Se sjokkvideoen som fikk Trump til å reagere – ung nederlandsk gutt på krykker blir brutalt mishandlet

LØGNMEDIA

En svært brutal video har gått viral på nettet de siste dagene. Den viser en ungdom/mann som brutalt slår og sparker en enslig gutt i Nederland. Gutten har krykker og er tydelig ute av stand til å forsvare seg.

Den virale videoen fikk virkelig fart på seg da den amerikanske presidenten, Donald J. Trump videretwitret den på sin offisielle Twitter-konto.

Trump skal ha twitret den videre fra en britisk menneskerettighetsaktivist ved navn Jayden Fransen som tilhører organisasjonen Britain First.

Videoen skal ha blitt spredt med beskrivelsen av at det er en muslimsk gutt som slår gutten med krykkene. Venstremedier og nederlandske myndigheter har imidlertid kastet seg på saken og sterkt protestert på at dette er tilfelle. Nederlandske myndigheter har også kommentert saken på sine offisielle Twitter-kontoer. Venstreekstreme og kommunistiske nettsider som Snopes, Buzzfeed og Vice har i tillegg laget artikler om saken.

Påstanden om at personen som slår er født i Nederland og ikke skal være muslim, må imidlertid tas med en klype salt, da alle som har nederlandsk pass blir omtalt som «nederlendere». Dette er en taktikk som venstremediene ofte bruker da de vil skjule gjerningsmennenes opprinnelse. Uansett, inntil det blir avklart – hvis det noensinne blir avklart – om gjerningsmannens faktiske bakgrunn. Det imidlertid ganske interessant å se media og myndigheter kaste seg over akkurat denne videoen. Dette da det finnes dusinvis av videoer hvor man klart ser muslimske og ikke-hvite, som begår grove og rasistisk overgrep mot hvite mennesker. Forskjellen er da at disse mediene ikke lenger interesserte i saken.

I motsetning hvis det skulle være en noen på offentlig transport som skulle si noe rasistisk til en mørkhudet person og det er fanget på kamera. Da er det helsides og svært detaljert informasjon slik at leseren virkelig ikke risikerer å misforstå eller miste noe av det som ønskes formidlet.

Man kan si at Trump burde vært mer påpasselig med hva han videretwitrer og at man i dag lett kan gjøre en feil på sosiale medier. Men det sier kanskje mer om våre venstrevridde og løgnfulle medier som aldri fokuserer på de videoene det ikke er tvil om og bekrefter deres eksistens.

Det er nesten så det ligger noe ideologisk bak det hele.

Her er noen videoer som viser ikke-hvite og muslimer som slår, sparker og mishandler hvite barn, kvinner og eldre.