Satirefilm om politisk korrekthet har blitt Youtube-hit

Denne filmen er en oppfølger fra en tidligere film kalt #Equality, som kan ses under her:

Relatert:

59 kommentarer til «Satirefilm om politisk korrekthet har blitt Youtube-hit»

 1. Haha, konge! Husker godt lærerne mine fra barne, ungdom og videregående.

  Barneskolelæreren min i 5, klasse sto/står på lokalvalgslista til partiet Rød Valgallianse (Rødt idag).
  Ungdomsskolelæreren min nekta å slippe oss ut til frikvarter før de som hadde stemt på FpU ved skolevalget sa hvem de var. (Helt seriøst, hu var i harnisk og omtrent skreik til oss).
  Videregåendeskolelæreren min hadde hjemmestrikka vest med «Nei til atomvåpen»-button på.

  Lurer på hvorfor (hovedsaklig kvinnelige) lærere alltid er venstreorienterte, er kortklipte, går i lilla skjørt og har pynt som ser ut som de har lagd det hjemme med hammer og meisel.

  Husker også hvordan vi ble tvunget/oppfordret til å tegne sultne barn i Afrika på barneskolen, gå i operasjon dagsverk (Svært ofte for hjelp til Afrika) og sikker mye annet jeg er for traumatisert til å minnes. Åja, husker vi måtte reise og se filmen «Hud» med klassen av Vibeke Løkkeberg….herregud…lærern måtte stå og forklare filmen for oss før den starta. Det var de tre lengste timene i hele mitt liv.

   1. Måker. Vibeke laget en ny film i året. Hun fikk jo hele filmstøtten fra staten på 50 mill for det. Ingen andre fikk lov å lage film

 2. Bra poeng, men filmen har også noen negative effekter (om det er planlagt eller ikke er vanskelig å si).

  Den fremstiller hvite mennesker som om vi ikke kan tenke selvstendig, er mindre tiltrekkende og kinesere som tilbakestående, mens den eneste som kan tenke og oppdager at systemet er merkelig er en som ikke er fra Europa – en som sikkert var en flyktning en gang i tiden.

  Det er nesten så jeg våger meg inn i konspirasjonsteoriland og sier at denne filmen er produsert av noen som deler samme tanker som makteliten for et fremtidig Europa – men fortsetter å forsøke å spre et budskap om at hvite er søppel og «lakrisstenger» er fremtiden.

  1. Tror du misforsto poenget med filmen, menneskene i den er ikke ment som representanter for rasen sin, men for universitetsstudenter i dag. Studenter som mener IS sine standpunkt er like gyldige som Harris sitt standpunkt fordi alt er visstnok relativt og det viktige er å ikke skade følelser ikke å ha fakta på sin side.

   Slutt å innta offerrollen vi så ofte ser muslimer innta. Forrest gump som film er ikke rasistisk mot hvite fordi han var funksjonshemmet like lite som denne filmen er det.

   1. Jeg oppfattet poenget, men jeg bare påpeker at filmen sender flere budskap enn det opplagte budskapet som du viser til.

    Jeg har ikke skrevet at denne er rasistisk, det får være din tolkning. Det å sammenligne dette med forest gump blir ikke riktig.

    Denne filmen her handler om politisk korrekthet, hvor menneskers geografiske bakgrunn er svært sentralt. Derfor er det også svært sentralt hvilke roller som spilles av hvilke med forskjellig geografisk opprinnelse.

    Filmen kommer ikke med noe nytt på noen som helst måte – de som er klar over den politisk korrekte ideologien vi har – vil bare tenke «ja ikke sant» og synes den var bra. Folk som ikke er klar over den, vil ikke reagere særlig over budskapet – eller ta det til seg.

    Men det underliggende budskapet som jeg påpeker vil ikke «bli behandlet» og vil bli registrert av underbevisstheten. Den vil rett og slett skape et normalisert bilde av hvite mennesker som psykotiske blitzere.

    1. Dette blir for dumt, det må selvsagt være lov å lage filmer der hovedpersonen uansett farge eller tro har negative trekk uten at en skal begynne å se på det som et samfunnsproblem eller sender feil budskap.

     Slik tankegang tilhører nettopp de denne filmen gjør narr av, du virker å være enig i deres arbeidsmåte og argumentasjon, bare ikke deres mål. Der de vil ha et samfunn der det å slippe å bli krenket står over alt, vil du ha et samfunn der din ideologi ikke skal kunne krenkes og står over alt.

     Da er du et like stort problem, vær en mann og ikke sitt der å klag over at en hvit person spilte en «negativ» rolle i en video. Neste er vel at the SImpsons egentlig er forferdelig rasistisk mot hvite, nei takk den slags sutring hører hjemme i barnehagen.

     1. Dette handler ikke om å krenke hvite. Dette handler om at man fremviser et problem som er skapt av «noen» for så komme med en løsning på problemet – hvor løsningen er laget av akkurat de samme «noen» som har skapt det første problemet i utgangspunktet – da er det ingen løsning – kun en metode for å videre beholde kontrollen.

      Men jeg forstår at det kan være vanskelig for deg å oppfatte litt dypere psykologi når du må referer til filmer og tv-serier for sammenligning. Dette er en politisk film – det er ikke Forrest gump eller Simpsons.

  2. Ser du den andre videoen, så er rollene motsatt. Da er inderen en av skrullingene, mens den fornuftige er en hvit mann. PK-jenta er skrulling i begge videoene, men det har nok bare med å gjøre at hun passer veldig godt til rollen. Ellers er det ikke til å komme unna at radikalfeminismen oppsto nettopp blant hvite, så det passer bra at det er de hvite som er mest PK. Enig angående asiateren da.

    1. Stemmer. Kan vel legge til at det er inderen som eier kanalen, så det var kanskje derfor han ville ha hovedrollen i oppfølgeren.

 3. Men en veldig god melding 🙂 Kjempebyks for Frp – bunnmåling for Høyre 🙂 hipp hurra folket begynner å våkne opp.

  1. FRP med siv jensen i ledelse er ikke verdt fem flate øre. Skal FRP få min tillit, så må i alle fall siv bort.

    1. Jo vi har det. Husk på dette, hvis du går inn på en butikk og ikke er fornøyd med varene du ser, så må du ikke kjøpe noe av de. Du kan faktisk velge å gå ut uten å ha kjøpt noe.

     Det samme er det med politikken – vi folket må lære oss at vi må ikke ta til takke med det som er «minst ille» – aksepterer vil alltid noe – selv om det ikke er perfekt, så vil tingene kun bli verre og verre.

     Men dessverre så ser det ut som politikere ikke følger de demokratiske spillereglene og lytter til befolkningen sin og da blir det også vanskelig for befolkningen å følge de samme reglene og da blir det fort at makt overføres på andre måter enn det spillereglene tilsier.

     1. Problemet er at den sosialistiske landssvikerpresse skjuler alle de gode gjerninger FRP har utført, så folk går rundt i blinde.

     2. Etter at Siv var på bilderberger instruksjonskurs, så har jeg ikke noe tiltro til at de vil gjøre noen reelle forskjeller.

     3. Håper de kaster henne ut, men jeg tror at det som kommer til å skje er at FRP får denne perioden på seg til å «bevise at deres politikk ikke duger» – at den faktisk er verre enn tradisjonell AP politikk. Siv får lønn i himmelen – dvs en eller annen jobb i utlandet og FRP dør mer eller mindre pga en enorm fiasko – som ser ut til å være den enorme importen av soldater Norge og resten av Europa har gjort med folk som hevder de er flyktninger.

     4. Sammenligning med butikk holder ikke. Når systemet er som det er, må vi velge det minste onde. Å avstå fra å stemme på et parti fordi det ikke er så godt som ønskelig, betyr at partier man er enda mindre enig med, får desto større makt.

     5. Sammenligning med butikk holder ikke. Når systemet er som det er, må vi velge det minste onde. Å avstå fra å stemme på et parti fordi det ikke er så godt som ønskelig, betyr at partier man er enda mindre enig med, får desto større makt.

     6. Nei, hvis folk stemmer på det beste alternativet, så gir det systemet legitimitet. Hvis systemet ikke får noen stemmer – så viser det at folket ikke støtter systemet.

 4. Vi lever i ett fritt land med ytringsfrihet der det ikke er sosialt akseptabelt å ytre sine meninger. Husker når jeg gikk på skolen så fikk jeg fikk mye tilsnakk og trusler om rektors kontor, fordi at jeg hadde evnen til å tenke kritisk og var dum nok til å åpne kjeften om reelle samfunnsproblemer. Jeg fikk streng beskjed om at å kritisere bla. asylpolitikken i Norge ikke hadde noe med ytringsfrihet å gjøre, men da jeg spurte om han insinuerte at dette ikke var en politisk sak og at ytringsfrihet har alt med at man trygt skulle kunne dele sine politiske meninger uten straffeforfølgelse ble det helt stille i klasserommet.

  1. Man kan selvfølgelig diskutere innvandring, men da bare hva som er mest positivt med det og hvorfor akkurat DU er snillest av alle i hele verden.

   1. Det er ingen kommando, det er slik det er.

    Frie mennekser har retten til våpen, slaver har ikke. Det har vi sett igjennom hele menneskets historie.

     1. Ser det kan tolkes som en kommando, endret teksten til Signer dersom du ikke vil bli en slave

      håper den sitter bedre i smak

     1. Norge er en de facto EU medlem, men selvsagt ikke de jure medlem. Går denne loven inn i EU er Norge første til å implementere den, akkurat slik som vi var med DLD til det ble stoppet av andre EU land.

      Diktatorene i EU bryr seg selvsagt fint lite om borgerne i EU og enda mindre om oss, men en underskriftskampanje som får nok folk med vil være et mektig pr våpen i kampen.

     2. Det er da mange som kan det. F.eks http://www.ipsc.org/ internasjonalt, internt i norge vil det være opp til ipsc norge, dssn, jeger og fiskere etc.

      Denne siden har ikke noe med å representere et slikt standpunkt, men siden kan hjelpe til med å fremme nyhetene om saken.

      Vi har vunnet kampen i Norge før. Etter breivik var det mange som trodde det var slutten for halvauto våpen i Norge, men kampen ble vunnet, hovedsaklig av jegerforbundene.

 5. Jeg foreslår at alle asylsøkere må bære en gps chip, inntill asyl er innvilget. Hvis en asylsøker nekter å bære gps, så skal asylsøknaden avvises, det samme gjelder om de tar av seg gps`en..

 6. Hørte på en radio pod hvor de sendte et eksempel på ekstrem-feminisme i Sverige. Det var en ung jente, visstnok veldig populær. Hun skulle snakke om mennesker som ikke menstruerte! Altså menn, men det ordet kunne hun tydeligvis ikke si. Lurer på hva som kommer til å skje i fremtiden med disse totalt hjernevaskede unge menneskene.

 7. Haha, dette er studiestedet mitt så innmari tatt på kornet. I virkeligheten er nok dette en dokumentar om Høgskulen i Volda. Her er ting faktisk sånn. Tro det eller ei.

 8. Bortsett fra noen grimaser og litt overspilling ser jeg ikke helt forskjellen på virkeligheten og denne videoen.
  Det er NØYAKTIG slik «de» er.

Det er stengt for kommentarer.