Politikere som åpenlyst går ut og ønsker sin nasjon sin undergang er dessverre ikke et helt ukjent fenomen i dagens Europa. Det finnes flere eksempler på rødgrønne politikere som har uttalt lignende saker.

D
BRA AT TYSKERE DØR UT: Miljøpartipolitiker mener det er bra at tyskere blir en minoritet i sitt eget land. De skal erstattes av en regnbuenasjon med ulike etnisiteter, kulturer og religioner.

Her går den kommunistiske politikeren Gregor Gysi, fra partiet Die Linke (Sosialistisk venstreparti), ut i et intervju og sier at det er bra at det hvert år dør flere tyskere enn det blir født.

Det er bra at det hvert år dør flere tyskere enn det blir født

Dette fordi «nazister» ikke klarer å lage veldig bra barn. Dessuten mener han at Tyskland er avhengig av innvandrere for å overleve.

Man kan jo tenke seg rabalderet det hadde blitt om en politiker hadde byttet ut «tyskere» med «innvandrere» eller «muslimer».

I Norge har vi hatt et flere professorer, ledere for trossamfunn og innvandrerpolitikere som har sagt det samme.

Professor Thomas Hylland Eriksen ved universitetet i Oslo: Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger.

Ervin Kohn, forstander for det Mosaiske Trossamfunn: Vi har en jobb å gjøre. (Uttalelse som kom i forbindelse med et intervju der Kohn uttalte at Norge fremdeles er et homogent samfunn og at nordmenn har lite kunnskap om andre kulturer).

Akthar Chaudry, tidligere SV-politiker og nå ansatt av Politihøgskolen: Det er udemokratisk med kun hvite nordmenn som politi. Dersom kun hvite nordmenn har denne retten, så lever vi i et udemokratisk samfunn. Det må aldri bli slik at én gruppe sitter med makta, mens en annen gruppe opplever maktmisbruk

Relatert:

80 svar til “Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»”

 1. Slike mennesker burde gjennomgå en grundig psykiatrisk undersøkelse av et profesjonelt team for å finne ut hva det er som foregår i hodet på dem.

  Finnes det en eneste rase på jorden, bortsett fra disse forvirrede representantene for de hvite, som anser det som ønskelig at deres egen rase går over i historien?

  Det er et klart mønster her; desto mer flerkulturelt et samfunn blir, desto mer innflytelse og mer ekstreme blir de som ønsker en slik utvikling velkommen.

  1. Husk at slik tankegang som denne kvinnen her har omtrent alle politikere i hele
   Europa , når det gjelder folkemord på hele den etniske europeiske befolkningen .
   Det er ikke for ingen ting at Krf Hareide har blitt hengt ut som ,
   landsviker og det som verre er .
   Siden Hareide er en stor forkjemper for at Norge skal bli ,
   til et islamsk rike til slutt .

 2. Lurer bare på hvorfor så mye hat mot sin egen rase og sin egen europeiske kultur ,
  i fra alle landsvikere og forrædere politikere i hele Europa .
  Som vil bytte ut hele den europas etniske hvite befolkning ,
  med den middelalder galskap – kulturen der .

 3. Som i Norge er det også i Europa partier som hele tiden vipper på sperregrensen og som har slike meninger og holdninger. Disse er i klart mindretall og den eneste grunnen til at vi lar dem slippe til er at det aldri var noe oppgjør med kommunismen i sin helhet, slik vi tok og fortsatt tar et oppgjør med nazismen.

  For øvrig er det en sjanse for at oversettelsen fra tysk til engelsk til norsk er noe feil. At han ikke mener at tyskere, eller «nazier», er dårlige til å lage barn, men at de ikke lager mange nok barn for å kunne opprettholde befolkningen på langsikt, noe som er et faktum også i Norge.

  Folk er mer opptatt av å knu lle rundt, drikke alkohol, feste, være utro, gå fra partner til partner, tenke på seg selv, underholde seg selv, realisere seg selv, sove lenge i helgene, ha tid og råd til å gjøre hva en selv vil hver dag, hele tiden. Det er ikke lett å skape og opprettholde en stabil familie i Europa i disse dager hvor alle verdier som angår det aller viktigste her i livet blir angrepet fra absolutt alle kanter.

 4. Hitler mente det var godt at slaverne etter hvert ville komme i mindretall i øst. Intet er nytt under solen. Hvis vi hadde hatt historieundervisning i skolen ville folk sett parallellen…
  Navnet på disse ideene er endret. Men innholdet er det samme. Om enn med motsatt fortegn.
  Det var for øvrig russere, polakker og ukrainere som samarbeidet med nazistene om egen nasjons utslettelse. Var det riktig av slaverne å straffe disse svært strengt?

  1. Har du noen kildehenvisning på det eller var det noe du lærte i historietimen på ungdomsskolen?

    1. Det er jo en vesentlig forskjell da. Det er faktisk det motsatte. Tyskerne ønsket å øke sin egen befolkning og ekspandere sine grenser bl.a ved å ta tilbake deler av Tyskland som havnet på Polsk side etter WWI. Der bodde det fortsatt flere hundre tusen tyskere og var i utgangspunktet en del av Tyskland.

 5. Et «superkulturelt» samfunn betyr at selve den opprinnelige vertskulturen blir tilsidesatt og at alle andre kulturer skal få herje fritt – uansett hvor primitive de måtte være.

 6. Stefanie von Berg: “We will live in a city that thrives on having many different ethnicities. We will have plenty of people and live in a supercultural society. This is what we will have in the future. And I want to make it very clear, especially towards those right wingers, this is a good thing!”

  Det skal vi bli to om, det blir ikke fullt så enkelt, nei.

 7. Stefanie von Berg er et produkt av sosialismen og en god grunn til hvorfor man skal unnvike å betale skatt.

  1. Fordi hjernevasken har vært for TOTAL, og kreftene som trekker i trådene har jobbet meget effektivt for at du skal ha andre ting å tenke på enn hva disse driver med..
   Jeg sier bestandig til folk; at det første de må gjøre er å slutte med å se på «idiotkassa», for å våkne opp fra denne illusjonen vi lever i..

 8. De begynner tydeligvis å få panikk nå og forsøker å akselerere folkemordet.

  ‘Secret’ German plan to resettle 500,000 Syrian refugees across Europe unveiled this week.

  SECRET plans to bring up to 500,000 Syrian refugees into the European Union (EU) from Turkey are to be unveiled by Germany this week.

  According to the Hungarian prime minister, EU and Turkish leaders are set to announce a behind-the-scenes agreement to resettle hundreds of thousands of people displaced by the war in Syria.

  It is not known how many of the 500,000 will arrive in Britain, but fears have been raised that a significant number could be drawn to the UK by its relatively generous welfare system.

  It comes just days after the EU agreed a €3billion (£2.1bn) funding package for Turkey in return for their help in stemming the flow of migrants passing through on their way to Europe.

  Hungary’s PM Viktor Orban warned of a «nasty surprise» for Europeans when the deal is announced in the coming days.

  He said: «The issue [of resettlement] will be a hot potato in the coming period because even though this could be kept in a semi-secret state…someone somewhere – I think in Berlin this week – will announce that 400,000-500,000 Syrian refugees could be brought straight from Turkey to the EU.

  «This nasty surprise still awaits Europeans.»

  1. Og Tyrkia har spurt om å få bli medlem av EU.., det er tydelig at man ikke kan stole så veldig på de avtalene man gjør med Tyrkerne, de driver med et narrespill. Orban er vel kanskje en av de få EU-lederne som leser hva som skjer som en åpen bok. Men hvorfor sitter hun Merkel-dama fortsatt ved roret, er ikke hennes tillit blant det tyske folket nå ganske tynnslitt?

   1. Tyrkia som medlemsland i EU, det vil være mer ødeleggende enn selve invasjonen i seg selv. Da kan man legge til nesten 80 millioner muslimer til Europa. Helt sinnsykt.

 9. Æsj, det var rett ut ekkelt å høre på. Hva tjener hun på dette? Slike folk kan umulig ha det bra med seg selv å bruker som vanlig å dra alle rundt seg ned i hullet.

 10. Ser at Hareide står frem og sier att han blir truet på livet,men att han allikevel føler seg trygg.Det er vell en av meget få i Norge som kan mene det.Det er kun Politikere og noen få andre som har politivakt i dette landet.Kan da sammenligne med Hege Storhaug som ikke er politiker men har utgitt en bok om muslimer.Politiet kan ikke garantere Storhaugs sikkerhet selv om hun har hemmelig adresse.Ps; Jeg har nettopp fått 40 nye landsmenn av uklar identitet der jeg bor og kan selvfølgelig ikke føle meg trygg.

  1. Hareide er så arrogant at han aksepterer ikke «ufin kritikk» en gang. Hvis det virkelig var dødstrusler så hadde han vel anmeldt det?

  1. Problemet er at det ikke er så lett å bli kvitt henne. Hun velges jo ikke av folket, men av delegater på et landsmøte. I antikkens Athen hadde folket en mulighet til å kjøre over politikerne dersom politikerne ikke lyttet. (Dvs. allmøtene.) I dag finnes det ikke en metode som en gruppe som har folket i ryggen, men som ikke har kontroll over partier, skoler og medier, kan ta i bruk for å tvinge sin vilje på eliten.

   Etter min mening er det temmelig misvisende å omtale dagens parti-system med samme ord som man brukte i Hellas i antikken; demokrati.

  2. Problemet er at det ikke er så lett å bli kvitt henne. Hun velges jo ikke av folket, men av delegater på et landsmøte. I antikkens Athen hadde folket en mulighet til å kjøre over politikerne dersom politikerne ikke lyttet. (Dvs. allmøtene.) I dag finnes det ikke en metode som en gruppe som har folket i ryggen, men som ikke har kontroll over partier, skoler og medier, kan ta i bruk for å tvinge sin vilje på eliten.

   Etter min mening er det temmelig misvisende å omtale dagens parti-system med samme ord som man brukte i Hellas i antikken; demokrati.

 11. Dette er vel det man på godt Norsk kaller etnisk rensing, slike uttalelser bør straffes med 21 års fengsel..Hwite power.

 12. Typisk eksempel på den kollektive, mentale sykdommen som har rammet hvite på verdensbasis, dog i et alvorlig tilfelle. Slike som henne styrer nasjonene våre, så det er ikke rart ting går til helvete.

  Hva jeg finner tragikomisk, er at hun omtaler den fremtidige konsekvensen av å utrydde hvite og hvite samfunn, som noe «superkulturelt». Konsekvensen av å utskifte genmaterialet som definerer et samfunn, med et annet, vil resultere i at det nye befolkningen vil skape et samfunn meget likt stedene den opprinnelig kom fra; kort og godt; Tysklands kultur vil ligne den vi ser i Midt-Østen i dag. Dette er i følge denne lobotomerte, barnløse feministheksa «superkulturelt».

  Ergo, bør hun flytte til Irak, for å oppleve «superkulturalisme» så snart det lar seg gjøre, noe som selvsagt ikke vil skje. Uansett hvor tragisk det er, er det helt klart mye karmisk rettferd i omløp dagen dette individet blir brutalisert og gruppevoldtatt av en gjeng arabere. Fullt fortjent. Det eneste betryggende, er at slike styggedommer som henne, er de første til å stryke med når anarkì nærmer seg en realitet.

  Galningene styrer asylet.

  Og normale mennesker må betale prisen.

 13. Hvilke kulturer er det de snakker om? Hvis det er multikultur de vil ha så må de stoppe all innvandring av muslimer og åpne landet for alle andre. Muslimer har samme kultur hvor hen de er i verden. Det blir ikke multikultur av å åpne landet for muslimer fra MØ.

 14. Feiler det folk..

  Tyskerne, og andre også, deriblant oss, må innføre en 2-3 barns politikk. Barn utover det, får 0 bidrag. I hvert fall 0 hjelp, via foreldrene. Damer som blir gravide, med menn som har unger utover grensen fra før, må i hvert fall få halvert bidragene. På tide kvinner tar ansvar for seg selv. Menn og kvinner, kan kanskje tenkes å få noe hjelp, til første barn over grensen, mot at de steriliserer seg. Det skal ikke lønne seg og oppføre seg Uansvarlig. Men slik har det blitt. Bl.a. takket være galen-feministene. Bedre kjent som snørrungene

  Hvorfor skal vesten betale og forsørge personer med en slik innstilling (når representerer ikke denne politikerene noe som helst, utenom seg selv og noen andre villskudd).

 15. Hijab, caps, minikjole. Forbud mot alt det i grunnskolen. Verken religion eller skole har noe med det å gjøre i utgangspunktet. Og både minikjoler og hijab, er indoktrineringsmidler, fra foreldre. På tide å slutte med viss vasset.

  Er faktisk ikke helt dumt å lage en offisiell liste over tillatte skoleantrekk. Trenger ikke være helt «lomelender» (smiths venner ?), men alt er ikke bare helt galt med deres reglement heller. Skolen er ikke en plass for Ego-dyrking.

 16. Jøss. Jeg fant et utsagn jeg er delvis enig med. Uenig at det bare er hvite politimenn, da jeg selv har fått skyss av pakistanske. Det sagt, så var de to, kjempeok betjenter. I «omsorgsyrker» (man får vel inkludere politi også der…), så har jeg veldig sterk tro på at etnisk mangfold er bra.

  Det er udemokratisk med kun hvite nordmenn som politi. Dersom kun
  hvite nordmenn har denne retten, så lever vi i et udemokratisk samfunn.
  Det må aldri bli slik at én gruppe sitter med makta, mens en annen
  gruppe opplever maktmisbruk

Det er stengt for kommentarer.