Først må vi få en ting klart. Overskriften øverst her er selvfølgelig meningsløs og tatt helt ut av kontekst.

Men i hodet til intelligensian på venstresiden så er slike typer uttrykk helt kurante å komme med offentlig. Så lenge man sikter seg inn på etniske nordmenn, europeere og hvite amerikanere, vel å merke.

På torsdag kom nemlig nestleder i Antirasistisk Senter og styreleder i det Mosaiske trossamfunn, Ervin Kohn, ut med nok et sjokkerende utspill. Og de har det dessverre vært litt for mange av fra den kanten de siste årene.

«Vi har en rasist inni oss alle sammen. Vi må bare lære oss å kjenne ham igjen slik at når han stikker hodet fram, så kan vi sette ham på plass», skriver Kohn på sin offentlige Twitter-profil. (Ett ekko fra tidligere voldsaktivist og leder i ARS, Karin Helene Partapuoli som kom med eksakt samme uttalelse).

Men sikter Kohn til mørkhudede? Til muslimer? Til jøder? Nei. Han sikter selvfølgelig kun til hvite (og kristne) mennesker. Nordmenn spesielt. Kohn vet at han tråkker rundt i et minefelt så han inkluderer også seg selv som en person med fordommer – med sin norske identitet – for å legitimere og ufarliggjøre sine uttalelser.

Slike uttalelser slapp man unna med for 10 år siden da mediene hadde monopol på nyhetene og styrte det offentlige ordskiftet. Men ikke i dag.

PROPAGANDA: Dagens løgnfulle massemedia har i mange tiår kondisjonert mennesker i den vestlige verden at hvite mennesker er rasister – inkludert babyer. Det er denne propagandaen Ervin Kohn og norske medier bygger sitt verdenssyn på. (Foto: Newsweek).

For i Kohns og Antirasistisk Senters verden så er kun nordmenn og hvite mennesker rasister. Dette er ikke en påstand, men et faktum, hvis man ser på senterets historie. Man skal ha tilgang til Hubble-teleskopet for å finne de gangene Kohn og gjengen har angrepet ikke-kristne og ikke-europeere for rasisme.

Og det tar ikke lang tid før Kohn trekker både 22. juli, antisemittisme og islamfobi opp som eksempler på det han sikter til med rasisten «inni oss alle». For det er 90 prosent etnisk hvite nordmenn som leser VG. Og kun hvite som kan være rasister i ARS sin verden.

Tusen takk for den, Kohn.

RASIST: Ifølge Antirasistisk Senter og nestleder Ervin Kohn så har vi alle en rasist inni oss selv. Et sted. Men vi tror ikke han mener mennesker fra sydlige strøk som personen på bildet. Kan man snu det hele og si at det er Ervin Kohn som er den fordomsfulle og splittende personen i denne debatten? (Foto: Illustrasjonsbilde/asiatisk person).

Det er ikke lenge siden Kohn var ute med andre tanker. Den 23. januar kunne vi lese i nettavisen Utrop.no at Kohn var bekymret for Donald Trump og høyrepartiene som fosser frem på meningsmålingene i Europa.

Kohn mente at det var høyresides skyld at det fantes konflikter, problemer og frykt. At de som påpeker dagens problemer – forårsaket av venstresidens politikk – er de som har skylden. At de er «vulgære» som påpeker sannheten om den totalt feilslåtte masseinnvandringen.

Ikke venstresiden som har skapt terroren, konfliktene og problemene.

Nei for vi er dumme. Vi forstår ikke «kompliserte problemstillinger» ifølge Kohn. At masseinnvandringen er et gode. At paradis er rett rundt hjørnet. Bare vi blir flerkulturelle nok. Altså setter oss på knærne og foretar folkelig og kulturelt harakiri.

Trump får selvfølgelig skylden for det meste, selv om han knapt har vært i Det hvite hus i noen uker. Åtte år med Obama er visket vekk og ingen ansvar legges verken på ham eller de rødgrønne regjeringene som har herjet med Europa siden 2. verdenskrig.

NRK: Statskanalen var en av de mest Trump-fiendtlige nyhetskanalene i Norge under den amerikanske valgkampen. (Foto: NRK.no).
DAGBLADET: NRK fikk god drahjelp av Dagbladet og politisk kommentator, Marie Simonsen. Hvite menn var det (og er det) åpen sesong på hos venstresiden. Ervin Kohn og ARS kan med trygghet komme med sjokkerende og rasistiske uttalelser uten at verken media eller politikere reagerer, da samfunnet har blitt kondisjonert i mange år av massemedia om at hvite mennesker – og i særdeleshet hvite menn – er ondskapens grunnmur. (Foto: Twitter).

La oss spørre. Hvem åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden? Hvem har holdt liv i alle konflikter og kriger i Midtøsten? Hvilke politiske partier har radbrekket og fjernet europeisk kultur, historie og religion fra våre skoler, institusjoner og samfunn?

Jul er forbudt. Påske er forbudt. Halal har blitt regelen og ikke unntaket. Kristendommen er avsatt. Og hva er egentlig norsk kultur? Finnes den i det hele tatt? Dette er overskrifter og debatter som har dominert vår offentlige sfære det siste tiåret. Hijab er forresten både frivillig og like norsk som skautet kjerringene gikk med på gården på 1800-tallet.

Hvis man åpner et land for mennesker fra 200 ulike nasjoner, kulturer, språk og religioner – hva tror man egentlig at man vil oppnå? Fred? Samhold? Paradis?

Sjekk historiebøkene for svaret på dette.

LETER ETTER RASISME: Antirasistisk Senter må aktivt søke ut personer som har blitt utsatt for rasisme fra nordmenn. (De publiserer ikke rasisme mot nordmenn). Vi på Frieord har derimot tid- og ressursproblemer med å publisere alle sakene der ute hvor nordmenn blir utsatt for hets, vold og drap fra ikke-etniske nordmenn. ARS får titalls millioner i finansiell støtte fra myndighetene. Vi får ingenting. Man kunne ledd av det hele, hvis det ikke hadde vært så alvorlig. (Foto: Twitter).

Å si at folk som advarer mot fremtidige borgerkriger, mot barbarisme fra religioner som fremdeles lever i år 600, som advarer mot å importere mennesker som ikke integrerer seg, ikke aksepterer våre skikker og vår kultur, som ikke bidrar til det økonomiske fellesskapet – å kalle dem for «rasister» og «splittende» – det er både toppen av kransekaka og frekkhetens nådegave i en og samme innpakning.

Ta en titt på hva som skjer i Malmø, Paris, Berlin og Brussel. Ta en titt på hva som skjer på grensen mellom USA og Mexico. Ta en titt på hva som skjer på fødestuene over hele den vestlige verden. (Hint: Det muslimske navnet Muhammed er det mest populære overalt).

Vi har bevæpnede vakter på 17. mai i Norge. Malmø har metallsluser, piggtråd og vakter på skolene sine. Eiffeltårnet skal få skuddsikkert glass og terror-barrierer rundt seg. London planlegger en «jernring» rundt sentrum for å stoppe muslimske terrorangrep. I Brussel er det nå like mange politimenn med maskinpistoler som sjokoladebutikker.

Og så sier Kohn at det er de som sier fra, som kjemper imot dette, som er «rasistene» og de som «splitter og er kontroversielle»? Som er «populistiske» og hater «illegale innvandrere, muslimer, kvinner og meksikanere», som han så fint ramset det opp.

Det er vi som må finne rasisten i oss selv. Og stoppe den.

Ifølge Kohn er det en lakmustest for et demokrati hvordan minoritetsgruppene behandles. Hvordan ville testen se ut hvis man så på behandlingen av urbefolkningen i Europa? Der vi blir henvist til en rolle som historisk overgriper, rasist, kolonist og arvesynder som dagens generasjoner IKKE HAR ANSVAR FOR  – men allikevel stilles til ansvar for.

DOBBELTMORAL: Hvis en sinnsyk/gal/rasistisk person med hvitt opphav begår en kriminell handling så er det ifølge media alle hvite menneskers skyld og et symbol på den hvite rasens kollektive ondskap. Hvis sinnsyke/gale/rasistiske mørkhudede, muslimer eller ikke-hvite mennesker begår en kriminell handling så er det også hvite mennesker sin skyld. Hilsen venstresidens «logikk». (Foto: Salon.com).

Hvis DET er testen så er det mange folkeslag og nasjoner utenfor Vesten som går en mørk fremtid i møte. Det gjelder forresten i høyeste grad i dag også, der de eneste nasjonene som fremdeles bedriver med slaveri, tvangsarbeid og åpenlys rasisme er ikke-vestlige og muslimske land. (Kan Europa kreve erstatning av muslimske land for den hvite slavehandelen eller holde dagens muslimer ansvarlige for alle islamske invasjoner og massedrap på europeere siden islam så dagens lys?)

Så mens europeere blir massakrert i Berlin, Nice, Paris, Madrid, London og København. Mens homofile blir massakrert på nattklubb i Orlando. Mens kristne blir massakrert i Egypt, Syria og Irak. Mens nordmenn blir slått gule og blå, kalt potet, hore og norsking og gjerne mister både jobb og sykehusplass til de nyankomne med offentlig forkjørsrett – så kan vi iallefall trøste oss med at vi har tatt tak i rasisten i oss selv der vi ligger på sotteseng og nynner den forbudte nasjonalsangen.

Bare ikke nynn den for høyt. For da kommer Kohn og Antirasistisk Senter og anmelder deg.

Relatert:

Publisert av Alexander Halvorsen

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.