Det er ikke mørke skyer bare i horisonten nå. De har ankommet og skygger over hele nasjonen.

Sosialdemokratene ble det største partiet, men de borgerlige får flere stemmer sammenlagt. Dette kan allikevel føre til et rødgrønt styre, da de borgerlige er redde for Sverigedemokraternas «jentelus» i et politisk klima som i vårt naboland av normale mennesker blir kalt for «sandlådan», eller på norsk «sandkassa».

Både Moderaterna og Kristendemokraterna har sagt tvert nei til noe samarbeide med Sverigedemokraterna og partileder Jimmie Åkesson. En Åkesson som har vunnet hver eneste valgdebatt han har deltatt i og som er den klart mest populære partilederen i Sverige.

Sverigedemokraterna gikk kraftig frem og fikk over 1.1 millioner av stemmene og 17.6 prosent, men det var allikevel en ganske kraftig nedgang fra det forventede resultatet etter valgundersøkelser tatt opp mot valgdagen, der man lå an til å få godt i overkant av 20 prosent.

Det har blitt rapportert valgsabotasje, datasystemet krasjet, valgsedler ble gjemt vekk med vilje og en dansk valgobservatør som har representer OSSE i både Russland og andre tvilsomme politiske valgstater sa at det svenske valget var det mest udemokratiske han hadde sett.

Så nå går det altså mot fire nye år med vidåpne grenser, bilbranner, æresdrap, gateopptøyer, angrep på ambulanser, brannbiler og polititjenestemenn, fortsatt spredning av utenforskapsområder og ghettoer, økning i antallet gjeng- og overfallsvoldtekter på svenske gater og torg, nye moskeer og minareter med høyttalere, og jihadister som får både jobb og leilighet etter endt drapsturne i Midtøsten.

Og mye, mye mer i det som nå omtales i verdenspressen som «svenske tilstander».

Sverige har dessverre ikke lært og det virker som om landet rett og slett må brenne ned før man kan bygge det opp på nytt igjen. At 28 prosent stemmer på Socialdemokraterna, og ytterligere 8 prosent gir sin stemme til kommunistene i Vänster, sier at det svenske folket har mistet både kart og kompass, og befinner seg i en mystisk mental tåke, langt fra logikk og sunt folkevett.

Vi har lagt inn et lite utvalg av reaksjonene på nettet etter valget på søndag.