Under Arbeiderpartiet har Norge hatt bortimot åpne grenser for innvandrere fra den tredje verden. Land og kontinenter uten demokrati, uten ytringsfrihet og uten menneskerettigheter. Land der kvinner, barn og dyr ses på og behandles som mindreverdige og uten rettigheter. Land der religiøse lover og klankultur står over menneskeskapte lover.

Under Arbeiderpartiet har vi i Norge fått både innenlandske og utenlandske terrorister, med tap av menneskeliv, bomber, skyting med maskingevær på gatene og bevæpnet politi på offentlige plasser. Ja selv i barnetogene på 17. mai.

Terrorister, og mennesker som støtter terrorisme og terrorgrupper, blir behandlet med silkehansker. Mullaer og religiøse fanatikere får både sosialstøtte, velferd og beskyttelse av norske myndigheter.

Arbeiderpartiet har tillatt massiv bygging av moskeer og fremmede gudshus, der hatet mot Vesten og kristendommen har fått blomstre uforstyrret.

Arbeiderpartiet har sørget for en bolig og innvandringspolitikk som har ført til etnisk segregering, ghettodannelser og utenforskapsområder, som vi nå ser begynner å skape store problemer for blant annet politiet og bydeler.

Arbeiderpartiet har sørget for at terrorister som har reist til utlandet for å begå massedrap kan komme hjem til Norge igjen uten å miste verken statsborgerskap eller rettigheter til alle våre velferdsgoder.

Arbeiderpartiet har tillatt at disse samme personene kan gå fritt rundt på gater og torg, blant våre kvinner, barn og eldre. Vi vet ikke hvem de er, hva de har gjort eller hva vårt sikkerhetspoliti har på dem.

Arbeiderpartiet har sørget for at vi nå har terrorbarrierer (Koran-klosser) på vår paradegate Karl Johan og utenfor stadig flere kjøpesentre. Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste er det opptil et titalls personer som ville bli rammet av et eventuelt tap av statsborgerskap for personer med muslimske terrorkoblinger. En slik lov har ingen av de rødgrønne partiene ønsket å støtte. Hva skjer den dagen en av disse personene står bak et terrorangrep i Norge med tap av menneskeliv?

Da Sylvi Listhaug la ut et innlegg på sosiale medier om denne utviklingen så ble det altså storm i et vannglass. I medias lille boble. I de venstreorienterte politikernes lille dukkehus. For der kan alt gå an.

Istedenfor å ta debatten om disse fakta nevnt ovenfor, har man valgt en heksejakt på Listhaug for å ha tatt opp dette problemet i vårt samfunn. En magiker ville vært imponert av trikset.

Kjære Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og resten av dere gråtekonene på venstresiden som har huffet og puffet de siste dagene. Hvis dere ikke tåler å bli kritisert for deres uansvarlige politikk så bør dere kanskje finne et annet yrke.

GROVE TRUSLER: På nettet skriver personer tilhørende ytre venstre at de ønsker at Listhaug både skal gjengvoldtas og drepes av en muslimsk terrorist. (Skjermbilde: Ukjent).

Publisert av Alexander Halvorsen

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.