Hele videoen fra 60 Minutes Australia sitt besøk i Sverige er ute – se overfallet på journalistene

SVERIGE/INNVANDRERVOLD

Frieord la på fredag ut en liten forsmak på 60 Minutes Australia sitt besøk i Sverige. Videosnutten viste hvordan TV-teamet ble overfalt og utsatt for grov vold av muslimske innvandrere. Nå har hele programmet blitt lagt ut på nett og du kan se hendelsesforløpet av hva som skjedde da TV-teamet besøkte den beryktede bydelen Rinkeby i Stockholm. Vi registrerer nok en gang at ingen norske medier har valgt å omtale hendelsen. Det står i sterk kontrast til saken om TV2 sin reporter Kadafi Zaman, som fikk rasistiske ukvemsord etter seg av en forstyrret person under en Pegida-demonstrasjon ifjor og de ukelange oppslagene og TV-innslagene som fulgte hendelsen.

Det var i slutten av februar at Frieord skrev om det australske TV-teamet fra 60 Minutes som kom til Sverige for å lage en reportasje om innvandringen i vårt naboland. Da journalisten, fotografen og kameramannen kom inn i en innvandrertett og beryktet bydel i Stockholm, ble de overfalt og mishandlet. Hendelsen fikk stor oppmerksomhet i internasjonale medier, mens norske medier overså den helt og lot sine journalist-kolleger ikke få den respekt de fortjente ved å omtale overfallet. Årsaken til stillheten kan folk muligens komme frem til selv.

Les også: Svensk politisjef – rettsstaten er i fare

Det voldelige angrepet mot journalistene skjedde i slutten av februar, men først nå slipper 60 Minutes filmmateriale fra hele hendelsen.
Den berømte reporteren Liz Hayes besøkte Rinkeby sammen med et kamerateam i forbindelse med at hun laget en reportasje om asylkaoset i Europa.
Men da Hayes gikk frem til en gruppe maskerte afrikanske menn og sa “hei”, så resulterte dette i et voldsomt kaos.
En av mennene kaster en boks mot kameraet og kameramannen blir deretter mishandlet. Han begynner å blø etter å ha blitt slått i ansiktet.
ANGREP KAMERAMANN: Innvandrerne likte ikke at noen kom inn på “deres område” og gikk øyeblikkelig til fysisk angrep på TV-teamet fra 60 Minutes Australia. Ingen norske medier valgte å dekke overfallet på sine australske kolleger. (Foto: Friatieder.se).
ANGREP KAMERAMANN: Innvandrerne likte ikke at noen kom inn på “deres område” og gikk øyeblikkelig til fysisk angrep på TV-teamet fra 60 Minutes Australia. Ingen norske medier valgte å dekke overfallet på sine australske kolleger. (Foto: Friatieder.se).
Det fortelles også om at en afrikansk mann kjørte over kameramannens fot i forbindelse med besøket fra TV-teamet.
Fra Frieord sin artikkel i februar:
Et TV-team fra australske 60 Minutes var i ettermiddag i den innvandrertette forstaden Rinkeby, utenfor Stockholm. Etter besøket uttalte journalistene at de har vært i Somalia, Syria og Irak, men at de aldri har opplevd lignende tilstander som i Sverige. TV-teamet fikk et innblikk i det svenske flerkulturelle samfunnet som de aldri kommer til å glemme.

TV-teamet var i Stockholmsforstaden Rinkeby for å skildre masseinnvandringen til Sverige og ville blant annet ha intervjuer med lokale innbyggere. Teamet rakk så vidt å komme inn i Rinkeby før det smalt første gangen, skriver Avpixlat.

Les også: Svensk politi hemmeligstempler kriminalitet begått av flyktninger og asylsøkere

BILBRANNER: Rinkeby og andre innvandrertette områder har de siste tiårene slitt veldig med opptøyer og angrep på politi, ambulanse og brannvesenet som har kommet for å gjøre jobben sin. Man har også angrepet byningsarbeidere og varetransportører som må jobbe i ikke-gå sonene. Nå har et TV-team fra Australia fått føle innvandrernes vrede. (Foto: Innvandrerungdommer har antent biler på en parkeringsplass i Stockholm).
BILBRANNER: Rinkeby og andre innvandrertette områder har de siste tiårene slitt veldig med opptøyer og angrep på politi, ambulanse og brannvesenet som har kommet for å gjøre jobben sin. Man har også angrepet byningsarbeidere og varetransportører som må jobbe i ikke-gå sonene. Nå har et TV-team fra Australia fått føle innvandrernes vrede. (Foto: Innvandrerungdommer har antent biler på en parkeringsplass i Stockholm).

Da en kameramann fra 60 Minutes gikk ut av bilen kom plutselig en bil kjørende tett opptil han. Den afrikanske føreren av bilen begynte å bråke om hvorfor de skulle filme i Rinkeby. Etter noen minutter kjørte afrikaneren over foten til kameramannen, som ramlet i bakken og ble liggende med store smerter. En annen kameramann skal ha filmet hele hendelsen.

Kameramannen ble ikke alvorlig skadet og kunne fortsette jobben, men med betydelige smerter. Politiet kom til plassen 10 minutter senere og seks politimenn bevoktet TV-teamet som besto av tre kameramenn og programlederen Liz Hayes, samt Jan Sjunnesson fra Avpixlat som guidet dem i Rinkeby. Etter en stund bestemte australierne seg for å gå inn på Rinkeby Torg, men politiet måtte da stå igjen på utsiden for ikke å provosere innbyggerne.

– Vi provoserer dem om vi følger med, så gå inn så ser vi dere fra Rinkebyplan, sa en av politimennene til TV-teamet.

Les også: Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

GRANATANGREP: Politiet har nå lagt ut bilde av politibilen som ble utsatt for et skarpt granatangrep forrige fredag. Teip-bitene markere der bilen har blitt truffet av splinter. (Foto: Politiet).
GRANATANGREP: Politiet har nå lagt ut bilde av politibilen som ble utsatt for et skarpt granatangrep forrige fredag. Teip-bitene markerer der bilen har blitt truffet av splinter. Hadde den ikke vært forsterket, så ville de fire politimennene som satt inne i bilen ha blitt drept. (Foto: Politiet).

Inne på Rinkeby Torg pratet TV-teamet med beboere som ikke virket aggressive, men som fortalte om hvor fint de hadde det i Rinkeby med så mange forskjellige kulturer. Alle sa at de trivdes der. Men da politiet plutselig forsvant, uten å si fra til TV-teamet, begynte en gruppe med maskerte afrikanske menn å sirkle rundt kameramennene.

En av kameramennene ble angrepet og ble slått med knyttet neve over munnen. En flaske ble så kastet på kameraet. Samtidig ble en annen kameramann angrepet og slått rett over haken, slik at en tann løsnet.

TV-teamet bestemte seg raskt for å forlate Rinkeby, med bilder og film på alt som hadde skjedd.

De fortalte journalisten fra Avpixlat at de har vært i Somalia, Syria og Irak, men at de aldri har opplevd noe lignende noe sted.

Relatert:

 • PerSverreKristiansen

  Som sagt tidligere, hvorfor tok ikke Europa lærdom av fadesen i USA med å importere negere??
  Selv etter flere hundrede år har ikke negerne i USA klart å integrere seg, men lever av de hvite sitt arbeid og av kriminalitet.
  Er det noen som tror negere i Europa vil fungere noe bedre??

  • Stein Johansen

   Og hvorfor tar ikke Norge lærdom nå av Sverige?

   • PerSverreKristiansen

    Ja si det.

   • invernes

    Kan det være at politikerne kun ser på NRK nyheter ?

   • invernes

    Kan det være at politikerne kun ser på NRK nyheter ?

   • Agurken

    Hvorfor tar ikke Sverige lærdom av Sverige?

   • jojad

    Kanskje fordi at folk ikke skjønner eller ikke hvis se hva som skjer og at på tinget så sitter det eliten av inkompetente globalsosialister

  • Agurken

   Svarte har ikke latt seg integrere i USA, selv ikke de rike.

   • PerSverreKristiansen

    De er ikke som oss ser du.

 • Vesperian

  Når nå folk sitter å sier at landene der disse kommer i fra har blitt slik på grunn av kolonisering, uflaks osv, så er det kanskje å gjøre seg den tanken at disse landene har blitt slik fordi det er slik disse folkene er.

  • eligrytten

   Helt enig. I mine unge dager tok jeg utdannelsen min i Calif. og så hvor stor forskjell det var på hvite og fargede. Disse fargede hadde bodd i USA og tilpasset seg ikke. Mexicanerne var lik oss hvite og de var også interessert i videre utdannelse i. Husker en farget familie som flyttet inn i gata til en slektning av meg. Dette var i en dyr bydel og i løpet av noen få uker så så det ut som en grisesti der og verdien på de andre huset i gata nær til denne adressen sank til nær halvparten. Jeg må si at dette forundret meg da. Alt som nå kommer hit til Europa og oppførselen til enkelte grupper av disse forundrer ikke meg nå.

  • Axel

   Koloniseringen har faktisk fint lite med disse landenes indre stridigheter å gjøre. De fleste av disse landene var i konflikt med seg selv eller andre lenge før kolonisering. Derfor blir det patetisk å dra frem det kortet. Da kan vi like godt snakke om muslimsk ekspansjon i Europa, spesielt Sør-Europa og Øst-Europa som drepte 60 millioner europeere.
   Forresten blekner konsekvensene av korstogene mot de 60 millioner europeere som er drept av muslimer. Søk for eksempel på det armenske folkemordet av det ottomanske riket og søk på bilder. Ikke så behagelig nei…
   Så neste gang en eller annen venstreraddis eller muslim snakker om kolonisering, så kan vi snakke om den muslimske koloniseringen av Europa som har drept langt flere…

 • Rolf Krake

  Hvad gjør politiet, filmholdet må ha talt stygt til negerne, ellers ville dem jo ikke uprovokeret overfalde andre mennesker

 • invernes

  Sverige er fortapt, spørsmålet er hvordan kan vi forhindre at vårt land blir samme helvete ?

  • Max Karl

   Nå er det vel bare SP, av partiene på stortinget, som har en løsning ?

   • Remnant

    Er ingen partier på Stortinget som har noen løsning på noe som helst. Var det ikke SP som bedrev tvangssterilisering av minoriteter i gamle dager også? Hehe. Nei. Vi kan ikke satse på noen politikere her på berget. De som hadde noe å komme med har jo blitt presset ut av alle partier.

 • invernes

  Multiresistenta bakterier ökar kraftigt i Sverige

  Ökade med över 30 procent på ett år. Asylinvandringen förklaringen, enligt Folkhälsomyndigheten.

 • invernes

  En 22-årig asylsökare från Irak åtalas idag misstänkt för att ha överfallit och misshandlat en svensk kvinna Östersund. Han tryckte bland annat in sina fingrar i kvinnans mun – och gav henne en slängkyss när han var klar.
  – Det kändes som att han skulle visa att han ägde mig och kunde göra vad han ville mot mig, berättar offret.

  Daglig i Sverige , sinnssyke transe Hareide og fleske Grande ønsker samme tilstander i Norge.

  http://www.friatider.se/gav-sl-ngkyss-till-offret-efter-verfallet-i-stersund

 • Aksiomet

  Hvor lenge skal vi tåle sånne voldsaper i Skaninavia? Tre år? Fem år? Ti år?

  Tenk at om ti år er de fleste mennesker i Rinkeby innvandrere. Hvor skal de bo, hvem skal fø dem, hva skal de gjøre? De kan jo ingenting! Bortsett fra å rote med en pinne i jorden.

  Analfabeter hele gjengen.

  De kan jo ikke vaske etter seg engang! Så vaskehjelp er helt utelukket. De driter der de står, og krever og KREVER HALAL-mat fra hånden de biter.

  • Rolf Krake

   Det er bare at vente på at samfundet går tom for penge, folk nå, er jo fornøjede med at sitte i godstolen og se på, og så blive sint når kulturberikelsen treffer dem selv eller familien

   • Aksiomet

    Jeg betaler nesten 300K skatt i året. Jeg sitter ikke i «godstolen», men jobber meg nesten ihjel for at parasittene skal le av meg.

    • Rolf Krake

     Ja, men når du jobber så mye, så er du heller ikke interasseret i at provokere staten og komme i fengsel, der skal penge inn, til huset, hytten på hafjell, og båten i mjøsa, de første som gjør aktivt motstand mot den muslimske invation og deres lakajer, politikerne, dem blir stemplet som terrorister, og dem vil staten bekjempe med alle midler, men der kommer sikkert flere som feks, den unevnlige

     • Aksiomet

      Den skjønte jeg ikke, Krake.

     • Rolf Krake

      Vi har det for behageligt, til at gjøre noe med den muslimske fa.nskab

    • Agurken

     Ja da er du en god bidragsgiver til galskapen:)

    • Agurken

     Ja da er du en god bidragsgiver til galskapen:)

 • AMG65

  Må bare le av svenskene, og jeg går egentlig bare å lurer på når det smeller på riktigt, som dom sejer. Da tenker jeg ikke på en sånn liten terrorhandling, men når noen danner en hær og tar ut samtlige. Det må da, selv for svensker, være grenser for hvor mye sjit de skal ta.

 • invernes

  .. Feminist Whores For Islam ..

  https://youtu.be/gZKAewadF9U

 • invernes

  VIKTOR ORBÁN – «En Mann for alle tider»:

  Den 15. mars holdt den ungarske statsminister Viktor Orbán en folke-mobiliseringstale til det ungarske folk! Han gjør klart det faktum at deler av Europa er under en krigslignende tilstand, og mobiliserer sitt eget folk til mentalt og fysisk forsvar sitt eget fedreland. Talen er en statsmanns tale fra en regjeringssjef som virkelig bryr seg om sitt dyrebare land og det ungarske eiendomsfolk som hevdvunnet bebor sitt eget hellige territorium, og som; om det så kreves, er villig til at «med alle midler» forsvare Ungarn og det ungarske folks uavhengighet. –

  Ungarns statsminister; Viktor Orbán, er en (genuin) nasjonal-konservativ politiker. Han vil bevare sitt fedreland og sitt eget folk. Norges statsminister; Erna Solberg, er en liberal-konservativ politiker. Hun vil ikke bevare sitt fedrelandland og sitt eget folk. Begge er regjeringssjefer i et europeisk land, og begge er gjennom sine respektive partier; Fidesz og Høyre, medlems-tilknyttet den internasjonale sammenslutningen av konservative og kristeligdemokratiske partier kalt «Det europeiske folkepartiet» (EPP).

  https://youtu.be/EbINrdyAXlE

 • Arit Sen

  Her i Skandinavia er vi foreløpig ukjente med det intense hatet som svarte har for hvite mennesker.

  Kill Crackers – Kill Their Babies

  https://www.youtube.com/watch?v=lNVfixSmSA8

  “Kill em all” -Khallid Abdul Muhammad

  https://www.youtube.com/watch?v=biadSUyWr0A

  Is killing white people a solution to black problems?

  https://www.youtube.com/watch?v=_WMqxgEwjrw&list=PLH50wXQoe-HHmCAEQgrVhJf2VeEalzv6M

 • Flemming

  Feminismen har skylden

  • Thom Thidemann

   Øhh… – det var jeg neimen ikke klar over. Dette var oppsiktsvekkende nyheter, Flemming, hvor har du vært i hele mitt liv? Kan du utdype denne innsikten litt slik at jeg kan bli et klokere menneske?

 • F M

  De kommer til et system laget for sauer fra et system komponert for ulver!
  Man trenger ikke høy IQ for å ane utfallet, men så var det dette med våre profesjonelle synsere – politikerne da..

  • Flemming Petersen

   Man trenger ihvertfall over 99

 • kroniker

  Man kan tydelig se fremmedfrykten lyse ut av øynene til TV-teamet når de møter svensk flerkultur.
  At en svensk rasist kom kjørende og med vilje rammer et stakkars flyktningebarn hjelper ikke.

  Stakkars innvandrerne!

 • Knut Hansen

  Kjenner jeg blir mektig provosert over at ikke folk griper inn å banker livskitten ut av disse apekattene som angriper tv teamet. Nå burde Sverige våkne og sette inn militæret , jage alle skjeggbarn i egne lukkede leirer der de kan sitte å bære seg før de blir sendt til en øy i kongo der de kan få asyl. De har tydeligvis ingenting i Sverige å gjøre med en slik oppførsel de er faktisk ikke i mongoland nå lengre, de er i vesten. Kjenner jeg blir skikkelig irritert!

  • Flemming Petersen

   Ikke mange øyer i Kongo for å si det sånn

 • Flemming Petersen

  Sverige er ferdig, det er ingen vei tilbake. Mona Sahlin og hennes kompanjonger har ødelagt landet sitt som sosial globalister gjør i alle land inkludert Norge.

 • Rolf Krake

  Litt Arabisk finkultur i Belgia her til morgen, og det har absolut intet med Islam at gjører, så nå trenger i ikke læse andre pk aviser

  • eligrytten

   Ja Allah-fansen er i gang igjen.

   • Rolf Krake

    Ja der blir fort mangel på geiter til alla dem kamelryttere som valfarter op til han Allan, for tiden

 • bb

  Primitive amøber fra Afrika og Midt østen

 • Michael Rasmussen

  Massedeporter søppelet til Somalia

 • Pingback: NRK truet og utsatt for steinkasting i innvandrertett område i Sverige - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Partileder Jimmie Åkesson snakker ut om Sverige - Frieord()

 • Pingback: Muslim knivdrepte turisten Mia (21) i Australia - ropte "Allahu Akbar" mens han knivstakk - Frieord()

 • Pingback: Svensk politimann ber om hjelp - "Vi er på vei mot stupet" - Frieord()

 • Pingback: Politiets Fellesforbund advarer mot "svenske tilstander" - Frieord()

 • Pingback: DET NYE SVERIGE: Dobbeltdrap i beryktet bydel - politiet angrepet da de ankom plassen - Frieord()

 • Pingback: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten - ble politianmeldt - Frieord()

 • Pingback: Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere - Frieord()

 • Pingback: SVERIGE: 23-åring henrettet på åpen gate - mistenkes for å ha vært med på grov gruppevoldtekt - Frieord()

 • Pingback: KAOS I SVERIGE: Opptøyer og plyndring i Rinkeby - politiet skjøt for å treffe - Frieord()