Oppfordrer muslimer i Italia til å stemme sentrum-venstre

Muslimer i bønn, nær Colosseum i Roma.

Søndag er det valg i Italia og de høyreorienterte partiene, som har inngått en valgallianse, har gode muligheter til å vinne.

Det ønsker tilsynelatende ikke landets muslimer. En moske i utkanten av Milano har oppfordret muslimer til å stemme på sentrum-venstre koalisjonen blant annet fordi disse partiene er liberale i å innvilge statsborgerskap, skriver Breitbart med den italienske avisen Il Giornale som kilde.

Segrate-moskeen, utgav en brosjyre til sine tilhengere som oppfordret dem til å stemme på partier som støtter å gi statsborgerskap til alle som er født i Italia, kjent som Jus Soli, rapporterer den italienske avisen.

Moskeen fortalte de troende «at de har en grunnleggende interesse i å gå i hemmelighet til stemmeboksen, hvor ingen, unntatt Allah ser hva de uttrykker på den gyldige stemmeseddelen, og at de stemmer på partiene som støtter Jus Soli.»

En nylig utgave av det italienske muslimske magasinet Il Messaggero dell’Islam har publisert en artikkel om hvem muslimer bør stemme på og gjentok mange av punktene i moskebulletinen, skriver Breitbart.

«Muslimer må ikke miste denne politiske anledningen som Allah, den høyeste, stiller til rådighet for å konsolidere dem på dette territoriet,» skrev forfatteren.

Den muslimske befolkningen i Italia har vokst i stor grad på grunn av massemigrasjon, men mange som har kommet fra Midtøsten og Nord-Afrika, og som ikke kvalifiserer for asyl, vil sannsynligvis bli utsatt for deportasjon dersom høyrekoalisjonen til den populistiske Lega-lederen Matteo Salvini og tidligere statsminister og Forza Italia-lederen Silvio Berlusconi, vinner søndagens valg, skriver Breitbart.

 • Vesperian

  Jeg håper selvsagt at nasjonelle krefter kommer til makten i Italia, men dette kommer ikke til å bli lett. Muslimer gjør som imamene sier, så de kommer til å stemme som en blokk.

 • Donald Duck

  Det er meg en gåte at dette får fortsette??

 • invernes

  Samme som i Frankrike dette, muslim okkupantene sørget for at transvetitten Makkaroni ble statsminister.

 • Feliciano

  Håper at høyre-koalisjonen får flertall.

 • Tore Halvorsen

  Bare nok en bekreftelse på at sentrum/venstre er islamistiske partier. Og de burde vært sparket ut av politikken med tanke på alle terrorangrepene deres velgere har stått bak. For å ikke glemme all volden og voldtektene som deres velgere står bak hver eneste dag i hele Europa. Og vi skal selvsagt ikke glemme alle uskyldige som har måttet bøte med livet enten direkte eller indirekte på grunn av venstrevelgere.
  Og det er jo ikke rart at deres kriminelle velgere beskyttes av deres egen presse og at de heller angriper offere, pårørende og andre som kritiserer galskapen som venstrevelgere står bak. Det er vel derfor de også forsøker å avlede fra sannheten ved å kjøre store kampanjer om en eller annen imaginær «høyreekstremist» bølge, når det egentlig er folket som reiser seg mot deres terror.

 • Hans Hansen

  Vel, kan man ikke tukte muslimene i et vestlig land får man heller tukte selve islam og imamene som opererer i Italia. Alibabaene gjør som kjent som imamer/ mullah-nissene prediker.

  Jeg har lenge hevdet at selve islam må verdsliggjøres, tuktes, underlegges vestlige humanistiske krav, sånn at muhammedansk forkynnelse ikke er i konflikt med vår lovgivning. Eneste alternativ til lovpålagte påbud/ kontroll er faktisk å forby praktisering/ tilbeding av denne voldelige og hatefulle religionen.

 • Mjolne

  Vi ser hva som har skjedd i Rhodesia, og hva som skjer nå i Sør-Afrika.
  Dette er land som ble dyrket opp og skapt av hollendere, briter, og noen andre europeere.
  Etter hvert som velstanden økte i disse landene så ble de invadert av horder fra nabolandene i Nord, og til slutt ble innvandrerne i flertall og de hvite mistet styringen.
  Miste styringen vil vi her i landet og i resten av vest Europa også til slutt og da er våre land bare ruinerte «shit hole countries» slik det aller meste av Afrika er i dag.
  Det tar flere hundrede år å bygge opp et land, men landet kan lett ruineres på 20-25 år når styringen overlates til ukvalifiserte.

 • Mjolner

  Det er jo akkurat det samme i Norge..