– Jeg vil si det så sterkt som at jeg elsker alle dere som er i salen. Tusen takk for tilliten, sa den y-kromosonbærende bleike, vaniljefargede Arild Hermstad da seieren var et faktum.

Tilbake sto både kvinner og innvandrere uten stol. Asylsøkeren og tidligere bøtelagt for narkotikabruk, Farid Shariati (32), var utfordrer til Hermstad. Iraneren som kom til Norge som flyktning via Sverige har tidligere uttalt at «norske politikere er en veldig homogen gruppe». Hvor mange fjes av regnbuen som finnes i hans hjemland Iran, nevnes ikke.

Les også: Med knot og smålighet skal landet bygges

Fra Nettavisen:

– Vi har spilt hverandre gode, og vist at grønn politikk er mangfoldig og spennedne (Skrivefeil Nettavisen, red. anm.) Og ikke minst har vi vist at vi er en kompetent gjeng som ikke må lete lenge for å finne flinke folk, sa motkandidaten Farid Shariati (32) etter at resultatet var klart. (Sitat slutt).

Miljøpartiet har i mange år forespråket ekstrem likestilling mellom kjønnene og åpne grenser til Norge, noe som er både unaturlig og unødvendig. Men innad i partiet er det like hvitt som i Breiviks drømmesamfunn.

Finnes det ikke ingen kvalifiserte innvandrere til å bekle partiets posisjoner? Er ikke MDG attraktive nok politisk for kvinner og innvandrere? Partiet bør nok innføre tvangskvotering til partileder-posisjonen hvis de skal fortsette å dydsposere og kritisere andre for det de tydeligvis ikke klarer selv.

Les også: Frieord avslører: Blendahvit makt i de rødgrønne partiene

GRØNT OG SVÆRT HVITT: Miljøpartiet De Grønne – eller NSDAP etnisk sett – står på barrikadene for en høyere innvandring til Norge. På sine partimøter er det omtrent kjemisk fritt for kulørte mennesker. Hater Miljøpartiet innvandrere? Har partledelsen fremmedfrykt? (Foto: Mdg.no).

Les også: Miljøpolitikere – gjør som vi sier – ikke som vi gjør

Undertegnede foreslår at Miljøpartiet De Grønne og alle representantene deres ruller inn leppa om flerkultur, mangfold, kjønnskamp, miljøkamp og en grønn hverdag inntil de har innsatt en kristen mørkhudet kvinne som kjemper imot sharia og kjønnslemlestelse, samt at byrådene deres slutter å reise med fly for å motta miljøpriser i utlandet og kjøres rundt til TV-studioer med privatsjåfør i luksuslimousiner som bruker 2.5 liter diesel på mila.

Og slutte å bruke innvandrere som gallionsfigurer som aldri noensinne vil få plass i lederstolen.

«ONKEL TOM»: I dagligtalen kalles innvandrere som går de hvites ærend «Uncle Tom». Miljøpartiet har flere såkalte gallionsfigurer de presser frem i offentligheten for å fremstå som progressive og moderne. I virkeligheten har disse innvandrerne ingen sjanse til å gå til topps i partiet, da hvite menn stadig blir valgt inn som ledere uansett. (Foto: MDG).

Les også: Norsk miljøpartipolitiker medlem av al-Qaida

Publisert av Alexander Halvorsen

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.