KOMMENTAR: Når skal media og venstresiden ta ansvar for rasismen, opptøyene og volden?

G20 HAMBURG/KOMMENTAR

Opptøyene, brannene og volden under G20-møtet i Hamburg var ikke en tilfeldighet. Det var ikke noe spontant som kom ut av ingenting. Tusenvis av mennesker organiserte seg og fungerte som en trent og kontrollert kaosmaskin. I mange tiår har politikere, journalister og utdannelsesvesenet i Vesten lagt grunnlaget for dette. Nå er det er på tide å ta ansvar for det.

Det snakkes mye fra venstresiden og media om volden, hatet og ekstremismen på høyresiden. Men presidentvalget i USA og G20-møtet i Hamburg har avslørt noe helt annet.

Nemlig at volden, hatet og ekstremismen ikke bare eksisterer på venstresiden, den trives der. Den formelig yrer!

Det hjalp ikke om du var hvit, svart, asiat eller indianer under presidentvalget mellom Trump og Hillary, høsten 2016. Gikk du med Trump-hatt så fikk du juling. Av den tolerante venstresiden. Ikke engang kvinner eller barn slapp unna volden.

Bildene og videoene som kom ut under valgkampen var svært forstyrrende, men også avslørende. Venstresidens påstand om å være de tolerante og inkluderende ble lagt død en gang for alle.

G20-møtet bare bekreftet det. Men for en bekreftelse. Vandalisme av bygninger og biler, tyverier, branner, angrep på politiet og uskyldige mennesker. Folk fra Midtøsten sa det minnet dem om deres eget land. Midt under krigen!

Vandalistene og voldskrigerne var ikke alene. De kom i en flokk og de vandaliserte i flokk. Deres politiske tanker, idegrunnlag og bakgrunn er lik. Rødgrønn. De tilhører det vi i Norge kjenner som Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Rødt og Miljøpartiet. De får støtte fra VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, NRK og TV2.

I Norge har Blitz-huset kunne stå og operere i snart 40 år. Med mursteiner i den ene hånden og en vaffel i den andre, så fikk man fritt spillerom midt i Oslo sentrum. Fredag knuste man vinduer på rådhuset og angrep politiet, mens man på lørdag kunne ha konsert og servere kaffe og vafler, og hadde peace-tegnet på T-skjorta. Politikere og journalister klappet i bakgrunnen og mente det bare var rampestreker. (Halvparten av ungene deres var jo med i miljøet).

Tror du ikke det? Bare spør dem selv. Og sjekk hva journalister stemmer. Men ingen på venstresiden vil ta ansvar. Ingen vil ta avstand. For dette er deres agenda og drøm. Dette er hva de ønsker.

På skoler og universiteter er 9 av 10 lærere i den rødgrønne politiske sfæren. Revolusjonære kommunister sitter som rektorer, lektorer og professorer. Noen har tatt avstand. De fleste ikke. De har bare moderert seg litt. Deres politikk har uten tvil påvirket barna og elevene. Det har ikke vært rom for annerledeshet politisk. Det er venstrepolitikk eller ingenting.

En annen ting er dobbeltmoralen. Når man er oppvokst i Vesten, uten tvil i den mest komfortable, rike og trygge delen av verden – noensinne i jordens historie – og fremdeles er misfornøyd, da er man bortskjemt. Og idiot.

Det er kommet bilder av de voldelige demonstrantene som tar selfies med Apple-telefoner, iført dyre merkeklær og sko. Disse demonstrantene har gått i trygge barnehager og skoler i Vesten, med ballbinger og snille lærere med lilla skjørt og buttons på den hjemmestrikka genseren. De har bodd i trygge gater og forsteder i Vesten. De har fått alt et barn kan drømme om med sine middelklasse-foreldre. De har fått det beste av to verdener. Rikdommen som et fritt marked og kapitalismen har gitt dem, og demokrati og ytringsfrihet til å klage på det.

Så hva får disse ungdommene og menneskene som er født på det mest trygge og velstående kontinentet til å ikle seg svarte klær, bevæpne seg med mursteiner og kniver, og angripe sine egne samfunn? Hva får dem til å rettferdiggjøre vold mot de som er uenige med dem? Som i Hamburg; å angripe politimenn, brenne ned uskyldige menneskers eiendommer og plyndre butikker. (Butikker som i mange tilfeller eies av innvandrere!).

Hvor kommer dette hatet fra? Aggressiviteten? Den kommer etter mange år med hjernevasking og propaganda fra politikerne, media og utdannelsessystemet. Et massivt system som i tiår har fått lyve og bedra befolkningen uten at noen har fått si dem i mot. Dette fordi de gamle radikalerne tok over skolene, media og det offentlige ordskiftet. Men den tiden er forbi. Nå dras kulissene til side, og man kan se ondskapens maskineri i bakgrunnen.

Hvis kapitalisme er noe dårlig, hva skal man erstatte det med? Kommunisme? Sosialisme? Politikk og ideér som direkte har tatt livet av over 100 millioner mennesker og sikkert tre ganger så mange indirekte? Som har gitt oss terror-stater som Sovjetunionen, Kina og Nord-Korea? En ett-partistat med hemmelig politi, angivere og tvang? Hvor mennesker ikke kan skrive, synge eller spille teater? Hvor alle marsjerer i takt til butikker uten varer, til fabrikker uten mening, til leiligheter uten farge?

Hvor alle er «like». Har du hørt noe så dumt? Det går imot hele menneskehetens DNA. Mot millioner av år med evolusjon.

Kommunisme og sosialisme er utopier i en menneskehjerne som aldri har forlatt mamma og pappas hjem mentalt. Man bor i verden – den virkelige verden – men nekter å innse at ingen lenger vasker sokkene dine, gir deg lommepenger eller lar deg sove til klokka 12 på dagen. Da blir man sinna. Hvorfor skal jeg ikke kunne være infantil hele livet? Aldri måtte konkurrere, ikke trenge å få bedre resultater på skole eller jobb, men allikevel være «like mye verdt»?

Et slikt samfunn kan bare eksisterer gjennom kollektivisme. Tvang. Terror.

«Verden er ond og skylder meg alt – jeg er et offer». Dette er hva demonstrantene har blitt tvangsforet av politikerne, media og skolen siden barndommen. At kapitalisme er ondskap og sosialisme er løsningen. (Greit med sort/hvitt tenking også, det gjør det lettere å lukke øyne og ører for nyanser).

Hamburg sist helg er resultatet av dette. Gratulerer, venstresiden. Nok et prosjekt som gikk i dass.

Nå er det på tide å kaste sosialismen, kommunismen, anarkismen og offer-mentaliteten på historiens skraphaug. Der ligger allerede fascismen og nazismen og venter.

La menneskeheten få være fri fra ideologiske utopier og drømmer om «saka», og meningsløs likeverd. Mennesket har rett til å realisere seg selv, til å være fri. Å ha rettigheter som mennesker og muligheten til å sikte mot stjernene. Ikke føle at man har rett på særbehandling eller må ha ti meters ledelse på startstreken fordi man er født med et annet kjønn eller hudfarge. For det eneste man kan drømme om og sikte mot i et slikt «egalitært» samfunn er det siste brødet i butikken. (Les: Venezuela).

Så alle rødgrønne politikere, journalister og professorer – når dere ser volden fra deres meningsfeller i Europa og Vesten – forstå at det er dere som sitter med makten til å snu dette. Dere må si fra klart og tydelig at dette ikke er akseptabelt. Dere må ta deres ansvar.

Nå.

Ad Notam – Kommunismen feilet – miljøsaken tar dens plass

De siste tiårene har venstresiden innsett at sosialismen trenger en ny kampsak. Dette har blitt den såkalte «miljøkampen».Gamle kommunister og sosialister har glidd lett og uten problemer fra røde partier til de grønne.

Man kan si hva man vil om «klimaet» er menneskeskapt eller naturen selv står bak, men det vi vet er at vi kjenner igjen hysteriet (og hatet) i hvordan miljøpolitikken skal påtvinges samfunnet, uansett om du er enig eller ikke.

Men hva er bedre. Å dra milliarder av mennesker tilbake til fattigdom, frykt og utopisk «likhet», eller å dra resten av verden fremover til vestlig standard, frihet og demokrati? Å foreksempel gi afrikanere air-condition, biler og arbeid? Obama, som er en sosialist, fortalte afrikanere at de ikke kunne ha dette.

Tenk litt på den.

Relatert: