– Ytringsfriheten under kraftig press fra islam

YTRINGSFRIHET/RELIGION

Å kritisere en viss religion og kultur kan i verste fall medføre døden i dag. Ikke bare i land på andre siden av kloden, men også her hjemme. Nå kommer en ny film om fenomenet.

Vestlige forfattere har blitt skutt, stukket ihjel, angrepet med kniver og øks, jaget og slått brutalt ned. De må leve på hemmelig adresse med væpnede livvakter. Allikevel velger venstresiden og media å stille seg på overgripernes side.

«De fleste mennesker skjønner ikke hvor mye talefriheten allerede er utryddet. Det er allerede tatt for gitt av altfor mange mennesker at man ikke må kritisere islam, Muhammed, eller Koranen.»

«Mange mennesker har innført Sharia-blasfeminormer,» skriver den kjente amerikanske islameksperten Robert Spencer i FrontPage Magazine.

ROBERT SPENCER: Forfatter og islam-ekspert, Robert Spencer, (55), er en av de som står bak den nye filmen om islam og ytringsfriheten i Vesten. Spencer ble forgiftet og forsøkt drept så sent som i mai, 2017, på Island, da en venstreekstremist forgiftet drikkeglasset hans. Spencer måtte behandles på sykehus og overlevde. (Foto: Robert Spencer).

For å rette søkelyset på hvordan den vestlige verden godtar innskrenkninger i ytringsfriheten for ikke å provosere ekstremistiske islamister, har den amerikanske organisasjonen American Freedom Defense Initiative produsert en ny dokumentarfilm: «Can’t We Talk About This? The Islamic Jihad Against Free Speech».

«Filmen forteller hele den forferdelig historien om hvor avansert den islamske krigen mot frihet er, og hvor nær venstreorienterte og islamister er til en endelig seier og ødeleggelse av ytringsfriheten og det frie samfunnet,» forteller Spencer.

PAMELA GELLER: Forfatterinnen menneskerettighetsaktivisten Pamela Geller har blitt utsatt for to drapsforsøk av radikale muslimer. Allikevel velger venstresiden og media å angripe henne for å spre islamofobi og rasisme.

Utgangspunktet for filmen er en Muhammedkarikatur-konkurranse som den amerikanske islamkritikeren Palema Geller arrangerte for et par år siden. Den resulterte i et heldigvis mislykket terrorforsøk mot utstillingslokalet.

Etter at væpnede islamister forsøkte å stanse utstillingen av nye Muhammed-karakturer var det Pamela Geller og ikke islamistene som ble kritisert i mediene, «fordi hun fornærmet muslimer».

Filmen er produsert av Pamela Geller. Hun forteller at den omhandler hendelsen i forbindelse med karikaturutstillingen og konkurransen, og retter søkelyset mot venstresidens og islamistenes kamp mot ytringsfriheten.

«Hollywood vil aldri fortelle denne historien. Mediene vil aldri fortelle denne historien. Våre offentlige skoler og universiteter vil aldri lære våre barn hva som skjedde. Sannheten må bli fortalt,» sier Pamela Geller.

American Freedom Defense Initiative har tidligere produsert dokumentarfilmen «The Ground Zero Mosque: The Second Wave of the 9/11 Attacks.»

Vi legger ut den filmen i sin helhet her: