KOMMENTAR: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

Hvem står bak skytingen og den grove narkotikakriminaliteten på gatene i Sverige? I Storbritannia? I Tyskland? I Norge?

På Holmlia?

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – ambulanse behandlet skuddskadet mann

Les også: Mann skutt i hodet på Holmlia – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

Den kjente Kvitt eller dobbelt-programlederen Knut Bjørnsen ville ikke vært imponert om NRKs nyhetsavdeling eller andre statsstøttede medier hadde sittet i «bua» og måttet skrive riktig svar på følgende spørsmål:

1. Hvem står bak gjengproblematikken i hovedstaden?

2. Hvem har lagt til rette for en slik utvikling?

Da hadde det dugget skikkelig på glasset og media hadde måttet bedt om både ekstra betenkningstid og en telefon til sjefen på Marienlyst/Akersgata.

Les også: Tre av fire personran i Oslo begås av innvandrere

Les også: Sommer i Oslo – drap og skyting på åpen gate i Oslo – utenlandske familieklaner angriper hverandre i boligfelt

For svaret er så politisk ukorrekt som det kommer i Norge i 2018.

1. Innvandrere og etterkommer av innvandrere fra ikke-vestlige land, med i all hovedsak muslimsk kulturell og religiøs bakgrunn. Innvandrere som har fått komme til Norge og bosette seg i hundretusenvis uten noen som helst planlegging, beredskap eller konsekvensanalyse for de langsiktige skadevirkningene på det norske samfunnet. Fra land og kulturer som har betydelig høyere fødelskull og uten noen ønske om å gi fra seg sine religiøse og kulturelle skikker – tvert imot er både ønsket og kravet at landet de bosetter seg i skal tilpasse seg dem.

2. Norske venstreorienterte og globalistiske politikere som drømmer om karrierer etter Stortinget i utlandet innen FN, NATO og diverse NGO’er, hvor sjampanjen, limousinene og det fine selskap hører med til hverdagen. Eller i Norge som sjef for alt fra statlige foretak til en veldedig organisasjon som betaler ut lønninger med 6 nuller bak kommaet. Med hagefester, slottsmiddager og toppleilighet på Majorstua som bonus. Og privatskoler for barna og private helsetjenester selvfølgelig.

Les også: Sviket mot det norske folket – hvordan masseinnvandringen har forandret Norge for alltid

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

MODERNE: Mens Oslo på utsiden ser ut som en skinnende og innbydende by, så er realiteten på gatene en helt annen. Der dominerer kriminelle gategjenger og narkotikabander fra ikke-vestlige land og en stadig mindre andel etniske nordmenn som betaler for det hele med skatter og avgifter. (Foto: Frieord.no).

Les også: Sjokkrapporten norske myndigheter ville holde skjult – hver tredje innbygger i Norge vil komme fra Asia og Afrika

Les også: Nordmenn i mindretall i tre bydeler i Oslo

Nei, la oss holde oss til løse beskrivelser som «ungdom», «unge mennesker», «miljøer» og «gjenger». La oss putte titalls millioner av skattebetalernes kroner i prosjektgrupper, program, planlegging og ekstratiltak. Og møter med politikere som ser «alvorlig» på utviklingen og snakker om inkludering, integrering og tiltak.

Bla, bla, bla. Hørt det før og trenger ikke høre det igjen. Pisspreik.

Har ikke fungert i USA. Eller Europa. Og vil ikke fungere i Norge. Lærer ingen lenger av historien?

Les også: Skyting, narkotika og kidnapping – utenlandske gjenger terroriserer Oslo

Les mer: VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Og det «interessante» er at mens man signaliserer til befolkningen at man tar «utviklingen på alvor» med litt flere politibiler på gatene og fokus på området der den siste kvisa akkurat sprakk på samfunnets rumpe, så fortsetter dørene å være vidåpne på Gardermoen. Og ghettofiseringen fortsetter ufortrødent videre i hovedstadens bydeler.

Etniske nordmenn signaliserer dette tydelig med bygging av nye boligområder på blant annet Fornebu, der man kan være langt vekk fra flerkulturen man gjerne snakker varmt om, men ikke ønsker å leve i.  På Holmlia går utviklingen skremmende fort. Etniske nordmenn er allerede i mindretall i boligstrøket som er knapt 40 år gammelt. Når det gjelder unge under 16 år, er tallene enda høyere. Og det vil aldri gå den andre veien. Holmlia vil til slutt ende opp med en etnisk norsk minoritet på under 10 prosent. Er det en vellykket innvandring? En vellykket integrering? Nei.

Les også: Krise i Oslo-skolene: 1.700 førsteklassinger forstår ikke norsk

Les også: Hvorfor får jeg ikke bo i et hvitt land?

Så mens biler brenner i de stadig mer innvandrertette bydelene i hovedstaden vår, vektere jakter afrikanske gjenger etter masseslagsmål på Oslo S, ungdommer med ikke-vestlig bakgrunn raner og selger narkotika, og gjerne bruker vold mot etniske gutter og jenter mens de gjør det, så fortsetter politikerne på Stortinget å late som ingenting er galt. Imamer finnes nå i militæret, sykehusene og fengslene. Burka har blitt et symbol på feminisme og kvinners rettigheter og hylles av politikere, feminister og statsstøttet media. Ikke-etniske nordmenn skal kvoteres inn i alle offentlige stillinger og få forrang til studieplasser på høyskoler og universiteter.

Man må være totalt hjernevasket og ha et usunt høyt forbruk av soyaprodukter for å ikke innrømme dette.

Og når det kommer nok en skyteepisode midt i boligfelt i hovedstaden vår, så velger altså NRK – og resten av media som lever av skattebetalerne – å unngå helt å snakke om HVEM som står bak og HVORFOR en slik utvikling har funnet sted.

«GJENGER»: NRK ønsker ikke å snakke om hvem som står bak skytingen på Holmlia eller hvorfor vi har fått en slik utvikling i vår hovedstad. (Skjermbilde/NRK).

Les også: OSLO: Innvandrergjenger bruker vold og terroriserer uskyldige – politiet slår alarm

Les også: OSLO: Slagsmål på Karl Johans gate, Storgata, Universitetsgata, Bislett og Stovner – «våpenvisitasjon» av kriminelle

Relatert:

Skrevet av

Magnus Kristiansen

Fast skribent på Frieord. Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.