Hvis du som pakistaner ønsker å oppleve ren pakistansk kultur, musikk, mat og religion, samt kun se pakistanere fra du lander på flyplassen, på alle kjøpesentre, som kjører busser, taxier, som jobber på butikker og restauranter, som rydder og vasker, som jobber på kommunen, som spiller fotball, som bor i ditt nabolag, ja, da reiser du rett og slett til Pakistan. Der finnes det ingen flerkultur eller andre folkeslag enn ditt, med unntak av lokale folkegrupper, som også ser ut som deg og har historisk tilhørighet. Forskjellene er ikke større enn mellom nordlendinger og østlendinger her i Norge.

Hvis du som kineser ønsker å oppleve ren kinesisk kultur, musikk, mat og religion, samt kun se kinesere fra du lander på flyplassen, på alle kjøpesentre, som kjører busser, taxier, som jobber på butikker og restauranter, som rydder og vasker, som jobber på kommunen, som spiller fotball, som bor i ditt nabolag, ja, da reiser du rett og slett til Kina. Der finnes det ingen flerkultur eller andre folkeslag enn ditt, med unntak av lokale folkegrupper, som også ser ut som deg og har historisk tilhørighet. Forskjellen er ikke større enn mellom trøndere og sørlendinger her i Norge.

Hvis du som…ja, du skjønner poenget. Hvis du som nigerianer, mexicaner. tyrker, iraner, afghaner, sudaneser, japaner, bolivianer, malaysier, argentiner, marokkaner, kasakhstaner, egypter, tanzanianer, peruaner – ja så og si alle de ikke-vestlige nasjonene i verden – så har du et eget hjemland som er bare ditt. Der du kan reise og være blant dine egne. Svært lite eller ingen reell flerkultur eksisterer.

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

Les også: Sviket mot det norske folket – hvordan masseinnvandringen har forandret Norge for alltid

17. MAI: Nasjonaldagen vår er en av de få dagene i året hvor nordmenn kan være positive og glede oss over norsk kultur og historie. Men man skal ikke lenger enn til Sverige hvor vår nasjonaldag blir sett på som «nasjonalistisk» og med smak av «fremmedfrykt» og «hat» av venstresiden innen media og politikk. (Foto: Frieord.no).

Les også: Sjokkrapporten norske myndigheter ville holde skjult – hver tredje innbygger i Norge vil komme fra Asia og Afrika

Les også: SSB: Afrikanske innvandrere jobber i liten grad og stemmer Ap

JOBBER: Under en ferie i et østeuropeisk land tok undertegnede dette bildet av en eldre mann som jobbet som vaske og ryddepersonale på en restaurant. I dette landet finnes ikke ikke-vestlige innvandrere og dermed er alle lavtlønnede og fysiske jobber fremdeles tilgjengelige og attraktive for lokalbefolkningen. Slik de var i Norge før masseinnvandringen ødela den lavtlønte og ufaglærte arbeidsklassen. (Foto: Frieord.no).

Og hvem utførte alle disse lavkost-jobbene som venstresiden alltid lyver om; «De tar jobbene nordmenn ikke vil ha». Det er en av de største flokslene og løgnene i moderne tid. Hvem vasket, ryddet, serverte og kjørte offentlig transport i Norge før 1970? Jo, nordmenn. Men myndighetene ga alle disse jobben til de nyankomne, fordi de ikke krevde høyere utdanning og kun kort opplæringstid. Og det er ikke spesielt attraktivt for en nordmann å være i minoritet kulturelt, etnisk og religiøst på sin arbeidsplass, så litt etter litt forsvant nordmenn ut fra disse arbeidsplassene – ikke fordi de ikke ville ha dem, men fordi de ble presset ut av norske myndigheter gjennom arbeidspolitikken.

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Les mer: Flyktninger med opphold har fått 45.000 familiemedlemmer til Norge

Men tilbake til temaet.

Ingen skriker, hetser, slår eller truer deg hvis du sier du er en stolt marokkaner i Marokko. Ingen kontakter jobben din for å få deg sparket og sier du er en rasist hvis du sier du en stolt peruaner i Peru. Ingen henger deg ut i avisen og kaller deg rasist hvis du sier du er en stolt sudaneser som ønsker å bevare sudanesisk kultur og etnistet i Sudan. De har ingen «Antirasistisk Senter» eller «Diskrimineringsombud» i disse landene. Hvis du som innvandrer ikke tilpasser deg språklig, kulturelt og religiøst, så er det ditt problem, og du vil for alltid være utenfor samfunnet. Det er ikke rasisme, men realiteten. Det er ingen i Marokko som med statlige midler forsøker å gjøre Marokko til et flerkulturelt samfunn og kaller marokkanere som ønsker å bevare sitt land og sitt kultur for «rasister» og «fremmedhatere» og truer med rettssak og fengsel hvis du ikke tier stille. Det ville jo vært galskap, eller?

Men kommer du til Norge, så vil du raskt oppdage at du ikke lenger har en etnisk homogen, kulturell og historisk nasjon. Du vil oppdage at det å være etnisk norsk, og norsk kultur og historie stilles spørsmål ved. «Hva er egentlig norsk kultur?» spurte til og med vår egen konge under et TV-intervju i 2015.

Les mer: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Les mer: 20.000 utlendinger mottar norsk trygd uten noen gang å ha vært registrert bosatt i Norge

KONGEN OG DRONNINGEN: «Hva er det norske?» spurte kongen om at enkelte ser Norge og vår kultur truet av masseinnvandringen. Spørsmålet forble ubesvart og ledd bort. (Skjermbilde/NRK/Rights.no, 2015).

Les også: Norges politiske og folkelige selvmord

Les også: Sjokkavsløring fra Finansavisen: Asylsøkerne i 2015 vil koste norske skattebetalere 300 milliarder kroner

Og det komplett idiotiske utsagnet, «Norge har aldri vært et monokulturelt samfunn, vi har hatt innvandring i all sin tid og ikke noe av det som vi har i Norge er oppfunnet her». Det holder rett og slett ikke. For det dreier seg i all hovedsak om europeisk innvandring og kulturutveksling. Det handlet om kristen og hedensk kultur og handel fra Tyskland, Nederland, Russland og andre nasjoner som etter to generasjoner var blitt norske, både språklig, kulturelt og religiøst hvis de bosatte seg her.

For i Sudan har de både biler, elektrisitet, hamburgere, mobiltelefoner og olabukser. Men ingen av disse delene ble oppfunnet der. Betyr det at de ikke kan ha sitt land og fremtid i fred? Å hente inn inspirasjon, ideer og oppfinnelser fra utlandet, betyr ikke at man automatisk skal gi avkall på sin etnisitet og identitet! Å ha 200 land med HVER sin klare identitet, HVER sin kultur, HVER sin musikk, HVER sin mat, DET er FLERKULTUR.

Les også: Nordmenn i mindretall i tre bydeler i Oslo

Les også: Arbeiderpartiet vil hente tilbake utviste asylsøkere til Norge

Å reise til India og spise på kinesisk restaurant, eller reise til Mosambique og spise McDonalds, eller reise til Kina for å spise tikka masala er jo en tragisk tanke. Men å se alle disse restaurantene i Norge er helt normalt for nordmenn. Kunne ikke du som søramerikansk eller kinesisk turist tenke deg å komme til Norge og spise NORSK mat? Høre NORSK musikk. Kjøpe NORSKE klær? (Utenom å gå innom de sinnsyke turistbutikkene med norske magneter, t-skjorter med vikingmotiv og troll til 249 kroner). Istedenfor bombarderes de med ikke-norske restauranter og butikker. De ser horder av afrikanske menn hengende på gaten. De ser arabiske kafeer og moskeer. Jeg personlig tror disse får sjokk når de går rundt i Oslo og lurer om de har seilt feil med cruisebåten og havnet i et slags krysskulturelt identitetsløst metropolis skapt av gale mennesker.

Les også: Debatt – Innvandringspolitikk og fremtiden som kommer

Les også: Norge – Født 1814 – Død 2100

NYE NORGE: Grønland er et minoritetsområde for nordmenn. Her er det moskeer, kebabrestauranter og basarer med fremmedkulturelle varer. Det kan være interessant og spennende. Men hva skjer når denne kulturen begynner å presse ut den norske kulturen? (Foto: Frieord.no).

Les også: Ny myte avslørt: Innvandrere bygde ikke velferdsstaten – de raserer den

Les også: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandring på 1960- og 70-tallet

At alle land i verden skal se like ut og ha tilnærmet lik befolkningsmasse, lik kultur, lik mat og lik musikk, hva i – unnskyld uttrykket – helv**e vil det se ut som? Hvorfor ønsker de venstrevridde en slik verden. Altså, rettelse, hvorfor ønsker de å begå etno-kulturelt selvmord i Vesten. I Norge?

Hvorfor kjemper de ikke for at f.eks en million nordmenn bosetter seg på det afrikanske kontinentet? Eller i Japan? Eller at millioner av russere reiser og bosetter seg i Chile? Nei, det er kun i Vesten og i Norge at vi skal ha titusenvis på titusenvis av fremmedkulturelle. Og hetse og fryse ut de som ønsker å bevare norsk etnisitet, kultur og vår historiske arv.

Les også: Sjokkavsløring fra Finansavisen: Asylsøkerne i 2015 vil koste norske skattebetalere 300 milliarder kroner

Les også: Norge bruker milliarder på velferdsmigranter – eldre og syke sulter ihjel på norske sykehus

STADIG NYE BUSSLASTER: Hvert år ankommer titusenvis av innvandrere til Norge. Mange av disse er fremmedkulturelle som aldri vil assimilere eller integrere seg i vårt land. De beholder sin kultur, sin nasjonalitet og sin religion. Ifølge SSB vil vår hovedstad være en minoritetsby for etniske nordmenn innen 20 år. (Foto: Frieord.no/busslast med ikke-vestlige innvandrere ankommer PU på Tøyen).

Les også: Nesten 100.000 innvandrere i Akershus – doblet på 10 år

Les også: Debatt: Er Norge verdt å redde?

Nordmenn er dumme. Nordmenn er kalde. Nordmenn er poteter. Nordmenn har ingen kultur. Nordmenn har ingen mat. Nordmenn har ingen religion. Norge er bare noen linjer meningsløst plassert på et kart. Allahu Akhbar og god kebab min venn.

Uten at dette skal bli et veldig langt innlegg med mange punkter, så ønsker jeg egentlig bare å spørre noen enkle spørsmål:

Hvorfor kan ikke nordmenn ha et land, befolket av historisk hvite og kulturelle nordmenn (med europeiske innslag), med norsk kultur, norsk historie, norsk arv – for all og evig tid? Hvorfor er det ikke nok med kulturforskjellen mellom østlendinger, vestlendinger, sørlendinger og nordlendinger? Vi har da både ulikt utseende, ulike matvaner og ulike dialekter. Vi har samer, kvener og skogfinner. Vi har protestanter, katolikker, Jehovas vitner og åsatru. Er ikke det nok? Hvordan skal jeg og mine barn (og deres barn) finne sin plass i det norske samfunnet om 40-50 år, da vi nærmer oss etnisk og kulturell minoritetstatus på grunn av fremmedkulturell innvandring i vårt eget land? Hvilken rett har venstresiden å overkjøre og endre Norge til et annet land enn det de selv vokste opp i?

Svar vil bli publisert her på Frieord.

Les også: Politiker: Jeg er villig til å ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

Les også: Kirkerådet: «Vi må tåle lavere levestandard og velferdskutt for å ta inn innvandrere»

Les også: Polakkene reiser hjem – afrikanerne strømmer inn

Les også: 37 prosent av alle mottakere av sosialhjelp er innvandrere

INNLEGGET ER OPPDATERT.

Publisert av Magnus Kristiansen

Fast skribent på Frieord. Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.