Norske medier hyller rasistisk massemorder som drepte uskyldige – inkludert barn og homofile

OBS: Denne artikkelen inneholder historiske bilder og filmer av henrettelser og døde mennesker, som kan være støtende for barn og unge, samt de som ikke tåler slikt innhold. Frieord ønsker i bunn og grunn ikke å benytte seg av slikt materiale, men vi føler at den historiske og politiske viktigheten, samt norske mediers bevisste valg av å lyve og unndra sannheten for sine lesere, veier tyngst.

«The blacks, those magnificent examples of the African race who have maintained their racial purity thanks to their lack of an affinity with bathing, have seen their territory invaded by a new kind of slave: the Portuguese.»

«The black is indolent and a dreamer; spending his meager wage on frivolity or drink; the European has a tradition of work and saving, which has pursued him as far as this corner of America and drives him to advance himself, even independently of his own individual aspirations.» – Che Guevara.

  • Var du sort? En landeier? Homofil? Lege? Da var sjansen der for at du var en trussel for Che Guevara, Fidel Castro og deres drøm om et revolusjonært kommunistisk paradis. Homofile ble kastet i konsentrasjonsleire. Leger ble henrettet. Barn og kvinner også. Prester likeså. Deres liv var inget «eventyr», slik NTB omtaler massemorderen Che Guevaras brutale framferd før, under og etter revolusjonen på Cuba. En mann VG og andre norske medier hyller i disse dager.
  • Faktisk glemmer de hele denne delen av Che Guevaras liv. Det blir litt som å hylle diktatorene og massemorderne Adolf Hitler og Josef Stalin for deres «visjoner» og ønsker om et et sosialistisk paradis. Pytt, pytt at noen mennesker gikk under på veien. De mente jo godt. Eller?
  • Che Guevara ønsket å avvikle den frie pressen
  • Che Guevara ønsket forbud mot vestlig musikk og kultur
  • Che Guevara ønsket å avvikle og forby fagforeninger
  • Che Guevara opprettet arbeid- og konsentrasjonsleire
  • Che Guevara henrettet mennesker uten rettssak, vel vitende at de kunne være uskyldige
  • Che Guevara la grunnlaget for millioner av mennesker på flukt, familier separert og endesløs fattigdom

Les også Frieords artikkel om Fidel Castro og Che Guevaras brutale styresett på Cuba her:

 

DREPT: Fidel Castro og Che Guevara var svært brutale i sin styring av Cuba. Det estimeres at titusenvis av mennesker, kanskje så mange som hundre tusen mennesker mistet livet som følge av tortur, sult og henrettelser under Castros styre. (Foto: Et kors for hver person som ble drept – minnesplass i Miami, USA).
DREPT: Her er noen av de menneskene som ble skutt og drept i det de ønsket å flykte fra Castros og Che Guevaras kommunistiske diktatur. Se på disse ansiktene og så se på overskriftene til norske medier om Castro og Guevara som «frigjøringshelter» og «eventyrere».

I norske medier, med nyhetsbyrået NTB som kilde, hylles massemorderen og rasisten, Che Guevara, uten et eneste kritisk ord om hans massemord, vold eller ødeleggende kommunistiske ideologi som ødela hundretusenvis, hvis ikke millioner av mennesker sine liv i mange år. Millioner av mennesker lever i fattigdom og urett den dag i dag i Cuba, og mange av de søramerikanske landene som har valgt sosialistisk politikk.

UKRITISK: Ingen norske medier valgte med ett ord å nevne massedrapene, konsentrasjonsleirene for homofile eller overgrepene mot uskyldige mennesker som Che Guevara var en viktig del av. (Skjermbilder/VG/ABC Nyheter/Aftenposten/NRK).

Les her artiklene til VG, Aftenposten, ABC Nyheter og NRK.

Under her viser vi to henrettelser som ble utført av de revolusjonære kommunistiske myndighetene på Cuba etter revolusjonen. (Historisk filmarkiv).

Så neste gang du ser en slik t-skjorte til salgs i en butikk eller kanskje en kamerat som bærer den og tror det er noe kult og hipt, så husk bildene og videoene i denne artikkelen. Husk alle de uskyldige mennene, kvinnene og barna som endte sine liv foran pistolene og geværene til Che Guevara og hans medskyldige.

«KUL»: Unge Venstre lanserte i sin tid denne plakaten/t-skjorta som skulle sørge for gjenvalg av daværende partileder Lars Sponheim til Stortinget. Ingen medier eller politikere reagerte på stuntet. Ville det samme ha skjedd om det var Osama Bin Laden eller Pinochet på skjorta? Hvorfor er venstreekstreme og kommunistiske massemordere hvitvasket av norske politikere og medier?

Skrevet av

Magnus Kristiansen

Fast skribent på Frieord. Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.