Leserinnlegg – Redd for fremtiden

LESERBREV: En ung kvinne har sendt oss en tekst. Hun forteller om sin hverdag og bekymringer for fremtiden. (Foto: Illustrasjonsbilde).
LESERINNLEGG

Vi har fått tilsendt et innlegg fra en ung kvinne som er bekymret for fremtiden sin. Hun er sykmeldt med psykiske og fysiske plager og er bekymret for for fremtiden sin. Den store innvandringen til Norge skaper press på lavtlønnet arbeide, samt innstramminger i velferden. Vil hun noensinne kunne få seg en jobb? Hun skriver også om redselen for økningen i den seksualiserte volden på gaten og hvordan hun selv har måttet bruke forsvarspray for å beskytte seg selv og sin venninne.

Av ung kvinne.

Jeg er en ung kvinne som har slitt psykisk fra jeg var barn. Dette har stått til hinder for både utdanning og jobb. Har vært i en jobb i noen år, men maktet ikke lenger da arbeidsforholdene endret seg betraktelig og både psyke og kroppen sviktet. Nå er jeg arbeidsledig, sykmeldt og skal igjen til psykolog. Går på medisiner som jeg har gått på i flere år, men sliter fortsatt med psyken.

Det å ta utdanning for meg er helt uaktuelt med tanke på min psyke, så det er jo å få jobb igjen jeg håper på. Men med dagens arbeidsmarked som bare ser ut som blir verre og verre, mine begrensninger og alle disse utlendingene som strømmer på så ser jeg lite lyst på fremtiden. Vil det være nok jobber til oss alle?

Jeg går utifra at mange av disse flyktningene heller ikke har utdanning, noe som vil si at det vil bli enda flere om beinet når det gjelder de jobbene jeg kan ta. I tillegg tenker jeg på velferdsstaten, som jeg dessverre er avhengig av. Hva om denne kollapser? Har i tillegg flere venner som sliter med å få seg jobb, til og med dem med utdanning.

I tillegg blir psyken min verre av alt som skjer med tanke på denne innvandringen. Jeg ser for meg det verste, at muslimene tar over, vi kvinner mister våre rettigheter, må dekke oss til osv. Jeg føler meg ikke lenger trygg ute og går konstant med forsvarsspray.

Når venninner er ute på byen så ligger jeg engstelig i sengen og håper at ingenting skjer dem. Før jul brukte jeg forsvarssprayen min på en utlending da han kalte venninna mi ei norsk hore og gikk fysisk til angrep på henne. I romjulen opplevde ei venninne og bli slått av to utlendinger som deretter stjal mobilen hennes.

Jeg føler meg ikke trygg lenger og ser for meg at jeg vil oppleve krig. Ser for meg at det en dag smeller. I tillegg har jeg blitt tante til ei jente og jeg er så redd for hvordan livet hennes vil bli, hva slags Norge vil hun vokse opp i?

 • Aksiomet

  Si dette til politikerne, og de vil hånflire av deg.

  Men fatt mot! Islams perverse kult skal aldri ta over Norge. Folk begynner å se skriften på veggen.

  • Art Antipop

   The Couldenhove-Kalergi Plan in Operation https://www.youtube.com/watch?v=MoZKFIR2Fzc

   • Aksiomet

    Har noen en spypose?

  • Kari Olsen

   Sant!! Det er ikke lenge før europeerne begynner å kaste dem ut.
   Jeg tenker nok de fleste, særlig kvinner, føler det slik som du. Selv kan jeg ikke lese aviser eller høre nyheter etter lunsjtider, da jeg får mareritt om dette om natta. Vi er svært mange som ligger våkne og spør oss selv hva fra tida for nordmenn er i dette landet/kontinentet. Hva er igjen av det, både kulturelt, sosialt og økonomisk??

   Jeg håper bare at de skyldige får sin straff!

 • Art Antipop

  Hun vil vokse opp i et mye hardere samfunn. Velferdsstatene skal knuses, og Norge som nasjon kommer til å forvitre. Det er ikke politikere som bestemmer, men den økonomiske elite. De får aldri nok, derfor blir de rike rikere, mens vi alle andre blir fattigere, økonomisk, og kulturelt. De har bestemt at multikulturalisme er veien å gå. Mange årsaker til hvorfor. Det handler om globalisering, viske ut landegrenser, sentralisering av makt, lover, og verdier (Ran). Fri flyt av varer, tjenester, kapital og arbeidskraft. Splitt og hersk.

  Vi er født med naturlige rettigheter. Disse har staten i stor grad tatt fra oss, og lisensiert tilbake til oss igjen mot betaling, gjennom samfunnskontrakten (Fødsel og dåpsattesten). Alt man registrerer er en eiendel av staten. De kan skattelegge subjektet eller inndra subjektet. Dette gjelder alt, også barn. Vi er en del av et eksperiment for sosial kontroll, hvor formålet har vært å manipulere massene gjennom skole, medikamentering, propaganda (media) i den hensikt å oppnå at vi selv bistår og applauderer vårt eget slaveri.

  Under dekke av å være vår velgjører skaper staten en symbiose hvor nesten halve befolkningen er ansatte i staten, og de andre gjøres avhengige av den. “Gradually, by selective breeding, the congenital differences between rulers and ruled will increase until they become almost different species. A revolt of the plebs would become as unthinkable as an organized insurrection of sheep against the practice of eating mutton.” — Bertrand Russell, The Impact of Science on Society (1953). Det er viktig å forstå at en del av konseptet med «social engineering» er splitt og hersk.

  Det vi tror er demokrati er i virkeligheten oligarki. Det som holder staten oppe er ikke lengre Grunnloven men statens monopol på vold. Vi styres ikke etter Grunnloven eller norske lover, men i hovedsak maritim lovgivning. (Maritime Admiralty Law, UCC).

  MUST SEE : Legalese explained !!! Commerce & Maritime admiralty law !!! https://www.youtube.com/watch?v=mRLUvA_v8p0

  • kjellM

   AP m. støttepartier KrF og V gikk til frontalangrep på velferdsstaten… 10 000 flyktninger. Pengebingen skal tømmes. Hvem går det utover….?

 • Gudrun Gremnes

  Når Trine Schei Grande og Knut Arild Hareide sier at alle innvandrere og muslimer er snille og greie og en stor berikelse for landet/Europa så er de det dermed basta.

  • merket

   Håpløse disse to.. Ingen tar disse alvorlig lengre.. Bare la de holde på, til de mister » alle» sine velgere… Man bruker ikke energi på og irritere seg over disse lengre… Vi andre bare ler av dem nå…

 • kaitse8

  Kjære «ung kvinne»

  Dette var leit å høre men du er ikke alene. Stadig flere og flere blir «syke» av å se hvordan Norge sakte men sikkert blir totalt islamisert 🙁

  Arbeidsledigheten i Norge kommer til å nå nye høyder spesielt innen oljerelaterte sektorer. Videre så tar robotene over lavlønnende yrker som kasse, rengjøring etc. Din bekymring over fremtiden er berettiget.

  Det morsomme er at Grande & Hareide mener at analfabetiske lykkejegere skal jobbe, hehe. Ja de burde absolutt plukke søppel, vaske offentlige toaletter etc.for føden sin!

  Folket må handle og kan bare glemme at politikerne vil gjøre noe for å reversere utviklingen siden de er deres medsammensvorne med mål å erstatte den hvite mann med alibaba, LOL

  • Lone Wolf

   De er ikke noen vits i å bli frustrert over det som skjer. Norge er i prinsippet allerede ødelagt, og overgitt til muslimene.

   Det vil heller ikke bli bedre, for det hele er en politisk agenda, og selv om de fleste ennå ikke tror det så er dette slutten for Norge.
   Det er allerede bare navnet igjen, det Norge som en gang eksisterte er borte for alltid.

   Våre forræderiske og korrupte politikere har dolket oss alle i ryggen, og de ønsker å utrydde oss og ødelegge landet.
   Politikerne har også sørget for at vi ikke kan gjøre noe for å stoppe det som skjer.

   • Kari Olsen

    Vi kan gå i gatene! I diktaturt DDR klarte de å styrte et helt sytem ved å gå i gatene! Det kommer til å bli slik, overalt.

    Dessuten: man kan ikke sitte hjemme på valgdagen; og man kan ikke stemme på noe til venstre for Høyre.

    • Lone Wolf

     Det hjelper ikke å gå i gatene, for folk flest er så hjernevasket og kontrollert av staten, at de ikke kan klare å samle seg.
     Hvis det likevel er noen som gjør det, så er de få og blir fordømt av folket som «høyreekstremister»og/eller angrepet og trakkasert av «antirasister» og politiet, mens flertallet av folket opptrer som heiagjeng.

     • Kari Olsen

      Da er problemet at så mange er indoktrinert. Dvs situasjonen er verre enn i DDR!!

     • Lone Wolf

      Ja, du har nok rett,
      For jeg tror at situasjonen ER verre enn det var i DDR.

    • F M

     Hvis man virkelig vil forsøke å gjøre noe med problemet, bør så mange som mulig gjøre det motsatte av det du sier – nemlig la være å stemme på valgdagen!
     Narrespillet vi kaller «valg» er faktisk problemet som legitimerer politikerne som raserer landet vårt!

     • Kari Olsen

      Men da risikerer vi at SV og co vinner valget. :((

     • F M

      Hjelper ikke å «vinne» valget hvis ikke de har tilstrekkelig med stemmekveg som lar seg lure!
      Havner deltagerprosenten lavt nok vil valget erklæres ugyldig, og man blir nødt til å endre dagens system!

  • Art Antipop

   The Story of Your Enslavement https://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A

   • bitten

    For en hard og brutal video , ble dårlig av å se den .

    • Art Antipop

     Det var ikke bra at du ble dårlig av å se den. Meningen er å utdanne seg selv, å forstå mekanismene og hvorfor. At det er slaveri etter samtykke, og vi kan velge en annen retning hvis vi vil.

     Sannheten er brutal, og verden er bygd opp av lidelser. Hvordan ble jernbanene og tunnelene bygd i USA? De kastet kinesere og andre på problemene til de ble ferdig. Det samme kan sies om det sosiale eksperimentet multikulturalisme. Sterke krefter vil dette, og mye lidelse må til. Man kan ikke både ha innvandring og forvente at alt skal gå bra. Spesielt når de som kommer har større rettigheter enn opprinnelig befolkning..

     Vi kan ikke forvente at mennesker som jobber i systemet vil hjelpe oss, da systemet trenger vekst og økt fødselsrate. Nå får kvinner bare 1,76 barn i løpet av sin fruktbare alder mot 1,98 for fem år siden. Høyre og venstresiden vil ha innvandring, samt den økonomiske elite.

     Det mange ikke forstår er at penger (gjeld) som stater gir hverandre er egentlig mennesker og skatteleggingen av (livestock) oss. Vi har juridiske eiere siden vi har samtykket å være slaver som bor i forskjellige farmer (land).

     “All animals are equal, but some animals are more equal than others.”
     ― George Orwell, Animal Farm

     • Lone Wolf

      Når du er inne på fødselsrate, så vil jeg legge til at en av hensiktene med innføring av feminismen og fri abort var nettopp å få ned fødselsraten i Norge og vesten, og på den måten skape grunnlaget, samt en unnskyldning for import av muslimer.

      De som står bak dette har planlagt det godt over mange år, ja egentlig flere tusen år.
      Planleggingen begynte så tidlig at det hele er nevnt i Bibelen, og førte til at judah stamme ble ført i fangenskap i babylon.

     • bitten

      Helt enig verden er brutal og hard, å der bare den sterkeste overlever .
      Leste at Bart Eida hadde en Global risiko – rapport der vi nærmer oss
      bristepunkte , når det gjelder flyktning – krisen med 60 millioner på flukt. Som kan skape stor utrygghet og skaper store spenninger ,
      mellom mange nasjoner i hele verden .
      Dette her er jo planlagt til minste detaljer av globalistene å skape splid ,
      anarki , radikaliseringer , kulturkonflikter , blodbad og borgerkriger med
      folkemord , på hele europas hvite befolkning til slutt .

 • Lone Wolf

  Å gå til psykolog, og å ta medisiner, gjør bare ting verre.

  For psykolog er en del av systemet, og av psykologen får man ingen hjelp, og medisiner er designet for å gjøre folk avhengig av stadig mer medisiner.

  Ellers så er Norge allerede tapt til islam pga politikernes forræderi.
  Vi vil få mer opptøyer i Europa, for politikerne og de som kontrollerer politikerne har bestemt at Europa og Norge skal ødelegges, og hvite etniske europeere skal utryddes.
  Vi vil også få oppleve en krig om ikke lenge, dette vil bli en verdenskrig, og posisjonering for denne kommende krigen er nesten ferdig.
  Selve planeten er også allerede i ferd med å dø pga forurensing av kjemiske stoffer som slippes ut i luft, jord og vann, samt radioaktiv forurensing fra fukushima og andre kilder..
  Hvis alt dette ikke stoppes, så har ingen av oss noen fremtid

  Det ser mao ikke lyst ut for noen av oss, men det er lys i enden av tunnellen. Og lyset heter Jesus Kristus.
  For Jesus vil komme tilbake og redde alle som følger Ham.
  Men først kommer en annen som vil utgi seg for å være Jesus, og ham må ingen følge.

 • bitten

  Leste at man skulle plassere unge rabiate blodtørstige unge menn på folkehøyskolene her ,
  av umettelige SEX – dyr av denne perverse fargerike sorten .
  Der det er et klart overtall av unge jenter og flere unge jenter er vist redd for tryggheten
  og sikkerheten , når svike politikere skal plassere disse mohamedene svina der .
  Disse unge jentene er vist overlatt til seg helt alene om kvelden ,
  siden disse som jobber der er gått for dagen .
  Dette her er så galskap å helt forkastelig som de går ann å få blitt og plassere unge
  jenter helt alene , med slike rabiate fargerike voldtekt mennene på disse skolene der .
  Men regjeringa syns vist dette var et bra tiltak vist med å integrere disse gale svinepelsene ,
  siden disse fargerike berikerne skal integreres i dette norske samfunnet mener politikere .
  Så de er tydelig at våre landsvikere av noen store hyklere ikke bryr seg om unge jenter og
  kvinner blir voldtatt , og er veldig engstelige for fremtiden med slike fargerike sex – monstre her.

  • kjellM

   Tydligvis for lite sextrakkassering.

 • jojad

  En ting er sikkert krig eller ikke krig, pga politikken som nå bli ført der alle i eu og «flyktninger» har tilgang til folketrygden vil ikke velferdstaten overleve neste generasjon.

  • merket

   Denne idiotiske og naive asyl /flyktn/ innv politikken er ført av venstresiden i norsk politikk.. Nå bør den «strupes» , og nå prøver regj og gjøre det… En meget vanskelig og krevende jobb, men et sted må man begynne…

  • Lone Wolf

   Den såkalte velferdsstaten vil nok antakelig ikke overleve 2016, og det er også mulig at mange av oss heller ikke vil overleve 2016.

   • invernes

    Mye kan skje men forskere har regnet ut at Sverige blir et u land om ca 15 år til, jeg tipper borgerkrig kommer før den tid.

    • Lone Wolf

     Disse «forskerne» tar nok feil, for Sverige er allerede i ferd med å kollapse, og om 15 år så vil det antakelig ikke eksistere noe land som kalles for Sverige.
     Denne verden vil heller ikke overleve så lenge som 15 år.

     Å prøve å villede oss ved å si at vi ennå har mange år igjen osv, er også en taktikk som brukes for å splitte oss.

  • Art Antipop

   Hehe, la oss si at politikken som blir ført nå handler om innvandring. Den koster oss bare 100-200 milliarder årlig. Hvor har alle de andre pengene forsvunnet? Vi er på gjeldstoppen i hele verden!!! De har også solgt Norge bit for bit, mens resten forfaller. Sykehusene har lange køer, etterslep på infrastrukturen på 3000 milliarder, politiet har ikke råd til å etterforske kriminalitet, osv osv osv

   McKinsey har slått sammen gjelden til stat, selskaper, finanssektoren og husholdninger og kommet frem til at Norge er på 14. plass med en gjeldsgrad på 244 prosent av Bruttonasjonalprodukt (BNP). Men hele regnskapet for Norge er ikke tatt med. Jeg nevnte ovenfor noen av sakene..

 • selma

  Jeg forstår deg og dine bekymringer for fremtiden. Selv er jeg overrasket over hvor fort utviklingen har gått i Norge. Fulgt med har jeg gjort i flere år, tatt tlf.kontakt med alle mulige for kommentarer og samtale etter debattinnlegg, eller mine egne tanker om innv.politikken. Og jeg har lest meg opp på islam, slik at jeg har noe å slå i bordet med når det gjelder. Jeg ser det slik at det er et stort svik av våre politikere å ha åpnet opp for islam i Europa/Norge. 10 % religion og resten politikk. En farlig sammenkobling.
  Jeg vil si til deg: bruk tiden konstruktivt og godt. Les og lær om islam, det gir deg trygghet å besitte kunnskap. Begynn f.eks med Hallgrim Bergs «Demokrati eller islamisme» Et annet forslag er Hege Storhaugs bøker, eller Ibn Warraqs «Hvorfor jeg ikke er muslim»
  Ta godt vare på deg selv og dine venner og familie, da står du ikke alene. Det gir styrke. Gi deg selv så gode dager du kan, tenk positivt og gi ikke opp at dagene skal bli bedre. Nå virker det som nordmenn begynner å se at noe er galt. Det er viktig, for politikerne våre tror jeg ikke vi kan forvente hjelp fra. Lykke til. Hilsen Selma.

 • invernes

  En løsning for jenter er å spise så mye at de ligner Grande og Erna , Grande påstår at hun får rusle i fred på Tøyen, ikke rart egentlig, men jeg forstår denne kvinne utmerket, hennes medsøstre er pådrivere for masseinnvandring av muslimer, feministene er de som lovpriser muslimer se bare Hareide, men som sagt man kan ikke bare skylde på politikerne , de har gått fra forstanden ! velgerne de sovende likegyldige feige sauene har hovedansvaret for ødeleggelsen av landet.

  • Lone Wolf

   Velgerne har et stort ansvar i det som skjer, men det er likevel ikke dem som har hovedansvaret.
   Det er også slik at det er velgerne som har gått fra forstanden, for politikerne vet godt hva de gjør.
   Dette er som sagt en bevisst politisk agenda, som presses gjennom av dem som kontrollerer politikerne og som politikerne jobber for.

  • bitten

   Det var en mohamed muslim som sa at muslimske menn må slutte
   med å klå og trakassere , unge jenter og kvinner her i samfunnet .
   Disse umettelige sex – dyrene klarer ikke holde fingrene unna fatet med hverken ,
   overfallsvoldtekter , klåing , trakasseringer, vold av unge jenter og kvinner .
   Så lenge disse mohamed mennene har vokst opp med en kultur og religion i fra
   fødselen av , der unge jenter og kvinner skal være sex – slavene til disse svinene .

   • invernes

    Svineriet må hives ut av Europa.

 • invernes

  «När ideologin är viktigare än verkligheten»

  http://www.friatider.se/n-r-ideologin-r-viktigare-n-verkligheten

 • invernes

  Canadian media silent about Muslim serial rapist

  https://youtu.be/Yi4VQvt51KM

 • Doremus

  Dessverre, så er dette bare begynnelsen vi ser! Vi vil se flere voldtekter, flere umotiverte overfall, flere drap og ikke minst æresdrap på egne familiemedlemmer, men også rettet i mot nordmenn som har uforvarende tråkket på noen muslimske «verdier» eller what ever.

  Skulle gjerne ha sett flere som trykket flere muhammad tegninger i mediene! Flere som haselerer med islam i det offentlige rom! Noen som har baller til å ta diskusjonen i det offentlige om hvorvidt islam i det hele tatt fører noen berikelser med seg! Noen politikere eller riksmedier som står opp og forsvarer de Norske verdiene våre, og landet vårt!

  Jeg skjønner at jeg drømmer! Da dette er ønske tenkninger! Pipa får vel en annen lyd når man kjenner lukta av kulekrutt i fra AK47’ene som knattrer i gatene våre, akompaniert av bombedrønn i fra selvmordsbombere! Selv om vi nærmest bor på nordpolen, så er vi ikke ekskludert i fra resten av verden.

  Når det smeller er det forsent, dessverre!

 • Axel

  Jeg kan dessverre ikke si annet enn at jeg deler denne jentens bekymringer. Det er viktigere for politikere og moralistene å hjelpe resten av verden og ødelegge Norge i prosessen. Jeg begynner å utvikle usunne tanker…

 • Vesperian

  Jeg skjønner godt denne kvinnens bekymringer.

 • Jens Kristian Aksnes

  Det er selvfølgelig veldig stor sannsynlighet for at det blir krig, og får bare håpe at krigen kommer mens vi ennå har mulighet for å vinne.
  Ellers så vil det bare bli vanligere og vanligere å bevæpne seg til selvforsvar, og kollektiv transport som tog og buss vil bli kun for de kriminelle, og ordentlige folk må enten kjøre bil selv eller bruke sikre drosjer, og sikre drosjer vil komme etter hvert.

 • Voldsom Homo

  Det skal nok bli mye værre før det blir bedre igjen, men det blir bedre. Jeg har klokketro på at folket vårt en dag skal våkne opp fra sin humanistiske og sosialistiske koma, og ta landet tilbake.
  Vi er Nordmenn. Etterkommere av vikinger, helter og guder.
  Vi kan aldri kues av noe så fattig og svakt som islam

 • AMG65

  Ingen trenger å ha en illusjon om at velferdsstaten kommer til å overleve, bortsett fra for den politiske eliten, de har selvfølgelig sikret seg selv gjennom ekstremt høye lønninger og gullpensjoner.