Truer med grusomme terroraksjoner i ny video

ISLAM

Den Islamske Staten (IS) starter det nye året med en video kalt "O! Disbelievers of the World!"

Klippet er terrorgruppens måte å la verden få vite at gruppen fortsatt lever.

Den advarer alle som er deres mål – fra jøder til kristne, ateister til shiitter (Rafidahs) og muslimer som IS mener har gått bort fra islams «sanne vei» (Murtaddin). De truer også verdens ledere, inkludert USAs president Trump, Russlands president Putin, Frankrikes president Macron, Irans president Rouhani, tyrkias president Erdogan, Syrias president Assad, Paven, kongen av Jordan, Saudi-Arabias ledere og Israels statsminister Netanyahu.

Den brutale trusselvideoen kan du se her. (Vi advarer mot sterke bilder.)

 • DrD .

  I videoen viser IS at de tar kreditt for Las Vegas skytingen. Det MSM har rapportert om en skytter er fake-news!

  Merk at verken Merkel eller Löfven er truet…

  • Nasjonalstaten

   Merkelig hele Las Vegas terroren. Hvorfor ble det feid under teppet? Kanskje dette er den nye normalen.

   • Joakim Løvli

    Las vegas terroren hadde da ike noe med IS og gjøre.

    • KEBAB

     Javel? vet du noe mer enn oss andre ?
     Jeg tror at sannheten om dette angrepet ikke blir lagt frem.
     Søk etter sannheten selv og du finner masse hull i det du blir fortalt.

 • Kawa84

  Synes jeg så Jens Stoltenberg i et lite øyeblikk der også?
  IS er uansett nå tydeligvis på krigsstien igjen, og terrorfaren i Europa og resten av den vestlige verden er nok temmelig høy.
  Derfor er det akkurat nå desto viktigere å kjempe imot at slike som han her og hans anti-vestlige retorikk får innpass og fritt spillerom her på hjemmebane: https://www.rights.no/2018/01/direkte-avslorende-skremmende-og-ogsa-underholdende-av-muslimsk-leder/

  • Joakim Løvli

   Igjen?

   • Kawa84

    Ja, etter at de visstnok var beseiret i Syria. Men ved nærmere ettertanke har de vel egentlig eksistert i en eller annen variant under ulike navn og vært på krigsstien i over 1400år.

  • selma

   anthropocene.live tar i en artikkel for seg «Folkestyret er i oppløsning».
   I kommentarfeltet fant jeg en uttalelse av juristen Henning Witte. der det kommer fram at IS har smuglet inn tusenvis av sine folk til Europa via alle unge menn som har krysset grensene.Siden 2014 mener han at så mange som 400 000 med IS-sympatier (kvinner og menn ) er smuglet inn i Tyskland.
   I Sverige et mulig antall på 10 000. Norge ikke nevnt.
   Tyrkia, under Erdogan, er blitt en kommandosentral for IS.
   Den 1.3.2016 sa NATO-general Philip Breedlove, at IS allerede har smuglet inn terrorister til Europa.
   Witte driver WhiteTV.

 • Tore Halvorsen

  Det løses vel på en enkel måte ved å sende de hjem, myndighetene har vel registrert flere titusen tall av dem i Europa, så det burde vel ikke være noe problem. Nesten samtlige av terroristene som har angrepet Europa de siste årene var jo kjentfolk av politiet, så ett nytt angrep fra en kammel kjenning så har myndighetene like mye skyld som terroristene. Om ikke mere skyld, da ett angrep ikke engang ville ha skjedd i utgangspunktet hadde det ikke vært for at myndighetene lar titusener av terrorister og islamister gå fritt i gatene våre.

 • Ove Andre Berg

  Disse udyrene er avskyeige. Enda verre er disse politikerne som synes så inderlig synd i dette avskummet og som tar imot dem med åpne armer

 • laden

  Greier nokon å oversenda IS – og andre – prova for at det ikkje er sant at Koranen er diktert av ein gud, og altså at Koranen er ei oppdikta bok? – og Islam dermed ein oppdikta religion med ein oppdikta gud og eit oppdikta Paradis. (Dette er eigentleg det viktigaste av alle fakta når det gjeld Koranen og Islam.) Gje dei gjerne tipsa om «The 13 Proofs», «1000+ Mistakes in the Quran», «Muhammad Lying in the Quran», Amazon, og andre. Prova er reelle, og vil halda i einkvar nøytral rettsal. (INGEN allvetande gud ville td. servera så mange faktafeil, andre ikkje-religiøse feil, sjølvmotseiingar, etc., som ein finn i Koranen – bokstaveleg tala hundrevis.)