspolitikken som berikende for Sverige og ikke-vestlige asylinnvandrere som enten en ressurs, eller som ofre for rasisme og fremmedfiendtlighet.

Det å fremstille innvandrere som gjerningspersoner som begår forbrytelser som har opprinnelse i kulturelle og religiøse verdier i deres hjemland, går helt på tvers med denne agendaen og risikerer å gi Sverigedemokraterna flere stemmer.

Derfor sa Expressen/Kvällsposten nei til Mardell sine tips og bilder og valgte heller ikke å sende ut sine egne reportere, eller å skrive om hva som foregikk, til tross for at politiet hadde pågrepet et stort antall personer.

Les også: Overgrepene på nyttårsaften og den øredøvende stillheten fra norske feminister

D
LIVREDDE FOR SVERIGEDEMOKRATERNA: Svenske medier er livredde for Sverigedemokraterna og deres store suksess. Det har gått så langt at man med vilje unngår å rapportere om innvandrerkriminaliteten i landet, da det kan øke oppslutningen om partiet ennå mer. (Foto: Sentio.se).

Takket være nettsiden «Granskning Sverige» avsløres nå Expressen sin mørklegging og i videoen ovenfor kan dere alle se og høre et utvalg av de dokumentasjonene som fant sted.

Mardell får i intervjuet nettsiden spørsmål om hva slags etnisitet overgriperne hadde. «Blandet», svarer mardell og utdyper at han med det mener at det fantes de som pratet arabisk, jugoslavisk og såkalt «Rosengårdssvenska» (Tilsvarende det som kalles «Kebab-norsk«, red. anm.).

Det var utelukkende unge menn med innvandrerbakgrunn. Ofrene beskriver Mardell som vanlige svenske jenter.

Les også: Selina fortalte om sex-mobben – henges ut som rasist

D
«RASISTER»: Ansvarlig utgiver for Expressen/Kvällsposten, Thomas Mattsson, mener at de som avslører massive seksuelle overgrep utført av innvandrere er «rasister».

Ansvarlig utgiver Thomas Mattsson

I et ferskt innlegg på sin blogg kommenterer Expressen og Kvällsposten sin ansvarlige utgiver, Thomas Mattsson, avsløringen av at avisen Dagens Nyheter har mørklagt lignende hendelser som de nevnt ovenfor under en musikkfestival i Stockholm sist sommer.

Mattsson innrømmer ingen skyld hos mediene, men kaller de som har avslørt mørkleggingen for «rasister» og «fremmedfiendtlige hatsider», «konspirasjonsteoretikere» og «mytespredere».

Mattsson er en kontroversiell avisleder som har hengt ut Sverigedemokrater og enkeltpersoner med innvandringskritiske meninger med navn og bilde i avisen. Dette førte blant annet til at en småbarnsfar tok sitt eget liv.

Han har også samarbeidet med en venstreekstrem voldsgruppe for å henge ut anonyme nett-debattanter. Flere av disse opplevde å bli angrepet i sine hjem etter at Mattsson og hans avis la ut deres personalia offentlig. En småbarnsfamilie fikk blant annet kastet en bombe inn gjennom brevsprekken som eksploderte bare meter fra datteren i huset sitt rom.

Mattsson er også dømt for brudd på våpenloven.

I 2015 sparket Mattsson en av sine mest populære skribenter, Marcu Birro, etter at Birro hadde uttalt at avisen kontrollerer sine journalister og hva de skal skrive om. Avisen skal også ha vendt ham ryggen da han ble drapstruet av islamister etter at han hadde uttalt seg kritisk om den svenske innvandringspolitikken og islam.

Les mer: Svensk journalist snakket kritisk om egen avis – fikk sparken

Relatert:

 • Harry Jensen

  At svensk MSM mørklegger og direkte lyver er vel ikke akkurat noen nyhet. Ser at Mardell nevner at mange av overgriperne pratet jugoslavisk, det er vel mer riktig å si at det var muslimer fra Bosnia, Kosovo og Albania som sto bak. Det er litt urimelig at serbere og kroater får skylden for noe deres «landsmenn» gjør.

 • DrD .

  Det er ingen nyhet at media i Sverige har drevet med hvitpixling, hvor de har gått så langt som å photoshoppe bilder for å gjøre mørkhudete gjerningsmenn hvite.
  Folk i alle land må straffe medier for slik propaganda ved å kutte ut abonnement, slutte å kjøpe løssalgsaviser, og begynne å bruke Adblock for å strupe medienes annonseinntekter. I tillegg må man ikke kjøpe + abonnement, men sider som Frieord, Ekte Nyheter og andre som tør å fortelle den ikke politisk korrekte sannheten må støttes.
  Politikere kan straffes for deres handlinger ved valg, medier kan styres med økonomiske press.

  • Heaven

   Du burde sjekke no.sputniknews.com.
   De er drevet av den Russiske stat og gir deg muligheten til å balansere vestlige nyheter.

 • Heaven

  Ser nettavisen har srevet og promotert om muslimer i dag er nåtidens jøder.
  Aldri før har et emne blitt snudd så hardt på hodet.
  Offerrollen de prøver seg med kan de bare droppe.
  Muslimenes egen ekstreme jødehat, uverdige kvinnesyn og svikefulle holdning mot alt vestlig snakker for seg selv.

  • invernes

   Nettavisen er blitt en søppelavis fullstendig rævkjørt av politisk korrekte drittsekker.

 • Stein Johansen
  • invernes

   Et u land om få år til.

 • bitten

  Har lest at Sylvi Listhaug skal være med på luke ut økonomiske immigranter som ikke er ,
  flyktninger som ankommer hele samfunnet til så de grader .
  Kanskje man skal luke ut all disse mohamed mennene som ankommer her
  som bare fører med seg kun voldtekter og alt annet av svineri her i landet .
  Samtidig som pressen i hele Europa vil jo helst tåkelegge alt av fakta nåde de gjelder ,
  både overfallsvoldtekter og kriminalitet som innvandrere står bak i Europa .

 • invernes

  Overraskelses sex som myndighetene sier for å skyve ansvaret over på de ekle hvite kvinnene som foraktes .

  • bitten

   Det er ikke lett å være unge jenter og kvinner i dagens Europa når både muslimer ,
   landsforrædere av noen politikere , og feminister hater alle unge jenter og kvinner .
   Siden alle disse gruppene der koser seg og fryder seg over hver gang en ung jente
   eller kvinne , blir et offer , beriket med en voldtekt av en slik mohamed beriker .

   • invernes

    Jenter burde danne motstandsgrupper.

    • bitten

     En Frp Topp mener etter sjokkavsløringene i Sverige og Tyskland
     om sex- overgrep , som har blitt lagt kraftig lokk på der .
     Taler for lavere tempo med denne immigrant innvandringen ,
     med mohamed menn til hele landet .
     Men så lenge ingen politikere vil ha full stopp av denne fargerike
     opprinnelsen til samfunnet , så må kvinner snart ta skjea i sine egne
     hender snart .
     Så lenge svike – politiker ikke vil trygge fremtiden til unge jenter og
     kvinner , med denne kulturen til samfunnet her snart .

 • invernes

  Sverige de gales land, Pite havsbad, som är en av Europas största badanläggningar, förvandlas nu till ett asylboende för upp till 1.400 invandrare från tredje världen, rapporterar Piteå-Tidningen.
  http://www.friatider.se/pite-havsbad-blir-j-ttelikt-asylboende

 • invernes

  Sverige de gales land, Pite havsbad, som är en av Europas största badanläggningar, förvandlas nu till ett asylboende för upp till 1.400 invandrare från tredje världen, rapporterar Piteå-Tidningen.
  http://www.friatider.se/pite-havsbad-blir-j-ttelikt-asylboende

 • invernes

  “Kalashnikovs, bombebælter og nu seksuel vold”
  http://snaphanen.dk/2016/01/18/kalashnikovs-bombebaelter-og-nu-seksuel-vold/

 • Vesperian

  Trist og beklagelig, men ikke uvanlig… desverre.

 • Gudrun Gremnes

  Dette er jo ikke første gang media (og politikerne) lyver til folket og det er jaggu ikke siste gang heller. Man bør vel snakke hardt til redaktørene slik at attityden/holdningene forandrer seg.

  • Jens Bjørneboe

   Slutter man å støtte dritten økonomisk vil de måtte nedbemanne (ala Dagbladet) til sluttproduktet blir så forferdelig dårlig at selv de politisk uinteresserte leserne ikke kjøper produktet lenger. Avisen vil da forhåpentligvis avgå med døden. Dette vil være et varsko til mer oppegående avis redaktører om at PK er gift for pressens opprinnnelige mål og mening. Forhåpentligvis vil de få gjenværende MSM ta seg sammen. Det er i alle fall lov å håpe.

 • Tore Halvorsen

  At de mørkelegger begynner jo å bli like normalt som at bomber sprenges i Gøteborg.

 • Stefandemert

  I Regensburg i Tyskland föreslår man mans-fria zoner för att beskydda tyska kvinnor.

  http://gatesofvienna.net/2016/01/code-pink-lady-zones-in-regensburg/

  As you all know, culturally enriched incidents of sexual harassment, molestation, and rape have reached epidemic proportions in German cities. A city councilor in Regensburg has decided to get serious about protecting his city’s women, and is proposing a tough, no-nonsense solution to the issue of sexual violence by refugees: he wants to establish women-only zones on city buses. And mark them in pink, in case any of the would-be molesters are unable to read German, English, Arabic, Turkish, Urdu, Swahili, etc.

  And one more thing: He also says Regensburg needs women-only taxis, with female drivers.

  Vore det inte bättre med zoner fria från bruna/svarta/muslimska migrant-män??

  Kulturmarxisterna gör detta till en kvinnofråga, när det istället är en muslimfråga.
  https://www.youtube.com/watch?v=lQIdhdQKDCE

 • Stefandemert
 • Aksiomet

  Stakkars PK-folk. Når terrenget ikke passer med kartet, så ønsker de å forandre terrenget.

  Klassisk fornektelsespsykologi.

 • Jens Kristian Aksnes

  Typisk!
  Hvilken troverdighet har de sosialdemokratisk styrte mediene etter slike avsløringer?

 • F M

  Det er politikerne og medløperne plassert av dem til å styre media som har det fulle og hele ansvaret, og må ta det fulle rettslige ansvaret for situasjonen vi nå er oppi!
  Da snakker vi lange fengselsstraffer, samt konfiskering av alle verdier for disse kriminelle individene!

 • Jens Bjørneboe

  Dette er ingen sjokkerende nyhet for lesere av alternativ media som Frieord. Tenker 2016 har begynt med uggen stemning i en rekke MSM redaksjoner. Brannslukkingsarbeidet er nok i full gang ja. Er det lov å håpe på litt avisdød dette året.

 • The Sprinter

  Misforstå meg rett, men det er bra at slike masse-tafse situasjoner oppstår. Ikke for de involverte jenter/kvinner selvfølgelig, men for å få endret synet til de verste ‘welcome’ feministene. Kanskje de nå innser hvilke umennesker vi har med å gjøre. Kanskje de nå toer flagg og tenker at å invitere inn arabiske muslimske menn i sin verste alder kanskje ikke var en god idé likevel.

  • Jens Bjørneboe

   Ikke undervurder staheten/idiotien til denne gruppen feminister. Jo mer tid, krefter og mental energi man har investert i en tro, sak eller et syn på verden jo vanskeligere er det å endre dette.

 • Lars Pedersen

  Dette er normalen. Både i Sverige og i Norge. Media underbygger landet vårt.

 • Harry Jensen

  Man kan få inntrykk av at nordiske kvinner har en litt utrygg fremtid, innser de det selv ?

  http://www.friatider.se/iranier-knuffade-20-rig-svensk-kvinna-framf-r-t-g-i-berlin

 • Ove Andre Berg

  For å spore av litt: En svensk kvinne ble dyttet ned fra perrongen av en iraner slik at hun ble påkjørt av toget og drept momentant. Dette skjedde i tyskland. http://www.tv2.no/nyheter/7961137/

 • invernes

  Åndssvak Imam uttaler : Sexattackerna i Köln var kvinnornas eget fel: «De var halvnakna och använde parfym»

  http://www.friatider.se/imam-sexattackerna-i-k-ln-r-kvinnornas-eget-fel-eftersom-de-var-l-ttkl-dda

  • The Sprinter

   Jeg støtter imamen, de er så godt som nakne nå for tiden. Litt mer klær hadde vært å foretrekke. Men å voldtas fortjener ingen.

   • invernes

    Ja nå fortiden går jenter i blanke messingen selv i 20 kuldegrader.

    • The Sprinter

     Det har vært stunder hvor de mest perfekte rumper har kommet spradende forbi i det mest sexy tøyet hvor jeg har tenkt der skulle jeg tafset eller der skulle jeg ha plantet batongen, men avstanden fra å tenke til å gjøre det er lysår hos etniske nordmenn. Hos degosene er der ingen avstand.

 • invernes

  Dyster fremtid, Italiensk politolog: “Vi står foran en katastrofe”

  http://snaphanen.dk/2016/01/21/italiensk-politolog-vi-staar-foran-en-katastrofe/

 • FalconSays

  Er Thomas Mattsson syk i hodet?

  • invernes

   Ja normal er han ikke i alle fall, problemet i Sverige er at de ikke har lukkede sinnssykehus lenger, så galningene har overtatt media og politikken i landet.

   • The Sprinter

    Ja, nå er det ikke lenger snakk om fengsel eller tvunget psykisk helsevern, nå er det media eller politikk verstingene blir dømt til i den svenske dumstol

  • eligrytten

   Lurer du virkelig på det?

 • bb

  Skulle vel ha hatt våpenlov som i USA, da kunne disse stakkars jentene/ damene dratt opp en magnum, og reddet seg selv.

 • Pingback: Sluttrapporten fra Køln klar: Nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere - Frieord()

 • Pingback: Britisk integrasjonssjef: "Muslimer vil aldri integrere seg" - Frieord()

 • Pingback: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen – foreldrene fortviler - Frieord()

 • Pingback: Massive seksuelle overgrep mot mindreårige jenter i Sverige - asylsøkere pågrepet - Frieord()

 • Pingback: BILDER: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger - løy til politiet for å unngå "rasisme" - Frieord()

 • Pingback: Svenske Katarina reddet jente fra overfallsvoldtekt - ble selv mishandlet - Frieord()