LESERINNLEGG: (VIDEO) «Muslimske kvinner gjemmer seg bak religiøse klær for å slippe å jobbe»

Av Anonym

Kvinner som kommer fra ikke-vestlige land med muslimsk bakgrunn vil ikke jobbe. De kommer med sine familier for de vet de får penger uten å gjøre noe, de kommer for å føde barn og blir belønnet for det. Muslimske kvinner spesielt fra Somalia, Afghanistan og Irak er ganske bevisste om systemet. Det som er litt mer naive lærer fort.

Det gjelder å gjøre seg så lite attraktiv som mulig for arbeidsmarkedet. Det hemmelige våpenet er ulike klesplagg som gjør kvinnene upraktiske i arbeidslivet, samtidig som de blir bakterie bomber. Får de ikke gå med plaggene alt fra hijab, niqab, abaya, jilbab etc, så truer de med å flytte tilbake til opprinnelseslandet de kom ifra.

Personalet i Lunner kommunes introduksjonprogram for flyktninger opplever at kvinner som kommer kan være vestlig kledd. Men under programmet begynner de å kle seg i de plaggene som hindrer de fra arbeidslivet.

Er det noen som reagerer? Nei, svindelen får gå videre. Jeg bare stiller spørsmålet om de bør flytte tilbake? Snakker vi om noen som virkelig behøver asyl her?

FJERNET: Etter at denne saken ble delt hele 2.200 ganger og fått over 10.000 treff på vår nettside den siste måneden så valgte NRK å kreve videoen fjernet fra den Youtube-kontoen vi lenket til. Hvis noen lesere finner den et annet sted, så vennligst send oss lenken på vår tips-side. (Skjermbilde/Youtube).