KOMMENTAR: Har norske medier blitt IS-ekstremister?

RASISME: Dagbladet og Dagsavisen trykker og promoterer åpenlys rasisme. (Skjermbilde/Dagbladet).
KOMMENTAR

Det blinde hatet og ideologiske drivet som man finner i dagens statsstøttede aviser kan i mange tilfeller sammenlignes med terrorgruppen IS sine propganda-magasiner. Det nyeste eksempelet på det er Dagbladet og Dagsavisens hysteriske fokus på rase og hudfarge i to TV-serier som har premiere i disse dager.

Man skulle tro rase og hudfarge (og islam) er alt som eksisterer i den kulturelle og mediale venstreelitens univers i dag. De sier de er antirasister, men alt de gjør er å bruke rase og hudfarge for å promotere sitt politiske syn og bruke det som brekkstang for alt de er misfornøyde med. De sier de er feminister, men lar ekstreme anti-feministiske religioner og miljøer få blomstre uhindret i våre samfunn. Logikken er kastet ut sammen med babyen og badevannet.

Og dobbeltmoralen kan ses fra månen. Uten teleskop.

Det nyeste eksemplet, er Dagbladets og Dagsavisens omtaler av to nye TV-serier, «Nesten voksen» og «Hvite gutter» på henholdsvis NRK og Dplay. Her skinner den ideologiske og rasistiske ideologien til skribentene gjennom så klart at man bør ha solbriller med absolutt høyeste polariseringsfaktor.

Venstreorienterte medier i Norge med hånda ned i statskassen (Les: Alle av dem) legger ikke skjul på at de stemmer rødgrønt eller at de sympatiserer med noen av de verste massemord-ideologiene i verdenshistorien. Sovjetunionen, Maos Kina, Castros Cuba, massemorderen Che Guevara eller dagens kollapsede Venezuela, har på ingen måte dempet eller endret deres politiske oppfatning, eller ønske om et sosialistisk paradis på jord. (Nå har har de også tatt over miljøpolitikken som vasser i sosialister.)

Farlig territorium

Den siste tiden har journalister imidlertid åpenlyst begynt å blande rase og hudfarge inn i ideologien. Altså at hvit hudfarge er ondskap, rasisme og noe som bør utryddes, mens brun hudfarge ses på som gull i Klondyke og noe som implementeres i alle aspekter av våre liv. Om det er TV-serier, reklame, idrett, jobbansettelser, politikk, skole eller nabolaget. Hvitt er ut, og brunt er inn.

Norge har nemlig blitt flerkulturelt og det skal gjenspeiles i alt. ALT!

Den fanatiske besettelsen er så ekstrem at man kan sammenligne den med hvordan en IS-ekstremist tenker. Hele livet leves i en sort/hvitt-verden hvor du enten er helt enig, eller kan forberede deg på å brenne i et bur. Det finnes ingen logikk eller aksept for noe annet enn det venstresiden ønsker. Det er en sekt. Det er en kult. Det er terror.

Blendahvitt og en-kulturelt

Her følger noen utdrag fra Dagbladets og Dagsavisens omtaler av de nevnte TV-seriene. Forestill deg hvordan det hadde hørt ut som, hvis man byttet «blendahvit», med «kullsort», og «hvit», med «mørk». Eller kanskje jøde? Hva om avisenes journalister hadde omtalt TV-serien Seinfeld, og angrepet den for at alle skuespillerne var jødiske? Og at jøder er griske, kjedelige og dumme. Hva om det hadde vært Fresh Prince Of Bel Air? Ville de klaget over at alle skuespillerne var sorte? At de var late, spiste kylling og danset hele tiden.

RASISME VERSJON 1. Dagbladet har ingen problemer med å trykke rene rasistiske artikler. (Skjermbilde/Dagbladet).

RASISME VERSJON II: Dagsavisen startet det hele. Bytt gjerne ut «Blendahvit» og «En-kulturell», med f.eks Afroamerikanere, jøder, homofile og flerkultur og se om teksten endrer seg. (Skjermbilde/Dagsavisen).

Så hvem er egentlig – teoretisk og mentalt – sidestilt med IS? Jo, venstresiden. Dagbladets og Dagsavisens journalister og redaktører. De projiserer sitt eget hat og sine egne fordommer på sine politiske meningsmotstandere og ting de ikke liker i samfunnet. De er sine egne verste fiender. Og slikt blir det bare kaos av i samfunnsdebatten.

Dette er mennesker som beveger seg i en mental sfære hvor ubehagelig mange av dem mente at de ansatte bare hadde seg selv å takke etter Charlie Hebdo-angrepene i Frankrike. De var jo tross alt rasister.

Hvorfor så hatefulle, kjære journalister?

Å ta seg en tur innom journalistenes Twitter-profiler viser at man sitter med rumpa omtrent i vannkanten på venstre side. Det hetses og herses med høyresiden og personangrepene er ikke unntaket, men regelen. Og selvfølgelig selvhøytideligheten og opphevelsen til «det gode». Godt illustrert av Reidar Spigseth fra Dagsavisen. Er du ikke enig med ham og hans oppfattelse, så er man like godt en «rasist». (Les: vantro).

Så i Norge kan man altså klage over at skuespillerne i en norsk TV-serie er..ja, nordmenn. Hvite nordmenn tilogmed! Og nordmenn er jo teite og gjør bare teite ting. For alt som er norsk er egentlig ganske teit. Og hva er egentlig norsk kultur? (En-kultur!). Finnes den?

Relatert:

 • Feliciano

  Var det ikke Mona Shalin som mente at alt svensk var tøntigt, eller noe i den dur.

 • Nasjonalstaten

  NRK har allerede kvotert innvandrere inn overalt. Inkompetente ansatte med fremmedkulturell bakgrunn ansatt fordi 1/3 del av alle nyansettelser skal ha ikke-europeisk bakgrunn.
  Forøvrig tviler jeg på at NRKs tv seere er fremmedkulturelle. De ser på tv fra sine egne hjemland. Det er eldre nordmenn som ser NRK. Tviler på at innvandrere har noen appell hos disse.

  • tomnico

   I Norge er det helt normalt at de aller fleste innbyggerne er hvite etniske nordmenn, noe som ikke gjennspeiles i NRKs nysansettelser. Kanskje dette og utallige «jalla-vinlkede» pogrammer rettet mot Grunerløkka/Grønnland er årsaken til det store frafallet fra NRK-sendiingene. Det forteller noe at, «allmennkringkastingen» NRK ikke klarer å tiltrekke seg 70% av befolkningen iflg medienes egne statistikker.

  • Goligo

   Må ha jo noen som snakker og skriver arabisk. Arabisk er jo profetens og guds hellige språk. Araberne er det utvalgte folket. Fremmedkulturelle ser å leser NRK. Så lenge det tilrettelegges for dette i kulturdepartemanget. Det er kulturministeren som har kontroll på denne NRK satsingen.

   https://www.nrk.no/arabisk/

 • Johan Slåttavik

  Milde himmel. Jeg er bare glad for at jeg slipper å måtte jobbe med disse venstrevridde psykopatene.

 • ks

  Hva NRK gjør, driter jeg i. Ser aldri på den kanalen

  • Kvikksølv og fluor?

   Ikke jeg heller, jeg blir fysisk dårlig hvis jeg blir eksponert for sånn søppel.
   Jeg får vont i hue og helvetesild bare av å tenke på de psykopatene i NRK.

   • invernes

    Samme her 😮

  • Goligo

   NRK satser på arabisk språk. Muslimene er en storinvestering i Norge.
   https://www.nrk.no/arabisk/

 • Michael Rasmussen

  En meget presis og korrekt beskrivelse av media-terroren i Norge.

  • ks

   Samme tenkte jeg. Trenger ingen kommentar, da alt som står skrevet stemmer.

 • invernes

  Man ser det samme i reklamesendinger, der skal ikke være hvite mennesker alene lenger, mulatter og negrer skal blandes opp i all reklame, dette er et alvorlig sykdomstegn i vårt samfunn, og ja løgnmedia og venstresiden er helt lik isis terrorister.

  • The HummerMeister

   Alle kommentarfelt trenger en helt som deg invernes!

   • invernes

    🙂

  • Goligo

   NRK er jo en undergren av ISIS. De har artikler på arabisk.
   https://www.nrk.no/arabisk/

 • Kjell Svensen

  Norge er jo et hvitt land og det er selvfølgelig helt naturlig med White supremacy her i landet, det skulle jo bare mangle!

 • Klaatu3

  Gudskjelov at NRK har en hijab-kledd deltaker i «Hva feiler det deg?». Så det ikke bare er blenda-hvite leger i blenda-hvite legefrakker.

  • Goligo

   Noen må jo skrive artikler til den arabiske delen av NRK. Husk at arabisk er muslimenes hellige språk.

   https://www.nrk.no/arabisk/

 • Michael Rasmussen

  En grusom rasistisk hendelse fant sted i USA i 2007.(Se link under) Desverre en av alt for mange rasistisk motiverte overgrep begått av afroamerikanere mot hvite i USA. Kan desverre ikke erindre at norske medier den gang heller skrev noe om denne saken med hverken store eller små bokstaver. Den ble nok galant feid under teppet som alt annet som ikke stemmer overens med deres forskrudde tankeunivers – om at i møtet mellom to raser er de sorte de evige gode – og de hvite de evige onde!! Og lite har desverre skjedd i mediaNorge ila. 11 år.Det har vel egentlig blitt enda verre. Og neste setning kan ikke gjentas mange nok ganger : Hadde det vært de sorte som var offer for onde hatefulle rasistiske hvite, så ville det vært smelt opp med fete store bokstaver overalt, og umulig å unngå å få med seg – selv om det skjedde «over there»
  Fy faen for noe perverst venstrevridd selvhatende mediasøppel dere er. Dere er ikke en gang i stand til å skamme dere!

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1220695/Is-political-correctness-blame-lackcoverage-horrific-black-white-killings-Americas-Deep-South-Tennessee-Channon-Christian-Christopher-Newsom-carjack.html

 • Michael Rasmussen
 • Fønix

  «Etter den enorme suksessen til «Skam»… Her insinueres det fra Dagsavisen at den «enorme suksessen» omtrent ene og alene skyldtes den muslimske rollefiguren Sana. Om hun hadde vært utelatt ville muligens denne serien blitt en fiasko, eller?

 • Fåvne

  Helt ufattelig skremmende å se hvordan Norge har blitt på bare min levetid nå som jeg er 34 år, det værste er et det er våre egne som er de værste pådriverene for avskaffelsen av oss selv..det som før bare hadde vært helt normale sentrumsorienterte holdninger og verdier er på under en generasjon blitt både ekstreme å hatefulle
  Mon tror hvordan den etniske sammensettningen er i redaksjonen til Dagbladet? Sist jeg sjekka var de fleste redaksjonene i norske papiraviser selv ganske så blenda hvite å nå sist så jeg til å med den venstre radikale avisa Expressen i Sverige helt hvit å til å med alle nyansettelser de siste året var bare hvite!

 • Åshild Dahl Figenschou

  Lå og leste illustrert vitenskap som handlet om miljøproblemene forleden kveld og oppdaget til min store skuffelse at jeg ikke trodde på et ord som sto der lenger . Hvorfor? Jo media og politikere ( MDG i første hånd ) har løyet , bedratt og foret oss med feilinformasjon i lang tid og det har resultert i at jeg nå ikke har tiltro til noe av det jeg leser . Takk til media og politikere for å ha miskreditert all journalistikk for lang tid fremmover . Ravn Figenschou .

 • Åshild Dahl Figenschou

  Lå og leste illustrert vitenskap som handlet om miljøproblemene forleden kveld og oppdaget til min store skuffelse at jeg ikke trodde på et ord som sto der lenger . Hvorfor? Jo media og politikere ( MDG i første hånd ) har løyet , bedratt og foret oss med feilinformasjon i lang tid og det har resultert i at jeg nå ikke har tiltro til noe av det jeg leser . Takk til media og politikere for å ha miskreditert all journalistikk for lang tid fremmover . Ravn Figenschou .