VIDEO: Bill Clintons voldtektsoffer: «Hillary Clinton truet meg til stillhet»

USA/VALG

Juanita Broaddrick forteller til amerikanske medier at tidligere president Bill Clinton skal ha voldtatt henne to ganger på et hotellrom i 1978. Ifølge Broaddrick visste Hillary om ektemannens eskapader og truet henne både muntlig og fysisk mot å si noe om voldtektene til media. Broaddrick jobbet for Bill Clinton under hans valg som guvernør i Arkansas og var tett innpå ekteparet. - Jeg er fremdeles redd for Bill Clinton og er livredd for at Hillary skal vinne valget, forteller hun i et TV-intervju som nylig ble sendt i amerikansk TV. Bill Clinton skal blant annet ha bitt Broaddrick så hardt i overleppen at hun trodde han skulle rive den av. I alt 14 kvinner har nå stått fram og uttalt at Clinton skal ha forgrepet seg på dem. Intervjuet som er laget med Broaddrick har allerede blitt sett over 1.2 millioner ganger på Youtube.

3489421500000578-3607010-image-a-23_1464108171504

D
STÅR FREM: Paula jones, Kathleen Willey og Juanita Broaddrick har alle stått frem og fortalt om hvordan Bill Clinton blant annet begikk seksuelle overgrep og voldtok dem. Paula Jones (t.v.) ble enig med Bill Clinton om en erstatning på 850.000 dollar mens et søksmål foregikk. Nå er det Juanita Broaddrick (t.h.) som står frem med sin historie. (Faksimile: The Daily Beast).
D
ET BILDE SIER MER ENN 1000 ORD: Blikket til Bill Clinton i det han får øye på at tre av hans voldtektsofre sitter i salen sammen med ham, har gått verden rundt. De tre ofrene, Paula Jones, Kathleen Willey og Juanita Broaddrick, satt på første rad under den andre presidentdebatten mellom Hillary Clinton og Donald J. Trump sist søndag.

Relatert: