Europeiske journalister er kjøpt og betalt

PROPAGANDA

Den legendariske tyske publisisten Udo Ulfkotte har hoppet av og er nå aktuell med en ny bok der han tar et oppgjør med en yrkesgruppe som han mener består av kjøpte landsforrædere. - Jeg har vært journalist i 25 år, og jeg fikk lære meg å lyve og bedra og ikke fortelle sannheten for allmennheten, konstanterer han i et intervju med den russiske nyhetskanalen RT.

Udo Ulfkotte er tidligere redaktør for ansette Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) og har blant annet vært rådgiver for den tidligere tyske forbundskansleren Helmut Kohl. I sin nye bok «Kjøpte journalister» beskriver han hvordan journalister i Europa fungerer som propagandaspredere for de europeiske og amerikanske etterretningstjenestene.

DD
FRYKTER NY KRIG: Udo Elfkotte er redd for at journalister i USA og Europa gjennom kontrollert propaganda bidrar til at vi kan få en ny og ødeleggende krig i mellom Europa og Russland.

Anledningen til at han gir ut boken nå er  at han frykter at vestlig media holder på å hetse frem en ny ødeleggende krig.

– Tysk og amerikansk media forsøker å presse den europeiske befolkningen inn i en krig mot Russland. Det finnes ingen vei tilbake – jeg vil stå opp og si ifra. Det jeg har bedrevet med i min karriere, å manipulere mennesker og produsere propaganda mot Russland, er feil, sier Udo Ulfkotte i intervjuet med RT.

Ulfkotte beskriver Tyskland som en «bananrepublikk» der journalistene gjennom sine medlemsskap i ulike transatlantiske organisasjoner formes til propagandaspredere for USA. Og han påstår at han snakker av egen erfaring.

– Jeg ble selv støttet av CIA på grunn av at jeg var USA-vennlig. Jeg er trøtt av dette og vil ikke være med på dette lenger, sier han.

DD
KONTROLLERER PRESSEN? Ifølge Udo Ulfkotte skal CIA ha utøvd press på europeiske etterretningsorganer som igjen presset journalister til å skrive fordelsaktige artikler og nyheter om USA sin internasjonale politikk.

Selv ble Ulfkotte sendt til Iran i 1988 for å dokumentere hvordan den da USA-støttede irakiske diktatoren Saddam Hussein hadde benyttet seg av tyskprodusert giftgass for å drepe hundrevis av iranere. Til tross for de sensasjonelle opplysningene om den tyske giftgassen ble saken tonet ned til en liten notis i avisen hans.

– Mange europeiske journalister, som jeg i min fortid, fungerer som «non-official cover», som amerikanerne kaller det. Det innebærer at man arbeider for den amerikanske etterretningstjenesten og hjelper dem, men at de aldri skulle innrømme det offisielt. Jeg var en slik person og idag skjemmes jeg over det.

– En gang fikk jeg besøk fra den tyske etterretningstjenesten. De kom til min avis, inn på mitt kontor og ville at jeg skulle skrive en sak om Libya og Muammar Gaddafi. Jeg hadde ingen hemmelig informasjon eller annet avslørende, men det fikk jeg av dem. De ville at jeg skulle skrive mitt navn under artikkelen. Og det gjorde jeg. Artikkelen ble så publisert, men kom altså ikke fra meg, men fra etterretningstjenesten. Er dette journalistikk? De ønsket at jeg skulle skrive at Gaddafi planla å bygge en fabrikk for å produsere giftgass. Denne artikkelen ble senere gjengitt i avsier over hele verden.

– Hvis man ikke samarbeider, så mister man jobben sin, avslutter Udo Ulfkotte.

 • OnkelBlaa

  Tja, at journalister ikke skriver sannheten og fører folket bak lyset etter ordre fra politikere er ikke noe nytt.

 • Aksiomet

  Journalister og media har enorm makt. Jeg leser nettaviser i flere timer hver dag. Men det har blitt som å lese et slags kodespråk. Man må lese mellom linjene, resonnere, og dekode hva som egentlig skrives, fordi alt er så politisk korrekt skrevet.

  Nesten alle journalister i dinosaurmedia er venstrevridde multikulti-applauderere. All kriminalitet som blir begått av innvandrere, blir forsøkt skjult, bak et dekke av en misforstått Vær Varsom-plakat.

  Derfor er det ekstremt viktig at nettsider som Frieord fins. Hold nivået og sakligheten oppe, og henvis til kilder hele tiden. Slik dere gjør. Keep it up!

 • Zarathustrian

  Russia Today…

  • Tim Potter

   Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 • Hrodebert Hildebrand

  Dette har en visst i en årrekke. Dessverre blir en ofte møtt med flir og latter når en har forsøkt å påpeke det åpenbare. Derfor positivt at informasjonen nå kommer fra djevelens egen munn .

 • AymanalLZawahiri

  God sak.

 • Johan Slåttavik

  På høgskolen lærer vi journaliststudentene å «la være» om det er snakk om sannheter som strider med «vår overbevisning», som da betyr ideologiske direktiver.

  Jeg mener det er betenkelig om vi skal ha en presse som er selektiv med hvilke sannheter den publiserer. Min mening er at en objektiv presse skal være like ærlige og oppriktige som røntgenbilder på et sykehus.

  • Peter Bering

   Norsk journalistutdannelse er drevet av kommunister og applaudert av USA…..

 • Tim Potter

  En større fiende enn pressen finnes ikke for vår overlevelse. Hverken terroristgrupper, stater, skjulte eller åpne organisasjoner er en større fiende mot det europeiske folks overlevelse. Informasjon er alt, derfor.

  Vi har visst det lenge, og dere journalister jo avlsørt en rekke ganger, også blant deres egne. Men denne gangen kan dere ikke slippe unna med at det er en «konspirasjonsteoretiker» som snakker. Det er faktisk en av deres egne, og en av de aller mest anerkjente.

  Så hvordan dekker dere denne saken? Åja. Dere glemmer den selvfølgelig. Dere kan kaste skitt og bruke mafiametodene deres, men det betyr ikke at man vinner til slutt. Dere er en fiende av folket. Hver eneste en av dere til gjør det samme som Ulfkotte, en av deres tidligere yndlinger.

 • Peter Bering

  Jøder>>>>>>Israel/USA>>>>>>>>>>>>>>>Europa

  Europa er kolonisert og undertrykket med deler av sine egne eliter som redskaper. Det er på høy tid å fjerne dem fra makten.

 • josteinbj

  Ta f eks Wiborg saken. Det er helt stille i norsk media. Why?

 • Christen Krogvig

  Russerne har sin engen TV-kanal Russia To Day. Vestlige medier beskriver den som ren propaganda. Men den er et nyttig korrektiv. Både russiske og vestlige medier er propaganda-maskiner snarere enn kritiske medier. Man bør følge med på begge sider. Og mye tyder på at det er krefter i USA som har ønsket en ny konflikt med russerne. En konflikt som hverken er bra for russere eller vest-europeere. Og aller verst for ukrainerne.

 • Pingback: Jo flere innvandrere - desto færre journalister - Frieord()

 • Pingback: FN-rådgiver: innvandringen vil avvikle velferdsstaten()

 • Pingback: 15.000 i massedemonstrasjon i Tyskland()

 • Pingback: Migrasjon som våpen - fremprovoserte strømmer av flyktninger - Frieord()

 • Ulf Carl Finnes

  Journalistene er under press fra politiske redaktører som igjen er styrt i fra sannsynligvis sosialistisk politisk hold; om man ikke skal søke enda lenger inni materien og anklage andre grupper. Er sosialistene tjent med dette? Jeg ser jo de går som zombier med åpne øyne rett utfor stupet. Men er det andre som står bak dem?Hvem er interessert i at dette vårt velordnede samfunn bryter sammen? Man må se på de positive effektene dette skaper. Vi vet at lønningene i forhold til Asia er alt for høye, vi vet at i enkelte regioner eks. i Spania har der vert borgerkrigslignende tilstander da Asiatene overstrømmet dem med sine billige produkter. Her hjemme flagger industrien ut fordi arbeidskraften er for dyr. Hva har skjedd tidligere i historien når noen økonomier truer med å ødelegge enkelte lands vekst. Jo da er det blitt krig. Og krig ser det ut til at noen prøver å unngå og i stedenfor sender opp disse myriadene fra det Afrikanske kontinent som higer etter et bedre liv. Den vanlige måten å reise på er at man søker det landets myndigheter om å reise dit, normalt ville en søkt om 3 måneder turistvisum og en flybilett. Og ikke som nå masse «flyktninger» ombord i overfylte båter. Betale titusener for falske papirer og masse kaos som setter følelsene i gang hos en mengde mennesker. Hva skjer med vårt lønnsnivå når det kommer alle disse hordene med mennesker som må ha arbeid og mat på bordet? Vi hører lite eller ingenting ifra Erna mer enn det hun må si for å beholde styringen. Er det Frimurerne som er ute og justerer litt igjen? Eller andre grupper?

 • Pingback: Polen viser vei - EU- og innvandringskritisk parti vant valget - Frieord()

 • Pingback: Norske journalister avslørt - ekstrem skjev dekning av flyktningkrisen - Frieord()

 • Pingback: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert - Frieord()

 • Pingback: Sveriges Radio sparket journalist: "Bare venstreorientert nyhetsdekning er akseptert" - Frieord()

 • Pingback: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn» - Frieord()

 • Pingback: Sverige: Øker støtten til system-media og fjerner støtten til alternativmedia - Frieord()

 • Pingback: "Hahahaha!" - jubel blant tyske journalister da innvandringskritisk kollega døde - Frieord()