Ny Barbie-dokke har kvinnediskriminerende muslimske klær – ingen feminister reagerer

Islamiseringen fortsetter i Vesten og det nyeste tilskuddet omhandler Barbie-dukker fra produsenten Mattel. Barbie-dukken er ikonisk i Vesten og har vært et fast innslag på jenterom i over et halvt århundre.

Nå har imidlertid inntoget av islam i Vesten ført til at også Barbie-dukken har fått føle islamismen på kroppen. Det ondskapsfulle og kvinnefiendtlige plagget hijab blir nå innført som endel av klesutvalget til de nye Barbie-dukkene.

Det var på mandag at den amerikanske leketøyprodusenten Mattel presenterte sin nye Barbie-dukke.

Dukken er inspirert av den muslimske fekterinnen Ibtihaj Muhammad og skal være den første Barbie noensinne som ikler seg det islamske klesplagget hijab.

Ibtihaj Muhammed var også den første deltakeren i OL med hijab.

Jeg er stolt over at små jenter overalt nå kan leke med en Barbie som velger (sic) å bære hijab, skriver Muhammad på Twitter.

Dette er en barndomsdrøm som har gått i oppfyllelse, fortsetter hun.

Mattel, som har produsert Barbiedokker i snart 60 år, har dedikert den siste kolleksjonene til «kvinnelige helter», ifølge den svenske venstreekstreme avisen Aftonbladet.

Mattel skriver at de er utrolig stolte over sin tildekkede dukke.

Brukere og lesere på nettet er imidlertid ikke imponerte over normaliseringen av den svært kvinnefiendtlige ideologien islam og tvangstildekkingen av den nye Barbie-dukken.

https://twitter.com/FabianFjalling/status/930442058032209920

https://twitter.com/RacostaK/status/930155276325371904

Hylles av feminister

Såkalte feministiske og politisk korrekte magasiner er imidlertid over seg av hyllest til Barbies nye tvangsplagg.

Clinton og Obama aksepterer hijab

Venstreekstremistenes omfavnelse av kvinnemishandlingen og slaveriet som kvinner i islam opplever blir akseptert og promotert av offentlige og sterke kvinner som bør ta avstand fra det.

Også tidligere presidentfrue Michelle Obama har normalisert hat-ideologien islam og bruken av tvangplagg:

Også de store sportskanalene promoterer den kvinnefiendtlige ideologien:

Moderat islam og radikal islam er det samme

Hvis man tror at Ibtihaj Muhammad kun er en uskyldig og snill kvinne, så se hvem hun omgir seg med her. Til venstre kan man se den rasistiske og fremmedfientlige venstreekstreme aktivisten Linda Sarsour. Sarsour kjemper for innføring av Sharia i Vesten og har  truet tidligere muslimske kvinner som jobber for menneskerettigheter med å «ta fra dem vaginaen» deres.

Muhammad har også deltatt i rasistiske kampanjer for sort makt-bevegelsen:

Ibtihaj bruker sin offisielle og verifiserte Twitter-konto til å hetse hvite og kristne mennesker:

Det verdensberømte sportsmagasinet Sports Illustrated promoterer også kvinneundertrykkelse og hat mot kvinner:

Ibtihaj Muhammed promoterer hatefulle og rasistiske bøker på sin offisielle Twitter-profil:

Det er uklart om Mattel vil tillate klær for Barbie og Ken-dukker fra nazistiske, kommunistiske eller andre hatefulle ideologier, nå som man har normalisert og akseptert islam.

Både VG og TV2 har omtalt saken i dag, uten å skrive ett eneste kritisk ord til hvordan den påtvungne tildekkingen av leketøy for små barn vil normalisere hatet og rasismen i samfunnet.