OPPDATERT 28.12: Alle de syv mistenkte er nå pågrepet. Seks skal være fra Syria, mens den siste er fra Libya. De skal ha meldt seg selv etter å ha sett overvåkingsbildene publisert i tyske medier. De kom til Tyskland i 2014-2015 som flyktninger/asylsøkere.

Syv såkalte enslige flyktningbarn satte fyr på en hjemløs mann på søndag, ifølge tysk politi.

Myndighetene etterforsker saken som drapsforsøk og har løsgitt overvåkingsbilder av de ettersøkte.

FANGET PÅ VIDEO: Tysk politi har gått ut med bilder av gjengen som sto bak drapsforsøket på den hjemløse mannen. De skal alle være av nordafrikansk opphav og mellom 15-20 år gamle. (Foto: Politiet).

VIDEO: Innvandrere sparker hjemløs hvit mann i London

Drapsforsøket skal ha skjedd ved 02-tiden natt til første juledag ved Schonleinstrasse T-banestasjon i Berlin.

Overgriperne skal ha løpt fra åstedet og hoppet på en T-banevogn etter hendelsen. De kan ses leende og ha det morsomt etter den grusomme handlingen.

– Handlingen utført av disse unge mennene ses på som drapsforsøk, forteller Berlinpolitiet.

Les mer: Iraner dytter svensk kvinne (20) i døden foran T-banen i Berlin

Tilfeldig forbipasserende så den hjemløse mannen som var satt fyr på og hjalp til med å slokke flammene. En T-banefører som var i området skal også ha kommet til og brukt et brannslukkingsapparat.

Den hjemløse mannen skal ha vært beruset og ute av stand til å forsvare seg selv. Han slapp unna drapsforsøket uten synlige skader.

Som følge av kulden og juletiden så lar myndighetene de hjemløse å bruke T-banen som et overnattingssted etter stengetid. Denne stasjonen var åpen hele natten som følge av helligdagene, skriver den tyske avisen Die Welt.

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

HEI! Liker du å få nyheter uten politisk korrekt filter? Støtt oss gjerne slik at vi kan fortsette å gi deg en mer balansert nyhetshverdag. Vipps nummeret ser du her. Paypal og kontonummer finnes nederst i artikkelen. Takk.

Flere grove overfall i Berlin

Hendelsen kommer rett etter et annet grov angrep på T-banen i Berlin som skapte stor mediaomtale i Tyskland.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

For to uker siden slapp politiet overvåkingsbilder av en mann som sparket en kvinne ned trappene mot en perrong, hvorpå hun brakk armen. Dette førte til at han ble han gjenkjent på en buss.

Det skal ha vært en sigøyner fra Bulgaria som sto bak overfallet. Politiet etterforsker også mannens to brødre og enda en bekjent som var tilstede under overfallet.

Les også: Asylsøker dyttet politimann i døden foran tog i Spania

T-banen i Berlin har sett en økning av vold i 2015 ifølge Berlin Morgenpost. Ifølge offentlig informasjon skal myndighetene ha registrert over 2.201 tilfeller av voldelige hendelser på stasjonene og inne på T-banevognene, sammenlignet med 2.070 i 2014.

Berlin utsatt for hat-forbrytelser

Det brutale drapsforsøket på T-banen mot den hjemløse mannen, kommer bare en uke etter at en den tunisiske flyktningen Anis Amri drepte 12 og skadet 50 under et terrorangrep mot et julemarked i Berlin den 19. desember.

HAT-FORBRYTELSE: Den muslimske mannen Anis Amri (24) ønsket å drepe kristne mennesker under julen. Han stjal lastebilen til en katolsk mann og kjørte deretter inn i uskyldige kristne mennesker som var på et julemarked i Berlin. Ytterligere tre personer er pågrepet i forbindelse med angrepet. (Foto: Politiet).