LESERINNLEGG: (VIDEO) «Muslimske kvinner gjemmer seg bak religiøse klær for å slippe å jobbe»

LESERINNLEGG

En leser har sendt oss en tekst om hvordan muslimske kvinner gjemmer seg bak sine religiøse klær for å slippe unna arbeidslivet i Norge. En video laget av NRK bekrefter dette. (OPPDATERT: 2. mars, 2018. Etter at saken ble svært populær blant våre lesere har NRK tatt ned videoen).

Av Anonym

Kvinner som kommer fra ikke-vestlige land med muslimsk bakgrunn vil ikke jobbe. De kommer med sine familier for de vet de får penger uten å gjøre noe, de kommer for å føde barn og blir belønnet for det. Muslimske kvinner spesielt fra Somalia, Afghanistan og Irak er ganske bevisste om systemet. Det som er litt mer naive lærer fort.

Det gjelder å gjøre seg så lite attraktiv som mulig for arbeidsmarkedet. Det hemmelige våpenet er ulike klesplagg som gjør kvinnene upraktiske i arbeidslivet, samtidig som de blir bakterie bomber. Får de ikke gå med plaggene alt fra hijab, niqab, abaya, jilbab etc, så truer de med å flytte tilbake til opprinnelseslandet de kom ifra.

Personalet i Lunner kommunes introduksjonprogram for flyktninger opplever at kvinner som kommer kan være vestlig kledd. Men under programmet begynner de å kle seg i de plaggene som hindrer de fra arbeidslivet.

Er det noen som reagerer? Nei, svindelen får gå videre. Jeg bare stiller spørsmålet om de bør flytte tilbake? Snakker vi om noen som virkelig behøver asyl her?

FJERNET: Etter at denne saken ble delt hele 2.200 ganger og fått over 10.000 treff på vår nettside den siste måneden så valgte NRK å kreve videoen fjernet fra den Youtube-kontoen vi lenket til. Hvis noen lesere finner den et annet sted, så vennligst send oss lenken på vår tips-side. (Skjermbilde/Youtube).
 • Feliciano

  Slutt å gi de sosiale goder, for da vil de ikke komme hit, og de vil heller ikke ha muligheter til å brødfø en haug med barn.
  Før så var det de flinke og ressurssterke som fikk flest barn, men nå er alt vendt på hodet pga en alt for generøs og dumsnill velferdsstat. På sikt vil dette systemet føre til en fordumming av befolkningen, og til at Norge ender opp som et shithole-land. Anbefaler å se komedien idiocrasy.

  Og hvis disse kvinnene ikke vil tilpasse seg, så får de dra hjem. Legg også merke til at kvinnen fra Somalia heller vil dra hjem i steden for å ta av islam-plaggene, så da er det nok ikke så farlig i Somalia allikevel. Så hvorfor sendes hun ikke hjem? Er ikke asyl midlertidig? Skal ikke asylantene sendes hjem når det er trygt i hjemlandet deres? Og Jævlig provoserende at jeg må jobbe driten av meg for å blant annet å finansiere disse snylterne.
  Vi må slutte å betale for vår egen undergang.

  • Tore Halvorsen

   Det er vel ikke så nøye, for flyktninger skal jo dra hjem igjen og det er vel ingen grunn til å lære seg norsk når de bare skal være her middlertidig.
   Eller har politikere andre baktanker for flyktningene enn det de har fortalt det norske folk?

   I såfall ønsker jeg en klargjøring på dette, for det er uakseptabelt at flykningeinstituttet misbrukes til å kolonisere Norge med folk som kanskje aldri hadde fått bosette seg her lovlig.

   Skal man flytte til å bosette seg i Norge så har vi faktisk lover og regler, krav og prosedyrer som alle må forholde seg til. Det er uetisk, uredelig og ulovlig å bruke flyktningstatus som ett smutthull for å omgå lover som er der for å beskytte vårt samfunn.
   Flyktninger får fri adgang til riket uten å ha så mye som ID og får fulle sosiale rettigheter nettopp fordi det er en middlertidig nødssituasjon. Lovlige innvandrere som kommer inn hoveddøren gjør ikke det, tvert om må de klare seg selv, ikke være til last for samfunnet og ikke minst oppføre seg….ellers så er det rett ut.

 • Hans Hansen

  Slippe å jobbe? Greit, men da skal også trygda stoppes. Forresten burde ingen utlendinger få trygd eller andre ytelser fra NAV. Norsk velferd er nordmenns sparepenger, penger ekte nordmenn trenger i krisetider. Negre og annet velferdssnyltende utenlandskrapyl med opphold i Norge får jobbe for føa. Alternativt pelle seg hjem til Shit-Hole landet de kom i fra.

  • Tore Halvorsen

   Ingen lovlige immigranter får noe fra staten, de må kunne forsørge seg selv, ordne bopel og jobb selv osv.
   Flyktninger derimot har krav på lik tilgang til sosiale goder som innfødte fordi det er angivelig en middlertidig nødssituasjon, det er ikke meningen at de skal bosettes permanent eller at det skulle være evigvarende. Hva politikere og andre styrer med er noe helt annet og jeg skulle likt å visst deres motivasjon for denne tvilsomme praksisen, for det de driver med undergraver både asylinstituttet og det undergraver vårt samfunn, vårt demokrati og vår egen sikkerhet.

   • Nasjonalstaten

    Vi styres av noen med andre interesser enn fedrelandets beste.

    • Hmh

     Det gjør vi ikke.

  • Tore Nilsen

   riktig

  • heimevernet

   «Slippe å jobbe? Greit, men da skal også trygda stoppes.»

   I så fall vil de 8 barna hennes lage mayhem.

   • Hans Hansen

    Samma det. Alle skal uansett hjem til uggabuggastan.

 • Hmh

  For øyeblikket sitter jeg på jobb med 6 muslimske unge jenter. Fikk faktisk nettopp smågodt av hun ene. Og gjett hvem som har best resultater? De.

  • Feliciano

   Ja!!! Løp og åpne alle porter, slik at vi raskest mulig kan forvandles til Midtøsten!
   Forresten hva slags jobb er det vi snakker om her? Statlig finansiert?
   Kan du ta regningen?

   • Hmh

    Hadde gjerne byttet ut deg og slike(tullinger) som deg med flere muslimer. Alt du bidrar til er polarisering.

    Ikke statlig, men privat næringsliv

    • Feliciano

     Mange «private» bedrifter som er avhengige av offentlig støtte.

     Flott, da er det bare å reise til for eksempel Saudi-Arabia, så får du føle islam med full styrke.
     For hvilken samfunnsutvikling ønsker du?

     Forresten så er det de innvandringsliberale som vil ha massiv innvandring fra Midtøsten og Afrika, finansiert med nordmenns hardt opptjente skattepenger, som står for polarisering av samfunnet.

     • Hmh

      Bedriften jeg jobber for får nok ingenting i støtte fra staten. Vi har rundt 20 personer med ikke vestlig bakgrunn. Ikke fordi vi driver veldedighet, men business. De er rett og slett flinke i jobbene sine. Flere av dem er også under høyere utdanning.

     • Feliciano

      Ok, da sier jeg som han andre at det finnes unntak. Hvis det er sant det du skriver.
      Men helhetsbildet er udiskutabelt.

      Spørsmål, får disse muslimske jentene lov til å date etniske nordmenn?
      Har de på seg islamske plagg?

      Edit:
      Hvorfor svarer du ikke på spørsmålene?

     • Hmh

      Vil du at jeg skal spørre dem for deg?

      Ja, noen går i muslimskeplagg. Noen av dem bruker også pausen til å be.

     • Feliciano

      Ja, spør om de kan date ikke-muslimer. Det er selve lakmustesten på om de vil la seg integrere og ikke leve i paralellsamfunn.

     • Nasjonalstaten

      Dette virker lite troverdig. Høres ut som en vernet bedrift, evt iss med tiltaksplasser. For å være helt ærlig så har vi hatt diverse renholdere med praksisplass hos oss på kontoret gjennom iss, og stort sett har afrikanerne vært ubrukelige. Hun siste som går kledd som en eggvarmer, gjør en brukbar jobb, men er forferdelig sein. Ellers så har de muslimene vi har hatt innom en lei tendens til å jukse og ta snarveier. Thaidamene er derimot kvikke og arbeidsomme. Men renholdere er ikke hva de en gang var. Før kunne du garantere at kluten brukt på kantine bordet ikke hadde vært i toalettet på forhånd. Nå vet vi ikke og spriter bordet før vi spiser.

     • Hmh

      Dere har en lei tendens til å kun søke bekreftelse på deres egne antakelser og bortforklarer alt som taler dere i mot. Tror samtlige av dere hadde hatt godt av å lese litt om sosial persepsjon.

     • Lily Nguyen

      Siden dere er så flinke på Business. Så anbefaler jeg at dere flytter til Dubai og blir multi millionærer.

     • Hmh

      Ærlig talt. Skjerpings

    • Tore Halvorsen

     Skulle heller byttet ut deg (og andre tullinger) som deg, for det er dere som skaper polariseringen i utgangspunktet. Det du opplever er en reaksjon, dvs noe har hendt forut, uredelighet er nok deres varemerke men det bidrar ikke til mindre polarisering. Og så lenge folk som deg nekter å forholde deg til de negative aspektene ved dette tullet og heller unnskylder det…og ønsker mer av det, så vil du bare se en økende motreaksjon på galskapen dere forfekter.

  • Nams_mannen

   Unntak finnes, men helhetsbildet er udiskutabelt. Innvandringen fra muslimske land, er en stor ulykke for landet. Både økonomisk, kulturelt og sosialt.

   • Hmh

    Så min arbeidsplass er aviket? Alle 20 er unntaket?

    • Feliciano

     Trodde det kun var 6 muslimer på arbeidsplassen din?
     Og ja, unntak er det når det når de fleste ikke vil tilpasse seg.

     • Hmh

      6 på jobb idag. Vi har rundt 20 ikke vestlige ansatte totalt. Samtlige er eksepsjonelt flinke i jobbene sine. Og jævli hyggelige er de også.

     • Hmh

      Min erfaring er at de aller fleste tilpasser seg. Det er
      heller de som ikke tilpasser seg som blir unntaket.

     • Feliciano

      Så hvorfor sier Brockmann rapport 1 og 2, Finansavisen, og til og med SSB at ikke-vestlig innvandring ikke lønner seg?
      Hvorfor må jeg betale for dette?

      Hvorfor begås 96 prosent av alle overfallsvoldtekter av innvandrere?

      Hvorfor blir norske kvinner trakassert når de for eksempel går igjennom Tøyengata?

      Hvorfor settes det stadig flere biler i brann i Oslo øst?

      Og for eksempel har 52% av britiske muslimer svart i en undersøkelse fra Pew Research at de vil kriminalisere homofil adferd.

      I en annen undersøkelse fra 2006 fremgår det at om lag 40% av muslimer i Storbritannia støtter implementering av Sharia.

      Hvorfor risikerer de som vil forlate islam sine liv eller blir sosialt utstøtt?

      Og jeg kan fortsette og fortsette…

     • Hmh

      De fleste voldteker skjer på fest eller lignende settinger mellom bekjente. Fått med deg metoo? Overfallsvoldtekter er det egentlig veldig lite av sammenlignet med maktmisbruk fra hvite menn mot yngre jenter.

      Jeg bodde på Grønland i tre år jeg. Før det bodde jeg på Holmlia. Så ingenting til denne trakasseringen. kjæresten min opplevde heller ingenting, og hun er blond. Har heller aldri sett enn brennende bil.

     • Feliciano

      Snakker om overfallsvoldtekter.
      Jeg hører bare unnskyldninger.
      Og nå konmer du med anti-hvite holdninger også. Det er også forskjell på tafsing og voldtekt.
      Og jeg kan si som deg, at jeg aldri har opplevd noe maktmissbruk fra hvite menn mot yngre jenter.
      Og hvis du er så bekymret for maktmissbruk, da bør du nok rette fokus på islams negative syn på kvinner.

      Og at du ikke har verken registrert bilbranner eller trakassering, betyr ikke at det ikke skjer.

      Du virker litt virkelighetsfjern.
      Du hoppet også over mange av de andre spørsmålene mine.

     • Hmh

      Har du noen gang snakket med en muslim?

     • Feliciano

      Igjen så svarer du ikke på spørsmålene mine.
      Og forresten, ja jeg kjenner en fra Marokko, som også er forferdet over oppførselen til mange muslimer. Han er nok mer sekulær enn muslim.

      Han sier at slikt som Norge tolererer, ville aldri ha skjedd eller blitt tolerert i Marokko. Så hvorfor skal Norge godta alle de negative konsekvensene?
      Det er på tide å stoppe galskapen, før vi ender opp som for eksempel Libanon.

     • Hmh

      Kanskje du skal prøve å lete etter noen av de positive sidene også?
      Som foreksempel at du har fått en venn fra Marokko. God natt

     • Feliciano

      Aldri så galt at det er godt for noe. Joda, men vennen er sekulær. Stor forskjell.
      Og når det brenner, så kaster man ikke mer sprit på bålet.
      God natt.

     • carsten

      Jeg bor i Oslo øst . Du vet ikke hva du snakker om . Du er med på å skape rasisme

     • TheWest

      Har du noen gang prøvd å fortelle en muslim om Jesus?

     • Bananbøyeren

      Jeg gjorde det engang.
      I fengselsvokter jobben min, vel og merke.

     • Nasjonalstaten

      Du er avslørt som troll.

     • Nasjonalstaten

      Du er avslørt som troll.

     • Hmh

      Jøss

     • Fønix

      At du ikke har sett trakasseringer eller en brennende bil er fordi du ikke VIL se. Dette fordi det passer dårlig med ditt narrativ som går ut på at det finnes kun positive aspekter med muslimsk innvandring. Og slik du formulerer deg angående overfallsvoldtekter kontra «maktmisbruk fra hvite menn mot yngre jenter» bekrefter hvilken nedrig person du er. Utsagnet ditt bekrefter nemlig at du er fullt innforstått med hvem som står bak alle overfallsvoldtekter, nemlig dine gode venner muslimene – mens din skitne agenda er å fordekke deres djevelskap på bekostning av opprinnelige norske menn.

     • Hmh

      Har ikke sett en brennende bil eller trakassering fordi det ikke er så utbredt som du åpenbart tror.

     • Fønix

      Jeg tror ikke, jeg vet! Du må lide av strutsesyndromet eller befinner du deg kanskje på en annen planet siden du ikke følger med på reelle nyheter?

     • Hmh

      frieord er ikke reelle nyheter, kjære deg. Som jeg har sakt tidligere har jeg selv bodd på Holmlia og Grønland i totalt 4 år og akter å flytte tilbake. Så ikke en eneste bilbrann, og det mest ubehagelig jeg så var en drita norsk mann som spurte alle jentene på bussen om de pulte negre.

     • Feliciano

      Det mest ubehagelige jeg har fått med meg ute i samfunnet så langt er:
      Venninne av meg voldtatt av en iraker på et studenthjem i Oslo,
      Venner av meg uprovosert slått ned av en gjeng med pakistanere,
      Naboer sitt hjem bestjålet av utlendinger fra Midtøsten basert på vitner,
      Og har selv havnet i slosskampen mot en gjeng fra Midtøsten uten at jeg hadde gjort noe som helst.

      Så for meg finnes det intet, altså intet positivt med masseinnvandring fra Midtøsten og Afrika.

      Lykke til med å flytte til Holmlia.
      Noen må tydeligvis lære på den harde måten.

     • Feliciano

      Den arbeidsplassen din høres merkelig ut. 6 på jobb i dag, skriver du. Kan de ansatte komme og gå som de vil?

     • invernes

      Høres ut som om de jobber i AP komiteen :))

     • Hmh

      Ulike vakter. Vi setter oss opp på forskjellig dager. Er det et så fremmed konsept for deg?

     • Feliciano

      Altså, en jobb som ikke krever høye kvalifikasjoner.

     • Mr Green

      Vernet bedrift.

     • Hmh

      Igjen- statistisk konklusjonsvaliditet. Det kan også være et tegn på lavere intelligens. Det samme kan forøvrig rasistiske holdninger.

     • Feliciano

      Hva sa du om konklusjoner igjen?
      Patetisk!

     • Hmh

      Hvor har jeg hevdet det?

     • Feliciano

      Nå, sier jeg farvel. Dette blir for useriøst, og livet er for kort til å kaste bort mer tid på deg. Du kommer allikevel ikke til å forstå en dritt!

     • Hmh

      Forstår så mye at jeg forstår at jeg forstår lite.
      Adjø

     • Bananbøyeren

      Er du imam i en moske?
      Jobber du i islamsk råd?

     • Hmh

      Nei. Var du litt treigere enn resten av klassen din?

  • Donald Duck

   Det kunne ha vært morsomt om du kunne debattere leserinnlegget isteden for spytte ut en masse vås. Det du skriver er like uinteressant som om jeg skulle si, jeg sitter på nordpolen å prater med julenissen akkurat nå. Du er useriøs. Bare pjatt fra din side. Jeg forstår at du ikke våger å møte meg i en seriøs debatt :-D:-D

   • Hmh

    Der har du helt rett. Jeg våger ikke å møte deg til en seriøs debatt.

    • Donald Duck

     Da er jeg spent, hva er din intensjon med innleggene?

  • Nasjonalstaten

   Skjønte ikke det innlegget ditt. At du har fått 2 likes med så dårlig formulerte setninger tyder på at du har stemt på deg selv.

   • Hmh

    At du ikke forstod innlegget mitt(eller påstår det) sier nok en hel del mer om deg. Og ærlig talt, hvem bryr seg om likes?

    • invernes

     Er du Lars Gule ?

     • Hmh

      Hva gir deg det inntrykket?

     • invernes

      Din væremåte ligner hans.

     • Hmh

      Hyggelig at du tror jeg så erfaren i livet, men Lars Gule kunne vært faren min.

     • invernes

      Ok så du er den ukjente sønnen hans fra Palestina 😉

     • Fønix

      Dagens 😀

   • Fønix

    Han HAR stemt på seg selv til egen kommentar lenger oppe i tråden.

    • Hmh

     Der avslørte du meg gitt…

 • Sigmund Usland

  SAken er enkel: Alle må gjøre det som trengst for å bli interegert,Hvis ikke stoppes al støtte og utvisning fra Norge . Hva er problemet?

 • invernes

  De skal ut av vårt land ! der er det ikke noe å diskutere en gang, og våre egne landssvikere skal vi ordne opp med selv her i landet.

  • Hmh

   «Og våre egne landssvikere skal vi ordne opp med selv her i landet»? Hva slags menneske er du?

   • invernes

    Og da må jeg spørre det samme , Hva slags menneske er du?

    • Hmh

     Ifølge din uutdannde definasjon, en såkalt landssviker.

     • kenneth hovestøl

      Nå må du slutte å tulle. Invernes er den største Norges Patrioten som finnes på nett….

      – Islam kvinner hver vel nesten ikke lov å jobbe?

     • Hmh

      Har 5 unge muslimske jenter på kontoret i skrivende stund. Så åpenbart har de lov å jobbe.

     • invernes

      Du virker hjernevasket ?

     • Hmh

      interessant.. Hadde tidligere lyst å si det samme om dere.

     • Hmh

      interessant.. Hadde tidligere lyst å si det samme om dere.

     • Bananbøyeren

      Bare 5?
      Dere må minst ansette 10 muslimer for å ikke være rassisst!

     • Hmh

      Heldigvis for oss så har vi rundt 20.

     • Infowarrior

      Driver du og fikler under burkaen ?

     • Hmh

      Fingrer du moren din med de samme uutdannende fingrene som du skrev dette med?

     • Feliciano

      Så dere har lov til å gjøre ting som ikke har noe med jobben å gjøre i arbeidstiden?

     • Hmh

      Ja.

     • Feliciano

      Virker som en useriøs arbeidsplass, spør du meg.
      Og dere jobber på kvelden?
      Noe er veldig mistenkelig her.

     • Hmh

      Hva er så mistenksomhet med å jobbe kveldsvakter?
      Vi har ulike vakter. 09:30- 15:30
      10-17
      16-22

     • Feliciano

      Ok, kan jeg spørre hva du jobber med?
      Og jo, jeg mener det er useriøst å drive med andre ting under arbeidstiden.

     • Hmh

      Jeg velger å ikke svare. Vi har dødtid.

     • Feliciano

      Høres ikke ut som det er høykompetent arbeid som utføres på arbeidsplassen din.
      Lykke til!

     • Hmh

      Statistisk konklusjonsvaliditet dreier seg om å trekke konklusjoner basert på for lite informasjon. Lykke til videre med å trekke feilaktige konklusjoner i livet ditt.

     • Feliciano

      Hehe…
      Sånn konkluderer jeg, når du ikke engang kan si noe om hvilket arbeid du har.
      Du er nok kun en liten patetisk provokatør. 😉
      Nå har jeg kastet bort nok tid på deg. Hadet godt!

     • Hmh

      🙂

     • ks

      Stat og kommune, uten tvil. Bare så enkelt å resonere seg til.
      Eller store bedrifter med stat og kommune som aksje holdere.

     • Mr Green

      Hva er problemet ditt ? og hvorfor flytter du ikke til et islamsk land ?

     • Hmh

      Problemet mitt er ignorante tullinger som deg. Hvorfor? Fordi du gjør akkurat hva IS og andre radikaliserte muslimer vil du skal gjøre. Alt du bidrar til er polarisering og hat. Noe IS vil du skal gjøre. Hvorfor vil IS det? Fordi de ønsker en lettere rekruttering av unge forvirrede muslimer som opplever hat fra sånne som deg, noe som gjør det lettere å hate deg tilbake. Som da igjen fører til rekruttering og mer hat og sirkelen bare fortsetter.

     • Bananbøyeren

      Nå ble gutten sint gitt 😉

     • Hmh

      Du og dere faller for strategien til IS. Og det er det du kommenterer?
      «Nå ble gutten sint gitt»
      Ja jeg er sint. Jeg finner dere forbløffende naive og det irriterer meg.

     • Bananbøyeren

      Hvorfor så sint?
      Jeg trodde man ble overlykkelig av å jobbe i en muslimsk arbeidsplass.
      Høres jo ut som paradiset på jord.
      Tok jeg feil?

     • invernes

      De syr burka på spreng der i gården 🙂

     • Bananbøyeren

      Burka og selvmordsbelter går unna som europaller med kath på Grønland 🙂

     • invernes

      😀

     • invernes

      Jøss ble mullaen sinna :))

     • Hmh

      Gurimalla så sinna

     • invernes

      Fusentast 🙂

     • JanJohnson2
     • JanJohnson2

      Jeg tror det er en jente.

     • Hmh

      ? 🙂

     • Mr Green

      Don’t give a fxxk They know what’s up When I put them fingers up.

     • Mr Green

      Don’t give a fxxk They know what’s up When I put them fingers up.

     • Feliciano

      Hatet og polariseringen er lagt til rette fra sånne som deg, som vil fortsette å kjøre samfunnet mot stupet.
      Hva forventer du når man importerer inkompatibele kulturer og tankesett inn til Vesten?
      Ikke noe godt vil komme ut av det. Og dette er kun begynnelsen.

  • dolichovespula norwegica

   Kan du definere hva og hvem som du oppfatter som «landssvikere» for oss?

   • invernes

    Sosialister feminister venstresiden transgender biskoper listen er lang og mørk 🙂

  • ks

   Når borgerkrigen starter, da kommer jakten på landssvikerne.

 • Mjolne

  Truer med å reise hjem…
  Så riv av de disse klærne med en gang slik at de reiser hjem da!
  Å gi slike uføretrygd på slikt grunnlag er jo direkte svindel og svik mot landet.

 • Orsen330

  De truer med å dra tilbake til opprinnelseslandet dersom de må begynne å jobbe. Hva er problemet? Bort med de sosiale ytelser og tving snylterne i arbeid. De føder barn etter barn som de forventer at norske skattebetalere skal betale for. Eier de ikke skam?

 • Avatar

  Godt spørsmål på slutten av den videoen.
  » Da er det bedre å dra tilbake til somalia ?»
  JA var svaret!