Sendt inn av Max Hermansen

Lørdag 9. juni var Stopp islamiseringen av Norge SIAN tilbake i Gjøvik. Forrige gang gikk det helt galt, med et voldsomt angrep fra muslimer i Gjøvik, godt støttet av voldsvenstre. En politimann ble skadet, og en muslim ble senere dømt til 35 dagers fengsel for ugjerningen.

Denne gangen gjorde politiet jobben sin, og litt til. «Litt til» fordi Anna Bråten ble nektet å vise noen bilder fra overgrep mot kvinner i Iran til noen ungdommer som var tilstede under markeringen.

Tilsammen var det godt og vel 60 fremmøtte som fikk med seg hele eller deler av SIANs meget klare budskap:

«Det er kun våre vestlige verdier basert på humanismen og den kristne kulturarv som skal gjelde i Norge. Islam og sharia har dermed ingen plass i vårt samfunn.»

Ytringsfriheten og #FREETOMMYROBINSON var noe flere av talerne hadde med i sine appeller.

Bilde 1: Ellen Due Brynjulfsen – som også er leder for Selvstendighetspartiet – er en svært vennlig sjel. Til tross for dette – eller kanskje akkurat på grunn av dette – vil hun forby islam i Norge og stenge alle moskeer.

Bilde 2: Lars Thorsen er den mest aktive i SIAN og den som gjør det aller meste av forarbeidet før SIANs markeringer, og står for koordineringen av gjennomføringen. Det sier ikke lite når så mange er imot at SIAN skal få sagt det de sier om islam, muslimer og sharia. Lars er i tillegg den av dem som vanligvis er med på markeringene som kan mest om islam inkludert koranen. Og der legger han ikke to fingre imellom når han forteller hvilket menneskefiendtlig budskap som ligger til grunn for muslimenes herjinger.

Bilde 3: Helt surrealistisk når det kommer motdemonstranter som bærer plakater som disse. Hvor dum er det mulig å bli.

Bilde 4: Max Hermansen – som er nestleder i SIAN og også leder for Demokratene i Oslo – har som lektor og historiker statistikken og andre fakta som en klar begrunnelse for å kreve at muslimene skal UT! Han viste blant annet til at det var over 550 som henvendte seg til voldtektsmottaket i Oslo i fjor, og spurte de fremmøtte om hvor mange det var som hadde henvendt seg til voldtektsmottaket i Gjøvik. Det var det ingen som visste. Den svært muslimvennlige redaktøren i Oppland Arbeiderblad har lovet å finne det ut og publisere det i OA. Interessant å se om han gjør det.

Bilde 5: SIAN har med seg flere talere som er fra Iran. Her er det det Mansour Talebi som holder sin appell, mens Kareem Sadraee står ved hans side. Det var mens Mansour talte på SIANs markering i fjor i Gjøvik, at mengden av muslimer gikk amok; og laget det «Gjøvik-slaget» som det i ettertid har blitt kalt. Mansour ble rett og slett slått ned. Muslimene aksepterer som kjent ikke at noen forlater islam.

Bilde 6: Anna Bråten sier det som det er, og har fått kallenavnet «Anna den Grusomme». Om man hører på henne, er det likevel ikke innholdet som er så mye mer direkte enn hos andre, men formen på anklagene mot de som bare sover og de i makteliten som lar all volden og undertrykkelsen fra muslimene skje. Anna snakker ut fra personlige opplevelser. Og hun har en meget kraftig stemme, som hun bruker.

Bilde 7: Stig Andersen er leder for SIAN. Han har fått mange henvendelser fra massemedia nå i det siste. Begynner massemedia å innse at de ikke lenger kan være landsforrædere? Var det derfor NRK var til stede og filmet så mye fra denne markeringen i Gjøvik?

Alle bilder er tatt av SIANs deltagere på markeringen. De kan fritt benyttes av andre i alle sammenhenger.